luni, 13 septembrie 2021

Președintele Asociației Medicale din Tokyo spune: „Acum este momentul ca toți pacienții covid să primească Ivermectină, nu vaccinuri ”. Covid 19 o mare minciună planetară planificată

Doctori pentru adevăr 

  La începutul acestui an, Haruo Ozaki, președintele Asociației Medicale Metropolitane din Tokyo, a lansat o pledoarie pentru utilizarea extinsă a Ivermectinei pentru tratarea coronavirusului din Wuhan (Covid-19). La fel ca situația actuală din Statele Unite, autoritățile japoneze ezită să sprijine utilizarea Ivermectinei, în ciuda numeroaselor lucrări științifice care arată că este un remediu sigur și eficient pentru virusul chinez.

Infecțiile se răspândesc pe măsură ce mai mulți japonezi se vaccinează, iar Ozaki îndeamnă guvernul japonez să emită versiunea sa de autorizație de utilizare de urgență (EUA) a medicamentului, care este utilizat pe scară largă ca remediu pentru paraziți de mai multe decenii. În ciuda faptului că provine din Japonia, Ivermectina este încă un tratament tabu acolo, probabil pentru că este ieftină, sigură și eficientă - și prin urmare, nu generează profituri masive pentru cartelurile farmaceutice.

Când numărul persoanelor care așteaptă acasă și care primesc tratament medical a crescut brusc în al treilea val al lunii ianuarie, acest lucru nu a fost bun, iar Asociația Medicală Metropolitană din Tokyo a lucrat împreună pentru a construi un sistem cu scopul de a oferi asistență 24 de ore”, a spus Ozaki.

Acum putem gestiona până la 37 din cele 47 de asociații medicale din district. Cu toate acestea, situația actuală în care peste 1000 de îngrijitori la domiciliu sunt îngrămădiți în fiecare zi, este dincolo de limită. Vaccinarea, examinarea medicală, vizita la domiciliu etc. nu sunt disponibile. Acum, centrul de sănătate coordonează spitalizarea. Există, de asemenea, un centru de coordonare a spitalizării în Tokyo, dar există un sistem care poate accepta și trata rapid pacienții cu corona schimbați brusc. Nu am ajuns la punctul de a stabiliza acestea. "

Ozaki spune că este conștient de „multe lucrări” care susțin utilizarea sigură și eficientă a Ivermectinei în tratarea gripei Fauci  

În loc să continuați să injectați oamenilor medicamente experimentale care nu s-au dovedit niciodată sigure sau eficiente, de ce să nu încercați Ivermectina? În toată America Centrală și de Sud, medicii administrează Ivermectină cu mare succes. Medicamentul este, de asemenea, utilizat în India, cu un succes similar, pentru a ajuta pacienții bolnavi să depășească boala chineză doar pentru câțiva bănuți, ceea ce ușurează presiunea asupra sistemelor de sănătate.

Vaccinul nu este la timp”, spune Ozaki. „Într-un moment atât de iminent, există documente care spun că Ivermectina este eficientă pentru corona, deci este un răspuns natural pentru clinicieni să încerce să o folosească. Practică clinică condusă de medic - de aceea au apărut multe lucrări de testare."

În loc să facă politică așa cum fac unii unii, guvernul japonez, împreună cu toate celelalte guverne, au datoria de a se asigura că pacienții au acces sigur și ușor la Ivermectină dacă aleg să o utilizeze. Medicii nu trebuie să se simtă intimidați sau presați să nu o prescrie dacă poate ajuta, așa cum mulți spun că aceasta poate. Mulți pacienți mor deoarece spitalele refuză să le administreze Ivermectină, despre care s-ar putea argumenta că este o crimă împotriva umanității. Nu există niciun motiv pentru care Ivermectina ar trebui să rămână în afara limitelor dacă are potențialul de a înăbuși cazurile și de a restabili normalitatea societății.

Ozaki arată o lucrare recentă din India, care a constatat că administrarea a 0,3 mg / kg de ivermectină de două ori la intervale de trei zile a dus la o reducere de 83% a noilor cazuri de gripă Wuhan. Astfel de rezultate vorbesc de la sine, spune el. Datorită influenței corupte a Merck & Co., care furnizează medicamente precum Ivermectina către Japonia, accesarea acesteia pentru gripa chineză rămâne o provocare. Chiar dacă un pacient este capabil să găsească un medic dispus să scrie o rețetă, multe farmacii nu mai dispun de niciun medicament.

 De asemenea oficial vaccinul Moderna a fost interzis în Japonia. Cât despre România, găsiți Ivermectină în farmaciile veterinare.

Medicii germani și spanioli numesc Covid-19 o înșelătorie și o operațiune criminală

 Un grup de peste 500 de medici din Germania numit „Doctori pentru informații” a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale:

 ,,PANICA CORONA ESTE UN JOC. E O ÎNȘELĂCIUNE O PĂCĂLEALĂ. ESTE TIMPUL SĂ ÎNȚELEGEM CĂ SUNTEM ÎN TIMPUL UNEI INFRACȚIUNI GLOBALE.”

Acest grup mare de experți medicali publică untr-un ziar medical de 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a informa publicul despre dezinformarea masivă din mass-media. De asemenea, organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, unde s-au înscris 12 milioane de oameni și s-au prezentat de fapt câteva milioane.

De ce acești peste 500 de medici spun că pandemia este o crimă globală? Ce știu ei și noi nu știm sau nu suntem informați oficial?

În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

 ,,COVID-19 ESTE O FALSĂ PANDEMIE CREATĂ ÎN SCOPURI POLITICE. ACEASTA ESTE O DICTATURĂ MONDIALĂ CU SCUZĂ SANITARĂ. ÎNDEMNĂM MEDICII, MEDIA ȘI AUTORITĂȚILE POLITICE SĂ OPREASCĂ ACEASTĂ OPERAȚIUNE PENALĂ, ÎMPĂRTĂȘIND ADEVĂRUL. ”

 Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.

ÎN SUA, UN DOCUMENTAR NUMIT PLANDEMIC, CARE EXPUNE COVID-19 CA O OPERAȚIUNE PENALĂ, ESTE SPRIJINIT DE PESTE 27.000 DE MEDICI !

De ce spun aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume că pandemia este o crimă? La ce informații au acces ei, pe care NOI nu le primim de la mass-media? Vă invit să priviți următoarele fapte cu o minte deschisă și apoi să ajungeți la propriile concluzii ...

 În 2015, o metodă de testare a fost brevetată pentru ... COVID-19

În 2015, un „Sistem și Metodă de Testare pentru COVID-19” a fost brevetat de Richard Rothschild, cu o organizație guvernamentală olandeză. Ai prins asta? În 2015 - cu patru ani înainte ca boala să existe - a fost dezvoltată o metodă de testare pentru COVID-19.

După cum știm, noua boală COVID-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019. Prin urmare, a fost numită COVID-19, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019. Datele din Soluția Comercială Integrată Mondială arată totuși ceva uimitor: ÎN 2017 ȘI 2018 - DOUĂ ANI ÎNAINTE DE COVID-19 - SUTE DE MILIOANE DE KITURI DE TEST PENTRU COVID-19 AU FOST DISTRIBUITE ÎN LUME.


Aceste date năucitoare au fost descoperite de cineva la 5 septembrie 2020, care le-a postat pe social media. A doua zi a devenit virală în toată lumea. Pe 6 septembrie, WITS a schimbat brusc denumirea originală „COVID-19” în vagul „Kituri de testare medicală”.

ACEASTA NU ESTE PERMIS ÎN COMERȚ, DEOARECE TREBUIE SĂ FIȚI ÎNTOTDEAUNA SPECIFIC. EXISTĂ MULTE TIPURI DE KITURI DE TEST PENTRU DIFERITE BOLI.

Faptul că au eliminat specificația „COVID-19”, după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că vor ca nimeni să nu știe despre asta. Cu toate acestea, au uitat să șteargă un detaliu: codul produsului pentru aceste „truse de testare medicală” este 300215, ceea ce înseamnă: „truse de testare COVID-19”:

Banca Mondială arată că COVID-19 este un proiect care este planificat să continue până la ... sfârșitul lunii martie 2025! Așadar, intenția este să o continuăm încă cinci ANI.

În 2018, Bill Gates a anunțat public că o pandemie globală este pe cale să distrugă 30 de milioane de oameni. El a spus că acest lucru se va întâmpla probabil în următorul deceniu. Melinda Gates a adăugat că un virus conceput este cea mai mare amenințare a umanității și de asemenea, a asigurat că acest lucru va afecta umanitatea în următorii ani.

Ei susțin că populația densă a lumii garantează această iminentă pandemie globală. Dar să fim sinceri: cea mai mare parte a pământului este nelocuită. Doar zburați peste America într-un avion și priviți pe fereastră. Veți vedea spațiu gol de cele mai multe ori, cu câteva orașe ici și colo. Majoritatea Statelor Unite sunt încă larg deschise și goale. Același lucru este valabil și pentru restul lumii. Australia, Rusia, India, China, America, Africa ... în mare parte este pustie. Planeta noastră nu este atât de populată pe cât vrea Bill Gates să credem...

Gates a susținut, de asemenea, că călătoriile cu avionul vor crea cu siguranță o pandemie globală. Dar nenumărate persoane au călătorit în avioane în secolul trecut. A dat naștere la focare constante de pandemii globale? Desigur că nu!

Argumentele lor pentru care au garantat o pandemie globală în următorii câțiva ani sunt minciuni. Deci, care este baza lor reală pentru a face astfel de previziuni garantate?

Cu câteva luni înainte de focar, Bill Gates - cel mai mare dealer de vaccinuri din lume - a organizat un eveniment în New York. Ghici ce a fost evenimentul? A fost un „exercițiu pandemic de coronavirus”. Pe ecranul mare din auditoriu, vedeți textul tipărit: „Trebuie să ne pregătim pentru evenimentul care devine o pandemie.” Acest exercițiu de pandemie s-a numit Event201 și a avut loc în octombrie 2019, literalmente chiar înainte de izbucnirea focarului.

Gândiți-vă la acest lucru: distribuitorul nr.1 mondial de vaccinuri garantează apariția unei pandemii globale în următorii câțiva ani, iar soția sa a spus că ar trebui să ne temem cu toții de un virus creat care este „pe drum”. Apoi organizează un exercițiu pentru o iminentă pandemie globală și spun că vaccinurile vor fi singura soluție. Următorul Bill Gates scrie pe Twitter cât de entuziasmat este de vânzarea de vaccinuri în anul următor. Imediat după aceasta, izbucnește pandemia anunțată. Într-adevăr, imediat Bill Gates proclamă că singura soluție pentru umanitate este să-i cumpere vaccinurile ...

În 2013, un muzician a scris o melodie numită PANDEMIC. În versurile sale a descris o pandemie globală care ucide milioane, închide economiile și dă naștere la revolte. În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a realizat un videoclip în care arată un virus gripal originar din China, din zona Wuhan și răspândit în întreaga lume, ucigând milioane. Ei au numit-o „O simulare pentru o pandemie de gripă globală.” Exact asta s-a întâmplat, doi ani mai târziu. De ce au spus că va veni din China? De ce nu Africa, unde sunt prezente mult mai multe boli? Sau de ce nu America de Sud? Sau India?

Vorbind despre programarea predictivă: în cadrul emisiunii de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2012, s-a jucat o pandemie de coronavirus pentru ochii lumii întregi. Zeci de paturi de spital, un număr mare de asistente medicale devenind marionete ale unui sistem de control, moartea pândind, un uriaș demonic ridicându-se peste lume și întregul teatru a fost luminat în așa fel încât, văzut din cer, arăta ca un coronavirus . De ce Jocurile Olimpice au arătat o pandemie de coronavirus, în emisiunea lor de deschidere?

 Gândiți-vă la toate acestea și nu mai credeți în sistem…

   Surse: https://www.naturalnews.com ; https://rightsfreedoms.wordpress.com

 O colecție video 2021 despre otrava din vaccinul covid a unor medici de pe planetă : https://www.brighteon.com/b95878c3-7f72-42d6-8ac9-ca3723047177 


9 comentarii:

 1. Bună ziua.In concluzie,lucrătorii din sistemul sanitar ar trebui să iasă în stradă să boicoteze așa zisul vaccin,în ideea in care ei cunosc mai bine compoziția și efectele secundare.Stau și mă întreb, dacă lucrătorii din sistemul medical ar ieși în stradă,ar fi urmați de restul poporului?Vă urez o zi cât mai plăcută tuturor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte puțini din sistemul medical cunosc adevărul despre vaccinurile covid, marea majoritate sunt ignoranți, nu-i interesează decât BANII ! Iar cei care știu puțini au conștiință și ies în față să strige adevărul, sunt amenințați, concediați, etc.

   Ștergere

 2. https://m.activenews.ro/stiri/Cum-devin-vaccinatii-nevaccinati-in-statisticile-oficiale-de-imbolnaviti-si-morti-de-cu-Covid.-Explica-medicul-Lucian-Duta-VACCINAREA-VACCINATILOR-169269


  TIC
  13.09.2021 22:00
  Care virus, care mutație? Dovada????? Acceptând baza discuției ca fiind "virusul" și mutațiile ", le facem jocul. Care teste demonstrează existenta acestora? Testele impostorilor globalistilor, testul manipulat și plagiat al" dr" Drosten, Stipendiat la greu de Gates și gașca, test patentat cu puțin înainte de plandemie și care îi îmbogățește pe ei?
  SHARE
  A.C.
  13.09.2021 22:42
  Foarte corect!
  In documentatia oficiala se recunoaste ca nu exista NICIUN test comercial ca sa dovedeasca varianta Delta.
  Nicio instituie, niciun laborator nu a izolat in stare pura varianta "originara".
  Cum dovedesti "variantele", cand nu ai referential?!
  Majoritatea care a murit, a murit din cauza protocoalelor medicale gresite din spitale. In plus, se stie, comorbiditatile au fost motivele principale de deces.
  In 2020 in SUA, date oficiale, s-a murit la fel de putin ca in 2018, 2019.
  Propaganda criminala!!!
  SHARE
  GABIU
  13.09.2021 23:16
  Si terapia cu anticorpi monoclonali e facuta tot in laborator si tot genetica e, ca si vaccinul. Te feresti de o capcana pun ei alta in care sa pici. Atata timp cat nu s-a dovedit existenta virusului, toata vorbaraia despre terapiile si vaccinurile si serurile experimentale e in zadar.
  Incetul cu incetul se vrea modificare genomului uman prin modificare de adn. Astfel, oamenii modificati genetic vor fi proprietatea corporatiei care are patentul acelui adn modificat. Si nu credeti in prostii care spun ca trebuie sa-ti creasca par sau solzi de peste sau degete sau alte tampenii. Ca si la plantele modificate genetic nu o sa fie diferente vizibile fata de planta originala. In schimb, printr-un simplu test de adn ti se va arata ca esti un simplu produs al unei corporatii care are drepturi de proprietate intelectuala asupra adn-ului modificat in tine. Asa vor ajunge sa sustina ca tu nu mai poti detine nimic, pentru ca esti altceva. Asta inseamna transhumanismul, sclavie de cea mai joasa speta.

  ...................................

  Defapt Activenews deși se laudă cum că este cenzurat( cum,dacă avem acces la articol ?! ), este de propagandă pandemică,după cum covid-19 nu este scris cu ghilimele,dar la comentarii sunt treziți care arată minciuna Activenews,după cum vedem mai sus comentariile,a.î.toți care îl sheruiesc fără discernământ devin mașină de propagandă criminală.

  Nu este demn ca într- o zi să vii cu afirmația NU EXISTĂ VIRUS,iar în altă zi cu un articol care afimă lucrul pe dos.lncoerența este o incapacitate de fi în banda de echilibru.

  Măcar televiziunea este coerentă ,a afirmat de la un cap la altul că turnurile WTC s-au prăbușit de la un avion,chiar dacă a intrat,atenție doar în unul singur și mai ales ca într- un pachet de unt,lăsâd oaia să creadă că cel de-al doilea turn ,având atac de panică,s-a autoprăbușit de emoție.

  RăspundețiȘtergere
 3. "De ce acești peste 500 de medici spun că pandemia este o crimă globală? Ce știu ei și noi nu știm sau nu suntem informați oficial?

  În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.


  ,,COVID-19 ESTE O FALSĂ PANDEMIE CREATĂ ÎN SCOPURI POLITICE. ACEASTA ESTE O DICTATURĂ MONDIALĂ CU SCUZĂ SANITARĂ. ÎNDEMNĂM MEDICII, MEDIA ȘI AUTORITĂȚILE POLITICE SĂ OPREASCĂ ACEASTĂ OPERAȚIUNE PENALĂ, ÎMPĂRTĂȘIND ADEVĂRUL. ”

  Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.

  ÎN SUA, UN DOCUMENTAR NUMIT PLANDEMIC, CARE EXPUNE COVID-19 CA O OPERAȚIUNE PENALĂ, ESTE SPRIJINIT DE PESTE 27.000 DE MEDICI !

  De ce spun aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume că pandemia este o crimă?"

  Nu mă interesează ce spune sau jocul de glezne al acestoe "îngeri în halate albe",ei sunt adevărații criminali,mai ales prin afirmația NOI NU CONTESTĂM EXISTENȚA VIRUSULUI,urmașii și progeniturile sataniste ale lui Menghel și a celorlalți doctori de la Auswitz & Co, acum au devenit jalnici vânzători de "medicamente".

  DA ,M-AR FI INTERESAT,dacă intentau un proces ,demn,măreț prin care ei schimbau legea rea a STATULUI- INAMICUL CRIMINAL PUBLIC NR.1,înt-o lege bună ,sufletească,de bun simț,care să aducă raiul în ÎNCHISOAREA PĂMÂNT PLAT.Dar ce pretenții poți avea de la o șleahtă de mimetiști ong-iști la care frecția protezei de picior din lemn cu greu poate imita un joc real de glezne...

  Fiți eroi,și afirmați Adevărul căci Adevărul de natură divină ne va elibera din sclavie,victimile unor făpturi atavice și abjecte...!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Avem :
  - un concept : Corona Virus - COVID-19;
  - o ideologie : vaccinarea anti-covid;
  - doua tabere care afirma lucruri contrare si total diferite;
  - o agresiune psihologica : vaccinarea;
  - destul de multe imbolnaviri, care difera, cel putin partial, de imbolnavirile din anii precedenti, de raceala, viroza, gripa;
  - o stare de spirit confuza si tematoare la o mare parte din populatie.

  In timp ce oficialii prezinta situatia ca pe o pandemie provocata de un virus, pentru care sunt obligati sa ia masuri sanitare, opozantii prezinta situatia ca fiind o agresiune a unora putini, impotriva umanitatii, in urma careia multi se vor imbolnavi, foarte multi vor muri, iar dintre cei ramasi, cei mai multi vor deveni creaturi conectate la inteligenta artificiala a arhonilor si doar cativa, avand o stare de constiinta rafinata, vor reusi sa se desparta de acesta mizerabila realitate 3D.
  Vedem de la o posta ca oficialii sunt riguros condusi si urmeaza neabatuti un plan.

  De partea cealalta se afirma atat scenarii apocaliptice (in intelesul gresit - cel distructiv) cat si diverse fragmente ce tin atat de cunoasterea geneticii cat si de efectele daunatoare ale unor materiale sintetice extraordinar de performante (hidrogel, grafen), sau de efectul distructiv al vibratiilor de anumite frecvente /lungimi de unda. Unii inteleg, dar cei mai multi NU inteleg.

  Si uite asa obtinem o omenire confuza si speriata, care nu-si mai poate imagina ce va urma.
  Daca le spui ca de fapt COVID-19 ar putea fi o tehnologie, iar "vaccinurile" folosite sunt tratamente genice, atunci chiar i-ai naucit de tot.

  Dar daca toata aceasta stare, este de fapt o PERDEA DE FUM, care mascheaza o desfasurare a altui eveniment ???
  Nu ma indoiesc ca majoritatea celor din tabara adversa oficialilor, sunt persoane oneste ce se zbat pentru ca ADEVARUL sa iasa la suprafata.
  Dar privind si la odiseea Trump - Q - Palariile Albe (cenusii ?), am senzatia ca totul este orchestrat si condus de un singur dirijor.
  Sa nu ne amagim, orice organizatie creata cu bune intentii si care conteaza, este penetrata, infiltrata si DETURNATA de catre reprezentantii Ocultei. De multe ori, chiar ei creaza organizatii cu declarat bune intentii, adevarate capcane pentru cei care adera si cei care le sustin.

  Am putea spune ca ne aflam intr-o bucla conceptuala in care ne tot invartim degeaba.

  A doua parte nu a mai incaput, asa ca voi reveni.

  Mircea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa simt si eu: ca ambele tabere sunt dirijate de acelasi dirijor. Ce observam acum in tabara vaccinatilor? O spaima ca cei ramasi nevaccinati vor intretine virusul si nebunia nu se va termina niciodata. In tabara adversa, formata in mare parte din religiosii care citesc Biblia dar nu se prind ca acolo este o poveste sângeroasă ce te duce cu gandul la vampiri si filme horror, s-a nascut panica apocaliptica, a pecetei Fiarei. Ocazie buna pentru preoti de a mai castiga niste bani din fricile oamenilor.
   Dupa parerea mea, pecetea Fiarei a fost pusa de foarte mult timp. Nimeni nu e liber, sistemul diabolic controleaza informatia, banii, politica.
   Un spirit liber iese din sistem si il priveste de sus. Este foarte mic comparativ cu Creatia. Dar popii si falsii guru tin omenirea claie peste gramada intr-un sistem minuscul. Probabil ca sunt nemultumiti demonii cei mari: suntem prea multi si am devenit inutili. Si se erijeaza ei in ingeri ai mortii, ucigandu-ne planificat. Daca nu e o pandemie, tot pun la cale o criza economica, o saracire intentionata ce va duce la grave imbolnaviri urmate de decese premature. In loc sa ne lase liberi, stau ca cloțele calare pe noi taindu-ne legaturile cu Creatia, cu Cerul. Au facut un Cer fals si s-au pus pe ei insisi dumnezei.
   Cand nu am vrut sa merg la vot, mi-au sarit rudele in cao ca nu-mi fac datoria civică. Rudele au votat Iohannis si acum fac glume negre despre scumpiri si saracie. Nu le bat obrazul, nu le reprosez ca au vrut sa ma forteze sa fiu oaie incolonata. Stau pe margine si tac, trista ca oamenii nu mai învață odata lectiile. Nu ca as fi vrut sa votez pe altcineva cu toata inima...Pentru ca toata politica e corupta.
   Cand m-am mirat ca " dacii" nu-si apara tara, mi-au sarit in cap unii, ca as avea sentimente antinationale. Oricum ai da-o, o parte a oilor tot behaie nemultumite sau te ataca furios.
   Ideea mea de a merge toti pe Dăruire ar fi distrus din interior inchisoarea. Dar...oamenii prefera sa creada ca vine cineva si le moaie posmagii, decat sa se miște si sa puna osul la treaba. Si, in loc sa iasa din sistemul inchisoare, plang si urla ca dau ortul popii, sau masoneriei,sau altui grangur torționar de suflete.

   Ștergere
 5. Revin cu a doua parte.

  Daca este adevarat ca frecventa rezonantei Schumann creste vertiginos, atunci poate ca pentru aceasta e NECESARA perdeaua de fum.
  Cresterea acestei frecvente va avea efecte mari asupra tuturor formelor de viata. Unele vor disparea, altele se vor modifica si adapta.
  Ce pateste omul ? Celor cu frecvente joase, nu are cum sa le mearga bine. Se imbolnavesc, asa cum se imbolnavesc si de "covid". Oricum, majoritatea oamenilor vor fi afectati intr-o mai mare sau mai mica masura.
  Si uite asa ajungem la vremea "CERNERII".
  Cernerea este convenita si ACCEPTATA de ambele parti. Ma refer la cei aflati in planurile superioare 4D, 5D, etc.
  Cei cu vibratii joase vor ramane conectati la vechea matrice restrictiva si vor hrani energetic pe mai vechii si maleficii "imparati".
  Cei cu frecvente mai ridicate vor putea iesi din vechea matrice, vor intra intr-o noua matrice, mai placuta si mai permisiva spiritual si vor hrani energetic pe mai noii si beneficii "imparati".
  Deci, tot matrice si tot imparati, conform expresiei, "pana la Dumnezeu te mananca sfintii".
  Iata-ne deci, ca de altfel asa cum am fost de-a lungul intregii noastre existente, intre ciocan si nicovala. Si in plus, acum mai trebuie sa si ALEGEM.

  Pace-n Cer si pe Pamant ... Adica sa nu ne amagim, conflictele noastre sunt doar o reflexie a conflictului dintre diversele "imparatii" din planurile 4D, 5D, etc.
  Multi ii confunda pe conducatorii acestor imparatii cu Dumnezeu si am numit astfel energia vitala si informatia care a creat si intretine totul, incluziv pe imparatii deveniti dumnezei ai diverselor religii.
  Suntem produsul unui experiment, am urmat o scoala si urmeaza EXAMENUL.
  Satul de experinte si de FERMA energetico-vibrationala comuna, tot ce pot sa-mi doresc, este sa apara macar un absolvent remarcabil, care in procesul de ascensiune sa treaca dincolo de toate aceste matrici si de toti acesti consumatori de energii umane.

  Mircea

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar ma intrebam cand se vor prinde oamenii ca aceasta e o cernere falsa. Imi amintesc ca mi-a tradus cineva din araba niste semne ale sfârșitului la musulmani. Zicea ca vor fi " doua strigari din Cer". Una falsa,alta adevarata. Cei ce vor lua dupa primul strigat vor cadea in capcana. Privindu-i pe romani cat sunt de bezmetici si debusolati, gandesc cu tristete ca toti au cazut in capcana
   " poporului ales".
   Alesii sunt de obicei cei ce sufera in istorie. Sa primesti o misiune intr-un plan demonic nu este o fericire.
   Alesii nu stau cu burta la soare asteptand recompense.

   Ștergere
  2. Dle Mircea, păreți ceva mai treaz decât ceilalti...Mi-a fost foarte greu sa folosesc un discurs trezitor de inimi, fara a parea ca apartin sistemului diabolic ce ne amețește acum
   informational, gratie internetului si TV.
   Discursul meu poate fi denumit crestin, pentru ca vorbesc despre iubire si compasiune, despre daruire. Dar acest discurs este folosit si de Remus Cernea si de multi prefacuti salvatori. Prima strigare din cer si-a facut efectul. Oamenii dorm duși. Ganditi-va ca de la revolutie incoace new age s-a raspandit prin internet si TV ca un virus ce devoreaza suflete. Un grup se hrănește din energia celor prinsi in capcane. Energie si bani! La grupurile NLP mi-e chiar groaza sa ma gandesc! Au reprogramat mental oamenii, facandu-i sa devina altceva decat sunt!
   Reiki? Curatari superficiale, fara efecte pe termen lung. Cand vrei sa te cureti, o faci singur si incepi cu tine insuti. Niciun magician nu-ti va curata subconstientul si nici alt nivel al tau cu bagheta magica. Nu va face altceva decat sa trimita mizeria ta la urmasi imbolnavindu-i fara leac. Nu am studiat radiestezia, dar tot hocus pocus preparatus este! Nu poti trimite mizeria ta pe ape si in pamant, contaminand toata matricea energetica a tarii.
   Ce cred eu ca se ascunde in spatele perdelei de fum " virus-vaccinare"? Se ascunde ce isi doresc degeneratii acestei lumi, imbuibati si satui de toate distractiile acestui plan ( Iad) si care nu-si mai pot satisface placerile decat cu pruncii. Cine mai sta pavăză intre prunci si destrabalati? Parintii, desi majoritatea alimenteaza chiar planul demonic prin inertia aceasta mioritica si asteptatoare de sfinti care sa le curete mizeria, ca lor le este lene.
   Acea vestita resetare demonica ar putea fi punerea calusului in gura parintilor. Statul corupt le va putea lua copiii, dandu-i unor cupluri gay din diverse motive. New age a fost somniferul pus informational in hrana adultilor pentru ca degeneratii sa-si duca la indeplinire planul de a ajunge la copii, pervertindu-i de mici, demonizandu-i, facandu-i sa devina asemănători stapanului din spatele cortinei, probabil o creatura oribila.
   Daca ati observat, se foloseste mult pe net pentagrama ca simbol chipurile benefic. Vrajirea romanilor a fost facuta prin cuvant, mantre, simboluri si minciuni. Dezvrăjiți-va pana cand nu ne ucid pe toti ca sa ne fure copiii!
   Daca romanii isi rezolvau singuri multiplele probleme legate de protectia copiilor, gunoaie, păduri, ecologizare, animale ciomagite, femei ucise in bataie, Remus Cernea nu ar mai fi găsit portita deschisa, insinuandu-se in constiinta tinerilor ca fiind un salvator.
   Biserica doarme, intelectualii dorm, oile au luat-o razna. Lupul? Cu ochii pe mielușei.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.