miercuri, 28 iulie 2021

Militarii l-au executat pe actorul Tom Hanks

 

  După cum observați, după publicarea listei de condamnări cu ceva timp în urmă, justiția militară continua să-I condamne pe cei implicați în pedofilie și traffic de copii. A venit rândul și actorului Tom Hanks, un apropiat al reginei reptiliene a UK și un notoriu participant la tot felul de ritualuri satanice.

Actorul Tom Hanks a părăsit pământul, ucis de un tribunal militar care l-a găsit vinovat de pedofilie și periclitare a copiilor. Pe 12 iunie, armata americană l-a prins pe Hanks după ce un avion pe care îl închiriase în Grecia, unde deținea cetățenia dublă, a aterizat pe aeroportul Malpensa din Milano, Italia, unde Hanks fusese programat să participe la un festival de film străin.

Surse militare americane au declarat pentru RRN că membrii Brigăzii 173 de luptă aeriană și INTERPOL așteptau sosirea lui Hanks când Learjet 75 a ajuns la intrarea aeroportului. Cu armele trase, s-au urcat în avion și l-au găsit pe Hanks așezat alături de prietenul de lungă durată Peter Scolari, care în 1980 a jucat alături de Hanks în sitcom-ul TV Bosom Buddies, în care duo-ul înfățișa travestiți care locuiau într-un dormitor universitar exclusiv feminin. Hanks avea să spună mai târziu că era rolul său preferat și că purtarea hainelor pentru femei îl făcea să se simtă mai bărbat.

Militarii l-au eliberat pe Scolari, dar l-au încătușat și l-au condus imediat pe Hanks la bordul unui C-130 în așteptare, care a trebuit să fie alimentat de două ori, pentru a ajunge la Diego Garcia, unde Biroul Comisiilor Militare a construit un penitenciar lângă baza sa de bombardiere B2. La aterizare, Hanks a fost plasat într-o celulă de așteptare pentru a-și aștepta sentința tribunalului militar. Zece zile mai târziu, Hanks și-a petrecut ziua în instanță, Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Americane prezentând dovezi privind conectarea lui Hanks la un cerc de trafic de copii care, susținea armata, a lucrat în umbră timp de 30 de ani. A prezentat în evidență multe dispozitive electronice - laptopuri și telefoane mobile - care dețineau fotografii și videoclipuri ale lui Hanks implicat în relații sexuale cu copii de sex masculin care erau evident sub vârsta consimțământului.

Alte videoclipuri l-au arătat pe Hanks implicat în petreceri cu adrenocrom, întruniri la care elita liberală și Hollywoodiană vin și se injectează în ei înșiși, cu un compus chimic nelegiuit din adrenalină oxidată, care este extras de la copiii speriați și torturați și opiacee sintetice. Cei care participă la ritualul luciferian cred că compusul previne îmbolnăvirea, extinde viața și sporește energia sexuală. Într-un videoclip, Hanks și cântăreața Lady GaGa se injectau reciproc în timp ce țipetele unui copil nevăzut, sunetul plângerii morții, răsuna în fundal. Cazul armatei a fost construit pe 50 de videoclipuri și 2.000 de imagini, au declarat surse pentru RRN. Cu toate acestea, grupul de 3 ofițeri a găsit conținutul atât de deranjant încât a ajuns la un verdict de vinovăție după ce a urmărit patru fragmente.

Hanks, când a fost întrebat dacă are ceva de spus în apărarea sa, nu și-a arătat remușcarea pentru crimele sale și a spus tribunalului că relația adult-copil este „firească” și că sprijină cu mândrie NAMBLA, North American Man-Boy Love Association, o organizație de avocatură pentru pedofilie și pederastie din Statele Unite. Tribunalul a declarat că Hanks primește pedeapsa capitală și a cerut ca sentința sa să fie executată rapid.

  Moartea mea nu va opri nimic; suntem peste tot”, a spus Hanks.

Trei zile mai târziu, Hanks a primit o altă injecție decât adrenocrom. El a fost legat de un pat și i s-au injectat în vene bromură de pancuroniu, clorură de potasiu și midazolam. Dacă în sânge i-a rămas vreun adrenocrom, nu era suficient de puternic pentru a-l proteja împotriva injecției letale…

  Și a mai scăpat lumea de un satanist pedofil…

 Sursa: https://realrawnews.com/

19 comentarii:

 1. "Şi animalele sunt oameni"- Swaruu.

  https://youtu.be/Kv9LHPYhyMw

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar unii oameni,sunt mai animale decât animalele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu știu ce sa cred, dar despre tom hanks s a mai scris ca a fost executat, încă de anul trecut.. Și mulți alți actori.. Pana nu va apare ceva oficial la momentul potrivit din partea celor care l au executat, eu permiteți mi sa am rezerve. Oricum dacă e adevărat, e un regret... Am fi preferat personajul pozitiv jucat de Tom Hanks..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă este adevărat,atunci asta arată cât de perverşi sunt din moment ce joacă perfect " good gay ", şi noi îi venerăm : Arni,Sly Stallone,Robert de Niro,Julia Robert,Lady Gaga,Harisson Ford,Bruce Wills asta la nivel mondial fără să-i numesc pe toți şi lista continuă cu actorii români,sigur nu sunt toți băutori de sânge,dar tăcerea lor laşă şi faptul că nu dezmint informațiile alternative pentru a pune capăt confuziei paranoice ( iluzia că nu există oameni adevărați curați ci doar scelerați ), nu este o dovadă clară că sunt în cârdăşie cu sataniştii.Până în prezent nu există nici o dezmințire oficială pe care s-o cunosc precum că aceste dezvăluiri şoc nu sunt reale,aş menționa-o totuşi pe Lady Gaga care s-a destăinuit cum că este supusă unui "tratament" satanic şi că nu mai suportă compromisul,dar ce să vezi nimic oficial să se retragă sau să-şi facă mea culpa public ,gen cum a vorbit pe scenă,Richard Gere de maltratarea Poporului Tibetan,În mod identic Mel Gibson,care ştim că s-a ocupat de filme sângeroase creând o iluzie de realitate care nu există ci este concepută artificial în mod diabolic,exemplu : The Patriot,dar şi sângerosul film Patumile lui Hristos,care recunosc că este genial făcut( dar perfect dar perfect satanic totuşi),fac pariu că îşi va continua acelaşi profil de filme nestingherit."Patimile lui Hristos "din nefericite are profilul unui film horror,deci este cabalist,materializând un personaj fictic care nu a existat fizic şi deci şi istoric.Filmul lui Gibson a atins două mari obiective : 1.a dat viață Bisericii Imperiului Roman ,care imediat a fost implementată în fiecare colonie (la fel în Dacia),artificiul dresajului prin religie,făcând oaia să creadă că este mâna lui Dumnezeu,amplificând credința până la misticism,că va veni un Salvator,despre care orice minte puțină realizează că el nu vine deloc nici chiar în aceste momente grele în care suntem asaltați de "cosmonauții plandemici", şi 2.insuflă energia violenței,atrocității sângeroase,crimei,nedreptății asupra bieților oameni creând mental o lume crudă de Torționari Sadici - Sclavi masochişti,adică perpetum şi mereu două tabere care se luptă până la epuizare : credincios ateu,vaccinat - antivaccinist,abstinent contra libertin,capitalist- comunist,heterosexual versus elgibtist,platist împotriva globalist,şamd.

   Ștergere
  2. Lady Gaga a spus câte ceva și a fost chiar exorcizată de Dalai Lama, cel puțin o-a cerut sprijinul, recunoscând că ceva i s-a întâmplat când a acceptat un soi de colaborare neortodoxă!
   Raffaella Carrà ar fi fost băutoare de asemenea licoare, dumnezeule! Foarte mulți dintre artiști, fie actori ori cântăreți au consumat...

   Ștergere
 4. A fost un blestem de la Dumnezeu ca satan să conducă pământul 55oo de ani e scris in Evanghelia de la Adam și Eva și toți mergeam în iad Dar Dumnezeu l a trimis pe Fiul său Iisus Hristos să ne scoată din iad și să ne învețe prin Evanghelii cum putem să ajungem la lumina veșnică în rai O treime din paminteni nu cred in Iisus și fac voia lui satan pt că s au luat după Lucifer care vrea să îi demonstreze Lui Dumnezeu ca Omul nu e vrednic de lumină divină și chip divin Este scris in Apocalipsă că tronul fiarei v a pica in tr O oră și 7000 de suflete vor pieri dar ei sataniștii care conduc lumea își vor face un tron și mai mare dar nu vor mai trece decit 42 de luni și ea nu va mai fi și vor urma 1000 de ani de pace cînd toate slugile Lui Dumnezeu vor fi împreună la o masă ca la ONU

  RăspundețiȘtergere
 5. Fara dovezi . Sunt doar povesti pentru miorite.

  RăspundețiȘtergere
 6. "SLUGILE LUI DUMNEZEU" - cine se simte sluga , sa traisca ca o sluga si sa stea in genunchi in urmatoarea mie de ani de pace, cu fruntea lipita de pamant, ridicand osanale! Cunoasterea necesita efort si sudoare, nimic nu se primeste pe gratis in viata. Cine nu isi cunoaste istoria este destinat sa o repete, iar adevarata istorie se invata greu, pentru ca a fost ascunsa.

  RăspundețiȘtergere
 7. Alaturi de plandemie si vaxinare... Voi ce credeti in astfel de stiri... Sunteti dusi cu pluta... Crezi tu burebista ca johanis e clona!??!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă era clonă avea o scuză dar el e idiot din naștere și retardat, e deja prea tărziu să se facă baine...

   Ștergere
 8. Ce e asta ,ca nu mai inteleg nimic !La inceput, am crezut ,ca este un articol ce dezbate rolul lui Tom Hanks intr-un film !Apoi, mi s-au parut cunoscute unele pasaje,in rest ,ceata!

  RăspundețiȘtergere
 9. D-le Marius tot respectul pentru acest maret adevar cu referinta,la sasul pedofil !

  RăspundețiȘtergere
 10. Daca este adevarata stirea despre Tom Hanks de ce nu s-a spus nimic oficial despre moartea lui? Nu ca a fost executat ca in acest articol, ci ca ar fi avut un accident sau ceva... De ce s-ar tine secret asta? Sau a murit de fapt o clona?

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu cred o iota despre faptul ca l'au lichidat.

  RăspundețiȘtergere
 12. Am auzit că e la Obama la petrecere ca invitat.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.