joi, 28 mai 2020

Un apel la acțiune al Federatiei Galactice a Luminii


 Noi Federația Galactică a Luminii invocăm pe toate Semințele Stelare și Lucrători ai Luminii de pe Pământ, pentru a-și ridica vibrația și a trimite acest mesaj forțelor întunecate de pe această planetă.

Conform Legii universale, noi suntem Corpul Galactic care supraveghează această parte a Cosmosului; nu dați forțelor întunecate energia voastră, nu le acordați permisiunea de a continua să folosească energia oamenilor de pe Pământ pentru propriile scopuri. În calitate de Guvernatori ai Luminii, vă îndemnăm să lăsați cetățenii buni ai Pământului liberi, după multe mii de ani și de a avea voie să rămână în acest plan al existenței, numai datorită Legii și Liberului Arbitru care au fost date pe această planetă la început.
Seminte Stelare, Lucrători ai Luminii și Cetățeni ai Pământului vă rugăm să precizați cu voce tare:
           • Noi, oamenii Pământului, nu vă dăm vouă, forțelor și ființelor întunecate invizibile, permisiunea de a ne controla sub orice formă imaginabilă.
           • Nu vă oferim permisiunea de a face război unul împotriva celuilalt, de a ne otrăvi alimentele și apa, de a ne otrăvi cu substanțe chimice care dăunează organismului uman, animalelor și mediului.
           • Noi, oamenii, nu vă dăm permisiunea de a ne lua Suveranitatea sau de a ne guverna prin șefi de stat care profită de oameni în mod energetic, fizic, mental, emoțional, spiritual și orice alte forme de vampirism.
           • Noi, oamenii, acum ne luăm planeta Pământ sub controlul nostru pentru beneficiul tuturor cetățenilor de pe planetă și vă solicităm vouă, forțele întunecate care fac parte din invizibil, să părăsiți această planetă cu efect imediat.
           • Acest mesaj este vizibil pentru toți și trebuie citit cu voce tare, copiat, reprodus în toate tărâmurile existenței referitoare la această planetă și la Sistemul Solar în care locuim.
           • Numai acele entități și energii cu vibrații pozitive și frecvență mare de vibrație vor primi permisiunea de a ocupa această planetă Pământ.
           • Noi, cetățenii Pământului, ne luăm înapoi casa și evacuăm toate energiile, ființele și entitățile negative care locuiesc aici.
          • După puterile și legile Universului - plecați acum!
          • Gaia Pământului este o frecvență de Lumină care nu mai permite frecvențelor negative mai joase să staționeze pe suprafață sau în nici o regiune de sub suprafața planetei.
          • Toate ființele care nu vibrează la o frecvență mai mare de energie pozitivă și iubitoare pentru Toți - plecați acum - lăsați această planetă în pace!
          • Această declarație de suveranitate pentru planeta Pământ este completă.
          • Părăsiți apele Universului nostru, pentru că prezența voastră aici nu mai este agreată.

Aceasta este Federația Galactică a Luminii. Mulțumim cetățenilor Pământului pentru rezistența lor de-a lungul liniilor temporale ale Planetei Pământ, sub numeroasele sale forme. Vă iubim pe toți și vă ajutăm să vă eliberați de toată negativitatea pe care a trebuit să o îndurați. Vă trimitem o nouă energie de lumină integrate, în scopul vindecării voastre ca națiune globală.
Ne exprimăm recunoștința pentru rezolvarea dvs. înaltă în această problemă galactică și vă rugăm să mențineți lumina prin scurte explozii și apoi să o trimiteți pe pământ, pentru a împământa energia în adâncul planetei voastre. Toate frecvențele, energiile, ființele și entitățile negative se vor muta într-un alt plan al existenței pentru a trăi destinul care a fost stabilit.

Planeta nu va mai transporta energie care nu este din sursă pură și va suferi un proces profund de vindecare, se va regenera înapoi la șablonul său inițial în care a fost creată. Noi, Federația, vă rugăm să vă ajutați să obțineți acest mesaj de declarație și să transmiteți toate formele de gândire, emoțiile și energiile negative, înapoi la Sursă pentru vindecarea și integrarea codurilor dvs. ADN.

Servim binele mai mare și ajutăm cetățenii Pământului în acest moment din istorie, așa cum era menit să fie. Trimiteți-vă propriile mesaje de declarație acum - pentru că este timpul.

   Drum drept spre Lumină!

32 de comentarii:

 1. Nu pot decat sa ma bucur enorm de mult!!!...Multumesc!Multumesc! Multumesc!Victorie Luminii!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună dimineața! Scuze ca intervin. Dar sunt folosite multe negații în formularea mesajului. Stiu ca Universul recunoaște doar afirmații. De exemplu, atunci când zicem "nu vă permitem..." Universul percepe "va permitem". Ar fi bine ca fiecare dintre noi sa-l reformuleze,folosind afirmatii. "Va interzicem să ne furați energia", etc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveți dreptate ! Foarte bună observația. Oricum îi mulțumim lui Marius pentru traducere. O zi bună și luminată să avem cu toții!

   Ștergere
  2. Sigur e traducerea de vina...sau mwsajul telepatic a fost distorsionat..cred..cine stie.??..sau mai exista si varianta in care acest mesaj ca si multe altele sa fie FAKE..De ce fac asta?...ei or sti..

   Ștergere
  3. Aveti dreptate ! corect e va interzicem !

   Ștergere
  4. DA ! este foarte CORECTA Observatia Ta ! . , . cineva incearca sa ne invete total Gresit ! , ca stie ca astfel 'lumea' va esua Garantat !

   cu povestile astea super gingase, gen : Va rog frumos sa plecati sau sa ne Lasati in pace , CATEGORic NU se va ajunge la un bun sfarsit, intunecatii se sterg la Fu.d cu asemenea formulari copilaresti !
   Aici trebuie sa fi Razboini hotarat : va interzic !! ,, etc.

   Ștergere
  5. Exact...totusi ma intreb cine scoate aceste sa le zicem mesaje???E ciudat rau sa te astepti ca dupa ce ai zis asa ceva sa te si astepti sa se execute instant...si ei sa zica...gata nene..hai ca...noi ne caram...apropos...ne cerem scuze de deranj!!...pe bune??nici nu mai stiu ce sa cred..Am zis totusi intr-un comentariu mai sus "multumesc"...intentia mea este sa vina si sa ne sprijine...este peste puterea noastra sa controlam pe cei ce ne-au creat pana la urma..este ca si cum...ti-ai da parintii afara ca te-au batut...tu fiin copil..ciudat rau de tot..hai ca ii spui unui copil de 5 ani sa se care acasa ca este tarziu..si poate se cara...sau nu...dar sa le spui celor care de mii de ani stapanesc acest frumos taram,sa se care si sa te astepti sa o si faca...hmmm e de ..noaptea mintii..traim intr-o matrice 3D modificata de ei..special sa nu evoluam iar daca o facem sa o facem foooooarte lent..totul ca ei sa ne poata controla in continuare...Am mai spus eu pe aici in muulte comentarii..nu noi i-am adus aici...nu noi ii vom scoate..este foarte simplu si daca stai 5 minute sa judeci la rece problema este clara treaba.Apropos de trezire...cum sa se trezeasca oamenii daca suntem inca in 3D modificat contra evolutiei acestei rase???..si ar mai fi intrebari de genul...eu ma bucur enorm cand aud de bine...ma face sa ma simt cat de cat bine...dar as dori si imi doresc muult de tot sa aflu adevarul..si il voi afla curand..iar cand il voi afla...cu mult drag vi-l voi spune..ceva ,ceva se misca...e drept nu am vazut arestari...nu am vazut nesara -gesara..nu am vazut multe..in fine ce sa mai..vedem.

   Ștergere
  6. Buna ziua, oameni MINUNATI!
   Daaaaaa corect, toate negative scoate din acest mesaj!
   As dori sa l impart tuturor prietenilor, dar intai sa fie modificat....!
   Sunt benefice absolut toate rugaciunile, meditatiile si gandurile cu mesaje optimiste si fara negatii!
   Multumesc, Univers, Divinitatii pline cu Iubire, Suflete Evoluate!

   Ștergere
  7. Cornedell, ce să mai vedem? Sper că nu se apropie Nibiru, m-ai făcut să mă înveselesc! Dar toate comentariile voastre în astă seară, sunt multe și toate mai mult sau mai puțin amuzante! De obicei nu v-am remarcat pe aici! De bună seamă ceva se întâmplă! 😊😊😊😊

   Ștergere
  8. Dar ce traducere? Despre ce traducere vorbiți? A" fost recepționat" acest mesaj, zice se de către Melfior Ra, apare pe pagina dumneaei!
   Fraților, mesajele frumoase, pozitive sunt cucernice, sunt minunate, dar pentru numele lui Dumnezeu din voi din fiecare, nu aveți nevoie de mesaje prestabilite! Dacă dumnezeu e și în voi in fiecare, spuneți ce și cum simțiți, dacă vă tot opriți și/sau porniți după virgulele sau semnele de punctuație ale altora, nu mi se pare cel mai potrivit! Fiți voi și nu copiați pe altul doar dacă ...e prea fidelă asemănarea în simțire...

   Ștergere
 3. De ce Federatia Luminii foloseste negatia? Pot folosi in loc de:nu va este permis -va este interzis.Pentru ca negatia nu este citita in energie si atunci noi practic le dam permisiunea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Conform acestei reguli,este benefic să corectăm mesajul.

   Ștergere
  2. E...si uite asa incep sa se vada problemele..sau poate e gresita traducerea...cine stie?...cert e ca...oricum vibratia Terrei a crescut semnificativ in ultimii 8 ani..si sunt multi oameni care sunt deja lucratori in lumina.

   Ștergere
 4. Puterea sta in mainile noastre!!! Drum dreot spre Lumina!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Si asa este. Multumim Federatiei Galactice a Luminii pentru aceast mesaj ferm adresat fiintelor intunecate, de a parasi aceasta planeta si de a ne lasa in pace. As vrea ca sa constientizeze cat mai multi acest lucru si sa poata ridica vibratia planetei.

  RăspundețiȘtergere
 6. Claudio27 mai 2020 la 1:43 AM
  Salutare tuturor.

  Pandemia Covid 19 este falsă. David Icke spune asta. Tampoanele greșesc și detectează substanțele existente la toți oamenii. Mortii, prin simplă influență, sunt contrafăcuți de mass-media și instituțiile medicale.

  Prin urmare, Pandemia este o operațiune gigantică a Globaliștilor-Cabal pentru a răspândi frica, haosul și reduce oamenii la ruina economică.
  O fraudă gigantică pentru a controla lumea și a ne menține sclavi.

  https://www.youtube.com/watch?v=I8RJKgpOjdQ

  Ce crede Cobra despre această afirmație?

  Claudio

  Răspuns

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. David Icke o zice, știu l-am ascultat și eu, e un tip formidabil și nici nu-l mai arestează unii ca să-l bage la psihiatrie chiar dacă prea liniștit nu l-au lăsat, însă dacă prinde pe un altul poate păți cum a pățit-o insul acela italian de i-au aplicat pe loc un TSO și nu gentilmente ci după ce l-au trântit pe asfalt! 4 zile vorbea în reluare.....să fie ei de spurcăciuni. Iacă mă pusei să vorbesc și urât!

   Ștergere
 7. Dar Pământul Plat nu l-au văzut ..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E o prostie , că nu e plat. Inchipuieste-ți în mintea ta cum ar fi să fie plat! Nu se potrivește, dacă e să ne gândim, la zborul avioanelor, nu că știu să dau eu detalii tehnice dar...sau când ne referim la mișcările 🌎 de rotație și revoluție și multe altele..

   Ștergere
  2. Poți veni cu aceste argumente atunci când o să fie liber zborul la orice înălțime ( ieşirea din carantină ).Extratereştrii benefici încă nu au aruncat cu fotografii.
   Până atunci,abținete,ochii nu au nevoie de dovezi.

   Ștergere
 8. Oscar22 mai 2020 la 8:22 AM
  Fostul general general iezuit Adolfo Nicolás a murit la 20 mai la Tokyo, Japonia. Vă rugăm să ajutați să îl trimiteți pe fostul general superior iezuit Adolfo Nicolás în Soarele Central Galactic.
  Detaliu: https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/urgent-and-time-sensitive-meditation-to-send-the-former-jesuit-superior-general-adolfo-nicolas-into-the-galactic- central-sun.html? fbclid = IwAR0oCx0VMYyoLZOek4hXtYQUVJBDPoOXS8azH4EsPuETnjNrl0xXQy0zFrU
  Mulțumesc.

  Răspuns

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 9. Minunat mesaj, multumesc pentru acest ajutor pretios!

  RăspundețiȘtergere
 10. Într-un mesaj -4 mai 2020 Adam a Saint -Germain spunea că "A sunat iarna care da startul de plecare de pe planeta Pământ a tuturor extra terestru!

  RăspundețiȘtergere
 11. Din pacate, dupa cum au observat si alte persoane, mesajul este o inselatorie.
  Folosind negatiile se imputerniceste partea negativa. Se obtine tocmai ce nu se vrea sa se obtina.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu cred că este real,dar nu am dovezi.

   Ștergere
  2. Corect...insa prea multi suntem tampiti pe aici..gandim la fel...deci de trezit ne-am trezit...nu toti insa majoritatea simtim ca aceste mesaje...au ceva ...necurat in ele..te astepti ca de la niste fiinte muult mai evoluate ca noi sa primesti ca si de la creator...iubire intelepciune samd...unde subt astea??...s-a vorbit ani intregi de nesara gesara..de eliberare planetara...ca reptile in sus sau in jos...ca sunt defapt buni...ca nu ei ne fac rau...ailalti zic ca ei ne fac rau...bai nene...chiar ne cred tampiti...deci ...judecati singuri..eu stiu asa...si asa simt..Dumnezeu Creator este numai iubire...ATAT...RESTUL SUNT NUMAI VRAJELI DATE DE CEI CE NE CONDUC DE SUTE DE MII DE ANI...MINT TOTI...SI AIA SI AIA..CLAR.

   Ștergere
 12. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23525

  RăspundețiȘtergere
 13. DE OBICEI,MESAJELE DIN AFARA TERREI,RELEVA MAI MULT VORBE GOALE,ASA INCAT MAI BINE NU COMENTEZI NIMIC,ABTINEREA ESTE SANATOASA.IN DESTUI ANI,NE-AU AJUTAT MAI MULT CU VORBE GOALE.IAR TEXTUL CA "NU SUNTEM SUFICIENT DE EVOLUATI",SA CONSTIENTIZAM PLENARA LOR IMPLICARE/DEDICARE IN AJUTORUL TERREI IN ASCENSIUNEA SA SPIRITUALA,ESTE CAM ACELASI LUCRU CU MESAJELE,DIN PACATE...

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.