joi, 13 ianuarie 2022

Procesul Dr. Fuellmich împotriva OMS și Forumului de la Davos

 

   Procesul pentru crime globale împotriva umanității intentat și acceptat de Curtea Superioară de Justiție din Canada a început. O echipă formată din peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali condusă de germanul Dr.Reiner Fuellmich, unul dintre cei mai puternici avocați europeni, a lansat cel mai mare dosar juridic din istorie numit „Nürnberg 2” împotriva OMS (Organizația Mondială a Sănătății / Morții) și Grupul Davos (Forumul Economic Mondial condus de Klaus Schwab, în  vârstă de peste 80 de ani) pentru crime împotriva umanității.

 DR. Reiner Fuellmich este un avocat germano-american care a câștigat dosare de milioane de dolari împotriva fraudei Deutsche Bank și cel împotriva Volkswagen pentru frauda Dieselgate.  Este unul dintre fondatorii „Comisiei de anchetă asupra coroanei germane”.  Fuellmich și echipa sa au strâns mii de dovezi științifice care demonstrează nefiabilitatea totală a testelor PCR și frauda din spatele lor.  Fuellmich a vorbit despre vaccinuri la acea vreme și a declarat că „nu au nimic de-a face cu vaccinările, dar fac parte din experimente genetice”.  Pe lângă testele greșite și certificatele de deces frauduloase produse de personalul medical corupt, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

 Articolul 32 din Convenția IV din 1949 interzice: „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane”.  Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe oameni reprezintă o încălcare gravă a Convenției.  Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg, care prevăd pedeapsa cu moartea pentru cei care încalcă aceste tratate internaționale. Fuellmich a adăugat, de asemenea, că ,,toate acestea au fost de mult planificate pentru a fi implementate în 2050.” Dar apoi „ frânghiile au devenit lacome” și a decis să anticipeze planurile mai întâi în 2030 și în cele din urmă în 2020 atât de grăbită încât fac atâtea greșeli.

De exemplu, producătorii de vaccinuri nu au prevăzut că vor exista atât de multe efecte secundare și decese. „Europa,” continuă Fuellmich, este principalul câmp de luptă al acestui război. Asta pentru că este complet falimentară.  Fondurile de pensii au fost complet jefuite. De aceea vor să preia Europa înainte ca oamenii să știe asta". Dar cine sunt acești oameni care trag sforile?  Potrivit lui Fuellmich, acesta este un grup de aproximativ 3.000 de superbogați.  Clica Davos din jurul lui Klaus Schwab aparține acestui grup. Ce vor ei?

 Control total asupra oamenilor.  "Ei mituiesc medici, personalul spitalului si politicieni. Oamenii care nu coopereaza sunt amenintati. Folosesc tot felul de tehnici psihologice pentru a manipula oamenii".

 „Mass-media de masă”, rezumă Fuellmich, „spun o realitate falsă și spun că majoritatea oamenilor sunt în favoarea măsurilor și a vaccinurilor. Acest lucru cu siguranță nu este adevărat”. De exemplu, aproape toți cei cu care vorbesc în Germania știu că o mască nu protejează de nimic, pentru că aproape toată lumea este acum informată de media alternativă.  Vechea presă se stinge.

   Sfatul lui Füllmich?

"Răspândiți adevărul și faptele cât mai mult posibil și nu vă pierdeți energia cu oamenii care sunt disperați să se vaccineze. Nu-i putem salva pe toți. Mulți oameni vor muri."

 Un caz din Franța: Un bătrân bogat, cu multe polițe de asigurare de viață (milioane) în favoarea familiei sale, moare din cauza vaccinării cu Covid (necontestat de medici și de asiguratorii săi de viață).  Compania de asigurări a refuzat să plătească, deoarece medicamentele experimentale, tratamentele etc. sunt excluse din poliță.  Familia dă în judecată compania de asigurări, dar pierde.  Judecătorul afirmă: "Efectele secundare ale vaccinului experimental sunt cunoscute și defunctul nu putea pretinde că nu le cunoștea atunci când a luat voluntar vaccinul. Nu există nicio lege sau mandat în Franța care să-l oblige să se vaccineze. Prin urmare, moartea sa." este în esență "sinucidere".  Sinuciderea este, de asemenea, exclusă din polița sa.  Dacă cineva vă contestă vreodată dacă aceste injecții sunt sau nu experimentale și că nici companiile farmaceutice, nici guvernele, nici altcineva în afară de Dvs. nu sunt responsabile pentru acceptarea lor, iar dacă muriți, v-ați sinucis în mod legal.  Fără asigurare, fără plăți, fără rambursări.  Sunteți pe cont propriu! Vaccinații au semnat actul de sinucidere! - https://ns2017.wordpress.com/2022/01/06/en-france-deces-apres-la-vaccination-dun-grand-pere-tres-fortune-ancien-chef-dentreprise-parisien-de-versailles-

    Sursa: https://corona-ausschuss.de/

https://rumble.com/vs0lkj-dr.-reiner-fuellmich-update-on-nuremberg-2.0.html

22 de comentarii:

 1. Acelasi lucru a facut si HITLER cand a preluat puterea in Germania,a ucis batranii din aziluri,bolnavii pshihici,tiganii...motivul??? NU PRODUC NIMIC PENTRU SOCIETATE!!!Selectia va deveni foarte dura pentru supravetuire pe Pamant!!!...suntem pregatiti???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ești închis la minte... sunt resurse și tehnologii suprimate in lumea asta ca toți oamenii sa trăiască cel puțin frumos dacă nu in “lux”. Exista resurse in subsolul României atât de valoroase încât cu anumite metale rare am putea aproviziona toată planeta pe o perioada de zeci-sute de ani. Se folosesc? Suntem bogați? NU. Totul este sub controlul ocultei și asta spune tot legat de temerile tale. Te-aș ruga să-ți revizuiești punctul de vedere “apocaliptic”. Când Creatorul ne a dăruit viața și aceasta planeta, a avut grija ca toți sa aibă de toate pentru totdeauna și de se vor termina Iisus a făcut din apa vin și din coșuri goale, coșuri pline cu peste. Viața este infinita și nelimitat de frumoasa, așa ar trebui sa arate lumea.

   Ștergere
  2. Cînd vine Domnul Hristos în România , să îi ia de urechii pe popii boieri plini de bani și minciunile că Sint smeriți .

   Ștergere
  3. Iisus este în inima ta și va fi trezirea ta spirituală. Fizic nu va mai fi pe această planetă, acum spiritual trebuie să ajungem noi la El.

   Ștergere
  4. Alex N din pacate esti un visator :))Sunt vremurile din urma pentru omenire...'''Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, VA ARDE!!!'''2Petru3/10...incearca sa fi printre cei ALESI!!!....liniste si pace pacatosule:)

   Ștergere
  5. Marius tu spui '''ISUS este in inima ta'''Scriptura zice sa-ti traiesti viata dupa invataturile ei,multi chemati,putini alesi!!!...Multi cauta Imparatia Lui Dumnezeu dar ...''''Nu se va zice: "Uite-o aici!" sau: "Uite-o acolo!" Caci iata ca Imparatia lui Dumnezeu este inauntrul vostru."Luca17/21..amin

   Ștergere
  6. Exact, Dumnezeu este în inima noastră. Acum este momentul să devenim proprii noștrii maeștrii. Nu mai avem nevoie de niciun fel de învățătură, destul oamenii au fost ,,instruiți” de diverse religii și învățături. Acum a sosit timpul să ne raportăm la interiorul nostru prin INTROSPECȚIE și atunci totul ni se va revela.
   Renunțați la tot ce știți până acum, fiți ca niște copii care abia au deschis ochii în această lume și raportați-vă la interior. Acolo este totul, acolo este Dumnezeu.

   Ștergere
 2. Salut,
  Bine scris si argumentat. Este de ceva vreme toata aceasta poveste a Dr. Reiner Fuellmich, dar nu stiu daca e chiar o poveste sau se si poate implementa. Cu toate ca s-au deconspirat toate aceste mizerii, s-a dovedit ca aceasta mascarada este impotriva sanatatii omului, toate joaca un rol negativ de atata vreme, dar totusi continua in fiecare zi, se iau masuri noi in fiecare saptamana, mor oamenii in continuare din cauza acestor masuri, si nu se face nimic... Care este cauza? Are acest dr. influenta necesara, suportul necesar si puterea necesara sa faca ce si-a propus? O zi buna

  RăspundețiȘtergere
 3. Tehnologia de sub tejghea

  https://youtu.be/PxXY6S50xB0

  RăspundețiȘtergere
 4. Pana nu vom auzi ca a fost arestat Jacob Rotschild si cu David Rockefeller Jr. toate acestea sunt povesti cu Fratii Grimm si Nastratin Hogea sau mai pe romaneste Basme de Petre Ispirescu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate, o sa l sacrifice pe fauci, asta nu înseamnă că am câștigat războiul, dacă noi toți, nu suntem unitari și nu luptam împreună o sa ne mănânce lagărele de concentrare, o sa mâncăm deșeuri, etc, puterea sta în nr, iar dacă va uitați în natura veți observa ca peștii stau în bancuri, păsări în stoluri, ierbivore în turme, astea ca să se protejeze, dacă nu conștientizăm și aplicam în viata noastră urgent, suntem sortiți pieriri, lumea nu a fost educata sa coopereze, de la naștere tot a fost concurențial, cooperarea schimba planeta

   Ștergere
 5. Să se dea o sentință cât mai dreaptă și cât mai curând, pe măsura crimelor pe care le-au făcut. Asta sper și-mi doresc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne ajută să se și întâmple,dar cu
   toți cei care cred că vaccinarea în masă este mană cerească , mă indoiesc.

   Ștergere
 6. Răspunsuri
  1. va fi si la noi in tara un proces colectiv initiat de avocatul Piperea si asociatii impotriva statului pt masurile abuzive din toata aceasta perioada,discriminare,segregare si alte capete de acuzare,oricine vrea poate fi parte a acestui proces...eu m am inscris sunt vreo 800 de pers pana acum.

   Ștergere
  2. Unde mă înscriu, Daniela? Un link te rog?

   Ștergere
  3. Da sunt ampotriva,discriminarisi segregari ma anscriu !

   Ștergere
 7.  Traficul de organe Raed Arafat – S.M.U.R.D. –
  https://dreptate.org.ro/2021/11/24/secretul-cumplit-prin-care-sunt-subjugate-popoarele-lumii-partea-3/
  SMURD si traficul de organe - Raed Arafat 12 déc. 2021
  https://www.youtube.com/watch?v=R3SOb0YDI6g

  RăspundețiȘtergere
 8. Daca nu era "zdruncinatura" asta globala oamenii inca ar mai fi vegetat adormiti fara habar de ce se imtampla cu ei! Era nevoie sa fie speriati de moarte si dupa aceea sa realizeze batjocura si atentatul la integritatea lor fizica pentru ca sa se trezesca si sa priveasca mai departe de varful nasului si de ecranul televizorului! Nimeni nu ar fi crezut ca sunt in asa hal de manipulati si folositi, de o mana de criminali si nu de azi de ieri de foarte mult timp!
  Suntem sub controlul unei IA si face rau pentru ca nu are progamata empatia si compasiunea, emotii strict umane, si poate tocmai aceste lacune o vor anhila in final! Emotiile sunt o energie care pot sa atinga o forta uriasa si cand cand se insumeaza pot face praf prin vibratiile puternice emise tot cele sta in cale! Conteaza doar, sa se armonizeze!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravo! Ai atins esențialul. Nimic nu mai poate fi comentat. Omul modern a trebuit adus într-o situație în care măcar să-și pună întrebări. Mai ales omul occidental. Acum...majoritatea se trezesc și văd că de fapt trăiesc într-o entropie de tip Matrix din care tot mai greu este să ieși. Îți trebuie înțelepciune, discernământ spiritual și voință.
   Fără astea, indiferent că auzi că ești într-o sclavie tot mai atroce, ți se pare că totul este normal dacă îți sunt asigurate mijloacele financiare de subzistență și EGO-ul că tu ești important și foarte deștept pentru mega corporația pentru care lucrezi în prezent. Dar...oricând firma are un alt obedient fără conștiință, poate un supercreier, care se lasă atras de favorurile mega corporațiilor fără a ține cont de originea dezvoltării tale: ROMÂNIA. Majoritatea IT-iștilor de la NASA, din Sylicon Valey, etc sunt români. A fost alegerea lor, asta e, dar bazele le-au asimilat de aici și ei ar avea o datorie față de această țară și de profesorii lor!
   Nu critic nu judec, doar am zis !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.