luni, 18 mai 2020

Adevărul șocant, recent, cu privire la operațiunile militare subterane ce se află în curs de desfășurare...... și care sunt realizate de unitățile militare speciale americane


 Articol publicat pe site-ul operation disclosure de Mark A. Baughman
24 aprilie 2020

Nu public acest articol pentru a șoca, ci pentru conștientizarea informațiilor dezvăluite și pentru a forma atitudinea oamenilor pentru a opri toate aceste orori ca pe viitor să nu mai dăm voie să se întâmple așa ceva.
În acest articol, vă vom prezenta actualizările referitoare la luptele și la războiul secret ce se desfășoară în această perioadă în bazele și în tunelurile subterane D.U.M.B. (Deep Underground Military Bases – baze militare aflate la mare adâncime sub pământ; totodată, este semnificativ că termenul englezesc dumb se poate traduce în românește și prin sintagma „care este realizat/făcut fără a vorbi”. Acest cuvânt provine de la termenul din engleza veche dheubh, care se poate traduce prin confuziestupefacțieamețeală. Dacă avem în vedere ceea ce se petrece în aceste baze, toate aceste informații devin semnificative), pentru a-i salva pe copiii din întreaga lume care sunt victimele pedofililor și ale criminalilor din Cabala satanică. Pușcașii marini conduc atacul, în timp ce Forțele Speciale ale Marinei Americane au fost și ele incluse în aceste operațiuni. Singurul ziarist cunoscut căruia Pentagonul i-a permis accesul direct la aceste informații pentru a realiza anumite reportaje despre de-acum cunoscutul grup de comando – ce este alcătuit din 10.000 de trupe de pușcași marini și care a fost mobilizat pentru a stopa traficul de copii – este Timothy Charles Holmseth. Unul dintre articolele pe care el le-a publicat poate fi accesat la: https://timothycharlesholmseth.com/cps-harvesting-children/ 
Sursa mea m-a informat despre toate acestea în cadrul unei teleconferințe și ea cunoaște mai mulți pușcași marini care sunt implicați și care sunt la curent cu diferitele detalii și cifre ale acestei operațiuni. Este necesar să aducem aceasta la cunoștința publicului larg pentru ca ființele umane să înțeleagă amploarea îngrozitoare a monstruozităților de care se fac vinovați pedofilii adoratori ai lui Satana din întreaga lume, care practică sacrificiile de copii și canibalismul. Cât despre un astfel de restaurant pentru canibali din Los Angeles găsiți informații aici: http://www.cannibalclub.org/index.html
Dacă sunteți curioși de  meniu priviți poza: 
 A mai existat unul și în New York, despre care am aflat anul trecut. Știu că cel din New York a fost închis anul trecut.

Ei îi supun pe copiii pe care îi răpesc la astfel de chinuri diabolice în special în niște camere ritualice secrete din cadrul acestor baze și tuneluri subterane sau chiar în casele elitelor, care se pare că sunt de asemenea dotate cu anumite camere ritualice și cu tuneluri ce fac legătura cu alte case sau cu niște piețe de desfacere secrete. Este vorba, printre alții, despre familia Rothschild, familia Rockefeller, familia Clinton, Bill Gates și soția sa, Bush Senior și cea mai mare parte a familiei sale, Warren Buffet, Barrack Obama și soția sa, care este de fapt un bărbat. Hollywoodul și multe dintre familiile regale din Europa sunt implicate până peste cap în acest sindicat al crimei organizate. 
Elitele și multe vedete de la Hollywood îi îngrozesc pe acești copii, pe care îi ucid apoi pentru a le bea sângele plin de adrenalină și de celule stem, ce alcătuiesc un cocktail de sânge pentru care ei plătesc bani grei ca să își mențină o aparență de tinerețe. Mai exact, substanța de care ei au nevoie și care se găsește din abundență în sângele acestor copii terorizați se numește adrenocrom. Așa-numitele Pălării Albe și militarii din întreaga lume au creat niște forțe de comando care să se ocupe de aceste societăți malefice subterane și secrete, realizând arestări și distrugând aceste adăposturi subterane. 
Într-o operațiune separată, ce a avut loc în lunile noiembrie și decembrie 2019, Pălăriile Albe au angajat un agent secret pentru a lucra într-un laborator de nivel 4 din Wuhan, China. Ei chiar au procesat adrenocrom în acest laborator. Din informațiile pe care le-am obținut de la sursa mea, operațiunile secrete ce au avut loc în întreaga lume au închis cea mai mare parte a fabricilor de procesare a adrenocromului, astfel încât cea din Wuhan este ultima, sau una dintre ultimele. Talentatul agent secret, care are și pregătire academică, a contaminat toate aceste loturi cu tulpina L a virusului Covid-19. Această versiune a virusului nu este transmisibilă. Tulpina S este vindecabilă, fiind cea care a generat pandemia actuală de pe planetă. Adrenocromul este vândut pe un site și este expediat direct acasă la „băutorii de sânge” sau în întreprinderile acestora. Toți cei 1,2 până la 1,5 milioane de băutori de adrenocrom vor muri, datorită infecției cu această tulpină a virusului. Pălăriile Albe urmăresc să se asigure prin aceasta că toți băutorii de adrenocrom își vor primi răsplata dintr-o singură lovitură. Această dezvăluire provine de la niște surse ce sunt foarte sus plasate în cadrul serviciilor de informații.
Aflați că peste douăzeci de țări din Europa s-au alăturat celor 37.000 de trupe ale noastre care au fost trimise în Europa sub acoperirea unor „exerciții de antrenament”. „Steward” ne-a spus că în Italia, Spania și Franța, operațiunile se află în desfășurare și că ele obțin succes după succes. Merită să știți că aceste trupe au fost antrenate special pentru operațiuni subterane. În cele din urmă, am fost informat cu privire la existența unei operațiuni chineze similare ce are loc dedesubtul capitalei Beijing. Deocamdată doar atâta știm despre ceea ce se petrece în străinătate.
În Statele Unite ale Americii, astfel de operațiuni de salvare s-au desfășurat în multe orașe mari, dintre care următoarele au fost menționate ca fiind adevărate focare de activitate a acestor pedofili criminali: New York, Los Angeles, Hollywood, Washington, D.C., Salt Lake City și Seattle.
O notă importantă: unii soldați din cadrul Marinei Americane și din cadrul Forțelor Speciale ale Marinei și-au pierdut viața în timpul acestor operațiuni. Nu am fost informat exact câți anume. Să ne rugăm pentru aceștia și să-i onorăm, pentru că, în definitiv, ei și-au sacrificat viața. Conform descrierii acestor operațiuni pe care sursa mea mi-a oferit-o, pentru ca eliberarea copiilor să devină posibilă este mai întâi necesar ca soldații ce se află de partea binelui să se lupte cu anumiți „gardieni” ce au fost special antrenați și care păzesc aceste locuri, cât și cu unii membri ai acestei operațiuni grotești ce se desfășoară în astfel de zone subterane de procesare și de depozitare. Acești gardieni dețin armele necesare pentru a se opune soldaților noștri din Marină și din Forțele Speciale. După încheierea luptei, soldații Marinei este necesar să poarte costume HAZMAT (hazardous materials suit – costum de protecție împotriva anumitor materiale sau substanțe periculoase), din cauza mirosului oribil, a putorii și a aerului toxic din aceste locuri subterane ale groazei.

Sub sediul Fundației Clinton din districtul Manhattan din New York, SUA, s-au descoperit unele tuneluri subterane ce au o lungime de 4 km și care unesc această zonă de câte un chei de pe malul râului Hudson, pentru a putea astfel să încarce și să descarce copiii. Gura de ieșire spre chei se află în sediul Centrului de evenimente numit Terminal 5, care este situat într-o zonă al cărei nume este – deloc întâmplător – Hell’s Kitchen (Bucătăria iadului). În această zonă, soldații americani au găsit peste 100.000 de cadavre! Da, din nefericire, ați citit corect: 100.000 de cadavre.
Tunelurile sau bazele subterane sunt apoi aruncate în aer prin intermediul unor cutremure provocate și direcționate de 6,7 grade pe scara Richter, urmate de o replică de 6,4 grade pe scara Richter. Personal, nu știam că se poate utiliza acest tip de explozibil puternic. Știu că în alte dăți au fost folosite alte tipuri de explozibil pentru a distruge aceste tuneluri ale groazei; există bombe sonice și bombe cu neutroni, așadar există mai multe alternative în acest sens.
Am fost informat că există tuneluri și baze subterane ce se extind din statul american Utah până în capitala statului Colorado, Denver. În Denver, faimosul aeroport din acest oraș este, de fapt, o intrare în bazele D.U.M.B. Bazele subterane pot fi cu ușurință aruncate în aer fără a afecta clădirile de la suprafață, așa cum s-a procedat în cazul Manhattan-ului. Este vorba despre niște bombe controlate, numite și Arme cu Energie Direcționată, ce sunt perfect capabile să blocheze aceste spații subterane pentru totdeauna, astfel încât ele să nu mai poată fi accesate niciodată. Totodată, acesta a fost tipul de arme ce a fost utilizat de către Alianța pentru Planeta Pământ din spațiu sau dintr-o navă anti-gravitațională, în cazul catedralei Notre Dame din Paris, Franța, pe 15 aprilie 2019, pentru a stopa sacrificiile de copii ce erau realizate de către Biserica Catolică. Incendiul respectiv a reprezentat o distrugere intenționată a vechii biserici, fiind rezultatul acțiunii unei Arme cu Energie Direcționată. Alianța pentru Planeta Pământ a anunțat apoi Vaticanul că dacă va mai continua cu aceste sacrificii de copii se va expune aceluiași gen de soartă ca și catedrala Notre Dame.
În cazul în care nu știați aceasta până acum, Biserica Catolică face parte din cultul satanic mondial, fiind implicată în traficul de copii și fiind responsabilă de nenumărate alte crime împotriva umanității. Acesta este, în realitate, motivul pentru care 87 de episcopi și 60 de preoți catolici au murit recent, în mod misterios, zice-se din cauza infecției cu virusul Covid-19. Evident, virusul nu a avut nimic de-a face cu aceasta – persoanele respective au luat o pastilă specială pentru a se sinucide și a salva astfel aparențele. Crimele împotriva umanității ce au fost realizate de Biserica Catolică vor fi dezvăluite, în cele din urmă, publicului larg, însă deocamdată nu se știe în ce măsură. Mi s-a spus că în viitor nu vor mai exista Papi, care nu ar face decât să împuie capul membrilor congregației lor cu tot felul de minciuni.
Aceste sacrificii de copii și aceste ospețe canibalice se organizau o dată pe lună, având-o pe Beyonce drept principal „bucătar de spirite”. Hillary Clinton face și ea parte din acest cult satanic, la fel cum fac parte multe alte mari vedete. Ce putem spune este că aceste ființe umane sunt bolnave psihic și că ele vor fi aduse în fața justiției. Din ceea ce mi s-a spus, se pare că acestea își pot păstra reputația intactă doar dacă aleg să ia o pilulă specială pentru a se sinucide, sau pot alege să fie judecați la GITMO (bază militară și închisoare ce este situată în Golful Guantanamo, Cuba) în fața unui tribunal militar, proces ce va fi urmat, după condamnarea lor la moarte, de o „spânzurare ce va fi înregistrată video”. Eventualele mărturisiri și înregistrările execuției lor ar putea fi apoi utilizate pentru a face toate acestea publice, la momentul potrivit. Din câte mi s-a spus, cei mai mulți dintre acești criminali aleg pilula pentru sinucidere.
Organizația internațională Planned Parenthood (Planificare familială) făcea parte din această grupare satanistă globală, menirea ei fiind aceea de a vinde organe umane pe piața neagră. Din cercetările mele, reiese că toate cele 5.600 de filiale ale acestei organizații satanice din jurul lumii au fost închise din cauza pandemiei de Coronavirus și sperăm că vor rămâne închise pentru totdeauna. Membrii acestei organizații, cât și toți cei care sunt implicați în astfel de activități criminale oribile vor fi acuzați de cele mai atroce crime ce au fost îndreptate împotriva umanității, iar justiția va triumfa în toată lumea în fața acestor orori ce s-au realizat împotriva copiilor.

După ce „Steward” a vorbit despre aceste crime oribile și despre eroii noștri din cadrul Armatei care urmăresc acum să-i salveze pe acești copii din tunelurile subterane, „Zorro” a precizat și el, în timpul teleconferinței, că aceste informații sunt „foarte exacte”. Referitor la „Steward” și la „Zorro”, este necesar să precizăm că în acest gen de conferințe telefonice se oferă, de obicei, prenume sau porecle ce sunt fictive.
În videoclipul de mai jos se vorbește despre aceste operațiuni ale Pălăriilor Albe ce se desfășoară în tunelurile subterane:
Preluarea controlului asupra rețelei de tuneluri subterane de către Pălăriile Albe: 

Timothy Charles Holmseth anunță că 35.000 de copii au fost salvați din unele tuneluri subterane din New York, California, Florida, Washington: 

Următorul mesaj provine de la Richard Cardona, o persoană care se afla la fața locului în timpul operațiunii de salvare ce a avut loc în Parcul Central din New York, în data de 7 aprilie 2020:
Acum îi scot din tuneluri. Un spital de campanie a fost instalat în Parcul Central din New York. Tocmai de aceea, în NY a apărut o cerere exorbitantă de saci pentru cadavre. Estimarea este că vor fi necesari 100.000 de astfel de saci. Se estimează că 4-6% dintre victimele pe care le-au scos vii din tuneluri nu vor supraviețui. Torturi oribile și abuz sexual. Mulți dintre acești copii au fost crescuți special pentru asta și nu au văzut niciodată lumina zilei. Unii sunt deformați. Toți sunt subnutriți. Mulți au nevoie de aparate de respirație, pentru că aerul din tuneluri este stagnant. Ofițerii care au fost înăuntru sunt în stare de șoc. Înainte să intre în tuneluri li se înmânează niște pungi pe care să le aibă la îndemână în caz că le vine să vomite. Sunt multe cadavre aruncate unele peste altele... Nu știu cât este de adevărat, însă unul dintre cei care au fost înăuntru mi-a spus că anumite cadavre au unele bucăți lipsă din trup, care arată ca niște mușcături. Ei speculează că supraviețuitorii flămânzi au început să mănânce din copiii deja morți...”

 Acesta este adevărul , iar în viitor așteptați-vă la și mai multe dezvăluiri. Aceste adevăruri trebuie scoase la suprafață pentru a fi conștientizate și vindecate. Nu putem merge mai departe ca societate umană fără a vindeca aceste răni și a-i opri pe acești sataniști psihopați.
    sursa: Sursa: http://www.yogaesoteric.net/ 

58 de comentarii:

 1. Nu m-a surprins deloc articolul și nici poza aceea explicită. Era de așteptat ca acestea să fie dezvăluite.

  RăspundețiȘtergere
 2. În Madagascar nimeni nu a murit de noul coronavirus !

  Însă, președintele Madagascarului a ținut-o pe a lui, că tonicul e bun, și a reproșat celor din OMS că nu e cazul să considere că Occidentul are „monopol de inteligență”. „Nimeni nu ne va opri din a merge mai departe – nicio țară, nicio organizație.“, a afirmat Rajoelina ca răspuns la solicitările OMS de a nu mai folosi tonicul.

  http://www.justitiarul.ro/madagascar-remediu-naturist-pentru-covid-19-si-scandalul-interventiilor-abuzive-ale-organizatiei-mondiale-a-sanatatii/

  RăspundețiȘtergere
 3. A treia zi de proteste pentru VIAȚĂ în BUCUREŞTI

  http://www.bucurestifm.ro/2020/05/17/a-3-a-zi-de-proteste-in-capitala/

  RăspundețiȘtergere
 4. D-l Băsescu propune „un vaccin pentru fiecare cetățean al globului”!

  https://misucroitor.wordpress.com/2020/04/22/basescu-propune-un-vaccin-pentru-fiecare-cetatean-al-globului/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Băsescu are el nevoie de vaccin care să-i producă o sinceritate totala, astfel să spună cu subiect și predicat ce a făcut cu Romania 10 ani....

   Ștergere
  2. Băsescu să-şi facă in primul rind lui vaccine,dar pe creier,wipe urmă să le facă fetelor lui că toate-s nişte curve, au cite 3 copii cu cite 5 bărbaţi,BASESCU UN PARALIZAT MINTAL!

   Ștergere
 5. OLIVIA KLEIN CENZURATĂ

  PANDEMIA PROGRAMATĂ DIN ANUL 2012

  ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI GERMANIEI PRIN CĂDEREA DIN DREPTURI A CETĂȚENILOR

  MASCA DE PROTECȚIE ,MIJLOC DE AUTOINFECTARE ŞI ÎMBOLNĂVIRE

  https://www.facebook.com/olivia.neptun/videos/1827302754078082?d=n&sfns=mo

  RăspundețiȘtergere
 6. Să ne rugăm Mamei Tatălui Dumnezeu Creatorul să îi protejează și să le dea putere acestor oameni (aceste ființe minunate) care luptă pentru eliberarea planetei și să le mulțumim și să nu-i uităm niciodată iar celor care și-au dat viața în această luptă să le purtăm recunoștință veșnică.Fara ei nu s-ar schimba nimic și am rămâne niște maimuțe care execută ordinele primite fără să ne apărăm drepturile la o viață demnă primite de la Divinitate.Va mulțumesc pentru acest articol.Fiti binecuvântat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu NU are mama!
   Dumnezeirea este formata din Trinitatea care ii cuprinde pe Tatal ,Fiul si Duhul Sfint.
   Cei 3 au fost prezenti la creatia omului si a mediului inconjutator.

   Ștergere
 7. Primele proteste ANTI - SCANNER

  TOT CEEA CE SE PETRECE ESTE ILEGAL

  LEGĂTURA DINTRE SCANNER ŞI INTRODUCEREA

  CIPULUI ÎN FRUNTE

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1291358737726277&id=2010780899193959&_ft_=top_level_post_id.1291358737726277%3Acontent_owner_id_new.2010780899193959%3Apage_id.2010780899193959%3Aphoto_id.1291358737726277%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.video_inline%3Atds_flgs.3%3Apage_insights.%7B%222010780899193959%22%3A%7B%22page_id%22%3A2010780899193959%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A2010780899193959%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22post_context%22%3A%7B%22object_fbtype%22%3A1%2C%22publish_time%22%3A1589787321%2C%22story_name%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22story_fbid%22%3A%5B1291358737726277%5D%7D%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A5%2C%22targets%22%3A%5B%7B%22actor_id%22%3A2010780899193959%2C%22page_id%22%3A2010780899193959%2C%22post_id%22%3A1291358737726277%2C%22role%22%3A1%2C%22share_id%22%3A0%7D%5D%7D%7D&__tn__=%2As%2As


  https://www.facebook.com/ROmaniaro-2010780899193959/videos/d41d8cd9/946615492722758/

  RăspundețiȘtergere
 8. Ziaristul
  OTV- SILVIU ALUPEI la
  protest în Piața Victoriei


  https://m.facebook.com/IubireasiAdevarul/videos/247238193195598/?_ft_=top_level_post_id.247238193195598%3Acontent_owner_id_new.114791923253257%3Apage_id.114791923253257%3Aphoto_id.247238193195598%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.video_inline%3Atds_flgs.3%3Apage_insights.%7B%22114791923253257%22%3A%7B%22page_id%22%3A114791923253257%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A114791923253257%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22post_context%22%3A%7B%22object_fbtype%22%3A1%2C%22publish_time%22%3A1589645817%2C%22story_name%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22story_fbid%22%3A%5B247238193195598%5D%7D%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A5%2C%22targets%22%3A%5B%7B%22actor_id%22%3A114791923253257%2C%22page_id%22%3A114791923253257%2C%22post_id%22%3A247238193195598%2C%22role%22%3A1%2C%22share_id%22%3A0%7D%5D%7D%7D&__tn__=%2As%2As

  RăspundețiȘtergere
 9. Doar Dumnezeu mai salvează România din bataia de joc a conducatorilor "patrioți"....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu sa aiba mila de noii trebuie post si rugaciunii Dumnezeu se va indura Amin

   Ștergere
 10. NAZISMUL NAZIŞTILOR

  https://www.activenews.ro/stiri/Avertisment-al-avocatului-Gheorghe-Piperea-privind-termoscanarea-impusa-de-Guvern-%E2%80%9EEste-ilegala.-Incalca-principiul-informarii-pacientului-al-non-discriminarii-si-protectia-datelor-cu-caracter-personal.-E-o-procedura-fascista-161497

  RăspundețiȘtergere
 11. Sar putea sa declanșeze războiul între ei și la scara mondială daca ies informații cutremurătoare ca lumea sa fie distrasă pe tema asta acu urgent trebuie să publice când termină cu tunelurile

  RăspundețiȘtergere
 12. După moartea lui Kennedy au început în forță cu tunelurile secrete

  RăspundețiȘtergere
 13. Se repetă istoria?

  Datorită norului psihic întunecat și dens, distribuit de Fauci cu ajutorul presei de știri și al funkies-urilor Pharma, mulți care au obținut „diagnosticul” au presupus că vor muri și au renunțat și / sau s-au supus unor tratamente chimioterapice puternice precum AZT care în de fapt i-a ucis.

  „HIV (care, de fapt, nu a fost niciodată găsit la o ființă umană, doar anticorpi„ prezumți ”împotriva acestuia)
  provoacă SIDA (care reprezintă 30 de boli separate fiecare cu propria etiologie)”

  Dar înainte de a respinge ideea că povestea SIDA - așa cum o spune Tony Fauci & Co - este o înșelătorie, luați în considerare următoarele ...
  Sună ceva cunoscut?
  * Boala este cauzată de un virus nou, care nu a fost văzut niciodată
  * Originile virusului sunt necunoscute, dar probabil implică unele salturi de specii trans
  * Este ușor transmisibil
  * Este mortal
  * Toată lumea o va primi
  * Se morfizează constant în forme nesfârșite imprevizibile
  * Există „purtători secrete” care nu prezintă simptome și sunt foarte periculoase
  * Factorii de mediu și stilul de viață care determină cine este bolnav sunt complet ignorați
  * Nu există un tratament cunoscut
  * Cazurile sunt „prezumte” și decesele sunt atribuite aceasta fără testare
  * Numele complet diferite de boli sunt numite pentru a stimula statisticile
  * Așa-numiții „denieri”, inclusiv oamenii de știință câștigători ai Premiului Nobel, sunt fie ignorați, fie atacați de oameni de știință hackeri și jurnaliști. Membrii isterici ai publicului sunt armați și ca câini de atac.
  * Mai multe cercetări și testări sunt solicitate pentru a obține o serie de miliarde de dolari interminabile
  * „Tratamentul” aprobat de CDC ucide pacientul
  * Există o căutare disperată - și fără sfârșit - pentru un vaccin
  * Între timp „experții” în boală sunt hrănit fără miliarde de dolari, asumă o putere politică extra-legală minunată, controlează agenda de cercetare medicală a națiunii și primește o atenție mass-media, dar complet necritică.
  Suna familiar?

  Tocmai am descris agitația lui Fauci SIDA.

  https://prepareforchange.net/2020/05/18/the-36-year-scam-revealed/

  RăspundețiȘtergere
 14. Rugăciunea și legătura conștientă cu Divinitatea este adevăratul vaccin!

  RăspundețiȘtergere
 15. DESPRE COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛

  Lev16 mai 2020 la 3:56 AM
  Greg Dampier: „O astfel de operație pentru eliberarea Pământului ar putea fi făcută doar pe fundal? Ar putea fi WW2 să se facă în umbră? În calitate de fost ofițer de poliție, știu că aplicarea legii nu se angajează de ani de zile sub acuzații. Ei știu că ar fi responsabili dacă suspectul ar continua să victimizeze pe alții. Dacă au o cauză probabilă, ei arestează pentru a opri suspecții să rănească vreunul din altul »...

  Din fericire, Greg, nu numai cel de-al doilea război mondial, ci și cel de-al doilea război mondial se desfășoară nu numai în mod deschis, ci și în umbre, unde principalele lupte între LF-uri și DFs are loc. Și datorită secretului operațiunilor Forțelor ușoare au avut succes. Un exemplu este funcționarea LF-urilor și a echipei lor de teren, pe care au desfășurat-o în comun în aprilie-mai 2019. Până în prezent, aceasta este completată.
  Este vorba despre eliminarea mai multor baze puternice ale Forțelor Întunecate pe Pământ. Primul loc de operație a fost Dealul Göbekli Tepe din Turcia, unde se află unul dintre portalurile solare ale Pământului. Această infrastructură vitală pentru planetă asigură conexiunea și schimbul său cu Soarele ca sursă și conductor al energiei universale a vieții.
  Cu mult timp în urmă, a fost capturat de Forțele Întunecate. Acolo au creat un laborator pentru crearea de tot felul de hibrizi genetici. Au traversat tot ce au putut, inclusiv oameni, animale și ei înșiși. A fost locul ideal pentru o astfel de activitate - pe canalul direct al energiei vitale a Pământului.
  În multe epoci, DF-urile au folosit acest centru și incubatorul pentru creșterea civilizațiilor întregi de hibrizi negativi. A întrerupt funcționarea normală a acestui portal și a creat o penurie de energie solară pentru planetă. Aproape tot volumul său a fost consumat de DF, și cel mai intens în ultimele timpuri.
  Având în vedere situația, în Universul Local s-a decis curățarea imediată a câmpului dealului Göbekli-Tepe. Operațiunea comună a implicat nu numai Curatorul Universului nostru local, care a trecut pe partea Lumină, dar și echipa de teren a LF-urilor.
  La momentul stabilit, mai multe atacuri ale LF-urilor au curățat câmpul Dealului, au eliminat depozitarea matricilor creaționale ale hibrizilor, care au fost descoperite doar în timpul invaziei directe a LF-urilor. Funcționalitatea acestui portal solar al Pământului a fost restaurată. Dar nimeni nu și-a imaginat ce cuib de Forțe Întunecate au agitat LF-urile și ce consecințe ar avea pentru ele.
  Imediat după invazia Forțelor Luminii pe câmpul Göbekli Tepe, greve de energie aprigă au plouat pe LF-uri de la DF-urile activate, care rămăseseră în diverse locuri ale rețelei locale. Un adevărat război a început pe planul subtil, care a fost însoțit de atacurile partizane ale DF și de actele teroriste.
  Următoarea etapă a funcționării echipei de teren a LF-urilor, Ierarhia luminii și curatorul a fost Sogmatar. Din punct de vedere geografic, este situat în apropiere de Göbekli Tepe și face parte din infrastructura Vest-Kurdistan a Forțelor Întunecate. După consultarea Ierarhiei Luminii, s-a decis să se efectueze o măturare de teren similară acolo. Dar de această dată numai cu participarea unei echipe de teren a LF-urilor și a voluntarilor. În timpul operațiunii, atacurile energetice ale DF-urilor asupra membrilor grupului LF și curatorul nu au încetat.
  Acest lucru nu a oprit LF-urile. Fără să încetinească, s-au îndreptat spre următorul bastion al Forțelor Întunecate - muntele Nemrut Dağ, situat în apropierea orașului turc Adiyaman. Acesta a fost cel mai grav obiect dintre toate trei. (Va urma) The Portal Cobra.

  RăspundețiȘtergere
 16. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛

  Lev16 mai 2020 la 3:59 AM
  Partea de sus a monturii Nemrut Dağ este un depozit de câmpuri (și nu numai) al aspectelor și matricelor ADN-ului de auto-înviere a conducătorilor supremi ai DF-urilor și a întregii Rase Întunecate de pe Pământ și un portal multidimensional Doomsday foarte important așa cum consideră acest lucru. Dacă Ierarhii Întunecați ar fi distruși, ei ar putea întotdeauna autorealiza prin acest portal și își pot restabili matricile ADN prin canalul de energie al Vieții Pământului. Întregul complex a fost singura lor biomatrică. Semnificația lui Nemrut Dağ pentru Forțele Întunecate a fost enormă.
  Operația avea să fie foarte serioasă și periculoasă. Ierarhia de lumină și curatorul au decis să-l curețe complet pe Nemrut Dağ. Au fost, de asemenea, implicați voluntari din echipa de teren a LF-urilor.
  Operațiunea a început cu trei minute înainte de ora programată. A existat un bombardament nuclear de covoare, așa cum îl numesc pleiadienii. Au eliberat o plasmă ușoară de foc, iar echipa de la sol a format bile din ea cu gândurile lor (sau harpoane, dacă, de exemplu, a fost necesar să se rupă prin protecția sau câmpul piramidei, în zig-gurat) și s-au lovit de obiect. După contact, bombele de lumină au explodat, zdrobind totul în interior și în exterior și inundând simultan totul în jurul cu puternice unde de înaltă frecvență de Lumină. Din exterior, părea un baraj de bile de foc sau o lansare de rachete balistice.
  Bombardamentul a fost spart prin câmpul de protecție al Muntelui Nemrut Dağ. După aceea, LF-urile au început să se spargă prin spațiul subteran. Nu au existat doar matricile autoînvierii Ierarhiilor Negri supremi, dar și adânc sub munte - un lac cu gâscă. Această substanță neagră fetidă a existat în domeniul 3D. S-a instalat acolo în timpul sacrificiilor. Sângele oamenilor uciși s-a scurs într-un rezervor special. În interiorul său se aflau matricile autoînvierii Ierarhului Întunecat. Erau în stare de îngrijire și sângele era un agent conservant.
  Baalbek, Palmyra, a fost construită după aceeași schemă, unde canale erau scobite în piatră pentru râuri de sânge din sacrificii. Mayacii aveau o analogie completă.
  După îndepărtarea biomatricei din acest cristal negru de depunere, a avut loc o explozie, ca o erupție a unui vulcan de noroi sau ca un abces izbucnit. Toată substanța toxică, subtilă, s-a revărsat, inundând întregul câmp cu această urâciune. Cine era în apropiere, care lucra în contact, l-a capturat, ca și cum ar fi fost murdar. Acest lucru s-a manifestat într-o tuse chakrală, o senzație de acid în gât, transpirație, durere, etc. Imediat, Forțele Lumine au efectuat o nouă măturare de frecvență înaltă, apoi o curățare generală completă.
  Dar, așa cum s-a dovedit, toate aceste trei infrastructuri ale Forțelor Întunecate erau doar vârful aisbergului. Distrugerea lor a deschis o întreagă rețea parazitară, o tumoare artificială extinsă pe corpul întregului Pământ. Și nodurile sale cheie au fost pe teritoriul Irakului.
  Principala activitate de eliminare a acestora a fost preluată de voluntari din echipa de teren a LF-urilor. Totul s-a întâmplat sub atacuri violente și lovituri din partea DF. Tehnica lor specială este cimentarea vie, atunci când o substanță energetică precum un lipici sau beton este turnată într-o persoană, în corpurile lor ușoare într-un vis, care începe treptat să se solidifice și provoacă sufocarea. Este imposibil să faci față unui astfel de atac pe cont propriu, nimic nu a ajutat, nici măcar o explozie monadică din interior. Singurul lucru care a salvat a fost asigurarea și ajutorul de urgență a LF-urilor. (Va urma)The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 17. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛

  Răspunsuri

  Necunoscut14 mai 2020 la 7:42 AM
  Dacă te uiți la recentele postări Q, acestea arată că lucrurile progresează în sfârșit și tot ce au vorbit despre acestea se realizează în sfârșit. Poate că Q este opțiunea deltei care va trezi populația de suprafață la corupția guvernelor noastre și va cere ca aceștia să fie responsabili.


  iiihhh14 mai 2020 la 9:35 AM
  Greg, este firesc să te simți sceptic. Tot ce pot spune despre asta este dacă lucrați suficient asupra dvs. pentru a obține o vibrație mai ridicată și un nivel mai profund de meditație, veți vedea în inima și mintea voastră și chiar cu ochii voștri că aceasta nu este o fraudă sau un plumb - pe. Desigur, a devenit din îndemână (din motive pentru care nu voi intra aici) pentru a atinge acel nivel de meditație profundă, dar a existat un punct pe care l-am putut și puteam vedea clar. Cel puțin știu că Cobra este sinceră. Nu pot face valuri pentru David, Corey sau Q, întotdeauna personal am simțit că există ceva „oprit” în legătură cu ei.The Portal

  RăspundețiȘtergere
 18. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛

  BBB14 mai 2020 la 10:37 AM

  Înțeleg că 100000% am pus aceleași întrebări în spațiu = mintea mea, dar pot să vă spun din perspectiva mea, de asemenea, nu am bani, în fiecare zi este lupta = mers pe jos pe un clif (azi pentru) fac meditația în autobuz sau tramvai pot vedea că oamenii îmi pot simți energia (se confundă și se uită este cineva lângă ei sau în spate) și aș prefera să mor, atunci să folosesc acel cadou pentru a câștiga bani de la oameni bolnavi și să mă prefac că sunt unii vindecător sau orice altceva. Dar întrebarea este: este atât de rău dacă Corey și David Wilcokok și Icke își folosesc cunoștințele pentru a câștiga bani + trezesc oameni și nu se simt rău și ca rahatul. Aceasta este alegerea lor și orice vor să facă, pur și simplu nu torturează și nu ucide oameni și sunt bine cu asta. Cred că acest proces durează mult din perspectiva noastră și din ET foarte rapid. Vă voi oferi exemple. Astăzi a fost un articol în lucrarea de știri despre modul în care pubianii = oamenii celebri vorbesc împotriva 5g și a vaccinării și a porților de factură. Unul dintre oamenii ridiculizați în articol a fost Novak Đokovič top 1 în tenis. Din toate comentariile pe care le-am citit mai jos articolul au fost toate împotriva jurnalelor de știri și a jurnalistului care a publicat-o. Al doilea exemplu este ,, Am apă de izvor nu departe de casa mea și acum 10 ani nu puteai vedea oameni acolo, poate uneori câțiva oameni de drumeție, deoarece parcul național începe exact primăvara. Acum și în ultimii 1-2 ani oamenii vin cu mașinile pe jos și de obicei trebuie să așteptați la coadă pentru a obține apă. Încerc să spun că oamenii se trezesc în fața conducătorilor / politicienilor de rahat. Și pentru poliția dvs. despre care vorbiți, omule vă rog să vă treziți. Cei mai mari criminali din țara mea sunt poliția și politicienii, iar SUA sunt la fel sau dublul mai rău. Și, de fapt, știu că o pot dovedi, așa că aș prefera să sper că Trump va face ceva bun sau că cobra nu este falsă și așa mai departe. Puteți merge în 5d și să ne salvați pe toți, vă voi ajuta. Nu mă interesează să merg în 5d deocamdată. Gândiți-vă că voi fi pe acel cobra de val de 150 de metri despre care vorbește sau voi muri înainte de asta pentru că nu voi face aderarea forțată, ceea ce vreți să o faceți sau altcineva. Îmi place să fac meditația în felul meu și o voi face până nu mor. nu o să fac aderarea forțată orice vrei tu o faci sau altcineva. Îmi place să fac meditația în felul meu și o voi face până nu mor. nu o să fac aderarea forțată orice vrei tu o faci sau altcineva. Îmi place să fac meditația în felul meu și o voi face până nu mor.


  Necunoscut14 mai 2020 la 10:49 AM
  Trebuie doar să vă reglați conștiința ...
  Folosiți-vă inima ... Nu atât ochii ...
  Simțiți adevărul ... Nu îl puteți atinge.

  Mintea ta trebuie să fie încinsă în matrice ... Într-un somn adânc.

  Deschide-ți cel de-al treilea ochi și vezi 4 sinele tău.The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 19. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛

  LongStar11715 mai 2020 la 12:11 AM
  @Greg, nu știu ce se întâmplă cu CoBra / Pleiadieni / etc, pentru că sunt în pas ca toți ceilalți. Intru și ies din credință în eveniment. Fac lucruri de zi cu zi și lucrez la postări pentru blogul meu pentru că nu știu ce să mai fac. Trump este iezuit, sionist, conectat cu mafia, ceea ce înseamnă nobilimea neagră controlată. Î mi se pare o fraudă spunând încredere în potus. "oh, el se mângâie pe ego ego pentru a-l determina să facă ceea ce trebuie, furtuna este asupra noastră, uită-te la toate avioanele care intră și ies din golful Guantanamo" și atunci nu s-a întâmplat nimic. Ce furtună, înseamnă că războiul mondial 1 sau 2? Ce-i cu paranormalul pe care l-am trăit toată viața? Ce, lumea este condusă de copii sataniști care ucid? Wow mulțumesc q. Despre lucrurile sale fritz springmeir și david icke vorbeau în anii 90. sau Jon todd în anii '70. Oamenii săi ar trebui să știe deja și să nu se mai întâmple q nu este o dovadă a unei treziri. Oamenii q / trump sunt ca personajele non-player, doar programul a fost actualizat. Ultimele npcs sunt programate pentru a spune „treziți-vă” și numesc alții de o versiune diferită sau mai veche. NPC-urile programate să vorbească de parcă sunt trează. Narațiunile tipice alt-media au fost luate și mutate în ceva nu tocmai aripa dreaptă, nici mișcare de adevăr și cu totul ficțională. Atunci când tipurile de știri alt-dreapta sau vulpe spun adâncime, pălării albe, coronavirus și alte lucruri, este o deviere de la informațiile reale. subiectele alt-media au fost luate și politizate și fantasizate. democrații adânci? Cred că te referi la nobilimea neagră care conduce cavaleri masonici, care sunt satanici și care conduc și alte culte luciferiene, culte satanice, etc, care par să conducă totul. În cel mai bun caz, rețeaua Archon suprimă o trezire, chiar dacă se întâmplă.The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 20. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛  Misticul13 mai 2020 la 15:02

  Cobra Mă simt ca majoritatea lucrătorilor de lumină nu mai au încredere în forțele ușoare și nu este de mirare că nu sunt surprins cu adevărat și nu îi învinovățesc din cauza lipsei de acțiune și intervenție. Din păcate, prea multă vorbă goală și nu este suficientă acțiune, așa că înțelegeți cum se simt majoritatea oamenilor.

  Răspuns

  Piller14 mai 2020 la 8:14

  Amintiți-vă, acesta este un blog deschis .... Cobra poate spune de mai bine de un an că nu vrea să spună ceva AICI. Am primit multe informații în postarea anterioară mai lungă. Cred că se întâmplă multe în fundal, dar din motive inteligibile, nu primim informații. Poate fi frustrant, confuz, dar trebuie să treci peste asta. Am trecut și eu printr-o fază de neîncredere, dar acum încerc să fiu puternic.


  BBB14 mai 2020 la 10:43 AM
  Gândește-te că trebuie să renunțăm, apoi oamenii s-ar trezi instantaneu, aruncând alergarea ușilor zdrobitoare pentru a ne salva, ar părea 100 de filme de acțiune și SF-uri combinate într-un singur film care ar dura 5 minute de extaz total și adrenalină. Glumesc puțin, dar doar puțin.The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 21. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛

  Necunoscut14 mai 2020 la 10:58 AM

  Sunteți orbi? ...

  Se întâmplă peste tot ..

  Lucrătorii adevărați de lumină nu trebuie să aibă încredere ... Sunt forțele ușoare ...

  Lucrătorii adevărați de lumină nu se așteaptă să fie salvați ... Ei îi salvează pe ei ... Știu că aveți puterea zeilor în interior ...

  ACȚIUNEA adevărată este atunci când lucrați la viața voastră ... Reglați lumina n iubirea în ea ... Și știți adânc în inima voastră ... Că orice lucru va fi bine, indiferent ce ... Doar câștigăm.

  Experiențe, rele sau bune ... Toate duc la sursa n toate sunt doar experiențe în această experiență a existenței.

  Lucrătorii de lumină se joacă mai întâi cu inima ... Arma optimă cea mai puternică ...

  Dacă oamenii ar putea înțelege puterea pe care o au în interior ... Această încurcătură ar trebui să se încheie până acum


  Sherman14 mai 2020 la 18:00
  @ The Mystic

  BINGO.

  Noi, maimuțele umane, trebuie să vedem ceva TANGIBIL.

  Îmi aduc aminte când a fost fața aia, Obama a spus: „L-am prins pe Ben Laden ... DAR nu avem NICI poze, niciun videoclip și l-am îngropat pe mare .... (ca TOATE ARABELE DO!: P) ... avem nicio dovadă, ia-mi cuvântul pentru asta! " O compar cu asta.

  Sau ca și cum aș spune că lumea se va termina mâine ..... cineva ar accepta doar cuvântul meu? Nu.

  Trebuie să vedem unele progrese, vizual, în ceea ce privește modul în care acest război progresează. Căci SUNTEM cei din mijlocul ei.The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 22. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛

  Sherman14 mai 2020 la 18:00
  @ The Mystic

  BINGO.

  Noi, maimuțele umane, trebuie să vedem ceva TANGIBIL.

  Îmi aduc aminte când a fost fața aia, Obama a spus: „L-am prins pe Ben Laden ... DAR nu avem NICI poze, niciun videoclip și l-am îngropat pe mare .... (ca TOATE ARABELE DO!: P) ... avem nicio dovadă, ia-mi cuvântul pentru asta! " O compar cu asta.

  Sau ca și cum aș spune că lumea se va termina mâine ..... cineva ar accepta doar cuvântul meu? Nu.

  Trebuie să vedem unele progrese, vizual, în ceea ce privește modul în care acest război progresează. Căci SUNTEM cei din mijlocul ei.


  Călător de Conundrum14 mai 2020 la 21:47

  Sunt pe deplin de acord cu tine.

  Tot ceea ce am fost informați despre eliberarea continuă a planetei din forțele întunericului nu arată niciun semn tangibil al schimbării. Suntem foarte nerăbdători, deoarece economia mondială este atât de proastă încât nu există o creștere negativă, dacă nu. Forțele ușoare trebuie să facă ceva concret și imediat pentru a ne ușura durerea și suferința.The Portal Cobra

  Răspuns

  RăspundețiȘtergere
 23. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛

  Lev13 mai 2020 la 15:14

  „Încălcarea securității sistemelor la 504… dezvoltarea filtrului MPD”

  Așa cum era de așteptat, Forțele Lumine au reacționat instantaneu. Filtrul magnetplasmadynamic (MPD) reglează câmpul de energie creat prin interacțiunea dintre curentul care circulă prin plasmă și câmpul magnetic. În acest caz, LF-urile îl folosesc pentru a elimina daunele infrastructurii cristaline 5D încălcate de DF-uri.
  Din păcate, pe alte fronturi, unde rolul principal este atribuit pământenilor, situația rămâne dificilă. Aceasta este în primul rând sfera financiară și economică, în care DF a lansat o agitație globală ofensivă prin agenda lor NWO. Acum sunt concentrați să lovească SUA - unul dintre cei mai vulnerabili piloni ai economiei globale din punctul lor de vedere. Ofensiva merge exact conform planului DF-urilor: să tragă țara într-o criză mortală, care o va distruge împreună cu dreptul de a emite moneda mondială și va împărți SUA în mai multe state slabe.
  Economia SUA este în paralizie. Era acoperit de o cascadă de falimente. Jumătate din cele 30 de milioane de întreprinderi mici pot dispărea până la sfârșitul anului. Următoarele linii sunt companiile mari, precum J. Crew, Neiman Marcus, JC Penney, Hertz, precum și bănci și fonduri. În aprilie, din cauza DF-urilor lansate COVID-19, a pus deja peste 20,5 milioane de americani fără muncă, sau 14,7% din forța de muncă - cea mai proastă cifră din anii 40. În luna mai numărul șomerilor continuă să crească.
  DF-urile au redus cererea internă la zero în majoritatea industriilor axate pe aceasta - transport, logistică, comerț, turism, hoteluri, divertisment, sport, industrie culturală, alimentație publică și aproape toate întreprinderile mici și mijlocii din serviciu. sector. După acestea, producția industrială scade din cauza întreruperii și încălcării lanțului de aprovizionare.
  Indicele de volatilitate, care se numește și Indice frică, înregistrează recorduri. Acum, în regim de carantină, SUA pierd 50-65% din PIB pentru fiecare zi de oprire anuală. Cu o astfel de dinamică, ei pot pierde 2/3 până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru.
  Prabusirea sectorului de servicii și a consumului intern, care reprezintă 70% din PIB, distruge întreaga bază de impozitare și, ca urmare - finanțele statului și municipale, care plătesc pentru școli, agenții de aplicare a legii și infrastructură. Deja, de la Houston până la New York, finanțele municipale ale Americii sunt reduse.
  Industria financiară, care înainte de criză a reprezentat până la 80% din profiturile corporative totale, pierde un flux monstruos de numerar sub forma scăderii împrumuturilor și a dobânzii plătite de companii și gospodării. Băncile de investiții pierd comisioane de subscriere pentru ofertele de acțiuni și obligațiuni, împreună cu comisioanele pentru efectuarea de fuziuni și achiziții. Nimeni nu produce nimic. Sistemul a înghețat.
  Întreprinderea nu primește flux de numerar și nu își poate îndeplini obligațiile față de creditori, contractori, furnizori, angajați sau să plătească chiria. Activitatea care nu își îndeplinește obligațiile compromite condiția financiară a celor cărora le este dator - proprietarii, creditorii, angajații și furnizorii, care la rândul lor nu își pot îndeplini obligațiile de-a lungul lanțului, etc. În timpul crizei din 2008, acest efect în cascadă a fost cel mai accentuat în companiile de asigurări, investiții și companii industriale. Acum a căzut asupra tuturor. (Va urma) The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 24. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛

  JT14 mai 2020 la 6:53 AM

  Lev, de unde vin informațiile tale? Se pare că știți limbajul codului care este postat pe acest blog și multe altele. Mai mult decât tine pentru clarificarea acestor mesaje de tip cobra.

  Răspuns

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛

  Lev13 mai 2020 la 15:15


  Sub loviturile Forțelor Întunecate, toate disparitățile și dezechilibrele economiei americane s-au agravat. Aceștia, ca minele în timp, au fost stabilite în mod intenționat de DF-uri timp de zeci de ani sub fundația SUA, punându-și în aplicare planul de distrugere a Statelor Unite ca parte a strategiei NWO. Aceste disproporții și dezechilibre sunt:
  dezechilibrul structurii PIB - o pondere copleșitor de mare a sectorului serviciilor în comparație cu producția industrială;
  Producția liniei de asamblare și asamblare sunt externalizate; producția finală a produsului depinde de partenerii asiatici; returnarea rapidă a capacității industriale în SUA este imposibilă; degradarea industrială este în creștere;
  Sectorul financiar exagerat care oferă oportunități mari pentru umflarea bulelor; reprezintă până la 80% din profiturile corporative totale;
  Datoria excesivă - de la cetățeni și companii la autoritățile municipale și federale.
  Economia datoriei - un model pe care Forțele Întunecate l-a adus pe Pământ din sistemul Rigel și încredințat în urmă cu 300 de ani unei familii cunoscute cu aceleași origini - ca ciuma sau actuala COVID-19, a infectat toate țările. Familia, maeștrii DF-urilor și aliaților săi implementează cu succes planul ACUM, deși unii membri ai clanului sunt dispuși să coopereze cu LF-urile în scopul supraviețuirii.
  După cum planifică cu exactitate DF-urile, autoritățile americane au trebuit să treacă la bani fără precedent din istoria americană, care au intrat în economie pentru a preveni prăbușirea și explozia socială. Aproximativ 6 trilioane de dolari au fost alocați combaterii crizei antivirus, care ar trebui folosită într-un timp scurt. Dacă acest lucru nu este suficient, ar putea urma noi aruncări de bani înainte de sfârșitul anului. Dintre aceste 6 trilioane, 2,2 trilioane de dolari sunt plasate de Trezorerie. Restul sunt împrumuturi din Rezerva Federală.
  Trezoreria va primi o datorie de 2,2 trilioane de dolari de la FED. Este important să reamintim că bugetul federal al SUA a fost aprobat de Congres cu un deficit de 1 trilion de dolari. Se dovedește că, odată cu adoptarea Legii privind ajutoarele, ajutoarele și securitatea economică Coronavirus [CARES] din martie 2020, care prevedea alocarea a 2,2 trilioane de dolari, deficitul bugetar federal a fost crescut într-o singură scădere până la suma de 3,2. trilioane de dolari. Inițial, cheltuielile din bugetul pentru anul fiscal curent au fost bugetate la 4,8 miliarde de dolari. Ținând cont de creditele suplimentare din legea CARES, cheltuielile bugetare cresc până la 7,0 trilioane de dolari. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în istoria Statelor Unite. Aceste numere alcătuiesc o aritmetică fantastică: până la sfârșitul anului fiscal, aproape 46% din cheltuielile bugetului SUA vor fi acoperite prin împrumuturi. (Va urma)

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 25. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛  necunoscut15 mai 2020 la 12:37 PM
  Lev @

  Și ce crezi? Uniunea Europeană ar putea sau reușește să furnizeze toate aceste sume nesfârșite de bani promise pentru fiecare țară membră pentru spitale și recuperarea economiei?

  Sau se va prăbuși într-un mod înainte de toate acestea? ...

  Răspuns

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛

  Lev13 mai 2020 la 15:15


  Dacă tendința continuă, atunci anul viitor partea de venituri din bugetul federal al SUA va consta în principal din împrumuturi și nu din impozite. Anterior, majoritatea împrumuturilor emise sub formă de obligațiuni de trezorerie au fost plasate în afara Statelor Unite (formarea rezervelor internaționale de către băncile centrale străine), precum și în rândul investitorilor instituționali americani (fonduri de pensii, companii de asigurări, fonduri de investiții de diferite tipuri) . Astăzi, FED este principalul creditor al Trezoreriei.
  Rezerva Federală a cumpărat în trecut titluri de trezorerie ca parte a programelor de „relaxare cantitativă”. Și dacă mai devreme, autoritățile monetare americane stabileau limite pentru achizițiile lunare de titluri de trezorerie, acum, în plină criză economică virală, toate restricțiile privind volumul și calendarul achizițiilor au fost ridicate. În doar o săptămână din martie, FED a cumpărat 375 miliarde USD în titluri de trezorerie, ceea ce este comparabil cu volumul achizițiilor anterioare de titluri de către Rezerva Federală pentru întregul an.
  De fapt, în viitorul apropiat, cheltuielile guvernului american vor fi efectuate în detrimentul banilor FED, iar Trezoreria va fi doar o anexă tehnică a FED. O nouă Apocalipsă financiară și monetară începe.
  Forțele întunecate au schimbat FED-ul pentru a cumpăra activ nu numai Trezoreriele, ci și alte titluri de creanță. Este vorba despre obligațiuni corporative, acte comerciale (cambii), obligațiuni municipale, titluri garantate de împrumuturi bancare, garanții ale Administrației pentru Întreprinderi Mici și chiar obligațiuni „junk”, doar pentru a preveni falimentele în masă și creșterea șomajului. Aceasta se face folosind vehicule cu scop special (SPV), care sunt stabilite și valorificate de Trezorerie. Acesta va deveni un garant pentru împrumuturile pe care FED le va oferi acestor companii speciale.
  Conform calculelor DFs, SPV-urile care acumulează în portofoliile lor titluri de gunoi, în orice moment pot fi ele însele în faliment. Dar Trezoreria nu îi va lăsa să moară și va ajuta la îndeplinirea tuturor obligațiilor sale față de Rezerva Federală cu noi injecții bugetare. Și injecțiile bugetare - în detrimentul noilor împrumuturi de la Rezerva Federală. Deci DF-urile au construit un cerc vicios. Efectul revitalizant al unei astfel de scheme asupra economiei în afara cercului vicios va fi minim. Iluzia de „recuperare” va fi creată de bule la bursele și de situațiile financiare rigide ale companiilor din sectorul nefinanciar. (De continuat)The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 26. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛X🕛🕛🕛  Lev13 mai 2020 la 15:16


  DF-urile împing autoritățile monetare americane către un pas și mai nebunesc - cumpărarea nu numai a titlurilor de creanță de afaceri, ci și a acțiunilor. Cu alte cuvinte, cumpărați întreaga economie americană. Până de curând, FED și Trezoreria au negat categoric această posibilitate, deoarece legile care reglementează activitățile ambelor instituții interzic astfel de operațiuni. Dar sub presiunea DF-urilor, Congresul poate face modificările legilor necesare. Acesta a fost deja insemnat de fosta presedinte FED, Janet Yellen.
  Acum, capitalizarea bursei americane este de aproximativ 25 de miliarde de dolari. Dacă DF-urile vând implementarea acestei idei, Rezerva Federală, cu complicitatea Trezoreriei, va trebui să imprime bani pentru aceeași sumă astronomică. Cu toate acestea, achizițiile vor fi făcute în detrimentul împrumuturilor FED. SPV-urile nu vor putea rambursa aceste împrumuturi. Următorul pas este ca SPV-urile și „mama” lor (Trezoreria) să transfere afacerea achiziționată în bilanțul FED. FED va deveni maestrul întregii economii americane. Multi-pass-ul Forțelor Întunecate frumoase: FED nu va fi proprietarul nu a bunurilor de producție, ci a bulelor de săpun pe care DF-urile le vor străpunge cu ușurință și, așa cum planifică, America așa cum se află acum va dispărea odată cu aerul.
  Aceste atacuri ale DF sunt vizate nu numai împotriva Statelor Unite, ci sunt vizate împotriva tuturor națiunilor civilizate folosind COVID-19. În martie 2020, instanțele americane au primit pretenții pentru 20,1 trilioane de dolari împotriva Institutului de Virologie Wuhan, Guvernului Chinez și Armatei de Eliberare a Chinei. Dacă planul acestui DF ar avea succes, atunci toate activele și deținerile existente în valoare de 4,2 miliarde de dolari chineze, derivatele sale, câștigurile în valută și contractele de export ar putea fi confiscate și confiscate. Locuitorii și persoanele fizice chineze din întreaga lume al căror capital și acțiuni sunt deținute de rezidenți, acționari și fondatori chinezi vor pierde dreptul de a utiliza compensații și anularea încrucișată a datoriilor în sistemul bancar și financiar global în favoarea Chinei, ceea ce împiedică considerabil NWO.
  Doar lucrând împreună cu LF-urile, țările pot întocmi agenda dezastruoasă a Noii Ordini Mondiale. Pentru totdeauna.

  🇺🇸 🕛🕛X🕛🕛🕛

  Răspunsuri

  Necunoscut14 mai 2020 la 5:31 AM
  Baietii, ca multa lume aici, am citit mai ales comentariile lui Lev. Când citiți informații de genul acesta nu mă, Cobra spune că forțele ușoare câștigă, același spune Lev, dar la suprafață, totul pare mai rău în urma unor astfel de comentarii. Deci se va întâmpla sau nu EVENIMENTUL? Deoarece este doar un fel de neînțelegere, se pare că ne apropiem de EVENIMENT, dar lucrurile se înrăutățesc și NWO poate chiar să câștige. În total două tabere diferite. Ar putea cineva credibil să vă împărtășească opinia? The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 27. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛


  Lev14 mai 2020 la 9:19 AM

  Si in completare...
  Încercările DF-urilor de a distruge structura energetică 5D sunt pur și simplu lipsite de sens. Deoarece aceasta este doar partea cea mai joasă a noii structuri multistrat pe care Forțele Luminii o construiesc acum într-un ritm rapid în jurul Pământului. Testat cu succes, de exemplu, "podeaua" dintre orbita mijlocie și înaltă, care este conectată la suprafața planetei prin șapte piloni mobili. Acest strat are o energie complet diferită. În mai 2020, constructorii săi au solicitat și au primit permisiunea de a conecta acest etaj la câmpul de energie 32D din Marele Univers, dacă este necesar. Pentru comparație: energia Soarelui nostru Central Galactic este 14D. Este ușor să vă imaginați ce se va întâmpla cu DF-urile, care pot exista și vor supraviețui doar în Matricea 3D, dacă chiar și cu gândurile lor ating etajele superioare ale acestor noi structuri cu mai multe straturi cu frecvențe înalte.


  TruthSeekerandTeller14 mai 2020 la 18:46

  Lev dat informațiile dvs. actuale înseamnă că forțele de lumină vor triumfa asupra celor întunecate, deși pare foarte rău?


  Ta14 mai 2020 la 21:55


  Salut Lev. Puteți clarifica a doua până la ultima secțiune a comentariului dvs.? Modul în care se citește din punct de vedere gramatical sugerează ca acestea să fie afectate de ordinea New WorldeWorld. Asta ne dorim.The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 28. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  LighthouseSouth15 mai 2020 la 4:07

  Bună, Lev, vă mulțumesc foarte mult pentru actualizarea detaliată :)

  Ultima dată a trebuit să facem upgrade la astronomia noastră și acum este economia ... (această imagine de ansamblu este dincolo de sfera mea, dar sfârșitul lui Trump, Xi, Putin și patrioții lor care lucrează cu împreună și cu LF-ul sună cu siguranță ca singura ieșire decentă din acest shi.hole - le trimit zilnic tuturor Lui iubitor :))

  Este Rigel beta Orionis? Acestea sunt scuturile roșii sau altcineva? Știți de ce au unicorn pe stema lor? Are vreo legătură cu galaxia Unicorn?
  Este interesant să vezi simbolurile și numele lor peste tot, de exemplu:
  Skerries Rigel sunt un lanț de insule mici din Antarctica.

  Vă mulțumim pentru toate și orice informații. Iubire și lumină pentru tine :)
  Victorie a Luminii!

  Spec Ops15 mai 2020 la 6:10 AM

  > Lev

  "Lucrând doar împreună cu LF-urile, țările pot întocmi agenda dezastruoasă a Noii Ordini Mondiale."

  Numai dacă Forțele Lumini nu se mai ascund în corăbiile lor acoperite. De acum, oamenii care vorbesc despre conținutul acestui site web, cu excepția liderilor mondiali care ar putea cunoaște despre ei, sunt considerați marginea extremă chiar și pentru alt-media.

  Partidul Comunist Chinez nu este tipul de oameni pe care doriți să-l înrădăcinați cu industriile de avort și recoltare de organe, precum și uigurii au dispărut în lagărele de concentrare și jurnaliști critici pentru guvernul închis pentru perioade nedeterminate de timp.

  Taiwanul se confruntă acum cu realitatea de a sta singur împotriva armatei Chinei, deoarece proiecția puterii globale a SUA se stinge ca urmare a politicii externe dezastruoase și a cheltuielilor imprudente.

  Disperarea este motivul real din spatele acestei distincții altfel pozitive a Taiwanului fiind cea mai mare concentrare a lucrătorilor ușori, deoarece consideră că intervenția extraterestră este singura cale de supraviețuire existențială.The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 29. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Lev15 mai 2020 la 9:02

  Vă mulțumim pentru feedback, LighthouseSouth. Din păcate, acestea sunt toate detaliile pe care am dreptul să le dezvăluiesc acum.

  Văd situația altfel, Spec Ops. Linia de front din a doua război mondială de astăzi nu este orizontală ca în războaiele mondiale trecute, ci verticală - de la suprafața Pământului la spațiul profund. În TOATE ȚĂRILE există aliați și asistenți ai Forțelor Luminii, precum și ai Forțelor Întunecate. Și sunt aleși prin faptele lor și loialitatea față de o misiune dată.

  necunoscut15 mai 2020 la 11:55
  Lev @

  Ce zici de grila Nevic ??


  necunoscut15 mai 2020 la 11:57 AM
  Lev @

  Și ce zici de PVSE?


  LighthouseSouth15 mai 2020 la 12:29 PM

  Vă mulțumim Lev că ați răspuns și ați fost alături de noi aici. Îl apreciez din partea de jos a inimii mele :)
  Perspectiva în mai multe niveluri a rețelei de lumină îmi adâncește pacea și rezistența exponențial.
  Victorie la lumină !!! :)
  PS Îmi voi face temele de economie în curând The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 30. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛  FM14415 mai 2020 la 12:36 PM


  Am observat că anumiți americani au o problemă înțelegerea acestei situații. Nu știu de unde vine, cred că ați învățat să gândiți. Crezi liniar și cu un singur filet. De aici toată problema.

  Totuși, situația este destul de simplă, avem un singur eveniment pe care fiecare parte încearcă să-l folosească în felul său ... și este întregul secret.


  În ceea ce privește starea lumii descrise de Lva, aceasta este absolut corectă. Aș adăuga că acest lucru a fost mult timp, anul acesta majoritatea țărilor nu au obținut împrumuturi de la băncile centrale, au adoptat bugete echilibrate, unde veniturile urmau să acopere integral costurile, ceea ce în prezent este sinucidere.

  Cu toate acestea, pot adăuga că acest joc NU ESTE DESPRE ECONOMIE, PROSPERITATE sau chiar mai mult, cine a câștigat.

  Voi, americanii nu știți prea multe despre țara dvs., nu știți că SUA aceasta este Imperiul Roman, ediția sa următoare și sunteți acum pe punctul de a se prăbuși într-un mod IDENTIC, așa cum a fost acum 1,5 mii de ani. Citiți povestea căderii Imperiului Roman și veți afla ce se va întâmpla în continuare ....

  Ce se întâmplă pentru omul american obișnuit?


  Ideea este ca VOI SĂ ÎNCEPEȚI Singur și să vă uniți cu toți oamenii, animalele și plantele de la pământ !!!!!

  NU VREAU COBRA, TRUMPA SAU NIMIC, CARE NU SUNT CINE !!

  NU MAI MAI MULTE SUPERMENA, SPIDERMENA, BATMAN !!!

  Te-ai obișnuit cu faptul că, la un moment dat pe scena din răul Gotham City, apare un erou cu abilități supraumane și ... VĂ GĂSEȘTE PENTRU BUNURI HEROES.


  Este un basm !!!!

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 31. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  FM14415 mai 2020 la 12:49

  În ceea ce privește restul declarației lui Lva, pot să o termin pentru tine.

  Va fi așa, Fed va apuca tot ce poate, apoi va spăla banii și o va face în India, apoi chinezii vor deveni consumatori, iar tu ??

  Pentru ei, cel mai bine ar fi dacă ați începe un război civil și v-ați omorât, pentru că SUNT ÎNCHIRIATE CU TINE!

  Nu trebuie să fiu clarvăzător pentru a ști acest lucru, deoarece nu este prima dată! Același lucru s-a întâmplat și în Rusia în secolul al XIX-lea, dar vi s-a spus că acești comuniști sunt RUSSI, credeți-o !!


  Mai mult, vă voi spune de ce SUA ZIUA.

  Acest lucru se datorează faptului că acest sistem este un sistem bazat pe polarizare. Pentru a-l explica mai clar, ideea este că imperiul trebuie să aibă un dușman exterior, trebuie să lupte cu cineva ... pe măsură ce dușmanii externi se termină, IMPERIUL începe

  să lupte singur , înțelegeți-mă acum, TOTUL AM SCRIS RELAT LA SISTEM, NU TU !!


  Totuși, participați la ea ...


  FM14415 mai 2020 la 13:06

  Și un ultim lucru.

  Știți de ce aceste FP-uri sau ce altceva le numiți sunt atât de dure?

  NICIODATĂ NU VOR Ucide !!!

  VA PLATESC PENTRU ACEST LUCRU !!!

  Ei sunt curat ca LF !!!

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 32. O dezvăluire șocantă, reală, uluitoare prin realismul ei despre bazele subterane strict secrete ale Cabalei secrete a așa-zișilor „iluminați” (I)


  (Studiul atent al acestui material recent ce este REAL îți „face părul măciucă”)

  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23373

  RăspundețiȘtergere
 33. Cine dă ordine din exterior lui Iohannis, Orban, Ciolacu și Barna?

  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23356

  RăspundețiȘtergere
 34. O dezvăluire șocantă, reală, uluitoare prin realismul ei despre bazele subterane strict secrete ale Cabalei secrete a așa-zișilor „iluminați” (I)
  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=23373&fbclid=IwAR1KIKzo8j2j_uuPGHUbo-4D-QvgF1uDaIgX7mAxi0Gsg20L3GGeoIgQM0w

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru cine nu a reuşit să intre pe articolul :

   O dezvăluire șocantă, reală, uluitoare prin realismul ei despre bazele subterane strict secrete ale Cabalei secrete a așa-zișilor „iluminați” (I)

   ,care a fost adresat în comentariile 19 mai 5.14 şi 15.27 de mai sus puteți intra pe yogaesoteric.net,căutând la articole recente:
   titlu din 18 mai 2020:

   O dezvăluire șocantă, reală, uluitoare prin realismul ei despre bazele subterane strict secrete ale Cabalei secrete a așa-zișilor „iluminați” (I)


   (Studiul atent al acestui material recent ce este REAL îți „face părul măciucă”)

   Lectură plăcută !

   Ștergere
 35. Atât Nelu Tataru cât și Raed Arafat anunță că restricțiile de libertăți și distanțarea sociala vă dura intre 1-2 ani, cu revaluare la 2 săptămâni sau la 1 luna până la vaccinarea în masa a populației. Se vă înființă politia de proximitate sanitara că vă supraveghea intrările în magazine, frizerii, stomatologii, biserici, parcuri și vă lua temperatura cetățenilor și termoscanere la intrările în bănci și instituțiile publice. Angajatorii sunt obligați să ia zilnic temperatura angajaților și să facă rapoarte de sănătate lunare, vor evalua daca angajații par mai obosiți decât în mod normal.

  Nelu Tataru “apreciem că într-un an vă apărea vaccinul și peste 2 ani vom avea vaccinata populația României și vom putea ridica atunci toate restricțiile”.

  RăspundețiȘtergere
 36. Când Bill Gates vorbea despre vaccinarea obligatorie a populației, mulți au luat în derâdere gândurile miliardarului, ca și cum un asemenea plan ar fi fost imposibil. Și, totuși, SF-ul e pe cale să devină realitate. În octombrie a.c., America dă drumul la ciparea tuturor cetățenilor, o dată cu vaccinul ce urmează a fi livrat. Donald Trump garantat!

  Departamentul Apărării și Ministerul Sănătății au semnat cu ApiJect un contract în valoare de 138 de milioane de dolari prin care compania din industria medicală va furniza seringi (pentru vaccinul Covid-19) dotate cu un microcip RFID de urmărire!
  „Astăzi (n.r. – luni, 18 mai), Departamentul Apărării și Departamentul Sănătății pot anunța un contract de 138 de milioane de dolari cu ApiJect Systems America pentru «Proiectul Jumpstart» și «Rapid USA», care împreună vor extinde capacitatea de producție din SUA pentru dispozitivele de injecție fabricate pe plan intern, de calitate medicală”, a afirmat lt.col. Mike Andrews, purtătorul de cuvânt al DoD (Department of Defence).

  https://lupuldacicblogg.wordpress.com/

  RăspundețiȘtergere
 37. Pozele sunt din filmul Thanksgiving, regia Eli Roth, mi-a luat 3 minute ca sa aflu, cat de tampita trebuie sa fie lumea sa inghita tot ce fabuleaza unul si altul !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cri sta, nu am vazut filmul, dar inainte de a-ti citi postarea chiar asta am vrut sa comentez: "imagini din SF-uri" mai ales acele tuneluri. Desigur, asta nu inseamna ca nu exista canibali. Este foarte multa manipulare peste tot si din toate partile. Si din partea celor "albi" si din partea celor "negri". O manipulare pozitiva, constructiva ar fi binevenita. Dar...asta este pana la un punct. Dupa care...te afli de unde ai plecat.

   Ștergere
 38. Am fost Sambata si Duminica in piata Victoria printre cei putini... Crezand ca o sa fac ceva util impreuna cu ceilalti,, nestiutori,,!!!
  Insa cei organizati gen: Catarama cu Lazarus, Simion cu alianta lui, Pompiliu cu adeptii lui... Au castigat capital politic... Iar multimiea dornica de fapte mari a ramasi ca inainte de protest, dezamagita!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Paul7, ma asteptam la asa ceva. Cineva, [de] undeva inca ne vrea dezbinati. Cand doi se cearta, cineva castiga.

   Ștergere
 39. COTA 20

  https://youtu.be/KPPU--tgDV0

  RăspundețiȘtergere
 40. Începuturile

  https://youtu.be/F94j3UWI6WA

  RăspundețiȘtergere
 41. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Spec Ops15 mai 2020 la 21:32

  > Lev
  Doar așa știi că ți-am văzut răspunsurile în blogul precedent.

  "Linia de front din WW III de astăzi nu este orizontală ca în Războaiele Mondiale trecute, ci verticală - de la suprafața Pământului la Spațiul adânc. Aliații și asistenții la Forțele Luminii, precum și la Forțele Întunecate există în TOATE Țările."
  Aș fi de acord că în ceea ce privește descoperirea compresiunii și factorizarea în intenția și participarea individului, mișcarea liniei frontale este mult mai fluidă.

  Sincer, nu prea am înțelegere deplină. Aș dori să știu care sunt perspectivele apropiate de la Singapore până în momentul în care suntem evacuați înaintea acelui tsunami global, dar până când va veni Evenimentul și vor începe să difuzeze informațiile reale dincolo de Veil, sunt nepătruns.


  Spec Ops15 mai 2020 la 21:37
  > Lev

  "Testat cu succes, de exemplu," podeaua "dintre orbita mijlocie și înaltă, care este conectată la suprafața planetei prin șapte piloni mobili. Acest strat are o energie complet diferită. În mai 2020, constructorii săi au solicitat și au primit permisiunea pentru a conecta acest etaj la câmpul energetic 32D din Marele Univers, dacă este necesar. Pentru comparație: energia Soarelui nostru Galactic Central este 14D. "

  Btw această diagrama din Wikipedia care definește Orbită joasă, medie și înaltă

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Orbitalaltitudes.svg

  Răspuns


  COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛X🕛🕛🕛🕛

  Lev16 mai 2020 la 6:25 AM


  necunoscut 15 mai 2020 la 11:55. Lev @. Dar grila Nevic ??

  Este grila Nevic.


  necunoscut 15 mai 2020 la 11:57 AM. Lev @. Și ce zici de PVSE?

  Respect profund toate stelele și misiunea lor. Ele sunt într-adevăr un mare ajutor pentru pământeni.

  RăspundețiȘtergere

 42. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Lev16 mai 2020 la 6:59 AM

  Spec OpsMay 15, 2020 at 9:32 PM. "Lev: Linia de front din WW III de astăzi nu este orizontală ca în războaiele mondiale trecute, ci verticală - de la suprafața Pământului la Spațiul adânc ..." Aș fi de acord că în ceea ce privește Compres Breakthrough și factoring în intenția și participarea individului la mișcarea linia de front este mult mai fluidă. Pentru a fi sincer, nu prea am înțelegere deplină. Aș dori să știu care sunt perspectivele apropiate de la Singapore până la punctul în care suntem evacuați înaintea acelui tsunami global, dar până când va veni evenimentul și vor începe Difuzând informațiile reale dincolo de vălul, sunt nepătruns. "

  Granița verticală dintre fronturi înseamnă, Spec Ops, un bazin hidrografic, o despărțire a întregii noastre civilizații de la nivelul subteran la nivelurile cuantice, unde acum se desfășoară un război aprig între LF și DF. Această scindare parcurge fiecare țară, toate structurile ei, prin fiecare familie și suflet individual. Și toată lumea decide pe ce parte să fie. Aceasta nu este doar o problemă de astăzi. Îți aduci aminte de Goethe?
  „Sunteți conștienți de o singură tulburare;
  O, nu învață niciodată să-l cunoști pe celălalt!
  Două suflete, din păcate, locuiesc în sânul meu
  și unul se străduiește să-și părăsească fratele.
  În lume, în zestre grozav de iubitoare,
  Cu pâlcuri agățate, unul aderă;
  Celălalt se ridică forțat în căutarea
  sferelor ancestrale rarefiate.
  Dacă există spirite în văzduh,
  care își țin balansul între pământ și cer,
  Coborâți din vaporii de aur de acolo
  Și mă măturați în viață iridescentă.
  Oh, a venit o mantie magică în mâinile mele
  Pentru a mă duce în țări îndepărtate,
  nu ar trebui să o tranzacționez cu rochia cea mai aleasă,
  nici cu mantia și veșmintele coroanei. "
  - Faust, prima parte.

  În ceea ce privește evacuarea ... Pregătind-o, este o idee bună să vă întrebați ACUM, cu ce bagaje merg la această croazieră? Va trece controlul la frontieră în starea mea actuală? Sau mă va readuce la matricea 3D?

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere

 43. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Persoana ingrijorata13 mai 2020 la 16:55

  Mă întreb ce înseamnă dezvoltarea filtrului.

  Ceva ciudat s-a întâmplat. Comandantul Ashtar Sheran al GFOL a încercat să-mi spună telepatic ceva. El mi-a spus (sau am crezut că mi-a spus, nici o modalitate de a ști dacă este adevărat sau nu). Ei bine, m-am gândit că mi-a spus că în weekendul următor, 16-17 mai, pot apărea pleadienii și GFOL, iar prezența lor va fi „resimțită” de mine și de mulți oameni. Apoi mi-a spus în jur de o săptămână în weekend, 23-24 mai sau undeva pe acolo, Evenimentul se va întâmpla și extratereștrii vor fi dezvăluiți umanității.

  Nu știu dacă acest lucru este adevărat sau nu sau o imaginație a mea. Tocmai mergeam afară făcând exerciții fizice când s-a întâmplat asta.

  De asemenea, de ce este considerat Roma cel rău? O mulțime de lucrători ușori (QAnon, New Agers, precum Magenta Pixie și Laura Eisenhower, etc.) continuă să spună că Roma este rea și sugerează simbolic că Cabalul este Roma.

  De ce „Roma” este considerată simbolic „Întunericul”?

  Dar Roma a oferit lumii o mulțime de lucruri bune. Roma ne-a dat creștinismul și a făcut ca întreaga lume să cunoască veștile bune ale lui Isus. Deci, cum poate Roma, simbolul Romei, să fie Cabala sau „Forțele Întunecate” atunci când cred în Isus Hristos Domnul? Oricine ar fi acest „Cabal”, nu poate fi Roma sau creștinismul (Roma spirituală), deoarece este dedicat Satanei. Isus Hristos însuși nu ar aproba sacrificarea copiilor lui Satan în DUMB-urile subterane. Nici vaccinarea persoanelor cu otrăvuri toxice sau AI 5G nu se gândește să controleze oamenii pentru a se închina Satanei. Isus ne spune să facem și altora așa cum v-ați fi făcut. Când generalul roman Titus Flavius ​​Vespasianus a distrus Templul în anul 70AD, a fost așa cum a spus Iisus să se întâmple când va fi în viață. Regatul va fi luat de la ei și dat unei națiuni care ar aduce roadele acesteia.

  Este motivul pentru care YHWH / Adonai / I AM urăște Roma, din cauza a ceea ce s-a întâmplat în 70AD? De aceea Federația Galactică / Forțele ușoare / Rezistența urăște Roma, pentru că Roma a devenit Regatul lui Hristos?
  Aceasta este doar umila mea părere.
  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 44. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Necunoscut14 mai 2020 la 7:46 AM

  Roma este centrul spiritual al Iluminatilor, deoarece Londra este centrul financiar, iar Washington DC este centrul militar. Roma este centrul preoției satanice vaticane care controlează toți banii lumii. Papa iezuit este unul dintre liderii Iluminaților.


  Aquilla14 mai 2020 la 8:33 AM

  Cred că este din cauza faptului că Vaticanul este la Roma, ceea ce este foarte obraznic.

  BBB14 mai 2020 la 11:10
  O.K . Povestea = arheologic este Roma este numele satului, care cu mult timp în urmă, a fost acolo în același documentar pe care l-am vizionat la televiziunea publică, așa că nu arheologul mass-media a spus că povestea veche pe care au descoperit-o spun că dacă știți numele real al Romei și mi-ar spune-o a muri . Așadar, aceasta este povestea despre numele Romei și despre împărații din Roma unde, precum în SUA, președinții, unii răi, unii, foarte foarte răi. Cineva a spus că 666 înseamnă Julije Cezar. Gândește-te că Roma se află pe o anumită linie energetică a pământului și dacă ai puține puncte importante sub controlul tău, cum ar fi Siria Roma, și altfel poți controla mai ușor energia pământului și nu știm istoria noastră. În țara mea de lângă italia aveți roci megalitice extrem de mari, așa cum tipul care le-a înregistrat în timp ce stătea în ele a spus că pot „ Nu-mi imaginez pentru ce a fost construit acest lucru, deoarece arată ca niște rămășițe ale unui zid care să-l oprească pe Godzilla sau ceva de genul acesta. Dacă vizitați alte țări vecine ale mele și le citiți cărțile despre istoria ultimilor 30 de ani, atunci veniți în țara mea și le citiți, veți vedea că sunt diferite. La fel se întâmplă și cu istoria veche a planetei noastre. Gândește-te că ultimul adevăr a fost în Biblioteca Alexandriei și a fost ars și demolat la Roma de către Roma. Urmăriți filmul Book of Eli cu Denzel Washington, dar doar la sfârșitul filmului, oamenii răi primesc cartea nu este bună și o rescrie. Așa văd că istoria noastră tru a dispărut. Deoarece oamenii răi nu le pasă, ei trebuie să șteargă satul, orașul sau țara de pe fața Pământului, iar oamenii buni sunt buni pe care îi omoară doar apărându-se dacă au timp.

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 45. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Aurifer14 mai 2020 la 19:18

  Elita romană a descoperit magia neagră și luciferianismul și au practicat-o cu siguranță. Valoarea numerică a numelui împăratului Nero în ebraică este de 666, pe Cartea Apocalipselor. Romanii l-au răstignit pe Iisus, i-au persecutat fără milă pe urmașii săi timp de secole și s-au abătut în cele din urmă să formeze o nouă religie cu Iisus care exclude cu atenție cunoștințele pe care le considerau prea amenințătoare. Biserica a devenit apoi un vehicul puternic pentru corupție și opresiune.


  LongStar11714 mai 2020 la 23:36

  Nimeni nu știe ce se întâmplă în perioada 16 - 17. Roma a devenit un fortăreț / centru de putere pentru nobilimea neagră descendentă din kurgan. Dacă este un portal puternic, poate fi întunecat și acest lucru ar putea fi întâmplat. La fel ca un simbol poate fi folosit pentru bine sau rău. Oricine a fost Isus, nu a creat o religie / filozofie. Creștinismul timpuriu a fost foarte gnostic și diferit de cultul constantinelor. Creștinismul a fost un amestec de sacrificiu de sânge, suferință, tradiții pre-creștine, care au fost influențate de kurgani, deci nu se perfecționează și unele învățături reale ale lui Isus. Este un sistem compus de credințe care controla spiritualitatea și era mai mult rău decât bine. Q este suspect și eisenhower este o linie de noblețe și este suspectă și ea.


  jw30133015 mai 2020 la 1:26 AM

  „Roma ne-a dat creștinismul” Exact !!!! Nu poți vedea farsa de la bun început ?? Acum, toți stăteau în așteptarea celei de-a doua veniri în loc să facă singuri lucrarea și să găsească conștiința lui Hristos în interiorul lor. Nu beau sângele lui Hristos și nici nu mănânc trupul lui Hristos în curând. Totul este un tip corupt. Jumătate adevăruri și jumătate minciuni. Scoateți-l și intrați înăuntru.

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 46. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Universul necunoscut 15 mai 2020 la 4:35 AM

  Am primit același Intel, ceva menit să se întâmple în acest weekend și eveniment weekendul viitor după


  Spec Ops15 mai 2020 la 6:57 AM

  > Persoana preocupată

  Creștinismul ca virus al minții avraamice a fost statul islamic din zilele sale cu modul în care a răspândit religia prin Europa și a șters toate rămășițele închinării la zeiță.

  Accesați canalul „Thomas Sheridan” de pe Youtube și educați-vă. Căutați în sus Tuam, Irlanda și cei 800 de bebeluși aruncați într-o fosa septică de un mănăstire catolic.

  Acesta este un punct de plecare pentru cercetarea a ceea ce religia a făcut în Irlanda și impactul colosal pe care l-au făcut pentru a se descurca și a distruge umanitatea în restul lumii.
  https://www.youtube.com/user/ThomasSheridanArts/videos


  Sufletul liniștit15 mai 2020 la 8:13 AM

  Este interesant de remarcat faptul că romii sporit înapoi este Amor.

  https://2012portal.blogspot.com/2013/03/cobra-new-society-conference-in-rome.html

  https://2012portal.blogspot.com/2013/03/short-update-about-rome-conference -this.html


  LighthouseSouth15 mai 2020 la 12:25

  Dragă persoană preocupată,
  aceste întunericuri nu au abilități creative și nici dragoste. Au transformat Roma în ceva foarte, foarte rău (aveți încredere în mine sau mergeți să săpați pentru voi) ... alții au răspuns deja la asta.
  Cu toate acestea, bunul meu simț îmi spune că ceea ce era Roma înainte de ocuparea lor era probabil foarte bun, proporțional cu întunericul actual. Pur și simplu răsucesc și folosesc greșit simboluri, oameni, nume, locuri, vortice, tot.
  Deci da, este bine (sau a fost bine) dedesubt, dar este o situație sumbră în zilele noastre. Sper că umanitatea va reuși să recupereze biblioteca Alexandria și cunoașterea Zeiței care este înmormântată sub Vatican, precum și să recâștige o perspectivă asupra adevăratei învățături a lui Isus Hristos. Ar fi extrem de benefic pentru umanitate ... Cu toate acestea, mi se pare că este foarte diferit sau chiar opus față de ceea ce predau astăzi ...
  Victorie la lumină! :)

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 47. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛 ROMÂNIA

  FM14415 mai 2020 la 12:52


  Este naiv să gândim așa. ROMÂNIA ÎNCĂSEȘTE ORICĂ. ROMÂNIA ESTE DE ASEMENI. Toate „meritele” Romei despre care scrii au fost însușite de Vatican, chiar de la început de la GNOSTICS, care erau adevărați creștini, se pot spune SAMARITANI.


  Sherman15 mai 2020 la 15:26
  De când a fost creștinismul un lucru bun?

  Răspuns

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 48. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  AstralTraveler14 mai 2020 la 6:01

  Persoanele publice pe care le vedem în știri care comit flagrant crime împotriva umanității cu o impunitate absolută nu au suflete umane. Ele arată doar ca noi și de aici se termină asemănarea. Sunt hibrizi. Sunt entități căzute care s-au întrupat în corpurile umane. Acesta este motivul pentru care pot răni alți oameni pe scară largă fără nici un sentiment de remușcare. De aceea, ei obțin energie și putere din suferința umană. Sunt reptilieni, draco și archon.

  Oricare dintre personajele publice cu sufletele umane care lucrează acum în numele agenda întunecată are schelete în dulapurile lor. Au fost domniți să facă licitația stăpânilor lor întunecați de teama de a nu fi expuși, sau mai rău.

  Cifrele publice despre care vorbesc se regăsesc în instituții precum politică, divertisment, afaceri și comerț, bancă și finanțe, educație, militar și industria medicală.

  Avantajul pe care îl avem asupra acestor ființe greșite este capacitatea noastră înnăscută de a conecta și de a deveni canale pentru energiile rezonante superioare de pace, iubire, liniște și seninătate. Acestea sunt talentele noastre prețioase. Când le folosim individual și colectiv, subvertim agenda întunecată.

  Abilitatea noastră de a ne conecta cu Sursa Vieții este acolo unde avem puterea finală asupra celor căzuți. De aceea, entitățile întunecate încearcă să ne conțină și să ne controleze. De aceea ne întorc unii împotriva altora. De aceea, cei întunecați muncesc atât de mult încât să ne facă să uităm originile noastre. Ei au nevoie de energia noastră pentru supraviețuirea lor și, în același timp, se tem de trezirea noastră.

  Nu suntem hrană pentru porci. Suntem copii ai Divinului. Când ne aducem aminte cine suntem și stăm în adevărata noastră putere, este terminat jocul pentru acest sistem matricial vechi și uzat.

  Ținem cheile libertății noastre.

  Răspuns
  Răspunsuri

  Necunoscut15 mai 2020 la 15:38
  Acest lucru am ajuns să cred, de asemenea, și că una dintre dezvăluirile anterioare va fi despre acest fapt despre reptilieni.

  The Portal Cobra

  RăspundețiȘtergere
 49. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛 BAZE SUBTERANE

  Arhitect sacru 5D14 mai 2020 la 10:11

  NEGOCUL ESTE RISCAT LA SUPRAFATA ..... PENTRU TRANSMUTARE

  Toată lumea trebuie să înțeleagă că ceea ce se întâmplă în prezent este parte a procesului .... Planul divin. Acesta este exact cum arată Compression Breakthrough și este un semn foarte pozitiv! Când lumina de sub suprafață (pe care o trimitem prin meditațiile noastre) și lumina de deasupra suprafeței se întâlnesc și împing sau comprimă întunericul într-un spațiu restrâns - descoperirea este mai mult sau mai puțin iminentă!

  Suntem la acel moment acum ...... așa că luați inimă dragi suflete !!

  Există o întreagă lume subterană sub picioarele noastre pe care forțele întunecate le-au folosit pentru a-și duce la îndeplinire crimele împotriva umanității, unele dintre bazele lor parcurgând mulți kilometri adâncime. Pe măsură ce aceste zone sunt curățate (deseori cu explozibili), energia întunecată trebuie să meargă undeva.

  Se ridică ..... la suprafața planetei ..... și depinde de noi cei mai treziți .... să-l transmitem.

  Nu ar trebui să acceptăm această energie întunecată ca fiind a noastră, ci doar să o recunoaștem pentru ceea ce este și să folosim Flacăra Violetă a Transmutării pentru a o transforma în Lumina Aurie strălucitoare (armonicul superior al aurului). Puteți utiliza, de asemenea, Violeta Flame pentru a purifica complet acele vaste caverne subterane și a transforma toată energia întunecată în lumină pură strălucitoare.

  Aceasta este o meditație excelentă de curățare a flăcării Violet care durează mai puțin de 6 minute și poate fi realizată pe tot parcursul zilei (Violet Flame Earth Ascending):
  https://www.youtube.com/watch?v=504ic1qa-iQ

  RăspundețiȘtergere
 50. COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  KnowledgeProtects14 mai 2020 la 7:56 AM
  Sunt atât de curios, citind comentariile lui Lev.
  De unde știi atât de multe?
  Vă rugăm, împărtășiți mai multe informații despre evenimente

  Răspuns
  Răspunsuri

  Patrick Kehoe15 mai 2020 la 10:16 PM
  Cred că povestesc lucruri pe care le-au citit din diverse locuri. Au spus că sunt o persoană normală dacă îmi amintesc corect.


  Aquilla16 mai 2020 la 12:32
  M-am întrebat și asta

  Răspuns


  COLAPSAREA U.S.A.( ÎN PROGRAM )

  🇺🇸 🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛🕛

  Lev18 mai 2020 la 4:16 AM

  "KnowledgeProtectsMai 14, 2020 la 7:56 AM. Sunt atât de curios, citind comentariile lui Lev.Cum știți atât de multe? Vă rugăm, împărtășiți mai multe informații despre evenimente"

  Voi, KnowledgeProtect, dacă Cobra permite.Promise.

  The Portal Cobra

  SFÂRŞIT

  Datarea Z Numele16 mai 2020 la 16:42

  Este Cosmic. Nimic nu poate opri Planul.

  Evoluţie16 mai 2020 la 21:36

  Schimbările se petrec, dacă urmăriți cu atenție știrile, puteți vedea. Este agonizant de lent, pentru că, desigur, este ... * grumps * Dar lucrurile despre care vorbesc Cobra și echipajul de ani de zile au început să se producă în sfârșit.

  Necunoscut17 mai 2020 la 18:52

  Dacă nu putem renunța, nici nu puteți! Suntem cu toții pe ultimele picioare, dar așa a fost descrisă lupta care va fi până în ultima clipă. Furie, furie, furie împotriva morții luminii. Ești iubit. Ești nevoie. Nu renunta. Recompensele pe care le veți primi sunt peste măsură. Vă veți aminti cine sunteți cu adevărat și veți fi reuniți cu familia sufletului dvs. și toată această durere va fi spălată pentru totdeauna, dar NU puteți pierde inima ACUM. Ești un soldat al Luminii și-l interzic!

  RăspundețiȘtergere
 51. Iarăşi,despre baze subterane

  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=22563

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.