miercuri, 8 ianuarie 2020

Vaticanul lucrează cu Serviciile de Informații ale Armatei Americane pentru Dezvăluirea Extraterestră?  Rolul Vaticanului în dezvăluirea oficială a existenței vieții extraterestre a intrat recent într-un accent reînnoit, cu două evoluții conexe pe 14 iunie 2017. Primul este o inițiativă inter-credință a mai multor lideri religioși mondiali, inclusiv Papa Francisc, de a promova prietenia și unitatea între comunități de credință diversă printr-o declarație comună. Potrivit informațiilor despre programele spațiale secrete ale dezvăluitorului Corey Goode, Papa Francisc și alți lideri ai lumii au fost contactați de un grup de patru civilizații extraterestre cu aspect uman care îi încurajează să se uniface, ca un preludiu al instituirii unei noi religii globale.
A doua dezvoltare a fost lansarea sincronică la 14 iunie a unui presupus Document Majestic-12 care descrie patru grupuri de extratereștri cunoscuți comunității de informații militare, inclusiv unul care arată uman și prietenos. Acesta afirmă că relațiile diplomatice formale au început cu grupul cu aspect uman în timpul administrației Eisenhower și continuă în secret până în zilele noastre. Când vine vorba de rolul Vaticanului și al vieții extraterestre, este important să subliniem că Biserica Catolică a jucat de mult timp un rol principal în relațiile diplomatice secrete cu extratereștrii, datând cel puțin din epoca post-al doilea război mondial. Aceasta a implicat o cooperare la nivel înalt cu comunitatea de informații militare din SUA.

În februarie 1954, cardinalul Francisc MacIntyre a reprezentat Biserica Catolică la prima întâlnire oficială cu extratereștrii cu aspect uman [numiți „Eteriani” la vremea respectivă] care a avut loc la Baza Forțelor Aeriene Edwards. Întâlnirea a fost descrisă de lungă durată de către un profesor de metafizică din epocă, Mead Layne, și merită repetată în întregime:
  ,, Dragii mei prieteni: tocmai m-am întors de la Muroc [Baza Forțelor Aeriene Edwards]. Raportul este adevărat - devastator de adevărat! Am făcut călătoria în companie cu Franklin Allen din documentele Hearst și Edwin Nourse de la Brookings Institute (consilier financiar al lui Truman) și Episcopul MacIntyre din L.A. (nume confidențiale). Când ni s-a permis să intrăm în secțiunea restrânsă (după aproximativ șase ore în care am fost examinați fiecare element posibil, eveniment, incident și aspect din viața noastră personală și publică), am avut sentimentul distinct că lumea a luat sfârșit cu un realism fantastic. Căci nu am văzut niciodată atâtea ființe umane într-o stare de colaps și confuzie depline, deoarece și-au dat seama că propria lor lume s-a încheiat într-adevăr cu o astfel de finalitate încât să ceară descrierea. Realitatea „celorlalte aeronave” este acum și pentru totdeauna îndepărtată de tărâmurile speculațiilor și a făcut o parte destul de dureroasă a conștiinței fiecărui grup științific și politic responsabil. În vizita mea de două zile, am văzut cinci tipuri de aeronave separate și distincte studiate și gestionate de către oficialii forțelor aeriene - cu ajutorul și permisiunea eterienilor! Nu am cuvinte pentru a-mi exprima reacțiile. S-a întâmplat în cele din urmă. Acum este o chestiune de istorie. Președintele Eisenhower, după cum probabil știți deja, a fost invitat la Muroc într-o noapte în timpul vizitei sale la Palm Springs. Și este convingerea mea că va ignora conflictul teribil dintre diferitele „autorități” și va merge direct la oameni prin radio și televiziune - dacă impasul continuă mult mai mult. Din ce aș putea aduna, se pregătește o declarație oficială pentru țară pentru livrarea lor la mijlocul lunii mai.”

Din păcate, dezvăluirea planificată din mai 1954 nu s-a întâmplat niciodată. Acesta va deveni unul dintre numeroasele anunțuri ale dezvăluirii extraterestre posibile care ar veni și vor trece în următoarele decenii (am simțământul că anul acesta se va întâmpla, n.b.), unele dintre ele implicând Vaticanul într-un rol proeminent, după cum vom vedea.


În Statele Unite, dezvăluirea a fost ferm sub controlul unității de securitate națională, care nu a considerat-o atât de utilă interesului național, care a fost privit prin lentila miopă de a construi arsenale de arme mai mari și mai distructive cu ajutorul unor mari armate americane de contractori. Este extrem de îndoielnic faptul că Vaticanul a împărtășit aceste obiective de „mare putere”, având în vedere concentrarea sa tradițională pe „putere blândă” în ceea ce privește asocierea bisericii cu idei progresive precum justiția socială, eradicarea sărăciei globale, toleranță religioasă etc. Relațiile diplomatice secrete cu extratereștrii au continuat, conform documentului de evaluare Majestic 12 recent scurs. A urmat o reuniune în iulie 1954, la cinci luni de la întâlnirea de început la baza Edwards AFB. Aici Eisenhower a stabilit relații diplomatice complete cu vizitatorii extratereștri cu aspect uman. Documentul MJ-12 prevede:


  ,, În măsura în care nicio amenințare, implicită și nici exprimată, de natură militară, civilă sau socială nu a fost transmisă de vizita extratereștrilor împotriva guvernelor și a popoarelor din Statele Unite ale Americii; și în măsura în care s-au obținut mari progrese culturale și tehnice printr-un astfel de schimb, prin aceasta se acordă o recunoaștere diplomatică completă și recunoașterea acestor persoane de dincolo de lumea noastră. Mai mult, să fim cunoscuți că căutăm să oferim adăpost, confort și ajutor în toate eforturile lor pașnice, în măsura în care acestea sunt respectate de legile țării noastre și de dreptul la autodeterminare și liber arbitru exprimat în constituția noastră națională. Și până când obiectivele sau metodele ambelor părți din prezentul acord vor considera altfel, această legătură între popoarele noastre va rămâne în vigoare.”
,, Tratatul diplomatic precedent a fost redactat de către directoratul operațiunii MAJESTIC-12 și un comitet mixt de vizitatori extratereștri și reprezentanți ai Corpului Diplomatic al SUA, ca declarație de intenție. Acesta a fost ratificat și semnat la Baza Forțelor Aeriene Kirtland, Texas, la 18 iulie 1954 de către președintele Dwight D. Eisenhower și o persoană în numele EBE (Entitate Biologică Extraterestră).

Documentul Majestic are multiple anomalii, marcaje de securitate, erori de ortografie etc., ceea ce i-a determinat pe mulți cercetători OZN să-l respingă ca o farsă. Cu toate acestea, documentul are multe lucruri în care apare exact dintr-o perspectivă istorică. Acest lucru sugerează că documentul avea scopul de a atinge un scop specific, prin eliberarea de informații exacte din punct de vedere faptic, împreună cu anomalii care ar putea duce la respingerea cu ușurință a acestuia printr-o decredibilitate plauzibilă. 


În ceea ce privește acest scop al documentului Majestic, trebuie să luăm în considerare porțiunea care examinează patru tipuri de vieți extraterestre cunoscute Agenției de Informații pentru Apărare în 1989, când documentul informativ a fost pregătit: Umanoizi la fel ca pământenii; Micii Cenușii (Grey); EBE și Entități Transmorfice.
 Ceea ce este semnificativ este faptul că documentul sugerează că extratereștrii cu aspect uman sunt cei mai prietenoși dintre cele patru grupuri extraterestre identificate și, prin urmare, sunt parteneri mai fiabili pentru relațiile diplomatice și acordurile pe termen lung. Istoria Vaticanului în relațiile diplomatice cu extratereștrii, desfășurată în secret, în timp ce colaborează cu armata americană, a implicat, de asemenea, canale neoficiale. Unul dintre aceștia l-a inclus pe celebrul contactat, George Adamski

Adamski susține că a fost în contact cu un grup extraterestru „nordic” cu aspect uman (blonzi cu ochi albaștri, n.b.). El a informat periodic oficialii Pentagonului despre contactele sale care au început în 1952. În plus, Adamski spune că s-a întâlnit în secret cu Papa Ioan XXIII în 1963. Cercetătorii OZN precum Desmond Leslie au analizat afirmațiile lui Adamski în această privință și le-au găsit corecte. 


Aparent, Adamski a transmis mesaje și a coordonat una sau mai multe întâlniri secrete între Papa Ioan XXIII și nordici care i-au sugerat papei să promoveze o religie catolică mai tolerantă și mai incluzivă. Acest lucru a avut loc simultan cu convocarea de către Papă a Conciliului Vatican II (1962-1965), care este recunoscut pe larg pentru modernizarea practicii catolicismului și aducerea lui în secolul XX. Este important să se țină cont de semnificația acestui scenariu în ceea ce privește un Papă reformist dispus să modifice practice, practicile și teologia catolică ca urmare a relațiilor diplomatice secrete cu extratereștrii.

Decenii mai târziu, în februarie 2008, Biserica Catolică ar fi jucat un rol important în discuțiile secrete ale Națiunilor Unite despre dezvăluirea realității vieții extraterestre. S-a afirmat că, ca urmare a acestor discuții, Biserica Catolică va conduce calea în promovarea unei deschideri mai mari în problema OZN-urilor și a vieții extraterestre. Această presupusă evoluție la Națiunile Unite a coincis cu șeful Observatorului Astronomic al Vaticanului, părintele Gabriel Funes, acordând un interviu, intitulat „Extraterestrul este fratele meu”, publicat de cotidianul Vatican, L'Osservatore Romano pe 13 mai 2008 : http://www.catholicnewsagency.com/news/believing_in_aliens_not_opposed_to_christianity_vaticans_top_astronomer_says/

Deși existența discuțiilor secrete ale ONU în 2008 continuă să fie dezbătute fierbinte, calendarul interviului lui Funes face plauzibil faptul că aceste evenimente au avut loc așa cum au afirmat independenții. Ceea ce crește credibilitatea acestor afirmații de dezvăluire sunt recentele comentarii ale lui Corey Goode, căruia sursele sale i-au spus că o inițiativă de dezvăluire a avut loc într-adevăr în 2008, iar Vaticanul a fost un actor cheie. Din 2008 au fost înregistrate numeroase evoluții ulterioare, unde Vaticanul a sponsorizat conferințele de Astrobiologie, începând cu 2009, cu privire la implicațiile științifice și sociale ale vieții extraterestre. Astronomii din Vatican au fost, de asemenea, foarte activi în explorarea publică a unor probleme precum „extratereștrii pot fi botezați”, așa cum a fost exemplificat într-o carte din 2014 a fratelui Guy Consolmagno intitulată „Ai să botezi un extraterestru?”

Toate aceste evoluții indică în mod clar concluzia că oficiali proeminenți din ierarhia Vaticanului au pus bazele pregătirii catolicilor din întreaga lume pentru dezvăluiri începătoare despre viața extraterestră și reforme majore ale bisericii care vor apărea. Retragerea fără precedent a unui pontif în viață, Papa Benedict al XVI-lea, care făcea parte dintr-o facțiune conservatoare a Bisericii Catolice și înlocuirea lui la 28 februarie 2013 de către progresistul mai liberal Papa Francisc I, pare să facă parte din acest proces ascuns de pregătire. La 27 octombrie 2014, Papa Francisc a emis o declarație în care a făcut referire la extratereștri, folosind eufemismul „ființe ale universului”, ca jucând un rol cheie în planul evoluțional al lui Dumnezeu:
  ,, Când citim în Geneză relatarea creației, riscăm să ni-l imaginăm pe Dumnezeu ca un mag, cu o baghetă capabilă să facă totul. Dar nu este așa ... El a creat ființe și le-a permis să se dezvolte în conformitate cu legile interne pe care le-a dat fiecăruia, astfel încât acestea să se poată dezvolta și să ajungă la plinătatea lor de a fi. El a acordat autonomie ființelor universului în același timp în care le-a asigurat de prezența sa continuă, dând ființă fiecărei realități. Și astfel creația a continuat secole și secole, milenii și milenii, până a devenit ceea ce știm astăzi, tocmai pentru că Dumnezeu nu este un demiurg sau un mag, ci creatorul care dă ființă tuturor lucrurilor.”

Aici Papa Francisc a pus bazele pentru ceva neimaginat anterior să se întâmple în teologia Bisericii Catolice. Este posibil ca extratereștrii să fi acționat ca intermediar în evoluția umanității și, prin urmare, în instaurarea creștinismului și a altor tradiții religioase. Aceasta a însemnat că astronautul antic susține că vizitatorii extratereștri au folosit bio-ingineria și / sau au ajutat civilizațiile umane să evolueze încă din cele mai vechi timpuri, au fost puncte de vedere care sunt acum perfect compatibile cu teologia Bisericii Catolice, conform declarației Papei Francisc despre evoluție. În consecință, este foarte posibil ca Vaticanul să lucreze în secret în spatele scenei cu una sau mai multe rase extraterestre pentru a pune bazele viitoarelor dezvăluiri care vor facilita instituirea unei religii globale. Aceasta va introduce o perspectivă cosmică bazată pe noi informații furnizate de extratereștrii prietenoși cu aspect uman.

Declarația de prietenie și unitate poate fi deci un preludiu foarte tangibil al unei noi credințe globale apărute în viitorul apropiat. Eliberarea aproape simultană a presupusului document Majestic-12 din 14 iunie 2017 este foarte semnificativă datorită avizului său clar asupra extratereștrilor cu aspect uman ca prieteni și parteneri diplomatici.


Momentul lansării documentului Majestic-12 sugerează un grad semnificativ de cooperare „în culise” între comunitatea de informații militare a Statelor Unite și Vatican în a pune bazele dezvăluirii și relațiilor diplomatice ulterioare cu extratereștrii cu aspect uman. Perspectiva ca Papa Francisc și alți lideri religioși să poată colabora cu vizitatorii extratereștri pentru a promova o nouă religie globală a dus la o mare preocupare. Este ceva de primit sau de a ne opune? Extratereștrii lucrează în culise cu liderii religioși să aibă încredere sau nu? Acest efort de a stabili o nouă religie globală face parte dintr-un efort sancționat oficial de comunitatea de informații militare a Statelor Unite pentru a dezvălui unele informații, dar nu toate, despre viața extraterestră și despre programele spațiale secrete? Toate aceste întrebări merită luate în considerare serios.

    Sursa: Michael Salla / https://www.exopolitics.org/  

Majestic 12 -1 și 2 (video) – a se vedea pe contul meu ok.ru .

 
Partea a II-a
 


14 comentarii:

 1. http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2020/01/cobra-faceti-viral-era-varsatorului-11.html?m=1

  RăspundețiȘtergere
 2. Din ce am văzut în film, cele două r.m., au fost doar o distragere sângeroasă a atenției de la înființarea acestor programe spațiale. Și preluarea lor imediată sub controlul elitei acestor lepădături,că nu pot să le spun altfel.

  RăspundețiȘtergere
 3. Agenda instaurarii NWO(Noua Ordine Mondială)are,printre alți "pași" ce urmează a fi făcuți și așa-zisa Dezvăluire despre existența Extratereștrilor,Proiectul BlueBeam și multe altele!Daca veți citi cartea lui Cristian TERRAN- PLANETA ARHONTILOR veți înțelege cu siguranță ce s-a întâmplat,ce se întâmplă și,mai ales,ce urmează să se întâmple și de ce,in ce scop! Veți privi dintr-o altă perspectivă,complet diferită de cea care ne este "administrată" și întreținută prin toate forțele și mijloacele de către autorități!Sa nu credeți cumva că oficialii doresc să cunoașteți adevărul și istoria reala,adevărată a omenirii!Succes și deschideti-va ochii minții...

  RăspundețiȘtergere
 4. Uau! Nu vreau să adaug decât ceva în ideea promovată cum că Papa ar fi primit indicația să cam unească ba religiile, ba alte...probabil așa se explică inițiativa sus numitului pontif ca să țină în viitorul apropiat( o lună, două) o conferință pe tema educației copiilor din întreaga lume într-o manieră asemanatoate, inițiativă care a fost aspru criticată deja de mai marii pe la Vatican, argumentând că asta ar semăna cu conceptul de noua ordine mondială! Articolul l-am citit ieri, cred că e și recent..

  RăspundețiȘtergere
 5. Parcă era vorba sa incetam cu visatul la salvatori si miracole venite de la Vatican, BOR, ET...etc
  Nu de alta, dar BOR vietuiește intr-un egregor vechi si multi virusi au fost infiltrati si pe acolo. Parca era vorba ca salvatorul este in fiecare dintre noi...La fel si Vaticanul si toate sistemele religioase.
  Am propus prin anul 2010, cred, sa fim toti Moș Craciun pentru copiii ce ne cer ajutorul sau pe care ii intalnim. Cred ca pe vremea aceea eram inscrisa in grupurile matriceanoiiromanii, maya ra si infinitaiubire. Toate grupuri new age. Asta nu stiam atunci, dar ma luam dupa mesajele pline de iubire din grupuri. Credeam ca sunt grupuri care si aplica, nu doar mimeaza.Copilul pe care am vrut sa-l ajut a primit o mica suma din cea necesara implinirii visului. Nu am gandit ca ar fi ceva karmic, pentru ca Iisus a venit tocmai ca sa terminam odata cu invartitul in roata mare a circului din iluzie. Macar cand vb despre copii am putea inceta sa gandim budist?! Sau naționalist, sectar, separator?
  Din toate acele grupuri, in afara de o suma minuscula primita de la doua doamne miloase, copilul a mai primit multe sfaturi, bataie de joc din partea unor, presupun, naționalisti care se credeau rasa pura, amenintari si șuturi verbale. Nu sunt sigura ce a atras atata ura asupra copilului. Cred ca era de etnie rromă. Aaa...a mai primit si articole de papetarie. Este ca si cum eu v-as spune ca vreau in 5D, iar voi mi-ati darui caiete de colorat si culori.
  De atunci ajut pe cont propriu. Si, pe cuvant ca nu ma incarc karmic ajutand copii. Si animale. Dimpotriva, cresc spiritual.Adulti ajut cu circumspecție...Cand e vb despre oamenii mari si cu mintea doldora de informatii sofisticate, poti fi tras in jos foarte usor. Si păcalit de măsti.
  Se arunca atata minciuna in matrix, incat unii nu vor iesi prea curand la Lumina. O sa vina un moment in care veti fi nevoiti sa treceti prin toate straturile informationale create de voi toti pe internet. Daca decideti sa urcati, totusi...
  Care Adevar va va elibera? Al papei? Al masoneriei? Adevarul new age? Cate adevaruri credeti voi ca sunt? Mai ales ca multe se bat cap in cap, daca iei grupurile la rand.
  Ma rog...am zis ca nu ma mai amestec, dar parca mi-e mila sa vad atatia oameni in toata firea stand si visand la gogosi si prăjituri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu știu dacă se vorbește despre ceea ce presupuneți, mai degrabă articolul dorește să inștiințeze lumea de iminenta venirii extratetestrilor cât și despre evidența că biserica catolică ar fi fost martoră la întâlniri de gradul 3, în anumite contexte, unde i s-ar fi livrat informația cu unirea religiilor s.a.m.d.
   În acest an de sărbătorile ce tocmai s-au încheiat, în sala vaticanului, cea foarte controversată a avut loc un spectacol în care au evoluat artiști de primă mână din toată lumea, din Peru până în partea cealaltă a planetei.

   Ștergere
 6. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/08/18/un-document-straniu-nu-pare-autentic-si-nici-sanatos-la-minte-cine-l-a-conceput/

  RăspundețiȘtergere
 7. Este mai ușor Maria-Aurelia, este mai ușor, chiar dacă "gogoașele" și prăjiturile nu vor să se facă văzute 😀

  RăspundețiȘtergere
 8. Marius,nu ştiu de ce nu mai primesc articolele publicate de tine de pe acest site,deşi sînt abonat ? adresa mea e anghelgeorge05@gmail.com...... mă mulțumesc cu articolele postate de cititorii care le posteayă și pe F.book de unde le preiau șieu. MULȚUMESC !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. George si eu am observat că lipsești de pe blog de ceva vreme....
   Ce să zic.., nu stiu exact, eventual înscrie-te pe blog la ,,Membrii Permanenti” cu gmailul si probabil o să primesti noile mele articole..
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.