duminică, 25 iulie 2021

Actorul Mel Gibson: Hollywood-ul este „Bârlogul paraziților” care „sărbătoresc cu sângele copiilor”

 

  Studiourile de la Hollywood sunt „îmbibate în sângele copiilor nevinovați”, potrivit lui Mel Gibson, care susține că consumul de „sânge de bebeluși este atât de popular în Hollywood încât funcționează practic ca o monedă proprie”.

Elitele de la Hollywood sunt un „dușman al omenirii care acționează în mod continuu contrar intereselor noastre” și „rupe fiecare tabu dat de Dumnezeu cunoscut omului, inclusiv sfințenia copiilor”, a spus Mel Gibson la Londra, unde își promovează rolul în Daddy's Home 2 , cel mai proeminent rol de pe ecran din ultimii ani.

Este un secret deschis la Hollywood. Acești oameni au propriile învățături religioase și spirituale și propriile lor norme sociale și morale. Au textele lor sacre - sunt bolnavi, credeți-mă - și nu ar putea fi mai în dezacord cu ceea ce reprezintă America ”.

Mel Gibson a apărut la emisiunea Graham Norton de la BBC și a informat oaspeții despre natura reală a elitelor de la Hollywood în camera verde din culise după apariția sa. Explicând că a petrecut ultimii zece ani „lucrând la propriile mele idei, în afara sistemului de la Hollywood”, după ce a fost inclus pe lista neagră de Hollywood în 2006, pentru a împărtăși opiniile despre industria și lumea care contravin ortodoxiei liberale, Gibson a spus: „Nu știu cum să v-o spun cu blândețe ... Hollywood-ul este pedofilia instituționalizată, ei folosesc și abuzează copiii”.

În fiecare an, ei abuzează și traumatizează o mulțime de copii. Credințele lor spirituale, dacă le poți numi așa, îi îndeamnă să extragă energia copiilor. Ei sărbătoresc cu aceste lucruri și se dezvoltă cu ele”, a spus directorul Hacksaw Ridge.

Ce vreau să spun? Aceasta nu este un fel de abstractizare artistică. Ei recoltează sângele copiilor și le mănâncă carnea. Ei cred că acest lucru le dă forță vitală. Dacă copilul suferă în trup și psihic înainte de a muri, ei cred că acest lucru le conferă o forță vitală suplimentară.”

Există o forță creativă și iubitoare în interiorul celor mai mulți dintre noi care ne ghidează prin viață. Acești oameni nu au acest lucru. Pentru ei este opusul.”

 Potrivit lui Mel Gibson, care a petrecut 30 de ani în și în afara sistemului de la Hollywood, elitele din industrie „prosperă în durere, traume, stres, abuz și suferință”.

Hollywood-ul este ud de sângele copiilor nevinovați. Pentru o lungă perioadă de timp, toate referințele la pedofilie și canibalism au fost simbolice sau aluzive. Dar am fost introdus personal în practică la începutul anilor 2000. Pot vorbi despre asta acum pentru că acești oameni, executanții, sunt morți acum."

Sângele unui sugar abuzat sexual este considerat extrem de „ îmbogățit ” și este foarte apreciat. Banii care și-i schimbă în mâini, favorurile, recompensele - habar n-ai. Bebelușii sunt o monedă foarte funcțională. Bebelușii sunt marca lor premium ca friptură de diamant cu cocaină de înaltă calitate.”

Dar, potrivit lui Gibson, aceasta nu este o perversiune a gustului lunii, populară în rândul bărbaților și femeilor care s-au plictisit de păcatele standard.

Nu este nimic nou. Dacă faci unele cercetări, vei vedea că este un fenomen metafizic, alchimic și îl poți găsi în culise în toate epocile întunecate din istorie. Este o artă și practică ocultă întunecată, multidimensională, folosită de societățile secrete în ultimele câteva sute de ani pentru programarea socială și controlul minții și ridicată la un zenit de Hollywood în America din epoca noastră.”

    Sursa: http://yournewswire.com


18 comentarii:

 1. Foarte interesant, mai ales de la min. 02:28 : https://www.bitchute.com/video/C7VAcwR0lXX5/
  min. 38:42 : https://www.bitchute.com/video/SQSdlliaCums/

  RăspundețiȘtergere
 2. Poate pe Gibson si declarațiile sale ar trebui sa le vadă și cei care susțin ca e doar teoria conspiratiei. Draga Marius poate găsești și o înregistrare video cu declarațiile lui ca să vadă și cei care zac într o prostie năclăioasa și se lauda ca au și diploma

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Xeplion este de aceiași pare. O injecție costa 1950 Ron

   Ștergere
  2. Draga Romulus nu exista ,daca nu exista inseamna ca nici nu o sa gasesti o asemenea inregistrare,daca o vei gasii vreodata,te rog sa i-mi dai cu ea in cap

   Ștergere
 3. Poate acum intelegeti semnificatia "covorului rosu" care se asterne in fata participantilor la premiile Oscar. Covor plin de sangele copiilor nevinovati sacrificati de ei

  RăspundețiȘtergere
 4. E posibil ca, datorita faptului ca Donald Trump a vorbit și, chiar a acționat spre a zadarnici aceste orori, sa fi fost sabotat la alegeri. Răul are multiple aspecte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este sigur acest lucru. Sunt ingroziti de actiunile lui Trump !

   Ștergere
 5. Despre aceste orori am aflat deja anul trecut când se pare că tot el, Mel Gibson și-a început firul pov3stirilor..trist că sunt încă mulți care nu au idee despre toate astea..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da Mel Gibson spune adevărul am văzut și la postul tv.Nașul documentar cu un regizor american care spunea despre orgiile de la Hollywooud cum sau făcut filme pe viu cu vînătoare de oamenii ai străzi și copii și spunwa cu lux de amănunte cum chinuiau copii pt.sex apoi îi sacrificau lundule sîngele care conținea adenocrom . Sa mai arătat în acel documentar ferme de oamenii care există fizic unde se țin oamenii din diferite zone ale lumi acestea existînd în SUA și sa mai arătat că dacă vrei să cumperi o friptură de carne de om poți să comanzi pe net și adenocrom poți să comanzi în SUA căutați și veți rămîne surprinși.Dacă nu crede lumea să îi ceară postului Nașul Tv.să redifuzeze caseta cu ce a spus regizorul celebru de filme care a lucrat la Hollywooud.

   Ștergere
  2. N-am nicio indoiala ca se petrec orori pe pamant! Probabil cand vor afla toti ce se intampla, se vor cutremura! Dar, daca chiar vreti sa ajutati fortele Luminii si copiii, incepeti de langa voi, luati un caz, dati-l publicitatii daca se musamalizeaza. Ajutati un copil sa creasca armonios, dăruiți. Altruismul ridica vibratia României si intunecatii vor gasi peste tot ziduri de lumina, cand incearca sa faca ceva necurar. Lumina ii arde.
   Cum fac ziaristii care dezvaluie cazuri ca cel al politicianului pedofil ales de romanii lipsiti de suflet. Cum sa votezi un animal despre care exista dovezi ca a abuzat minore?! Societatea romaneasca este prea adormita si uituca!
   Intentionat au incurajat pensionarea devreme a politistilor cu experienta. Pentru ca politistii tineri sunt scoliti rapid si nici nu au experienta. Despre asta a vorbit psihologul Butoi in nenumarate randuri. Cand scutul de protectie al Romaniei a fost spart intentionat prin corupere, singura solutie este ca populatia sa preia o parte din reponsabilitate. Nu putem aștepta pana vom avea din nou o poliție cat de cat bine pregatita. Asta au facut in toate structurile tarii: au spart scutul de protectie. Inclusiv biserica in care au fost infiltrati preoti nesimtiti, multi dintre ei masoni.

   Ștergere
 6. Cele 10 porunci ale poporului Roman dintr-un ziar din 5 Octombrie 1930...
  1. Daţi copiilor voştri nume românesc!
  2. Păstraţi-vă graiui, portul şi obiceiurile cele
  vechi româneşti, pentru că acestea sunt temeliile întregii
  naţii româneşti.
  3. Limba românească este o moştenire din bătrâni,
  şi totodată o avere care nu trebue să se piardă
  niciodată.
  4. Adunaţi toate scrierile precum şi toate poeziile,
  cântecele, chiuiturile, basmele şi proverbele româneşti,
  ca nu cumva să se piardă, daţi-Ie de Ia gură
  la gură ca să le ştie fiecare.
  5. Păstraţi-vă legea ortodoxă, bisericile precum
  şi toate lucrurile din vechime.
  6. Nu uitaţi la orice pas sau lucrare, că sunteţi
  Români. Cumpăraţi tot ce vă trebuie numai dela Români.
  7. Fiţi mândri dacă sunteţi în stare de a învăţa
  pe alţii a vorbi limba cea frumoasă românească.
  8 Fiţi mândri de poporul românesc, pentru că el
  este unicul care a luptat cu toate liftele păgâne pentru
  a păstra graiul românesc moştenit din vechime.
  9. Ajutoraţi totul ce simte adevărat româneşte.
  10 Ca buni români nu uitaţi niciodată de Dumnezeu,
  pentru că numai prin credinţa Iui s-a păstrat
  binele întregei Românii Mari de azi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta cu a cumpara de la romani o practic, dar sa nu uitati ca si romanii folosesc uneori pesticide in proportii ucigatoare. Nu numai legumele venite de din afara sunt contaminate. Plus ca imi cultiv gradina.
   Despre limba romana si basme si tot ce este radacina noastra va tot vorbesc de amar de timp, dar se pare ca inca aveti urechile astupate.
   Biserica ortodoxa a devenit de o trufie fara limite. Poate nu ati observat ca educatia religioasa nu mai are efect asupra poporului. Si stii de ce? Pentru ca preotul trebuie sa fie Model, Apostol, care se da pe sine exemplu de crestin. Cum sunt preotii care adopta sau ingrijesc orfanii. Oaia trebuie implicata in toate activitatile de binefacere, altfel incepe sa creada ca i se cuvine si-si ia nasul la purtare, pretinzand ca e aleasa. Cum este acum epidemia new age de alesi si superiori.
   Egregorul bisericii nu mai asigura protectie pentru ca este slab, ciuruit de infiltratii din biserica si de catre enoriasii care cred ca vine Iisus si a doua oara si le curata mizeria.

   Ștergere
  2. Frumos și sănătos scris draga Aurelia.

   Ștergere
 7. Adevărul ne-va elibera ,cat despre multe ce știm avem a revizui în noi către armonie și bucurie fiind-ca acesta e O-MENIREA vie-ti.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cine le a spus lor că daca chinui niste copii si sa le bei sângele, sa ii mănânci prind putere? Se stie de vampiri energetici că se încărca de la cel pe care îl superi ,il cerți....dar sa ii sacrifici? :( Trist! S a aflat si de actorul Woody Allen că si a abuzat fiica ,apoi s a căsătorit cu fiica adoptivă. Dar nu recunoaște,spune că soția vrea sa ii faca rau.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.