luni, 6 ianuarie 2020

Documentul Majestic 12 ne revelează că SUA avea relații diplomatice cu ExtratereștriiUn nou document Majestic-12 scurs, a fost lansat pe 14 iunie 2017 și descrie o varietate de întâlniri extraterestre cu umanitatea. Acest document include informații potrivit cărora emisiile radio de pionierat ale lui Nikola Tesla în spațiul cosmic la sfârșitul anilor 1800 au alertat extratereștrii îndepărtați despre existența umanității, ceea ce i-a determinat să călătorească spre planeta noastră, iar mai târziu președintele Eisenhower a stabilit relații diplomatice complete cu acești extratereștri care ne-au vizitat în 1954. Documentul de 47 de pagini este în prezent revizuit de o serie de cercetători de autentificare a documentelor, dar concluzia preliminară trasă de cercetătorul veteran Stanton Friedman este că nu există dovezi de fals în conformitate cu Heather Wade, gazda emisiunii radiofonice Midnight in the Desert. În acest sens Stanton Friedman a spus: „Nu am văzut niciodată așa ceva, este vorba de informații noi despre MJ12.” Stanton Friedman va continua să examineze aceste documente pentru autenticitate, dar în acest moment nu putem găsi dovezi de fals.
În mod similar, dr. Robert Wood, un alt important cercetător al documentelor Majestic, și-a împărtășit și opinia preliminară într-un e-mail că: „Ștampilele, marcajele, stilul, conținutul, numele” arată autentice. Documentele au fost trimise de o sursă anonimă către Wade, care și-a dezvăluit existența în cadrul emisiunii sale din 14 iunie, împreună cu detalii despre fundalul documentului. Wade afirmă că informatorul este cunoscut de ea și este o sursă de încredere, dar nu va elibera identitatea persoanei. Linda Moulton Howe a furnizat informații suplimentare la Earthfiles.com că, de fapt, există două surse, ambele fiind personal militar pensionar. Wade intenționează să o intervieveze pe Howe și alți cercetători OZN pentru a ajuta la verificarea legitimității și semnificației documentului. Între timp, cititorii sunt încurajați să citească singuri documentul, pe care Wade l-a pus la dispoziție liber pe site-ul ei: http://midnightinthedesert.com/exclusive-ultra-top-secret-assessment-situation-statement-position-ufos/

Ceea ce urmează este o descriere a punctelor cheie făcute în document și a semnificației acestora.
Conform unei pagini de întâmpinare, documentele reprezintă o „informare preliminară” creată de Oficiul de Informații pentru Contra-Informații al Agenției de Informații din Apărare, la 8 ianuarie 1989. Titlul complet al pachetului de informare este „Evaluarea situației / Declarația de poziție pe Obiecte Zburătoare Neidentificate ”și se adresează Biroul Președintelui.


Ofițerul de informare este descris drept „MJ-1” care, pe baza precedentului istoric, a fost directorul CIA în ședință.


Directorul CIA la momentul informării din 1989 a fost William Webster, care a ocupat funcția de director în perioada 26 mai 1987 - 31 august 1991. Anterior, a fost director FBI din 23 februarie 1978 înainte de a conduce CIA sub președintele Reagan. Intrarea sa pe Wikipedia menționează că este singura persoană care a ocupat vreodată ambele poziții. Documentul de informare se referă la patru grupuri de vizitatori extratereștri care sunt enumerați în ordinea importanței pentru planeta noastră și menționează dacă sunt prietenoși sau nu:

William Webster (2016)
   Până în prezent, există patru tipuri de EBE (Entități Biologice Extraterestre, n.b.) de bază confirmate. Și sunt enumerate aici în ordine descrescătoare a influențelor lor pe planeta noastră.
A.   Umanoizi asemănători pământenilor. Există mai multe variații mai mult sau mai puțin ca noi înșine. Majoritatea acestora sunt prietenoși și reprezintă cea mai mare parte a contactelor noastre EBE. Majoritatea au un grad ridicat de abilitate psihică și toți folosesc știința și ingineria de natură avansată.
B.   Umanoizi mici sau „gri”. Griii (greys), așa-numiți pentru nuanța pielii lor deținute de majoritatea acestui tip, sunt un fel de drone. Nu sunt deosebiți de furnici sau albinele muncitoare ... Aceștia sunt în mare parte sub controlul psihic al umanoizilor similari Pământului, care îi cresc ca animale de companie (sau un fel de sclavi). Presupunând că Griii sunt sub control benign, sunt inofensivi.
C.   EBE non-umane. Aceștia sunt în mai multe clase și provin din lumi în care morfologia dominantă a luat un curs evolutiv diferit. Mulți dintre aceștia sunt periculoși nu pentru intenții ostile organizate, ci pentru că astfel de creaturi nu concep viața umană la fel de sacră…. Până acum, contactul a fost minim cu doar o mână de întâlniri nefericite.
D.   Entități transmorfice. Dintre toate formele de EBE studiate până acum de Operațiunea Majestic, acestea sunt cele mai dificil de înțeles sau chiar de oferit o descriere a lor. În esență, astfel de entități nu sunt „ființe” sau „creaturi”… există într-o altă dimensiune sau plan, adică nu în spațiul sau timpul nostru. Nu folosesc dispozitive și nu călătoresc în spațiu ... În esență, aceste entități sunt compuse din energii ale minții pure. ... Se spune (de către alte EBE) că sunt capabile să ia orice formă fizică prin care își „canalizează” energia… ca materie.

După cum sugerează descrierea de mai sus, cele mai multe interacțiuni extraterestre sunt descrise ca prietenoase, în special cele care implică entități cu aspect uman. Ei s-au angajat într-o serie de interacțiuni non-ostile cu umanitatea, care datează de la pionierii emisiilor radio și energie ale lui Nikola Tesla la sfârșitul anilor 1800. Documentul continuă:
   ,,În 1899, omul de știință iugoslav, Nikola Tesla, s-a remarcat cel mai mult pentru introducerea curentului alternative, transmisia de energie electrică și un dispozitiv de laborator numit după el (bobina Tesla) și a pornit într-o serie de cercetări care au făcut ca acesta să fie secolul Tesla. Acesta își propunea de mult că este posibil să transmită direct energii electrice pure la distanță, fără pierderi de energie și fără fire. Până în 1899, și cu ... susținere științifică guvernamentală și privată, Tesla a ales un sit lângă Colorado Springs, Colorado, pentru a realiza un experiment masiv și niciodată repetat ... Scopul lui Tesla de a aduna propriul câmp magnetic al Pământului și de a folosi Pământul ca un imens transmițător pentru a trimite semnale în spațiul exterior, în încercarea de a contacta pe oricine ar putea locui acolo. Tesla nu avea habar că tipul specific de putere pe care-l generase se transmitea prin spațiu și provoca mari distrugeri la mulți ani lumină, distanță.”

 Fără a-și da seama, utilizarea de către Tesla a câmpului magnetic al Pământului pentru a direcționa transmisiile radio în spațiu a creat o armă de energie perturbatoare - în esență, prima armă cu energie direcționată, dar la scară planetară! Efectul acestui lucru a fost analog cu dezvoltarea Warp Drive în seria fictivă Star Trek, iar umanitatea a fost acum pe radarul Galactic pentru prima dată. Documentul informativ descrie ce s-a întâmplat în urma experimentelor lui Tesla:
  ,, Inteligența extraterestră (IE) a încercat să răspundă la transmisiile sale într-o formă de cod binar pe care o folosesc în mod obișnuit pentru comunicații pe distanțe lungi (în mod evident aceste energii acționează instantaneu la distanță și nu sunt limitate la viteza luminii) și solicită să înceteze trimiterea. Desigur, Tesla nu a avut cum să înțeleagă mesajul pe care l-a primit înapoi din spațiu. Din fericire, furia rezidenților locali pentru efectele secundare ale cercetării sale l-a obligat să închidă experimentele din Colorado Springs în același an în care le-a început.

În mod semnificativ, documentul informativ recunoaște că comunicațiile au fost instantanee și că viteza luminii nu este o limită absolută, cel puțin pentru tipul de comunicații utilizate de ET. În mod critic, experimentele lui Tesla, conform documentului de informare, au apărut în epoca farfuriei zburătoare datorită efectului puternic al transmisiilor sale de energie care au folosit câmpul magnetic al Pământului:

  ,, Apoi, acesta a fost începutul real al așa-numitei „ere a farfuriei zburătoare” în vremurile noastre. Întrucât a devenit clar că oamenii noștri erau pe punctul de a exploda progresul tehnic, IE a decis un program pe termen lung, de contact atent calculat și aparent aleatoriu cu obiectivul final de a conștientiza locul nostru în comunitatea galactică. Odată cu apariția erei atomice, acest program a fost escaladat pentru a include eventualul contact diplomatic cu multe dintre guvernele Pământului. Aceeași abordare a organizării unui contact aparent „accidental” a fost aleasă pentru impactul său psihologic redus asupra rasei umane. Aceasta a fost situația în cazul Statelor Unite ale Americii (re: Roswell și Aztec, dosare din New Mexico, acest briefing)”.

Documentul de informare se referă la faimoasa Prăbușire a OZN-ului de la Roswell din 1947 și a mecanismului de securitate națională care a fost dezvoltat pentru a-l cerceta și a menține un sistem secret. Cu toate că evenimentul Roswell este bine cunoscut, următorul caz descris în document nu este. La 25 martie 1948 a avut loc o „aterizare controlată” a unei farfurii zburătoare în Aztec, New Mexico, pe care documentul informativ îl descrie:
  ,, Aterizarea controlată s-a produs într-un mic canion din deșert pe pășunile private ale unui fermier și crescător local ... la aproximativ 12,2 mile nord-est de Aztec, New Mexico. Nava a fost determinată să aibă un diametru de aprox. 30 de metri. În interiorul cabinei superioare .. echipa a găsit cadavrele a doi mici umanoizi de aproximativ 1,2 metri înălțime, prinse în scaune precum cele dintr-un cockpit al unui jet ... Extratereștrii erau morți.”

Documentul informativ a raportat că extratereștrii au murit din cauza unei scurgeri atmosferice cauzate de impactul cu o stâncă din apropiere. Raportul a descris apoi descoperirea tuburilor criogenice cu corpuri cu aspect uman la nivelul inferior, dintre care patru au fost resuscitate cu succes:
  ,, O privire mai atentă la tuburile sigilate care arătau ca ușile uscătoarelor de haine la o spălătorie, a arătat că acestea sunt o formă complexă de sistem de refrigerare. Două erau goale și doisprezece conțineau trupurile a ceea ce arătau adulți umani și copii mici, precum și sugari, toate înghețate ca și cum ar fi păstrate pentru exemplificare ... În cele din urmă, echipa medicală a reușit să resusciteze un bărbat uman de tip Pământean adult și trei (3) sugari umanoizi asemănători Pământenilor, cu o vârstă de aproximativ șase (6) luni: doi bărbați și o femeie. Restul copiilor și un EBE mai mic, cu pielea cenușie și cu cap mare, au pierit.”

Supraviețuitorul adult, potrivit documentului informativ, arăta uman, dar era în mod clar un extraterestru care, deși arăta uman, avea diferențe fiziologice, care includeau să aibă două vieți. Documentul descrie cum au început negocierile diplomatice cu extraterestrul adult supraviețuitor:
  ,, După o teleconferință pripită cu președintele Truman, i s-a explicat vizitatorului că, dacă intențiile sale se dovedesc a fi non-ostile și el va coopera într-un schimb de informații, i se va acorda statut diplomatic și în curând va fi repatriat în propria sa rasă atunci când aranjamentul ar putea fi făcut. Pentru aceasta, el a fost de acord, cu condiția să nu i se ceară să ofere niciun secret științific care ar putea modifica cursul dezvoltării noastre culturale naturale.”

Ceea ce urmează detaliază schimburile diplomatice de-a lungul anului între vizitatorul extraterestru și administrația Truman, înainte de a fi returnat în poporul său:
  ,, În total, EBE Aztec a locuit în custodia noastră de protecție în complexul Los Alamos timp de aproape un an complet, de la sfârșitul lunii aprilie 1948 - până în martie 1949. După aceea, el a fost sechestrat într-o casă de siguranță privată înființată de Army Intelligence ... în timpul căreia s-a întâlnit cu președintele și alți administratori militari de vârf, înainte de a fi înapoiat poporului său în august 1949. El a oferit oamenilor de știință și debitorilor militari o mulțime de informații în mare parte non-tehnice despre civilizația sa și motivele pentru a fi pe Pământul nostru; un număr de șase sute optzeci și trei (683) de pagini de transcrieri au fost realizate din conversații înregistrate.”

Documentul informativ continuă să explice modul în care tehnologia oferită autorităților militare americane ar fi oferită Uniunii Sovietice și de extratereștri:
  ,, EBE a văzut prea puțin rău în aceea că ne-a permis să păstrăm rămășițele navei sale spațiale pentru studiu, deoarece a considerat că înțelegerea noastră se va dezvolta treptat. El a sugerat că poporul său „va trebui probabil să renunțe la unul în condiții similare în turele deasupra Uniunii Sovietice - doar pentru ca echilibrul lucrurilor să fie susținut” și „Sunteți bineveniți să preluați acest lucru cu orice autoritate superioară pe care o puteți găsi din dorința de a vă asculta, dacă nu acceptați acest lucru ... ”

În 1948, SUA și URSS au fost singurele puteri nucleare cunoscute și liderii celor două cele mai puternice blocuri politice, așa că are sens cum au fost ajutați în mod special în acest fel. Totuși, mai uimitor este ceea ce au spus extratereștrii despre sugarii extratereștri:
  ,, Echipei de oameni de știință li s-a spus că oricum sugarii umani au fost destinați lumii noastre și am fost bineveniți să îi păstrăm. La 21 august 1949, EBE Aztec a fost restituit în felul său într-un loc de întâlnire la sud-vest de Baza Forțelor Aeriene Kirtland, ... și s-a făcut aranjament pentru o viitoare întâlnire în aceeași locație, pentru deschiderea relațiilor diplomatice.”

Prin acordarea a trei prunci extratereștri cu aspect uman pentru autoritățile americane, intenția aparentă a fost ca extratereștrii să fie crescuți în societatea umană, iar în viitor să contribuie la stabilirea relațiilor de prietenie între cele două lumi ale noastre. Probabil, același lucru s-a întâmplat și în URSS. Până în 1989, când a fost pregătit documentul de informare, copiii ET vor fi adulți de peste 40 de ani. Au existat copii extratereștri rezidenți în SUA și URSS și au fost ei un factor la sfârșitul Războiului Rece? În 1954, documentul informativ se referă la președintele Eisenhower care călătorește la Baza Forțelor Aeriene Kirtland, unde a stabilit relații diplomatice complete cu extratereștrii cu aspect uman:
  ,, Tratatul diplomatic precedent a fost redactat de directorul operațiunii Majestic-12 și de un comitet mixt de vizitatori extratereștri și reprezentanți ai Corpului Diplomatic al SUA, ca declarație de intenție. Acesta a fost ratificat și semnat la Baza Forțelor Aeriene Kirtland ... la 18 iulie 1954 de către președintele Dwight D. Eisenhower și o persoană în numele EBE.”

Așa cum am menționat anterior, autentificarea documentului de informare abia a început, dar până acum experții nu au descoperit niciun semn de fraudă. Greutatea importanței acestui document este extraordinară, deoarece un număr de înalți funcționari sunt numiți. Dacă William Webster ar fi MJ-1 la momentul prezentării, atunci acest lucru ar fi foarte semnificativ. În prezent, este președinte al Consiliului Consultativ pentru Securitate Internă și este în măsură să depună mărturie oficială despre autenticitatea documentului de informare. Dacă Webster confirmă sau sugerează legitimitatea sa și / sau implicarea sa directă, acest lucru va avea un efect puternic asupra perspectivelor dezvăluirii oficiale.

În partea a doua a acestei serii, voi oferi o analiză exopolitică a conținutului presupusului document MJ-12, modul în care se compară cu informațiile dezvăluite de o serie de martori ai programului spațial secret și impactul potențial al acestuia asupra evenimentelor mondiale.

   Sursa: Michael E. Salla / http://www.exopolitics.org/

10 comentarii:

 1. Poate că N.Tesla a avut nebănuite cercetări, am înțeles cât de nemaipomenite, dar chiar e posibil să fi atras entități din îndepărtatul Univers? Și dacă ar fi așa, el nu știa că mai apoi va avea sfârșitul pe care l-a avut, însă contactat într-o sesiune de hipnoză el spunea ceva de genul că trebuie să luptăm să învățăm să ne folosim forțele cu care fiecare suntem investiți, e mult mai important și că el, da venea/provenea din nu știu ce rasă, doar că el nu împărtășea aici pe pământ ceea ce se dorise cu el. Nu-mi mai amintesc exact explicația lui dar o să o caut căci are sens.
  În ceea ce privește EBE, ar fi entități multiforme? Interesant material. Am să vreau să găsesc acea sesiune este în italiană, aș putea-o posta, nu cred că e tradusă dar oricum o să o reascult pentru a vă aduce explicația la care m-am referit!
  Mulțumesc pentru articol!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cam parțială,spre insignifiantă," DEZVĂLUIREA"...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe bune? Să fim serioși, cred că se primește un bogat volum de informații și pe această cale! Ar trebui să depunem mai multe sforțări în plan personal pentru ceva ce ne interesează!

   Ștergere
 3. ...și că mi-am propus să revin cu un mesaj despre ceea ce Tesla, esența lui care se află acum într-un ambient hipertehnologic pe Orion, ne transmite: a fost folosit de umanoizii de pe Sirius și Pleiade, C.Taur, pentru toate cercetările lui, probabil că acesta o fi fost și scopul încarnării cu personalitatea cercetătorului, căci cei care au gândit această tehnologie provin din cele 3 zone menționate mai sus. Proiectul HAARP a fost gândit în scopul menținerii omului ca sclav , probabil cercetările lui Tesla puse în practică de către umanoizi în relație cu umani, cei care și le-au însușit, asta în urmă cu 60 de ani.
  El ne spune că oamenii sunt slabi, se referă la slăbiciunea omenească, iar trebuie să încerce să nu se lase transportați/purtați de energia negativă și trebuie combătut complet ceea ce ne vine făcut sub aspectul ăsta( haarp, 5G, etc). Cercetările lui le vroia în beneficiul omenirii și nu pentru distrugerea ei cum deja se întâmplă. "Puteți să combateți pentru că aveți la strada", o tehnologie înlăuntrul nostru care depășește orice tehnologie inventată, se referă la Anima!"
  Deja toată lumea știe despre conceptul haarp, dar el a spus că era despre modul de propagarea Undei. Înțelesese cum energia se mișcă, nu există diferențe dintr-un loc în altul, totul se poate deci controla, se poate genera, a înțeles că părțile nu sunt separate și nici nu se pot separa.( ..le parti sono indivise e indivisibile), a creat un sistem de antene, a făcut călătorii în timp și a văzut lumi necunoscute, a înțeles că Umanitatea nu putea suporta acest teribil flagel, iar acum de acolo de unde e vrea în orice mod de a ajuta persoanele spre a înțelege rolul pe care-l au de a se elibera din jocul acesta și creare un loc( loupe) în spațiu-timp care nu se poate repeta. ( aici cred că se referă la saltul quantic și cam ne-am informat fiecare cât am reușit până la acest moment și n-ar fi destul, îmi închipui). De aceea noi care suntem acum pe pământ am venit ca să reușim să schimbăm situația, dar trebuie găsită modalitatea de a opri spațiul-timp și în acel moment pentru a ieși ,dacă nu se " riproporre" situația! După înțelegerea mea , avem momentul saltului quantic, dar dacă nu nu s-ar mai oferi șansa, curând?
  HAARP este în principal Control Mental, acționează negativ asupra Sistemului Imunitar, scăderea Voinței de a lupta pentru ceva( orice ,nu-i așa),...a crea nori, gânduri exterioare nouă de ură, nervozitate, tristeți, de violență, necesitatea de a sta departe de alții( izolarea), de a nu împărtăși cu ceilalți experiențe, informații. Dar nu in sensul de a sta la taclale cu cineva vorbind de exemplu despre haarp sau orice alt subiect notoriu, pentru că dacă ești informat cât de cât și ai interesul, este suficient doar să fi alături de cineva sau chiar simplul zâmbet/surâs pe care-l putem oferi celui pe care l-am întâlni ca din întâmplare. Mai știți de altfel că atunci când ești focusat pe o idee, energia merge într-acolo și chiar te conduce sau îți aduce înainte pe alții cu aceeași preocupare cu care poți petrece un timp nu însă pe subiect discutat, e suficientă apropierea și comunitatea părților subliminale, adică sufletul. Nu trebuie să rămânem închiși în noi, așa le facem jocul, trebuie ca partea noastră subliminală să se exprime, dacă nu există riscul să devenim absorbiți și ne" paște" robotizarea, suficient să comunicăm între noi chiar și cu un zâmbet!
  Cu drag v-am scris mesajul, e doar o parte de vreo zece minute pe care am ascultat-o în italiană, sper că v-am făcut o traducere suficient de acurată, pot să vă aduc și sesiunea aici dacă doriți.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aș dori versiunea în italiană 😀

   Ștergere
  2. Cu plăcere! Îți pun link-ul!


   fbrpc://facebook/nativethirdparty?app_id=87741124305&tap_behavior=web_always&embed_app_intent=true&target_url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5trjxh4mRtY&extra_applink_key=al_applink_data&referer_data_key=extras&al_applink_data=%7B%22target_url%22%3A%22https%3A%5C%2F%5C%2Fwww.youtube.com%5C%2Fwatch%3Fv%3D5trjxh4mRtY%22%2C%22extras%22%3A%7B%22fb_app_id%22%3A87741124305%7D%2C%22referer_app_link%22%3A%7B%22url%22%3A%22fb%3A%5C%2F%5C%2F%5C%2F%22%2C%22app_name%22%3A%22Facebook%22%2C%22package%22%3A%22com.facebook.katana%22%7D%7D&appsite_data=%7B%22android%22%3A%5B%7B%22is_app_link%22%3Atrue%2C%22app_name%22%3A%22YouTube%22%2C%22appsite_url%22%3A%22vnd.youtube%3A%5C%2F%5C%2Fwww.youtube.com%5C%2Fwatch%3Fv%3D5trjxh4mRtY%26feature%3Dapplinks%22%2C%22fallback_url%22%3A%22https%3A%5C%2F%5C%2Fwww.youtube.com%5C%2Fwatch%3Fv%3D5trjxh4mRtY%22%2C%22market_uri%22%3A%22market%3A%5C%2F%5C%2Fdetails%3Fid%3Dcom.google.android.youtube%26referrer%3Dutm_source%5Cu00253Dapps.facebook.com%5Cu002526utm_campaign%5Cu00253Dfb4a%5Cu002526utm_content%5Cu00253D%5Cu0025257B%5Cu00252522app%5Cu00252522%5Cu0025253A87741124305%5Cu0025252C%5Cu00252522t%5Cu00252522%5Cu0025253A1578555313%5Cu0025257D%22%2C%22package%22%3A%22com.google.android.youtube%22%7D%5D%7D&has_app_link=1&accessToken=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5trjxh4mRtY

   Ștergere
  3. Mulțumesc frumos, dar nu reușesc să deschid link-ul.
   Puteți verifica și d-voastră?

   Ștergere
  4. Da, am văzut ieri dimineață că e ieșit așa, nu înțeleg misterul. Dar dacă ști despre ce vorbesc și italiană deasemenea pot să-ți indic unde să-l cauți! În speță sunt sesiunile lui Lucio Carsi.

   Ștergere
 4. Cum se dovedeste ca in 1954 a fost primul vontact si nu mai devreme? De ce nu a fost facut inainte de revolutia industriala de pe Terra? Si de ce extraterestrii antici ne-au parasit? Cati din extraterestrii antici ii intalnim si acum printtecrasele enumerate?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.