vineri, 8 octombrie 2021

,,Vaccinul” covid RNAm nu este un vaccin

 

  Vaccinul covid NU este un vaccin. Repet: nu este un vaccin. Este multe lucruri, dar nu un vaccin. Trebuie să ne trezim la faptul că înșelăciunea COVID a accelerat rapid aspectele tehnocratice și transumaniste ale Noii Ordini Mondiale (NWO) până la punctul în care oamenii se aliniază orbește pentru a fi injectați cu un „tratament” care este, de asemenea, un dispozitiv chimic, un sistem de operare, un agent de producere a agenților patogeni sintetici și chimici. Acest nou vaccin COVID este un tip complet nou de tehnologie, potențial chiar mai periculos decât vaccinul mediu toxic. În acest articol, vom explora mai în profunzime ce este acest vaccin ARNm.

Medicii David Martin și Judy Mikovits expun modul în care așa-numitul vaccin COVID nu este un vaccin

Ascultați acest scurt extras în care sunt prezenți medicii David Martin și Judy Mikovits (care au fost amândoi foarte sinceri până acum în dezvăluirea plandemiei COVID) care vorbesc cu Robert Kennedy Jr. și avocatul Rocco Galati, care reprezintă un grup de libertate canadian care dă în judecată guvernul pentru întreaga înșelătorie COVID. David Martin face câteva puncte extrem de importante despre modul în care nu putem eticheta cu exactitate dispozitivul pe care Moderna și Pfizer îl împing ca un vaccin, deoarece atât din punct de vedere medical, cât și legal, nu este un vaccin: 


 Acesta nu este un vaccin ... folosind termenul de vaccin pentru a strecura acest lucru sub scutiri de sănătate publică ... Acesta este un ARNm ambalat într-un plic de grăsime care este livrat către o celulă. Este un dispozitiv medical conceput pentru a stimula celula umană să devină un creator de agenți patogeni. Nu este un vaccin! Vaccinurile sunt de fapt un termen definit legal ... în conformitate cu legislația în domeniul sănătății publice ... în conformitate cu standardele CDC și FDA, un vaccin trebuie să stimuleze în mod specific atât imunitatea în interiorul persoanei care îl primește, dar trebuie, de asemenea, să perturbe transmiterea ... catena de ARNm care intră în celulă nu trebuie să oprească transmisia. Este un tratament. Dar dacă ar fi discutat ca tratament, nu ar primi urechea simpatică a autorităților de sănătate publică, pentru că atunci oamenii ar spune „Ce alte tratamente există?

 Utilizarea termenului de vaccin este lipsită de convingere. Moderna a fost o companie de chimioterapie pentru cancer, nu un producător de vaccin pentru SARS ... dacă am spus că vom oferi oamenilor chimio profilactic pentru cancerul pe care nu-l au, ai fi râs dintr-o cameră, pentru că este o idee stupidă. Exact asta este! Acesta este un dispozitiv mecanic, sub forma unui pachet foarte mic de tehnologie, care este introdus în sistemul uman pentru a activa celula pentru a deveni un sit de fabricare a agenților patogeni.

  Singurul motiv pentru care termenul [vaccin] este folosit este abuzul din cazul Jacobsen din 1905, care a fost denaturat de când a fost scris. Dacă am fi sinceri cu acest lucru, l-am numi de fapt așa cum este: este un dispozitiv chimic patogen, care este de fapt menit să dezlănțuie o acțiune de producere a agentului patogen chimic în interiorul celulei. Este un dispozitiv medical, nu un medicament, deoarece îndeplinește definiția CDRH [Centrul pentru dispozitive și sănătate radiologică] a unui dispozitiv.

 Este făcut pentru a vă îmbolnăvi ... 80% dintre persoanele care sunt expuse la virusul presupus [SARS-Cov-2] nu prezintă deloc simptome ... 80% dintre persoanele care se injectează în acestea au un eveniment advers clinic. Sunteți injectat cu o substanță chimică pentru a induce boala, nu pentru a induce un răspuns imuno-transmisiv. Cu alte cuvinte, nimic din asta nu vă va împiedica să transmiteți mai departe. Este vorba despre a te îmbolnăvi și a avea propriile celule ceea ce te îmbolnăvește ”.

 Judy Mikovits, de asemenea, intervine la acest lucru:

 ,,Este un agent patogen sintetic. Au injectat literalmente această parte patogenă a virusului în fiecare celulă a corpului ... poate provoca direct scleroză multiplă, boala Lou Gehrig, boala Alzheimer ... poate provoca cancer accelerat ... asta are expresia acelei bucăți de virus ... se știe că o face de zeci de ani.”


  Vaccinul COVID este un sistem de operare, spune Moderna

Vaccinul COVID ARNm este un sistem de operare care vă poate programa ADN-ul și, prin urmare, vă poate programa la nivelul esențial al ființei dvs. Este o exagerare? Nu, nu este. Moderna afirmă pe site-ul lor că platforma lor de tehnologie RNAm este un „software al vieții” și „funcționează foarte mult ca un sistem de operare pe computer”. Aceasta este direct de pe site-ul lor web: https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

  ,, Este conceput astfel încât să poată fi conectat și redat interschimbabil cu diferite programe. În cazul nostru, „programul” sau „aplicația” este medicamentul nostru ARNm - secvența unică de ARNm care codifică o proteină.”

   Planul de joc: transformarea fiecărui om într-un nod digital în grila de control

Ne mutăm rapid în lumea transumanismului, unde corpurile noastre biologice naturale sunt deturnate și infiltrate cu părți sintetice, începând de la nivelul nanoparticulelor. Controlerele NWO doresc să descarce un fel de sistem Microsoft Office sau software în corpul și creierul dvs. și să vă conecteze la cloud JEDI și / sau Amazon-CIA, astfel încât să poată avea acces direct la creier. Apoi, pot lansa „vaccinuri” care nu sunt vaccinuri pentru a vă actualiza continuu, la fel cum software-ul computerului primește actualizări regulate. Virușii, reali sau nu, și vaccinurile, reale sau nu, sunt doar mijloace pentru atingerea acestui obiectiv.

  Transformarea oamenilor în mărfuri prin intermediul monedei de credit social

Alison McDowell rezumă actuala cale transumanistă NWO cu cea mai mare probabilitate de mai jos, care implică credit social, 5G, Smart Grid și AI (Inteligența Artificială) pentru a induce conformitatea la nivel planetar:

 ,, În cadrul sistemului tech-no-logic, se va cere respectarea totală. Comportamentul aprobat devine monedă, simbolizat pe blockchain și monitorizat de senzori și AI. Ne antrenează pentru un viitor în care ne întrecem unii cu alții pentru a vedea cine este cel mai bine punctat, cel mai docil. A supraviețui va însemna să te conformezi condițiilor stridente ale acordurilor financiare psihopatice. Pentru a obține datele necesare pentru a verifica revendicările încorporate în tranzacții „plătite pentru succes”, mama noastră, pământul, trebuie refăcută ca o închisoare digitală geo-împrejmuită folosind 5G și constelații de sateliți. Toate datele dvs. vor fi adăugate la „înregistrarea permanentă” pentru a evalua valoarea dvs. ca și capital uman pentru portofoliile investitorilor. Miliardarii prevăd un viitor în care libertatea este un privilegiu limitat la ei înșiși, la funcționarii lor și la roboții pe care îi controlează. Fiți siguri că AI păstrează deja filele, iar notarea creditelor sociale este în plină desfășurare.”

Este un viitor sumbru, însă nu este bătut în piatră. Sunt de acord din toată inima cu McDowell că NU trebuie să acceptăm acest lucru ca pe soarta noastră sau să experimentăm o linie temporală atât de dureroasă DACĂ ne putem trezi rapid și să ne schimbăm. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să acceptăm că aceasta este calea probabilă pe care mergem. Ne place sau nu, aceasta este traiectoria actuală. Cum o schimbăm? În primul rând, privind în interior. Pentru a ne schimba pe noi înșine, trebuie să ne schimbăm lumea interioară și să ne schimbăm percepția și, prin urmare, să ne schimbăm realitatea:

 „Acest viitor planificat NU este însă preordonat. Remediul lui Trudell? Schimbați percepția noastră asupra realității prin non-cooperare activă. Manifestați în inimile, mințile și acțiunile noastre lumea pe care o dorim. Acolo unde inginerii se deconectează, reconectați-vă cu intenție; nu numai unul cu celălalt, ci cu TOATE relațiile noastre și pământul și ființele spirituale care există dincolo de simțurile noastre. Trebuie să ne sincronizăm pentru a schimba realitatea vibrațională și că puterea există în noi ca și copii ai pământului.”

Aceasta nu este o discuție aerisită, ci mai degrabă o realizare că participăm la co-crearea unei lumi de coșmar, permițând percepției noastre să fie programată pentru a produce NWO. Ei ne folosesc energia pentru a o face! Pentru a ne revendica suveranitatea, trebuie să ne recuperăm percepția prin descompunerea programării care a fost inserată în noi.

   Testul PCR este defapt vaccin :


    Ce conține vaccinul covid, imagini de sub microscop :


  Dr. Carrie Madej despre hidra găsită în vaccin: 


  Gânduri finale: un instrument tehnocratic, transumanist

Este vital să știm și să le spunem altora că actualul vaccin ARNm COVID nu este un vaccin. Acest lucru nu se datorează doar faptului că numirea acestuia ca vaccin conferă imunitate legală Big Pharma de daune, ci și din toate motivele enumerate mai sus. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a vă reprograma la nivelul fundamental. Nu sunt vaccinuri, nu sunt medicamente și, în opinia mea, nu sunt tratamente sau medicamente. Oricât de înfricoșători sunt acești termeni, aș merge dincolo de numirea lor doar de dispozitive chimice, sisteme de operare, agenți patogeni sintetici și dispozitive de producere a agenților patogeni chimici, care sunt deja termeni iluminatori și suficient de oribili. Le-aș numi instrumente tehnocratice, transumaniste, pentru a-ți schimba permanent genetica și a te transforma într-un om sintetic. Acestea simbolizează cât de repede se manifestă agenda NWO în realitatea noastră fizică și sperăm, un apel de trezire către toată lumea pentru a depune eforturi mai mari pentru a opri această agendă întunecată și nefastă, în timp ce mai este încă timp.

 Sursa: https://thefreedomarticles.com/
16 comentarii:

 1. https://www.facebook.com/claudiu.buza.75/videos/606141377085205

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai explicit decat asa...Doar rau intentionat sa fii sa nu intelegi, sa nu vrei sa accepti, etc.
  Va salut dl.Marius.
  Multumesc de articol !

  RăspundețiȘtergere
 3. Un singur lucru nu înțeleg.... Aceasta arma biologica produce boli și în paralel te face biorobot? Sau e o ruleta ruseasca.... 80% destinație boala și moarte și 20% biorobot?

  RăspundețiȘtergere
 4. Oricum vremurile sunt tulburi, este foarte normal că omenirea sa se trezească și să ia atitudine împotriva act de distrugere în masă

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Subscriu la ceea ce afirmi,dar fără o revoluție spirituală o trezire a conștiinței omenirii,este practic imposibilă...

   Ștergere

  2. Bingo! Ai dreptate!

   O prietena vaccinata mi-a trimis un link catre o postare fb cu un academician care spune ca, daca oamenii ar asculta medicii,pandemia ar fi fost terminata. I-am zis ca, in primul rand, un numar mare de medici nu s-au vaccinat. Iar Israelul si-a vaccinat toata populatia si tot degeaba.
   Ca de obicei, când imi intra in realitate o problema ce da nastere la certuri pro si contra, am apelat la cunostintele mele spirituale. Orice boala are si o cauza spirituala. Tratand boala in corpul fizic, tratezi doar efectele, cauzele rămânând tot in straturile noastre informationale necuratate.
   Virusul se comporta ca omul modern. De parca ne-ar oglindi. E lacom si sufera mutatii. Ce fac oamenii de afaceri cand vor sa castige bani? Diversifica marfa. Daca in urma cu o suta de ani erau doar cateva firme ce produceau ciocolata si era de calitate, acum se produce la scara planetara atata ciocolata, incat nu o mai putem manca. Si este proasta! Toxică. Ne ucide.
   Spiritual, la fel. Daca oamenii din trecut vorbeau scurt si la obiect,omul modern vorbeste mult si nu spune nimic. Cotcodăcește, adică. Nnnn scoli de initiere si milioane de biserici, temple, moschei si degeaba.
   Urmariti ce spune Lazarev si veti vedea ca este exact ce scria si seful de trib indian omului alb, in urma cu peste 100 de ani. Gasiti scrisoarea si pe net, dar si in prologul cartii
   " Inteligenta materiei" a lui Constantin Dulcan.
   Materia este inteligenta si gaseste mereu ac de cojocul nostru cand ne obraznicim si ne lacomim devenind distructivi.
   Nu puteti trai numai in teoria conspiratiei. Trebuie sa invatati sa treceti si dincolo de zidul acesta.

   https://youtu.be/TZOad-aPS0Y

   Ștergere
 5. Medicul veterinar mi-a explicat ca în natura exista un singur virus care nu se transmite de la animal la om. Acel animal este calul. Ce specialitate au smecherii ăștia doi, medici de familie? Amesteca conspirația cu medicina, ca ar fi un vector de introducere al virusului în organism, sau ca ne fac roboti. Nu este cam mare cheltuiala? Dubioasa lucrare. Eu cred ca antivaccinarea este acțiunea celor care nu au ajuns la cașcaval, Rusia, China etc adică concurenta lui big fără.

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc pentru toate postările de pana acum, desigur și pentru aceasta
  Se vornbeste demult despre aceste lucruri și iată ca se împlinesc, pas cu pas cum ar spune un robot in viața
  De o vreme, nu mai pot redistribui
  Apăs pe distribuiti și îmi apare o fereastra gri
  Și atât
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 7. Că a picat guvernul Cîțu știți. Că primului jucător de golf i se rupe de români - știți și asta.
  Adevărata știre e alta: DE DUMINICĂ NU MAI SUNTEM ÎN STAREA DE ALERTĂ.
  Ultima prelungire a stării de alertă a fost începând cu 10 septembrie pentru 30 de zile. Ceea ce înseamnă că aceasta expiră sâmbătă 9 octombrie 2021. Un guvern interimar nu poate prelungi o stare excepțională (și neconstituțională) cum este starea de alertă. În plus, de vineri 15 octombrie guvernul nu mai poate emite niciun fel de act juridic deoarece se împlinesc cele 45 de zile de interimat ale unui minister, în speță fiind vorba de Ministerul Justiției care a rămas fără ministru (Stelian Ion). Iar cum toate actele juridice emise de guvern au nevoie de avizul Ministerului Justiției de vinerea viitoare guvernul va mai avea doar un rol decorativ.
  Mai are sens să amintesc și de interimatele de la ministerele deținute de USR?
  Un aspect neluat în calcul este că demiterea guvernului prin moțiune de cenzură provoacă interimatul și în cazul secretarilor de stat. Și ghici ce funcție are Raed Arafat? Secretar de stat. Deci și "comandantul acțiunii" e pe făraș.
  Iar toate astea se întâmplă în valul 4 care pare că aduce Apocalipsa în sistemul medical din România. Dar cum întreținerea statisticilor apocaliptice necesită doar mină de pix în următoarea perioadă vom avea niște cifre umflate care ar corespunde realității doar dacă populația Chinei și a Indiei s-ar reloca în spațiul mioritic cu cățel și purcel, cu liliac și pangolin.
  Deci să nu uitați! SÂMBĂTĂ EXPIRĂ STAREA DE ALERTĂ! Deci duminică vom arunca măștile, vom micționa pe pașapoartele verzi, vom merge biserică la nunți și proteste fără limită de număr.
  HAI LIBERARE! Doamne ajută !

  Luni, Marți sau Miercuri săptămâna ce vine sa fim pregătiți să mergem la București pentru a manifesta împotriva certificatului verde - pentru că nu știe sau nu se vrea să se știe - când exact va fi supusă în plen pentru votare. Haideți încă o dată cu un efort să-i oprim pe mizerabili !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Degeaba. ramine parlamentul care poate da legi in termen foarte scurt. Si asa cum stim presedintii partidelor lucreaza pentru cabala, asa ca tot dracu ala e.

   Ștergere
 8. HOTĂRÂRE nr. 1.090 din 6 octombrie 2021
  privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19
  EMITENT
  GUVERNUL ROMÂNIEI
  Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 962 din 7 octombrie 2021

  RăspundețiȘtergere
 9. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmariusmioc.wordpress.com%2F2020%2F11%2F15%2Fchinejii-rid-in-hohote-de-prostii-care-au-luat-in-serios-teatrul-din-wuhan%2F%3Ffbclid%3DIwAR0DmXDg_DtPW8KvstmxVj7hqDZAmR5HJEOIHf65dsm0lYl2QU16pGfTDDg&h=AT38y1GN3DlBYd7pBZPAvWjXBkv8OjOIeb-7dCakaHEuka1jL9pvZbAg6LvAxhYwsIzDz0QYhonYUN9YDd6F7rAKOTP5W1phHSChsschRhKTbZTieMAcfCngfJDwxLohHPJhhCifu03H0WgK&__tn__=R]-R&c[0]=AT09FLRgZeKdiuQTgO92uOybBwkF5sf_Vr8mV3IgXZJefUgqE-67IfjQcARaEhzJ2os45rf5a8-MfqbAkw8qmPC9EC6E3GeF-tBHihDXaTfBvGAmIy4mVlZLieXw5U4Etjxp7XZtXmnGjTwcgGjtfw-5U_Ivqo7yhEXEqQPfigfBpd_8kgLP21ZRZg

  RăspundețiȘtergere
 10. Categoric aceasta terapie nu este un vaccin! Este simplu pentru fiecare sa citeasa definitia din dex ca sa se convinga! Medicii stiu asta si mai stiu ca nu se cunosc efectele pe termen lung, de aceea nu vor sa se vaccineze.
  Sa vii cu constrangeri drastice, fara sa se ofere nici cea mai mica garantie fata de eventuale efecte secundare ale acestei terapii aflate in faza experimentala, este un act criminal!
  Poate nu este chiar complet nociva aceasta terapie dar este momentul ca oamenii sa se trezeasca si sa devina mai responsabili cu ei insisi! Trebuie sa se inteleaga ca nimeni nu le protejeaza interesele inafara de ei insisi si nici macar Dumnezeu nu ne vrea creduli, umili fata de conducatori si neputinciosi prin slabiciunea de care dau dovada din lasitate!
  Este o falsa idee promovata de conducatori cand se face apel la empatia oamenilor prin induceea responsabilitatii fata de ceilalti. In fapt se instiga populatia cu cinism cand de fapt se urmareste umilirea ei si profitul producatorilor pe seama ei! De ce spun asta? Cum altfel se pot explica masurile agresive de a impune vaccinarea si restrictionarea brutala a unor terapii care s-au dovedit eficiente?
  Este momentul sa devina fiecare cetatean al lumii constient si mai responsabil cu propria sa viata!

  RăspundețiȘtergere
 11. Marius! Te-ai laudat saptamana trecuta ca saptamana asta vei pulica un articol despre mastile siliconice a la Hallywood.

  RăspundețiȘtergere
 12. Cititi articolul de mai jos si faceti legatura cu numarul de infectati Covid, bagati la gramada, cat mai multi.

  https://www.activenews.ro/stiri/Medicul-Paul-Purea-rupe-tacerea-30.000-de-euro-sporul-de-risc-epidemiologic-al-personalului-medico-sanitar-pe-cap-de-bolnav-Covid-169919

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.