joi, 30 aprilie 2020

Boxerul la categoria grea David Rodriguez afirmă că în cercurile pedofile de la Hollywood se bea Adrenochrome


 În ultima vreme tot mai multe vedete cu moralitate și credință în Dumnezeu de la Hollywood ies în față și dezvăluie cloaca satanisto-pedofilă ce există de zeci de ani în industria de film americană. Printre aceștia pot numi pe Mel Gibson, Elijah Wood (Frodo din filmul ,,Stăpânul Inelelor”), etc.

Iată de exemplu afirmațiile lui Mel Gibson: ,,Hollywood-ul e un cerc pedofil instituționalizat. Este un cuib de paraziți care se înfruptă din sângele copiilor. Fiecare studio din Hollywood este cumpărat și plătit cu sângele copiilor inocenți. Studiourile Hollywood sunt pline de sângele copiilor nevinovați. Sângele de bebeluș este atât de popular la Hollywood, încât este monedă de schimb. Elitele de la Hollywood sunt inamicii omenirii, încalcă fiecare lege lăsată de Dumnezeu, inclusiv privind copiii. Este un secret cunoscut la Hollywood. Acești oameni au propria lor religie și propriile lor norme morale și sociale. Au propriile lor texte ,,sacre”, sunt bolnavi, credeți-mă! … Strâng sângele copiilor, mănâncă din carnea lor. Dacă înainte de a muri copilul a suferit fizic și psihic, ei cred că asta le conferă o forță suplimentară. Acești oameni prosperă din durere, traumă, stress, abuz și suferință. Ei folosesc și abuzează copiii. Atacă mulți copii în fiecare an. Credințele lor spirituale, dacă pot fi numite astfel, îi fac să adune energia copiilor. Se hrănesc și prosperă din asta. Bebelușii reprezintă cea mai puternică monedă, cea mai prețioasă delicatesă…” 


Ochi Panda - modă de machiaj a vedetelor de la Hollywood - acesta apare după terorizarea îndelungată a copiilor
 În acest context puteți să mai adăugați cercurile pedofile ale politicienilor de vârf, printre care Justin Trudeau, Prim-Ministrul Canadei, Bill Clinton, Joe Biden, soția lui Macron, președintele Franței și mulți alții. Apoi mai adăugați cercurile satanice pedofile ale familiilor regale europene, asiatice și arabe, cercurile pedofile ale Bisericii Catolice, în care anual se dezvăluie că zeci de mii de copii au fost abuzați sexual, traficați prin intermediul Mafiei NDrangheta italiene sau folosiți în ritualurile satanice din subsolul Vaticanului. Și lista poate continua…

Pe cei care nu cred în toate astea îi înțeleg. Mintea lor nu poate să accepte aceste adevăruri, ele sunt prea dure și mintea se opune. Este normal pentru ființe normale ca noi, dar aceste adevăruri există, ele sunt acum scoase la suprafață pentru ca cei vinovați să plătească. Pentru a fi conștientizate de fiecare dintre noi, ca pe viitor să nu se mai întâmple. Trebuie să conștientizăm că toate acestea s-au întâmplat datorită indiferenței noastre, focusării fiecărui individ doar pe ce-l interesează strict personal, conform programului Matricei 3D în care am trait până acum.

 Boxerul Rodriguez spune că are legături la Hollywood și poate confirma că există o problemă uriașă de abuz asupra copiilor care se întâmplă de ani buni. Dar veștile bune sunt că există o operațiune de amploare pentru a rezolva totul. Și în orice zi, veștile despre toate acestea vor lovi presa, potrivit lui Rodriguez. El spune că există „cercuri pedofile care sunt dărâmate”. Că „există sacrificii de copii unde oamenii beau de fapt adrenochrom.

Adrenochrome este un drog obținut din oameni torturați, de obicei copii.
  Iată formula chimică:


Dar înainte de a merge să apucați sticla de Bourbon pentru a vă îneca lacrimile, care este o reacție destul de normală, ar trebui să vă dați seama că oamenii buni fac ceva în acest sens. Rodriguez spune că: „trebuie să vă spun, mulți dintre voi nu-l plac pe Trump, dar acum face ceea ce trebuie.” Rodriguez nu este singurul care crede acest lucru. Ai auzit vreodată de QAnon? Aceasta este presupusa operațiune militară pozitivă care doboară Statul Profud (Deep State).


Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook se laudă că a consumat Adrenochrome
Dacă adăugați mărturia lui la zeci de fapte, cum ar fi implicarea lui Allison Mack în cercul NXIVM, condamnarea lui Harvey Weinstein, crimele lui Jeffrey Epstein (care cică s-a sinucis în închisoare) de pe insula lui satanistă, atunci începe să pară că există într-adevăr o rețea masivă de pedofili care implică un nivel ridicat de persoane. Și conform documentarului despre care vorbește Rodriguez, „Out of Shadows”, CIA și alți oficiali acoperă activ abuzurile instituționale asupra copiilor.
  Documentarul realizat de foști cascadori de la Hollywood (activați subtitrarea din josul paginii) : Rodriguez ne spune: ,, Vreau să spun că mulți dintre voi vor fi șocați când aceste lucruri vor fi expuse în mass-media. Dar nu cred că înțelegeți cât de răspândite sunt aceste cercuri pedofile la Hollywood. Și în arenele sportive ... Și la Hollywood ... Și în arena politică ... Adică peste tot omule... Este rău. Și ahh… Este trafic de persoane. Știți… Și traficul sexual este cel mai tare lucru, cea mai mare marfă în acest moment. Și cred că, odată ce toate acestea vor ieși la suprafață, mulți dintre voi vor fi dezgustați și ... și vă veți simți foarte murdari pentru că știți aceste informații.
 
,,Trebuie să vă spun, mulți dintre voi nu-l plac pe Trump, dar acum face ceea ce trebuie. Acest tip este uh ... în frunte cu tot acest lucru, este un lucru uimitor de urmărit. Se duce după carteluri de trafic de persoane. Merge după cercurile pedofile... Toate aceste drumuri duc către Fundația Clinton și Haiti. Ele duc la ... Încerc să nu dau prea multe informații, dar ...Jeffrey Epstein ... știi, știm cu toții că nu s-a sinucis.”


,, Harvey Weinstein aruncă cantități masive de informații, ciripește ca un papagal. Acum se întâmplă multe. Și va ieși la suprafață. Și toți veți vedea asta. Și toți veți asista la mărturii care sunt absolut uimitoare. Trebuie să ne protejăm copiii, omule. Corey Haim [Ar trebui să fie Corey Feldman] vine cu documentare. Toți acești oameni vor să scurgă informații. Dar totul va ieși la momentul potrivit. Și ah… așa cum am spus… Hollywoodul se stinge. Se scufundă ca Titanicul. Și toți încearcă să se salveze. Toți încearcă să sară din navă. Și unele dintre cele mai mari celebrități pe care le știți au fost implicate în acest rahat. Și nu voi dezvălui niciun nume ... Dar ... Am prieteni care sunt ... O să spun doar ... Nu mă laud sau nimic de genul acesta. Dar am un prieten care sunt celebrități din lista A, care sunt oameni buni și îmi scot niște nume că eram șocat! Nu-mi imaginez asta. Adică… nu pot…mă crezi? Nu poți înțelege că există sacrificii de copii în care oamenii beau Adrenochrome. Și asta este greu de înghițit ...” 

,, Este chiar greu de înțeles ... dar ... este un ritual antic care terorizează în principal copiii, pentru că sunt mai curați, sunt glandele suprarenale mai pure ... îi terorizează până când sunt atât de speriați și pompează atâta adrenalină ... Și, în cele din urmă, îi omori și le bei sângele și le place ca afrodiziacul suprem, este ca fântâna tinereții. Reface colagenul. Și ahh ... face tot felul de îmbunătățiri pentru organism. Sunt bolnavi omule. Este vorba despre o ceremonie rituală, bolnavă, bolnavă, bolnavă. Și acum îl îmbuteliază și îl vând în flacoane. Și oamenii cumpără rahatul ăsta. Este un drog.”


Copii în cuști scoși din subsolurile orașelor americane

,, Și am privit înainte și după, imagini cu unele dintre aceste celebrități care consumau Adrenochrome, și apoi după ce au încetat se pare că aveau vârsta de douăzeci până la treizeci de ani mai mare într-o chestiune de o lună (există imagini cu Celine Dion, de exemplu). Acest lucru este adevărat. Și nu-mi pasă dacă mă veți numi looney, un teoretician al conspirației. Nu sunt. Știu că oamenii din afacerea asta îmi confirmă ceea ce știu. Și aceasta este o operațiune în scădere. Și abia aștept să văd că aceste piese de rahat sunt scoase, pentru că ... este timpul. Și cred cu adevărat, la nivel spiritual, este vorba despre o trezire în masă care se întâmplă chiar acum. Cred că planeta noastră trece printr-o schimbare globală a conștiinței spre locul unde toți ne trezim și vedem realitatea a ceea ce ... ce este cu adevărat această matrice ... ce se întâmplă cu adevărat în această realitate. Și cred că va trebui să avem de-a face cu multe lucruri bune și cu multe urâte. Și ... pentru că trebuie să le ai pe amândouă. Trebuie să știi partea întunecată și partea bună. Și cred că partea întunecată se va dezvălui. Și toți vor fi foarte foarte deranjați de asta. Și dezgustați.”

,,Vreau să spun, dacă sunt ... Dacă ai vreun fel de bob bun rămas în tine sau ... o bună moralitate, vei fi dezgustat de ceea ce vei vedea. Ahh ... știi ... Mă așez răbdător cu această carantină, știind aceste informații, asta va scădea, va trece. Știm cu toții că economia nu va fi niciodată aceeași. Nu știu ce se va întâmpla acolo. Există zvonuri cu privire la un dolar susținut de aur. Și că scăpăm de Fed. Nu pot valida nimic din toate astea ... Dar pot ... Mă simt suficient de încrezător întrucât știu că cercurile de pedofili se distrug. Și avem nave în Caraibe care interceptează droguri chiar acum. Trump a trimis nave de luptă mari ... luptă împotriva cartelurilor. Adică ... Asta se va stinge. Acum ... cred că virusul [Coronavirus] a fost un atac global cu o armă biologică. Eu cred asta.”

,, Cred că virusul există, dar nu la scara în care spun ei că este. Al naibii, toată lumea moare de coronavirus ... dar nu moare de alte boli și apoi spun că este coronavirus. Nu știu ... Sunt sceptic în legătură cu toate acestea. Dar știu… Hollywoodul se stinge chiar acum. Și voiam doar să-mi spun bucata mea. Există o căptușeală de argint în acest ... în această carantină și în acest blocaj. Și cred că toți trebuie să avem răbdare pentru a vedea ce iese la suprafață. După părerea mea, este un moment captivant. Cred că este un moment foarte interesant pentru a fi în viață. Dar cred că se vor întâmpla o mulțime de descoperiri zdrobitoare pe pământ. Știți… Cred că direcția de mers este… pentru fiecare acțiune, există o reacție egală și opusă. Și cred că vom începe să intrăm într-o mulțime de medicamente preventive, leacuri ... pe bază de plante. Știi terapii și leacuri pentru boli. Și cred că vom avea atât de multe descoperiri ... acum este un moment atât de interesant pentru a fi în viață. Deci aceasta este nota mea pozitivă.”

,, Și cred că toți trebuie să ne ocupăm de noi înșine... să fim atenți ... știi că acum învăț cum să meditez? Mă rog zilnic. Niciodată n-am făcut asta în box. Am fost mereu du-te, du-te, du-te ... antrenament, antrenament ... luptă ... tip intens. Și acum încep să mă așez și doar îmi place priveliștea… cum ar fi să privești această vedere… Știi… parcă… Este tot Mexicul acolo. Îmi place doar să fac parte. Îmi place să fiu alături de familia mea. Mă port foarte simplu. Dar vă spun ... ceea ce se întâmplă acum este un moment foarte interesant. Deci, atenție. Ține-ți urechile la pământ. Și știi că se întâmplă lucruri mari. Și sunt convins de asta. Lumea nu va mai fi niciodată aceeași. Cred că la fel ca atunci când a ieșit internetul care a schimbat umanitatea. A schimbat conștiința umanității. A fost o schimbare internetul. Există pre-internet și apoi există… fiecare tehnologie care se mișcă oarecum .. se mișca mai lent de-a lungul timpului, de mii de ani. Dar odată ce internetul a lovit ... boom, a fost ca o explozie de informații și descoperiri tehnologice și inventivitate și ingeniozitate, imediat după internet. Cred că a fost o schimbare în lume. A fost o schimbare în conștiință.”

,, Cred că același lucru se întâmplă acum și cu această oprire globală, economia este distrusă. Cred că ne va schimba pentru totdeauna conștiința. Și ne îndreptăm către un mod de a fi mai spiritual dacă ai ales calea respectivă. Și cred că este foarte important să ne concentrăm pe lucrurile bune. Și într-adevăr, să acordăm atenție către noi înșine și la ceea ce vrem în viață și să devenim mai creativi.
Vă multumesc tuturor. Să ai o zi bună. Sper să vă placă ziua asta. Mergi la o plimbare. Mergeți la alergat. Numai bine!12 comentarii:

 1. Categoric, exista satanisti.. Dar poate holera i-i starpeste...

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce se intimpla acum poate nu este intimplator lumea a luato razna si trebuia sa. Ne oprim un moment sau ceva mai mult Sper ca cei nemernici sa fie demascati si sa plateasca asa tre uie sa fie

  RăspundețiȘtergere
 3. Odată descoperiți,cale de-ntors și de dres busuiocu, ca mai ba.

  RăspundețiȘtergere
 4. Marius te rog traduci tu acest update? https://www.disclosurenews.it/en/qanon-1-may-2020-infiltration/

  RăspundețiȘtergere
 5. Doamne....nu pot sa cred ca exisra astfel de oameni....nu pot sa cred ca saracii copilasi au suportat aceste crime oribile...nu pot sa cred ca acele persoane ce se nume-au vedete de fapt dunt diavoli..!
  Doamne cum mai suporți atatea urâciuni in lumea asta...si tot ne lasi sa traim.?
  Hristos este Domnul Dumnezeu, el va judeca pana la ultimul...!
  ������������������������������
  Sunt stupefiata de ce am citit,nu pot sa-mi revin.!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu ii omora ,ii ura .El se v a schimba ,v a iubi neconditionat .,

   Ștergere
 6. Ferească Dumnezeu să fi gândit să fi pus copilul lui în loc cum se simțea ,astia făceau cu magia neagră să fie șefi de șefi,doamne sparcuieste aceste persoane ce fac crimă cu copii ,doamne ce se aude ,pedepsește doamne ca ia cuprins puterea sunt bolnavi mintal aceste persoane a dat lumea peste cap 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunt uluita de ce se intampla pe pamant,sunt ravasita si revoltata ca exista astfel de monstri printre noi.O sa meditez mai mult, o sa ma rog mai mult ,altceva ce as putea sa fac pentru a apara copiii si tinerii de acesti monstri bolnavi>

  RăspundețiȘtergere
 8. ZAMOLXE(ZAMOLXIS) – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI(SANANDA)

  „Fiicele Mele și Fiii MEI, Mă bucur nespus Să vă văd pe toți într-o Zi atât de Mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ZIUA de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL PROMIS vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!
  EL este FIUL OMULUI care A venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe Ființe de Lumină, Spirite Primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are Marea Onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința CELUI ce Își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această Conștiință A coborât și Va continua Să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la Procesul de Trezire al românilor și de Înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot Să afirm că, ÎMPREUNĂ cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei Conștiințe GIGANT(MĂREŢE) care V-a pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu Voi abdica de la această Menire, căci Îmi este dat Să văd prin ochi de Om Gloria CELUI PREA ÎNALT, care acum A venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum Procesul de Transformare și Înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea FIINŢĂ alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de Mari Încercări, însă dacă aveți Credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, Vă îmbrățișez români și Vă urez: Drum drept și multă Lumină! ZAMOLXIS Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!!!”

  https://www.secretulnumerelor.ro/adevarul-despre-avionul-israelian-prabusit-in-bucegi-numerologie/

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.