luni, 15 februarie 2021

Cele mai recente date CDC: 1.170 decese și 12.697 „alte leziuni” în SUA raportate în urma vaccinului COVID

 

  Numerele reflectă cele mai recente date disponibile începând cu 22 ianuarie de pe site-ul web al CDC’s Vaccine Adverse Event Reporting System. Din cele 329 de decese raportate, 285 au fost din SUA, iar 44 au fost din alte țări. Vârsta medie a celor decedați a fost de 76,5 ani. Începând cu 22 ianuarie, 329 de decese (https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19) și un număr de 9.845 de efecte adverse totale (https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&VAXTYPES=COVID-19) au fost raportate la Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS - https://vaers.hhs.gov/reportevent.html), după vaccinările COVID-19. VAERS este principalul mecanism de raportare a reacțiilor adverse la vaccin în S.U.A. Rapoartele prezentate VAERS necesită investigații suplimentare înainte de confirmarea faptului că un eveniment advers a fost legat de un vaccin.

Rapoartele, depuse pe site-ul VAERS între 14 decembrie 2020 și 22 ianuarie2021, descriu rezultate variind de la „spumare la gură” până la „atacuri de cord masive” sau „nu s-au mai recuperat”. Potrivit Washington Post, începând cu 29 ianuarie, 22 de milioane de oameni din SUA primiseră una sau ambele doze de vaccin COVID. Până în prezent, doar vaccinurile Pfizer și Moderna au primit autorizație de utilizare de urgență în SUA de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA). Prin propria definiție a FDA, vaccinurile sunt încă considerate experimentale până la licențierea completă.

Chiar și cu numărul actualizat al accidentelor lansat astăzi, CDC a declarat joi că datele de siguranță arată că „totul merge bine”. Conform USA TODAY (https://www.usatoday.com/story/news/health/2021/01/28/covid-19-vaccines-cdc-safety-data-pfizer-moderna-coronavirus/4281434001/ ):

 Datele timpurii de siguranță din prima lună de vaccinare COVID-19 constată că vaccinările sunt la fel de sigure pe cât studiile au sugerat că ar fi.”

 Toți cei care au prezentat un răspuns alergic au fost tratați cu succes și nu au apărut alte probleme grave printre primele 22 de milioane de persoane vaccinate, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.”

Conform datelor VAERS, din cele 329 de decese raportate, 285 au fost din SUA, iar 44 au fost din alte țări. Vârsta medie a celor decedați a fost de 76,5 ani. Statele care au raportat cele mai multe decese au fost: California (22), Florida (16), Ohio (18), New York (15) și KY (13). Majoritatea rapoartelor provin de la sau au fost depuse în numele persoanelor care au primit doar prima doză. Aproximativ jumătate dintre persoanele care au fost raportate au avut vaccinul Pfizer, cealaltă jumătate Moderna.

Numărul lotului vaccinului Moderna asociat cu cel mai mare număr de decese a fost: 025L20A (13 decese), 037K20A (11 decese) și 011J2A (10 decese). Pentru Pfizer, numărul loturilor a fost: EK5730 (10 decese), EJ1685 (11 decese), EL0140 (15 decese), EK 9231 (12 decese) și EL1284 (11 decese). Mai multe decese și mai multe reacții alergice severe sunt în curs de investigare în SUA și Europa.

Săptămâna trecută, oficialii din domeniul sănătății din California au întrerupt temporar un lot mare de vaccinuri Moderna din cauza unui număr mare de reacții alergice, dar au inversat această decizie câteva zile mai târziu. Oricine suferă de o vătămare gravă va avea recurs juridic redus, deoarece va fi direcționat către Programul de Compensare a Vătămărilor prin Contramăsuri, care a respins 90% din cererile de vătămare în ultimul deceniu.

Pe 3 ianuarie, medicul obstetrician din Miami, Gregory Michael, a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic. Michael a murit la aproximativ două săptămâni după ce a primit vaccinul COVID Pfizer-BioNtech. Deși s-a îmbolnăvit la doar trei zile după ce a primit vaccinul, Pfizer a spus că nu crede că există vreo legătură directă cu vaccinul. New York Times l-a citat pe Dr. Jerry Spivak, expert în tulburări de sânge la Universitatea Johns Hopkins, spunând: „Cred că este o certitudine medicală că a fost legat de vaccin”.

Oficialii din Orange County, California, investighează moartea unui lucrător în domeniul sănătății în vârstă de 60 de ani, care a murit pe 9 ianuarie, la patru zile după ce a primit a doua injecție cu vaccinul Pfizer-BioNTech COVID. Tim Zook, tehnolog cu raze X la South Coast Global Medical Center din Santa Ana, a fost internat pe 5 ianuarie, la câteva ore după ce a fost vaccinat. Soția lui Zook, Rochelle Zook, a declarat pentru Orange County Register că sănătatea soțului ei s-a deteriorat rapid în următoarele câteva zile. Ea a spus că nu dă vina pe nicio companie farmaceutică și că oamenii ar trebui „să ia vaccinul - dar oficialii trebuie să facă mai multe cercetări. Trebuie să cunoaștem cauza.”

Datele despre decesele ulterioare primirii vaccinului experimental Pfizer-BioNTech apar, de asemenea, din Israel, Norvegia, Portugalia, Suedia și Elveția. Norvegia a lansat o investigație asupra vaccinurilor după ce Agenția Norvegiană pentru Medicamente a primit rapoarte despre 33 de reacții adverse suspectate la medicamente cu rezultate fatale, după administrarea vaccinului Pfizer-BioNTech. Agențiile farmaceutice și federale au atribuit majoritatea acestor cazuri „coincidenței”. În Norvegia unul din 1000 de vaccinați moare: http://www.opensourcetruth.com/dontyoudare-1-1000-dead-in-norway-after-pfizer-vaccine/

  Coincidența se dovedește a fi destul de letală pentru primitorii de vaccin COVID”, a declarat președintele Apărării Sănătății Copiilor (CHD), Robert F. Kennedy Jr. „Dacă studiile clinice sunt predictori buni, este probabil ca rata coincidenței să crească dramatic după a doua vaccinare.”

Studiile clinice au sugerat că aproape toate beneficiile vaccinării COVID și marea majoritate a leziunilor au fost asociate cu a doua doză. În timp ce numerele bazei de date VAERS sunt îngrijorătoare, potrivit unui studiu al Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane din SUA, numărul real de evenimente adverse este probabil semnificativ mai mare. VAERS este un sistem de supraveghere pasivă care se bazează pe disponibilitatea persoanelor și a profesioniștilor de a transmite rapoarte în mod voluntar.

În decembrie, CHD și Kennedy i-au scris fostului director al FDA, Dr. David Kessler, co-președinte al Comitetului Consultativ COVID-19 și versiunea președintelui Biden a Operațiunii Warp Speed. Kennedy i-a spus lui Kessler că VAERS a fost un eșec extrem, cu mai puțin de 1% din evenimentele adverse raportate vreodată. Un critic familiarizat cu neajunsurile VAERS l-a condamnat direct pe VAERS în The BMJ ca „nimic altceva decât vitrina și o parte din efortul sistematic al autorităților americane de a ne liniști / înșela cu privire la siguranța vaccinurilor” - https://www.bmj.com/content/357/bmj.j2449/rr-0

CHD solicită transparență completă. Organizația pentru Sănătatea Copiilor îi cere lui Kessler și guvernului federal să elibereze toate datele din studiile clinice și să suspende utilizarea vaccinului COVID-19 în orice grup care nu este reprezentat în mod adecvat în studiile clinice, inclusiv persoanele în vârstă, fragile și oricine cu comorbidități. CHD solicită, de asemenea, transparență deplină în datele post-comercializare care raportează toate rezultatele sănătății, inclusiv noi diagnostice de tulburări autoimune, evenimente adverse și decese din cauza vaccinurilor COVID.

Ultimele date ale CDC din 4 februarie arată 1.170 decese (https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://tapnewswire.com//2021/02/cdc-witholding-information-1170-dead-following-covid-injections-almost-twice-as-many-deaths-as-found-in-vaers/https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html și 12.697 reacții adverse (https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://tapnewswire.com//2021/02/cdc-witholding-information-1170-dead-following-covid-injections-almost-twice-as-many-deaths-as-found-in-vaers/https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 în urma vaccinărilor în masă.

  Medic despre Ivemectină: 

Iată ce afirmă Dr. Judy Mikovits :

·        Vaccinul COVID-19 nu este un vaccin în definiția medicală a unui vaccin. Este mai exact o terapie genetică experimentală care ar putea ucide prematur cantități mari de populație și ar putea face infirmități exponențial mai mult.

·        Întrucât ARNm se degradează rapid, trebuie să fie complexat cu lipide sau polimeri. Vaccinurile COVID-19 folosesc nanoparticule lipidice PEGilate și se știe că PEG provoacă anafilaxie.

·        ARNm liber poate semnala un pericol pentru sistemul imunitar și poate determina boli inflamatorii. Ca atare, injectarea de ARNm termostabil sintetic (ARNm rezistent la descompunere) este extrem de problematică, deoarece poate alimenta inflamație cronică, pe termen lung.

·        Multe efecte secundare raportate frecvent din „vaccinurile” terapiei genice COVID-19 par a fi cauzate de inflamația creierului

·        Oricine are o boală inflamatorie, cum ar fi artrita reumatoidă, boala Parkinson sau Lyme cronică și cei cu deficiență imunitară dobândită / disfuncție de la orice agent patogen microbian, traumatism cerebral sau toxină de mediu prezintă un risc ridicat de a muri din cauza vaccinurilor COVID-19 RNAm.

 Reacții severe la vaccin:  


Ia vedeți aceste video:  

 
 


  Dragilor, acestea fiind datele problemei, voi luați hotărârea ce să faceți cu corpul vostru, cu viața voastră…dar gândiți-vă bine, căci după vaccinare dacă suferiți efecte secundare, excluzând moartea, nimeni nu vă despăgubește și viața vă va fi compromisă definitiv.

18 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Virusii sunt niste gunoieri ai organismului care elibereaza corpul de deseurile acumulate. Deci, autorul pe care-l recomanzi mai are de muncit inainte de a scrie, virusii sunt creati in corpul nostru cu scopul de a readuce echilibrul intern.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Marea majoritate a bolilor sint cauzate de corpul energetic nu de cel fizic. Corpul energetic este interferat in astral si i se pun implanturi de catre entitatile parazite malefice. Urmareste sesiunile de hipnoza regresiva de pe youtube.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Sint asa de satul de carti, am citit multe iar informatia se repeta. Copiaza unii de la altii. Sint constient de corpul fizic am fost bolnav de cancer netratabil dar tot de la corpul energetic a venit. Am facut o sesiune de hipnoza ca sa stiu cauzele cancerului si a modului "miraculos" cum m-am vindecat cind medicina alopata a dat chix. Am aflat in sesiune ca am preluat energiile negative de la aspectele sinelui meu constient fiind ca ma voi vindeca daca ma imbolnavesc. Sinele mi-a spus (am avut contact si cu sinele si cu partea subliminala) ca a fost un gest de onoare din partea mea si totodata un test al meu ca sa-mi confirm mie insumi cine de fapt sint eu. Esenta de lumina si de foc. Sint multe de spus aici mi-ar lua ore intregi sa explic.

   Ștergere
 3. Informați trumpiste:

  https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/videos/722108755168205/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce descri aceste info ca : trumpiste? Am intrat si eu pe postarea FB care ai declinat-o și sunt exact contrariul... Unde ai văzut sau ai auzit tu pe Trump că încurajează acest fel de acțiuni, în acest caz mai ales din partea unui președinte alogen, fără copii și corupt de către forțele globalizării neomarxiste de la Bruxelles?
   Mai revizuiește-ți comenturile că te TAU !

   Ștergere
  2. N-ai face rau sa-i tai comentariile.Observ de multa vreme ca este nu numai negationista dar si diversionista.Parca e posedata de fortele demonice.Uneori comenteaza fara sens

   Ștergere
  3. Adică informații despre Trump,pentru cei care mai sunt interesați de Trump,cele care îl au protagonist pe Trump,pentru cei care îl au fan pe Trump.

   Ștergere
 4. Te rog să verifici pe adresă scrie Peter Costea,europarlamentar şi pe video scrie ACHITAT pe imaginea lui TRUMP,adică a fost declarat juridic NEVINOVAT.ÎI vorbeşte de bine pe Trump.În film este Peter Costea nicidecum Biden.Posibil că ai citit altă adresă de net.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai să m-apuce plânsu' după ce-am văzut video-ul cu biata femeie care se zbate. E clar că asta vor să facă cu noi. Numai că nu vor reuși,dacă noi ne opunem. La mine la locul de muncă,șeful meu mi-a zis că s-a vaccinat. Eu i-am zis ..."Îmi pare rău pentru dvs".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevărat ai grăit,eşti foarte nostim...😂😂😂!!!

   Ștergere
 6. Falsitatea teoriilor conspirației este dovedită de contradicțiile dintre teorii sau de contradicțiile din cadrul aceleiași teorii.
  Contradicțiile arată că aceste teorii nu se bazează pe fapte reale căci, dacă ar fi fost așa, toate ar fi susținut același lucru.
  De asemeni, demonstrează că teoriile sunt inventate de mai mulți indivizi care - urmărindu-și propriile interese - nu se pun de acord unii cu alții.

  De exemplu, apare o contradicție între teza "vaccinurile sunt letale" din acest articol și teza "Trump este salvatorul lumii, unica speranță"
  din alte articole de pe acest blog.
  Cum se poate să fie atâtea decese după aceste vaccinuri, din moment ce ele sunt produse din voința lui Trump, după cum chiar acesta susține?

  Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter cu ocazia administrarii primului vaccin (Pfizer), felicitând SUA și lumea întreagă:
  https://www.wionews.com/world/us-administers-first-coronavirus-vaccine-donald-trump-congratulates-americans-349779

  Trump a declanșat programul WarpSpeed ("viteză superluminică") pentru accelerarea producerii vaccinurilor anti-Covid:
  https://www.defense.gov/Explore/Spotlight/Coronavirus/Operation-Warp-Speed/

  Trump a declarat că, dacă nu era el, ar fi luat 5 ani pentru ca vaccinurile să fie dezvoltate (min. 3:10 al interviului):
  https://www.foxnews.com/politics/trump-coronavirus-vaccine-pfizer-biontech-timeline

  Trump a semnat pe 8 decembrie 2020 un ordin executiv pentru ca americanii să aibă acces cu prioritate la noile vaccinuri:
  Secțiunea 1.
  Pentru a asigura sănătatea și siguranța cetățenilor noștri, pentru a ne consolida economia și pentru a spori securitatea națiunii noastre,
  noi trebuie să ne asigurăm că americanii au acces prioritar la vaccinurile COVID-19 dezvoltate în Statele Unite sau procurate de guvernul Statelor Unite.
  Secțiunea 2.
  Politică. Politica Statelor Unite este de se a asigura că americanii au acces prioritar la vaccinuri COVID – 19 gratuite, sigure și eficiente.
  https://www.govinfo.gov/content/pkg/FR-2020-12-11/pdf/2020-27455.pdf

  Așadar, ori vaccinurile sunt letale și Trump este o păpușă a Ocultei,
  ori vaccinurile sunt bune iar "media alternativă" minte în legătură cu decesele provocate de vaccinuri. Oricum o dai, cineva minte!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne....dar nu trebuie să credem că Trump este Dumnezeu (cu toate că este scânteie din EL). Nici eu nu am fost de acord cu acele declaratii vis-a-vis de vaccinuri. Dar fiecare trebuie să ia ce este bun. Nu trebuie să uităm că și el face parte din latura Gnostică a Illuminati, dar trebuie să mergem cu asta pentru înlăturarea celei mai satanice facțiuni, și conform Artei Războiului a lui Lao Tzî, ne aliem cu niște dușmani mai mici pentru a înlătura răul cel mare....
   Per general, acțiunnile lui Trump sunt benefice pentru planetă. După acest succes vedem ce mai este de făcut, altă alternativă cu neomarxiștii și sataniștii care au acaparat inclusiv țara noastră nu avem. Ieșirirle în stradă de acum încolo vor fi degeaba, nu-i va mișca nimic decât FORȚA.
   Deci ne trebuie și nouă un Trump.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.