vineri, 30 iulie 2021

Globaliștii vor exterminarea omenirii

 

 „Populația lumii este: 7.874.965.825 persoane (7,8 miliarde) Cercetătorii susțin că 27,1% din populația lumii a fost deja vaccinată împotriva Covid-19. - https://t.me/worldawakeningdraft/239

Dacă datele sunt corecte, aceasta înseamnă că 2,1 miliarde de persoane au fost deja vaccinate. Potrivit unor cercetători, decesele cauzate de vaccin vor avea loc în următorii 3-10 ani datorită faptului că sistemul imunitar luptă împotriva propriului organism și provoacă boli autoimune. Dacă acest lucru este adevărat, atunci 2,1 miliarde de oameni pot muri din cauza vaccinărilor Covid-19 în decurs de 10 ani. Acest lucru va reduce populația lumii cu aproximativ 25%. Acest lucru nu ia în considerare efectele secundare ale unei scăderi a fertilității și a unei scăderi semnificative a natalității din cauza vaccinării, care provoacă infertilitate în întreaga lume.

Faptul că globaliștii intenționează să omoare miliarde de oameni a fost repetat de mulți medici holistici care au murit misterios. Ei au identificat multe pericole mortale ale vaccinurilor, în timp ce moartea lor misterioasă continuă fără niciun raport în mass-media. Din 2015, s-a desfășurat o campanie majoră pentru a respinge toate aceste decese ca „teorii ale conspirației”. Acești medici au fost uciși pentru a-i reduce la tăcere cu privire la pericolele vaccinurilor și la numărul tot mai mare de cazuri de autism printre cei vaccinați.

(Medicina holistică aderă la poziția potrivit căreia natura este perfectă, inclusiv natura umană. Trăim în ciuda oricăror epidemii. Cu alte cuvinte, corpul are întotdeauna dreptate , natura știe ce face, iar sarcina unui medic holistic este de a oferi o resursă pentru vindecare. Acesta poate fi un ac, lipitori, ierburi, homeopatie, exerciții de respirație, viață spirituală și așa mai departe).

Mulți, din fericire, dintre medicii supraviețuitori încă țipă despre pericolele injecțiilor cu ARNm COVID-19, cum ar fi Dr. Joseph Mercola și Dr. Sherri Tenpenny, de exemplu. Acești medici au un număr imens de fani. Medicii care au murit „misterios” nu erau atât de cunoscuți, dar toți au avut influență și au anunțat pericolul vaccinurilor ARNm, creând o mare agitație. Poate de aceea a existat o serie de decese misterioase ale medicilor în câțiva ani? Lumea este implicată într-un război liniștit. Înșelătoria COVID-19 este punctul culminant.  


 Departamentul canadian de sănătate a interzis vânzarea și livrarea gratuită către spitale a măștilor care conțin grafen, care sunt studiate de autoritățile sanitare pentru că presupun consecințe grave asupra sănătății. Potrivit unui raport oficial al agenției de sănătate, agenția îi sfătuiește pe oameni să nu poarte măști cu grafen. O evaluare preliminară a studiului în curs de dezvoltare a arătat că particulele provoacă toxicitate pulmonară timpurie la animale și pot face același lucru și la oameni. Ministerul Sănătății din Canada a declarat că lucrează cu producătorii de măști pentru a evalua impactul potențial al acestora asupra sănătății oamenilor, așa că a recomandat suspendarea lor imediată.

Curtea Supremă a SUA a decis că agentul patogen Covid nu este un vaccin, este nesigur și trebuie evitat cu orice preț - Big Pharma și Anthony Fauci au pierdut un proces intentat de Robert F Kennedy Jr și un grup de oameni de știință!- https://r20.rs6.net/tn.jsp?f=0015SgDfolZuEpPGBgz15NwuUcAjNx6KrtyZ36xBdyUH_G-0BV2M5JTS-Ov_gbszvpXM6J2mZvAHx0-gsgR9imnWVuc2VJuzb6MXAfI9KWTADVAMG9tC9dxWO1fWztuF5NR9ohh8DhEQ0XaETgiKlPHwzJqTKPzJkUxJXtX02O00VEKkipp2pEXiy57Zx1uqcN5hGbR6rjVi53EY1vN5PkDEkmzCjdlGRbvye2_MEM4HPYSbs6ZHXidli_xt07Kb7nl3gs4kttenk4INd8Fw7hPKTEmv3iUrEGqwh1ayGXyfsCq6rf_4Do9oQ==&c=DvnfAo3P3ILGrpDPPcIq-4S9ju7aiLv3R2zgHAJ8HFrK9Jfb5pCeFg==&ch=E5fAkMPBrLVFa8TIF2kr2E4-ONnU02hqCjLL1msH9qOJmPAxPHguqA==

DIRECTORUL PROGRAMULUI DE VACCINARE COVID-19 ADMITE CĂ INJECȚIA DISTRUGE SISTEMUL IMUNITAR:  


În 2005, reprezentanții Departamentului Apărării al SUA și comandanții militari ai Pentagonului au susținut o prezentare secretă a programului FunVax, nu mai puțin secret. Se pot trage cel puțin trei concluzii cheie din prezentarea perspicace a unui om de știință cu experiență în domeniul armelor biologice, care, aparent, este liderul proiectului FunVax:

1.     Programul militar al armelor biologice din SUA a dezvoltat un vaccin conceput special pentru a imuniza anumite persoane și grupuri ale populației pentru a suprima „gena lui Dumnezeu” din ele. Suprimarea VMAT2 a fost obiectivul principal al laboratoarelor americane de arme biologice de zeci de ani, cu pretinsul obiectiv de neutralizare a teroriștilor care urmăresc fanatismul religios. Cu toate acestea, adevăratul obiectiv este vaccinarea oamenilor din întreaga lume împotriva tendinței de căutări spirituale și / sau experiențe mistice. Unii cercetători în arme biologice sugerează că scopul real al FunVax este de a suprima permanent dezvoltarea sufletului.

2.     Cea mai practică formă de vaccinare împotriva VMAT2 în fața necesității unui secret extreme, este un virus respirator care poate fi eliberat în secret în orice oraș, țară sau regiune din lume. Acest lucru ar elimina problema unei societăți care este reticentă să accepte vaccinarea prin injecție. Culturile religioase în general se tem din ce în ce mai mult de adevărata intenție de vaccinare. Mulți oameni nu numai că au experimentat și / sau au observat reacții adverse nedorite ale vaccinurilor, dar sunt, de asemenea, pe bună dreptate sceptici cu privire la eficacitatea lor.

3.     Vaccinul FunVax propus poate fi pulverizat într-un mod similar cu pulverizarea sistematică, răspândită și fără discriminare a substanțelor chimice asupra unei populații nebănuitoare (eu aș spune ignorantă). Astfel, vaccinurile cu aerosoli pot fi administrate în secret cetățenilor din orice țară, ceea ce permite geoinginerie chimică ilegală.

Canada forțează copiii să se vaccineze, încălcând toate cele 10 puncte ale Codului de la Nürnberg: tipul acesta a intrat în necazuri pentru că a postat cuvântul „genocid” pe contul său, în contextul faptului că guvernul Canadei o comite chiar acum. Acest lucru se aplică tuturor, inclusiv copiilor:


„Guvernul Canadei este conștient de faptul că valoarea pragului ciclurilor de testare PCR este prea mare, astfel că obținem mai mult de 90% din falsurile pozitive - forța motrice a situației de urgență în Canada. Și acesta este singurul motiv pentru care aceștia vă pot injecta pe dumneavoastră și pe copilul dumneavoastră cu o injecție experimentală otrăvitoare, care, potrivit diferitelor surse, a ucis deja mai mult de 9.000 de persoane doar în America de Nord. Aproximativ 45.000 de decese cauzate de vaccin sunt raportate într-un alt sistem de raportare din SUA și chiar acum acest lucru este contestat în instanță. Fiecare moarte prin injecție este o crimă comisă de guvernul Canadei, nu de un virus, nu de natură sau de Dumnezeu. Și Guvernul Canadei comite acest genocid nu numai împotriva celor care doresc, ci forțează marea majoritate a populației, inclusiv copiii. Au încălcat fiecare dintre cele 10 puncte ale Codului de la Nürnberg. ”

 Și se vede deja această tendință și în majoritatea țărilor din Europa. Nu vă lăsați momiți sau induși în eroare de către medici plătiți de Big Pharma pentru a crea acest genocid sub motivația protecției populației împotriva Covid. Iar după retragerea apelor după inundațiile devastatoare vor ieși la iveală multe orori. Deja în Germania au ieșit la suprafață 600 de cadavre de bebeluși, se pare că din facilitățile subterane utilizate de cabaliști. Acestea comunicau între ele cu trenuri magnetice și erau autosustenabile. Acum toate acestea sunt inundate, din China și Australia, până în Europa, Canada și SUA.

   Dumnezeu fie cu Voi !


22 de comentarii:

 1. ".....cadavre de bebeluși, se pare că din facilitățile subterane utilizate de cabaliști. Acestea comunicau între ele cu trenuri magnetice și erau (🚫)
  autosustenabile...."


  . Acestea comunicau între ele cu trenuri pe sustentație-electromagnetică....

  sustentație- proprietatea a unui mecanism de a crea forță portantă(: levitație electromagnetică).

  RăspundețiȘtergere
 2. M-am referit la facilitățile subterane că sunt autosustenabile, dar...fiecare înțelege în felul său...

  RăspundețiȘtergere
 3. Da.Facilitățile subterane sunt autosustenabile.

  Credeam că e de vină traducerea gooogle.A fost o potrivire semantică.

  " Errare humanum est."

  RăspundețiȘtergere
 4. 5G 💀 !!!

  https://m.activenews.ro/stiri/Allen-Coliban-primarul-userist-al-Brasovului-somat-sa-suspende-faza-experimentala-5G-pe-teritoriul-municipalitatii.-Semnati-petitia-de-la-Brasov-si-pe-cea-pentru-precautie-in-achizitionarea-de-spectru-pentru-benzile-de-frecventa-5G-168327

  RăspundețiȘtergere
 5. No coment!
  https://www.facebook.com/groups/1854120248089369/permalink/1907913492710044/?sfnsn=mo

  RăspundețiȘtergere


 6. 21:15 Premieră Cercetări recente realizate cu microscopul electronic au evidențiat deja existența în vaccinuri dar și în măștile faciale a oxidului de grafen care este o substanță foarte toxică pentru organismul uman - partea 2
  22:41  

  23:45 Reluare Cercetări recente realizate cu microscopul electronic au evidențiat deja existența în vaccinuri dar și în măștile faciale a oxidului de grafen care este o substanță foarte toxică pentru organismul uman - partea 2

  Misatv.ro/ live /

  RăspundețiȘtergere
 7. Informatii contradictorii, probabil din cauza ca sunt preluate din surse diferite. Pe de o parte Departamentul de sanatate din Canada are "grija oamenilor" si interzice purtarea mastilor cu grafen, iar pe de alta parte se cunoaste teroarea practicata vis-a-vis de vaccinare asa cum de altfel se descrie mai departe in text !
  CDC (USA), care aprobase in regim de urgenta utilizarea testului PCR, a emis (oficial, se poate verifica) un comunicat in care spune ca testul PCR va fi utilizat pina la 31.12.2021. Anuntul prematur este facut pentru a da ragaz laboratoarelor de testare sa-si adapteze tehnologia la unul din testele alternativa aprobate de FDA.Motivatia a fost ca testele PCR nu fac diferenta intre "virusul" covid-19 si virusul gripal obisnuit. Asta inseamna ca implicit recunosc ca pina acum s-a practicat un genocid la scara mondiala.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acum max 2 săptămâni erau 12% vaccinați, acum sunt 27% cică. Fiecare își ea numerele de unde pot ...

  RăspundețiȘtergere
 9. CDC, prin directorul sau, a admis ca vaccinurile sunt un esec. De asemenea a mai spus ca cei vaccinati sunt super-raspinditori de covid si ca au un "teren" propice dezvoltarii de noi tulpini covid ! In acest context se pare ca s-au schimbat planurile. Ce ne coc?! Aceste informatii proaspete le gasiti pe site-ul Natural News.

  RăspundețiȘtergere
 10. Termenul „globalism” este un neologism care se referă la o ideologie ipotetică care ar căuta să pună capăt statului național ca cadru de referință pentru administrația politică și identitate. Este folosit în special în anumite cercuri naționaliste pentru a descrie marșul către un fel de stat mondial.

  Macar folositi termenii corecti, nu o amestecatura. Si lumea mai si crede...
  Luati bucata cu bucata si cautati pe internet sa vedeti cat din acest articol este corect.

  RăspundețiȘtergere
 11. mai existã si noua medicinã germanã care nu recunoaste existenta virusului-si care sustine aceleasi idei nu vaccinãrii .Multumim mult pentru crearea acestui blogspot👍

  RăspundețiȘtergere
 12. Se pare ca "sefii la oameni" ne pregatesc un nou spectacol (show). Informatii suplimentare, mai ales ca incepe sfirsitul de saptamina, gasiti aici https://www.youtube.com/watch?v=7qBMUUjNz80&list=RDMM&index=2. D-l Marius sper ca e o surpriza placuta !

  RăspundețiȘtergere
 13. Se pare ca ar fi mai multe scenarii posibile pe care ni le pregatesc. Solutia este sa ne reintoarcem la modul de viata al stramosilor nostri. https://www.youtube.com/watch?v=McGYHKYfrCs&list=RDMM&index=2

  RăspundețiȘtergere
 14. 31.07.2021,adică diseară

  18:45 Reluare Cercetări recente realizate cu microscopul electronic au evidențiat deja existența în vaccinuri dar și în măștile faciale a oxidului de grafen care este o substanță foarte toxică pentru organismul uman - partea 1

  Misatv.ro /live /

  ❤ 🙏

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am postat si eu în blog un întreg articol exact cu acest subiect. - https://burebista2012.blogspot.com/2021/07/covid-19-este-cauzat-de-oxidul-de.html

   Ștergere
  2. Grozav !!! Să salvăm cât mai mulți umani !!! 😇

   Ștergere
 15. Virusul covid-19 nu exista ! BREAKING: CDC, FDA faked “covid” testing protocol by using human cells mixed with common cold virus fragments… PCR tests are merely detecting the common cold. www.naturalnews.com.
  Ceea ce au fabricat este doar proteina spike, care este fie aruncata deasupra oraselor fie este introdusa in vaccinuri. Practic vaccinurile sunt pandemia. Cei vaccinati devin bolnavi si transmitatori. Ca urmare se solicita mai multe vaccinuri pentru "a scapa de pandemie" si tot asa. Pandemia va fi eradicata cind criminalii din oculta vor fi arestati si trimisi in stele.

  RăspundețiȘtergere
 16. https://www.facebook.com/adriana.joltea.9/posts/2074030812784472
  La Quinta Columna: tehnologie 5G, oxid de grafen și neuro-drepturi
  https://www.orwell.city/2021/06/la-quinta-columna-5G-graphene-oxide-and-neuro-rights.html?fbclid=IwAR3gZ_nRqQ4f_ICli114p9xhnqm6fcYd1BrBiUMtzvraBYdaKqaeu1rp7f0&m=1

  RăspundețiȘtergere
 17. https://www.facebook.com/adriana.joltea.9/posts/2074055946115292
  Militarii l-au arestat pe Bill Gates
  https://realrawnews.com/2021/08/military-arrests-bill-gates/

  RăspundețiȘtergere
 18. https://www.news.com.au/world/north-america/george-soros-righthand-man-accused-of-bdsm-crimes-in-his-sex-dungeon / news-story / d91a67e6c1c123b781772ac20d43e251

  RăspundețiȘtergere
 19. Aş dori mai multe informați cu ce se va petrece în viitorul apropiat vă mulțumesc

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.