joi, 9 ianuarie 2020

COBRA – Era Vărsătorului: Meditație la nivel planetar pe 12 Ian. 2020 ora 08.11


 Timpul se apropie de activarea Erei Vărsătorului și energiile sunt în creștere, pe măsură ce tot mai mulți oameni au luat decizia de a ni se alătura și câștigăm impuls. Avem o posibilitate reală de a ajunge la masa critică. Dacă se ajunge la masa critică, Forțele Luminii vor putea interveni mai direct în situația globală și va urma o cascadă de evenimente care va duce inevitabil la Epoca Vărsătorului.

Următoarele zile vor fi decisive pentru ca tot mai mulți oameni să ni se alăture și astfel să avem un mai mare impact asupra situației planetare. Prin urmare, v-aș ruga pe toți să răspândiți larg vestea despre această meditație. Videoclipurile YouTube sunt cel mai simplu mod de a face acest lucru viral și multe videoclipuri promoționale cu versiuni scurte și videoclipuri de meditație ghidate mai mult au fost create în 28 de limbi:

 Limba română :    Si aici:  


Dacă dorim să obținem un impact asupra planului fizic și să atingem masa critică, este extrem de important să facem această meditație exact la momentul care a fost determinat de Forțele Luminii să aibă impactul pozitiv maxim, care pentru România este ora o8:11 , duminică dimineață pe 12 ianuarie.

A face meditația mai devreme sau mai târziu NU ne va ajuta să atingem masa critică, deoarece trăim pe un plan fizic care este supus legilor spațiului și timpului și dacă dorim să influențăm planul fizic, trebuie să facem acest lucru cu o precizie asemănătoare laserului , mai ales în timp și cu intenție unificată și concentrată.
       Mult success !

  Sursa: http://2012portal.blogspot.com/

22 de comentarii:

 1. Pe ce adresa -corect- pot gasi aceasta meditatie , duminica dimineata?. Ca sa fiu pe faza. Multumesc mult de tot din toata inima.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În videoclip, către sfârsit, sunt amănuntele meditației.
   Dacă vrei mai simplu aici: INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

   1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

   2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument de a co-crea Declanşatorul ce va iniţia Era Vărsătorului.

   3. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.
   Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

   4. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută tot ce a mai rămas din întunericul de pe Planetă, vindecând toate inegalităţile, eradicând orice formă de sărăcie şi aducând, astfel, Abundenţă pentru întreaga Umanitate.
   Vizualizaţi, de asemenea, un Nou grandios Ciclu Cosmic al EREI VĂRSĂTORULUI, care aduce Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele de pe Planeta Pământ.
   Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

   Ștergere
 2. Deobicei meditez duminica la 8.Voi spune și altora. ....

  RăspundețiȘtergere
 3. Voi fi la acea ora în meditație. ...1 oră, a de obicei.Voi distribui informația altora.

  RăspundețiȘtergere
 4. PROFEȚIA LUI MELCHISEDEC

  http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/profetii-2012/profetia-lui-melchisedec.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am citit-o. Si nu inteleg de ce simtiti nevoia sa complicati atat de mult totul! De ce cautati atatea profetii? Traim intr-un spatiu cu o infinitate de variante. Daca stau in casa mea si plang, tremurand de frica a ceea ce a profetit cineva, candva, este evident ca omenirea va ramane in intunericul fricii. Asa cum si vor illuminati. Daca ies din casa mea si fac ceva concret in jurul meu, lucrurile se vor schimba. Ajuta frate un copil, un batran, planteaza un copac! Nu mai arde gazul de pomana!Razi, iubeste, bucura-te si adă bucurie cuiva.Ce crestinism propovaduiti voi?! Crestinismul fricii?! Putem trece pe o varianta mai buna, acolo unde illuminati nu au acces. Intunecatii nu suporta Lumina si construiesc sisteme-inchisoare in care atrag naivii. Iar naivii atrag alti naivi. Ca in secte.
   Si nu-mi pot imagina un domn al Luminii locuind sub pămant! Ai vazut tu flori si copaci crescand in peșteri?!
   Crist a fost spirit solar! Nu a venit din catacombele intraterestrilor. Va temeti de umbre! Mai rau decat copiii de baubau!
   Mergeti pe blogul Mariei Ghiorghiu! Ea adora sa fie in centrul atentiei, ca unica aleasa de Dumnezeu. Cand nu este lingusita sau radem de prostiile emise, profetiile ei sunt catastrofale. Da cu cutremure si bombe dupa noi, cei ce inca mai radem.😂😂 Cand enoriasii o lingusesc si e multumita, promite ca Romania va fi Noul Ierusalim. Vor curge laptele, mierea si Iisus va veni in persoana ca sa ne dea fiecaruia dintre noi minte-n cap si inima in piept.
   Mai sunteti multi profeti? Nu de alta, dar daca taceti si nu mai croncaniti, il putem auzi pe Dumnezeu razand. Creatia este explozie de bucurie. Nu frica si tipare, ură, razboaie, sange si alte filme horror! Ne intristați de nu ne mai arde de nimic. Cu tristete si depresie mai facem noi lumina in " casa"?!
   Nici nu aveti idee cat de simplu era! Am avut o perioada de gratie in care tiparele implantate de illuminati puteau fi foarte usor distruse! Nu se trezisera demonii cei mari si puternici.
   Dar...cu cine sa lucrezi? Cu fricosii, egoistii si trufasii ce se cred mai presus decat ceilalti?! Cu cei ce insira vorbe pe internet ca sa se afle in treaba?!

   Ștergere
 5. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim.
  JUDECATA e aproape, e pe drum!!!”
  Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţul Prahova)

  https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

  RăspundețiȘtergere
 6. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a Lui IISUS când S-a reîntors în OPAL. „Nimeni şi nimic nu-L putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul OPAL a Amuţit. PĂRINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit Al TATĂLUI. După un îndelung timp, PĂRINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PĂRINTELE Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot OPALUL a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. OPALUL întreg A blestemat pe Lucifer(Satan) şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact: - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi: - ...OPALUL avea nevoie de timp Să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, OPALUL este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS. Trebuie să ştiţi că IISUS este deja pe pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu OPALUL. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact: - Dar tu Îl ştii? Densi: - Da! Teofilact: - Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi:- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe Pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu DISCUL Său Integral şi în curând Se va DEZLĂNŢUI... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!!!”

  https://www.trezireainteligentei.ro/wp-content/uploads/2017/03/LIGURDA-.pdf

  RăspundețiȘtergere
 7. „Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina(Nota Mea: România Mare) este locul unde va trăi cel ce CHRISTOS spune că Va veni în trup de om după EL, adică Cel PROMIS Lumii de către CHRISTOS, adică DUHUL ADEVĂRULUI, o Fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită Să restabilească Credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi Să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii Sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că PROMISUL Se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii Sale vremelnice pe teritoriul României, Va veni şi Va trăi în Bucovina de unde Va desfiinţa sistematic prin CUVÂNT apostolii întunericului pe care Îi va târî la lumină şi Îi va judeca după CUVÂNT. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice, mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva PROMISULUI, dar CUVÂNTUL Adevărului din PROMIS va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva Lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din DUMNEZEU doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe… Românii se vor înspâimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce aţi făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie au înlocuit pe CHRISTOS cu zeii mincinoşi(falşi).”

  https://www.scribd.com/document/39809430/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-PROMIS-TRAIESTE-AZI-PRINTRE-NOI-IN-BUCOVINA

  RăspundețiȘtergere
 8. ZAMOLXE(ZAMOLXIS) – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI

  „Fiicele Mele și fiii Mei, Mă bucur nespus Să vă văd pe toți într-o Zi atât de Mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ZIUA de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL PROMIS vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!
  EL este FIUL OMULUI care A venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are Marea Onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința CELUI ce Își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această Conștiință A coborât și Va continua Să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la Procesul de Trezire al românilor și de Înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot Să afirm că, ÎMPREUNĂ cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei Conștiințe GIGANT(MĂREŢE) care V-a pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu Voi abdica de la această Menire, căci Îmi este dat Să văd prin ochi de Om Gloria CELUI PREA ÎNALT, care acum A venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum Procesul de Transformare și Înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea FIINŢĂ alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de Mari Încercări, însă dacă aveți Credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, Vă îmbrățișez români și Vă urez: Drum drept și multă Lumină! ZAMOLXIS Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!!!”

  RăspundețiȘtergere
 9. 30 Decembrie 2019
  „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte.(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?) Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, de către unul dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia și alte instituții care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. Altă parte a mulțimii vor incendia sediile poliției și ale pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ....moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții". Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din serviciile secrete "ale unor state" ajutate de unii din serviciile noastre secrete care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner). Va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea. Între DUMNEZEU și el este doar DOMNUL IISUS CHRISTOS. Atât.

  RăspundețiȘtergere
 10. Acest om nu este actualmente în țară. Se află într-o țară care are ca simbol, acvila. DUMNEZEU Îl va aduce acasă. Se va duce la mănăstirea Putna pentru a posti și a se ruga. Acolo va fi călăuzit și povățuit pe căile sfinte de către sihaștri, dar unul îi va fi cel mai apropiat. Așa va fi condus prin vechile Taine și datini. Și când își va definitiva ucenicia, DUMNEZEU Îl va scoate afară și se va duce ca să își ia în mână destinul hotărât de către Dumnezeii lui. Când va fi ziua lui se va ști. Iată semnul. Primele clopote care vor suna vor fi acelea ale mănăstirii Putna. Apoi vor începe ca să sune clopotele bisericilor și mănăstirilor care se află în imediata vecinătate. Va fi ca o undă care se propagă. Timp de 7(șapte) zile vor bate clopotele. Timp în care unii oameni se vor opri și vor începe să se roage și să cheme numele Lui DUMNEZEU. De aceea se spune că acel bărbat se va ridica din Bucovina. Acest bărbat va ajunge în București. Se v-a duce în piața mare și, așa cum am spus, va descăleca de pe bicicleta lui, va îngenunchia și se va ruga, cerând iertare DUMNEZEULUI TATĂ, Tatăl lui, iertare în locul oamenilor și cerând, rugând pe Tatăl lui să accepte să devină Împăratul, Regele, Cârmuitorul României. Da. Nu el va conduce România, ci DUMNEZEU. Acest bărbat va sta înaintea Lui DUMNEZEU, iar DUMNEZEU Își v-a face cunoscută voia Lui prin el. În momentul în care DUMNEZEU V-a lua soarta României în mâinile LUI, granițele țării se vor închide. Nimeni nu va mai putea intra în România pentru o bună bucată de timp. Armatele vecinilor noștri care vor dori și vor ataca România vor dispărea. Avioanele vor fi "mâncate" de aer, iar armatele terestre vor fi înghițite la propriu de pământ...”

  RăspundețiȘtergere
 11. Profeția Preotului Elpidie despre ultimele trei împărății ale lumii: Aceste trei regate vor fi: Împărăția Ursului(Rusia), Împărăția Dragonului(China), Împărăția Șarpelui(Antihristul, falsul Mesia)

  https://www.ganduridinierusalim.com/profetia-pr-elpidie-despre-ultimele-trei-imparatii-ale-lumii-aceste-trei-regate-vor-fi-imparatia-ursuluirusia-imparatia-dragonuluichina-imparatia-sarpeluiantihristul-falsul-mesia/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Probabil ca asa va fi in realitatea ta virtuala. Asta ai construit! Iti place Dumnezeul Fricii?! Mie nu. Pentru ca niciodata nu am putut invata ceva de la maestrii duri si rai. Si care amenință tot timpul! De unde scoateti toate profetiile ăstea?! E logic ca daca romanii nu fac nimic ca sa repare Creatia distrusa vor trai intr-o " casa" distrusa. Nu iti trebuie profetii ca sa stii ca atragem ca popor ceea ce am semanat. Numai ca...Mantuirea este individuala. Unii am urcat destul de mult, pentru ca ne-am trezit devreme si ajutam, daruim, incercam sa curățăm astralul de malefic. Altii...cu hauhau, blabla, lectii pe net ca sa nu scoata bani din buzunar, fariseism, trufii de alesi, IO, arieni! Asa ca...profetiile tale sunt pentru tine. Si pentru cei ca tine!

   Ștergere
 12. Eu zic să numai citești scenarii deastea, mai bine te uiți la filme de groază, dacă îți place violența. Nu va exista niciun scenariu de acest fel! Dumnezeu este iubire și nu îndeamnă pe unii să omoare alți oameni. Dreptate se va face pe planetă dar nu așa cum expui tu lucrurile.
  Ești în aceeași mentalitate ca Illuminati, să stârpim 90% din omenire și gata....
  Nu fiule, nu se va întâmpla asta!
  Amin

  RăspundețiȘtergere
 13. Meditația a fost un succes! Drum drept spre lumina!

  RăspundețiȘtergere
 14. Trebuia,ca meditatia sa fie un succes ! Nu exista,alta cale !!!!! Victoria deplina a Luminii !

  RăspundețiȘtergere
 15. Mai aşteaptă,Cobra nu a făcut încă bilanțul !

  RăspundețiȘtergere
 16. BOMBĂ ! :

  https://youtu.be/sChBoRiWXV0

  RăspundețiȘtergere
 17. PARTEA I :

  https://youtu.be/hNCErMz7AAE

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.