vineri, 14 ianuarie 2022

Raport Ben Fulford (11.01.2022) - Mafia Khazară suferă o înfrângere masivă în timp ce își pierd patria

 

  După un an în care s-au scuturat de un fals atac de pandemie de COVID 19, băieții buni se află în ofensivă în întreaga lume împotriva mafiei Khazariane (KM). Acest lucru se întâmplă în Europa, Statele Unite, Japonia, China și în alte părți. Rezultatele se reflectă în lucruri precum renașterea Uniunii Sovietice, prăbușirea Hollywood-ului, eliberarea Japoniei etc. Dacă totul decurge conform planului, omenirea va fi eliberată în 2022.

Să începem cu renașterea Uniunii Sovietice. Acest lucru a fost văzut când KM a suferit o înfrângere uluitoare săptămâna trecută, când și-au pierdut patria ancestrală Kazahstan, sunt de acord mai multe surse. Țara a fost atacată de „20.000 de gangsteri și teroriști foarte bine antrenați, organizați și comandați central”, dintre care mulți „vorbeau limbi non-kazahă”, potrivit președintelui Kassym-Jomart Tokayev. - https://tass.com/world/1384935

Acest lucru a făcut ca Organizația Tratatului de Securitate Colectivă (CSTO), formată din Rusia, Armenia, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan și Uzbekistan să trimită trupe pentru a ajuta Kazahstanul. După cum arată această hartă, rezultatul a fost restaurarea de facto a unei mari părți din Uniunea Sovietică.

Mai important, eșecul acestui atac înseamnă că falsul regim Biden din Statele Unite este acum condamnat. Un prieten apropiat al lui Biden, fostul șef al informațiilor din Kazahstan, Karim Massimov, a fost arestat, în timp ce altul, fostului președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, i s-au înghețat bunurile.


Această înghețare a activelor va tăia un colac de salvare a banilor din traficul de droguri, arme și persoane esențiale pentru supraviețuirea falsului guvern Biden. KM, realizând că erau pe cale să-și piardă baza de spălare a banilor din Ucraina, a încercat și nu a reușit să preia patria lor ancestrală din Khazahstan, explică surse rusești FSB și MI6. Aceasta înseamnă că ultima țară pe care KM o controlează acum este Israel. „Israelul va trebui să învingă KM și să iasă la lumina zilei. Poporul evreu va ajunge să spună „Îmi pare rău că nu vă putem găzdui”. KM nu sunt evrei, aceștia sunt evrei falși, se ascund în spatele unei prefăcătorii. Ei ucid la dreapta, la stânga și la centru, fură fără scrupule”, a spus o sursă (evreiască) MI6.

Iată un exemplu de sacrificii umane aduse lui Molech de acești gangsteri Khazari neevrei:

    9 ianuarie (1/9) 9 ianuarie 2022 ora 12:12

Un incendiu a izbucnit chiar înainte de ora 11 a.m. la 333 E 181st St, o clădire cu 19 etaje. Cel puțin 19 persoane au murit, inclusiv nouă copii, - https://nypost.com/2022/01/09/nyc-fire-leaves-numerous-people-injured/

Numerologia a 19 morți într-o clădire de 19 etaje, pe 1/9 etc. este o moarte sacrificială. Cu toate acestea, spre deosebire de evenimentele din 9/11, cel mai recent sacrificiu prin foc al lor nu îi va salva, deoarece prea mulți dintre noi suntem acum conștienți de căile lor rele. Aceste schimbări sunt posibile datorită înfrângerii celui de-al patrulea reich nazist - sub conducerea Fuhrerului George Bush Sr - care a apărut după 9/11, spun surse MI6 și CIA. Execuția întregului clan Bush și demisia Angelei Hitler sunt semne vizibile ale acestei înfrângeri.

Pentru cei dintre voi noi în această istorie adevărată -dar ascunsă-, Hitler a fost unul dintre părinții fondatori ai Israelului. Sarcina lui era să terorizeze evreii să-și părăsească patria europeană și să meargă în Israel pentru a deveni sclavi KM. În orice caz, în timp ce Rusia și NATO s-au prefăcut a fi dușmani, ele au fost de fapt aliați împotriva celui de-al patrulea reich. Acum, în victorie, au ajuns la un acord secret care va restabili controlul rus de facto asupra unei mari zone din Europa de Est, spun surse MI6. Acordul reflectă rezultatele Primului Război Mondial prin faptul că Norvegia și Finlanda (țări pe care Rusia nu le-a cucerit niciodată) vor avea voie să adere la NATO, în timp ce alte țări din Europa de Est vor trebui să caute protecția Rusiei, spun sursele.

În ceea ce privește KM, purtătorul de cuvânt al parlamentului rus, Vyacheslav Volodin, a spus: „Cei care abuzează de copii vor fi trimiși să lucreze în minele din Siberia”, adăugând că violatorii „nu pot fi numiți oameni” și că „acești bărbați ar trebui să fie supuși la cea mai grea muncă.” - https://www.bolde.com/pedophiles-sent-penal-colonies-arctic-life/?utm_source=Facebook&utm_medium=Partner&utm_campaign=nmch

Poate că Occidentul ar trebui să înființeze colonii de închisori similare în nordul Canadei pentru că, după cum notează MI6, „Fiecare prim-ministru pe care îl alegem, aflăm mai târziu că a făcut sex cu un copil de doi ani”. De exemplu, recent numit cavaler Tony Blair a fost un pedofil binecunoscut. Potrivit surselor MI6:

 El va fi arestat foarte curând și dus la Gitmo. În prezent se ascunde. Pălăriile Albe din MI6 lucrează cu Alianța. Ei disprețuiesc pedofilii satanici, spunând „abia așteptăm să-l vedem judecat și găsit vinovat pentru crime împotriva umanității, precum și pentru trafic de copii, tortură și altele. El va fi condamnat în consecință”. S-a zvonit că Blair și George W Bush ar fi iubiți. (Îți amintești că asta a fost pe tot internetul în timpul războiului din Irak și după aceea, cu fotografii cu apropierea lor? Toate au fost curățate).

În cel mai recent exemplu, MI6 căuta să vadă dacă liderul de opoziție al Partidului Laburist, Sir Keir Starmer, ar putea fi un candidat potrivit pentru prim-ministru. Din păcate, se dovedește că acest fost lider al Crown Prosecution Service (CPS) a jucat un rol esențial în acoperirea cazului pedofilului Jimmy Savile. Starmer „este de fapt arestat și interogat serios. Probabil că a fost pălmuit (poate că îi place, un motiv pentru a doua rundă de interogatoriu?). El va avea de ales fie să-și schimbe partea, folosind actul de adevăr și reconciliere și, eventual, să devină următorul prim-ministru care lucrează cu Alianța sau să fie executat. . (Pentru oile Domnului, va fi murit de Covid)”.

 https://www.thesun.co.uk/news/11639371/sir-keir-starmer-jimmy-savile-scandal/

 https://wap.business-standard.com/article/current-affairs/uk-opposition-leader-starmer-tests-positive-for-covid-for-a-second-time-122010501267_1.html

Aceasta a fost doar una dintr-o serie de arestări importante ale liderilor KM de Vest care au fost văzute săptămâna trecută. Aceste arestări au fost prezentate presei ca persoane „autoizolate din cauza COVID 19”, spun surse CIA. Printre „autoizolatori” s-a numărat falsul secretar al Apărării al SUA, Lloyd Austin.  

 https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2022/01/03/1069894911/defense-secretary-lloyd-austin-covid-19

familia regală suedeză, - https://people.com/royals/sweden-king-carl-gustaf-queen-silvia-test-positive-covid-19/

cancelarul austriac Karl Nehammer - https://www.straitstimes.com/world/europe/austrian-chancellor-nehammer-tests-positive-for-covid-19

Congresmanul american Alexandria Ocasio-Cortez - https://www.thesun.co.uk/news/17271070/aoc-covid-booster-miami-florida/

   Și alții….

O epurare majoră are loc în sfârșit și în Australia. În ultima săptămână, guvernatorul general al Australiei, David Hurley, trezorierul federal Josh Frydenberg și premierul sud-australiei Steven Marshall s-au „autoizolat”. Surse de informații australiene spun că toți sunt interogați. Arestarea prim-ministrului canadian trădător Justin Castro și a unei mulțimi de politicieni canadieni va avea loc, de asemenea, în curând, promit surse de informații canadiene. Arestările din Canada vor avea loc după ce armatele americane și canadiene își vor finaliza propriile epurări, promit surse de la Pentagon. „Autoizolarea” falsului ministru al apărării a fost un semn că acest proces era deja în derulare.

Am observat că aceasta a fost urmată de un comunicat de presă al Departamentului de Apărare al SUA în care se afirmă că doar 25% din personalul din „Rezervația Pentagonului” va avea voie să meargă la muncă. Comunicatul de presă mai spunea: „Rezervația Pentagonului va rămâne închisă pentru tururi ale publicului”. Presupunem că „Rezervația” va fi închisă pentru curățare. - https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/2891236/increased-restrictions-on-the-pentagon-reservation/

După cum explică o sursă de la Pentagon:

 Departamentul pentru Securitate Internă lucrează cu o serie de organizații de sprijin „civile” care sunt direct legate de crima organizată la scară planetară... Insignele și autorizațiile de securitate de nivel înalt au fost acordate elitelor criminale din întreaga lume... când comandanții militari au refuzat să facă contrabandă cu droguri din Afganistan sau să vândă copii pentru sex, contractorii militari privați au preluat aceste aspecte vitale ale războiului.

Inima întunecată a trădării infectează armata Americii | New Eastern Outlook (journal-neo.org).

Armata americană numește probabil Pentagonul o „rezervație”, deoarece acum este doar o clădire istorică locuită de angajați simbol. Cu siguranță, armata americană din Japonia nu își mai primește ordinele de la Washington DC, potrivit surselor de la bazele militare americane din Japonia. Armata americană din Japonia sprijină acum noua țară independentă Japonia și aliații săi precum Taiwan și Coreea, au spus sursele. Independența Japoniei se reflectă în faptul că țara nu mai vaccinează împotriva „Covid” și nu mai participă la pandemia falsă. Vorbind despre pandemie, nu scriem prea multe despre ea săptămâna aceasta pentru că ne-am săturat de subiect. Este suficient să spunem că toată treaba degenerează într-o farsă după ce toată lumea s-a infectat cu „Omicron” și acum „Deltacron”.

Vorbind de farsă, observăm că KM a încercat să facă să pară că elite de la Hollywood precum Stephen Spielberg, Lady Gaga și Will Smith sunt încă alături de noi, lansând filme pe numele lor. Presupunem că a fost tot CG (clone). Oricum ar fi, aceste filme au fost toate un eșec, iar acum Globurile de Aur și, eventual, chiar și Premiile Academiei sunt anulate. KM nu mai controlează afacerea filmelor. În general, această curățenie majoră a fost posibilă prin faptul că KM a fost întreruptă la un nivel înalt atunci când serverul său de sistem financiar ilicit din Antarctica a fost preluat de Pălăriile Albe, explică surse CIA.

Drept urmare, Rezerva Federală a anunțat săptămâna trecută că JPMorgan Chase, Goldman Sachs și Citigroup se numără printre un grup de bănci care au primit împrumuturi cumulate de 4,5 trilioane de dolari în ultimul trimestru al anului 2019 din motive „care nu pot fi încă explicate în mod credibil”. Surse MI6 spun că acești bani făceau parte dintr-un gambit Rockefeller/Chinez pentru a susține administrația falsă Biden. Acum că acești bani au fost tăiați, și Partidul Comunist Chinez are probleme. Motivul este că sectorul imobiliar chinez, care reprezintă aproape 80% din finanțele chineze, explodează. Acest lucru este evident în rapoarte precum „Evergrande, lovit de criză, trebuie să demoleze 39 de clădiri în 10 zile, deoarece acțiunile sunt suspendate”.- https://www.news24.com/amp/fin24/companies/property/crisis-hit-evergrande-ordered-to-demolish-39-buildings-in-10-days-amid-share-suspension-20220103

Acesta este doar vârful aisbergului. Acum, Shimao Group, considerat cândva unul dintre cei mai sănătoși dezvoltatori imobiliari, a devenit insolvabil – un semn îngrijorător pentru această industrie foarte îndatorată. După cum notează articolul de mai jos:

 Cu toate acestea, cazul Shimao este cu atât mai îngrijorător, deoarece compania a îndeplinit toate cerințele ghidurilor emise de guvern care au impus limite ale datoriilor în ceea ce privește fluxul de numerar, resursele și nivelurile de capital ale companiei. - https://china-underground.com/2022/01/07/chinas-shimao-group-shares-slump-on-missed-trust-loan-payment/

Faptul că guvernul chinez nu a putut face nimic în acest sens arată clar că întregul sistem financiar chinez și, prin extensie, guvernul, nu vor avea de ales decât să repornească. Apropo de reporniri, sunt tot mai multe semne că falsa Operațiune Blue Ray, o invazie extraterestră, este iminentă. Personal simțim că, dacă guvernul secret și-a petrecut toți acești ani și nenumărate miliarde de dolari pregătindu-se, poate ar trebui să ne implicăm. Pentru cei dintre noi care sunt treji și vigilenți, va fi un spectacol grozav de artificii. Pentru băutorii înrădăcinați, poate că în sfârșit îi va încuraja să se trezească. De ce să nu organizezi spectacole ca acesta în întreaga lume pentru o vreme? După cum notează o sursă secretă din programul spațial, „Este timpul ca noi să ne extindem energia pentru noi creații de lumină, Dumnezeu și cele mai frumoase manifestări pentru întregul Noul Pământ”.

Așa că încheiem săptămâna aceasta cu fotografii de altă lume trimise nouă de surse secrete ale programelor spațiale. Nu pretindem că sunt reale, dar putem spune că sursele noastre SSP spun că sunt. Din Antarctica :


 

    Sursa: http://benjaminfulford.net/

20 de comentarii:

 1. Ar fi ceva minunat ca omenirea sa se trezeasca. Multumesc pentru articol.

  RăspundețiȘtergere
 2. Anul ăsta se anunță Resetarea?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sper eu ca resetarea asta, să nu fie după modelul imaginat de spurcații de K.M.

   Ștergere
  2. Marius,cam cât de sigur ești de informația asta în procente?:"Foarte curând....și multe altele"!! Sper să nu ne prindă decembrie 2022 în aceeași situație.

   Ștergere
  3. Nimic nu este o promisiune, totul este în mișcare... Einstein spunea că de un singur lucru este sigur în Univers: SCHIMBAREA. Deci totul este într-o continuă schimbare pentru a ajunge în echilibru, în armonie, asta este tendința în orice univers al Creației. Și orice dizarmonie există pentru ca ființele trăitoare în aceste universuri să capete experiență, să fie ,,actori” în diverse conjucturi cosmice, pentru a-și aduce aminte că sunt ființe cosmice multidimensionale, cu capacități multiple care pot cocrea alături de Dumnezeu Tatăl/Mama.
   Asta este menirea noastră, Dumnezeu lucrează prin NOI și-și cunoaște și experimentează Creația prin Noi. Suntem ființe nemuritoare, la fel ca strămoșii noștrii Daci, care știau cu 2 milenii în urmă asta, și deci asumați-vă asta!
   Nimic nu vă poate înfrânge, nimic nu poate fi mai presus decât forța voastră interioară focalizată! Fiți ceea ce ați fost zămisliți a fi și veți deveni ființe divine!
   Amin!

   Ștergere
  4. Tu ai dreptate, dar cred ca dacii din grupurile pe care le-am studiat eu nu sunt chiar daci. In loc sa se armonizeze cu natura, au forțat sisteme cu puterea mintii si au folosit simboluri ale intunericului. Pentagrame, gen.
   In plus,au pus carul inaintea boilor: in loc sa se uite ce probleme avem in Romania nerezolvate, probleme ce produc dizarmonie, au inceput cu lauda de sine ce nu miroase a bine. Chiar pute! Pute a trufie care este tot dizarmonică.
   Când tara iti este ocupata de o caracatiță ce produce numai dizarmonie,ori lupti impotriva caracatitei, aceasta fiind calea luptatorului,ori taci si alegi calea feminina, cea a asa zisului lucrator al luminii. Am folosit un termen new age ca sa priceapa si new agistii ce spun. In mod normal, Omul e Om. Si nu are nevoie de tot felul de motivationale si definitii ca sa stie ca dizarmonia il duce in jos,in vortexurile intunecate.
   Ti se pare, Marius, ca romanii si-au rezolvat problemele legate de ecologizare, comportament bestial fata de femei si copii,fata de animale?
   Marea greseala: s-a dat cu polei si sclipici peste realitate si realitatea se intoarce impotriva noastra. Nu mai poate fi ascunsa sub pres nici de catre masonii nationalisti doar de fațadă
   ( masonii nu sunt niciodata cu popoarele lor, sunt doar cu lojele carora le apartin), nici de catre prefacutii crestini orbi si surzi la suferintele celor din jur, nici de catre new agisti. Explozia preturilor si saracirea populatiei este realitatea ascunsa sub pres 30 de ani: o caracatiță controleaza totul in Romania. De la traficul de droguri si traficul cu minori si femei trimise la prostitutie,pana la mafia piețelor,mafia din vămi, mafia imobiliara.
   Imi povestea cineva ca Becali a cumparat sere de lângă Bucuresti. Nicidecum ca sa creeze locuri de munca. Dimpotriva, a dat afara oamenii care lucrau acolo. Il interesa terenul de sub sere. Marele latifundiar din Pipera care behaie pe crestineste tot felul de cuvinte din Biblie, acum vrea sa construiasca cinci biserici. Spala banii furati prin afaceri necurate? Crede ca-si spala sufletul construind biserici?
   Crestinismul acesta de Ev Mediu si ascunderea problemelor sub pres reprezinta de fapt neputinta unui popor spalat pe creier de a vedea si repara propriile greseli. Tine un popor in prostie si il vei controla cum vrei tu. Nu de laude de sine aveam noi nevoie, ci de cineva care sa lupte impotriva caracatitei. Se pare ca nu s-a nascut acel om.

   Ștergere
 3. A cele două poze Sint reale 100% , nu este făcătură .

  RăspundețiȘtergere
 4. Stiti cumva de ce nu mai poate fi accesat linkul http://benjaminfulford.net/
  sau a deschis alt site?

  multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se deschide cum nu ?? Acum când scriu l-am deschis.

   Ștergere
  2. Ce nu înțelegi eu Marius este ca sursele MI6 si mossad ne dau aceste informații iar Raul coldor spune ca IM6 si mossad îl susține pe arafat în traficul de organe,oare aceste surse mossad și MI6 sunt de încredere? Cu stima

   Ștergere
  3. Aceasta nedumerire o am și eu...sa înțeleg ca Raul Coltor este de cealaltă parte a baricadei sau....

   Ștergere
  4. Ca in societatea civilă din care facem parte toți, in politica, in poliție, armata, servicii secrete etc... sunt facțiuni pozitive, facțiuni negative și marea majoritate care nu da importantă acestor probleme și doar își fac treaba “ca la carte” adică executa niște ordine indiferent dacă sunt sau nu corecte. De aceea Deep State a avut grija ca in funcțiile cheie de unde se dau ordine sa fie oamenii lor. Sursele lui Fulford din Mossad și MI6 fac parte din acele facțiuni “pozitive” și cred (cu tărie) ca Alianța înseamnă toate forțele armate pozitive unite plus acești oameni infiltrați in sistem. Marea Trezire înseamnă și marea trezire a lor, cei din aceste organizatii ce au fost criminale mai mereu. Aceia care stau pasivi și nu le pasa, au început sa se trezească și sa vadă realitatea și își pun întrebarea “Bai, noi ce facem aici?!” De acolo și valul de informații din ultimi 2 ani, fiecare are o viziune, fiecare are o aspirație și fiecare crede in ceva. Pana la sfârșitul acestei situații pot apărea multe lucruri imprevizibile.

   Ștergere
 5. Eu nu mai cred nimic. Se spunea anul trecut prin august ca pina în decembrie vom asista la arestări in masa a guvernelor corupte și sântem în 15 01 2022 și se continua cu aceste vaccinuri ucigașe în continuare fără nici o schimbare. Cred ca totul este o mare vrăjeală.

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi pare rau dar cred ca benjamin fulford doarme. Aceste poze eu le cunosc de acum vreo 5 ani in urma.. Circulau pe net deja.Adica spun ca Fulford nu arata nimic nou.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fulford traieste in realitatea lui. Noi traim in realitatea romaneasca. Altii,plecati din tara, traiesc in realitatea din acele tari. In loc sa rezolvam problemele din realitatea fiecaruia dintre noi,asteptam pe Fulford sa ne spuna cand e sfarsitul lumii?
   Sfarsitul unei lumi vechi si inceputul unei lumi noi tine de fiecare dintre noi. Cand te decizi sa te desparti de minciuna si vrajeala,faci primii pasi catre lumina.

   Ștergere
 7. Fulford traieste din amintiri si improvizeaza, da la plesneala poate iese ceva

  RăspundețiȘtergere
 8. Pozele,au mai fost pe net. Si eu,le-am vazut si nu ma ajuta asta cu nimic.Spectacol ieftin,eventual.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.