miercuri, 18 decembrie 2019

Și dacă suveranii au dreptate?


     Circulă pe net și a devenit foarte populară o înregistrare cu un reprezentant al Suveranilor, o mișcare ce propovăduiește un fel de nesupunere civică față de statul român. Din păcate, postarea a devenit subiect de batjocură, acesta fiind și motivul pentru care a devenit virală. Spun „din păcate” pentru că afirmațiile persoanei în cauză merită analizate puțin.
 „Statul român nu există, statul român este o corporație”. E chiar atât de greșit? Este statul român un arbitru corect al vieții economice și sociale românești? Cum se luptă statul român pentru românii din Ucraina? Dar ce să mai vorbim de legislația economică: corporațiile sunt abonate la ajutoarele de stat, în timp ce cu fiecare modificare de cod fiscal, sute și mii de IMM-uri românești închid prăvălia. Dar statul român mai este o corporație și în alt sens. Explică istoricul și cercetătorul Alex Mihai Stoenescu: „[...] corupția este un fenomen tipic tipului de stat pe care îl avem, al statului birocratic și bugetar, al statului care dirijează direct sau ocult toate energiile națiunii către permanenta sa alimentare cu resurse, pentru a le risipi fără evoluție vizibilă și sănătoasă”.
Ce fel de organizație este aceea al cărei singur scop este permanenta sa alimentare cu resurse, pentru a se perpetua? O societate comercială, o corporație. Singura problemă este că noi suntem, în teorie, acționarii majoritari ai acestui stat, dar în realitate profiturile se scurg către alții, prin intermediul „angajaților” noștri. Iar în schimbul acestei înșelăciuni, beneficiarii profitului asigură protecția statului în fața „acționarilor” săi, adică noi. Acest lucru l-a observat fiecare dintre noi în momentul interacțiunii cu statul: suntem tratați ca infractori apriori, nevoiți să ne justificăm nevinovăția și buna-credință. 

Dacă-i lucrul meu, ce fac, îl înscriu la voi și plătesc în fiecare an chirie, înseamnă că nu mai e lucrul meu, sunt chiriaș”.

Articolul 44, alineatul 2 al Constituției României: „Proprietatea privată este garantată și ocrotită în mod egal de lege, indiferent de titular”. Cum îți garantează Constituția proprietatea dacă atunci când n-ai bani, ți-o ia? Păi ori e a mea, ori e a statului? Pentru cine nu știe, taxele și impozitele moderne sunt urmașele tributurilor pe care triburile mai slabe le plăteau celor mai puternice. Gândiți-vă că mafioții îi extorchează pe cei neajutorați cerându-le o „taxă de protecție”. Cu alte cuvinte, cel slab plătește întotdeauna către cel mai puternic. Și dacă noi trăim în era „puterii poporului” (demo - kratos) nu ar trebui ca poporul să fie cel mai puternic? : Și totuși de ce plătim taxă pe proprietate? V-a ajutat statul cu bani (cadou, adică) să cumpărați ceva, vreodată?

În același registru putem introduce și următoarea frază: „străzile nu-s ale lor, sunt ale noastre. Ei doar au asfaltat pământul nostru și acum ei ce zic: dacă le-am pus beton, acum să le luăm și banii la fraieri.

Acum o să ziceți: păi da, dar e domeniul public. Cuvântul „public” în înțelesul său originar însemna „bun comun”, „avere comună”. Spuneți voi: sunt drumurile pe care mergem parte a averii noastre comune? Avem noi libertatea, dacă suntem proprietarii acestui bun, să le reparăm, să le întreținem, să le vindem? Nu. Acest privilegiu îi revine statului, căruia tot noi - proprietarii - îi plătim taxe și impozite să ne lase să le folosim! În schimbul acelor taxe și impozite pe care le ia de la noi, statul se angajează - eufemistic spus - să întrețină acel bun. O face? Unde este libertatea noastră, dacă nu putem face ce dorim nici cu bunurile proprii?

Să vină statul să-mi spună că e scris să plătesc. Cartea de identitate e persoana lor”. Cu alte cuvinte, care este contractul dintre mine și stat, care stabilește ce obligații am eu și ce răspundere are statul? L-a văzut cineva? Și dacă l-a văzut, cine poate să spună că statul își respectă obligațiile?  Și dacă nu le respectă, ce pățește statul? Nimic.

Sigur că mai sunt și exagerări, dar în esență, omul acela are dreptate: statul este stăpân pe viața noastră, noi fiind pentru stat doar un CNP bun de plată. Una dintre dovezi e tocmai recenta lege a vaccinării: statul nici nu se mai sinchisește să ne întrebe, nici măcar de formă, ce vrem. Presupune el că ne dăm acordul și gata. Câți au protestat împotriva acestei monstruozități?

Câți dintre dumneavoastră știu că Georgia, una dintre cele mai ortodoxe   ( sau fundamentaliste cum ar zice unii ) țări din lume, este și printre țările cu cele mai puține taxe din lume? Exact așa cum erau și-n Țările Române, pe vremea când erau conduse de principi creștini ortodocși trăitori, nu creștin ortodocși fățarnici. Avem nevoie de un atestat de capacitate de conducere a unui automobil, nu a unui permis din partea statului. Observați nuanța? Un atestat poate să-l ofere orice școală, orice organizație a conducătorilor auto, în timp ce permisiunea de folosință vine doar din partea stăpânului. Mișcarea Suveranilor ar trebui să fie un serios semnal de alarmă pentru nivelul de intruziune pe care l-a atins statul român în zilele noastre. E și un semnal că românii s-au săturat de iobăgia modernă și că poate, se va naște acea formulă care va milita pentru un stat partener, nu unul totalitar. Până la urmă, e doar un ultim episod al conflictului stat-societate în care trăim de 150 de ani.

Printre argumentele aduse împotriva „suveranilor” e că dacă n-am plăti taxe către stat „ar fi haos”. De ce nu este haos în Georgia? De ce nu a fost haos în Țările Române? Câți dintre voi știu că marea impozitare și corupția generalizată a început odată cu „statul modern” al lui Cuza (avizat de către Francmasonerie), cel care ne este prezentat la școală ca un mare erou? Ah, da, am uitat: doar statul decide ce avem voie să învățăm și ce nu...Are monopol pe educație.

Editare ulterioară: Anii trecuți am fost într-o excursie în Liban. Oameni buni, majoritatea intersecțiilor de-acolo nu aveau semafoare, unele nu aveau nici semne de circulație și cu toate astea, se circula foarte bine, n-am văzut niciun accident cât am fost acolo. Cum o fi fost posibil? Cum de nu e haos?

Editare ulterioară : Evident că soluția nu este vreo anarhie aruncându-ne buletinele, ci să înțelegem ce-i cu noi și să facem un stat apărător al libertății, nu un stat opresor al libertății.

13 comentarii:

 1. Păi ia să vedem,care sunt obiectivele ei şi ce a reuşit până acum ?! Da,a spus ADEVĂRUL,dar a afirmat ea(MIŞCAREA) tot ADEVĂRUL,a demascat ea DUŞMANUL ascuns sau este TEATRU,acest teatru este jucat de toți cei care apar la televizor : Mihai Gâdea,Florin Piersic( senior şi junior),Ion Cristoiu,Horia Brenciu,Radu Vâlcan,Tudor Chirilă,Gabriela Firea,Radu Beligan( fie-i țărâna uşoară !),Simona Gherghe,Teo Trandafir,capul răutăținor: Dan Puric care joacă farsa unui patriot ( cum poți fi în acelaşi timp şi iubitor de neam şi mason ?!,acestea sunt antonime), Delia care scoate limba,şi mai curând a fost "prinsă"şi Lidia făcând acelaşi lucru nedemn,capetele feminine de serie Andreea Marin şi Mihaela Râdulescu,Cabral care cu veselia lui "ne îndepărtează" orice griji,şi absolut toți ceilaltți care se ştiu cu musca pe căciulă !,Tucă Show,mai puțin excepțiile : Anton Iorgovan care a rostit adevărul cu prețul vieții,Dan Diaconescu Direct care în timp ce făcea reclamă odioasei organizații având ca invitați în studio masoni de seamă,pe burtiera OTV-ului curgeau s.m.s.-uri antimasonice (semn că poporul este trezit !),el a fost închis pentru acelaşi ADEVĂR rostit,Vasile Dragnea care măcar a mai dres busuiocul la fel ca Sebastian Papaiani,( nu la fel a făcut şi Senatorul Melcilor), şi mulți alții pentru care am toată considerația şi fărä nici o ezitare,îi numesc EROI !
  Toți aceştia care întrețin această HIMERĂ ( CHIMERA ), fac un JOC MORTAL şi pe noi ne costă VIAȚA !

  NU MAI RISIPIȚI ENERGIA HRĂNIND PE CEI FĂRĂ VALOARE,SAU MAI RĂU PE CEI CU VALOARE DEMONIACĂ ! Adevărații lideri sunt pe INTERNET !
  Ați observat,ADEVĂRUL estențial este pe INTERNET ! Ei caută să decredibilizeze INTERNETUL,ei spun că ADEVĂRATELE TRATAMENTE sunt "LEACURI BĂBEŞTI ", făcute doar pentru BANI !
  În timp ce NAVELE ALIANȚEI sunt staționate în apropierea PĂMÎNTULUI ,cei cu TELEVIZORUL nu au descoperit decât cel mult ; NISCAIVA "
  BACTERII PE MARTE" !
  Adevăraťul LIDER are UN PLAN BUN !

  DRUM DREPT SPRE LUMINĂ ! ❤

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Până la urmă toți suntem actori într-o mare piesă divină, dar ar trebui să o jucăm cu convingere si suflet, dar mai ales cu Lumină, altfel am venit degeaba în această încarnare AICI și ACUM !
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Nu, Marius. Asa am crezut si eu initial, imbătată cu mesaje venite prin channeling primite de mine direct in mail din grupurile new age de pe net. Am crezut ca toti suntem si sunteti initiati pe Lumina. Stiam si simteam ca se trezesc in noi Darurile existente in stare latenta atata timp cat am trăit in 3D. Nici nu aveam nevoie atunci, in 3D, sa ne extindem ca si constiințe. Nu era momentul si nu am mai fi suportat energia cu vibratie joasa daca evoluam prea rapid. Fiecare dintre noi am inceput sa simtim la un moment dat ca se intampla ceva ciudat cu noi. Nu doar eu, ci si multi prieteni, am simtit nevoia sa devenim creativi. Sa pictam, sa lucram cu lut si alte materiale naturale, sa scriem, sa ne exprimam diferit, mult mai curgator si chiar muzical.
   Imi amintesc de " optimistii" din grupuri, cei ce sustineau ca tot ce ni se intampla e joc divin. Asa este, dar abia cand iesi din malefic. Pana atunci, jocurile le fac illuminati.
   Si nu m-ar mira daca mesajele
   " celeste" ar fi fost inlocuite cu falsuri fabricate in aceleasi laboratoare ce fabrica toate tehnicile de manipulare.
   Orice organism, fie el om, animal, grup, turma, daca doar ia din mediul inconjurator, nedand nimic inapoi, degenereaza sau evolueaza prea lent. La animale, tot acest schimb energetic cu lumea inconjuratoare se petrece inconstient. E lanțul trofic. Din instinct. La om ar fi trebuit sa fie constient, pentru ca se presupune ca a ajuns pe o treapta evolutiva superioara animalului preocupat doar de hrana si perpetuarea speciei. Si vin tot felul de falsi initiati ce ne invata sa gandim pozitiv, sa ne distram cat mai mult si sa luam din jurul nostru, atragand cu puterea mintii, abundența, fericirea...blabla...
   Cei ce au mers la astfel de cursuri au invatat sa fie egoisti. Chiar daca mimează altruismul si sunt plini de zambete. Universul ii respinge, ii izoleaza ca pe niste celule canceroase. Poate de aceea se face atata reclama la ayahuasca si alte droguri. Niste smecheri profita de faptul ca oamenii sunt disperati sa vada dincolo de văl, sa se reconecteze, sa dobandeasca capacități " paranormale"...etc
   Unii se aleg cu buzunarele umflate din vanzarea de " stimulente" si tot felul de cursuri, altii raman cu buzele umflate, observand probabil prea tarziu ca stimulentele nu te scot din karma.
   Asa ca...nu e joc divin tot ce ni se intampla. Iar egoistii devin celule canceroase ce se infrupta din energia altruistilor.
   Nu stiu cati din acest grup ati ales sa faceti voluntariat, sa dăruiți. Starea normala ar trebui sa fie de bucurie. Pentru ca daruind dobandim. Dar...daca in afara de grupul, familia din planul fizic, mai suntem inscrisi si intr-un grup pe net, este posibil sa avem surpriza de a ne simti vampirizati sau trasi in jos de egoisti.
   Jocul ce ar fi trebuit sa fie frumos, un dans al nostru cu Universul, s-a transformat in joc urât din cauza lacomiei unora.

   Ștergere
  3. Aveți dreptate! Aș mai putea adăuga și eu multe în această idee din pățaniile personale, dar e suficient ce ați spus dvs!

   Ștergere
 2. DRED 3 https://images.app.goo.gl/dfVMyixYrra1T6oZ6

  În trecut eram JUDECAT pentru gândire negativă,astăzi sunt JUDECAT pentru GÂNDIRE POZITIVĂ !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ba baieti, treziti-va!
  Singura modalitate prin care Dumnezeu salveaza majoritatea sufletelor de la moartea spirituala este SCLAVIA si SUFERINTA in aceasta lume. Ori voi credeti ca acest "stat" care va tine in sclavie este asa de capul lui, nu este el exact ceea ce MERITA oamenii conform Legilor Spirituale ale lui Dumnezeu? Oare Satana nu are si el rostul lui lasat de Dumnezeu sa se manifeste?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ști, am crezut și varianta asta pentru mult timp pentru că și împrejurul meu , era înrădăcinată această idee. De ce? Pentru că era ea, biserica care îți gira toate aceste gânduri că ești păcătos și vinovat! Nu mai credem de mult asta, mulți dintre noi. Biserica care a eliminat intenționat și fraudulos deci multe texte vechi, pentru a nu-ți oferi posibilitatea să privești liber și încrezător, pentru a nu-ți reuși trezirea spiritului, iar pentru asta pentru a trăi ea, preoțimea pe spatele Mântuitorului..acesta-i tristul adevăr.
   Atât timp cât un suflet și/sau un spirit nu este trezit și nu are conștiența sau conștientizarea faptelor lui nici nu este vinovat în fața vreunei instanțe superioare. Păcatul ți-l servește doar omul, adică îți pune această etichetă!
   Să avem pardon.
   Printre intențiile misiunii lui Christos a fost și aceea de a șterge din conștiința oamenilor ideea conform căreia , boala este o consecință a păcatului! Vinovăția este un mit!
   Omenirea sau să mă refer la poporul nostru a fost ținut într-o prosteală continuă, propovăduindu-se biblia ca literă de lege fără a ține cont și de spiritul ei! N-ai voie să simți și/sau înțelegi mai mult decât îți dau ei voie... Asta a făcut preoțimea și în vremea lui Christos, îmbogățindu-se pe ignoranța și prosteala nefericitilor acelui timp.
   Christos ne-a adus Eliberarea, trezirea Spiritului în noi!

   Ștergere
  2. Iubiți-vă unii cu alții, așa cum v-am iubit Eu!
   Deci cu atâta înțelegere, toleranță, răbdare, Iisus a iubit lumea și o iubește încă, dar oamenii sunt prea apăsați de toate poverile, scornelile și înțelegerile greșite transmise de oricine și pe oriunde că nu mai poate întrezări faptul că este origine divină, este ființă spirituală și are " la purtător" tot potențialul, trebuie doar activat!

   Ștergere
 4. Statul asa cum e el este doar o consecinta a decaderii spirituale a oamenilor si este exact ceea ce MERITA oamenii conform Legilor Spirituale ale lui Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gresesti Bunica!Nu ne-am nascut ca sa fim sclavi. Suntem nascuti magnifici. Daca nu se prabuseste aceasta mizerie in zece ani inseamna ca ne-au casapit pe toti! Tine minte Bunica! Maximum 10 ani pentru ca deja a iesit soarele.

   Ștergere
 5. Bunica Ayahuasca, de acord că omenirea a deviat și s-a aflat într-o decădere din punct de vedere spiritual, sunt multe de spus pe chestia asta, dar deja în aceste timpuri omenirea are parte de o trezire spirituală și eu cred că lucrurile merg spre însănătoșirea planetei și a ceea ce ea susține!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.