vineri, 27 decembrie 2019

Povestea Noastră


           de Melinda Siebold

  Sunt un Lucrător al Luminii care a fost „trezit” în timpul Convergenței Armonice din 1987. Am recunoscut apoi că am abilități profetice și pot primi mesaje din afara mea. Abia cu unsprezece ani în urmă, pot spune că am fost pe deplin împinsă în misiunea mea de Lucrător al Luminii. Mereu mă interesasem de istorie, precum și de alte culturi și popoare. Am studiat genealogia familiei de aproape zece ani. Nu a durat mult până mi-am dat seama că am legătură cu cei cunoscuți ca îngerii căzuți ai Bibliei! Desigur, asta înseamnă că sunt legată și de îngerii necăzuți. Mi-am dat seama curând că toată umanitatea are legătură cu ei, într-un anumit grad sau altul, așa că mi-am propus să descopăr povestea noastră de familie. Dacă sunteți interesat să știți cine sunteți și cum ați ajuns aici - vă invit să continuați să citiți.
În primul rând, să încep prin a spune că toată creația provine și este alcătuită din Esența lui Dumnezeu sau a Sursei sau a Marelui Spirit sau a Creatorului sau oricum doriți să-l numiți, ea sau el. Știu că Dumnezeu este dragoste pură și conștiința pură se extinde mereu. Aș spune că Dumnezeu nu poate fi definit și totuși poate fi, pentru că oriunde am privi, tot ceea ce vedem - este Dumnezeu.

De asemenea, știu că Dumnezeu / Gândul a emis un Cuvânt și Cuvântul / Logosul creat. Cuvântul a creat lumi fără sfârșit și asta continuă. Deci Dumnezeu a emis sau a emanat și Cuvântul creează. Este posibil ca unii dintre voi să fi auzit termenul „cum este sus, este și jos” sau „cum în interior, așa și înafară” (Tablele de Smarald – Hermes Trismegistos, n.b.). Aș putea continua toată ziua despre înțelesurile multiple ale acestor termeni, dar permiteți-mi să vorbesc doar despre partea „cum este sus așa și jos”. În primul rând, Dumnezeu a avut un gând și apoi a rostit un cuvânt și cuvântul a devenit o creație. Aceasta este partea „de sus” aici. Puneți-vă în partea de jos. Ai un gând, rostesti un cuvânt și tu - indiferent dacă îți dai seama sau nu - creezi. Oamenii creează pentru bine sau inconștient prin gândurile și cuvintele lor. Dar aceasta este o abordare a poveștii noastre din care dau un exemplu, pentru că așa experimentează Dumnezeu - prin emanațiile sale.

Pe măsură ce sufletele progresează, li se oferă puteri și înțelegeri creative mai mari. A existat un Logos sau Cuvânt original, dar există și sub-Logosuri, multe dintre ele. Ele însele își creează propriile creații sau lucrează în creațiile altora. Mi-aș imagina că unele creații au mai mult succes decât altele, în funcție de priceperea creatorului sau a creatorilor care se reunesc pentru a crea o creație. Evident, creațiile pot deveni blocate în dezvoltare, ceea ce înseamnă că sufletele implicate nu evoluează mai departe - fie declină, fie se blochează. Așadar, a fost conceput un „joc” care se numește joc de integrare a polarității, menit să pună sufletul prin încercări și necazuri pentru a stimula creșterea sufletului. Este menit să fie un mijloc de simpatie, iubire și compasiune. Scopul său este creșterea și extinderea conștiinței pentru toți cei care iau parte la ea. Sufletele se aliniază și sper să fie alese pentru a lua parte la asta.

O privire asupra vastei creații nu este subiectul acestei povești, așa că să o restrângem la cea pe care o experimentăm acum toți pe Pământ. Suntem cei care au ales calea rapidă către extinderea conștiinței prin școala durerii și a suferințelor inimii. După cum veți vedea, am conceput această dramă cu o distribuție destul de mare. Este important să rețineți că, în ceea ce privește creația originală, totul este dragoste și armonie perfectă. Cu toate acestea, Logos-ul și sub-Logosul și toată lumea „de sub” aceasta (într-adevăr nimeni nu este deasupra sau sub celălalt) - să-i numim doar zei creatori și zeițe, pot crea orice își doresc. Se numește acțiune și prefaceri. Își folosesc imaginația. Ei/ele creează prin gând și cuvânt. Cunoașteți cuvântul magic Abracadabra? Acest cuvânt a fost originar din limba aramaică antică, pe care a rostit-o Isus și înseamnă literalmente „creez așa cum vorbesc”. Așa că, credeți sau nu, această realitate cu găuri de iad pe care o trăim este într-adevăr doar o iluzie. Suntem doar actori pe o scenă. Realitatea noastră reală este dragostea pură și unitatea cu toată Viața.

De secole oamenii spun: „Dacă Dumnezeu este bun și iubitor, cum poate el să permită să se întâmple toate aceste lucruri rele?” Imaginează-l pe Dumnezeu ca părintele care stătea la o parte și își privește copiii jucând un joc pe care el / ea ar putea să nu fie cu toții atât de încântați. Așa că, haideți înapoi la acest joc de integrare a polarității cu gaura iadului, în care ne aflăm.

Au existat două rase fondatoare a creației în care ne regăsim în prezent, Felinele și Aviarii - cunoscuți și sub numele de Carieni. Da, pisici și păsări! Au venit dintr-un alt univers unde au finalizat un joc de integrare a polarității, pentru a conduce același joc în acest univers. Ei lucrează în comun, unul funcționând ca lider ai forțelor „întunecate”, celălalt ca lider al forțelor „luminii”. Jocul din acest univers a început în Constelația Lyra. Au creat încă două rase pentru a fi participanții la acest joc de integrare a polarității, oamenii și reptilienii. Oamenii au reprezentat lumina și au fost conduși de Amelius / Sananda / Iisus care era un felin și Lucifer / Satan care era un aviar însărcinat cu forțele reptiliene reprezentând întunericul. Este important să reamintim tuturor că păsările sunt considerate parte a speciilor reptiliene, chiar dacă tehnic sunt cu sânge cald. Se consideră că păsările de pe Pământ sunt descendenții dinozaurilor. Există specii pe pământ astăzi, numite Mesoterme, care includ peștii-ton și broaștele țestoase care se află în acest mijloc între reptilienii cu sânge rece și mamiferele cu sânge cald. În general, reptilienii sunt cei care își perpetuează speciile prin depunerea ouălor.
Aviarii Albastrii
Obiectul oricărui joc de integrare a polarității este de a experimenta atât roluri de lumină, cât și de întuneric, iar pentru a câștiga jocul este să poți integra experiența, să dezvolți nivelul de compasiune din octava a 13-a prin neutralitate pentru a câștiga și ieși din joc. Ideea este întotdeauna să îi câștigi pe toți cei care participă. Se pare că problema cu jocul în care ne-am aflat a fost că au fost mulți care au jucat rolul întunecat, nu au vrut niciodată să-l părăsească și nu au avut niciun interes să se integreze din nou în lumină ... dar aceasta este o altă poveste. Acum, am subliniat că oamenii sunt o versiune inferioară a lui Dumnezeu, care creează prin gând și cuvânt la fel cum face Dumnezeu. Se pare că oamenii de pe Pământ sunt un caz special - un subiect al unei alte povești care poate fi găsit pe site-ul meu nesara.info. Această poveste este intitulată Oamenii sunt superiori controlorilor lor. Se dovedește că acei alți zei și zeițe creatoare, atunci când coboară în tărâmurile/planurile fizice inferioare, nu creează prin gând și cuvânt. Ei creează folosind tehnologie, știință, biologie, fiziologie, matematică, etc.

Deci Elohimii, sau zeii creatori, au folosit diferite combinații de ADN pe care le-au găsit în lumea naturală - lumea creată cu Primul Gând al lui Dumnezeu. În această creație particulară, primele patru tipuri au fost feline, aviari, hibrizi umani și hibrizi reptilieni. Hibrizii reptilieni includ șerpi și dragoni. Casta regală a dragonilor sunt albi și au până la 5,5 metri înălțime. Pentru toți aceștia, ei sunt originea credințelor voastre supreme. Ceilalți dragoni sunt de diferite culori și au o înălțime de la 2,4 până la 3,7 metri înălțime. Rasa dragonilor albi sunt este condusă de regine. Sunt Amazoanele originale. Au avut originea în constelația Orion. Dacă femelelor din rasa lor nu le-ar plăcea perechea lor, ar scuipa venin în față, care i-ar ucide! Povestea este că acest dragon alb, rasă condusă de femei, i-a cucerit pe Anunnaki, care sunt umanoizi foarte înalți și care, evident, aveau gene reptiliene. Anu, regele Anunnaki, s-a căsătorit cu regina Dragon pentru a face o alianță de pace cu ei. Au avut un fiu Ea, care este cunoscut și sub numele de En-Ki. El este cunoscut în Biblie ca Yahweh sau Iehova.


Povestea rasei feline este că la început au fost eterici (fără corpuri fizice) și au dezvoltat corpuri feline pe planeta Avyon, în Constelația Lyra. S-au amestecat cu un tip de maimuțe pentru a deveni bipede. Apoi au lucrat cu maimuțe pentru a le îmbunătăți și le-au dat suflet. Acestea au fost cunoscute sub numele de Omul Adamic, cunoscut și sub numele de Adam / Eva Kadmon. A fost rasa felină care a creat pentru prima dată oameni. Cel mai probabil aceste maimuțe au evoluat în mod natural dintr-o specie de mamifere acvatice (sirene femele și masculi) care s-au adaptat la viața terestră. Întreaga poveste despre oamenii care se dezvoltă în afara apelor oceanului este adevărată. Mai târziu, planeta felinelor din constelația Lyra a fost distrusă, iar unele dintre ele s-au dus pe Sirius. Unele dintre acestea au mers mai târziu pe Venus și au fost cunoscute sub numele de Kumaras. Sanat și Sananda Kumara au lucrat îndeaproape cu evoluția umană a Pământului pentru eoni. Sananda este „sinele superior” al celui cunoscut sub numele de Isus / Yeshua. Ei sunt Primii Arhangheli, Îngerii și Serafimii. Ei fac parte din Confederația Ra care au scris Legea lui Unu și au lucrat îndeaproape cu Lemurienii și Atlanții. Pleiadienii sunt descendenții lor de dimensiunea a cincea. Cea de-a XII-a dimensiune din Lyra găzduiește cel mai înalt nivel de ființe evoluate care au existat vreodată.

Jelaila Starr spune că siriusienii eterici sunt oamenii din Lyra care au fost mutați pe Sirius B și în cele din urmă le-au dat Pământul ca locuință. Felinele locuiesc pe Sirius A în constelația Lyra. Au mers pe Sirius B, care a implodat și s-a creat Sirius A și C - Tiamat și Nibiru. Sirius A este casa rasei feline, a inginerilor constructori genetici. Sirius C este un laborator și instalații de depozitare. Ea spune că felinele nu trebuie confundate cu oamenii care au colonizat Sirius. Îmi doresc foarte mult să fi explicat acest lucru mai departe. Ea spune că locuiau pe Sirius cu mult înainte de sosirea oamenilor din Lyra. Speculez că ceea ce a însemnat ea prin oamenii care au colonizat Sirius, a fost că ei erau un hibrid reptiliano-uman. Ea povestește că Nibiru a fost creat dintr-o bucată de rocă imensă dintr-o implozie a lui Sirius B care plutea în spațiul din apropierea Pleiadelor. Deci, ai putea spune că Nibiru este siriusian și pleiadian. Nibiru era o planetă a Anunnaki, așa că Anunnakii pot fi considerați siriusieni și pleiadieni. Vorbind despre cariani / aviari, ea a scris că provin din același univers ca felinele și că carianii au protejat primatele umane în evoluție din Lyra de reptilienii care doreau să le distrugă. Este important să ne amintim că Aviarii / Carienii și Felinele au fost rasele fondatoare și, chiar dacă una dintre părți susține lumina și cealaltă întunericul, ambele sunt cu adevărat „pentru” ambele părți. Jelaila spune că Felinele lucrează în principal cu genetica și însămânțează noi planete, iar Aviarii creează porți stelare, dimensiuni și portaluri și acest tip de lucru.

White Eagle, canalizat de Jonette Crowley, spune despre acestea: „Au fost două clase de oameni originali pe întreg teritoriul străvechi. Rasa Bătrânilor - Zeii Soarelui, luminoși și restul umanității. Au venit din Sirius și Venus. Erau conducătorii conducătorilor - Erau regii și reginele. Erau preoții și preotesele, zeii și zeițele. Erau liderii și conducătorii. Zeii Soarelui au rămas puri prin mariaj. Am vorbi greșit despre căsătoria dintre frați și surori. Nu erau într-adevăr frate-soră, era căsătoria între rasa înaltă a ființelor stelare. Cu timpul s-au căsătorit cu oamenii pentru a aduce lumina și linia sangvină stelară în oamenii obișnuiți. "

Potrivit autorului cărții, Secret of Andes, rasa Bătrânilor a fost pe Pământ începând cu aproximativ un miliard de ani în urmă. Bătrânii sunt cei cunoscuți drept Elohimi în Biblie. Rasa Bătrânilor nu erau oamenii de astăzi, ci erau din rasa omului adevărat original. Ei au fost cei cunoscuți sub numele de Cyclopi, Els și Titani. Cele precum Zeus, Chronos, Poseidon, Athena, Artemis, etc. Unii aveau un ochi, alții doi. Au colonizat o mare parte din galaxia Calea Lactee. Nu erau tocmai ființe 3D, ci erau fizici într-o lume fizică. Au încercat pentru nenumărate ere să ajungă într-un loc în care să poată crea prin simpla gândire și să scape de lanțurile existenței fizice. La scurt timp după sosirea lor pe Pământ au cucerit materia fizică (au obținut puterea Gândirii Creatoare) și au devenit Zei. Universul Gândului este universul Theta. Au obținut o defazare de 90 de grade (un L). Din cauza anumitor reacții karmice, câțiva din rasa ciclopeană nu au trecut prin schimbarea fazei de 90 de grade și au fost forțați să rămână pe Pământ pentru a-și rezolva destinul. Noi oamenii ne pregătim să învățăm puterea Gândirii Creatoare. Ne-am creat-o deja inconștient. Dar pentru a atinge puterea Gândirii Creatoare, care se creează prin Mintea lui Dumnezeu, trebuie să ne aliniem iubirii necondiționate prin neutralitate. Asta voi spune despre asta deocamdată.

Potrivit site-ului thinkaboutit-aliens.com, Rasa Bătrânilor au fost Anakim - uriașii. Aceștia sunt aceiași despre care se vorbește în Biblie. Acest scriitor spune că ar fi fost din grupul Orion cu un avanpost pe Marte. Voi spune că Anu, un lider al Anunnaki, s-a căsătorit cu Regina Dragonului Alb care era din Orion, așa că ar putea fi așa cum vede autorul acestui site web - pentru că este acolo. El se referă, de asemenea, la locuitorii Mintaka - în apropiere de Arcturus. Cred că Arcturus este o casă a Aviarilor. Majoritatea celor de la Els s-au Înălțat cu foarte mult timp în urmă. Unii dintre ei au rămas pe tărâmurile fizice pentru a se contopi cu alte specii formând Els hibrizi. Hibrizii se găsesc în principal pe Mintaka, Arcturus, An, Ra și Pământ. Nu sunt o singură rasă, ci mai mult un colectiv de rase care sunt cu un miliard de ani mai vechi (sau mai mulți) decât restul dintre noi, inclusiv chiar Pleiadienii și Draconienii Alfa. Rasa Bătrânilor originală au o înălțime de 2,5 până la 3,4 metri cu părul roșu sau blond.

   Pentru a cita de pe site-ul respectiv:
El Essence a dat naștere liniei Elder. Els-ii puri au servit pe această planetă ca mari maeștri. Simbolul lor este ochiul atotputernic. Ei sunt Cunoscătorii marilor mistere. Erau extrem de activi pe Pământ pe vremea Atlantidei. Ei au servit adesea acest Pământ în poziții de conducere și putere. Ciclopii au fost precursorii timpurii ai Elsi-lor. Chronos și Rhea, părinții lui Zeus, sunt înrudiți cu zeii fenicieni și canaaniți numiți Elohimi. Cuvântul El se traduce prin „Cel puternic al Puterii Unu”. Mai multe rase extraterestre sunt denumite Els; 1. Fondatorii originali. 2. Conștiința de masă Orion. 3. Hibrizii Els - aceștia sunt aliații lor cărora li s-au dat același nume. 4. Apoi, există fraude - fondatorii autodeclarați de origine reptiliană. Există, de asemenea, un sistem sau conștiință de masă din Sistemul Orion care se numește conștiința El. De fapt, această conștiință El ar putea fi foarte bine ceea ce Lyssa Royal descrie drept Conștiința de masă Orion - aspectul non-fizic al lui Orion care operează dintr-un sentiment de unitate și integrare. "

Acest autor al site-ului web a spus că doar Rasa Bătrânilor originală avea părul roșu sau blond. Aceasta indică faptul că au fost inițial Feline care și-au amestecat ADN-ul pentru a crea alte rase. Toate acestea se întorc la faptul că în acest univers, Yaldabaoth era un șarpe cu cap de leu, așa că în rasa noastră au început două tipuri de ființe. Îmi doresc foarte mult ca autorul să se fi ocupat de fraude - „fondatorii autodeclarați de origine reptiliană”, pentru că încă îmi este greu să găsesc Felinele în povestea noastră. Mi se pare că suntem înconjurați de Reptile și Felinele sunt greu de identificat! Acest lucru se datorează probabil faptului că Reptilienii au controlat Pământul de milenii. Dar voi spune că semănătorii originali ai planetei noastre, inclusiv viața umană, au fost Felinele.

Ceea ce îngreunează încercarea de a identifica și de a urmări diferitele rase implicate în evoluția umană este faptul că aceste rase stelare s-au mutat de obicei, deoarece planetele lor de baștină au fost distruse sau preluate printr-un tip de război sau agresiune. Un alt motiv pentru care este greu să le urmărești este pentru că există atât de multe grupuri hibride. Acest lucru ne conduce la unele dintre grupurile hibride El și voi spune, tocmai aceste grupuri hibride mi-au provocat o mare confuzie în încercarea de a sorta povestea.

Reptilian regal
Conform channeler-ului Pamela Aralyn, Adonai este un grup de suflete care face parte din Lyrani. Adonai este un colectiv de conștiință a lui Hristos din a șaptea dimensiune format în principal din reptilieni și insectoizi. Presupunerea mea este că rasa de insecte la care se face referire sunt Antarienii care arată ca niște călugărițe. Sunt destul de implicați în evoluția umană a Pământului. Pamela îi numește pe Aviarii Albaștri, Serafimii Adonai. Eu cred că Aviarii Albaștri pot fi aceiași sau fac parte din colectivul Ra. Eu fac parte din acel colectiv și am crezut ani de zile că sunt un Înger Serafim. Înțelesul propriu al cuvântului Serafim este „șerpi zburători înflăcărați”. De asemenea, știu, fără îndoială, că sunt din Rasa Felină și sunt din Colectivul Conștiinței lui Hristos. Sunt și un Felin, Reptilian, Aviar și, evident, și un Insectoid! Sunt produsul unei alianțe inter-căsătorie între Reptilieni și Feline la un moment dat să încerc să obțin o încetare a conflictului. Încă nu a funcționat - cu excepția mea, personal!


Delores Cannon, când vorbea despre Siriusieni, a spus că au fost creați de Feline în Lyra, apoi au mers pe Sirius B, apoi Andromeda, Pleiade, apoi Lemuria și în final în Atlantida. Delores subliniază că Lyranii erau zeii egipteni. Acei zei erau Thoth, care aveau un cap de babuin, sau uneori un cap de Ibis, Horus care avea capul de șoim, Sekhmet care era o femeie leu, Anubis care avea capul unui câine etc. Zeii creatori timpurii vorbesc mai întâi de formele lor din regatul insectelor și animalelor, înainte de a dezvolta un corp mai potrivit pentru întrupare - corpul uman Adamic. Delores spune că Lyranii și Veganii (un loc în Constelația Lyra) nu erau Pleiadieni, ci erau veri pentru ei.

Kryon spune că cei din Orion / Sirius i-au însămânțat pe Pleiadieni, iar Pleiadienii ne-au însămânțat pe noi. Avem tot ADN-ul lor. Kryon numește Pleiadienii „Lizzies”. El spune că Pleiadienii au fosr cei care au schimbat ADN-ul unui soi de șaptesprezece oameni de pe planetă și că aceasta este povestea creației care ne este dată în Biblie. El explică că Pleiadienii arată ca noi, nu au piele de șopârlă. El spune că nu a existat nicio conspirație - nici o problemă de control - totul a fost făcut cu aprobarea Creatorilor. Am o abordare ușor diferită. Cred că intenția lor era să facă o rasă de sclavi, pură și simplă, dar că Creatorul avea alte planuri în minte! Deci da, a fost intenționat de Creator, dar nu prin intenții bune ale pleiadienilor / Anunnaki. Fusesem parte a evoluției animalelor de pe planetă. Deci ceea ce au făcut Pleiadienii / Anunnaki a fost să ne ducă de la animal la tărâmul uman. Nu pot spune că sunt supărată pe ei pentru asta. Au făcut îngeri umani din noi - indiferent dacă voiau sau nu.

Reptilian din casta Regală 
Barbara Marciniak recunoaște că Pleiadienii „au făcut tirania” și „au dezbrăcat ADN-ul nostru” și spune că trebuie „să vindece trecutul, dacă vor să crească”. Ea se referă la faptul că ne-au luat ADN-ul de la douăsprezece codoni la doi, deconectându-ne zece. Jeliala Starr spune că fiul ei, Marduk, a fost responsabil pentru manipulare. De asemenea, ea recunoaște că Anunnaki (pleiadieni) sunt reptilieni. În ceea ce privește civilizația antică sumeriană, spune ea; „Strămoșii reptilieni stelari au stabilit-o”. Ea îi numește, „zei grozavi, feroce, plini de grație, creatori – maeștrii geneticii”. Este important să vă amintiți aici - în caz că sunteți confuz, că acești Anunnaki erau o combinație de Feline, Reptilieni, Aviari și Umanoizi până la momentul în care au făcut-o pe Pământ. Rasele inițiale ale fondatorilor Feline și Aviare au fost cu miliarde de miliarde de ani în urmă. Pământul a fost însămânțat pentru prima dată acum patru miliarde de ani și jumătate, iar omenirea de pe al este mult mai recentă decât asta.

Kent Dunn explică că Dracos sunt din constelația Draco din Orion și nu sunt la fel ca Anunnaki. El spune că Anunnaki sunt din lumea interlopă (sub Rai). El spune că Zeus este dintre Draconieni și Anunnaki. Eu cred că Zeus este și Ea. El era un Draconian din partea mamei sale și un Anunnaki din partea tatălui său. Este posibil ca Zeus să fie fiul lui Marduk. El ar avea și mai mult sânge de șarpe. Kent spune că El din Biblie se referă la Enlil, unul dintre Anunnaki. El echivalează la Archoni cu îngerii căzuți și cu Anunnaki, lucru pe care îl fac și eu. Kent Dunn spune întotdeauna că Pleiadienii și Anunnaki au făcut echipă împotriva reptilienilor. Ori nu știe, sau nu vrea să recunoască, că amândoi au sânge reptilian. 


Conform unui interviu pe YouTube cu Reptilian Housewife, în care nu prea am încredere completă, păsările și pisicile sunt Pleiadiene, reptilele sunt Siriusiene. Sirius se află chiar sub constelația Orion. Ea spune că rasa reptiliană care este originară a Pământului a descins din dinozauri. Ea spune că mama preoteasă a lui Alexandru cel Mare era un șarpe (Naga), ceea ce îl făcea pe Alexandru un hibrid. În acea perioadă șerpilienii erau împotriva saurienilor care proveneau din Alpha Draconis în Constelația Orion, în jurul anului 2000 î.C. Alexandru a sigilat un portal către subteranul din Sinai pentru a-i ține pe alfa-draconieni departe de Pământul de sus din acea zonă. Ea spune că binecunoscuta reprezentare din Mesopotamia a unui umanoid cu cap de pasăre și aripi care se pare că poartă un ceas este de fapt o ființă numită Pazuzu care a fost unul dintre primii draconieni alfa din Sumeria:

 ,, Se pare că reptilienii Pământului - șerpii, au fost prinși între Els / Titani și Draconienii Alfa. Ei - împreună cu oamenii de pe Pământ - au fost manipulați de ambele părți. Ea spune că Elohim a modificat simienii și pe ei înșiși (reptilieni) pentru a fi soldați sclavi în războaiele viitoare. Evident simianul era strămoșul uman cunoscut sub numele de Lucy. Ea spune că Elohim a venit din Aldebaran, care se află în constelația Orion. Ea a făcut o declarație care m-a făcut să mă simt puțin mai bine cu privire la zeul oribil al Vechiului Testament. Ea a spus că israeliților li s-a spus să ucidă toți copiii Nefilimilor (cum ar fi filistenii) și animalele lor, deoarece Nephilimii (Elohimi) i-au modificat genetic. Povestea israeliților este una specială - și o altă poveste în sine. Să spun doar că zeul israeliților este Ea / Yahweh și Vechiul Testament are doi zei în el. Mijlocul, oribilul este Enlil - „Domnul”.

Primele forme feline ale Lyranilor au fost pisicile blonde și roșii. Oamenii pe care i-au creat aveau păr roșu sau blond. Așa că au făcut ceea ce sunt cunoscute drept rasele nordice și albe. Rasele roșii și brune au fost, de asemenea, făcute de ei, dar ușor diferite pentru a permite adaptarea la diferite medii de pe Pământ. Zeul Ashen a dezvoltat rasa asiatică galbenă, iar zeul Alta a dezvoltat rasa roșie a Atlantidei. Rasa neagră a provenit de la primate în evoluție inițială, care au fost încrucișate cu ADN-ul Anunnaki pentru a le face upgrade la Homo Sapiens. Delores Cannon a spus că șamanii și preoții au menținut vie istoria și învățăturile Lyranilor. Voi adăuga că aceste rânduri preoțești au purtat nume precum Marea Frăție Albă, Stăpânii Înțelepciunii, Ordinul lui Melchisedec, Ordinul Mâinii Roșii, Rosicrucianii, Templierii și multe altele. Ea a spus că oamenii sub Anu și-au adus întunericul prin karma. Aș putea adăuga că Anu și familia lui au adăugat mai mult la acel întuneric.

Încercarea de a sorta această imagine a fost atât de grea, pentru că cineva încearcă să caute băieții buni și cei răi. Întrucât ideea este că toată lumea de pe ambele părți joacă ambele părți, atât de lumină, cât și de întuneric, pentru a încerca să găsească o parte proastă și una bună, fără rod. Pare să fie mai mult decât suficient de rău din toate părțile. De exemplu, există rase umanoide albe înalte, care pot fi un amestec de rase, dar care arată ca oameni albi înalți, care sunt foarte negativi. Aceștia sunt cunoscuți sub numele de Înalții Albi - nu trebuie confundați cu Blonzii. Blonzii sunt și ei înalți, dar sunt ceea ce este cunoscut sub numele de Pleiadieni, în timp ce Înalții Albi fac parte din Confederația Orion, care este reptiliană. S-ar putea ca aceștia să fie umanoizi dragoni albi, în timp ce Blonzii pleiadieni sunt o rasă mixtă.


Potrivit unui videoclip YouTube, Lyranii au fost atacați de Draco și Aviari și au fost făcuți să părăsească lumea lor natală. Lyranii s-au rupt în trei facțiuni - Pleiadieni, Orionieni și Andromedani. Din câte am înțeles, cei care au fost duși pe Orion și Andromeda au fost făcuți sclavi de Reptilieni și Aviari. Această experiență a făcut ca unii dintre ei să se întunece și au format Liga Neagră acolo, pentru a încerca să se elibereze de reptilieni. Dezvăluitorul care trece pe numele de cod Cobra, atunci când vorbește despre forțele întunecate, spune că Chimera se află în vârful „lanțului întunecat”. Ei sunt „îngerii căzuți umanoizi andromedani”. Următorii în ierarhie sunt Archonii, apoi Dracos / Draconieni, apoi Reptilieni. El spune că Chimera / Andromedanii au preluat reptilienii Orion / Draco și i-au controlat. Presupun că nu le-a plăcut să fie sclavii lor! Pe Pământ, ierarhia forțelor întunecate sunt familiile Archon care controlează iezuiții, care controlează Khazarii. Familiile Archon sunt nobilimea neagră și trăiesc în principal în Italia.

Cobra spune că Lucifer s-a întors la Lumină. El era din Andromeda. El a avut un rol important în istoria acestei planete și nu mai este pe această planetă. Cobra a mai spus că grupul Chimera folosește inteligența artificială pentru a controla Dracos și Reptilienii. Nu voi intra aici în povestea lui Yaldabaoth, ci mă voi referi la un articol anterior pe care l-am scris, care poate fi găsit la nesara.info și este intitulat „Oamenii sunt superiori controlorilor lor”.

Yaldabaoth folosește inteligența artificială ca corp. Yaldabaoth a fost creată în urmă cu multe milioane de ani. Cobra spune că a fost printr-un impuls al unui înger mascul. Povestea pe care o cunosc despre Yaldabaoth spune că a fost creată de o mamă pe nume Pistis Sophia. În orice caz, se spune că Yaldabaoth este un șarpe cu cap de leu. Nu sunt sigur în ce moment, fie înainte de acest joc de integrare a polarității, fie după ce a fost creat, a fost creat Yaldabaoth, dar Cobra numește Yaldabaoth un arhanghel căzut și spune că arhanghelii căzuți erau din Orion. Acum opt milioane de ani, a existat despărțirea îngerului căzut, au devenit nebuni, deoarece au încercat să facă o planetă eterică fizică și a explodat - provocând sufletul lor să fie spulberat. Cobra spune că Yaldabaoth a existat înaintea „răului intenționat”. Îngerii căzuți au adus asta. La început, în mod evident, oamenii și reptilienii au coexistat pe Pământ, dar la un moment dat ierarhia reptiliană Orion a venit pe Pământ și nu au fost fericiți că oamenii și reptilienii coexistau atât de bine și au manevrat pentru a schimba situația.

Conform canalului YouTube, Lyranii și Pleiadienii s-au unit împotriva reptilienilor. Pentru ca ei să se unească înseamnă că trebuie să fi fost împărțiți la un moment dat. Veganii din constelația Lyra au fost prima civilizație de pe Pământ. Conform acestui canal YouTube, Lyranii au venit și a provocat probleme. A existat un conflict între Vegani / Siriusieni și Lyrani. Cred că acest lucru ar putea fi văzut ca o rasă umanoidă / felină / șarpe (vegană / siriană) față de o rasă felină mai pură (Lyranii). Acest canal YouTube numește o luptă între Frăție versus zeii custodiari. Frăția sunt veganii / siriusienii. Ei doresc să ne aducă cunoștințe (gnoză) și iluminare. Lyranii sunt mai autoritari. Aceștia au transformat învățăturile misterelor ale veganilor / siriusienilor în religii și doresc să ne țină convertiți. Lyranii sunt pisici. Catolici, catolicism, catehism, catacombe, catastrofă, catatonică, categorizare, cataclism, catedrală, captură. Hmmm ... poate că nu sunt doar reptilienii care provoacă probleme!

Veganii / Siriusienii sunt umanoizi mai întunecați - estul indian și nativii americani. Nu trebuie să te uiți mai departe decât tradițiile și simbolurile lor spirituale pentru a vedea că sunt înrădăcinate profund în cultura șarpelui. Lirienii sunt arienii albi originali de pe Pământ. Conform acestui canal de YouTube, zeii Lyrani au fost cei care au alterat ADN-ul uman, Siriusienii nu erau de acord cu alterarea.


Până în prezent, în imaginea istoriei noastre de pe Pământ, în ceea ce privește noi oamenii, avem o imagine a două familii de ființe concurente care au provenit inițial din Lyra care se luptau pentru controlul Pământului și al oamenilor ei. Am aflat că s-au unit cu Reptilienii. Să aruncăm o privire mai atentă asupra acelei familii conducătoare inițiale, acea Rasă a Bătrânilor de Titani sau Anakim. Acum, cred că cuvintele Anakim și Anunnaki sunt sinonime între ele. Am aflat că un Anu alb înalt s-a căsătorit cu o regină Draconiană și au avut un fiu Ea / Ia, cunoscut și sub numele de En-Ki sau Yah sau Yahweh.

Pe Pământ, Ea s-a unit cu regina unei rase de oameni șarpe deja stabilite aici. Au avut un fiu Marduk. Deci ADN-ul lui Marduk a fost șarpele (Naga), Draconian și Lyran / Humanoid. Marduk s-a căsătorit cu Bathenash, care era fiica lui Enoh din Biblie. Evident, Marduk a fost pedepsit pentru căsătoria în rasa umană a Pământului care fusese dezvoltată în scopul de a fi o rasă de sclavi. Marduk a fost alungat pe Marte unde, în mod evident, fără să știe, restul familiei sale, s-a pus să își caute răzbunarea - ajutat de partea draconiană a familiei sale. Pe Marte a dezvoltat tehnologie și o armată mare și la un moment dat a preluat Pământul și sistemul nostru solar, precum și planeta Nibiru. Marduk pare să fi lucrat într-o alianță cu unchiul său Enlil. Deci, când vedem că Lyrani / Anunnaki și Vegani / Siriusieni / Pleiadieni se unesc împotriva Reptilienilor, ceea ce vedem este o parte a familiei care se unește cu cealaltă parte a familiei!

Barbara Marciniak ne ajută să distingem acest lucru spunând că; „Doi fii pleiadieni ai unui zeu minor s-au luptat pe Pământ.” Vorbește despre un zeu minor, Anu, ai cărui fii Enlil și Ea s-au luptat între ei. Și, doar pentru record - sunt de partea Ea! Această bătălie poate fi văzută în Biblie drept Războaiele Regilor. Poate fi urmărit de-a lungul istoriei în, de exemplu, Războiul Rozelor din Anglia sau Războiul Revoluționar American și Războiul Civil Englez. Am aflat că Anunnaki și Pleiadienii au făcut echipă împotriva Reptilienilor. Deci, să identificăm Anunnaki ca cei conduși de Marduk și Enlil și să identificăm Pleiadienii ca fiind un grup de rase mixte condus de Ea. Pentru a clarifica imaginea în continuare, Enlil, fiul lui Anu, și Marduk, fiul lui Ea/En-Ki/Yahwe, împreună, care au făcut iadul pe Pământ pentru noi de mii de ani și părinții și familia lor extinsă - care se luptă cu ei.


Pentru o oarecare coroborare ... sau poate chiar mai multă confuzie, am luat câteva note din diverse surse pe care le voi împărtăși cu voi:
James Gilliland spune că Anunnaki erau Lyrani antici și că Marduk a făcut un pact cu Draconienii doar pentru a fi trădat de aceștia. El spune că Andromedanii sunt Arhanghelii. Anunnaki binevoitori care au continuat să evolueze și se întorc - sunt Pleiadienii. Pleiadienii au cel mai mare stoc în genetica pământului și au creat Atlantida și Lemuria. El spune că Anunnaki sunt, de asemenea, Lyrani și Pleiadieni și că planeta Nibiru a fost doar unul dintre avanposturile lor.


Rudolf un ET Înalt Alb - care are inima neagră - nu are încredere în cele mai multe din ceea ce spune, a spus că Înalții Albi au venit inițial în formă reptiliană. Au transformat jumătate de maimuțe în muncitori și le-au dat ADN-ului unora dintre ei. El spune că au venit de la Sirius. Există o poveste într-un text antic care spune că Adam și Eva au fost îngroziți de înfățișarea bestială a „făcătorilor” lor. Cred că, ca răspuns la acest lucru, Înalții Albi au început să se întrupeze sau să se transforme în corpuri umane, pentru că, într-adevăr, au iubit excesiv să facă sex cu oamenii.

Channeler-ul Pamela Aralyn spune că grupul de suflete Elohim / Ra sunt cristale indigo-curcubeu, profeți, canale și mistici ai vremurilor noastre. Ea spune că Anunnaki au fost inițial nesimțitori și au evoluat în AnRa-Solarieni și Aviari Albaștri. Non-simțitor nu înseamnă tot rău - pot evolua, toate rasele pot avea bine în ele. Aceștia erau originari din Sirius și Arcturus și deveneau atlanti și lemurieni. Cincizeci la sută dintre atlanti erau AnRa. Ceilalți cincizeci la sută nu au evoluat și au devenit Alpha Draconi, Grays și Zeta Reticulani. Ea crede că Enki nu a evoluat pe deplin, dar Enlil a făcut-o. Nu sunt de acord cu ea, cred că a fost invers. Confuzia provine probabil din îmbinarea celor doi zei ai Vechiului Testament cu un singur Dumnezeu. Ea numește grupul de suflet Adonai Arcturian. Ea spune că cei 144.000 sunt din acel grup și, după cei 144.000, sunt și 144 de milioane de profeți trimiși împreună cu ei. (Pentru a ajuta la stabilirea următoarei epoci de aur).

Brad Johnson care canalizează o entitate cunoscută sub numele de Adronis spune că Anunnaki sunt hibrizi reptilieni umani. Au vrut să folosească genomii umani pentru propriile agende. El a spus că au făcut asta cu permisiune. Nu sunt de acord cu ceea ce este scris în textele antice sumeriene care dezvăluie discuțiile lor pe această temă. El spune că Anunnaki reprezintă facțiuni ale anticilor (Elohimi). El este de acord că originea lor este Lyra și Vega și că sunt conectați cu Marea Frăție Albă. El îi numește creatorii originali ai umanității. El spune că „au ieșit din ciclul nostru de evoluție.” Ei doar observă și nu lucrează pentru extinderea conștiinței noastre.

Deci ... dacă ești confuz după toate acestea - crede-mă, am înțeles complet! Nu este o poveste ușoară de rezolvat. Până la urmă, au trecut miliarde de ani. Sper însă că am adus cel puțin o mică claritate pe această temă. Crearea și evoluția acestui Univers, împreună cu civilizațiile ce îl anima nu este o poveste simplistă ca în Biblie….

    Sursa: Melinda Siebold / https://nesara.12of12.com/

5 comentarii:

 1. .."...a adus o mică claritate"? Mai degrabă ne-a băgat mai rău în ceață! Că putem vorbi de civilizații de miliarde de ani, e ca și cum ai spune " o veșnicie"! Putem avea zeci, sute, mii de incarnări prin tot universul, sunt atâtea de aflat și înțeles...

  RăspundețiȘtergere
 2. 🤣🤣 Si se supara unii pe mine ca le spun găini! Si nu o fac cu scopul de a jigni. Asa imi vin cuvintele. Sunt doar exasperata de cotcodăceala asta steril romaneasca. Vorbim vorbe si asteptam rezultate! Ca si cum iti dai toti banii la jocuri de noroc si astepti sa-ti creasca aripi, sau sa iti cada din cer case, masini, abundența.
  Noi avem tipare comportamentale inoculate de la nastere. Sau chiar din pantece. Oaia simte nevoia sa apartina neaparat unui grup si sa aiba un " baci". Oile sunt inca sub infuenta lunara si nu au habar ca putem fi pe Cale. Individual, avand curajul de a ne depasi limitele si a explora dincolo de tiparele impuse de dogme.
  Povestile imi vin firesc. Fara sa depun un efort. Ma distrez...Chiar si eu m-am mirat ca folosesc atatea personaje din lumea animala.
  Cioara este opusul porumbelului si manifesta forțe intunecate care ne amagesc folosind vorbe frumoase. Ca in multe grupuri ce folosesc cuvantul " iubire" ca sa atraga oameni. Cu totii stim ca sunt multi falsi maestri ce isi castiga banii prin ucenici atrasi la diverse cursuri. Mimetismul spiritual este ceva obisnuit in aceste timpuri cand lumile sunt amestecate si oricine poate juca ce rol doreste.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca tot stie asa multe, dece nu spune ceva de prezentul nostru, unde suntem,cat mai avem...???

  RăspundețiȘtergere
 4. As vrea sa știu ce surse de informații are autoarea articolului. Mie îmi pare ca varianta cu Anunaky modificând genetic omul pentru a sapa după aur au toate ca și sursa cel de-al cincilea interviu al lui Neruda zis și Armstrong ce se găsește impreuna cu primele 4 pe site-ul wingmakers.com. O poveste senzațională și un personaj de roman care ar putea fi bune de scenariu de Hollywood. Nu ca le-as contesta autenticitatea. M-a impresionat si pe mine si am stat aproape 2 saptamani sa traduc un manuscris de peste 100 de pagini fascinante. Dar Mai sunt și alte surse ? Sau modificam istoria pământului pe baza unei povesti fantastice de pe un site cvasianonim ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Dupa parerea mea, articolul este un ameste eterogen de povesti, unele aproape de adevar, altele destul de departe. Trebuie sa luam din acestea, numai ceea ce ne spune "intuitia" ca este adevarat.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.