sâmbătă, 21 decembrie 2019

NEURONI CĂTRE NIRVANA - ÎNȚELEGÂND TRATAMENTELE PSIHEDELICE


  Tratamentele cu plante psihedelice sunt ori ignorate ori refuzate categoric din cauza necunoașterii și ne cercetării lor dpdv științifico-medical. Și asta se face premeditat sub impulsul corporatiilor farmaceutice, care ne impun medicina alopată, chimică și nocivă ca pe panaceul universal, ignorând aceste plante. Natura ne oferă întotdeauna tratamente fără efecte secundare și ieftine.
Și pe lângă toate astea există și partea spirituală a folosirii acestor plante și se pare că corporatiile știu asta și de-asta sunt trecute pe lista drogurilor, nu se vrea ca marea masă adormită să aibă acces la lumea spirituală din fiecare, asta ar însemna TREZIREA și ieșirea din sclavie, iar Ei pierderea controlului asupra noastră.
Acest documentar este interzis în UK, Australia și SUA, așa că downloadați-l până când nu va fi șters și de aici....oricum am primit reclamații privind drepturi de autor de la YouTube....

Un comentariu:

  1. Daca toti din SRI si toti paranormalii romani au consumat ayahuasca, nu ma mir deloc ca țara asta nu mai are caini de pază. Sunt toti controlati mental!
    Una este sa te reconectezi la mama natura pentru ca o iubesti, natura dezvaluindu-ti astfel din secretele plantelor( ca pustnicii, care s-au retras din lume pentru ca egregorul minte colectiva ii impiedica sa traiasca in linistea mentala necesara evolutiei personale si care cu siguranta nu consuma ayahuasca, doar se roaga si traiesc in curatenie si in sunetele armonioase din natura, complet diferite de muzica new age care te duce in zone iluzorii, unde poate ca ai cateva halucinatii si atat! Ce fraza lunga!😂). Omul modern se plictiseste si nu stie ce sa mai experimenteze! Mofturi trecatoare! Doar ca unora se pare ca nu le mai trece! Cand iesi in astral nepregatit temeinic, s-ar putea sa ramai ratacit si sa nu reusesti sa te mai intorci in propria matrice energetica, cea pe care o ai de la nastere si in care ar trebui sa poti evolua. Vehiculul tau cu ajutorul caruia experimentezi viata fizica.
    De ce sa-mi schimb hainele mele cu hainele aruncate de altii😂? Sunt convinsa ca nu degeaba ayahuasca a fost interzisa in multe tari. Si mai lasati teoria conspiratiei cu fructul interzis! Drogurile sunt interzise nu pentru ca ar fi benefice. Dar tot smecherii castiga si din interdicție. Cunoscand tiparul uman al goanei dupa senzational si tot ce este interzis, illuminati joacă la doua capete. Un fel de joc " politistul rau, politistul bun". Daca nu ne sunt interzise nu le cautam. Totusi, cred ca amploarea goanei dupa senzational prin astral i-a speriat. Si nu pentru ca ati fi devenit mai liberi. Nu sunteti liberi atata timp cat nu iesiti din Matrix. S-au speriat ca sclavii nu mai sunt buni de pus la munca. Umblă beți cu capul in iluzii🤣

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.