vineri, 6 august 2021

Tratament cu antioxidanți pentru detoxifierea oxidului de grafen

  Așa cum am publicat într-un articol precedent, atât vaccinurile anticovid cât și măștile și testele covid conțin oxid de grafen, după cum afirmă La Quinta Columna : https://burebista2012.blogspot.com/2021/07/covid-19-este-cauzat-de-oxidul-de.html . Dr. José Luis Sevillano propune un tratament preventiv pentru colegii panamezi care la o conferință erau foarte interesați de tratarea pacienților cu zinc, glutation și N-acetilcisteină


Mai jos vă redau in mic dialog din video: Ricardo Delgado: Astăzi, unul dintre medicii care au fost la Conferința din Panama m-a contactat. M-a întrebat care sunt antioxidanții despre care am vorbit, deoarece a vrut să ia act de ei.

 Și el a spus: „Deoarece sunt o serie de suplimente care nu au în mod normal contraindicații medicale, aș vrea să le încerc la pacienții mei pentru a vedea cum funcționează. Voi face un studiu clinic pe 10 sau 12 pacienți. Este în regulă pentru el să facă asta pentru că este ceea ce trebuie să facă. Este unul dintre acei medici cărora le place să gândească și să testeze soluții. Ei bine, nu experimentăm aici. Pentru că dacă dai vitamina D unui pacient, vorbim despre un supliment simplu, așa că ...”

  Dr. José Luis Sevillano: Din moment ce vrea să o facă cu pacienții săi, ideea mea ar fi, de exemplu, pentru cazurile bolii mai mult sau mai puțin moderate. Cazurile severe trebuie tratate într-un spital. Dar dacă există un caz grav de care crede că poate avea grijă, atunci ar putea încerca cu un protocol de încărcare. În acestea, amesteci totul. Tot. Și ceva din mix va acționa într-un fel.

Dar în cazul prevenirii ... În prevenție, deoarece nu știți cât timp veți trata pacientul - dacă este mult timp, puteți provoca intoxicație chiar dacă utilizați doze acceptabile - ați putea face prin rotirea diferitelor molecule pentru a evita intoxicarea organismului. De exemplu, 15 zile cu zinc ...

  Ricardo Delgado: Și apoi cu glutation, apoi cu NAC, de exemplu.

   Dr. José Luis Sevillano: Da. Bun exemplu. Rotindu-le. Adică 15 zile glutation; 15 zile zinc; 15 zile vitamina D; 15 zile glutation din nou. Te întorci din nou. Și cât timp? Ei bine, atât timp cât se întâmplă asta. Până când acești oameni nu încetează să ne mai omoare. Pur si simplu. Cu alte cuvinte, faceți-o ciclic, astfel încât corpul dvs. să aibă întotdeauna un antioxidant la un nivel bun și să nu vă supraîncărcați corpul cu o moleculă care poate ajunge să se acumuleze și să provoace daune, deoarece corpul dumneavoastră nu are nevoie de el în exces.

Intelegi? Cu alte cuvinte, deoarece mai multe molecule vă pot ajuta, trebuie să le rotiți la doze terapeutice. Nu este nevoie de mega doze sau orice altceva atunci când situația de bază a persoanei este bună. Pe măsură ce îl luați la un nivel preventiv, trebuie doar să le rotiți. De exemplu, la fiecare 15 zile sau în fiecare săptămână. Dacă ar depinde de mine, aș face-o la fiecare 15 zile, pentru că o săptămână nu este suficientă, nu este foarte eficientă. Deci, 15 zile din aceasta, 15 zile din aceea, 15 zile din cealaltă și atât timp cât durează această situație. 

  Ricardo Delgado: Când vorbești despre 15 zile și peste 15 zile, cred că nu avem atât de mult timp.

  Dr. José Luis Sevillano: Știu asta. De aceea spun că aș face-o în cazul în care această situație ar dura mult. Și apoi, dacă avem puțin timp, ceea ce va trebui să facem este să aplicăm așa-numitele „protocoale de atac”. Adică, când oamenii încep să se îmbolnăvească, bang! Trebuie să administrați cele 3 sau 4 molecule pe care le aveți la doze semnificative pe durata bolii. O doză mare în funcție de ceea ce spune prospectul. Trebuie să vedeți care este doza maximă și să nu o depășiți pentru a evita generarea de scenarii de intoxicație. Dar, desigur, toate acestea sunt în condițiile a ceea ce facem singuri. Dar, desigur, dacă ei (medicii sistemului) sunt cei care creează problema, cum vor face protocolul pentru a vindeca oamenii? Nu o vor face din motive evidente.

  Ricardo Delgado: Unul dintre studiile clinice pe care le-am citit a vorbit despre un protocol de prevenire care ar putea fi realizat prin administrarea diferitelor miligrame de N-acetilcisteină timp de o săptămână. Dar când persoana a devenit critică, a administrat până la 2.000 de miligrame.

  Dr. José Luis Sevillano: Desigur. O „mega doză”. Acei medici știau că este o situație de viață sau de moarte. Ce altceva avea să se întâmple cu pacienții lor? Dacă nu făceau nimic, urmau să moară. Deci nu au avut de ales decât să dubleze doza. Sau mai mult decât dublu. Înmulțiți doza cu 3 și vedeți ce se întâmplă. Deoarece, a priori, laboratoarele nu comercializează medicamente cu, să zicem, doze periculoase (în doze maxime). Acestea lasă o marjă pentru că știu că oamenii greșesc sau că copiii le pot ingera accidental.

Adică, atunci când luați accidental mai multe doze decât ar trebui, ei știu că se poate întâmpla în prealabil. Și există o marjă pentru a vă împiedica să vă intoxicați, deoarece ați dublat doza o dată etc. Cu excepția anticoagulanților, care sunt extrem de periculoși, precum și a altor medicamente. Dar, în general, medicamentele utilizate în mod obișnuit pot fi achiziționate fără prescripție medicală, cum ar fi N-acetilcisteina. Sunt medicamente care au o marjă mică. De aceea, acești medici au înmulțit dozele cu un factor 3. Știau că nu vor ucide pacientul înmulțind doza cu 3. Dar nu putem face asta și cu atât mai puțin oamenilor fără a le cunoaște anterior. Dar, bine, vorbim pentru acei colegi care sunt astăzi în Panama încercând să-și desfășoare studiile clinice. Să ia o strategie de rotație în prevenire și atac în caz de boală ușoară până la moderată pentru a eradica intoxicația cu grafen înainte ca aceasta să progreseze.

Și apoi, pacienții grav bolnavi și care ajung la spital, personalul trebuie să fie informat cu privire la protocoalele bune și să se agite cu antioxidanți la doze mari - cât este permis - pentru a încerca să scoată oamenii din acea situație cât mai curând pe cât posibil.

 Iată un experiment cu oxidul de grafen sub radiațiile telefonului 4G:

 Dacă ați observat, deja pe posturile TV ne amenință cu varianta Delta de covid. Ei vorbesc mereu de vaccinuri si vaccinare ca singura soluție, de la medici plătiți de Big Pharma sau ignoranți, până la politicieni inconștienți sau corupți. Dar nimeni nu vorbește de prevenție..!! Dacă toți în cor ne vorbesc de iminentul val 4, de ce nimeni nu ne vorbește despre un protocol de prevenție, de exemplu Ivermectina??

În seara de 3 august, la Antena 3 la emisiunea lui Gâdea, s-a prezentat un articol din Jerusalim Post, scris de o somitate a Israelului în boli transmisibile, care indica, după un studiu clinic, Ivermectina ca un tratament eficace împotriva Covid ce costă sub 1$/zi. Dar bineînțeles, cine ar avea interes să pomoveze un astfel de tratament ieftin și de success în masă..?? Și aceasta nu se găsește nici în farmacii...

M-aș mira să găsiți în farmacii Ivermectina sau Hidroxiclorochina, aceasta din urmă indicată de vestitul Dr.Didier Raul, șeful unei clinici din Franța. Toate aceste informații sunt cenzurate la greu pe rețelele de socializare…oare de ce..?? Sunt aceste informații ,,teoria conspiraței” sau lovesc în interesele Big Pharma congruente cu ale politicienilor..??

   Sursa: https://www.orwell.city/

 Toți cei ce au făcut propagandă vaccinului covid și au împins populația neinformată să se vaccineze trebuie condamnați pentru Genocid 
11 comentarii:

 1. Cred ca pentru eliminarea oxidului de grafen,din organism,este bun Zeolitul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună seara la toți! Scurt : am comandat la Herbagetica suplimentul Zeolit și mi_au răspuns că nu mai produc deoarece a fost interzis în Uniunea Europeană ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se găsește, nu-i dracu (UE) așa de negru... aici: https://www.zeolit.ro/produse-cosmetice/zeolit-masca-cosmetica/

   Ștergere
  2. Sau aici: https://produsebiomag.ro/blog/pret-zeolit-2-393

   Ștergere
 3. Exista o varianta de Zeolit, produsă în Austria,care este autorizat în UE.Poate fi comandat pe net.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pe site ul spot.ro gasim cica asa zisa explicatie asupra acestui articol din la quinta columna .. Ei spun ca ar fi un fals articolul pt ca nu a fost acceptat de colegiul stiintific si este doar o cercetare individuala fara a veni cu probe concrete si ca ar lasa dubii si deasemeneani universitatea din Almeria nu se asociaza cu cercetarile lui Pablo Cambra,autorul documentului.. Acest site spot.ro este clar ca are in spate persoane corupte ,vandute si apartine unor grupari cu caracter ocult (a se citi ,incult) caci daca ar fi fost de partea adevarului ar fi aflat ca o multime de somitati care nu s au vandut si nu au fost vasali corporatiilor, au fost tratate cu indiferenta, oprimate sau asasinate pt dezvaluiri care spulberau planul elitelor. Sa ne gandim la cel care a dezvaluit solutia pt tratamentul cancerului,un german ,descoperind ca la baza bolii erau socurile si ca se puteau gasi corespondente la nivelul creierului.. Tratand simptomele se putea vindeca cancerul. Rata de vindecare a lui era 93 la suta din cazuri fata de 34 la suta cat salva medicina pana atunci.. A fost dat afara din spital si mai tarziu inchis, iar colegiul "stiintific"a dezaprobat cercetarile si tot ceea ce a vindecat ,in loc sa l sustina pe baza rezultatelor. Si mai putem enumera pe cel care a facut masina cu apa in SUA ori pe victor schauberger,cel care in anii 50 a revolutionat stiinta construind nave antigravitationale (presupun ca unii nici nu a ti auzit de el)..A murit la cateva zile dupa ce s a intors in Austria de la o intrunire cu greii americani.DOCUMENTATIA SA A DISPARUT.. Sa mai spunem ca pana si Tesla a fost sabotat de aceeasi americani?Altfel am fi avut azi o cu totul alta stiinta si o alta epoca. Cercetarile "aprobate de reviste stiintifice" stim cine le supravegheaza.Site ul spot.ro arata ori o crasa ignoranta cu semne evidente ,grave ,de alterare a inteligentei , ori o intentie de a ascunde adevarurile incomode si a promova noua ordine mondiala.. oricum,ambele variante ii suspecteaza si acuza ..

  RăspundețiȘtergere
 5. Da asa se numeste si il gasiti la farm T nu stiu daca pot sa spun mai mult .

  RăspundețiȘtergere
 6. Așa este, deja există atâtea tratamente pentru sau împotriva unui " ceva" care nu a fost identificat în laborator și pentru că cei care au pus la cale serul vaccinal simt că frecvențele nu-i mai ajută, au devenit isterici, să te ferească Dumnezeu de toate astea!

  RăspundețiȘtergere
 7. Mulțumesc mult, pentru informatiile pretioase de tratament si prevenire!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.