miercuri, 6 mai 2020

Minciunile despre Coronavirus și Războiul pentru Vaccinare


 De cel puțin 3 luni cred că fiecare dintre noi este sătul de știrile despre Coronavirus, încât, cred că unii au alergie numai dacă aud acest cuvânt. Eu am această alergie de asemenea când aud Vaccin, și Vaccinare (sau cum fals se declară la TV – imunizare). Încet, încet, pe măsură ce omenirea se deblochează, tot mai multe adevăruri despre această falsă pandemie ies și vor mai ieși la suprafață.

Bill Gates, Lordul războiului vaccinului și regele depopulării, a comis „crime împotriva umanității” și trebuie urmărit penal pentru depopularea planificată - omor global. Ca parte a planului britanic de a depopula lumea, de o sută de ani, Bill Gates a comis aceste „crime” care îi permit să mituiască în mod deschis fiecare universitate majoră și facilitate biomedicală (nivelul de biosecuritate P 1-4) din întreaga lume, pentru a se concentra exclusiv pe vaccinuri și nu pe tratamentul pentru virusuri. Iată o listă scurtă a ,,filantropiei” sale:

     - A început cu Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI) în 2000 (a donat 750 de milioane de dolari) o „alianță pentru vaccinuri”, care susțin că au vaccinat jumătate din copiii lumii (cu vaccinuri otrăvitoare).
     - A oferit celor 496.000 de copii indieni poliomielita prin noul său „vaccin anti-poliomielitic”, așa cum a confirmat OMS. Gates este acum judecat în India pentru crime împotriva umanității.
     - Până în 2018, 75% din cazurile de poliomielită la nivel mondial au provenit de la „Vaccinurile Gates”. Gates a introdus lumea într-o nouă formă de poliomielită pe care a finanțat-o.

    - În 2014, Gates a vaccinat 23.000 de fete indiene cu vaccin HPV - Gardasil și Cervarix de la Merck și Glaxo Smith Kline (fost Burroughs-Wellcome) - 5% au avut reacții adverse severe, majoritatea au fost permanent sterilizate, șapte au murit, iar vaccinul a fost inutil împotriva HPV. Personalul lui Gates a fost urmărit de guvernul indian pentru falsificarea semnăturilor, constrângere și refuzarea tratamentului medical pentru reacții adverse.

   - În 2002, Gates a vaccinat cu forța copiii din Africa de Sud împotriva meningitei. Mulți au dezvoltat paralizie permanentă. Presa l-a numit pe Gates „nemilos și imoral”.
   - În 2010, Gates a distribuit vaccinul anti-malarie la 5.000 de copii africani - 151 au murit - 1.000 au avut reacții adverse grave, inclusiv paralizie și convulsii.
   - Tot în 2014, OMS (Organizația Mondială a Morții) a sterilizat chimic milioane de femei din Kenya cu un „vaccin pentru tetanosul Gates” care a fost otrăvitor, iar ulterior OMS a admis-o public.

   - A creat Grupul de Experți Consultanți Strategici (SAGE) pentru a sfătui OMS cu privire la politicile de vaccinare și imunizare, cercetare și dezvoltare și sisteme de livrare. Acest grup secret este prezidat de Sir Peter Vallance, fostul director al companiei farmaceutice Glaxo Smith Kline, un prim-comandant al vaccinării.
   - Gates a angajat 10 miliarde de dolari pentru campania OMS de a reduce populația lumii prin intermediul noilor vaccinuri. El s-a lăudat că noul său program verde pentru Africa va depopula Africa cu 10-15%.

   - În parteneriat cu Fundația Rockefeller, UNICEF, OMS, Banca Mondială, DFID, DNIH, CDC, WEF, producători de vaccinuri și alții, au solicitat un ID biometric obligatoriu pentru urmărirea vaccinărilor la nivel mondial. Aceasta este dominația mondială a „războiului împotriva vaccinurilor”. A controlat Departamentul Dezvoltării Internaționale (DFID) prin donații începând cu anul 2000. Acest grup britanic cere ca țările să doneze pentru ,,Războaiele Vaccinurilor Gates” și să controleze propaganda despre vaccinuri prin mass-media, pentru a ascunde adevărata intenție a Lorzilor vaccinurilor: Gates, SAGE, OMS, CDC , NIH și Big Pharma, ,,adevărați eroi…” care au grijă de siguranța oamenilor de pretutindeni. DFID găzduiește un summit internațional privind vaccinurile în iunie 2020. Oricine pune la îndoială intenția lui Bill Gates pentru vaccinare și narațiunea universală a vaccinului vor fi reduși la tăcere.

A acordat 40 de milioane de dolari în 2008 profesorului Chris Witty, ofițer medical principal al Angliei și consilier științific șef pentru Departamentul de Sănătate și Asistență Socială (DHSC), Institutul Național de Cercetări în Sănătate (NIHR), Departamentul pentru Dezvoltare Internațională (DFID) și Membru al consiliului SAGE pentru controlul promulgării vaccinului britanic. Chris Witty este unul dintre lorzii vaccinării ai lui Gates în Anglia la fel cum Anthony Fauci este este în America. A început Coaliția pentru Pregătirea Epidemiei (CEPI) în 2017 pentru a accelera crearea și distribuirea de noi vaccinuri. CEPI a acordat 8,4 milioane de dolari Imperial College în 2017 pentru a dezvolta „Vaccine X”, un vaccin vizat pentru fiecare persoană de pe planetă. A donat 200 de milioane CDC pentru a ajuta la dezvoltarea unui vaccin COVID-19 știind că nu este posibil un astfel de vaccin.

Anthony Fauci
A donat 100 de milioane de dolari eforturilor lui Anthony Fauci de a crea noi vaccinuri la Institutul Național pentru Sănătate. NIH a donat 3,7 milioane de dolari din acei bani către Institutul de Virologie Wu Han (printre altele), singurul laborator de arme biologice de nivel patru din China, unde medicul chinez (Dr. Qiu) care a încălcat regulile Laboratorului Național de Microbiologie din Canada luând virusul Covid-19 britanico / canadian, dezvoltat de Institutul Pirbright, Merial și QinetiQ și ducându-l în China.

A donat 184 de milioane de lire sterline la Imperial College of London pentru predicții false de Covid-19, propagandă a morții (2,2 milioane în America și peste 1,5 milioane în Anglia). Gates încearcă să forțeze criza COVID-19 pentru a forța programele sale de vaccinare din lumea a treia și în lumea occidentală și ID-urile de vaccin obligatorii implantate în fiecare ființă umană.
Un copil moare la fiecare 30 de secunde de înfometare, 3 milioane pe an, dar acest lucru nu este suficient de bun pentru Bill Gates, Stăpânul Vaccinurilor - Regele Depopulării și Eugeniei. El dorește ca fiecare om (cu excepția prietenilor săi) să aibă „Vaccinul X” înjectat pentru a evita toate virusurile - când știe că NICIUN VACCIN NU POATE STOPA UN VIRUS. Orice „vaccin Gates” este otrăvitor.

   Bill Gates a mituit, a influențat sau a controlat:

    ·        Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC)
    ·        Anthony Fauci, Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase
    ·     Consorțiul de Modelare a Impactului Vaccinului
    ·        Sir Peter Vallance (x-Glaxo Smith Kline-SAGE)
    ·        Institutul Pirbright
    ·        Merial Animal Health Institute
    ·        Glaxo Smith Kline / Pfizer
    ·        Colegiul Imperial / Universitatea Harvard
    ·        Fundația Wellcome / Wellcome Trust
    ·        Regina Angliei / Deținătorul de acțiuni de aur al Pirbright
    ·        MHRA - Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale
    ·        GAVI, The Vaccine Alliance
    ·        CEPI, Coaliția pentru Pregătirea Epidemică
    ·        UNICEF
    ·        Organizația Mondială a Sănătății
    ·        Profesor Chris Witty, ofițer medical șef britanic
    ·        SAGE, organizația secretă a vaccinurilor
                  Departamentul de Dezvoltare Internațională DFID, printre altele.

Am fost la Fundația oficială Bill&Melinda Gates Foundation și am scos un eșantion de beneficiari ai donației Gates. Practic, ai majoritatea infractorilor cu planul lui Bill de a crea vaccinuri (pentru îmbogățirea sa), în loc să recunoști zeci de tratamente dovedite pentru viruși care nu includ vaccinuri. Am enumerat mai multe dintre aceste tratamente mai sus și subliniem că mita lui Bill îi împiedică pe toți să fie „lăsați” să privească în orice direcție, în afară de vaccinuri - care nu pot funcționa niciodată datorită „științei proaste”. Dar, în multe cazuri, vaccinurile vor depopula planeta, vor îmbolnăvi și Bill (și Melinda) știu bine asta. Face parte din planul „Sănătate globală” pe care multe donații o duc.

   De fapt, când citiți accentul subvenției, traduceți după cum urmează:
·        Planificare familială – depopulare
·        Sănătate globală - controlul vaccinării pe pământ
·        Creștere globală - luare de mită de către națiuni prin Reconstrucția Băncii (Internaționale) și Dev.
·        Malaria - malaria are deja multe tratamente eficiente și numeroase vaccinuri
·        Polio - Vaccinul otrăvitor polio-Gates (496.000 de cazuri noi create)
·        SIDA HIV – Bill și Melinda au susținut OMS și CDC pentru crearea și continuarea HIV
·        Controlul tutunului - protecție pentru răspunderea tutunului britanic / American
·        Dezvoltarea vaccinului - niciun vaccin nu este sigur sau s-a dovedit că funcționează eficient
·        Pneumonia - există deja multe vaccinuri actuale pentru pneumonie
·        Boli tropicale - pentru a dezvolta noi brevete pentru viruși noi
·        Child Health Global - Programul de vaccinare anti-HPV pentru Gates, printre altele
·        Dezvoltare agricolă - programul Gates pentru OMG-uri din Africa și din lume

 Deci cam asta este pe scurt cu ce se ocupă miliardarul Bill Gates în majoritatea timpului său. După cum probabil știți, el a demisionat din funcția de CEO al Microsoft, la fel ca foarte mulți alți CEO ai marilor corporații (câteva mii).

  Referitor la vaccinuri, iată ce spune tatăl lor, dr. Stanley Plotkin:
În 30.04.2020 organizația O.C.H.R a înaintat 50 de sesizări penale către procurorii a 50 de state, mințite și manipulate prin uriașa presiune făcută asupra lor de cea mai mare organizație criminal din istoria omenirii: Organizația Mondială a Sănătății. În textul sesizării s-a introdus și solicitarea către organele judiciare ale acestor state, de a verifica dacă datele publice prezentate de John Hopkins Resourse Center referitoare la cazuistica particulară fiecărei țări implicate, au fost conforme cu realitatea sau au fost făcute din softurile lui Bill Gates :  https://coronavirus.jhu.edu/map.html  Toate posturile de știri, radio și TV au participat (probabil pentru interese financiare și altele) la această propagandă deșănțată privind Coronavirusul (în afară de Nașul TV), ducând la încurajarea autorităților de a ne limita drepturile fundamentale ale omului, care au fost stipulate în Carta Drepturilor Omului, după marea vărsare de sânge ce a constituit-o Al Doilea Război Mondial. Aceste drepturi le avem de la naștere și ne-au fost date de Dumnezeu Tatăl/Mamă și nimeni nu are dreptul să ni le ia. Singura națiune care se poate opune prin cetățenii săi este SUA, unde cetățenii au arme și se pot apăra împotriva oricăror nedreptăți, inclusiv guvernamentale (este prevăzut în Constituția SUA). Vedeți exemplul celor din Michigan, care au intrat înarmați în clădirea guvernatorului care a prelungit starea de izolare…

   În încheiere urmăriți și spusele dr. Rashid Buttar referitor la aceste probleme și la viitor (pentru subtitrare activați-o din josul paginii) :  28 de comentarii:

 1. Americanii au avantajul că pot deține arme,să se poată apăra pe ei înșiși și familiile lor.Noi cu ce ne apărăm?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tu gandesti cand vorbesti? Crezi ca daca detii o arma te poti apara?

   Ștergere
  2. CRIMA IMPUSA UMANITATII.

   Ștergere
  3. Poate fi semnata o petitie initiata chiar de cel pomenit in articol de dl. Marius (Nasul / Radu):

   Petitie Impotriva Vaccinarii Obligatorii - ar putea fi o forma eleganta si legala in acelasi timp de a arata ce simt oamenii cu privire la acest subiect sensibil.

   Daca se aduna aici cateva sute de mii sau chiar milioane de semnaturi cred ca va atrage atentia cuiva!

   Ștergere
 2. Acest criminal cu siguranță va plăti cat de curând!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. La cat se cearta romanii intre ei in ultimul timp, din toate flecuștețele, cele mai multe fiind motive puerile despre felul in care fiecare percepem adevarurile spirituale, mai bine ca nu avem arme. Baie de sange si ritualuri de sacrificiu indus prin media ne-ar mai lipsi.
  Ati observat? Tot timpul sunt doua tabere montate unele impotriva celorlalte. #Rezist a fost tabara celor in majoritate tineri sau intelectualii ce au atacat tabara adversa pe motiv ca ceilalti sunt ciuma rosie. Comunistii. Cei ce nu stiu gramatica si nu se imbraca cool. Tot timpul: cei ce se spetesc in mediul privat contra bugetarilor, cei pro UE contra nationalistilor ce au dreptate sa-si doreasca a nu mai fi obedientii cu coloana vertebrala servil aplecata in fața " valorilor" venite din occident.
  Ne-au dezbinat ca sa ne cucereasca si au reusit.

  https://www.facebook.com/100000606736532/posts/3280880188608840/?sfnsn=mo

  Inclusiv voi, cei din acest grup, nu ati observat ca Romania este distrusa constant in timp ce postati, postati, postati...Ne-au transformat intr-un popor de postaci pe internet.
  Din nefericire, romanii nu vor putea arata cu degetul doar spre companiile straine ce ne rad padurile. Pentru ca hoția este generalizata si fara naționalitate. Hoții sunt hoți, indiferent de rasă, cultura, religie.
  Traim in dual. Nu avem decat doua căi: cu Lumina sau cu Intunericul. Iar a nu face nimic concret este tot energie data Intunericului. Altfel cum va explicati ca tot timpul Intunericul este mai puternic? Sunt putini care manifesta Omenia pe pamant. Iar acestia sfarsesc a fi crucificati, sacrificati, pusi la zidul infamiei si aratati cu degetul ca fiind "atipici". A fi atipic este o crima din punctul de vedere al turmelor. Le strica somnul dogmatic, pios, fals evlavios. Multi, foarte multi, sunt cei ce manifesta bestialitatea pe pamant.Intre cele doua tabere foarte multi căscători de guri cărora li se vand indulgente si cred ca in Lumina se ajunge fara a face nimic. Nu au cum...Magnetismul intunecatilor este mai puternic pentru ca au in subordine mult malefic. Ca sa invingi " gravitația" ai nevoie de multa forță. Si ai nevoie de aripi. Nu ai aceasta forță, ramai veșnic o omida ce nu se va metamorfoza niciodata in fluture si ce nu-si va visa zborul spre lumi mai bune.

  RăspundețiȘtergere
 4. https://www.google.ro/m?q=40+milioane+in+euro+pt+presa&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1

  Guvernul Orban a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care vor fi alocati 40 de milioane de euro pentru „sprijinirea” presei sub forma de contracte pentru o campanie de informare privind coronavirusul.

  „Ca urmare a necesitatii desfasurarii unei campanii ample de informare cu privire la regulile care vor trebui urmate dupa finalizarea starii de urgenta, Guvernul a decis derularea unei campanii de informare. Aceasta campanie reprezinta si un sprijin pentru industria mass-media si jurnalistii din Romania, care in aceasta perioada au veniturile din publicitate afectate in mod semnificativ si, in absenta unei astfel de campanii functionarea lor ar fi afectata, cu consecinte extrem de grave in ceea ce priveste functia lor de informare corecta a cetatenilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta este o formă mascată de a finanța propaganda mass-media guvernamentală. Probabil El (mi-e scărbă să-i pronunț numele, la fel si celui din capul statului) a primit ordin de la ,,SERVICII” pentru asta. În timp ce agricultura noastră moare.
   Vă întreb: O să mâncăm știri pe pâine ??!! Probabil vom mări deficitul bugetar prin importuri de legume culese tot de românii scalvi din Germania, Italia, Spania, UK, etc...
   Acum toate statele finanțează agricultura, în rest nimic nu mai merge, asta trebuie să funcționeze, toată lumea se hrănește, în Africa este foamete deja. Noi care avem așa pământ bun în țară, fermieri care se zbat ptr. produsele noastre autohtone...aceștia ar trebui finanțați acum cu miliarde de la UE, MAMA LOR, a conducătorilor, căci a noastră N UE.
   Șleahtă de trădători ce trebuie vaccinați cu 100 de vaccinuri odată ca să ne demonstreze CE BUNE SUNT VACCINURILE...
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Da, adevărat și probabil peste puțin vom începe să-l lucrăm mai mult și mai bine acest pământ. Ne ajută și vom putea ajuta/hrăni și pe alții!
   Îmi amintesc cu ani în urmă, să fie vreo 10, Sal Rachele vorbea despre cele 3 Pământuri..cineva, de la noi prezent la acea, să fi fost conferință, întreba ce previziuni are sau poate face pentru românia! Îmi amintesc doar că s-ar fi referit la un soi de criză în viitor, situație în care româniei îi va reveni rolul de a hrăni populațiile lumii..ok, nu înțeleg prin asta că în afară de al nostru nu ar mai fi altceva, dar probabil va fi un timp poate nu acum, ci un pic mai încolo . Nu știu exact la ce s-a referit și exact perioada, probabil acum trăim un fel de anteprima a momentului la care se referire S.Rachele. Iar eu îmi trimisesem gândurile spre agricultură...cine poate ști? Totu-i posibil!

   Ștergere
  3. Că bine le mai zici Marius!!! Dar soluția care este că sa sa iesim din acest coșmar?

   Ștergere
 5. A apărut azi noapte(la noi) dar în washington post un articol fulminant despre ițele din spatele virusului...nu-i mai dau numele pentru că deja il repetăm prea des și nu e tocmai bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/fiica-lui-himmler-fostul-sef-al-trupelor-ss-ajuta-si-astazi-nazistii-sa-evite-puscaria

  "Prinţesa nazistă", aşa cum a fost poreclită Gudrun Burwitz de către un istoric, locuieşte la Munchen împreună cu soţul ei.

  "Nu vorbesc niciodată despre muncă mea. Fac doar ceea ce pot atunci când pot", le-a declarat ea jurnaliştilor britanici.

  Potrivit unui oficial al serviciilor de informaţii, a declarat că Burwitz, deşi are peste 80 de ani, "are o minte brici".

  RăspundețiȘtergere
 7. https://oficialmedia.com/prima-victoria-impotriva-abuzurilor-la-care-a-fost-supus-poporul-curtea-constitutionala-a-decis-azi-ca-amenzile-sunt-neconstitutionale/
  Prima victoria împotriva abuzurilor la care a fost supus poporul: Curtea Constituțională a decis azi că amenzile sunt neconstituționale
  Cristi Iordache 06/05/2020
  Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, miercuri, ca amenzile aplicate pentru incalcarea masurilor din ordonantele militare date in timpul starii de urgenta sunt neconstitutionale. Prima victoria împotriva abuzurilor la care a fost supus poporul.

  RăspundețiȘtergere
 8. youtube.com/watch?v=FEpircJusSw

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca nu merge,mai bine căutați voi video cu Metin Cerchez: "Proces că la Nurnberg împotriva lui Bill gates?covid-19 minciuna secolului"

   Ștergere
 9. https://oficialmedia.com/horatiu-moldovan-despre-decesele-covid-19-80-ar-fi-murit-oricum/

  Spre exemplu, una dintre persoanele decedate în această perioadă a făcut un atac celebral masiv, a fost adusă la spital în stare gravă și a murit după câteva ore. Evident, din cauza unui atac celebral. Femeii din Hunedoara, că acolo s-a întâmplat, i s-a făcut și textul COVID după deces și a ieșit pozitiv. Acum se află între cei 818 români morți din cauza COVID.

  Mulți nu au murit din cauza COVID

  În această seară medicul ieșean Astărăstoae, el fiind un exponent al celor care își pun întrebări, a primit confirmarea că tema lui era corectă de la cel mai înalt nivel.

  RăspundețiȘtergere
 10. https://evz.ro/cercetatorul-minune-impuscat-cand-era-la-un-pas-de-adevarul-despre-coronavirus.html

  Bing Liu, un cercetător despre care se spune că ar fi fost la un pas de a descoperi adevărul despre Coronavirus a fost împușcat mortal în Pennsylvania.

  RăspundețiȘtergere
 11. Bravo,felicitari Curtea Constitutionala ! Fara amenzi ! Sunteti lumina in care credem alaturi de Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 12. UPDATE BEN 04.05.2020

  Acest lucru se apropie de casă. Săptămâna trecută, medicul veterinar îmi iau câinii pentru a mă apropia de o poveste fascinantă. El a spus că au făcut un experiment 5G la Zenpukuji Park, care este aproape de casa mea din Tokyo de Vest:


  Deoarece atacul bioweapon s-a dovedit a fi un dud, acum există o încercare serioasă continuă a cabalului de a ne omorî cu armament electromagnetic.


  „Păsările au început să cadă din cer. Am fost chemat și am dus 3 porumbei morți înapoi la spital și i-am examinat. Toți aveau plămâni rupt de parcă ceva s-ar fi încurcat cu ionii de sodiu din corpul lor. De asemenea, toate aveau simptome identice cu peritonita infecțioasă felină (un coronavirus care distruge plămânii pisicilor) ”. El a spus că „nu este posibil în mod natural”, pentru porumbei să obțină coronavirus pentru pisici.
  [07.05, 07:44] SARAHA: Deoarece atacul bioweapon s-a dovedit a fi un dud, acum există o încercare serioasă continuă a cabalului de a ne omorî cu armament electromagnetic.

  https://prepareforchange.net/2020/05/06/benjamin-fulford-5-4-20-update-will-the-scamdemic-flush-out-the-secret-space-force/

  RăspundețiȘtergere
 13. http://2012portal.blogspot.com/2020/05/portal-2025.html?m=1

  RăspundețiȘtergere
 14. https://www.petitieonline.com/suntem_impotriva_vaccinarii_obligatorii

  RăspundețiȘtergere
 15. Cei care îl pupați...undeva,sau îl susțineți pe trampaila "the chosen",mai urmăriți blogul Veterana TODAY să aflați cine este roscovanul atomic,qanon a apărut odată cu el în 2017,nu are treabă cu iubirea de oameni este un steag fals o făcătură,printre toate relele făcute lumii de Pinocchio the great,a mai adăugat una de curând,sub vrăjeală că combate traficanții de droguri din zona caraibe,el așteaptă să cotropească Venezuela,a trimis echipaje plătite să-l răpească pe Masuri,au fost prinși de armata Bolivar,printre care doi retardați americani antrenați de serviciile americane,Trump cu pompei spune că America nu e amestecată dar în același timp declara ferm că vor face Orice săi săi elibereze pe cei doi americani teroriști?!ce-a făcut Trump până acum?numai sancțiuni date statelor care nu au ascultat de el ,crime,vezi Soleimani,suge petrolul Syriei,îl vrea și pe al Iranului și Irakului și Venezuelei,sponsorizează teroriștii din Syria,Irak,etc. Nea Becali asta al Americii este și violator și pedofil și de trei prieten la cataramă cu jef epstein cel care ia servito pe tava pe Melania,folosește cuibușorul de nebunii a lui epstein mare del lago in continuare la vedere,aflați totul despre nea trapalau zis chosen din sursa Veterans TODAY,când a fost haimanaua hastaga de la Sibiu în America ați văzut ce frumos pozau amândoi cu semnul oult al piramidei foarte accentuat,trampalau la ora actuala se bate pentru șefie cu alt ocult macrou va inteleg și eu am luat țeapă cu cumpanasu soroiasu și Tulsi cea cuminte,mai bine ne-am axa pe intern să scăpăm de trădători de țară și neam citiți lupul dacic până nu li închide retardații trădători și pe asta că altele,și să știți că salvarea u vine de la Trump ci de la NOI ajutați sie cei de sus care ne monitorizează nonstop chiar daca noi suntem nerecunoscători,deci nu va îmbătați cu apa rece aveți spirt marca iohanisorban!

  RăspundețiȘtergere
 16. https://ioncoja.ro/cu-tancul-peste-victimele-de-la-colectiv/


  Mai reveniti si voi cu picioarele pe pamantul Romaniei! In cloaca in care ne scaldam nu se face curat cu meditații pentru pace si prosperitate. Si nici cu vizualizari. Si nici cu "domni" din afara Romaniei, fie ei americani, rusi, nemti, englezi, turci...etc
  Poate va doriti cate o șapca in dar de la Trump? Ca Iohannis? Ar costa mult prea putin tradarea Romaniei de catre romanii lași si orbi! Pana si Iuda a tradat pe mai mult decat o șapcă.

  RăspundețiȘtergere
 17. Alta desconpirare a lui Trump!camera reprezentanților a SUA la chemat la audieri pe an Duci iar casa albă bineînțeles sa opus! de ce?pentru că ecugasca gateszukenberg și restul!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.