marți, 12 ianuarie 2021

Mesaj de la Militarii SUA: În următoarele 13 zile Militarii noștri vor doborî jucătorii rămași ai Deep State

 

 Înainte de a publica acest mesaj vă informez că președintele Trump și familia sa sunt în siguranță și sunt mutați permanent. Casa Albă este închisă. A fost dejucată o altă acțiune de a-l asasina, recent. Insurection Act a fost semnat de către peședinte în noaptea de 10 ianuarie, din acel moment nu mai este președintele SUA. Armata a preluat conducerea, iar toate operațiunile sunt conduse de către Armată și Forțele Speciale până la anihilarea loviturii de stat coordonată din afara Statelor Unite și Restaurarea Republicii. Eventuale anunțuri ale lui Trump se vor face pe Sistemul de Urgență, deoarece toate conturile lui și ale celor apropiați lui au fost închise pe toate rețelele de socializare.

   Dragi Patrioți,

Unii dintre voi ar putea să-mi recunoască numele. Am un briefing zilnic cu POTUS și am postat aici înainte de câteva ori ca „ajutor”. Ceea ce urmează să dezvălui este cel mai important post pe care îl veți citi înainte de inaugurare. Q nu va mai posta aici, cel puțin nu pentru o vreme. Operațiunea este în desfășurare, dar trebuie să rămână tăcută în acest moment. Odată ce o vom termina, nu veți mai auzi de Q. Nu lăsați acest lucru să vă îngrijoreze sau să vă supere. Ne aflăm probabil în cea mai critică perioadă a istoriei americane. POTUS este pe deplin conștient de gravitatea acestei perioade de timp. Ne-am pregătit înainte de 2015 pentru acest moment, exact. Vă cer credință în noi.

Ce se întâmplă săptămâna aceasta va schimba istoria. Vă cerem, deocamdată, să rămâneți în casele dvs. și să nu interferați în niciun caz cu operațiunea. În curând veți vedea lucruri pe care mulți le-ar crede imposibile. POTUS este izolat și 100% sigur. Planul nostru este aproape complet. Deep State a pierdut deja. Tot ceea ce vedeți în MSM și pe Twitter este o încercare de ultimă oră. De ce Kamala nu a părăsit încă senatul? Unde este Joe? Unde este Joe cu adevărat? Hunter s-a predat. V-am rugat de la început să vă pregătiți. Rolul dvs. este crucial, iar sarcina dvs. este de a ajuta populația să facă față acestui lucru care urmează să fie dezvăluit. Acei patrioți care au fost aici de la început vor înțelege și vor recunoaște această directivă.

 Amintiți-vă, este întotdeauna întunericul înainte de zori. Nu credeți MSM în săptămâna viitoare. Nu le da, pentru un singur minut, nicio credință. Am câștigat legal aceste alegeri și ceea ce urmează este cel mai mare din istoria lumii. Patrioți, vă mulțumim. Nu am fi putut ajunge aici fără voi. Acum este timpul nostru. Nu veți mai primi niciun mesaj pe acest canal de la noi până nu se termină operațiunea. În acel moment, întreaga lume va ști. Mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Rugați-vă pentru noi, POTUS și Statele Unite ale Americii. Suntem în cea mai periculoasă fază și miza nu ar putea fi mai mare. Eliminările și arestările militare încep în această săptămână și vor continua înainte pentru următoarele 13 zile / nopți. Unele raiduri internaționale au început deja.

De asemenea, Italia a fost găsită complice în frauda noastră electorală. Toată lumea va primi alerte de urgență pe telefoanele, televizoarele, radiourile și internetul lor. Acesta va înlocui toate celelalte emisiuni și ar putea dura câteva ore la rând. Nu vă speriați de ceea ce se întâmplă, deoarece siguranța națiunii noastre se va desfășura conform Planului. NU călătoriți în orașe mari (în special Philadelphia) pentru restul lunii. Operațiunile militare vor avea loc în multe dintre marile orașe corupte. Oamenii vor începe să se revolte odată ce aceste informații se vor împrăștia că Trump este un dictator militar. Are doar 13 zile să dea jos acest cancer.

Punerea în aplicare a Legii Insurecției a început după raidul de la Capitoliu și a fost marcată de difuzarea lui Trump către oameni, de a se întoarce acasă. Această transmisie a fost blocată, în cea mai mare parte, de către mass-media. Cu toate acestea, motivația sa îndeplinea cerințele pentru inițierea actului. Soldații din Marină și trupele Gărzii Naționale sunt mutate la nevoie pentru revoltele care vor începe după eliberarea informațiilor la nivel național. Informațiile vor fi aruncate pentru ca toată lumea să le vadă și să le audă în bucle care vor dura câteva ore. Sistemul a fost verificat de FCC (Sistemul de Urgență) acum câteva zile, alertând TOATĂ mass-media că nu pot bloca fluxul de informații în conformitate cu reglementările federale. Ieri seară, 11.01.2021, Mike Pompeo a inaugurat revitalizarea Vocii Americii, vestitul post de radio international pe care-l ascultam pe vremea comunismului din România.

Trump va fi mutat continuu ca o piesă de șah de acum până pe 20, pentru a evita orice represalii împotriva lui și a familiei sale. Trump a trebuit să epuizeze TOATE celelalte mijloace legale înainte ca această operațiune să poată începe. Le-a dat tuturor șansa corectă de a deveni curați și au refuzat. Comunicatul său de presă despre o „tranziție lină” nu a inclus cuvântul „admite”, deoarece nu are de gând să o facă. Mai degrabă, va exista o tranziție lină a puterii către noul său cabinet, personal și vicepreședinte, generalul Flynn.

 Dragilor, cam astea sunt informațiile în prezent. Sunt operațiuni secrete în desfășurare, în zilele următoare poate vom asista la anunțuri bombă, dezvăluiri de toate felurile….poate despre extratereștri…cine știe..? S-ar putea să cadă curentul, internetul, rețelele de socializare, alimentarea cu apă, cu alimente, poate și bancomatele….nu se știe. Nu vă panicați ci luați-vă măsuri.

 Stați încrezători că totul va fi bine ! Victorie Noii Republici Americane și patrioților americani!

 Aici o mica discuție între Robert David Steel, Simon Parkes și Charlie Ward: https://www.youtube.com/watch?v=-R6q70LTidY  

     Aici o informare a lui Simon Parkes din 10 ianuarie despre situație: https://www.youtube.com/watch?v=vzheebPuCGU&feature=emb_title  

  Activați subtitrarea din dreapta jos


       Sursa: http://reddragonleo.com   73 de comentarii:

 1. Penoi romania ne ajuta cu ceva victoria lui trumph ??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Răul trebuie tăiat de la rădăcină, se va face ordine morală în SUA și asta se va repercuta și în corupta Coana Europă...ori vi se pare că aici treaba este democratică...
   Apoi va veni valul și peste trădătorii și alogenii din România, dar nu prin alții dinafară, ci prin noi, căci atunci când populația va vedea că în alte părți se face dreptate, vor prinde curaj și nimic nu le va sta în cale să-i ,,tragă în țeapă” pe toți trădătorii acestui neam.
   Doamne ajută!

   Ștergere
  2. Si aici unde stau eu intr-una din asa zisele tari mai democrate din lumea asta Cabala are control. Eu vreu capetele lui Bildt si Reinfeldt (fosti prim-ministrii) membri ai grupului Bildemberg. Acest grup a dat ordin sa fie ucis Olof Palme (fost prim-ministru) pentru ca nu au putut sa-l coopteze. A iesit la TV a ridicat pumnul in sus si a strigat; Satans mördare! (criminalii dracu)Acest Olof Palme a trimis in anii 80 doua avioane in lagarele de refugiati ONU din Europa si a luat toti romanii care erau acolo si pe care nu-i vroia nimeni.

   Ștergere
  3. Victoria lui Trump inseamna victoria asupra NOM(noua ordine Mondiala) si arestarea marilor reprezentanti satanici din Europa. Asta ar distruge automat suportul in ce priveste distrugerea României și noi vom avea o sansa reala de a ne recupera tara!!!

   Ștergere
  4. Inca nu vedem ceva stiri palpabile. Tare mi-e teama ca totul este doar o cancaniada. Deja au trecut cateva zile,si nu se intampla mai nimic,doar zvonuri si postari care nu pot fi identificate ca ceva real. Totusi,toata planeta asteapta cu sufletul la gura sa se intample ceva. Daca se vor adeveri zvonurile,atunci si noi,Romanii,vom scăpa de diavolii globalisti si #rezisti din parlament.

   Ștergere
  5. Da, victoria lui Trump este victoria partriotilor împotriva globalistilor și aceasta va conduce la o lume mai dreapta pentru tarile mici și oropsite ca tara noastră.

   Ștergere
 2. Mi se pare iesit din orice ratiune, faptul ca o astfel de informatie nu este difuzata de canalelel importante TV.Totusi faptul ca armata a preluat conducerea si ca din acest moment Trump nu mai este presedinte,este o stire de interes mondial!Sa cred ca absolut toata media este aservita "statului profund"...???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. După cum ați văzut, probabil, în ultima vreme, toate TV principale din SUA au fost partizane, subiective și manipulatoare vis-a-vis de președintele lor. Dacă ați face comparație cu ale noastre, toate mănâncă același rahat cu guvernul și președintele în funcție. Deci cine are puterea finanțează mass-media să fie de partea lor. Nu vi se pare suspect că toată mass-media este împotriva președintelui Trump?
   Apoi, dacă ați fi citit articolul anterior, ați fi văzut cine a participat la fraudarea alegerilor din SUA, de la China, Pachistan, până la Marea Britanie, Elveția , Italia, Serbia, Rusia, Germania, Spania și Papa Francisc... Toate fondurile pentru această conspirație au trecut prin Banca Vaticanului. Deci dacă vă miră, este de înțeles, dar trebuie mers mai departe în a conștientiza că Clica criminală ce conduce această planetă de milenii s-a perpetuat și are puteri nemăsurate în prezent. Uitați-vă la vaccinarea în masă cu prosteala și corupția medicilor ce duc această campanie.
   Ori Trump, în afară de Kennedy a fost singurul care s-a opus acestei caracatițe canceroase ce a acaparat planeta.
   Treziți-vă , dați-vă vălul de pe ochi, renunțați la tot ce ați învățat până acum despre această lume și veți vedea ADEVĂRUL.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Se vede de pe lună ca globalistii isi doresc guvernul lor , măsurile luate de către numeroase guverne sunt cu indicatii precise de la globalisti , Trump trebuie susținut iar guvernele ce au contribuit la fraudarea alegerilor din USA imediat demisie si trase e la răspundere

   Ștergere
  3. În sfîrşit Marius,prieten drag... de ani de zile aşteptăm . Cînd speranţa abia mai pîlpîia, IATĂ CĂ A VENIT ŞI SĂPTĂMÎNA NEBUNILOR DUPĂ LUMINĂ --DOOAMNE BINECUVÎNTEAZĂ POPORUL TĂU ŞI-L ÎNNALŢĂ ÎN LUMINA TA !
   Crezi că leprele politice de pe la noi vor sta cu braţele încrucişate, ştiindu-şi conştiinţa ,pestilenţială ?- sincer, Nu cred.... parcă auzim pe media lor oficială, cum politruccul x sau y ori nu mai ştiu care destins membru al partidului.... a murit " de covid" sau cum banii din bănci zboară ca paiele din spatele batozei. Articolul tău era previzibil...tot tatonam prin presa străină, dar vorba turcului IOC.......Ca măsuri de prevenţie , n-ar fi rău să punem de ceva provizii... nu şti ce surprize ... (surprizeeeee) ne -au pregătit întunecaţii. MULŢUMESC din TOATĂ INIMA , MARIUS NAMASTE ! ŢIne-ne la curent pe mai departe, acum e cea mai mare nevoie de tine !

   Ștergere
  4. Multumesc pentru raspun. Eu urmaresc aceste evenimente ,de multa vreme si va urmaresc postarile de cativa ani.Cred ca ma consider in deajuns de informata sa imi fac o imagine despre ce se intampla.Eu chiar l-am apreciat pe Trump de la inceput si il apreciez mai mult acum .Parca acum urmaresc un film ,gen "In culisele puterii".Azi am purtat discutii pe aceasta tema cu persoane foarte deschise ,spirituale,care au fost deacord ca "pandemia" este un steag fals si nu se vaccineaza...chiar nu ma steptam sa aiba un sentiment de repulsie fata de Trump si sa-l considere un maniac si un dictator...evident atribute care au rezultat din ceea ce media a difuzat...Gand bun si speranta intr-un final de razboi pozitiv ,pentru ceea ce este mai bun pentru omenire!

   Ștergere
  5. Dumnezeu este în control, și mereu de partea cor buni! 👍🙏

   Ștergere
  6. pana pe 20 Ianuarie este presedinte . Iar media cu mici excepti ori este aservita globalistilor ori doar se da dupa cum bate vantul.

   Ștergere
  7. Da, urmaresc cu sufletul la gura toata operatiunea de pe 15 ianuarie si deja am obosit :) Si chiar toata. Dv. ati pus cap la cap toate informatiile contradictorii si m-ati facut sa inteleg de ce stirile apar in calupuri de 3-6 minute in loc de jumatate de ora ca inainte. Am pus la contributie toate cunstintele de calculator si am gasit si pe Simon, si pe altii care raporteaza corect, surse militare publice sau mai putin etc. inclusiv twitterul lui Pompeo si comentariile asociate cu plancartele puse la fiecare ora sau mai des... Am trait surprizele vietii, ca intr-un film politist. Multumesc, Doamne, si ajuta-ne sa scapam de NWO...Ala din Elvetia trebuie anihilat cat mai repede. Dupa toata ac experienta, am inteles si cum a fost cu "unitatea de monolit"...

   Ștergere
 3. SPERANTA MOARE ULTIMA MULTUMESC PENTRU EFORTUL CARE IL FACETI DE A NE TINE INFORMATII

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc Marian pentru acest articol esti singura mea sursa de informare cea adevarata.zilnic deschid blogul cu nerabdare sa citesc noile stiri

  RăspundețiȘtergere
 5. Am vazut raportul lui Simon Parkes si din 10 Ian. si din 11 Ian. Si din ce-am inteles se pare ca a inceput un razboi global impotriva cabalei pe toate fronturile aceasta nexcluzand arsenale nucleare si doborari de trusturi media, corporatii si fonduri financiare, arestari si imbolnaviri subite de covid. Deci din cate inteleg eu a inceput Evenimentul. Aceasta 2 saptamani care vor urma vor fi EPICE. Marius te rog sa ne tii la curent.
  Nu e idee rea sa va faceti rezerve de hrana si apa daca nu ati facut-o pana acum.

  RăspundețiȘtergere
 6. Să de-a bunul Dumnezeu să aveți dreptate și binele,adevărul și dreptatea să învingă!

  RăspundețiȘtergere
 7. Cand terminati cu idiotenia? Nu exista nici un militar care lupta cu deep state .Sunt curios ce veti zice peste 13 zile sau 30 sau 60 cand veti vedea ca nimic nu s-a schimbat. Schizofrenie avansata se numeste. Apropo , militarii si grupul Q au anuntat ca de 1 an de zile Merkel si alti " pedofili " sunt arestati . Sunt curios pana unde merge fictiunea ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai fost si ai dat mana cu Merkel?

   Ștergere
  2. Dupa nume(Benjamin) esti de-o anumita etnie ce face parte din Oculta Mondiala.Sau folosesti doar o porecla, insa esti atat de obtuz in gandire si spalat pe creier de presa mainstream incat nu agreezi ideea unei schimbari bruste ptr ca astfel iesi din habitatul tau din patratica ta.Daca negativismul asta se manifesta si in viata ta curenta, atunci ai nevoie de ajutor psihologic.

   Ștergere
  3. Si apropos,Ben, intai inveti sa scrii corect gramatical, si dupa aceea faci pe atotstiutorul
   TU SI SCRIS
   Nu exista nici un militar.
   CORECT
   NICIUN- pentru ca este adjectiv pronominal negativ.

   Ștergere
  4. Domnule Maruham etc. , traiesc in alta tara de 15 ani. Ca am scris eu sau nu gramatical , nu va schimba nimic . Beniamin e nume din biblie, precum multe alte nume, care nu le alegem noi la nastere.De aici denota ignoranta si idiotenia dumneavoastra , de altfel intalnita la majoritatea schizofrenicilor din grupul Q .Eu nu sunt negativist deloc , doar realist.Te rog sa faci un research mai mare si iti vei da seama ca Trump e in aceeasi echipa a celor care duc Noua Ordine Mondiala la desavarsire.Apropo , Trump nu e crestin , s-a convertit la sionism , daca vrei iti trimis si video cand saruta peretele evreilor.Tu si restul care aveti nevoie de Mesia , ajutati si mai mult la instaurarea noii ordini mondiale .TOTUL VA FI BINE !
   p.s : revin pe 28 Ianuarie si iti voi sugera sa te dai cu capul de peretele sionist care Trump l-a sarutat , pentru ca iti garantez ca nu va fi nimic . Numai bine si multa ratiune !

   Ștergere
 8. Astept cu nerabdare prima arestare !!! Toate drumurile duc la Roma. Si sper dupa sa duca si la noi. Doar noi putem sa ne eliberam si daca asteptam ajutorul altora , nu o sa se schimbe nimic niciodata.
  Momentan este o confuzie totala in sua .probabil ca intr o operatiune de acest fel dezinformarea este necesara. Eu totusi cred ca totul e un film pentru a ne trezii. Totul a fost finalizat cam acum 2 ani. Este doar o parere personala

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vrei sa ne eliberam de actuala putere? Si ce vrei sa facem? sa-i readucem la putere pe neocomunistii de la psd-alde-pro romania?
   Visezi!Lasa-i tot pe astia dar haide sa le curatam proastele obiceiuri de a sta ca ghiocelul in fata altor state si de a-i dezobisnui de a sustine globalizare. (re) devenind patrioti, nationalisti.Oricum sunt mai inteligenti si cerebrali decat analfabetii care au condus tara de 30 ani.

   Ștergere
  2. Cred că fenomenul globalizării este inerent, iar motivul îl reprezintă schimbările climatice cu care omenirea se va confrunta. Din motive umanitare, pentru că nu poți lăsa mase de oameni să moară pentru că în arealul lor geografic clima s-a schimbat atât de mult încât viața devine imposibilă, va trebui să acceptăm să primim imigranți sau poate noi să fim emigranți. O creștere a nivelului mărilor și oceanelor cu 6m, în condițiile în care dezghețul Groenlandei și al calotelor polare va continua, va face imposibilă locuirea orașelor de coastă, ceea ce va duce la deplasarea a milioane de oameni spre interiorul continentelor. Clima e cea care a dictat în permanență evoluția societății umane și o va dicta și în viitor.

   Ștergere
  3. Ah, Doamne, vechea placa cu incalzirea globsla... n-ati auzit ca Bill Ghita vrea sa arunce praf (zice el) din avion sa opreasca razele soarelui sa coaca ciresele etc ... de unde venea praful ala rosiatic, din Africa de Nord? Pe bune ? Dar faptul ca in timpul plandemiei s-a sprayat ozon si benzalchonium chlorid din avioane, de nu puteai sa tii geamurile deschise in Europa si in Romania? Wake up, people!

   Ștergere
 9. Am avut plăcerea sa îl întâlnesc pe Simon Parkes personal în Londra la o întrunire unde era și Kerry Cassidy . Am avut de asemenea și o întâlnire pe Skipe cu Simon. Pot spune despre el ca este persoana minunata și care îți inspira încredere. Îl urmăresc de 7ani și întotdeauna când a prezis ceva sa adeverit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu numai, este un om calm si cu capul pe umeri. Eu abia acum am dat peste dansul si cand trece furtuna vreau sa explorez mai mult ce pune pe blog. Si eu il admir.

   Ștergere
 10. In sfarsit a inceput "sfarsitul". Oare Romania se afla printre cele 209 state care au semnat acordul?
  Oameni buni! Face-ti meditatia Floarea Vietii pentru al ajuta pe Trump in ceea ce face. O gasiti te you tube si in limba romana si o modificati pt.a ajuta armata ameri ana si pe Trump. Ce se intampla acum acolo vine si aici si nu numai aici. In intreaga lume. Creatorul sa ne ajute.

  RăspundețiȘtergere
 11. Multumesc Marius pentru munca ta, pentru a ne informa si a ne aduce cate o raza de speranta in vietile noastre.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Subscriu! Multumesc din suflet pentru clarificarea noianului de informatii pe care l-am aflat.

   Ștergere
 12. Multumim Marius pt. toate aceste informatii pe care le asteptam de mult. Victoria Luminii .

  RăspundețiȘtergere
 13. Mulțumim mult pentru postări. Multe informații utile, foarte bine documentate și prezentate foarte organizat. Felicitări pentru tot efortul de a informa căutătorii de adevăr! 👏👏👏👍

  RăspundețiȘtergere
 14. O zi mare,sponsorul nr.1 al lui trump și al republicanilor,QaQanon kakazar sheldon adelson a merlit-o la 87 de ani,se pare ca adevărații patrioți își fac treaba ,a început numărătoarea inversă pentru pedodrumf

  RăspundețiȘtergere
 15. https://youtu.be/HZuwZ-SRpfY
  https://www.facebook.com/groups/Faze.Taari/permalink/3592097700886658/?sfnsn=mo&d=n&vh=i
  https://youtu.be/2ZvYudGZ2Rg
  https://youtu.be/IUQkI5Tcxm8
  https://ioncoja.ro/vacarmul-american/
  https://youtu.be/T6K2pKRFoQc
  https://youtu.be/WkQAXVxkmA0
  https://m.activenews.ro/stiri/TRUMP-in-fata-marii-confruntari.-Dusmanul-chinez-este-%E2%80%9Ein-interiorul-portilor-.-Ministrul-Securitatii-Nationale-a-SUA-si-a-dat-demisia-peste-noapte.-China-se-pregateste-de-razboi.-Washington-in-Stare-de-Asediu.-TRUMP-VORBESTE-AZI-IN-DIRECT-164637
  https://prepareforchange.net/2021/01/10/up-to-60-of-u-s-healthcare-workers-refusing-experimental-covid-mrna-vaccine-dont-want-to-be-a-guinea-pig/

  RăspundețiȘtergere
 16. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim. JUDECATA e aproape, e pe drum!!!”
  Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţul Prahova)

  https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Care ar fi "CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României" si care nu a fost cerut de la alte popoare ?!?

   Ștergere
 17. Apropo,ei nu sunt proşti cei care planifică,dacă vrei să ştii efectele după vaccin,aşteaptă ca vaccinații să facă a lll-a doză ! Nu confundații etapele cu dozele ! Acum este prima doză,probabil apă chioară,cu ceva nanotehnologie în stand bay.Pentru a nu atrage atenția au lăsat tot ce-i mai rău la urmă ! Pentru a nu atrage suspiciuni ei execută vaccinarea sincron.Acum aş spune că sunt pe modul SOFT,când îi veți vedea că " vaccinează în draci !( propriu+ figurat )", atunci "o să ne bage mortul în casă !"

  RăspundețiȘtergere
 18. https://youtu.be/EHRTZg9-4Xc
  Se pare ca inca totul e in coada de peste, relaxare....

  RăspundețiȘtergere
 19. this is bull shitt i don,t bolive nothing f from this stupid' news'' i love trump he,s my dady'' but hes gone'' no more presedency for him, they fuck him over''the fucken democrats''

  RăspundețiȘtergere
 20. Lumină creației este cu noi ,astfel suntem suverani conștienți .

  RăspundețiȘtergere
 21. Mulțumesc mult draga Marius pentru strădania ta de a ne face rost de știri adevărate. Acum cel mai mare pericol pentru omenire este toată mass-media mondială criminală cu premeditare. Nu cred că există o mutație la covid 19 care omoară rapid fără simptome. Cred că aceste victime se datoresc stirilor false care le-au distrus imunitatea. Cred că este la fel de urgență și asanarea mass-mediei. Doamne ajută-l pe Trump până la sfârșit!

  RăspundețiȘtergere
 22. Trebuie să mai existe si departamente puternice ,și să facă lumină, iar satanistii trebuie executați

  RăspundețiȘtergere
 23. Repet ce am mai spus și lă comentariul altui articol.. Trump nu a semnat nici un act pana acum legat de o insurectie.. Și armata nu a preluat puterea asa cum se spune în acest articol. Ar fi frumos sa fie adevărat dar deocamdată știrea e falsa. Și sa ne gândim puțin.. Adică Trump a semnat de 3 zile actul și nimeni nu știe nimic? Pai în momentul când asa ceva se semnează începe măcelul în secunda doi.. Ori de ce sa mai dai jos pe cineva dacă nu mai e președinte? Pt ca azi opoziția s a adunat ca să l demită pe Trump.. Ori cum spune articolul de azi el nu mai e președinte și repet asa ceva nu știu dacă se poate ascunde.. E de apreciat efortul lui Marius dar ar fi bine sa avem răbdare..

  RăspundețiȘtergere
 24. Cu tot respectul pentru Trump și ceea ce a reușit sa facă in cei 4 ani de zile pentru propria lui țară,

  Articolul articulează faptul ca a început cea mai mare și importantă lupta împotriva Cabalei și pentru siguranța Trump, el este pus la Adăpost pana terminarea procesului. Cu toate astea:
  -Trump apare 2 zile mai târziu in fața publicului și admite de mai multe ori in mod indirect dar foarte clar preluarea puterii de către administrația Biden,
  - la granița cu Mexico se roagă ca măcar noua administrație Biden sa nu ii dărâme zidul
  - militarii, garda naționala au ieșit pe strada, au înconjurat și împuiat Capitolul pentru a asigura Tranziția și investirea in putere a lui Biden și protejarea punerii sub acuzare a lui Trump ( impeachment ).

  Realitatea este din păcate destul de dură, cine dorește totuși, are libera alegere de a crede orice altceva.

  RăspundețiȘtergere
 25. Eu zic asa:orice ar fi si ar veni la un moment dat,tot binele va invinge,iar vorbind de covrig..am avut si eu simptome,dar totusi spun asa..se da prin intermediul chemtrails un gaz,un praf foarte iritant ce face ravagii prin plaman..ingrosand foarte tare sangele si lipsindu-l de o oxigenare corecta,astfel ducand la boli cardiovasculare si pneumologice si chiar moarte.Deci nu este in nici un caz virus;muream toti pe capete pana acum-nu se ia...nu se da,ci pur si simplu este in aer dar nu mereu.Privind la ce se intampla acum pe glob..eu zic ca era de asteptat,dar totul pana la urma va fi bine..eu asta simt;si....in general nu prea ma inseala intuitia.

  RăspundețiȘtergere
 26. Eu unul ași dori să dărâme definitiv miliardari lumi și cei care se fac vinovați de crimele anpotriva umanității să răspundă cu viața.Si sperăm că an felul ăsta se va face și curățenia de primăvară și an România.

  RăspundețiȘtergere
 27. Fals! Presedintele nu are suport sau autoritatea de a invoca legea martiala. Marius va traduce de la benjaminfulford.net... ben fulford de la altii... Actul insurectiei e ceva diferit. Nu va fi instaurata legea militara... va pare rau? Sa nu va para, Trump, urmareste altceva. Asteptati sa fie instaurat Bideu si...

  RăspundețiȘtergere
 28. Sarada ieftina.Eu am spus de la inceput ca ceva pute..si cu federatia si cu toate minciunile si magariile care au fost de la inceput..inclusiv povestea cu Trump.deja au cazut in derizoriu..deja ne mint ca pe copii aia de 3 ani..grav insa este ca putini au vazut teatrul de fata..restul cred ca va reusi Trump si cu a lui echipa tradatoare sa invinga cabala..fiecare crede in ce poate sa inteleaga la nivelul lui de constienta.Am spus mai sus ca binele va invinge oricum..matricea nu va mai functiona asa ca acum.Programul matriceal are un echilibru ce a fost "dezechilibrat"..fapt ce va duce curand la o echilibrare fortata.Asta in bine...nu in rau.Cei ce au facut rau umanitatii vor plati curand.Mai vorbim..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar întreb și eu ca omul la ce ai scris aici Cornedell.. Dacă Trump e nimeni și doar un trădător cum susții ( și nu știu cum ai tras concluzia asta) cine crezi ca mai îndreaptă lucrurile acolo în America? Aa vin extratereștrii cu forță și trag cu bombe dacă nu se supun înțeleg? ..

   Ștergere
  2. A venit unul acum 2000 de ani trimis de arcturieni sa invinga Cabala si n-a putut. Cabala nu poate fi invinsa asa usor, iar daca va fi invinsa va lua sute de ani poate si mai mult. Mai e mult pina departe. Daca ar fi fost usor de invins ar fi invins-o pleiadeenii, arcturienii, sirusienii si altii. Dar ei se bat de milioane de ani pentru suprematia galaxiei si a pamintului.

   Ștergere
  3. Draga Emil cabala este f ușor de învins..Nu cabala e problema ci noi oamenii.. În joc sunt atâtea necunoscute încât ca să frangi cabala peste noapte fără sa sochezi omenirea e f greu.. Privește în jur și vezi cata umanitate e atașată puternic de vechile structuri.. Ori Dumnezeu nu vrea distrugerea păcătosului ci îndreptarea lui și asta se face gradat. Aici a fost veșnic o scoala a spiritelor încă neevoluate și dacă ar fi fost sa lovească în cabala brutal ca să o distrugă fii sigur ca trei sferturi din umanitate disparea căci cei care trăim aici încă avem de ars un anumit destin acumulat de veacuri.. Ma bucur ca Dumnezeu nu gândește ca noi.. Altfel m ar mai fi Dumnezeu

   Ștergere
  4. Dumnezeu ala despre care vorbesti este cel care nu te vrea trezit, ci vrea sa te rogi la el mereu sa beneficieze de energia pe care i-o dai, sa beneficieze de puterea sufletului tau pe care i-o dai cind te rogi in biserici, sinagogi moschei, temple si altele de genul asta. Dumnezeu ala care este o entitate ET arhonica a pus bariere si stavile ca populatia sa nu se trezeasca. Acum in era informatiei si a dezvaluirilor este timpul sa-i luam puterea. PO (primul om) cum ii zice Corrado Malanga sau Adam Kadmon din religia evreiasca. Nu te mai rogi la el, i-ai luat pur si simplu energia. Se face din ce in ce mai mic si ramine fara putere.

   Ștergere
 29. E inceputul sfirsitului. Va recomand sa cititi Ultima Carter a Biblie, Apocalipsa! Dan Austria

  RăspundețiȘtergere
 30. Ce ar mai fi de zis🤔decât sa avem adevărata credință în Dumnezeu!și sa speram ca dreptatea lui va triunfa, ca până pe 20 ian nu mai este atât 👍🙏

  RăspundețiȘtergere
 31. Tot ce nu înțeleg eu este🤔problema cu această falsa pandemie, de care nici un lider mondial nu prea vorbește, decât um amărât(vorba vine) de șef de stat din Africa 🤔

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum ai înțeles cât de adânc infiltrată este mafia,deşi la şcoală,bla,bla,bla -să facem bine,la biserică bla,bla,bla - să facem bine,părinții bla,bla,bla -să facem bine !

   Ștergere
 32. Pentru cei care cred că administrația Trump nu are nici o vină in ceea ce privesc întâmplările de la Capitol sau care cred ca acolo a fost doar antifa :

  https://youtu.be/YVDJqipoohc

  Din punctul meu de vedere, au fost suporteri reali de-a lui Trump, înfuriați, conduși din păcate de mânie (și probabil și de actori antifa) dar cu toate astea, momeala a fost mușcată.

  Pentru cei care încă mai cred ca Trump ca președinte este înlocuit de armata și așteaptă zilele astea scene desprinse din basmele de copii :

  https://youtu.be/rmqRnfWhEsI

  Din punctul meu de vedere Trump a fost pus la putere de o fracțiune a Cabalei care are anumite interese dar fracțiunea Cabalei din vârf nu l-a acceptat niciodată. A făcut lucruri mărețe pentru a atrage o lumină pozitivă asupra lui dar in paralel a făcut și planul fracțiunii cabalistice care l-a pus la putere. Sa fim totuși cu picioarele pe pământ și sa fim conștienți ca el promovează in continuare la fel ca și toate marionetele Cabalei, planul vaccinarii cu vaccinuri insuficient probate care deja au făcut victime printre persoane nevinovate si despre care el afirma ca ar fi un Miracol.


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu numai asta dar promoveaza religia si asa cum stim religia este arma cabalei de indobitocire a populatiei. In orice caz a fost un bun inceput, poate dupa Biden sa vina altul adevarat neinfluentat de nimeni. Mai dureaza. Totul este ca "prostimea" sa se constientizeze sa lase religiile sa treaca pe spiritualitate, Credinta in tine insuti si puterile tale nu intr-un dumnezeu extern care stim bine cine este de fapt.

   Ștergere
  2. Exact Emil...dar este foarte greu..stii bine ca toti sunt intr-o inconstienta indusa artificial..si..nu neaparat de mana omului..stii la ce ma refer..avem doua piedici mari care ne vor mai tine pe loc o vreme.

   Ștergere
 33. Vă cer încă o dată Să distribuiți imediat ce vă apar postările mele pe cel puțin 20 de grupuri diferite din țară Europa și America și pe cât mai multe pagini ale prietenilor voștri ,și să dati un simplu coment ,orice, pentru a ajunge la cât mai mulți români și a putea trece peste algoritmul Facebook ,altfel doar 150...200max, vor putea citi ultimele știri și noutăți .Haideți să fim uniți ...Haideți să dovedim că suntem o forță alături de Trump..
  Marco Santorelli Adrian
  TRUMP: "VOI LUPTA PENTRU VOI PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE ȘI NU VĂ VOI ABANDONA NICIODATĂ!"
  În scurt timp-
  - sunt foarte bine informat ca va fi un blackout in media... peste câteva ore... bancomatele nu vor funcționa...
  Câteva multinationale și corporații care au afaceri directe cu industria militara chineză vor fi shutdown...
  Armata a inceput sa faca arestări printre capii din media, justiție, guvern, bănci, industrie... Basically cei care sunt parte din deep state... Trump se afla intr-o baza militara din Texas unde este un punct de comandă... este protejat de armata.
  Armata desfășoară toate acțiunile prestabilite de "curățenie" si va preda puterea din nou lui Trump care va ocupa Casa Albă cu o noua administrație loiala.
  Se va trece la gold standard in banking...
  cam atât deocamdată. ..
  când am alte noutăți vă anunț...
  ce am scris vine de la Q si prietenii mei din Italia si SUA ..
  Pentru toți scepticii, negaționiştii şi ,,leşinații de foame" care vã hrãniți zilnic cu ceea ce vã oferã mass-media coruptã şi vândutã:
  👉dimineața- pâine cu paparã
  👉la prânz-pâine cu paparã
  👉seara-pâine cu paparã
  👉desert- paparã pe pâine.
  Cea mai plãcutã serenadã este pe cale sã fie redatã de oamenii cei în LUMINÃ întregii umanitãţi.
  Pregãtiți floricelele🍿 şi bucutați-vã de spectacol!
  Patrioţii Q şi Armata dețin controlul.
  TOTUL VA FI BINE!🙏❤
  Semnat.... MARCO santorelli adrian

  RăspundețiȘtergere
 34. Povesti din seria Fat Frumos ..........

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba baiatule bati cimpii,am crezut in Trump intotdeauana,dar e un ticalos ptr ca ne-a mintit si ne-a dat sperante.Nimic nu sa intimplat

   Ștergere
  2. Draga Mihai, totul a fost facut pe fata si pot sa jur ca am asistat ca la tv la toate postarile si schimburile de mesaje dintre Mike Pompeo si presedintele Trump (care folosea mai multe nume pe Twitter, bineinteles nu al sau. Din stilul mesajelor am inteles cine era. Nu am dormit cateva nopti la rand (declajul de fus orar) dar a meritat. Nu exista carte politista mai buna pe lume. Au existat intr-adevar, o mica armata de electronic soldiers care raportau ca la armata. Printre mesajele codificate se mai bagau si niste americani cu conturi pe Twit care criticau in fel si chip, dar nu erau bagati in seama. Participantii la actiune au fost din toata lumea, nu doar din SUA. Inchipuie-ti o poza, pe care dai click, apare alta poza si alta poza si fiecare se deschide ca o carte si contine un alt schimb de mesaje. A fost fantastic. Da, si eu astept, dar am incredere nu numai pentru ca acest om a fost singurul care a avut curaj sa spuna stop unei multimi de faradelegi. Stia ce risca si totusi si-a asumat raspunderea. Mi-as dori sa il intalnesc vreodata macar pe Mike Pompeo, a fost fenomenal. Sa-i strang mana cu emotie si sa-i urez sanatate multa. Dedesubturile "afacerii" sunt atat de tenebroase, ca mi-ar trebui o Wikipedia sa va povestesc. Dar decat sa devenim davosieni, mai bine mai avem putina rabdare. Planul lor este pentru omul obisnuit, nu pentru lorzi si regine. Faceti cumva parte dintre ei ?

   Ștergere
 35. Sunteti o secta[misa] care au pus bot la alta secta QAnon].
  Nu este adevarat nici macar un cuvintel.
  Nu exista nicio lupta secrtea cu deep state.
  Fara dovezi oricine poate sa spuna orice de la reptilieni pana la razboaie secrete.
  Sunteti doar foarte creduli, naivi si nemultumiti de vietile voastre.
  Nu puteti accepta ca traiti o viata de kkt si dati vina pe masoni, reptilieni si alte forte oculte...
  Vietile voastre sunt banale si plictisitoare pentru ca in general cam asa este viata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mihai Popescu ...de acord cu tot ce zici . Au reusit sa isi bata joc de oameni naivi ,saraci si fara directie, care au speranta intru-un Mesia. Umilinta totala .

   Ștergere
 36. 26 Ianuarie, nu s-au aliniat planetele?
  La militarii SUA nu le merge faxul sa ne anunte deep state game over?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. The game IS over, dar sunt atat de multe lucruri, incat nu incape nici o gresela cat de mica. Rabdare si tutun.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.