vineri, 23 iulie 2021

Trump se angajează să pună capacul pandemiei Covid. Donald Rumsfeld s-a sinucis, nu a murit de moarte naturală (Prăbusirea Cabalei 15-video)

 

  ,,Această luptă este eternă, chiar de la începuturile societății noastre. Mlaștina este aproape drenată și suntem pregătiți pentru lovitura finală.”

                                                                                            Biroul lui Trump

 Reinaugurarea lui Donald J. Trump este iminentă, iar prima sa sarcină prezidențială va fi „să pună capacul” pandemiei globale și să restabilească ordinea unei societăți fracturate, a declarat pentru Real Raw News o sursă implicată în epurarea Statului Profund. Există și o dată, dar nu o fac publică, vom trăi și vom vedea.


În seara inaugurării sale, Trump se va adresa națiunii și va dezvălui faptul că varianta Covid-19 Delta este fictivă, visată de oameni maniaci care se temeau să-și piardă forța asupra unor cetățeni conformați minciunilor lor. Întrucât societatea s-a împăcat cu un virus nu mai letal decât gripa comună, iar cetățenii au evitat mascarea și au ridicat întrebări legitime cu privire la vaccinările periculoase, Organizația Mondială a Sănătății și-a contactat agenții din cadrul CDC și al agențiilor internaționale de sănătate și i-a îndemnat să ia parte la un program care urmărește să înspăimânte încă o dată lumea în legătură cu respectarea normelor aberante de conviețuire.

Directorul CDC al lui Biden, Rochelle Walensky, a recomandat o soluție iluzorie; fabricarea unei tulpini extrem de transmisibile și potențial mai virulente pentru a „speria oamenii să poarte măști și să se vaccineze”, a spus sursa noastră. El a declarat pentru RRN că oamenii lui Trump au obținut dovezi irefutabile - inclusiv corespondență verificată și comunicații audio - că, în ciuda mesajelor mixte, administrația Biden folosește Covid-19 pentru a subjuga atât americanii respectabili cu legea, cât și patrioții pentru a contracara acțiunile lui Trump de a-și relua locul de drept în biroul oval.

Nu există varianta Delta. Este o fabricație totală. Trump are scrisori și apeluri înregistrate între Walensky și mulți oficiali de stat și federali, inclusiv primari, guvernatori și judecători din județe, unde toți au promis loialitate pentru a susține falsa boală. El face progrese împotriva acestor infractori, dar mulți sunt încă în libertate. Dar odată ce va reveni în funcție, arestările se vor întâmpla rapid și cu intensitate. Walensky, Fauci, Newsom, Whitmer, AOC, Pelosi - vor fi capturați rapid înainte de anunțul lui Trump”, a spus sursa noastră.

Trump va activa sistemul de difuzare de urgență și va profita de undele ostile - CNN, MSNBC etc. - pentru a se asigura că adevărul ajunge la un public cât mai larg posibil. El va dezvălui faptele: un virus extrem de transmisibil, dar care nu pune viața în pericol, a scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan; că organizațiile globale de sănătate, împreună cu Noua Ordine Mondială și Deep State, au profitat masiv prin vânzările vaccinurilor și cererile de asigurare; că finalul jocului era să falimenteze America, să distrugă capitalismul și să transforme America într-un singur stat socialist, precum Venezuela.

Anunțul lui Trump va zgudui pământul de un capăt la celălalt. Știe că nu îi va trezi pe toți la adevăr, pentru că mulți s-au înrădăcinat atât de mult în minciunile Statului Profund, încât nu se pot elibera. Dar speră că vor trezi destui oameni, astfel încât Deep State să primească o lovitură finală, mortală, suficient de puternică pentru a împiedica să se înrădăcineze din nou. Asta așteaptă America”, a spus sursa noastră.

Mai mult, el a spus că Trump se va milosti și își va cere scuze față de America pentru că a aprobat operațiunea Warp Speed și vaccinarea Covid-19.  Trump va explica cum a fost păcălit să sprijine vaccinul. El va explica, de asemenea, măsurile pe care le-a luat pentru a preveni ca nedreptatea să nu se mai repete vreodată”, a spus sursa noastră.

 Principala confruntare din Europa se desfășoară în prezent în Franța. Există o luptă foarte serioasă la toate nivelurile. Multe vor depinde de rezultatele acesteia. Oameni din toată Franța au ieșit să-și exprime liberul arbitru împotriva planurilor nebunești ale lui Macron și ale stăpânilor săi. Pe 24 iulie, întreaga lume a oamenilor liberi va spune NU acestor planuri. Suntem suflete vii libere care nu acordă nicio permisiune pentru a efectua experimente medicale asupra noastră și a ne încălca drepturile și libertățile. Trezirea nu poate fi oprită, iar ceea ce va veni nu va putea fi oprit.

John McAfee
De asemenea„ poate ați auzit zvonul că John McAfee (vestit creator de antivirus) s-a
sinucis. Este fals. El se află sub protecția Alianței și foarte curând va da drumul pe internet la informații zguduitoare. Se presupune că John McAfee avea software-ul său anti-virus instalat pe majoritatea computerelor guvernamentale, care aduna toate faptele rele ale președinților și personalului anterior, precum Hillary. Acesta deține 31 de terrabyți de adevăr teribil, care a fost stocat într-un blockchain criptat și distribuit prin portofelul său criptografic $ Whackd. El a spus, dacă ar muri sau ar fi ucis, aceste dovezi ar fi eliberate ca întrerupătorul unui om mort. Imaginea finală după ce a trimis-o pe Instagram a fost un Q, care deținea o cheie de criptare. Cei care știau ce să facă, l-au deblocat și numărăm, începând de azi, lansarea informațiilor.

Donald Rumsfeld nu a murit de moarte naturală, cum a anunțat media mincinoasă, ci s-a sinucis

În 30 iunie, mass-media a raportat moartea din 29 iunie a fostului secretar al apărării
Donald Rumsfeld, care la 88 de ani avea cu siguranță un picior în mormânt și ar fi putut muri în orice moment. Cauza sa de deces a fost listată ca mielom multiplu, un cancer care se formează în celulele albe din sânge și dăunează oaselor, rinichilor și sistemului imunitar. Deși este posibil să fi fost grav bolnav, cancerul nu l-a ucis. Mai degrabă, s-a sinucis la un tribunal militar care l-a făcut responsabil pentru moartea soldaților americani din Irak și Afganistan, ce au pierit în timp ce vânau WMD imaginare, la ordinele lui Rumsfeld.

Nu se cunosc detalii cu privire la modul în care armata l-a arestat pe Rumsfeld, dar RRN a aflat că a fost arestat pe 27 mai și a zburat imediat pe Insula Diego Garcia, unde SUA are o bază critică de bombardiere și, se pare, facilități controlate de Biroul Comisiilor Militare din SUA. RRN a preluat aceste știri, deoarece cea mai mare parte a conținutului informațiilor noastre provine din procesele de la GITMO.

RRN a aflat că armata intenționa, de asemenea, să-l întrebe despre implicarea sa în 11 septembrie și despre distrugerea „întâmplătoare” a Cantor Fitzgerald, o firmă de brokeraj care a făcut afaceri cu serverele Departamentului de Apărare al SUA. Serverele acelei firme, distruse în prăbușire împreună cu 650 de angajați, ar fi avut dovezi că Rumsfeld a însușit în mod greșit 2,3 trilioane de dolari în numerar ai Departamentului de Apărare pentru a-și finanța programele personale de „operațiuni negre”. De fapt, cu o zi înainte de 11 septembrie, Rumsfeld a recunoscut că Pentagonul a „pierdut” inexplicabil acea sumă de dolari. Însă Oficiul Comisiilor Militare nu a avut niciodată șansa de a-și prezenta dovezile la proces și nici nu a avut vreo confesiune de la Rumsfeld.

La cincisprezece minute de la procedură, în timp ce Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA a început să citească o listă extinsă de acuzații, Rumsfeld a tresărit ca și când ar fi suferit dureri fizice și apoi s-a prăbușit la podea într-un acces convulsiv, bâzâind și spumând la gură. Paramedicii l-au resuscitat în cameră, dar eforturile lor de a-l salva au fost în zadar. În câteva minute, Rumsfeld a murit.

O autopsie din 1 iulie a dezvăluit că ochelarii de lectură ai lui Rumsfeld, pe care i se permisese să-i poarte la proces, aveau un ac microscopic ascuns în vârful templului. Acul deținea o doză letală de cianură de potasiu. Un investigator militar de patologie criminalistică a spus că Rumsfeld trebuie să-și fi scos inofensiv ochelarii și să-și fi injectat otrava în limbă sau obraz. Și după cum știți din actualizarea lui Cobra, Rumsfeld a fost dus în Soarele Central Galactic...

 A mai scăpat lumea de un Satanist !

 Sursa: https://realrawnews.com/

 Prăbușirea Cabalei, seria a 2-a, partea 15 : 

28 de comentarii:

 1. Sa speram ca informatiile pe care leam citit cu totii astazi sa fie de bun augur si sa scapam de acesti conducatori care nu ne vor de cat raul doamne ajuta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tine-o tot așa Mariuse! Mulțumim pentru informatii

  RăspundețiȘtergere
 3. Pariu pe 10 mii euroi ca Trump nu se intaorce ca presedinte cel putin pana in 2024... Se baga cineva!?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt de acord cu tine și sar putea sa nu fie nici în în 2024

   Ștergere
  2. Ai pierdut pariul , Trump este presedintele SUA . In fapt a evitat un razboi civil, legea insurectie a fost activata inainte de plecarea de la Casa Alba.

   Ștergere
  3. Pariu pierdut, odata ce legea insurectiei a fost activata Trump a ramas presedinte. Razboiul civil trebuia evitat . Casa Alba nu conteaza.

   Ștergere
  4. Nu neaparat! Finalul poate fi dezastruos. Tehnicile NLP se bazeaza pe autosugestie. Te invata sa te imaginezi bogat, sanatos, fericit, dar este doar o iluzie, pentru ca energia pe care o consumi ca sa-ti creezi acea realitate in care tu esti centrul, o furi de undeva. De la urmasii tai ce au nevoie sa fii cinstit, in armonie cu legile universului, nu hoț energetic, vampir.
   De ce bogatii imbogatiti prin furt decad, degenereaza, de multe ori copiii lor fiind gay, sau narcomani? Lacomii parinti hoti au furat de la alti copii cauzandu-le suferinta si legea cauza efect este nemiloasa, întorcându-se asupra copiilor lor.
   O secta piramidala este oranduita precum Caritas care a lasat cu buzele umflate multi naivi. Bani au venit numai in buzunarele primilor intrati in joc. Pentru ca urmatorii sa devina si ei bogati, ar fi trebuit sa aduca in secta Caritas alti depunatori. Si ar fi trebuit sa se multiplice numarul depunatorilor, ceea ce este imposibil. Smecherii ce pun la cale astfel de jocuri stiu ca roata se va ințepeni, dar au grija ca ei sa ia caimacul.
   Toate grupurile care fac prozelitism stiu ca puterea unei secte este si energetica si valorica. Energetica, pentru ca secta este suma tuturor sufletelor alipite. Valorica? Pentru ca se cotizeaza, se da obolul. Cine s-a pus pe sine in centrul grupului, sau in varful piramidei devine pacaliciul ce se foloseste de ceilalti ca de sclavi. Tocmai de aceea in centru este bine sa fie Dumnezeu. Pentru ca oamenii sunt biete creaturi pitice care vad prea putin din Adevar. Si atunci, tot ce faci vei face in armonie cu Creatia, nesimtind deloc nevoia sa te afli in vreun centru. Pentru ca vei fi un iluminat. Singur nu te poti ilumina. Ai nevoie de Lumina de Sus.

   Ștergere
 4. Vă mulțumesc pentru toate informațiile de ultimă oră. Dumnezeu să binecuvînteze pe toți care cred în bunul Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cu Dumnezeu inainte spre victoria finala mult asteptata ! Sa auzim numai de bine, ca de rau ne-am cam saturat ! Multumim Marius pentru eforturile depuse pentru a ne tine la curent cu evenimentele ascunse publicului larg !

  RăspundețiȘtergere
 6. https://www.facebook.com/adriana.joltea.9/posts/2067526893434864
  Militarii americani dețin Casa Albă pentru întoarcerea lui Trump

  RăspundețiȘtergere
 7. Din pacate, am mai spus, realrawnews si benjamin fulford creeaza seriale SF, n-au legatura cu realitatea. Am prieteni in America (California) care spun ca situatia este grava. Un site mai aproape de adevar este Natural News. Citez de pe site, in engleza ca sa se inteleaga corect:
  "After centuries of global rule, the United Kingdom is committing societal suicide by ordering millions of its workers across food, retail and medicine sectors to self-quarantine in their homes. Grocery store shelves are going bare across the nation, and industry leaders warn that the food supply chain is, "at risk of collapse."
  In the last week alone, more than 500,000 Britons were "pinged" and ordered to stay home. At this rate, within a few more weeks there will be very few people left to run much of anything.
  The result is an accelerating collapse of the food sector as there are no longer enough workers to staff grocery stores, food production plants or to drive transportation trucks ("lorries").
  This is all part of the planned global collapse, engineered food shortages and depopulation/extermination agenda that's now well under way".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E un serial foarte, foarte interesant pe Netflix. Se numeste " Oglinda neagra" si fiecare episod este o poveste ce reflecta falsa realitate a internetului. Creativii sunt cei mai aproape de Dummezeu pentru ca noi suntem la origini creatori. De foarte multe ori, regizorii vad ce se ascunde in spatele manipulărilor. Ca si pictorii, scriitorii.
   Cu cat am coborit mai mult in materie indepartandu-ne de Creator, cu atat ne-am pierdut abilitatile primordiale. Comunistii nu au avut alt gand decat sa ne transforme in roboti ce robotesc. Capitalistii ne vor prosti consumatori. Sa devoram orice, numai sa le invartim roata comerciala. Sa stam pe net si sa devoram informatie. Sa mergem la mall unde sa devoram tot.
   Daca mai coboriti mult, o sa cadeti de tot in uitare. Daca stagnati, o sa va invartiti in karma pana va pierdeti speranta.
   " Lasati orice speranta voi, cei ce intrati aici" este deviza Iadului.
   E Timpul sa ne reintoarcem in Creator. Sa soargem vraja.
   Stati la aer. Lucrati cu plantele si ingrijiti animale. Animalele sunt ghizi, calauze. Desi, un timp, s-ar putea ca si realitatea din planul fizic sa va para modificata. Cand stai prea mult intr-un sistem, ti se modifica inclusiv realitatea fizică. Dupa ce am stat prea mult in grupurile new age de pe net, aveam sentimentul cand ieseam in plamul fizic ca pășesc intr-o lume modificata, vrăjită, otrăvită cu minciună. Aveam chiar zile in care vomitam si aveam stari de rau, ca si cum matricea mea energetica fusese virusata. Informatia poate fi virus. Cum au ajuns atat de multi oameni subjugati de Hitler sau alt dictator? Prin informatie. Prin discurs.

   Ștergere
 8. Mulțumesc pentru informațiile prețioase, care ne țin speranța mereu vie.
  Creatorul știe minutul și secunda în care ne va face acest Imens dar!

  RăspundețiȘtergere
 9. Trump este doar.....decorativ. Kennedy ,urmeaza la Casa Alba.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e Smarandache, pe puntea Titanicului se prinde foarte greu netul, dar sunt de acord cu tine...

   Ștergere
 10. Citesc, aveam speranță, dar tot citind și trecând timpul, nu mai cred nimic din ce se publică aici, credeam că chiar există niște forțe care se opun acestui val, credeam că mai există cineva destul de puternic care să pună frâu acestor nemernici...dar ușor-ușor mă împac cu gândul că ăsta e viitorul nostru (cel care ni-l făuresc ”mințile astea unice” care îmi spun că e bine cu susul în jos, când eu știu bine că nu este așa)..cenzura este maximă, adevărat este numai ce spun ei, bine este numai ce spun televiziunile aservite... nu mai am cuvinte, sunt enorm de dezamăgit că nu există nimeni care să-mi apere drepturile masiv încălcate... păcat, mare păcat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poți să îți faci o injecție xeplion pentru a avea o gândire pozitiva

   Ștergere
  2. Andrei Mihai, să știi că nu sunt schizofrenic, urât din partea ta să-mi recomanzi așa ceva, eu am exprimat o părere personală pe care tu ai atacat-o cu o lovitură sub centură.... poate îmi recomanzi și vaccinare anuală cu vaccinul anti-covid....

   Ștergere
 11. Sa scapam si de cei de aici,caci ne ingroapa complet/total/ireversibil! Ca se duc in ....etc.,maleficii lor,fireste are o mare greutate,dar cati pot sa mai fie ? Sa inteleg,ca vom merge tarandu-ne ,care mai avem viata fizica pana spre 2025,cand se spera sa se apropie Evenimentul daca inca nu s-a produs,si atunci chiar nu exista cale de intoarcere pentru nimeni ? Poate,daca au pornit miscari de oameni in toata lumea aproape/sigur,sa mai se grabeasca evenimentele,aici insa nu stiu rational pana unde spera/pot ajunge diabolicii satrapi cu crima.Banuiesc,ca le-a sunat si lor finalul ,dar nu stiu unde sa se mai refugieze.Sa-i macine lumea,sa-i arda,sa-i dezintegreze,sa-i coaca Creatorul in Focul Eteric,pana nu vor mai putea fi absolut nimic !

  RăspundețiȘtergere
 12. Suntem mințiți tot timpul sa ne distragă atenția . Așa vor ei / situația e cu totul alta . Daca putea să facă ceva făcea până acum .Nu au nici o putere asupra Cabalei .Așteptăm să ne ucidă . Asta e .Dumnezeu cu mila .

  RăspundețiȘtergere
 13. Legenda spune că Marius face meditații cu Tara, Kali și Kalki Avatar non stop.

  Da el nu știe ceva....că Dumnezeu este mai puternic că El.

  A.I.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu e Unu. Fragmentarea este pentru cei neunificati.

   Ștergere
  2. Allah este altul, sau tot ala e? Vorba romaneasca; Tot un drac? 😂

   Ștergere
 14. Multumim Marius pentru aceste informatii .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.