marți, 28 aprilie 2020

Peste 50.000 de copii traumatizați, salvați de militarii americani din tuneluri și subsolurile orașelor americane


 În acțiunile întreprinse de trupele speciale americane și marină, peste 50.000 de copii traumatizați, subnutriți și decedați, au fost scoși din tunelurile subterane din toată țara din octombrie trecut. Operațiunile au fost autorizate de președintele Trump și coordonate de comandantul șef, generalul Mark A. Milley și alți generali militari ai grupului de lucru pedofil din Pentagon.

Copiii malnutriți, ținuți în cuști și torturați au fost salvați sau găsiți decedați, în tuneluri subterane de sub orașele mari și mici din SUA, inclusiv unul de sub New York - Central Park. S-a spus că un alt tunel ducea de la clădirea Fundației Clinton până la Portul New York. În Central Park, mulți dintre bebeluși și copii salvați dintr-un tunel și duși în corturi medicale au murit sau au murit când au ajuns deasupra nereușind să se adapteze luminii solare. Bebelușii și copiii și-au trăit întreaga viață în tunel, nu au putut fi expuși la lumină și au nevoie de ventilatoare.

Mormane de cadavre mici, bebeluși născuți din adolescenți și chiar copii sub 13 ani din aceste tuneluri nu au văzut niciodată lumina zilei, copii deformați și traumatizați, adolescenți care au fost evident experimentați și electro-șocați ca parte a controlului minții al CIA (proiectele MK Ultra, Monarch, etc..n.b.) și supuși experimentelor genetice, abuzați sexual, închiși în cuști, torturați și uciși pentru a le recolta organele și a crea Adrenochrome, drogul pe care elitele îl bea în închinarea satanică din ritualurile lor. Se spune că un asemenea drog se vinde cu 8.000$ per gram…

Peste 170.000 de rechizitorii sigilate depuse în instanțele federale din întreaga națiune asupra acestor elite, erau în proces de a fi notificate. Cele mai multe conțineau acuzații de pedofilie. Sub autoritatea generalilor Pentagonului, deservirea acuzațiilor și salvările copiilor traumatizați era în desfășurare. A existat literalmente un război subteran în tunelurile din SUA, atât militari curajoși cât și autorii acestor orori au fost uciși. Se pare că de luni de zile această operațiune militară secretă a militarilor SUA a măturat o rețea extinsă de tuneluri subterane din SUA, Canada și Mexic pentru a salva mii de copii abuzați oribil. Operațiunile recente s-au concentrat sub marile orașe din: New York, California, Florida, Texas și Washington. 
  Video Intel pe tuneluri: 
În luna octombrie a anului trecut, un număr incredibil de 2.100 de copii care erau ținuți în cuști în tunelurile subterane din cadrul instalației militare din China Lake / California, au fost salvați de Navy Seals și pușcașii marini din SUA într-o operațiune militară folosind aproximativ 10.000 de militari:  https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://operationdisclosure1.blogspot.com/2019/10/2100-caged-children-liberated-and-saved.html ;


Cutremurele recente au fost provocate de militarii care au aruncat în aer bazele militare subterane adânci (DUMBS), astfel încât acestea nu au mai putut fi folosite din nou. Forțele speciale militare descoperă multe alte tuneluri sub orașe din toată țara.
Atrocitățile împotriva copiilor și tinerilor care au avut loc în tuneluri au fost atât de îngrozitoare încât, dacă poveștile s-ar lansa chiar acum, se așteaptă să provoace revolte pe străzi. În cele din urmă, informațiile vor fi lansate, dar deocamdată ni s-a cerut să ne rugăm pentru copiii și trupele care încearcă să-i salveze. La un anumit moment toate aceste informații se vor face publice, dar mă întreb, câți dintre compatrioții noștri planetari vor crede și câți vor face față acestor adevăruri teribile…

Misiunile au fost raportate de Timotei Charles Holmseth de la Task Force Pedophile. Știrea, neașteptată să fie preluată de Mainstream Media finanțată de George Soros și din cauza legăturilor proprii cu pedofilia, a fost lansată de un comandant al Pentagonului, care era șeful salvărilor.


      
Sursa: https://beforeitsnews.com/

76 de comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. SANT uluit,mai citisem asemenea articole DAR acesta m-a făcut să mă simt mic...neputincios dar totusi cu o speranta ca intre oamenii mari ai lumii se va gasi un consens care sa duca la curatarea ei de tot ce este oneros ...incalificabil atacuri la însăși EVOLUTIA corectă a omenirii.SPERANTA ATAT MAI AM.

   Ștergere
 2. Într-adevăr șocant. Sper ca președintele Donald Trump să continue să fie de partea Luminii.L-am judecat greșit la început.Dar cu trecerea timpului,mi-am dat seama că își merită funcția. N-ar fi exclus ca și în locuri din Ro,să se întâmple atrocități din astea. Refuz să cred că nu. Sincer să vă spun,am tremurat puțin când am citit articolul, dar mi-am revenit în fire. Oricum eu sunt pregătit pentru următoarele seturi de dezvăluiri de genul ăsta,când or să apară.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se întâmplă și la noi în țară, să nu crezi că nu, este horror

   Ștergere
  2. N-ar trebui ca știrea să fie confirmată din măcar alte două surse independente?Din media alternativă,bineînțeles.
   Și D.Wilcock și Q s-au decredibilizat complet de cînd anunță chestia asta.Iar despre Q se vorbește deschis că e o cârtiță a CIA,care a avut scopul de a induce confuzie și de deturna atenția.
   Trump nu e de capul lui acolo,uitați-vă doar la cei care efectiv îl împresoară la conferințele de presă. Și mai e ceva.Mulți cred că Trump a declanșat NESARA.Eu nu cred asta.Nu știu cîți ați urmărit conferința lui de presă de pe 10.04.La sfîrșitul ei,Trump a spus cu subiect și predicat că e mîndru că A FOST președintele americanilor.Și asta pentru că puterea a fost predată FEMA.Așa că pînă nu apar și alte surse,consider știrea din articol nu un fake news dar ceva nesemnificativ.

   Ștergere
  3. Waww! Mulțumi acestui creștin pe nume Trump Dumnezeu să-l binecuvinteze! Ma rog pentru tine Trump ca Divinul să-ți ușureze și so duci la capăt. E șocant dar din păcate și adevărat.

   Ștergere
  4. Eu am vazut o doctorita militara in New York care de pe vasul spital transmitea familiei ei despre aceasta operatiune, a facut-o voalat, dar pentru cine stie sa asculte, mesajul era clar. Deci stirea este confirmata. Cei care sunt Toma necredinciosul se vor lamuri in curand si le va fi rusine ca nu au crezut si nu au actionat in vreun fel, sa dea articolul mai departe, sa recunoasca meritele presedintelui Trump si ale armate, chiar si ale FEMA. Chiar daca a fost inconjurat de oameni rai, Trump a stiut diplomatic si in timp sa le vina de hac. Ne asteptam sa ii bata cuiele si lui Fauci!

   Ștergere
 3. Ce atrocități sunt în lume, din cauza unor bolnavi mintali...

  RăspundețiȘtergere
 4. Toată oculta mondială și toate lojele masonice ar trebui lichidate este singura soluție

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte trist dar și adevărat! Toți care au contribuit la aceste nenorocirii, sa plătească! Cum este zicala dinte ptr dinte ,ochii ptr ochi!Că-ți nenorociți blestemați sant în acestă lume? ?!

   Ștergere
  2. DA, ASA ESTE, Toată oculta mondială și toate lojele masonice ar trebui lichidate este singura soluție !!!!

   Ștergere
  3. Și șefii lor, iezuiții.

   Ștergere
 5. Tragic si traumatizant, dar e o veste buna! Binele invinge, sa avem incredere! Ma rog de cativa ani pt copilasi planetei, ei fiind si cei mai neajutorati! deodata am simtit nevoia sa ma rog tocmai pentru acesti copii abuzati de pe Pamant! Dar niciodata nu mi-ar fi trecut prin minte macar, ca se intampla cu o asa amploare asemenea atrocitati pe aceasta Planeta! Ce pret au platit acesti micuti.... Or mai putea fi vreodata oameni...normali, dupa atatea traume???

  RăspundețiȘtergere
 6. Extremely sad,hard to find the words...!

  RăspundețiȘtergere
 7. 2012 Olimpics Opening Ceremony a Ritual for the COVID-19 Media Spellcraft &5G

  https://youtu.be/f5ezo6xF2rk

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Videoclipul a fost eliminat deoarece încalcă Regulile comunității YouTube.
   Află mai multe

   Ștergere
 8. Nu încerc să neg astfel de atrocități, însă pozele respective din text nu sunt evidente..
  Mai apoi, spune că au fost scoși inclusiv decedați...nu erau oare într-o stare de descompunere? Înțeleg că s-a filmat și s-au făcut și poze, deasemenea bănuiesc că e interzisă difuzarea lor, deci nu știu cât putem avea deocamdată dovezi ca mărturii, poze și alte asemenea..deocamdată putem fi mai rezervați în răspândirea acestor știri? Mă gândesc la noi cei care le preluăm și le repostăm cum am făcut-o și eu? Mai știu însă că fără 🔥 nu iese 🚬...

  RăspundețiȘtergere
 9. Chiar dacă sună cinic pentru gândirea duală, dar sufletele acelor copii aveau karme foarte grele și în acest fel au decis să se întrupeze tocmai pentru ca, prin suferință, să se elibereze și, cu sau fără moartea corpurilor lor fizice actuale, să poată intra în ”noul Cer și noul Pământ”, în deplină șansă de evoluție alături de ceilalți semeni. Unii dintre cei care au suferit acele inimaginabile atrocități erau chiar torționarii care, trecând dincolo, Legile cosmice au decis reîntruparea lor rapidă și trecerea prin exact aceleași ordalii pe care chiar ei le-au provocat altora. Nimeni nu rămâne înafara Căii Domnului și a grației divine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exact Valdemar...exact...dar si aici cu karma e de discutat...e lucru necurat la mijloc..toti facem rele...si le facem ca suntem dusi sa le facem..pusi in ipostaze ca sa ajungem sa facem rele...ca pe urma la nesfarsit sa platim karma!!!...lucru cu care eu nu sunt de acord...

   Ștergere
  2. Un răspuns documentat spiritual pe care îl agreez!

   Ștergere
  3. Sincer,nu mi se pare imposibil,dar chiar atat de multi copii???

   Ștergere
  4. Din punct de vedere karmic asa se intampla cum ai descris, nimeni nu primeste mai mult sau mai putin decat merita,dar totusi compasiunea fata de acei copii torturati este foarte mare,asa ca oameni buni haideti sa ne rugam din tot sufletul pentru ei sí pentru planeta noastra ca sa fie in sfarsit pace, fericire, iubire in tot globul 🙏🙏🙏

   Ștergere
  5. Domnul a spus ca "omul traieste o singura data". Nu exista vieti anterioare,n au facut nimic copii in vieti anterioare,nu i nicio treaba karmica. "Amintirile" unora din "vieti anterioare" sunt puse in mintea oamenilor de diavol,pt deceptia multora,ca lumea sa creada ca mai e o sansa dupa aceasta viata. Nu mai e nicio alta viata,trebuie sa il urmam pe Hristos acum,in viata asta pt ca apoi vine judecata,nu ne reincarnam!

   Eu cred ca,din pacate,este adevarat ce auzim despre acesti copii,am auzit zeci de marturii.Imi doresc din suflet si ma rog sa fie adevarat ca sunt salvati,as vrea sa auzim mai multe despre asta cat mai curand.

   Ștergere
  6. Hristos a Înviat! Asta voiam să spun și eu. Oamenii ăștia nu își dau seama că abereaza?! Bunul Dumnezeu să îi lumineze!🙏

   Ștergere
  7. Dacă ar fi aşa ce şanse are un copil avortat de a ajunge la Dumnezeu În fața unor ființe milenare umanoide şi aceste vârste atinse fără tehnologie...

   Cel mai CLAR exemplu de REÂNCARNARE este chiar Iisus( proveniență-Hiranya Locka), care,exact ca în AVATAR film s-a încarnat în trup uman,era Sananda de pe o NAVĂ DE PATRULARE din sectorul CALEA LACTEE ,unde echipajul era asistat tehnologic să trăiască milioane de ani tereştri...

   Şi aceasta a fost MISIUNEA Lui...MILITARĂ.

   Ștergere
  8. BIBLIA FALSIFICATĂ

   "Lumina nu a lăsat Umanitatea toată în mâinile Anunnaki,după căderea Atlantidei. Iisus Hristos, Buddha, Mohammed au venit să răspândească Lumina. Cu toate acestea, religiile care s-au format în urma plecării unor astfel de Maeștri au fost infiltrate de întunericul condus de Anunnaki. Religia creștină a trecut printr-o schimbare de direcție majoră începând cu adunarea la Nicea,în anul 325, sub împăratul roman Constantin. Înainte de această dată, credința creștină conținea conceptul REÂNCARNĂRII, dar nu conceptul de păcat și Isus era văzut ca cineva care a dat un exemplu care ar putea fi urmat și nu pe Fiul lui Dumnezeu, pe care nimeni altcineva nu l-a putut realiza. În această perioadă a fost introdus conceptul de păcat și un sistem de a merge la biserică să cerșească, să se roage și să cumpere iertarea păcatelor tale.

   După timpul lui Iisus Hristos, controlul asupra omenirii a devenit mai puțin depășit și a fost obținut de Anunnaki și minionii lor prin mijloace mai subtile. Multe organizații secrete s-au format și unele nu atât de secrete, cum ar fi francmasonii. O mare parte a atenției s-a concentrat pe crearea fricii și a suferinței în rândul populațiilor, care au avansat agenda Anunnaki și a stăpânilor lor.
   În jurul perioadei revoluției franceze și a revoluției americane, contele Saint Germain a fost activ și încarnat în Franța. Sufletul acesta s-a întrupat și ca Iosif, tatăl lui Isus, la acea vreme. El a fost, de asemenea, Christopher Columb și Merlin la curtea regelui Arthur. El și Sananda (Isus) lucrează foarte strâns astăzi și vor reveni împreună."

   https://sananda.website/perspective-on-the-new-reality/

   Ștergere
  9. La manastirea Voronet sint reprezentate nivelele constiintei umane. Cind am descoperit, am ramas fascinata privindu-le. Va multumesc pentru link.

   Ștergere
 10. ESTE strigător la CER , câți DEZAXAȚI MINTALI ,AU PUS STĂPÂNIRE pe Lumea care ESTE SIMPLĂ, FĂRĂ APĂRARE ! FĂRĂ BANI , Pentru CEI CU INTERESE PERSONALE, MESCHINE , SĂRACII LUMII SUFERĂ ENORM ȘI SUNT CONDAMNAȚI SĂ MOARĂ , PENTRU CĂ AȘA AU STABILIT " BRUTELE" ,care se CRED "BURICUL pământului" !? PÂNĂ CÂND ATÂTA SUFERINȚĂ ???? TOT CEEA CE FACE PREȘEDINTELE TRUMP, ÎMPREUNĂ CU trupele ARMATEI AMERICANE Pentru SALVAREA VIEȚII COPIIILOR și a OAMENILOR săraci și fără apărare , MERITĂ TOT RESPECTUL ÎNTREGII LUMI !!!TOT RESPECTUL PENTRU PREȘEDINTELE TRUMP ÎMPREUNĂ CU ECHIPA SA : ARMATA , SERVICIILE ,care LUPTĂ pentru SALVAREA VIEȚII SI A DEMNITĂȚII UMANE ! DUMNEZEU SĂ ÎI OCROTEASCĂ pentru BINELE PE CARE ÎL FAC !!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. Ai nostei nu sunt mai diferiti..de ce credeti ca fac acele ritualuri masonice si copiaza accidentul..avem nevoie doar de persoana potrivita sa ne dea detalii...doar asa putem sa ai oprim..iesiti oameni in fata si spuneti ce se intimpla.

  RăspundețiȘtergere
 12. Cred in biruința luminii! Doamne ajută! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți cei care luptă împotriva satanistilor, a intunericului și s-au dedicat în salvarea acestor suflete nevinovate!

  RăspundețiȘtergere
 13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici nu iti recomand!!!...aici inca nu este loc sigur...si aici avem "noroc" de ei...sunt peste tot...ca si dog shit...cacatul de caine.nu ai loc de securici nicaieri..i-ati fetita si vezi de drum...fara postari de poze...v-a tampit facebookul pe toti..fara suparare..nu mai aratati lumii ce faceti voi..faceti si gata..ce atata lauda..sper ca m-am facut inteles..ziua buna la toata lumea!

   Ștergere
  2. Mulțumesc pentru îndrumare.

   Ștergere
  3. Cu drag.si...felicitari!ma bucur pt ce am vazut..si eu am fost infiat..

   Ștergere
 14. Cei vinovati sa plateasca pentru ceea ce au facut copiilor ,sper sa fie salvati toti . Felicitari celor implicati in aceasta actiune .

  RăspundețiȘtergere
 15. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3155646144480854&id=1042338062478350?sfnsn=mo&d=n&vh=e

  Dr. Rashid Buttar

  RăspundețiȘtergere
 16. Doamne fereste așa ceva e strigător la cer. Nu am cuvinte pentru așa ceva 🙏🙈🙉🙊😭😓😓😥😢

  RăspundețiȘtergere
 17. In numele lui Hristos Mântuitorul bine mai ie sa pufăi o țigară, să muncești pământul și să bei un suc tuții fresh .

  Asta înseamnă să fi carne de export pentru conglomeratul comercial galactic!

  Hristos a înviat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate că ar fi crezut că pandemia e reală dar Gregorian Bivolaru a susținut 4 conferințe legat de acest subiect și a dat și 2 tratamente gratuite cursanților

   Salve

   Ștergere
  2. Daca pomeniti de Bivolaru e clar, tot ce se spune aici este minciuna spusa de o secta periculoasa.

   Ștergere
 18. Felicitari pentru tot ce faceti, si sper ca vor fi pedepsiti persoanele implicate in acest mizerabil joc si copii vor fi salvati.

  RăspundețiȘtergere
 19. Domnul va face dreptate Rog Bunul Dumnezeu sa le dea putere color gasiti in viata Am ramas umira sonata si fara cuvinte..Ce fell de animate pot face asa ceva?Pana acumen tunelele nu au fost controlate dece atatia timp leau list...unde a fost armada?Acumen chair nu ma mir ca bunului Dumnezeu sa saturation de omenirea asta care Domnul Dumnezeu nea created cu ubi4e..am ramas fara cuvinte sonata de ce am Citi...Bravo presedintelui trebuia de mult sa controlez...Ma rog pentru copii care sau salvatore.. Domnul Dumnezeu sa le dea putere si sanatate...multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acolo e lumea lor,trăiesc în văgăuni,altfel ar fi stârpite.Sunt prădători.

   Ștergere
 20. Mai terminati-o cu "karma " Nu exista .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca deschizi mintea, inima... Si vrei sa stii mai mult decat ce crezi tu, o sa dai seama ca DA KARMA exista,daca crezi daca nu nu are importanta, tot exista...

   Ștergere
 21. Tremendo. . . ! NU mi-aş fi imagínate NICIODATĀ cā ar putea exista pe faţa pāmīntului asemenea BESTII...(pe Deasupra numiţi...ELITE../ IEZUIŢI../MASONICI sau Noua ORDINE MONDIALĀ !!!) FELICITĀRI Pentagonului...(atīt Generalilor cīt şi soldaţilor !! 👍🙏👍 ) - şi NU īn ultimul rīnd domnului Donald Trump care dupā cum coordoneazā şi dicteazā soluţionarea problemelor Continentale (sau Mondiale), cred cā NU a existat ...si Nu EXISTĀ un alt Preşedinte M A I B U N ! 👍👍💕❤💕👍👍

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De acord cu dv. N-am auzit de altcineva să aibă curajul lui. Sper să fie doar începutul.Oricum urmează iar alegeri în SUA.Dacă Trump pierde alegerile(ceea ce nu cred),ar fi ras.Tocmai de asta nu poate să riște să piardă acele alegeri.Tre să câștige din nou.N-are de ales.

   Ștergere
 22. LINIA TEMPORALĂ BENEFICĂ

  AstralTraveler29 aprilie 2020 la 3:23 AM


  Virusul corona pare a fi redat neletal. Conform actualizărilor recente de pe blogul lui Cobra, acest lucru s-ar fi putut datora tehnologiei specifice de neutralizare a virusului implementată de Pleiadieni. Între munca desfășurată de cursele binevoitoare în afara planetei pentru a proteja populația globală de ceea ce a fost probabil o bio-armă ȘI de succesul meditației în masă din 4 aprilie la End Coronavirus, ceea ce anterior era o amenințare potențială pentru lumea noastră și locuitorii săi poate acum fi terminat.

  Probabil că a existat un alt factor care a influențat în mod silențios fatalitățile răspândite în urma acestui nou virus. Este posibil să fi fost introducerea și activarea tehnologiei wireless 5G lansată pe populații specifice. Din rapoartele online pe care le-am citit, în ultimele luni a existat o corelație între un vârf în cazurile de fatalitate a coroanei și activarea 5G. Aparent, amenințarea 5G a fost abordată și este posibil să nu mai fie un motiv de îngrijorare.

  Povestea scurtă și din înțelegerea mea actuală, ceea ce a fost considerat cândva o pandemie s-ar fi putut încheia. Amenințarea virusului pare să fi fost eliminată și dezactivată de forțele nevăzute atât pe suprafața planetei noastre, cât și în afara acesteia. Singura preocupare care rămâne este neînțelegerea care a fost încorporată în conștiința populației globale globale de către guverne și de propaganda lor în mass-media. Cu aproape 8 miliarde de oameni fiind influențați în mod negativ în fiecare zi de o potențială amenințare biologică care se întinde pe orizontul lor, acest lucru creează un câmp energetic puternic și nedorit pe suprafața lumii noastre.

  Sunt îngrijorat de faptul că lipsa de dezvoltare a conștientizării din partea populației generale continuă să prezinte un obstacol în realizarea finală a evenimentului. Ființele întunecate rămase încă pe Pământ sunt capabile să utilizeze frecvențe de energie mai mici generate de capacitățile de înțelegere limitate ale mentalității colective ca combustibil pentru a crea noi obstacole pentru forțele eliberatoare. Simt, de asemenea, schimbări în care cronologia noastră actuală este orchestrată de partea întunecată. Ele se manifestă sub formă de întârzieri inutile cu variații ale rezultatului final al acestei noi cronologii pozitive.

  În loc să se concentreze constant pe scenarii nedorite, care sunt visate în mod continuu de către cei care încă influențează acest tărâm, OMI trebuie să fie o viziune clară deținută de cel puțin o masă critică a populației lumii, care vede un viitor luminos și luminat pentru toată lumea. Atenția trebuie să fie redirecționată într-un număr critic al populației de la probleme >> la soluții >> la nașterea unei cu totul noi realități magice.

  Weekend-ul care urmează marchează o aniversare de o lună a celei mai reușite meditații în masă (se pare) care s-a desfășurat vreodată pe Pământ. Suntem ca societate să trecem la nivelul următor al potențialului nostru sau să rămânem blocați în vechea paradigmă? Avem nevoie de o bifurcare clară și decisivă din vechea modalitate de către cei care sunt gata să se angajeze cu destinul lor? Forțele de lumină pot crea fisuri și deschideri în întreaga matrice pentru cei care sunt pregătiți să scape de vechiul sistem? Este posibil să apariți în siguranță și eficient în societăți alternative protejate care să ajute la ghidarea evoluției acestei planete?

  https://assetsnffrgf-a.akamaihd.net/assets/m/2018091/univ/art/2018091_univ_lsr_xl.jpg

  The Portal

  RăspundețiȘtergere
 23. 28 aprilie 2020

  MESAJ DE LA PRIMUL CREATOR


  Știu din a fi și a lucrat cu tine în trecut cât de minunat sunteți toți, tocmai ai uitat și este în regulă. Vă veți trezi curând și ne vom întâlni cu toții ca o mare familie și vom începe să creăm din nou lucruri minunate împreună. Nu va mai trebui să vă faceți griji pentru bani, facturi și etc, va fi o lume frumoasă și minunată, așa că vă rog să aveți încredere în mine și să aveți încredere în voi, pentru că suntem toți unul, nu există separare, nu există început și nici un sfârșit. Trăiești pentru totdeauna, doar schimbi forma, dar și asta se va schimba. Veți putea trăi atât timp cât doriți și puteți schimba forma, când doriți să o schimbați și să nu fiți forțați din ea.

  Sunt foarte fericit să fiu astăzi aici, am fost puțin îngrijorat de modul în care voi trece prin acest canal, din cauza puterii și a energiei mele mari, dar văd că este în regulă, canalul este bine, deci asta înseamnă că voi fi înapoi din nou și sper că data viitoare mesajul va fi completat cu vești mai vesele. Tot acest haos, neînțelegeri, temeri și tot ce se întâmplă, vor trece. Aștept cu nerăbdare momente uimitoare, frumoase și fericite pentru ființele ușoare de pe Maica Gaia. Îți trimit toată dragostea și sprijinul meu din partea Stăpânilor Ascendenți, Federației Galactice, Consilierilor și tuturor celor care participă la acest uimitor moment pentru prima dată. Sunt Primul Creator. Vă mulțumesc.

  Channeled de Erena Velazquez

  http://voyagesoflight.blogspot.com/2020/04/prime-creator-via-erena-velazquez-april.html?m=1

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu exista,,primul creator", ci EXISTA UN SINGUR CREATOR, DUMNEZEU ,prin Cuvantul Sau. Restul e can can

   Ștergere
 24. Am dat click pe imagine sa citesc articolul caci noi nu am avut asa stiri aici. Articolul spune ca sursa de informare este de pe website http://beforeitsnews.com/ si nu am gasit articolul original. Mai mult de att, poza asta e din Afganistan cu un SOLDAT care salveaza un copil. Aici sunt tot felul de agentii de stat care ar face acest lucru, pana la armata e ca vorba aia, "pana la Dumnezeu, te mananca sfintii"

  RăspundețiȘtergere


 25. Noris198630 aprilie 2020 la 10:46 AM
  @concernde:

  "Spre situația din Bavaria. Acest lucru îl pot confirma pe deplin. Dar există și semne de trezire aici. Deși multe oi fac tot ce li se spune mass-media și „domnului președinte” din Bavaria Markus Söder .. Repetă întotdeauna „pericolul celui de-al doilea val ..„ Aproape că îl plănuiește sau îl știe este planificat în viitorul apropiat de anumite facțiuni.

  Uneori cred că, dacă mass-media ne-ar spune, că putem merge la cumpărături, dar nu avem voie să stăm pe un picior alternativ, din cauza virusului PERICULUI de pe podea, 80% dintre oameni ar face asta fără măcar să punem întrebări.

  Nu putem. nu așteptați pentru totdeauna partea neașteptată a populației, care au ochi, dar nu pot vedea, urechi, dar nu pot auzi!

  Copiii plâng pentru că nu și-au mai văzut prietenii de mai multe săptămâni. Casierii de pe piețe sunt în modul de ardere și folosesc clientul ca supapă pentru furia lor ..

  Bătrâni care au construit țara, fiind bătuți de poliția din Saxonia din cauza demonstrației pașnice .. Trădarea oamenilor „nu se comportă” trend din nou ca în RDG.

  Familiile disperate, închise în apartamente mici, nu au voie să părăsească camera fără motive importante ..

  Bătrânii murind din cauza singurătății, nu au fost permise vizite ...

  Niciodată nu s-au gândit că acest lucru se va întâmpla și în această frumoasă țară Bavaria. Dar când politicienii aleargă în spatele rudei sale Merkel, Bill Gates și un criminal acuzat și satanist precum cancelarul Kurz din Austria, la ce te poți aștepta?

  Avem nevoie de ajutor aici @LightForces. Și avem nevoie ACUM!

  Știu că aceasta face parte din limpezirea planetară, DAR:

  Această experiență traumatică nesfârșită trebuie să se încheie!


  Ridicați-vă ACUM oamenii și demonstrați-vă. Trebuie să spunem „NU” la asta .. Orice ar fi nevoie!

  Și atunci sper cu adevărat că forțele de lumină ne vor ajuta în cele din urmă pe planul fizic. Ne-am arătat intenția de multe ori acum! Nu merităm asta!

  De asemenea, cel puțin o scurtă actualizare de la dvs. @Cobra ar fi foarte apreciată în acele vremuri provocatoare. O bucată de speranță ne-ar ajuta pe mulți dintre noi aici .. O melodie, o poză, un semn, indiferent ce. Multumesc anticipat!"

  The Portal

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta spun si eu...avem nevoie de ajutor de la fortele luminii..singuri...nici o sansa...oamenii nu au nici o vina ca sunt spalati pe creier...asta nu vad cei din fortele luminii??..sau nu vor sa vada???..am spus...si repet pt a suta oara...nu noi i-am adus pe reptilieni si masoni aici...nu noi ii vom scoate...de ce??..ca nu putem..ei ne conduc pe noi ...nu viceversa...

   Ștergere
 26. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=155890875863228&id=170542850438044&_ft_=top_level_post_id.155890875863228%3Acontent_owner_id_new.170542850438044%3Apage_id.170542850438044%3Aphoto_id.155890875863228%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.video_inline%3Atds_flgs.3%3Apage_insights.%7B%22170542850438044%22%3A%7B%22page_id%22%3A170542850438044%2C%22page_id_type%22%3A%22page%22%2C%22actor_id%22%3A170542850438044%2C%22dm%22%3A%7B%22isShare%22%3A0%2C%22originalPostOwnerID%22%3A0%7D%2C%22psn%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22post_context%22%3A%7B%22object_fbtype%22%3A1%2C%22publish_time%22%3A1587633071%2C%22story_name%22%3A%22EntVideoCreationStory%22%2C%22story_fbid%22%3A%5B155890875863228%5D%7D%2C%22role%22%3A1%2C%22sl%22%3A5%2C%22targets%22%3A%5B%7B%22actor_id%22%3A170542850438044%2C%22page_id%22%3A170542850438044%2C%22post_id%22%3A155890875863228%2C%22role%22%3A1%2C%22share_id%22%3A0%7D%5D%7D%7D&__tn__=%2As%2As

  RăspundețiȘtergere
 27. https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2020/03/o-prevenire-cu-privire-la-dezvaluirile.html?m=1

  RăspundețiȘtergere
 28. Mulțumesc Simona,mesajul tău a avut ecou în inima mea.

  RăspundețiȘtergere
 29. Saptamana trecuta alte retele au fost anihilate in Ukraina si Georgia . Avem 10.000 de trupe americane ,confirmate , care vor ajunge in curand si in Romania

  RăspundețiȘtergere
 30. https://www.youtube.com/watch?v=qTaal68qbtI, https://www.youtube.com/watch?v=kfuxvdWDWuo ceva de genu?

  RăspundețiȘtergere
 31. NU CUMVA OMENIREA SE AȘTEAPTĂ LA O INVAZIE EXTRATERESTRĂ???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest scenariu este pus la punct de către cabalisti: o falsă invazie. Cât despre una reală, extratereștrii sunt la noi pe planetă dintotdeauna. Cercetează postările de la categoria ,,David Wilcock”...
   Numai bine !

   Ștergere
 32. Dumnezeu sa te ajute dnul Trump!!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.