sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Q și Realitatea din spatele lui Q; sunt numeroase predicții viitoare exacte


 Anul 2019 a fost un interval din istorie foarte interesant. Desigur, acesta a fost anul numeroaselor dezvăluiri din mass-media și independente. Dar mai mult decât atât, 2019 s-a dovedit a fi o perioadă de revelație fără precedent. Mulți americani (aproximativ 10% din cetățeni) sunt acum considerați adepți avizi ai sursei online, Q Anon. Acest lucru este de înțeles, având în vedere valoarea pe care această sursă a oferit-o oamenilor lumii (și situația în care se află în prezent S.U.A.). Cu toate acestea, dincolo de intriga tipică din Q, 2019 a prezentat dezvăluiri din această sursă la care nimeni nu se aștepta probabil.
Desigur, cei care au fost la curent cu Q au fost mai mult decât impresionați de informațiile pe care le-a dezvăluit în postările de-a lungul lunilor și anilor. Cu toate acestea, nimeni dintre noi nu se aștepta să afle că această sursă a avut capacitatea tehnologică de a vizualiza evenimente trecute și viitoare în timp real. Această componentă aparent științifico-fantastică și totuși foarte demonstrabilă a fenomenului Q, a avut un impact profund asupra comunității adevărului și dezvăluirii - mai mult decât aproape orice sursă din trecut. Deși mulți dintre noi ne-am fi imaginat în prealabil, că Q ar avea un tip de tehnologie avansată la dispoziție, foarte puțini adepți ar fi putut prezice că, căutarea adevărului ne va conduce la explorarea tehnologiilor futuriste de vizualizare temporală și călătorie în timp.

Aceste subiecte sunt vaste și merită analiza noastră individuală independentă. Dar deocamdată, să lăsăm această prezentare intrigantă să vorbească de la sine. Următorul videoclip provine de pe canalul YouTube Where We Go 1 We Go All și digeră foarte bine dezvăluirile nedumerite pe care echipa Q le-a dezvăluit recent. Deși pot exista câteva căi importante de cercetare pe care videoclipul nu le acoperă, discuțiile în general sunt foarte deschise în subiectul său.


Mai jos este un extras dintr-un articol DTM din trecut, care discută unele dintre cele mai recente descoperiri științifice cu privire la natura spațiu-timpului, posibilitățile de vizualizare temporală, călătoria în timp și multe altele.
Conform modelului din fizica teoretică a Dr. Nassim Haramein (a se viziona documentarele de la categoria ,,Nassim Haramein” din blog), gravitația este forța creatoare care formează materia la un nivel fundamental. Aceasta înseamnă că, pentru ca orice materie să existe, acest flux constant de spațiu-timp din centrul nucleic a tot ce se află de la atom, trebuie să fie constant. Cu alte cuvinte, atomul are componentele sale fundamentale: protonul / nucleului și norul de electroni, dar necesită un flux continuu de spațiu-timp / gravitație pentru a exista și toată materia la fiecare scară, funcționează în același mod. Wilcock adaugă câteva concepte acestei idei. Acestea proveneau dintr-o lucrare inovatoare scrisă de Dr. Oliver Crane intitulată „Mediul Oscilator Central și Spațiul Quantic” (http://www.intalek.com/Index/Projects/Research/sq.pdf ). 

În această lucrare, Dr. Crane afirmă că manifestarea fotonilor este rezultatul direct al fluxului de gravitație în centrul masei obiectului său. Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că piramida nu este doar un colector de gravitație / spațiu, ci și un colector de fotoni și un emițător. S-ar putea chiar ca acești fotoni să fie la originea ideilor focului din mijloc și a casei energetice.

Gaura Neagră, datorită gravitației absoarbe inclusiv lumina
Ne putem aminti, de asemenea, conceptul de gravitație ca fiind tridimensională, prin faptul că aceasta curge în toate obiectele sferice în mod egal din toate părțile. Aceasta face modelul relativității lui Einstein să aibă o problemă. Modelul de gravitație einsteiniană s-a dovedit a fi oarecum incomplet de la introducerea sa. Această reprezentare inexactă a gravitației a fost un subiect despre care am scris în episodul anterior al Învățăturile Înțelepciunii, intitulat „Puterea Piramidei - Focul din mijloc”. A existat un subiect din acest episod pe care l-am elaborat pe tema relativă a teoriilor lui Einstein despre gravitație. Mai jos este prezentat un extras din articolul respectiv.


   Universul Fluid - Un nou model de Relativitate

Dr. Nassim Haramein este un fizician desăvârșit, care a rescris multe dintre ideile fundamentale pe care cei mai mulți oameni de știință le-au ignorat sau le-au tratat superficial anterior. Nassim a avut o perioadă dificilă în școala gimnazială, deoarece lecțiile de știință nu prea aveau sens pentru el. Au fost domenii pe care cursurile nu le-au acoperit. 


Pe măsură ce avansa în educația și cariera sa, el a descoperit că multe dintre aceste întrebări erau încă lăsate fără răspuns de către curentul științific. Așa că și-a propus să-și răspundă singur. Aceasta este situația în care au fost făcute cele mai profunde descoperiri ale sale din fizica cuantică.


Nassim Haramein a teoretizat că spațiul-timp a fost un fluid, deși aceste descoperiri păreau a fi contrare relativității Einsteiniene în mai multe feluri. Einstein a conceput că spațiul-timp este ceva similar cu o foaie sau un plan flexibil și că gravitația este rezultatul existenței corpurilor planetare și astrale care se așează deasupra acestei foi. După cum a subliniat David Wilcock, există o problemă cu acest model, deoarece ar funcționa doar pe un singur plan. Cu excepția cazului în care gravitația ar funcționa doar pe acest singur plan în spațiu, acest model este inexact. Gravitația este omnidirecțională. Nu se întâmplă pe un singur plan ca o foaie deformată. Funcționează indiferent de aranjament sau de unghiul de interacțiune între două corpuri.

Deci care este soluția? Soluția este că relativitatea are nevoie de un pic de reglaj, iar acest lucru este exact ceea ce a făcut Nassim Haramein. El a teoretizat că spațiul-timp este ca un fluid. Acesta este singurul mod în care poate fi explicat faptul gravitației omnidirecționale. Această idee a fost respinsă la început, dar în cele din urmă, comunitatea științifică a început să permită mentalității lor să fie oarecum flexibilă. Alături de aceasta, Haramein a constatat că matematica din jurul funcționalității găurii negre este direct proporțională cu cea a nucleului atomului. Explicația din spatele acestui lucru este destul de complexă, dar, pe scurt, a găsit suficiente dovezi pentru a concluziona că fizica unei găuri negre este exact aceeași fizică a celei care guvernează nucleul atomic. Această constatare a avut numeroase implicații (precum Hermes Trismegistos: ,,Cum este sus este și jos, cum este Întregul este și partea…”, n.b.).

Acesta este un concept relativ simplu de înțeles. Ca și în cazul oricărui corp planetar, aceeași atracție gravitațională generală va fi experimentată de un obiect din apropiere indiferent de unghiul de abordare al obiectului respectiv. Deoarece fiecare corp planetar este în general sferic, acesta va absorbi gravitația / spațiu-timp în mod egal din toate părțile. Relativistic vorbind, am putea spune că prezența planetei, a atomului sau a unui obiect de orice dimensiune curbează spațiul din jurul său și îl absoarbe în același timp. Acest lucru nu poate fi realizat cu un model plan (2D) de spațiu. Acesta este motivul pentru care modelul lui Einstein nu funcționează în spațiul tridimensional.
Ultimele descoperiri științifice au dezvăluit că universul este o serie infinită de structuri geometrice fractale. Totul, de la galaxii la particule subatomice și particule sub-subatomice, s-a dovedit că are aceeași geometrie fundamental la bază. Conform celui mai recent model fizic al universului fluid, universul este foarte similar cu o placă holografică. Ca în orice hologramă, indiferent de câte ori am putea împărți placa holografică, vom găsi întotdeauna întreaga imagine în orice fragment al plăcii originale. Această divizibilitate a universului pare să reprezinte o energie fundamentală; un câmp complet conectant, care definește totul în univers. 

Acest câmp a fost denumit „fluctuație cuantică”, „densitate planck” și „energie de punct zero”. Cu toate acestea, acest câmp energetic a fost atât de încurcat de cei care l-au descoperit în urmă cu aproape un secol, încât nu erau siguri ce să facă cu acesta. În consecință, au lăsat deoparte aceste descoperiri și au uitat de ele, sau după cum afirmă Dr. Haramein, „A fost retrogradat în dulapul de scheleți ale teoriilor științifice principale”.

Știința curentă a dat puțină atenție acestei energii a vidului și a considerat-o în mare parte lipsită de valoare pentru o bună parte a unui secol. Cu toate acestea, în urmărirea dezvoltării unei teorii convenționale unificate a câmpului, știința din mass-media a rămas ignorantă. În loc să-și îndeplinească obiectivul de a dezvolta teoria lor despre tot, oamenii de știință par să fi dezvoltat calcule care ar fi putut fi prea complexe pentru a fi productive. Aceste calcule convenționale nu au reușit să dea nicio unitate adevărată între universul macrocosmic și cel microcosmic. După cum o vede dr. Haramein, de fiecare dată când se ajunge la o asemenea complexitate excesivă în calcul, fără niciun progres semnificativ, înseamnă de obicei că undeva pe parcurs, procesul a luat o întorsătură greșită. Pentru a spune în alți termeni, fie că asociezi un puzzle sau o teorie unificată a întregului, procesul ar trebui să devină mai simplu pe măsură ce te apropii de adevărata soluție. Dacă procesul devine din ce în ce mai complex, există șanse mari să fi făcut câteva greșeli inițiale care trebuie corectate.

    Nassim Haramein – Întregul NegruIntregul_negru from mariussumedrea on Vimeo.

5 comentarii:

 1. adevarul este ca pana in 2029 este posibil ca lumea cum o stim sa inceteze sa existe

  RăspundețiȘtergere
 2. Marius,urgent vreau adevărul despre incendiile din Australia.Vreau demontarea minciunii !

  RăspundețiȘtergere
 3. De ce 2029 și nu mâine ? 10:10..Că, tot e Luni...care ,,Luni ,,că nici asta nu e adevăr .Deci, o luam de la capăt...

  RăspundețiȘtergere

 4. "Acum, potrivit andromedanilor, natura gravitației este diferită de ceea ce ni s-a spus. Ni s-a spus că, deoarece planeta se rotește pe axa sa, forța centrifugă „creează gravitație”. Ei bine, în conformitate cu andromedanii, acest lucru nu este deloc precis și că gravitația este produsă de radiații care pătrund foarte mult în spectrul electromagnetic cu o frecvență de aproximativ 1 miliard de cicluri pe secundă.

  Deoarece planeta noastră este goală , conține diferite caverne de-a lungul cochiliei sale (scoarța pământului) Poate susține de multe ori viața pe care credem că o poate, deoarece există o suprafață locuibilă foarte mare, din ceea ce am fost învățați.  Următoarea descriere despre cum este să cobori în interiorul Pământului, oferită de Andromedani:

  "Când intrați pe cinci mile pe Pământul dvs., veți pierde rapid greutatea corporală. Motivul pentru aceasta este capacitatea limitată a radiațiilor gravitaționale și a radiațiilor gravitaționale și a efectelor gravitaționale, precum și efectele gravitației pe Pământ. neutralizează efectele gravitaționale ale Pământului de sub suprafață.

  Efectele de neutralizare sunt întărite de masa Pământului de pe suprafață, care va transforma o parte din radiațiile infraroșii emanate de materie într-o radiație care produce gravitație prin legile redistribuirii Când ajungeți la o adâncime de zece mile, veți observa că totul începe să fie mai ușor în jurul vostru ""(Bibleoteca Pleiadelor).

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.