marți, 3 august 2021

Lumina vitală a lui Nikola Tesla, puterea vindecătoare a razelor ultraviolete

 

   Ce ați spune dacă autoritățile medicale ar începe să promoveze lumina ultravioletă ca tratament pentru cancer sau să prescrie expunerea regulată la soare ca fiind vitală pentru supraviețuirea noastră? Există o bază istorică pentru aceste terapii de sănătate. Autorul acestui articol a descoperit-o în timpul călătoriei sale de 10 ani pentru a produce un film documentar care explorează mașinile de vindecare pierdute ale lui Nikola Tesla. Acest articol este despre remarcabila putere de vindecare a luminii ultraviolete.

Povestea noastră începe în Egipt, unde hierogliful pentru regalitate este albina. Akhenaton (r. 1353 - 1336 î.Hr.), a fost ‘faraonul eretic’ care a declarat că nu există decât un singur Dumnezeu, discul soarelui „Aton” înaripat. Sculpturile în piatră înfățișau familia sa regală expunând corpurile lor semi-nude, mâncarea și băuturile lor solare. Și razele descendente dețineau în ochii lor un simbol al cheii vieții. După moartea sa, învățăturile de închinare la Soare ale lui Akhenaton au fost suprimate de autoritățile politice, dar au fost încă împărtășite în subteran de vechile societăți secrete și scoli ale misterelor care există și astăzi.

La 6 iunie 1884, un nou imigrant sârb a sosit la New York de la Budapesta. El a fost tânărul inventator Nikola Tesla, a cărui misiune a fost de a crea generatoare hidroelectrice curate pe care și le-a imaginat. Pe lângă inventator, Tesla a fost, de asemenea, un fizician, vizionar și inginer mecanic și electric, cunoscut mai ales pentru contribuțiile sale la disciplina electricității și magnetismului. (Lucrarea sa a stat la baza sistemelor moderne de curent alternativ de energie electrică (AC), inclusiv a sistemelor de distribuție a energiei polifazate și a motorului de curent alternativ.)

În 1901, Tesla a inventat un dispozitiv care produce lumină ultravioletă atunci când este activat de bobine într-un „aparat de înaltă frecvență”, un dispozitiv capabil să producă fulgere de lumină. În cele din urmă a fost poreclit „raza morții” de unii care se temeau de puterea ei. Un dispozitiv medical portabil bazat pe acest aparat numit „Raza violet” a fost în cele din urmă oferit spre vânzare publicului.

În 1906, Tesla a format compania Tesla Ozone și a brevetat o mașină cu un ventilator care forța aerul prin bobine de lumină ultravioletă. Acest lucru a funcționat pentru a ozona aerul astfel încât a dobândit proprietăți antiseptice care ar putea fi utilizate pentru a ucide germenii. Când este filtrat prin ulei de măsline, aerul ozonat poate fi inhalat pentru a trata bolile pulmonare. Deoarece acest proces a conferit uleiului calități medicinale, a fost pus la dispoziția medicilor pentru tratarea bolilor pielii. (Notă ed.: În prezent, unii stomatologi locali vând ulei de măsline ozonat pentru dezinfectarea gurii și prevenirea / tratarea infecției dentare. Și unele clinici îl folosesc pentru tratarea bolilor.)

Născut la 10 iulie 1856, Tesla a devenit vegetarian cam la jumătatea vieții sale, mâncând mai ales fulgi de ovăz, lapte și miere „fortificate”. Marca sa de electro-medicină a devenit foarte populară și a fost promovată de medici ca tratament pentru cancer și alte boli, prea numeroase pentru a fi menționate aici.

Edgar Cayce (1877-1945), cunoscut ca „profetul adormit” și tatăl medicinei holistice, a promovat în mod regulat ozonul și puterile miraculoase de vindecare ale razei violet a lui Tesla în mesajele sale de sănătate. „Aparatul cu raze violet este o sursă de electricitate statică de înaltă tensiune și amperaj scăzut. Aparatul își trage numele din culoarea violet a descărcării electrice care emană în timpul utilizării. Aparatul a fost recomandat în peste 900 de citiri pentru o varietate de probleme care necesită o stimulare a sistemelor nervoase și circulatorii.” (www.edgarcayce.org)

   Puterile vindecătoare ale luminii ultraviolet

În 1890, un misionar britanic numit Theobald Palm a declarat că arderea cărbunelui a făcut ca copiii să sufere de rahitism - o boală a oaselor. El credea că câmpurile de vindecare specifice ale luminii solare erau blocate de poluarea aerului de la fumul focurilor de cărbune, iar această deficiență a soarelui crea un deficit de vitamina D necesară pentru a construi oase sănătoase. În timpul carierei sale, Nikola Tesla a creat lumini de neon din gaze, fosfor și sticlă pentru a permite trecerea diferitelor culori ale spectrului de lumină. A înțeles că porțiunea ultraviolet invizibilă, a avut cel mai mare efect medicinal. Acest spectru UV a fost în cele din urmă împărțit în litere în funcție de frecvențe, în lungimi de nanometri. UVA sau aproape de UV (315–400 nm), UVB sau UV mediu (280–315 nm) și UVC sau UV îndepărtat (180–280 nm).

Din moment ce lumina ultraviolet solară era gratuită (prin razele solare), materialele transparente UV numite vita-glass au devenit populare pentru construcția de spitale, spa-uri și solarii în anii 1920. Au fost planificate și promovate orașe întregi formate din „sticla sănătății” ca fiind „vitale” pentru crearea vitaminei D pentru tratarea rahitismului și a altor boli. Lumina UVA este cea care face ca corpul să se bronzeze (și trece prin sticla obișnuită). UVB conține „razele vitale” ale câmpurilor de vindecare, iar UVC este filtrată de la atingerea pământului prin stratul natural de ozon. Tesla a înțeles că prin îndepărtarea fierului din sticlă, razele UVB ar putea trece. Lumina UVC artificială a lui Tesla necesită sticlă de cristal de cuarț, care ar putea permite trecerea tuturor frecvențelor luminii UV.

  Lumină UV pentru ridicarea stării de spirit: Când dispozitivul de lumină UVB artificială Tesla a fost introdus pentru prima dată pe piață, consumatorii din țările reci și întunecate din fosta Uniune Sovietică, Europa și America de Nord au îmbrățișat această terapie cu lumină care ar putea direcționa razele de vindecare către corp pe tot parcursul anului. În cele din urmă, fabricile germane de înaltă tehnologie au stăpânit fabricarea paturilor de solar care foloseau tehnologia Tesla și clienții bine informați s-au aliniat pentru a le achiziționa, pentru vindecarea depresiei de iarnă.

  Fototerapie cu lumină UV pentru boli de piele: în 1903, Niels Ryberg Finsen a primit Premiul Nobel pentru invenția sa de terapie cu lumină UV pentru tuberculoza pielii (lupus vulgaris). În aceste zile, dermatologii din întreaga lume recunosc că frecvențele speciale ale luminii UV numite Narrowband UVB (NB-UVB 311 nm) pot vindeca boli ale pielii precum vitiligo, psoriazis și chiar cancerele precum limfoamele cu celule T pot fi de asemenea, tratate cu lumină UV. Un efect secundar pozitiv al fototerapiei cu UVB este crearea unor niveluri ridicate de vitamina D în sânge. Atunci când pielea este expusă la lumina UVB / C, se creează un tip de hormon steroid numit vitamina D, dar în realitate nu este deloc o vitamină. Acest hormon steroid funcționează pentru a regla sistemul nostru endocrin și imunitar, care la rândul său, ajută la ridicarea depresiei de iarnă.

   Lumina UV și terapia cu ozon pentru tratarea bolilor virale: lumina UVC poate acționa ca un dezinfectant pentru a preveni bacteriile de a provoca infecții după operație sau în răni deschise care nu reușesc să se vindece. Mașinile cu ozon medical conțin acum un cilindru de cristal de cuarț care este expus la o descărcare de coroană rece de UV. Când oxigenul este trecut peste cristal, acesta adaugă o a treia moleculă de vindecare (O3). Când sângele este extras din corp și apoi expus direct la lumina UVC sau amestecat cu ozon, acesta dăunează ADN-ului virușilor și îi împiedică să se replice. Când acest sânge este reintrodus înapoi în organism, acesta revitalizează sistemul imunitar. Nenumărate boli sunt tratate în acest fel, mai ales în Rusia, Cuba și în clinicile private din țările vorbitoare de limbă germană.

    Industriile alimentare și medicamente îmbrățișează lumina UV

În 1924, în timp ce lucra la Universitatea din Wisconsin, profesorul Harry Steenbock a
descoperit o metodă de transmitere a puterii de vindecare a luminii UV în alimente și a brevetat rapid procesul. A fost destul de simplu - expuneți mâncarea la lumină. El a descoperit că atunci când laptele este expus la lumina UVB / C, acesta a câștigat suficientă vitamină D pentru a trata rahitismul și în acest proces, a pasteurizat la rece laptele. În acel moment, Universitatea din Wisconsin deținea brevetul puternic contestat și a perceput taxe și redevențe grele producătorilor de alimente, cum ar fi Quaker, pentru metoda folosită pentru a „iradia” ovăzul și alte produse cu lumină UV. Aici a intrat în vigoare certificarea „Fortificat cu vitamina D”.

În timp ce companiile de produse alimentare promovau „Fortificat cu vitamina D” pentru a atrage consumatorii să cumpere produsul, industria farmaceutică a decis să facă pastile din același proces UV. Au crescut mucegaiul de corn de secară, l-au expus la lumina UV și a devenit vitamina D2 pentru vegetarieni. Uleiul din piele de oaie conține proprietăți hormonale steroizi similare cu pielea umană și atunci când este prelucrat în lanolină și expus la lumina UV, creează vitamina D3.

În timpul celui de-al doilea război mondial, Universitatea din Wisconsin a fost însărcinată cu crearea unei pastile super antibiotice capabile să trateze armata. Încă din vremea romanilor, brânza albastră a fost considerată un aliment pentru extinderea vieții. Cel mai apreciat a fost peniciliul său introdus în laptele crud de oaie și apoi crescut în peșteri de la Roquefort, Franța. Când oamenii de știință au expus sporii de peniciliu la lumina UVC printr-o fereastră de cristal de cuarț, ADN-ul sporului a fost modificat pentru a crea super tulpina penicilinei puternice. Un nou domeniu de medicamente farmaceutice brevetate a venit pe piață, care folosea lumina UV pentru a-și activa medicamentul.

   Lumea devine deficitară în vitamina D  

Expunerile scurte la lumina UVB naturală și artificială vor provoca eritem - o înroșire a pielii. Dar pielea nu este arsă; roșeața este cauzată de creșterea sângelui la suprafață pentru a colecta vitamina D activată cu UVB pentru a circula prin corp. Pielea sănătoasă trebuie să fie roz, dar nu dureroasă la atingere. (Dacă este dureros, se numește arsuri solare - principalul punct de dispută care a creat o deficiență de vitamină D în populație.) Frecvența „vitală” care oferă un câmp de vindecare poate dăuna, de asemenea. La fel ca medicamentele, pentru fototerapie este vorba de prescrierea dozei corecte. Pentru a proteja aparent persoanele de arsurile solare, companiile de cosmetice au inventat o loțiune care conține substanțe chimice pentru a bloca UVB, dar permite razelor UVA să fie absorbite în piele. Acest lucru a prevenit arsurile, dar a blocat procesul natural de producere a vitaminei D / hormon în piele.

Companiile de produse cosmetice și farmaceutice s-au unit atunci pentru a avertiza publicul cu privire la potențialele daune cauzate de expunerea la soare și la razele artificiale UV (cum ar fi saloanele de bronzat). Acestea răspândesc dezinformarea într-un număr mare de puncte:

   1) Singura modalitate de a vă petrece verile în siguranță la soare este să folosiți loțiune de bronzare.

   2) Doar dermatologilor li se va permite să utilizeze lumina UVB / C.

   3) Interzice utilizarea razei violet Tesla ca dispozitiv medical.

   4) Dați vina bolilor respiratorii asupra ozonului conținut în smog.

   5) Consolidați faptul că lumina UV dăunează ADN-ului și nu menționează că în acest proces - tratează și boala.

Cel mai puternic semnal a fost trimis popularului doctor de pe internet, Joseph Mercola. În 2015, el a fost amendat cu 5 milioane de dolari pentru vânzarea de solarii UVB pe site-ul său și pentru susținerea sănătății medicale că ar crește nivelul de vitamina D în timpul iernii, ceea ce ar ajuta la protejarea împotriva cancerului. Epidemiologii au redescoperit că unele boli cresc proporțional cu cât se trăiește mai departe de ecuator. Tesla a ales Colorado Springs pentru experimentele sale de electricitate din cauza altitudinii mari și a abundenței UVB în atmosferă. În prezent, cel mai sănătos oraș din SUA este Boulder, Colorado.

Sezonul gripal se desfășoară de obicei din octombrie până la sfârșitul lunii mai. Dacă locuiți în Canada, această perioadă de timp coincide cu momentul în care razele UVB vitale sunt absente, deoarece soarele este scăzut la orizont și atmosfera îl filtrează. Chiar și vara, razele UVB ajung în cea mai mare parte pe pământ între orele 11:00 și 14:00 într-o zi senină și tocmai acesta este momentul în care ni se spune să evităm soarele! 

   Revigorarea terapiei cu Lumină UV  

 Cei mai mulți oameni cunosc numele Tesla deoarece Elon Musk fabrică mașina Tesla. Recent, el a trimis un mesaj lumii donând jumătate de milion de dolari școlilor publice din Flint, Michigan, astfel încât acestea să poată instala sisteme de lumină ultravioletă pentru purificarea apei. La noi, fraza biblică „Să fie lumină” pare a fi o nouă mantră pentru Health Canada. La fel ca și canabisul, nu mai aveți nevoie de rețetă pentru a cumpăra lumini UVB medicale. Și universitățile țin acum cursuri despre utilizarea luminilor UVB pentru a crește conținutul psihoactiv de THC al canabisului și modul în care apa ozonată face ca planta să crească mai sănătoasă.

Dr. Tatiana Koutchma este un expert de renume mondial în lumină ultravioletă, născută în Rusia. Ea a fost recrutată de Agri-Food Canada pentru a elabora standarde pentru guvernul canadian în procesarea „alimentelor noi”. În loc de pasteurizare termică care distruge substanțele nutritive din lapte, fructe și sucuri de legume, pasteurizarea rece utilizând lumina UVC poate distruge bacteriile dăunătoare, poate îmbunătăți profilul nutrienților alimentelor și poate prelungi durata de valabilitate. Produsele organice proaspete etichetate pot fi sterilizate în siguranță pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor, cum ar fi E-coli. S-a descoperit că laptele și ciupercile expuse direct la UVB explodează cu vitamina D după expunere. Guvernul canadian acordă împrumuturi și granturi producătorilor de alimente ecologice pentru a „filtra cu lumină” produsele lor.

    Salvarea albinelor

Albinele pot vedea lumina ultravioletă și o folosesc pentru a găsi nectar în flori. Nectarul absoarbe razele vitale ale soarelui și se transformă în miere - un antibiotic natural care a fost apreciat de faraonii egipteni. Din păcate pentru albine, acum consumă pesticide și contaminanți în nectar, iar sistemul lor imunitar se prăbușește. Dar ajutorul este pe drum. În octombrie 2018, Nature a publicat un raport științific despre activitatea micologului Paul Stamets, care a îndreptat lumina UV către orezul brun miceliat ce a fost inoculat cu spori de ciuperci medicinale. Formulele „ciuperci” brevetate rezultate, sunt acum utilizate pentru a trata tulburarea colapsului coloniilor de albine, gripa aviară, boala Alzheimer și chiar cancerul.

Creatorul Star Trek, Gene Roddenberry, a promovat un viitor al paturilor cu lumină în care toată lumea avea dispozitive de comunicare - și a devenit o realitate cu telefoanele mobile. Pentru a introduce medicina Stamets în masă, entitatea lui Paul a fost întrupată în actualul serial TV Star Trek Discovery , ca inventator al „sporilor”. Mai repede decât unitatea de urzeală, canistrele de spori activați cu lumină sunt cultivate și administrate în corpul lui Paul Stamets, care apoi vrea ca nava stelară să apară instantaneu oriunde în galaxie.

    Jurnalele medicale și cercetătorii susțin terapia UV și cu Ozon   

Jurnalul Asociației Medicale Americane (JAMA) a lansat recent un articol intitulat:
Tesla și raza violet”. Autorii Tyler Marion și Kevin Cao sunt educatori la filiala de medicină a Universității din Texas. Ei consideră că Tesla a fost genialul inițiator al electro-medicinii și că „Progresul dermatologiei se bazează pe bazele puse de pionierii anteriori și pe metodele de cercetare pentru a se îndrepta spre un viitor luminos, poate de culoare violet”.

Am fost destul de surprins să citesc acest articol în JAMA, deoarece cercetările mele istorice arată că Asociația Medicală Americană l-a ascuns pe Tesla și invențiile sale medicale de medicii noștri. FDA a închis producătorii de raze violet și acum JAMA sugerează că ar trebui să înceapă studiile profesionale? Acesta este cu siguranță un semn că vremurile se schimbă. Știri și mai liniștitoare vin de la Universitatea Columbia. Ei au brevetat o lumină FAR-UVC care este sigură pentru pacienți, expuși la 24 de ore pe zi în spitale și locuri publice pentru a controla răspândirea germenilor și virușilor mortali. Este atât de sigur de utilizat încât oftalmologii tratează virușii strălucind lumina direct în ochi.

Majoritatea medicilor din Rusia și Cuba sunt experți în terapia medicală cu ozon, deoarece face parte din educația lor în medicină. Destul de vizibil, Health Canada nu ia o poziție oficială, deși majoritatea autorităților provinciale care acordă licențe medicale permit acum utilizarea acesteia. De fapt, medicii pot urma cursuri private de formare în Canada, Germania și SUA și pot solicita pacienților direct tratamentul cu ozon. Invenția cristalului cu LED UV (diodă emițătoare de lumină) are potențialul cel mai interesant, deoarece poate fi pulsat pentru a-l face extrem de activ biologic. Fără extragerea sângelui, lumina UV intravenoasă cu fibră optică LED poate fi introdusă într-o venă pentru a ucide virușii și a spori sistemul imunitar. Știm că acest tip de lumină trebuie să fie eficient atunci când LED-ul UVB cuarț unic costă peste 150 USD și un LED mediu al pomului de Crăciun este mai mic de 10 cenți.

    Etapa 4 - Cancerul de sân tratat cu lumină UV, ozonoterapie și chimio

Pentru a pune toate aceste informații într-o perspectivă locală, vă voi lăsa un mesaj de la
un profesor cu care ați putea fi familiarizat. Am întrebat-o pe profesorul Magda Havas (expert în efectele poluării mediului) de părerile sale despre pericolele luminii ultraviolete. Iată un rezumat al răspunsului ei:

 Am fost învățată că atât ozonul, cât și lumina ultravioletă erau dăunătoare oamenilor și ar trebui evitate cât mai mult posibil, și asta este ceea ce mi-am învățat și elevii. Cu toate acestea, acum sunt disponibile informații noi care ne determină să punem la îndoială aceste concepte. Deși cred în continuare că acești doi agenți sunt dăunători, există excepții și povestea completă este mai complexă decât îmi presupusem inițial. În urmă cu trei ani, am fost diagnosticată cu cancer de sân care s-a metastazat la ganglionii limfatici și la plămâni, rezultând cancer de sân în etapa a 4-a care a fost considerat fatal. În timp ce în cele din urmă am fost de acord cu chimioterapia, am încorporat, de asemenea, o serie de practici complementare în tratamentul meu de asistență medicală. Două dintre aceste practici implicau expuneri zilnice la bandă îngustă UVB de 311 nm la domiciliu și o serie de injecții intravenoase de ozon la clinica medicului."

Așadar, ne întoarcem la vremea faraonului Akhenaton, unde autoritățile aflate acum la putere se rup de rând, pentru a reintroduce soarele ca fiind ceva de închinat în loc de frică. În Canada, cred că acest lucru se întâmplă deoarece guvernul nu mai poate susține sistemul nostru actual de sănătate finanțat public. (Embargoul farmaceutic cubanez a creat un sistem alternativ de sănătate pentru cetățenii cubanezi, care este apreciat în toată America Centrală și de Sud. O mare parte din aceasta este expertiza lor în terapia cu ozon nebrevetabilă și extrem de eficientă a lui Tesla.)

,,La fel ca și canabisul din Canada, utilizarea fără prescripție medicală a fototerapiei NB-UVB 311 nm, va inspira cu siguranță clinicile de wellness pentru a adăuga „terapia cu lumină” pe lista lor de oferte. Odată ce clientul se confruntă cu „deprimarea de iarnă”, bănuiesc că unii vor cumpăra aceste lumini pentru a-și crește nivelul de vitamina D și pentru a crește nivelul de THC în mugurii de canabis din cele patru plante pe care acum le pot crește legal acasă.”

 Generatoare de Ozon : https://www.ozonegenerator.com/ ; https://resonateintowellness.com/ ;

   Sursa: https://vitalitymagazine.com/

Și pentru a vă face o imagine mai bună și mai amplă asupra viitorului medicinei, iată un video de prezentare a Paturilor Medicale, care se folosesc deja în Programele Spațiale Secrete :  

12 comentarii:

 1. Dacă textul nu e cu "sânge și creieri pe pereți", orori, speculații, conspirații ori excitații mentale, nu-l prea ia nimeni în seamă - oare câți l-or fi citit integral? Soluțiile practice de optimizare a vieților noastre presupun un pic de muncă, iar această lipsă de reacție dă seama despre seriozitatea și responsabilitatea multora, buni doar la datul cu părerea în necunoștință de cauză... Adevărul nu a făcut niciodată rating!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu face rating dar,tot adevar rămâne și ,cândva ,își va dovedi valoarea !Deocamdata multi sunt parca programati mental pentru a fi receptivi mai ales la urât, grotesc,violent,scandalos,înfricoșător...hrană pentru entitățile diabolice.
   Ștergere
  2. Lumea in care trăim este asa. Razboaie, foamete, copii ce mor zilnic in timp ce voi v-ati pus pe nas ochelari cu lentile roz si refuzati sa vedeti realitatea. Ca Valdemar culege informatii de pe la Remer ra si alti struți care pretind ca au comunicări astrale cu Iisus ce-i indeamna la egoism, este dovada ca orbii sunt ghidati tot de orbi.
   Iisus inseamna Iubire. Daca voi incercati sa-i falsificati Cuvantul, pretinzand ca nu exista suferință, nu veti ajunge prea departe niciodata. Prea sus. Bariera din astral ce separă pe cei ce iubesc cu adevarat de cei ce doar mimeaza iubirea este nemiloasa. Acea bariera nu poate fi sparta si trimite inapoi toate falsurile in capul celor ce le emana, emit si comit. Si veti fi ingropati chiar de informatia in care voi ati vrut sa ne ingropati pe noi.
   Nicio terapie nu vindeca nesimtirea si egoismul. Atlantii au cazut din cauza fortarii sistemelor. Drumul spre iad este pavat cu bune intentii.
   In ce ma priveste, cred prea putin din ce se scrie pe blogurile conspirationiste despre salvatorii ce aresteaza criminali. E praf in ochi pentru ca romanii sa nu treaca la treaba, pierzându-si astfel sansele de a urca pe un nivel de constiinta superior,in Lumina. Dar sa nu uitati ca asta inseamna incalcarea liberului arbitru prin falsificarea adevarului. Si se plateste.
   S-a umplut Romania de terapeuti ce fura din viitorul urmasilor Lumina si energia!
   Ati intrat in sevraj? Deja nu mai puteti fura Lumina de pe la noi si incercati sa găsiți noi teme interesante ca sa dam apa la moara sistemului vostru de valori falsificat, vopsit curcubeic peste nesimtirea pe care voi o denumiti pompos ecuanimitate?
   Cati copii au fost abuzati sexual in Romania de cand voi va dati mari terapeuti si iluminati printre noi?! Iisus a venit sa ne scoata din karma, voi ne tineti captivi in karma voastra necuratata?
   Valdemar, esti un papagal ce repeta cuvinte auzite sau citite pe la altii! Esti incapabil sa fii tu insuti! Te doare in cot de Romania si de copii, de romanii saraciti si tinuti in retard spiritual, ca sa nu gândească niciodata singuri. In Cer primesti dupa inimă, dupa Iubirea din inima. Nu primesti dupa numarul de carti citite, initierile primite de la orbi, sau gradele masonice care oricum sunt false. Masonii nu au nicio legatura cu Iisus si gradul 33 Ordinul Lui Iisus. Sunt niste impostori ce tin oamenii in intunericul lor. Sunteti incapabili sa ascensionati, asa ca ati decis sa nu lasati pe nimeni sa urce. Sa stam toti in intunericul si falsurile voastre inca 2000 de ani, apoi inca 3000..si tot asa, pana uitam ca Cerul ne este Casa, nu pamantul si Matrixul vostru!

   Ștergere
  3. Sunteti pe pamant la scoala. Ca sa invatati sa va armonizati cu planeta, nu sa castigati bani vanzandu-le oamenilor gogosi. In acest plan nu este legea armoniei si iubirii, pentru ca este lumea controlata de illuminati, care au pus gheara inclusiv pe plantele medicinale si pe scolile de initiere, Si pe biserică, si pe toate religiile si caile spirituale,văzând iluzii. Ca sa vezi, trebuie sa iesi întâi din sistemul illuminati. Asa ca lasati vrajeala si urcati intai in Lumina. Abia apoi sa va dati cu parerea despre tot si toate.
   Si fara fapte bune nu puteti urca, pentru ca singuri ne construim aura si treptele de urcare. In Cer nu este ca pe pamant, unde cu cat esti mai afon, cu atat mai repede iti faci faima si renume. Lumea in care dormiti voi este inversul lumilor superioare. E o lume intoarsa invers, satanizata.
   Mai lasati-ma cu circul vostru, " initiatii" lui peste prajit, Valdemar, Ana Maria, Remer ra, Gaucan si restul echipei de falsificatori ai matricei energetice din Romania! In Cer nici nu existati! Pentru ca nu v-ati Mantuit pe voi, cum credeti ca-i ghidati pe altii?Chiar nu vedeti, orbilor, ca este din ce in ce mai rau,
   " gratie" voua?
   Romanii sunt din ce in ce mai disperati, violenti, depresivi, bolnavi, saraci! Ati inlocuit matricea divina a Romaniei cu minciunile voastre. Rezultatele se vad cu ochiul liber. Nu trebuie sa fii clarvazator ca sa vezi ca Romania este pe ducă, jefuită si controlata de americani, rusi, evrei, nemti si alte popoare hrăparete ce amușină dupa resurse. Popoarele jefuite sunt foarte usor de facut obediente! Pentru ca saracul nu are putere economica si va fi mereu sclavul băncilor!
   E razboi economic, razboi informational, furt de creiere si resurse, iar Valdemar, orbul orbilor, vrea sa adormim toti leganati de cantecul sirenelor!
   Zic, Valdemar, sa te trezesti tu. Eu sunt treaza pana la Dumnezeu si inapoi!
   Trezire! E rusinos ca barbatii sa stea pitulati pe sub fuste de femei!

   https://mariadakhel.blogspot.com/2014/02/circul.html?m=1   Ștergere
  4. Perfect,ca de obicei !!!

   Ștergere
 2. Atât de multe metode de vindecare cu ajutorul luminii UV... .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai, de ce nu te vindeci? Poate scapi de orbul gainilor!😂😂

   Ștergere
  2. Nu ai altceva mai bun de făcut decât să te legi de cine-ți cade? Sau din plictiseală faci glume proaste la adresa altuia?

   Ștergere
  3. Maria-Aurelia, nivelul bunului simt la tine tinde catre zero, in toate comentariile tale nu faci decat sa jignesti si sa te lauzi cat de "evoluata" esti si sa dai tuturor sfaturi, esti de compatimit! De pe treapta superioara pe care te afli, nu se vede unul dintre principiile de baza in Univers, si anume ca "ceea ce oferi, aia vei primi"? Nu degeaba alti administratori de bloguri ti-au intezis comentariile, ura pe care o versi din ele, la un moment dat, se va intoarce impotriva ta.

   Ștergere
 3. Mulțumesc pentru articol. O informație utilă pentru toți. Lumina inseamna viața. Restul sunt speculatii,interese...

  RăspundețiȘtergere
 4. Prietene, Tesla a fost istro-roman nu sarb. Pen.Istria este in Croatia...Tatal lui se numea teslea caci a fost teslar!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.