miercuri, 25 decembrie 2019

De la Întuneric la Lumină     Marea Trezire a Omenirii  

Imperiul Statului Adânc se prăbușește. Lumina ne întâmpină pe cale. Economia băncilor centrale este în proces de prăbușire și deja este vizibilă într-o spirală descendentă, cu devalorizarea monedelor fiat. Prăbușirea este iminentă, deoarece băncile pierd trilioane în fiecare seară. Chiar și piața Repo excesivă, nu le poate menține în poziție verticală. Prăbușirea va fi scurtă și intensă înainte ca QFS să devină operațional. Acum Brexit-ul este un acord finalizat, UE este în sfârșit pe cale de ieșire. Fiecare țară va reveni la propria monedă originală. O nouă eră bazată pe economiile oamenilor începe, distrugând complet economia băncilor centrale.
În fiecare zi, umanitatea progresează odată cu trezirea, din cauza acordării în frecvențe mai înalte, care aduce a cincea dimensiune pe Pământ, schimbând forțele negative în pozitive. Se pune capăt iluziei 3D a cabalei, care a funcționat pe Pământ de milenii. Statul Adânc este acum în frică și se năpustește peste tot pentru supraviețuire. Adevărul este eliminat de puterile ascunse ale iluminatilor, ale iezuiților și ale tuturor celorlalte societăți secrete. În curând oamenii vor descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat și cine sunt ei cu adevărat, când vor descoperi adevărata lor origine. Pe de o parte, există Forțele Întunecate care au avut o domnie liberă aproape nelimitată pe suprafața planetei de zeci de mii de ani, în timp ce pe de altă parte există Forțele Luminii – Patrioții, care depun eforturi mari de a îndepărta forțele negative întunecate.

Patrioții au luptat pentru un viitor uimitor, care este real și se întâmplă. Pentru a numi câteva lucruri care urmează; energie gratuită, călătorii interstelare, teleportări în timp, un sistem monetar susținut de active, vindecări naturale, se va pune capăt rachetei de bani a bolilor cronice de pe planetă, cum ar fi cancerul, metodologii de curățare a atmosferei de efectele otrăvitoare ale chemtrails și dezastruoase ale geoingineriei și expunerea pericolelor alimentelor OMG, cu revenirea la alimente 100% organice, aducând nutriție fără otrăvuri, încetarea 5G, precum și oprirea programelor de vaccinare toxice, cu alte cuvinte, o adevărată Epocă de Aur se află asupra noastră. Multe fenomene care au fost ascunse vor fi dezvăluite și o mare parte din istoria care a fost pierdută va fi revelată, pentru a ști cine suntem și de unde venim.

Există nouă zone importante în care forțele ascunse întunecate au fost puternic infiltrate. Acestea sunt militare, guvern, religie, educație, management, finanțe, mass-media, asistență medicală și științe. În esență, ele sunt peste tot în viața publică. Dețin poziții cheie în toate aceste domenii principale, ajutate de o mașină media complet controlată și complicată și cu proprietatea asupra sistemului financiar și a tuturor instituțiilor financiare mari, practic, au acoperit toate bazele. Contrar opiniei generale; Linia Regală britanică nu este linia cea mai puternică. Numele cunoscute de astăzi nu dețin adevărata putere străveche. Există altele peste aceste linii în Ierarhie, aceste nume sunt secrete.

    Adevărata Agendă a Archonilor, Anunnaki & Cabala Draco

Care este adevărata agendă a Cabalei, Archonilor, Anunnaki & Draco? Ce încearcă ei cu adevărat să obțină aici pe pământ - și de ce trebuie să știi asta? Obiectivele reale ale conducerii de către Statul Adânc sunt mai întunecate și mai rele decât își poate imagina majoritatea oamenilor, deoarece merge atât „în afara lumii”, cât și literalmente este transformată, într-o manieră surprinzătoare, în Agenda Archonilor 2030 pentru a guverna lumea noastră off-line de către Anunnaki și Rețeaua Matrix de Control Draco.

În urmă cu aproximativ 450.000 de ani, un grup de ET umanoizi au ajuns cu nave spațiale pe planeta Pământ. Au venit de pe o planetă de aproximativ trei ori mai mare decât Pământul, care a fost numită Nibiru de către sumerieni. Nibiru a fost descrisă în literatura sumeriană antică drept cea de-a douăsprezecea planetă a sistemului nostru solar. Sumerienii erau cu mult înaintea omului modern în domeniul astronomiei, declară Detroit News într-un articol. Sumerienii considerau, de asemenea, Luna și Soarele ca corpuri planetare, ajungând astfel la totalul a doisprezece, același număr din care este alcătuită adunarea suveranilor Anunnaki.

Zechariah Sitchin scrie, „Epopeea Creației” este o explicație foarte plauzibilă pentru compoziția actuală a sistemului nostru solar. De ce nu ar trebui să acceptăm acest lucru ca un cadou în sine și nimic mai puțin decât expunerea faptelor cosmologice așa cum știau sumerienii, așa cum le-a fost spus de ființele extraterestre ale Nephilimilor. Textele sumeriene descriu cum Nibiru, o planetă solitară, a intrat în sistemul nostru solar în urmă cu mai bine de patru miliarde de ani și a scăpat, foarte aproape de o coluziune cu o planetă mare numită Tiamat, care a fost fracturată de presiunea gravitației. Mai târziu, Nibiru, care a fost denumită atunci Maldek, numele său babilonian, a avut o altă întâlnire strânsă cu Tiamat. Cele două corpuri cerești au fost aruncate în afara echilibrului de gravitate și s-au ciocnit. Ulterior, Tiamat a fost bombardată de propriile sale luni ce o însoțeau și jumătate din Tiamat a explodat în miliarde de bucăți mici, care acum formează centura noastră de asteroizi, în timp ce cealaltă jumătate în cele din urmă a fost asimilată pe planeta Pământ după ce a fost forțată într-o nouă orbită mai aproape de soare.

În urmă cu aproximativ patru sute cincizeci de mii de ani, în timpul celei de-a doua ere glaciare pe pământ, locuitorii foarte dezvoltați din Nibiru, numiți Anunnaki în textele sumeriene, însemnând „cei care au venit pe pământ din ceruri”, au călătorit pe Pământ la vremea respective, când cele două planete erau aproape unele de altele pe orbită.
Anunnaki a minerit aurul mai bine de 100.000 de ani pe Pământ, când clasa muncitoare Anunnaki, care efectua această lucrare istovitoare în mine, s-a revoltat.  În cartea sa, Planeta a 12-a, a scris Sitchin; Anu, tatăl lui Enki și Enlil, a văzut că munca minieră a minerilor era foarte grea. El s-a întrebat dacă aurul nu poate fi obținut din mine în alt mod, la care Enki a propus dezvoltarea unui muncitor primitiv pentru această sarcină, lucrători care au fost numiți ulterior Adamu, care ar putea prelua această muncă grea. Enki știa că în Africa, în trecut, pe nume Abzu, existau multe ființe primitive, asemănătoare omului, pe care le numea Homo Erectus. Planul lui Enki era să creeze muncitori din această specie, un plan care a fost aprobat de adunarea liderilor Anunnaki.

    Extratereștrii au jucat un rol în evoluția umană

 Creația omului, asemănătoare cu imaginea Anunnaki nu trebuie confundată cu crearea unei ființe umane cu totul noi, ci doar privită ca o versiune manipulată genetic din specia de atunci. Aceste ființe existente ale Africii au primit, în esență, o actualizare genetică, suficientă pentru a efectua în mod eficient sarcinile dorite, punând în același timp bariere genetice pentru a le împiedica să evolueze în ființe conștiente de sine, explică Sitchin. Astfel, Adamu a fost creat, așa cum se spune în Biblie - Adam. El a fost primul bebeluș de eprubetă, scrie Sitchin în 1978. În ochii lui, această naștere modernă a însemnat sprijin pentru traducerile sale sumeriene, mai ales datorită faptului că știința modernă tocmai a început să formeze un concept despre manipularea structurii noastre genetice.

Este clar că revizuirea istoriei timpurilor Antice va avea o influență de anvergură și efecte de durată, deoarece, prin această nouă înțelegere, s-ar părea că afirmațiile convenționale despre originea omului și a Pământului sunt o prostie. Este clar că extratereștrii au jucat un rol complex în ceea ce privește evoluția omului. Potrivit lui Sitchin; „Omul biblic timpuriu” nu s-a închinat zeului său, ci a muncit pentru el. Textele sumeriene arată clar că Anunnaki tratau sclavii pe care i-au creat prost, prin simpla exploatare a lor ca vite. Sclavia în societatea umană era atunci și este și astăzi norma. Nu este atât de surprinzător faptul că Anunnaki au fost aroganti, cu mintea îngustă, cruzi, incestuoși și plini de ură. Orice adjectiv negativ care poate fi imaginat, se aplică lor. Există dovezi că i-au făcut pe sclavii lor să lucreze foarte mult și au avut o foarte mică compasiune pentru situația oamenilor.

     Anunnaki transmutați în Statul Adânc


În cele din urmă, au decis să permită umanității să aibă prima sa civilizație, adică civilizația sumeriană. Dar această civilizație a venit numai după ce codul genetic uman a fost și mai mult manipulat în încercarea de a eradica drastic viața umană. Datorită genelor Anunnaki, urmașii timpurii Adamu au atins vârste de viață de mii de ani de pământ. Această durată de viață a devenit din ce în ce mai scurtă pe măsură ce traversarea a progresat și efectele vieții pe Pământ au avut un efect mai mare. Cu toate acestea, datorită vieții lor extrem de lungi, purii conducători Anunnaki păreau nemuritori.

Anunnaki s-au transmutat pe Pământ într-un grup de conducători care astăzi este numit Statul Adânc. Aceștia folosesc marionete controlate mental, care lucrează foarte eficient în sprijinul Noii Ordini Mondiale, în timp ce aceste păpuși nu au nici cea mai mică idee că își sapă mormântul, întrucât nu au niciun indiciu pentru cine își fac cu adevărat treaba! Aceștia sunt mituiți penal din bani falsi și nu au fost informați despre obiectivul final din partea superioară a ierarhiei. Nici măcar nu știu cine sunt cu adevărat acești indivizi. Fiecare marionetă implicată este compartimentată chiar și la cele mai înalte eșaloane, nu au înțelepciune către cine conduce cu adevărat noua ordine mondială, deoarece fiecare fațetă este ascunsă în întunericul lor ocult al magiei negre.


Întreaga structură organizațională funcționează pe temelia sistemului financiar corupt la nivel mondial, care funcționează pe mită, șantaj, crimă, trafic de droguri, vânzări de arme, produse farmaceutice toxice pe bază de substanțe chimice care nu vindecă, trafic de persoane umane, pedofilie și este în final susținut cu Ritualurile satanice de scarificiu prin sânge ale copiilor mici.

     Matricea magică a lumii iluzorii


 Cum au putut un grup de sataniști care se închină Luciferienilor să se poată infiltra pe cele mai înalte niveluri ale Guvernului, Vaticanului, Societăților militare și chiar secrete, precum Templierii, Francmasonii, Iezuiții și Cavalerii din Malta? Minciunile lor trebuie să fi fost atât de profunde, încât să fie aproape indistingibile de adevăr. Începând cu milenii, designul umanității trăiește într-o hologramă magnetică creată artificial, modelată într-un mediu 3D care servește Agenda Statului Profund 2030, anterior numită Agenda 21. Întrucât 21 rămâne pentru acest secol ca fiind finalizarea agendei, inclusiv 90 % reducerea populației și înrobirea completă a servitorilor care au voie să rămână în viață. Holograma a fost proiectată și este condusă de ocultiștii magiei negre, de către Reptilieni din lumea întreagă, hibrizi asemănători oamenilor, stăpânitorii înșelăciunii și controlului minții. În perioada lui Enki, care a reproiectat forma organică și divină a corpului uman înainte de epoca Marelui Potop și Arca lui Noe, întrucât corpul uman a fost degradat genetic, prin deconectarea majorității codonilor ADN, pentru a deconecta umanitatea de Marea Inteligență Cosmică (ni s-au deconectat 10 perechi, în prezent având doar două, n.b.).

Inițial umanitatea a fost creată de marele CREATOR ca suflete eterne nemuritoare. Deconectarea a devenit necesară pentru implementarea programării controlului minții. Umanitatea trebuia să se comporte într-o manieră vibrațională scăzută pentru a realiza o realitate controlată și iluzorie, ceea ce altfel nu ar fi fost posibil. Chiar și așa, hibrizii reptilieni nu au putut trăi pe Pământ sub vibrațiile sale superioare. Ceea ce numim realitatea noastră este, de fapt, o matrice magică creată și schimbătoare de la o zi la alta, adică un mediu magnetic iluzoriu, iar dacă nu este monitorizată constant, vibrația va crește la o frecvență mai mare, ceea ce pentru ei este nesustenabil.

    Importanța de a fi treaz

 Controlul minții în masă se realizează prin controlul mass-media, care emite doar fluxuri de știri negative prin televiziune, radio, reviste, ziare pentru a șoca creierul uman, deoarece este important să menținem controlul asupra percepției realității oamenilor. Întrucât comportamentul colectiv este realizat prin gândurile popoarelor. Folosirea și manipularea atentă a cunoștințelor esoterice și antice secrete are totul de-a face cu rețelele magnetice ale Pământului care acoperă suprafața planetei, transmitând energiile ființelor umane într-o reprezentare vizuală holografică a realității. Conștiința oamenilor este capturată pentru a crea cu forță o realitate pre-proiectată. Această închisoare controlată din Matrix a funcționat satisfăcător pentru ei de-a lungul a mii de ani. Până când Marele Creator a decis că este destul, este suficient și le-a dat instrucțiuni Alianței Pământului să devină activă prin oprirea minților întunecate, care acționau împotriva legii cosmice, după ce au decis să preia planeta Pământ pentru ei înșiși. În următoarea etapă, Alianța Pământului a instruit administrația Trump să tranziționeze cu prudență lumea din sistemul bancar Rothschild în noul sistem financiar QFS.

Există zeci de milioane de oameni care trăiesc pe Pământ, care sunt în totalitate în slujba minții întunecate, în timp ce nici măcar nu o știu. Pentru faimă, bani, statut social și recompensă sunt dispuși să desfășoare Agenda 2030. Aceste persoane se găsesc în guverne, mass-media, afaceri mari, educație, religie, militare, știință, Hollywood, practic peste tot. În viața publică fulgeră simbolul piramidei, cum o fac frecvent Merkel și Macron, arătând ochiul atotvăzător, făcând strângeri de mână secrete pentru a arăta că sunt în slujba forței întunericului, fără să știe ce își doresc cu adevărat Întunecații de la ei!

Cabala – Statul Adânc, a fost puternic implicat în crearea unui corp uman complet nou și chiar mai deconectat, pentru toate sufletele care sunt prinse în Matrice. Persoanele care sunt scăzute cu mult sub nivelul de astăzi, sunt și mai bine controlate de către computer, eliminându-și liberal arbitru, fără altă opțiune decât cea dorită de cabală. 

Odată ce libera voință a majorității este înlăturată, ei devin fricoși și cer mai multă protecție din partea guvernului, cu mai multe restricții pentru a se simți mai în siguranță. Acesta este corpul uman nou creat deja care trăiește în jurul nostru prin milioane de oameni și care sunt ființele Statului Adânc. Oameni care nu doresc libertate, doar siguranță, care să nu se împotrivească închisorii matricei, concepută să trăiască în vibrații scăzute și toxice. Pentru cititorii care se gândesc că acest lucru este departe, priviți în jurul vostru și observați Chemtrails, pericolele generate de emisiile de radiații prin cuptoare cu microunde, contoare inteligente, Wi-Fi, 3G, 4G, 5G și în curând 6G.

Adevăratul plan al celui mai înalt eșalon al cabalei este de a scăpa de vechea formă umană deconectată, prin uciderea a 90% din populație prin otrăvire cu alimente și medicamente, pentru a extermina configurația veche a corpului care nu mai funcționează pentru ei. Odată ce acest lucru este finalizat, va fi imposibil pentru oricine cu un adevărat liber arbitru să se mai opună acestei preluări. Între timp, această restricție devine din ce în ce mai vizibilă pe parcursul vieții de zi cu zi. Cei care nu sunt treji, își trăiesc viața de zi cu zi în cadrul sistemului matricial, își dau consimțământul în liniște, decât să vorbească împotriva ei. Toată lumea este inclusă automat, le place sau nu. Dacă nu acționați acum pentru a renunța la această Matrice va fi prea târziu.

Gandeste-te; Această matrice poate fi încă distrusă acum, așa că luați-vă măsuri imediat, deoarece acesta este momentul pentru a realiza o distrugere complete a ei, deoarece putem conta pe ajutorul Alianței Pământului și a Forțelor Luminii. Să facem datoria noastră reciprocă pentru Anul Nou 2020, de a stabili o pace reală pe pământ în bunăstarea omenirii. Aceasta este într-adevăr ultima noastră șansă de a lăsa adevărul să prevaleze și de a avea succes odată cu supra-puterea Statului Profund. Copiii noștri vor fi recunoscători dacă le lăsăm o lume onestă liberă, fără opresiune și datorii de impozit pe venit, cu multă hrană sănătoasă, aer curat, trăind mai mult și oportunități extraordinare de a trăi.

   La Mulți Ani!


3 comentarii:

  1. Buna ziua ! Și totuși Pământul e plat .Chestia financiara nu se va schimba. În 5 Dim suntem deja,abia în 6 ,vom vedea ceva.Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. SI TOTUSI LUMEA VA MERGE INAINTE IAR OCULTA VA DISPAREA,TOATA MANIPULAREA SI DEZINFORMAREA PRACTICATA LA NIVEL MAXIM O SA DISPARA,AFLATEA ADEVARULUI DESPRE CINE A CREAT OAMENII SI PAMANTUL VA DA PESTE CAP TOATE PREJUDECATILE SI SUPERSTITIILE INOCULATE CU PRICEPETE DE CATRE OCULTA MONDIALA PRIN MASSMEDIA ,RELIGII SI POLITICA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta să ne trezim cu toții!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.