luni, 30 decembrie 2019

Cercetare : Vindecarea rinichilor cu bicarbonat de sodiu


   Să vă fie de folos....
 Bicarbonatul de sodiu nu este doar un agent excelent pentru chimioterapia naturală, aducând niveluri mai mari de O2 printr-o alcalinitate crescută a celulelor (este recunoscută tratarea cu success a cancerului, n.b.), ci este și unul dintre cele mai de bază medicamente pe care le avem pentru boala renală. O nouă cercetare a oamenilor de știință britanici de la Spitalul Regal din Londra arată că bicarbonatul de sodiu poate încetini dramatic progresul bolilor renale cronice. Nu avem nevoie de o mie de ani de teste pentru a înțelege ceva la fel de simplu ca apa și este la fel cu bicarbonatul, care este întotdeauna prezent în cele mai bune ape potabile. Bicarbonatul acționează pentru stimularea ATP-azei acționând direct asupra acesteia.

Produsul casnic simplu utilizat pentru coacere, curățare, înțepături de albine, tratarea astmului, cancerului și indigestiei acide este atât de eficient în tratarea bolilor renale, încât împiedică ca pacienții să fie puși pe aparate. Rezultatele au fost publicate în Jurnalul Societății Americane de Nefrologie. Bicarbonatul este un medicament nutrițional universal concentrat cu adevărat puternic, care funcționează eficient în multe situații clinice la care în mod normal nu ne-am gândi. Este o cameră de primă urgență și un medicament de terapie intensivă care poate salva viața unei persoane și este, de asemenea, un articol din supermarket pe care îl puteți lua imediat de pe raft și-l puteți folosi pentru mai multe lucruri decât se poate imagina - inclusiv erupția la bebeluși din cauza scutecelor.

Dr. SK Hariachar, un nefrolog care supraveghează Unitatea de Hipertensiune Renală din Tampa Florida, a declarat, după ce a văzut cercetările asupra bicarbonatului și bolilor renale: Mă bucur să văd confirmarea a ceea ce știm de atâta timp. Îmi tratez pacienții cu bicarbonat de mulți ani în încercarea de a amâna nevoia de dializă, iar acum avem în sfârșit un studiu legitim care să ne sprijine. Nu numai că, avem informațiile adăugate conform cărora unii oameni aflați deja în dializă își pot inversa starea cu utilizarea bicarbonatului de sodiu ”.

John, un tehnician de dializă în același centru ca Dr. Hariachar, care a fost în dializă el însuși timp de 2 ani ca urmare a insuficienței renale, a făcut ca rinichii săi să înceapă să funcționeze miraculos până la punctul în care dializa nu mai era necesară. El afirmă că i s-au prescris doze orale de bicarbonat de sodiu pe tot parcursul tratamentului și totuși îl ia zilnic pentru a preveni recurențele insuficienței renale. Dr. Hariachar spune că nu toată lumea va fi ajutată prin luarea de bicarbonat, dar totuși susține că „bicarbonatul oral face toată diferența.”

    Rinichii produc bicarbonat

Secțiunea exocrină a pancreasului a fost mult ignorată în tratamentul diabetului, chiar dacă afectarea acestuia este o afecțiune bine documentată. Pancreasul este responsabil în primul rând pentru producerea de enzime și bicarbonat necesare pentru digestia normală a alimentelor. Bicarbonatul este atât de important pentru protejarea rinichilor, încât chiar și rinichii intră în actul de a produce bicarbonat și acum cunoaștem numitorul comun între diabet și boli de rinichi. Când organismul este suferă de reduceri ale producției de bicarbonat de către aceste două organe, condițiile de aciditate se construiesc și apoi fiziologia întregului corp începe să decadă. De asemenea, atunci când acumularea de acid depășește aceste organe, începe deteriorarea normală a capacității bicarbonatului.

Rinichii singuri produc aproximativ două sute cincizeci de grame de bicarbonat pe zi, în încercarea de a neutraliza acidul din organism.
Rinichii monitorizează și controlează aciditatea sau echilibrul „acid-bază” (pH-ul) sângelui. Dacă sângele este prea acid, rinichiul face bicarbonat pentru a restabili echilibrul pH-ului sângelui. Dacă sângele este prea alcalin, rinichiul excretă bicarbonat în urină pentru a restabili echilibrul. Echilibrul acido-bazic este rezultatul net al două procese, în primul rând, eliminarea bicarbonatului ulterior producerii ionilor de hidrogen din metabolismul constituenților alimentari; în al doilea rând, sinteza bicarbonatului „nou” de către rinichi.  Se consideră că adulții normali care mănâncă dietele occidentale obișnuite au acidoză cronică, de grad scăzut, care crește odată cu vârsta. Acest exces de acid, sau acidoză, este considerat a contribui la multe boli și la procesul de îmbătrânire.

Acidoza apare adesea atunci când organismul nu poate produce suficienți ioni de bicarbonat (sau alți compuși alcalini) pentru a neutraliza acizii din organism, formați din metabolism și consumul de băuturi cu un nivel foarte acid, precum Coka Cola, Pepsi și chiar vedem că raporturile asupra apei minerale îmbuteliate sunt mult prea acide. Amestecul de acid prin suplimentarea bazelor este unul dintre rolurile principale ale dializei. Concentrația de bicarbonat în dializă (soluție care conține apă și substanțe chimice (electroliți) care trece prin rinichiul artificial pentru a îndepărta excesul de lichide și deșeuri din sânge, numită și „baie”) trebuie personalizată pentru a ajunge la un ser de pre-dializă de la săptămâna mijlocie. concentrație de bicarbonat de 22 mmol / l.

Utilizarea bicarbonatului de sodiu în dializă a fost arătată în studii pentru a controla mai bine unele aspecte metabolice și pentru a îmbunătăți atât toleranța la tratament, cât și calitatea vieții pacienților. Dializa bicarbonatului, spre deosebire de biofiltrarea fără acetat, declanșează mediatori ai inflamației și apoptoza. Unul dintre principalele motive pentru care organismal devine mai acid este de la consumul excesiv de proteine. Consumul de carne și produse lactate poate crește riscul de cancer de prostată, sugerează cercetările. Am găsi același lucru și pentru cancerul de sân și alte tipuri de cancer.

În plus, deficiențele minerale sunt un alt motiv și atunci când combinați aportul ridicat de proteine cu aportul scăzut de minerale, aveți o boală în procesul de reducere a pH-ului în condiții extrem de acide. Când proteinele se descompun în corpul nostru, acestea se descompun în acizi puternici. Cu excepția cazului în care un tratament înlătură efectiv toxinele acide din organism și crește oxigenul, apa și substanțele nutritive, majoritatea intervențiilor medicale nu ajută la nimic. Acești acizi trebuie excretați de către rinichi, deoarece conțin sulf, fosfor sau azot, care nu se pot descompune în apă și dioxid de carbon pentru a fi eliminați așa cum sunt acizii slabi.
La trecerea lor prin rinichi, acești acizi puternici trebuie să ia un mineral de bază cu ei, deoarece în acest fel ei sunt convertiți în sărurile lor neutre și nu ard rinichii la ieșirea lor. Acest lucru s-ar întâmpla dacă acești acizi ar fi excretați sub formă de acid liber. Înlocuirea unei soluții de bicarbonat de sodiu pentru infuzie salină înainte de administrarea materialului cu radiocontrast pare să reducă incidența nefropatiei. - Dr. Thomas P. Kennedy, Asociația Medicală Americană

Ionii de bicarbonat neutralizează condițiile de acid necesare pentru reacțiile inflamatorii cronice. Prin urmare, bicarbonatul de sodiu este de folos în tratamentul unei serii de boli inflamatorii cronice și autoimune. Bicarbonatul de sodiu este un medicament bine studiat și utilizat cu efecte cunoscute. Bicarbonatul de sodiu este eficient în tratarea intoxicațiilor sau a supradozelor din numeroase substanțe chimice și medicamente farmaceutice, negând efectele cardiotoxice și neurotoxice ale acestora. Acesta este motivul principal pentru care este folosit de oncologia ortodoxă - pentru a atenua efectele extrem de toxice ale chimioterapiei.

Bicarbonatul de sodiu are proprietatea de a absorbi metale grele, dioxine și furani. Comparația țesutului cancerului cu țesutul sănătos de la aceeași persoană arată că țesutul cancerului are o concentrație mult mai mare de substanțe chimice toxice, pesticide etc. Injecția de bicarbonat de sodiu este indicată în tratamentul acidozei metabolice, care poate apărea în boli renale severe, diabet necontrolat și insuficiență circulatorie datorată șocului sau deshidratării severe, circulației extracorporee a sângelui, stop cardiac și acidoză lactică primară severă.

Echilibrul acid / alcalin este unul dintre aspectele cele mai trecute cu vederea din medicină. În general, publicul American (și nu numai) este puternic acid, cu excepția vegetarienilor, și chiar corpurile lor trebuie să se confrunte cu niveluri crescânde de expunere toxică, care ajută să transforme organismul în condiții de pH acid.

 P.S.- Vă recomand cu această expunere terapia soților Young, ce se bazează pe alcalinizarea sângelui prin nutriție, se găsește pe internet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.