joi, 7 mai 2020

Actualizare Ben Fulford (07.05.2Q2Q) – Falsa pandemie va duce la expunerea Programelor Spațiale Secrete?


 Deși poate părea un impas de suprafață, deoarece bătălia pentru Planeta Pământ este în plină desfășurare, se întâmplă ceva uriaș, mai multe surse legate de guvernul american sunt de acord. Programul Spațial Secret este pe cale să fie dezvăluit, spun sursele NSA. La rândul lor, surse NASA spun că un fel de anomalie „afectează țesătura realității”. Armata americană este de asemenea în plin război cu peste 1 milion de rezerviști. Drept urmare, lista celebrităților, miliardarilor și politicienilor dispăruți continuă să crească pe măsură ce o purificare masivă a sataniștilor continuă. 
Pe măsură ce adevărații criminali sunt înconjurați, falimentul corporației americane duce acum la eliberarea în masă a majorității infractorilor non-violenți. În timp ce mulți avocați ai legii și ordinelor trag clopote de alarmă, fapt este că S.U.A. a exploatat un gulag masiv de muncă cu sclavi: https://www.mystateline.com/news/local-news/illinois-releases-146-sex-offenders-including-3-sexually-dangerous-persons-convicted-in-winnebago-ogle-counties/
Americanii au șanse de 20 de ori mai mari de a ajunge la închisoare decât chinezii. De exemplu, o prietenă afro-americană spune că fratele ei a fost închis pur și simplu pentru că părul său a fost pozitiv pentru marijuana. Acesta nu este decât unul dintre nenumăratele exemple a conducătorilor cabaliști, care folosesc orice pretext pentru a folosi munca sclavilor din închisoare. Un coleg din Singapore a văzut vânzările către investitorii din Extremul Orient ca obligațiuni americane susținute de forța de muncă ai sclavilor din închisori, Guvernul american a vândut chinezilor obligațiuni susținute de munca cu sclavi. Falimentul corporației închide acum acest gulag. Doar criminalii cu adevărat periculoși trebuie ținuți în pușcărie în circumstanțele actuale. Poate crearea unui sistem de rezerve în închisori controlate de bande ar putea fi calea de a merge mai departe? Între timp, oile se mențin în casele lor și încep să-și dea seama că guvernul lor actual este format din criminali și mincinoși.

Multe posturi de știri tradiționale se trezesc acum în această realitate. New York Post, de exemplu, raportează că Bill Gates ar fi creat coronavirusul în vederea microcipării. NSA spune același lucru, sună atât de nebunesc: https://nypost.com/2020/04/13/roger-stone-bill-gates-may-have-created-coronavirus-to-microchip-people/

Industria vaccinurilor este agitată de ceva timp, iar oamenii vor fi îngroziți când vor afla ce le-au făcut ofițerii medicali de încredere: https://c-vine.com/blog/2020/04/24/who-cdc-gates-defunded-criminal-war-crime-trials-vaccine-fraud/

Gaura iepurelui este tot mai adâncă și nu poate exista nicio îndoială că o mare familie mafiotă a condus lumea occidentală ca o fermă mare de sclavi de mii de ani, care provine din Babilon. Rușii au fost atacați isteric pentru că au reușit să identifice conducerea acestei mafii. Dovada fotografică de mai jos, de exemplu, este doar o parte dintr-o masă de dovezi care arată că copiii lui Adolf Hitler au condus o mare parte din lumea occidentală de la încheierea celui de-al doilea război mondial.
Știați că mama lui Barack Obama, era un criminal dorit de FBI potrivit rușilor, ea fiind o fiică a lui Adolf Hitler? Tatăl său, Frank Marshall, era un agent comunist american. Iată o imagine a postării și a fișierului agenției FBI pentru mama lui Obama.


Alte fotografii trimise de ruși s-ar putea să vă ajute să vă gândiți un pic la enormitatea minciunilor care ni s-au spus de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial (dacă nu mai mult). Înainte de a le privi, vă rugăm să conștientizați că Hitler a scăpat de Berlin într-un avion spre Norvegia, înainte de a lua un submarin spre Argentina. El a trăit până la o vârstă matură în Paraguay, într-o fermă care a fost cumpărată ulterior de familia Bush. De aceea, mulți dintre copiii săi s-au născut mult după încheierea războiului (din cercetările mele se confirmă aceste informații, am publicat pe blog 2 articole cu acest subiect, n.b.). Fotografia din partea dreaptă pe care am postat-o înainte îl arăta pe Adolf împreună cu fiica sa Angela Merkel. Pentru a convinge indivizii, adăugăm acum o fotografie oficială pe partea stângă a tinerei Angela, în scop de comparație.


 Următoarea fotografie arată asemănarea dintre mama lui Hitler și Merkel.Apoi avem fotografia bunicii materne a Angelei (mama Evei Braun).


Următoarea fotografie arată trei dintre fiicele lui Hitler care au ajuns în poziții de putere: Angela Merkel, Theresa May și Dalia Grybauskaitė, președintele Lituaniei


Aici putem vedea procentul de sânge evreiesc printre naziștii de top.


Merkel aduce un salut fascist liderului israelian nazist Benjamin Netanyahu.


Eliberarea de dovezi de genul acesta face parte dintr-o încercare de a trezi oile Domnului la realitatea guvernelor lor mafiote. După atacul steag-fals din 9/11/2001, naziștii și-au îndeplinit planul pe termen lung de preluare a Statelor Unite și transformare a acestora într-un stat marionetă fascist. Acest lucru este acum doborât de Societatea Dragonul Alb și aliații săi occidentali și estici. Iată un rezumat al celor descoperite (din https://prepareforchange.net/ ):

v Guvernatorul de Michigan a lucrat pentru George Soros
v Guvernatorul de California, Gavin Newsom, este nepotul lui Nancy Pelosi.
v Nancy Pelosi este nepoata lui Hitler.
v Sora lui Adam Schiff este căsătorită cu fiul lui George Soros.
v Fiica lui John Kerry este căsătorită cu fiul unui mullah din Iran.
v Fiica lui Hillary, Chelsea, este căsătorită cu nepotul lui George Soros.
v Producătorul executiv ABC News, Ian Cameron, este căsătorit cu Susan Rice, fostul consilier pentru securitate națională a lui Obama.
v Președintele CBS, David Rhodes, este fratele lui Ben Rhodes, consilier adjunct al securității naționale Obama pentru comunicații strategice.
v Corespondenta ABC News, Claire Shipman, este căsătorită cu Jay Carney, fost secretar de presă al Casei Albe în timpul lui Obama
v Reporterul ABC News și Univision, Matthew Jaffe, este căsătorit cu Katie Hogan, fostul secretar de presă adjunct al lui Obama.
v Președintele ABC, Ben Sherwood, este fratele lui Elizabeth Sherwood, fostul consilier special al lui Obama.
v Președintele CNN, Virginia Moseley, este căsătorită cu Tom Nides, fostul secretar adjunct al lui Hillary Clinton.

Listele Casei Albe, Senatului și Congresului continuă ... este un singur mare club de familie al cabalei și nu are nimeni voie lângă ei! https://prepareforchange.net/2020/05/03/governors-gone-wild/

Aceștia sunt cei împotriva cărora alianța luptă. Acestea sunt câteva dintre celebritățile și politicienii despre care ni se spune că au fost deja arestați (trebuie să apară într-un comunicat de presă oficial al Departamentului Justiției, așa că această listă este provizorie în acest moment):

       Celebrități:
Seth Green, James Gunn, Dan Scheinder, Steven Spielberg, Tom Hanks (de acesta am primit info că a fost omorât prin injecție letală pentru crime împotriva umanității, n.b.), Steven Colbert, Jimmy Kimmel, Ashton Kutcher, Kevin Spacey, Kathy Griffin, Oprah Winfrey, Shawn Carter, Beyonce Knowles, Anthony Kiedis, John Legend, Chrissy Teigen, Jim Carrey, Steven Tyler, Ben Affleck, Stephen Collins, Will Ferrell, Aliaune Damala Badara Thiam (Akon), Marshall Matthers III, Jeffrey Jones, Victor Salva, Marc Collins Rector, Charlie Sheen, Tyler Grasham, Madonna Ciccone, Katheryn Hudson, Gwen Stefani, Stefani Germanotta, James Franco, Will Smith, Justin Roiland, John Cusack, Demi Moore, Brian Affleck, Meryl Streep, Wanda Sykes, Chelsea Handler, Michelle Wolf, David Yarovesky, Pharrell Williams, Quentin Tarantino, Robert Downey Jr, Courtney Love, Alec Baldwin, Johnny Depp, Brian Warner, Asia Argento.

    Elite politice:
Joe Biden, John McCain, Bob Menendez, John Podesta, Tony Podesta, Hillary Clinton (injecție letală deja), Bill Clinton, Chelsea Clinton, Jeff Flake, Bob Corker, Jacob Schwartz, Ed Murray, Barney Frank, Brock Adams, Mel Reynolds, Neil Goldschmidt, David Wu, Tony Mendoza, Anthony Weiner, Peter Strzok, Adam Schiff, Charles Windsor, John Kerry, Joe Scarboroug, Andrew Cuomo, Justin Trudeau, Brian Stelter, Jake Tapper, Chris Cuomo, Pope Francisc, Bill Richardson, Peter Soros, Prince Andrew, Barack Obama, Anderson Cooper, Sheila Jackson-Lee.

 Acest grup nu merge liniștit noaptea și este clar că au încercat să ne omoare și să ne sperie prin supunerea cu „coronvirusul plandemic ”. Este, de asemenea, clar că, dintr-un anumit motiv, atacul lor cu biotehnologie asupra rasei umane este neutralizat în acest moment. Acest politician italian este unul dintre cei care se trezesc la natura falsă a acestei pandemii, întrucât a verificat de fapt și a aflat că așa-numitele morți de coronavirus nu au fost nimic de acest fel: https://fromrome.info/2020/04/25/italian-senator-sgarbi-denounces-the-statistical-fraud-on-covid-19/

Aici puteți vedea cauzele reale de deces, care sunt în mare parte atacuri de cord și cancer: https://infogram.com/top-10-causes-of-death-striking-down-americans-1h7j4dpgnxod4nr

Chinezii și rușii sunt, însă, conștienți de faptul că regimul american a încercat să ne omoare pe toți cu arme biologice. Iată unele declarații oficiale:
   "Am luat act de declarația făcută de Ministerul rus de Externe ... Statele Unite au creat numeroase laboratoare pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice, care evocă grave griji publice în țările vecine în cauză", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez Geng Shuang, miercuri (28 aprilie).
  Între timp, agenția oficială de știri Xinhua a spus: „Washingtonul trebuie să răspundă îngrijorării că răspunsul american tardiv și haotic a accelerat de fapt răspândirea virusului în mai multe locuri din întreaga lume.”

Acest lucru diplomatic, este atât de aproape încât pot ajunge să învinovățească SUA pentru răspândirea pandemiei, fără o declarație reală de război. http://www.xinhuanet.com/english/2020-05/04/c_139029131.htm

Deoarece atacul cu erme biologice s-a dovedit a fi un fals și nul, acum există o încercare serioasă continuă a cabalei de a ne omorî cu armament electromagnetic. Acest lucru se apropie de casă. Săptămâna trecută, medicul veterinar mi-a luat câinii pentru a mă apropia de o poveste fascinantă. El a spus că au făcut un experiment 5G la Zenpukuji Park, care este aproape de casa mea din Tokyo de Vest: ,, Păsările au început să cadă din cer. Am fost chemat și am dus 3 porumbei morți la un spital și i-am examinat. Toți aveau plămânii rupți de parcă ceva s-ar fi încurcat cu ionii de sodiu din corpul lor. De asemenea, toți aveau simptome identice cu peritonita infecțioasă felină (un coronavirus care distruge plămânii pisicilor) ”. El a spus că „nu este posibil în mod natural”, pentru porumbei să obțină coronavirus pentru pisici.

Se pare că păsările cad din cer și în alte locuri precum Australia: https://www.abc.net.au/news/2020-05-01/mysterious-virus-killing-lorikeets-in-queensland/12205888

Anterior dr. Michael Meiring și alții ne-au spus că HIV a fost creat prin luarea unei boli a pisicii și amestecarea acesteia cu gene de la maimuțele verzi africane și alte lucruri urâte pentru a o face infecțioasă pentru oameni: https://www.vet.cornell.edu/departments-centers-and-institutes/cornell-feline-health-center/health-information/feline-health-topics/feline-infectious-peritonitis

Acești oameni trebuie eliminați din toate pozițiile de putere ASAP și acest lucru este exact ceea ce se întâmplă acum. Bastionul final al grilei lor de control sunt corporațiile și băncile. Acesta este motivul pentru care guvernul corporativ al SUA și sistemul său financiar trebuie să fie implodate. Un mod în care s-ar face acest lucru este prin prăbușirea prețului petrolului. Prețurile negative ale petrolului, observate recent, îi scot pe speculanții din computer de pe piața petrolului. La fel se face și pentru alte mărfuri. Ideea este de a separa speculanții financiari de afacerile din lumea reală.

Cabala se luptă în continuare încercând să distrugă traiul oamenilor, închizând economia cu blocarea pandemică falsă. Această bătălie poate fi văzută ca revenirea pieței bursiere (îmbogățirea cabalei), în timp ce SUA adaugă un record de 30 de milioane de șomeri (sărăcind oamenii). Acești conducători satanici sunt atât de aroganti încât lasă semne publice ale activității lor, în special numărul 666. De exemplu, bilanțul FRB a atins 6,66 trilioane de dolari în 29 aprilie, în timp ce rata criminalității din Italia a scăzut cu 66,6% din cauza blocării: https://www.federalreserve.gov/releases/h41/current/ ; https://www.zerohedge.com/geopolitical/italy-crime-drops-666-amid-lockdown-loan-sharks-focus-lasers

Așa cum stau lucrurile acum, armata americană este singura instituție capabilă să se ocupe de colapsul Corporației Satanice a Statelor Unite. În total, 1.031.000 de rezerviști au fost apelați pentru a asigura că elementele de bază pentru supraviețuire (hrană, adăpost și îngrijiri medicale de urgență) sunt disponibile pentru toată lumea pe măsură ce sistemul se prăbușește. Eforturile depuse de cabală pentru închiderea instalațiilor de prelucrare a cărnii sunt un exemplu în care militarii au intervenit deja. Puteți confirma acest lucru citind ordinele executive de mai jos : https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-ordering-selected-reserve-armed-forces-active-duty/ ; https://www.statista.com/statistics/232330/us-military-force-numbers-by-service-branch-and-reserve-component/ ; https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-delegating-authority-dpa-respect-food-supply-chain-resources-national-emergency-caused-outbreak-covid-19/

De asemenea, UE se destramă împreună cu SUA și se desparte în statele sale componente :  https://www.rt.com/news/487421-netherlands-rutte-eu-coronavirus-finance/

Deci, ce urmează? Este greu de spus atât timp cât va continua și se va înrăutăți haosul, dar cel mai rău va fi probabil până în vara acestui an, anunță Pentagonul și alte surse. Întrebarea reală este însă dacă prăbușirea Corporației SUA va dezvălui Programul Spațial Secret și tehnologia militară secretă care a fost monopolizată de elită. Societatea Dragonul Alb li s-a adresat naziștilor oferindu-le amnistie completă (cu excepția torturilor de copii și a criminalilor în masă). Sperăm că dezvăluirea programului lor spațial secret va oferi SUA și restului lumii scânteia pentru a începe o nouă eră miraculoasă. Oricum ar fi, trezirea globală în masă care a început nu mai poate fi oprită. Umanitatea este eliberată de milenii de sclavie.

   Victorie Luminii!


24 de comentarii:

 1. Mariusica,eu m-am păcălit cu cumpanasu și Tulsi,o sa te frigi și tu cu Qanon și the great chosen adică Becali de la casa neagraDC!nu spun că nu e o opoziție a militarilor pozitivi contra cabala,dar Trump al luminii,eliberatorul ,e prea mult,plus că Qanon e o factorie a agențiilor secrete americane că sa ne amețească cu alesul lui peste!baga și articole cu trădătorii de țară autohtoni,zi ceva de Roxit Recit,francezii vor afară din ..UE!după brexit urmează Crezut,s-ar putea Itexit,am uitat românii au votat .UE!asta primesc acum de la PNL.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Toți,și Cumpanasu și Tulsi,Trump,Becali,Qanon și mulți,mulți alții nu sunt decât niște excroci(excrocherii)pentru prostit prostii,"goyimi"plătitori de taxe și impozite,sclavii jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor și iezuiților de mii și mii de ani,de inainte de vechiul Babilon! Cum să credeți că acești criminali,acești monștrii ucigași de copii vor ceda puterea după mii și mii de ani de conduc omenirea? Trebuie ca nivelul prostiei Dvs. sa depaseasca 66,6% cel atins la alegerile din noiembrie-decembrie de anul trecut ca sa credeți așa ceva!!!

   Ștergere
  2. Dar cine zice că vor ceda? Trebuie învinși, dar oameni cu gândire negativă nu vor face decât să coboare nivelul vibratiei conștiinței planetare. Ori dacă Forțele Luminii negociază cu ei este pentru a nu cădea victime oameni negativiști ca tine și ca mulți alții ce tot comentează pe aici.
   Deci pentru tine negociază nu pentru Ei...
   Oricum până în 2025 se va alege grâul de neghină, cine mai crede în aceste satane, de puterea lor, ducă-se cu ei....
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  3. MISTER Unknown ! Dacă până acum comentariile dv.nu aveau mereu o direcție clară , mai explicit nu ne dădeam cu toții seama de partea cui ești , cel puțin pt.
   mine lucrurile sunt f.clare. Ați dat cărțile pe față.Având în vedere că sunteți prezent la mai toate articolele în comentarii acum este limpede cu ce anume te ocupi și de către cine ești plătit să figurezi mereu aici.Ia-ți ultimul salariu și cară-te !!! Nu ești de partea PATRIOȚILOR ! ! ! punct*

   Ștergere
  4. Și cine sunt domne Patrioții ăștia?o fi patrioți in SUA pentru gasca lor colonizatoare!Patrioții ăștia or fi cumva:Trump,pompeo,Bolton,FAUCI,kushner,ivanka,esper,haspel,frumoasa echipa patrioata,daca era președinte Obama sau Bush nu-și permiteau să lichideze un ministru al Iranului a treia zi din an cu un atac terorist,al dracu patriot Trump asta daca nu-i calma Puțin pe iranieni acum era Hiroshima pe toată planeta!De ce oare patriotul asta roșcovan și dolofan împreună cu salam al Arabiei saudite au scăzut prețul barilului,pentru că au văzut că Rusia,Iran și Venezuela se descurca cu toate sancțiunile lui Patriot,tot petrolul extras din Syria îl depozitează în SUA Turcia și să,urmează să cucerească Venezuela și pe urmă vor și Iranul,să vezi preț la petrol adevărat aur negru,deci Patrioții ăștia in frunte cu Trump plus Israelul ei sponsorizează terorismul mondial cu bani din petrol și droguri,patriotul asta după ce a ieșit președinte a avut grijă să-i pensioneze pe Dunford și Mattis și i-au luat pe esper,Bolton,pompeo,kushner,al dracu patriot!nu spun că militarii pozitivi stau degeaba,dar șleahta asta numai patrioata nu este.Nu-ti doresc sa ai banii,salariul meu,ai fi fost mort de foame de mult,am dreptul sa critic și hulesc pe toți retardații din lume care se dau patrioți,avem și noi unul cu nume de Hitler,tot patriot e și asta,poate se îneaca de atât rahat cat manca!

   Ștergere
 2. faptul ca societatea dragonu alb (asa cum ii chemati voi, pt mine tot o societate cu planuri propii este, niste frustrati care vor sa aiba si ei putere) are la cunostinta faptul ca "satanistii" tortureaza copii si omoara in masa oameni nevinovatisi culmea vor sa si trateze cu ei in opinia mea este tot un complice, iar bazaconi care aduceti la cunostinta oamenilor care va urmareste este aceasi de ani de zile, sper sa realizati oameni buni ca oriunde pe acest internet exista plnuri facute de altii pentru manipularea noastra in masa, nimic nou.

  RăspundețiȘtergere
 3. Listele alea cu atâtea nume cunoscute și atâtea dezvăluiri, sunt un fapt chiar strigător la cer, sunt curioasă de cei mai mulți pe care îi știu...imi amintesc că sunt ceva ani de când Michael Buble cânta un cântec în al cărui refren avea și versul următor " Hollywood este mort" de atunci am rămas pe gânduri...
  În ceea ce privește parlamentarul italian, da, e adevărat, așa a spus, îl ascult mereu!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine bine,trezirea globală a început dar,în Ro se doarme cu sârg. Legea genocidului prin vaccinare obligatorie bate la ușă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu toti dormim.
   Adormitii sunteti voi.

   https://youtu.be/Y5SU2umTubE

   Ștergere
  2. Ce sa faci si tu Maria Aurelia...cand nu are omul ce face...si-o face...ma uit la tine de ceva vreme...si raman inmarmurit..da ce sa-i faci???atat poti atat faci...cine se supara pe tine...e prost rau de tot!Ce traba ai tu cu cei treziti sau adormiti??...aveti impresia ca ii veti trezi voi???..sau tu??..te mai dai si mare ascensionata la etajul 7...da le bagi in craci rau de tot!Daca erai cu adevarat ascensionata cum se dau multi pe aici...ai fi inteles ca nu toti vom trece!...aveti rabdare cu cei ce inca nu sunt pregatiti sa vada adevarul...nu sunt prosti cum spuneti multi.
   .si nici adormiti.
   .dar pur si simplu nu sunt pregatiti pt ce se intampla acum...hai zi ca tu te-ai nascut atotstiutoare!!!vai de capul vostru!

   Ștergere
  3. Frumos exemplu Maria -Aurelia,toți să apărăm copacii şi întreaga natură şi noi cei mari nu numai copiii.Da se măcelăreşte natura,plopii au fost retezați la jumătate,celorlalți li s-au tăiat brațele,sunt ca nişte soldați ciungi după bombardamente,conform cu implementarea 5G,da de asta " s-au modernizat " parcurile adică vă spun,sunt complet URÂȚITE,ORIBILE,au făcut şanțuri,au băgat cabluri 5G,nu mai există crengi joase,nu există şosea,trotuar,spațiu verde ,şcoală,şi unde nu puteau ei ajunge,au inventat proiecte.Aveți idee de ce coşmeliile din parcuri sub care pensionarii joacă şah şi wc-urile aferente au devenit peste noapte metalice ?!
   ................................
   Gândiți-vă profund la asta !

   Ștergere
 5. Declarație de bun simț

  Cezar Ionaşcu

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3319359028097832&id=100000713013337?sfnsn=wa&d=w&vh=i

  RăspundețiȘtergere
 6. https://www.romondonews24.com/2020/05/05/coronavirus-mass-media-americana-trump-vrea-sa-concedieze-grupul-de-lucru-al-lui-fauci/


  Coronavirus, mass-media americană: Trump vrea să „concedieze” grupul de lucru al lui Fauci.

  Rugaminte: Stiu e ca greu si ca lucrurile se misca lent... Insa tine.ti nivelul Constiintei ridicat!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca Fauci e arestat totul intra sub controlul FEMA...deci e mai nasol..

   Ștergere
 7. Și totuși,nimeni nu se atinge de Bill..cu ale lui vaccinuri..de Zuk..cu a lui cenzura..de Musk cu a lui rețea de 5g..nu cu ei ar fi trebuit început? Eliminarea chiar și a celei mai mici știri despre obligativitatea vaccinului, eliminarea cenzurii..
  Cel puțin prin eliminarea cenzurii lumea s-ar "trezi" mult mai repede..accesul la informație.. cunoașterea..
  Doar zic și eu așa..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu se poate peste noapte,manetele cenzurii sunt sub degetele cabalei acum.

   Ștergere
 8. Și totuși nimeni nu zice nimic,și mi-ar fi plăcut să aud ceva de Bill,Zuki,Musk,pentru că eliminarea ideii de vaccin obligatoriu, eliminarea cenzurii, rețelei de sateliți 5g..astea ar fi știri care probabil ar "trezi"lumea mai repede..mai mulți..
  Doar zic și eu..ar fi fost mai bine sa elimine "pionii",pentru că sunt tot acolo și au putere..

  RăspundețiȘtergere
 9. https://oficialmedia.com/mi-a-fost-falsificat-testul-m-au-internat-fara-voia-mea-acuza-managerul-spitalului-judetean/

  Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, acuză că este ținut internat cu forța și că specialiștii Direcției de Sănătate Publică Vrancea i-ar falsifica sau compromite rezultatele la testele pentru COVID-19. Miza, potrivit unor documente care au intrat în posesia noastră, ar fi prelungirea duratei de concediu medical, care ar crea portița necesară pentru suspendarea contractului de management.

  Asta o sa fie un mod de operare pt a scaoa de persoane incomode... Pe viitor!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. PENTRU CEI CE NU AU AFLAT ÎNCĂ ! https://misatv.ro/planul-de-salvare-a-lumii-11-episoade-de-film-documentar/

  RăspundețiȘtergere
 11. Vad ca la unii de pe blog,a inceput sa lipseasca "Raspundeti",nu de alta dar poate nu-i voie sa le dai raspuns,la comentarii sau la unele dintre ele...Cel mai bine este sa te abtii pe maxim cum fac eu,asa cunosti/analizezi mai usor si fara reprosuri,"ce se mai zice"si stii ce sa incerci sa raspunzi candva,intr-un moment distinct ales. Si,asa am si multa liniste,nu se supara nimeni,de regula am pareri cat mai izolate/separate,si nu am reprosul nimanui. Simplu/eficient/comod.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Răspunsurile la comentarii sunt libere şi neângrădite,după cum puteți verifica singuri aceasta,iar cele şterse sunt afişate strict,după cum îl vei vizualiza. L-am criticat pe Daniel Roxin,Cristian Alexandrescu,,dar mai ales pe "Naşul" (şi toate acestea,au fost afişate)lor care,în loc să " mâne în luptă însuşi" în România,şi să "coaguleze" în stradă ,stă la "căldurică" în Canada.El defapt,cu ajutorul securității,vede ce mesaje mai primim noi ăştialalți pe Watt-up,şi le dă,dar ce ne dă ?,ce ştim deja...L-a invitat cumva pe David Icke sau pe dr.J.Cohleman şi nu ştiu eu?!
   Poți fi CONSTRUCTIV doar dacă ai DISCRIMINARE SPIRITUALĂ. Şi doar acest fel de ființă este capabilă a avea o VIZIUNE,şi a găsi REZOLVAREA sau DEPĂŞIREA.Şi nu suntem numai noi creativi.Ai auzit cumva pe undeva să fie decretat măcar un sat fără electricitate şi fără doctori în halate albe( NAZIŞTI ). Ei sunt DOCTORII MORȚII,ei aduc DISTRUGEREA SĂNĂTĂȚII,şi oamenii devin HANDICAPAȚI datorită lor.EI ADUC MOLIMA,HOLERA,CIUMA,CRIMA.EI UCID.SUNT SATANICI ŞI SATANIŞTI.SE HRĂNESC CU SÂNGELE NOSTRU PUR !
   Este adevărat,nu putem să ne apropiem di IQ-urile lui Mircea Badea sau Minai Gâdea,dar conteză mult în ce zonă se orientezi această INTELIGENȚĂ!!!
   În această situație critică,noi CEILALȚI avem o ARMĂ DE PREȚ : BUNUL SIMȚ.
   DECI, AICI PE BUREBISTA 2012 ,NU EXISTĂ CENZURĂ,ESTE O GURĂ DE AER PROASPĂT DESPRE CUM TEHNOLOGIA ESTE MÂNUITĂ ÎN SLUJBA BINELUI DE FIINȚE ORIENTATE BENEFIC ŞI INIMA ACESTUI BLOG BATE ÎN CONFORMITATE CU NĂZUINȚELE NOASTRE,ALE CELOR VIZIBILI ŞI/SAU INVIZIBILI CARE AM COAGULAT AICI ŞI ACUM.ESTE UN MOTIV DE FERICIRE !!! ŞI ESTE MULTĂ ABNEGAȚIE AICI...

   Ștergere
 12. CUM REFUZĂM VACCINUL SAU CONTOARELE "INTELIGENTE":

  https://youtu.be/eMXZ_NDus0w

  RăspundețiȘtergere
 13. Fii încrezător !

  Croazieră7 mai 2020 la 11:33 AM


  "Cum oamenii sunt descurajați de acest post este dincolo de mine. Suntem literalmente vârful degetelor peste margine pentru eveniment, tehnologie de vindecare, tehnologii vaste pentru a ne face viața uimitoare .. fără griji de bani .. fără griji pentru muncă ... vindecarea la nivel mondial și eliberarea de sclavia pe care am îndurat-o. și știi că ești pe cale să trăiești cea mai frumoasă experiență pe care pur și simplu nu îți poți imagina .. Evenimentul se va întâmpla în curând și Umanității va primi adevărul, atunci vom avea nevoie de timp pentru a vindeca ca colectiv și apoi pentru a ne pregăti pentru Înălțare. Acesta este doar o clipă a ochiului când te uiți cu adevărat la ce urmează să apară. Amintiți-vă misiunea dvs. și țineți lumina acum mai mult ca niciodată."

  The Portal

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.