marți, 23 martie 2021

Testul criminal și mincinos PCR conține nanoparticule

 

   Un interviu cu Dr. Rashid Buttar

  Doctorul american RASHID BUTTAR: Mi se cere într-una dacă recomand sau nu
vaccinarea contra Covid-19. Nu pot recomanda vaccinarea antiCovid-19, care este cu totul altceva. Într-un alt video, mai târziu, voi aborda informații mai precise, primite de la diferiți medici, informații reale despre ce se ascunde în spatele așa zisei ”vaccinări Anti-covid-19”. Aici sunt două probleme. Problema vaccinurilor e una, iar problema testelor PCR e alta. Mai întâi voi lămuri ce se ascunde în spatele testelor PCR.

Unul dintre aspectele cele mai bizare ale mascaradei Covid-19, este că rata mortalității a rămas constantă, cam din vara lui 2020. Totuși, de aproape un an, numărul testelor pozitive a crescut într-una. Publicul nu înțelege că numărul tot mai mare de teste pozitive, în ciuda constanței ratei mortalității, indică ceva lipsit de orice importanță. Coroborat cu rata mortalității constantă, numărul foarte mare de teste pozitive arată că această problemă est lipsită de orice importanță.

În momentul de față, rata de supraviețuire după contactul cu virusul Covid-19 este de aproximativ 99,9%. Vom vorbi însă despre testul PCR și de implicațiile sistemului convențional de testare Covid-19. Mai întâi, testul PCR un fel foarte violent și invadant de a efectua o prelevare nazală chiar la extremitatea cavității nazale, procedură jenantă, dureroasă, periculoasă, ce prezintă anumite implicații. Care sunt aceste implicații? Le vom vedea. Când testăm prezența virusului Covid-19, speculul este înfipt până în partea posterioară extremă a cavității nazale. Operatorul împinge speculul cât mai departe posibil, acolo unde se zice că virusul trebuie prelevat. De ce acolo și nu pur și simplu în salivă? Problema este alta.


Motivul pentru care unii recomandă botnița este că putem tuși, strănuta, scuipa, deci infecta pe cineva… Dacă așa stau lucrurile, de ce nu se face testarea prin simpla scuipare într-un recipient, prin punerea speculului în contact cu saliva scuipată sau chiar cu saliva din gură, ceea ce ar fi rapid, ușor, fără violență? De ce trebuie înfipt speculul cât mai la extremitatea posterioară a cavității nazale? Din punctul de vedere al detectării prezenței virusului Covid-19, procedura PCR de testare este absurdă, lipsită de sens. Privind anatomia zonei respective, ne dăm seama unde este împins speculul, înțelegem că lama osoasă respectivă este în zona foarte poroasă a nervilor olfactivi. Speculul este împins până la extremitatea posterioară a cavității nazale, adică foarte aproape de creier. Apoi urmează răsucirea lui puternică, în contact cu extremitatea cavității nazale. Recent, un prieteni, medic el însuși, mi-a spus următoarele: ”Îmi amintesc de un medic, cu câțiva ani în urmă, care a retras implanturile CIA ce modificau zonele cerebrale implicate în gândire, provocând demența celor în cauză”. De natură microscopică, implanturile fuseseră plasate la baza creierului, implantate cu ajutorul unor lungi instrumente împinse foarte profund. Până unde? Până la extremitatea cavității sinuzale, unde instrumentul sau speculul, prevăzut cu un tampon în vîrf, era răsucit cu putere, în ambele sensuri. Aceasta este procedura utilizată în cadrul testării PCR. Pentru a vedea că ceea ce spun nu este imaginar, iată o serie de articole publicate în diverse reviste. Ultimul dintre ele s-a publicat către jumătatea lui 2019, de revista LIVESCIENCE. Este vorba de un foarte serios articol, despre chestiuni ce interesează guvernul, de exemplu crearea de arme de control al spiritului. Publicat la 23 mai 2019, articolul explică modul cum DARPA (Institutul de Cercetare Avansată al Pentagonului) plătește savanții ce inventează mijloace de citire instantanee a gândurilor, a spiritului soldaților, utilizând instrumente ca genetica, raze infraroșii, creierul omenesc, nanotehnologia și altele, obiectivul fiind construirea de arme controlate prin intermediul gândirii.

 Iată alt articol, publicat acum 14 ani, la 12 decembrie 2007, și care tratează foarte secreta dezvoltare a nano-tehnologiilor militare. Nu voi intra pe detaliile acestui tablou controversat. Voi prezenta câteva fapte (4,32), în fond foarte simple. Iată un exemplu: am primit aceste câteva teste Covid-19 (4,38), din partea unui prieten. După cum se vede și se știe, testul Covid pretinde că vârful sau capușonul speculului este format din fibre tradiționale. Între aceste fibre, presupuse a fi de bumbac, vedem însă unele argintii, care strălucesc, dar vedem și altele, într-adevăr normale, din bumbac (4,59 – 5,01). Iată o tijă cu capușon pentru Testul Covid-19, test legal, utilizat în lumea întreagă (5,07). Am răsfirat capușonul din vârful tijei (speculul), pentru a pune mai bine în evidență ceea ce s-a dovedit a fi nano-particule vii, care mișcă (5,12 – 5,46). Nu toate fibrele respective sunt din bumbac, detaliu important pentru că este vorba de testul PCR-Covid-19. Puse alături, unele de celelalte, se vede că fibrele de bumbac sunt albe, celelalte fiind argintii, strălucitoare. Diferența se vede cu ușurință (5,51 – 5,54). Unele fibre sunt gri-argintii și strălucitoare, altele sunt pur și simplu albe, din bumbac. Cele gri-argintii și strălucitoare conțin nano-particule, despre a căror prezență și al căror scop nimeni nu spune nimic. Concluzie: e bine să nu atingem aceste tampoane suspecte, pentru nimic în lume; să nu permitem ca ele sau altele asemenea să ne fie introduse în nas, gură sau anus, cum se obișnuiește în ultima vreme. Tampoanele respective nu sunt făcute pentru prelevarea de substanțe ci pentru depunerea nano-particulelor în interiorul craniului, în imediata vecinătate a creierului. Iată (6,23 – 6,24): capușonul tijei testului Covid-19 nu este din bumbac, cum pare, ci din altceva. Fibrele respective mișcă singure. De aceea se introduc în craniul nefericiților imprudenți, pe care se efectuează experiențe nemărturisite, ce nu pot fi decât criminale. Testul PCR este efectuat astfel încât nano-particulele respective ajung în vecinătatea creierului nefericiților cobai omenești. Ceea ce vedeți (6,40) este exact ce se petrece în vecinătatea creierului, invadat de nano-particulele respective. Acesta este scopul nemărturisit al testului Covid-19, pentru care unui fals savant englez, și veritabil savant-bandit i s-a acordat banditescul, de acum, Premiul Nobel. Să fie clar: Premiului Nobel, mai ales cel pentru Pace, a devenit un tot mai suspect ANTI-PREMIU, în anii de după Războiul Mondial. De acum, legat de Premiul Nobel putem vorbi de Banditismul mondialist Nobel!

Imaginile 6,44 – 7,10 arată că nano-particolele mișcă ele însele, se ”bat” între ele, ca spermatozoizii, care să ajungă prima la ținta diabolică a savanților demenți. Secunde în șir, sub microscop, privim așa numitul test PCR Covid-19, prin intermediul căruia sute de milioane de oameni au fost infectați cu nu se știe încă ce! Vom vedea: de fapt, au fost ”vaccinați”, ceea ce e tot infectare, căci orice vaccinare înseamnă infectarea deliberată a vaccinatului. Priviți! Incredibil! Nu-mi vine să cred că milioane și milioane de omeni au acceptat ”testul PCR”, ba unii au și plătit pentru el, au stat la coadă. Normal: inteligența omenească e relativă. Prostia însă, mai ales grefată pe frică, nu are limite, fiind absolută. Inconștienți și bovinizați, pretinși medici și behăitoare medicale au introdus și introduc astfel de blestemății în craniul victimelor săltate de pe stradă, ridicate din casele lor, obligate să se ”testeze”, de către criminalii polițiști, superiori DSP-iști sau alți șefi criminali… Vreme de un întreg minut, pe videoclip, înainte de 7,00 până după 8,00, vedem nano-particulele introduse criminal în craniile celor deveniți cobai fără să știe. Se vede: nano-particulele se bat între ele, iar fibrele din bumbac rămân nemișcate. Alte videoclipuri prezintă și ele această nemaivăzută, inimaginabilă escrocherie medicală. Nu uitați: ceea ce vedeți de peste două minute, ceea ce vedeți în continuare, acum către minutul 9,00, sunt nano-particulele ”războinice”, plantate în craniile păcăliților cobai neștiutori, ai medicinei criminale de astăzi. Sub ochii noștri, războiul nano-particulelor continuă. Odată ajunse în creier, se înțelege, ele vor provoca nevroze peste nevroze, inclusiv demența celor în cauză. Cele trei minute, de la 6,00 la 9,00 au arătat destul de bine ce fac nano-particulele în vecinătatea creierului. Dispunând de mobilitatea și puterea de penetrare necesară, ele invadează creierul.

Să fim conștienți: nano-tehnologia, utilizarea acesteia de către demenții experți ai Ministerului de Război și CIA se practică de mai mulți ani, în jur de cincisprezece. De asemenea, cunoaștem modul cum s-au introdus aceste nanoparticule și alți compozanți, cu ajutorul unui specul cu capușon de bumbac și fibre gri-argintii, impregnate cu nano-particule despre care nu știm aproape nimic. Tamponul cu capușon impregnat de nano-particule necunoscute a fost uneori răsucit cu atâta violență, în cavitatea nazală, încât unii dintre cobaii testați au fost anesteziați în cursul operațiunii, altfel ar fi leșinat de durere… Cei care au trecut prin așa ceva sunt invitați să se manifeste, să demaște călăii ce i-au torturat și infectat, începând cu polițiștii sau jandarmii inconștienți, care i-au arestat fără ordin, cu nume și prenume, pentru cutare cetățean, ce ar fi comis un delict sau altul. Cei trecuți prin acestea trebuie să spună unde și cum s-au petrecut lucrurile, pentru fiecare caz în parte, fără să omită numele medicilor-călăi, conștienți sau inconștienți, din centrele de infectare-carantinare, lagărele de exterminare prin ATI, medicamente criminale, refuzul medicamentelor benefice, etc. Ultima fază a brevetatei exterminări protocolare este legarea pacienților de pat, anestezierea forțată, închiderea în camerele medicale ajunse celule penitenciare, care, ca la Piatra Neamț sau Matei Balș (București), la momentul potrivit, devin crematoriile guvernelor criminale Orban-Cîțu!

Doctorul BUTTAR declară: ”Nu am participat la așa ceva. Acestea le-am aflat din lecturi și din mărturiile unor colegi medici. Către aprilie-mai 2020, repetarea insistentă și continua agravare a acestor lucruri m-au pus pe gânduri. Dacă, într-adevăr, chestiunea virusului Covid-19 ne-ar interesa, n-ar avea rost să obligăm oamenii să poarte botniță. Testarea s-ar putea face prin analiza salivei. De ce se insistă pe violentarea și invadarea cavității nazale? De ce sunt chinuiții oamenii-cobai, cu tijele rigide ce li se introduc în fundul nasului? De ce nu se testează un simplu eșantion de salivă? De ce se introduce un ”levier” de 6-7 centimetri, până la câțiva milimetri de creier? Explorarea extremității cavității nazale nu este utilă, din punctul de vedere al testului pentru virusul Covid-19, care ori există, ori nu există! Dacă există, el poate fi descoperit în secrețiile nazale ușor accesibile, fără suspecta și periculoasa apropiere de creier, voită de programul diabolic DARPA-CIA, de peste 15 ani, înainte de falsa pandemie Covid-19” care, de altfel, încă nu a fost proclamată oficial!

Legat de  acestea, pe același videoclip, iată interviul doctoriței LORRAINE DAY (Israeli News NILE):

Ziarista JANA BENNUN: Considerați că Vaccinul ARNm poate modifica corpul omenesc, din punct de vedere genetic?

Doctorița LORRAINE DAY: Da. Vaccinul ARNm face acest lucru. El decupează o secvență din ADN-ul vaccinatului, și o înlocuiește cu o secvență sintetică. Decuparea-înlocuirea se poate produce oriunde în organismul celui supus experienței. E clar: cei supuși experienței sunt modificați genetic și devin ”brevetabili” din perspectiva modificării genetice. Prin această modificare genetică vaccinatul devine ”posedat”, posesiune sau ”bun” mobil al firmei ce a produs vaccinul. Știți foarte bine: experiența este în curs, de multă vreme. Prima vaccinare a fost testul PCR, făcut de unii sau alții. Iată articolul, chiar fața mea (11,15 – 11,16).

Da, suntem ”vaccinați” prin operațiunea de prelevare nazală (Yes, THEY CAN VACCINATE US THROUGH NASAL TEST SWABS AND TERGET THE BRAIN – BIOHACKING P.1). Ca medic, pot spune câteva cuvinte despre botnița ce acoperă zona buco-nazală. Dacă ați purta botnița doar pe nas, nu vi s-ar permite accesul în magazine. Ea trebuie purtată pe gură, ca orice botniță. Botnița vine de la ”bot”. Virusul este în saliva fiecăruia, deci este suficient un eșantion salivar, ca pentru orice test ADN. De ce se folosește tija lungă, împinsă până în vârful sinusului nazal, aproape de creier? După atingerea peretelui ce apără creierul, de ce tija este sucită/răsucită cu violență? Pentru chinuirea cobaiului, sau pentru a fi siguri că nano-particolele din vârful capușonului sunt solid depuse pe osul poros respectiv?

Iată ce se petrece: Tija vaccinatoare atinge fina placă osoasă, ce apără creierul, în vecinătatea sinusului nazal. Placa osoasă este o lamă cu multe orificii, cunoscută de toți medicii. Ea are câteva deschideri, traversate de nervii olfactivi, ce ajung astfel în creier. Lama osoasă este foarte poroasă, iar substanțele mirositoare o străbat fără probleme. Când tija cu capușon este împinsă până la osul ce adăpostește creierul, cel ce efectuează, chipurile, un test, în realitate depune acolo substanța conținută de capușonul din vârful tijei. Bineînțeles, ”testat”, de fapt vaccinatul abuziv, nu poate vedea și nu își imaginează ce se petrece în mijlocul craniului său. Capușonul din vârful tijei conține nano-particule, ce sunt depuse pe lama osoasă ce apără creierul. Odată depuse acolo, nano-particulele ajung în creier prin propriile lor mijloace, ca orice alte particule de acest gen și chiar ca orice micro-organism. Particulele respective pătrund în creier, putând fi conectate și urmărite cu aparatura de rigoare.

Ziarista JANA BENNUN: Așadar, testul PCR este vaccinare?

Doctorița LORRAINE DAY: Da! Testarea este simplă mascaradă. Nu se testează nimic. Este vorba de o vaccinare discretă, mascată. Testul PCR este începutul vaccinării. Ulterior, după câtva timp, cel în cauză este revaccinat prin nano-particulele ce i-au fost implantate, sau prin altele, fără să își dea consimțământul, fără să știe nici să bănuiască ce l-ar putea aștepta.

Ziarista JANA BENNUN : Procedura pare atât de drăcoasă și sofisticată încât numai psihopații sau demenții ar fi putut imagina așa ceva.


   sursa: Sursa: https://www.incorectpolitic.com/ 

36 de comentarii:

 1. În sfârşit ceva care ne unge la suflet.Adevărul crud !

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne,ajuta-ne....Și iata-în, c hear dacă Știu Ce Fac

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca toate astea se cunosc de ce nu se iese și sa se facă publice de medicii cu credibilitate, de oameni de știință? ?? astăzi ori ce informație e pusa sub numele de conspirație.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce nu ies! din cauza banilor și a protocolelor semnate,dacă spun adevărul KAPUT !

   Ștergere
  2. Cine credeți că ar putea ieșii, ce medic sau chiar grup de medici ar avea puterea să se opună sau să strige în gura mare adevărul! Înseamnă că nu vă dați seama de gravitatea și amploarea situației! Cei caresunt călare pe situație, sunt atît de bine plătiți, încît și-ar extermina și rudele mai îndepărtate, fără remuscări! Aceștia se numesc" DAVOLI " și asemenea creaturi sunt sensibile doar cînd văd grămezile de bani!

   Ștergere
 4. Eu mai stiam de anul trecut că acolo la baza nasului se află o celulă, bariera sânge creier sau hemato-encefalică care o dată distrusă relaxează trecerea acestor nanopărticele! Cam același lucru!..

  RăspundețiȘtergere
 5. Un scurt videoclip cu inventatorul testului PCR-Kary Mullis.A murit cu 3 luni inainte de aparitia covid 19(august 2019) de pneumonie.In cele 2 minute spune clar pentru ce a creat testul

  https://www.facebook.com/100044500776819/videos/806046996914755/?story_fbid=3480838535308964&id=168212409904943

  RăspundețiȘtergere
 6. Am si eu o curiozitate.
  Daca testele pcr cu prelevare in nas si/sau gura, introduc in creier nanoparticle sa ii tampeasca pe oameni, nu cumva cele introduse in anus, au scopul de a duce la sterilitate/infertilitate, fiind al doilea tip de experimente?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravo ! Mai precis nanoboți !

   Atenție copii :Descoperire 💣 Mare atenție,dacă ați simțit iritații : față,gât,în gât,urechi,pe mâini,când ați spălat măştile de la farmacie,acesta este semnul că sunt foarte periculoase.Conțin fire micro dubioase dacă nu chiar nano tehnologice,după prima spălare a măştilor au ieşit şi mai multe fire.La început,purtam un mic batic pe gură ca un cowboy în westul sălbatic,când cineva mi-a dat o mască.lmediat am simțit o iritație în gât.Am făcut legătura cu masca,,credeam că era infectată.Am devenit suspicios,masca o primisem gratis de la cineva pe stradă.Pe atunci erau foarte scumpe.Dar nu,ori de câte ori folosean masca,apăreau iritațiile şi incetau la purtarea măştilor handmade.
   Acum,spălând măştile,am iritații pe mâini.Am făcut legătura cu testele cu vată nanotehnologică şi ultimile articole vaccinare prin testare .Am înțeles adevărul profund.Ca spre exemplu ,"adevărul"
   că nu fac asta decât cu consimțământul tău.
   Spuneți la toată lumea să nu mai folosească decât măşti bumbac sau vizetă !

   Dumnezeu să fie cu noi !

   Ștergere
  2. Marius,te-ai depăşit pe tine însuți ! Cât de tare ne-au prostit ?!

   Ștergere
  3. SA FIU SCUZAT,DAR NUMAI NEAMURILE PROASTE CARE-SI MANANCA DIN....C SPALA ACELE CARPE,DE DOI BANI(PARDON...MASTI),SA NU DEA BANI PE ALTELE...BANI ? ARE ANGAJATORUL,PATRON CU 7 FIRME IN CIPRU,CUM SA DAU EU BANI PE CARPA AIA ORDINARA ? SI..MAI ALES DIN SALARIUL DE 1650 RON NET,CARE IL PRIMESC,DE 3 ANI,DE LA EL FARA MODIFICARI....SI,INCA CEVA: PURTAM MASCA STRICT FORMAL,ADICA SUB BARBIE,CACI NU O SA-SI OMOARE OAMENII CU ABERATIA TINERII MASTILOR PE NAS,GURA,ETC...

   Ștergere
  4. CEI CARE SE PIERD IN LOCUL DE MUNCA INSEAMNA CA INCA NU SUNT TREZITI,LOCUL DE MUNTA NU ESTE INCHISOAREA NOASTRA,IAR SINGURI VINOVATI PENTRU FAPTUL CA ACEL PATRON CU 7 FIRME IN CIPRU NE EXPLOATEAZA SUNTEM NOI. DECLARATIILE NE INCHID MINTEA PE CAND INTREBARILE NE-O DESCHID! NU VA PLANGETI CA 1650 ESTE LEAFA PRIMITA SI SUNT BANI PUTINI! MAI BINE ATI FACE CEVA IMPOTRIVA ACELUI SALAR CUM AR FI DEMISIONAREA SI CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA UNDE SUNTETI RESPECTATI IAR BANI PRIMITI SUNT PE MASURA EFORTULUI DESCHIS! OAMENI AU MINTEA INCHISA SI DACA UN SEF VINE LA EI SI LE SPUNE CA II DA AFARA ACCEPTA ORICE DOAR CA SA NU FIE CONCEDIAT,IAR ACOLO ESTE GRESALA,DACA CINEVA VA SPUNE CA VA DA AFARA,PLECATI DIRECT,DEMISIA,CACI PUTEREA E IN MAINILE NOASTRE,NU LASATI PE NIMENI SA VA CALCE IN PICIOARE,APRECIATI-VA,RESPECTATI-VA,SI CEL MAI IMPORTANT DATI DE VESTE MAI DEPARTE,MULTI CITESC ACEST BLOG,DAR PUTINI TRANSMIT CE AU INVATAT SAU AU SIMTIT CEL PUTIN CA ESTE ADEVARAT DAR AU ALES SA TACA DIN GURA PE MOTIV CA OAMENI II FAC NEBUNI SAU TE MIRI CE ALTE INSULTE MAI PRIMESC! OAMENI BUNI TREZITI-VA SI AJUTATI SI RESTUL LA TREZIRE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE,IN CARE AM FOST ADANCITI DE BARBARII TIRANI! NOI INSINE SUNTEM PROPRIUL NOSTRU STAPAN IAR NIMIC NU SE INTAMPLA FARA DECIZIA NOASTRA,NIMENI NU NE POATE OBLIGA IAR DACA NE OBLIGA E VINA NOASTRA CA ACCEPTAM! DACA TREBUIE SA PLEC MAI REPEDE VOI PLECA PENTRU CA NU MA VOI LASA CALCAT NICIODATA DE ENTITATIILE NEGATIVE DE PE ACEST SECTOR AL UNIVERSULUI! INTELEPCIUNE,SANATATE,PROSPERITATE ESTE CEEA CE VA DORESC SI SA AVETI O ZI BUNA!
   DOMNULE MARIUS MULTUMIM DIN NOU PENTRU MUNCA CE O DEPUNETI SI FIE CA BUNUL SI ADEVARATUL CREATOR SA VA INZESTREASCA IN CONTINUARE CU RABDAREA NECESARA SA NE MAI SUPORTATI RAUTATIILE IN VIITORUL CE URMEAZA!

   Ștergere
 7. E mai mult ca sigur că inventatorul a fost ucis ca să îngroape cu el terifianta excrocherie.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acolo ei iubesc sa introduca particule canceroase. In cativa ani te trezesti cu cancer la colon daca ai facut testerea colonului.

  RăspundețiȘtergere
 9. Acolo in spatele nasului epifarynx este si canalul care face legatura intre nas si urechea interioara. Acei nanoroboti iti pot intra si in urechea interioara care este foarte sensibila de unde probleme cu auzul, tinnitus si probleme cu echilibrul corpului.

  RăspundețiȘtergere
 10. Eu nu am purtat niciodata masca nu stiu cum este. Aici la mine unde stau eu, este optionala purtarea mastii. Doar se recomanda in caz ca, calatoresti cu mijloacele de transport in comun in orele de virf. Nici test PCR nu am facut si nici nu m-am vaccinat si n-o sa ma vaccinez vreodata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravo Emil. Si eu fac la fel. Se pare ca exista o selectie spirituala, unii oameni simt cind lucrurile nu sunt asa cum ar trebui. Cel mai tare ma intristez cind vad ca desi incerci sa-i trezesti, unii se incapatineaza in prostie. Asta e, ca sa-i facem? Macar trebuie sa continuam sa ducem caii la apa...poate-poate li se face sete oina la urma.
   Multi chemati, putini alesi...

   Ștergere
  2. aici unde emile?
   Eu stau in NY si daca vreau sa meerg cu autobuzul mi se cere sa intru cu masc

   Ștergere
 11. Distribuiți până când aceste crime : TRANSPLANTUL DE ORGANE ( MADE IN CHINA )cu victimile colaterale,traficul de organe,o să înceteze pe planetă.

  NU POȚI FURA ORGANE DECÂT DE LA O FIINȚĂ VIE !

  Atenție,urmează un film( Q România ) cu un puternic impact emoțional mai ales pentru cei slabi de înger.

  Deci nu deschideți articolul,nu rulați filmul,doar transmiteți viral internet !

  https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/10705

  RăspundețiȘtergere
 12. Toate magariile sunt orchestrate din plan eteric...oamenii nu au nici o vina...toata mizeria...este creata de aceste fiinte de vibratie foarte joasa...totul pentru a ne tine in suferinta dar in viata...atat cat sa suferim dandu-le lor toata energia care pentru ei este vitala..planul fizic..nu este altceva decat o proiectie a planului eteric.."precum in cer..asa si pe pamant"...de ce suferim??...cauza este ACCEPTAREA.."Dumnezeu iti da cat duci"...nu??...pai daca duci...atunci du!!!cu cat noi nu mai acceptam si in acelasi timp ne dorim din suflet sa schimbam linia temporala personala de rahat in care suntem..cu atat ei vor pierde teren...iar noi ne vom reconstrui noi retele neuronale ce ne vor ajuta sa iesim din sclavie prin schimbarea tiparelor si conceptelor ordinare astfel se distrug si toate retelele prin care ei detin controlul nostru mental....spor!

  RăspundețiȘtergere
 13. https://www.facebook.com/GlasulRomanilor/

  RăspundețiȘtergere
 14. Impresionante și corecte comentariile! Articolul este foarte bun pt oricine îl parcurge! Va cer permisiunea să aduc lămuriri despre încă un aspect teribil al zilelor pe care le trăim! Este vb despre părinte 1 și părinte 2! "Necesitatea" înlocuirii termenilor naturali Mama și Tata este pt cei cărora, fiind de același sex, se pot căsători între ei și pot adopta copii! Dificultatea copilului adoptat de a se adresa "părinților" adoptivi este motivul real al acestei bizarerii! Evident că știți de ce aceasta "latura" existențială a societăților este sprijinită! Din exact același raționament pt care se fac vaccinarile! Grija pt menținerea populației globale sănătoase și procrearea la cote cât mai bune! Suntem "doar" 8 miliarde populație globală!

  RăspundețiȘtergere
 15. Ferească Dumnezeu! Cum puteți scrie astfel de aberații fără niciun fond științific? În ceeace privește mortalitatea, acest virus lasă grave sechele care te omoară în timp. Despre ce vorbiți aici?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ferească Dumnezeu să ce? După cum se vede nu ne-a ferit deloc... Cât despre fond științific, este vorba despre Dr. Rashid Buttar din SUA. Îi cunoașteți calificarea și cariera?? El în prezent conduce un Institut de cercetare. Pe cine vreți să creadă lumea pe nulități ca Arafat, Rafila, Cercel, Colonelu Rujat, etc...???
   Ia mai informați-vă nițel, vedeți cine este dr. Buttar, vizionați câteva interviuri ale sale și o să vă schimbați părerea despre acestă PLAN-DEMIE mincinoasă creată pentru moarte și bani.

   Ștergere
  2. Stimate "UNKNOWN".....din pacate aceste studii stiintifice si nu numai,au adus lumea unde este astazi....datorita unor DESTEPTI..care se cred DUMNE-ZEI am ajuns in halul in care suntem astazi...vizibil cu ochiul liber...ignoranti,ascultatori,lasi,saraci,inraiti,bolnavi....samd...e ok??..nu e ok??...hmm....depinde pe care parte stai si privesti problema...adica...depinde cine esti...sau mai nou....ce esti...in fine...ce sa mai...

   Ștergere
  3. Frate,aicea pe Burebista 2012 ,eşti în minoritate ⬆ Mai studiază ! 🤓 !

   Ștergere
  4. D-l Marius ma bucur ca ati raspuns d-voastra si nu eu.

   Ștergere
 16. 💪 Lupul dacic blog reia postările naționaliste:

  https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2021/03/16/revolta-si-reactie-fulminanta-de-la-bruxelles-dupa-refuzul-romaniei-privind-astrazeneca/

  RăspundețiȘtergere
 17. Domnule Marius filmul vă rog să vedem sursa dumneavoastră așa ca să ne convingeți de adevar

  RăspundețiȘtergere
 18. Am studiat si din alte surse in ce consta exudatu nazal.concluzia mea ca intrumnetul folosit pentru prelevarea probei nu este unul special ptr covid, se gaseste pe la toate farmaciile. Iar procedura este veche nu este una specifica ptr covid. Asa ca nu mai credeti minciunile gogonate. Mai jos va arat procedura preluata de pe un site-ul unui laborator de analize

  Prelevarea probei

  Recoltarea tamponului nazal se face in mod diferentiat, in functie de scopul urmarit, de prezenta si locul leziunii.

  Astfel, pentru cercetarea starii de portaj se introduce tamponul de uz general umectat cu solutie salina izotonica, in fosele nazale atat cat este posibil si se roteste usor pentru a face posibila desprinderea secretiei.

  Atunci cand se constata leziuni la nivelul vestibulului nazal se procedeaza la ridicarea lobului nazal cu policele unei maini, restul palmei fiind asezat in fruntea bolnavului. In acest fel se descopera vestibulele nazale, se indreapta fasciculul de lumina in dreptul leziunii si se rcolteaza cu tamponul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. CUM FACI DE APARI FARA NUME .. EU CAND SCRIU CEVA DIN CONTRA , FARA SA VREAU APAR CU TOT NU NUMELE?????????????????

   Ștergere
 19. NO NAME (UNKNOWN) Du-te sa-ti recolteze!!!

  RăspundețiȘtergere
 20. Multumesc pentru articol. Din pacate prea tarziu, intrucat mi-am facut un test rapid cumpart de la farmacie (betisor nazal).

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.