joi, 14 noiembrie 2019

Mamă curajoasă expune corupția vaccinurilor la Consiliul de Sănătate al Statului Washington Bernadette Pajer, a rostit un discurs entuziasmat Consiliului de Sănătate din WA privind o inițiativă teribilă a industriei vaccinurilor:
 ,,O rețea mare și foarte organizată care implică grupuri de sănătate publică și marile corporații farmaceutice (Big Pharma) doresc să forțeze vaccinările la fiecare adult și un program de imunizare pentru fiecare copil.”

Industria vaccinurilor lucrează din greu (în spatele ușilor închise) pentru a vaccina cât mai mulți oameni. Din păcate, dreptul de a refuza vaccinările este considerat un „obstacol” din partea industriei farmaceutice și a medicinei convenționale. Dar, Bernadette Pajer dezvăluie adevărata natură a marilor factori de decizie în domeniul farmaceutic și al vaccinurilor - ceea ce va șoca majoritatea persoanelor neinformate.


Bernadette Pajer a făcut apel la șeful programului de imunizare Michelle Roberts și guvernatorii fiecărui stat din SUA în implicarea lor în această inițiativă oribilă, pe care a numit-o „o misiune de a înlătura dreptul nostru uman la alegere medicală” și de a păstra tăcerea asupra adevărului despre efectele adverse ale vaccinurilor. Șefii programului de imunizare impulsionează grupurile de avocatură să nu se implice în această problemă, cu colaborarea și sprijinul marilor companii farmaceutice precum Merck, Pfizer, Glaxo Smith Kline și multe altele.

Pajer a împărtășit că Informed Choice Washington a încercat să vorbească despre efectele secundare ale vaccinurilor, precum și problemele asupra sistemului imunitar pentru agențiile de sănătate publică din statul Washington. Scopul grupului este de a încuraja discuțiile și condițiile mai bune pentru consumatorii de toate vârstele. În loc de deschidere și cooperare, ea a fost uimită să găsească o rețea strict organizată, nereceptivă, cu mii de componente care lucrează în sensul unui singur obiectiv: creșterea absorbției vaccinurilor cu orice cost.

Ea constată că, din 1999, Asociația Managerilor pentru Imunizare (AIM) lucrează strâns cu industria farmaceutică pentru atingerea acestui obiectiv. Ea regretă că eforturile grupului ei și ale altora cărora le place să lucreze cu aceste agenții în materie de educație și perfecționare, sunt fie întâmpinate cu dispreț, fie ignorate complet. În schimb, programele sunt înființate și conferințele sunt organizate în continuare pentru a obține un număr cât mai mare posibil, de acceptare a vaccinurilor. Există chiar seminarii acordate profesioniștilor medicali despre cum să se ocupe de „ezitarea vaccinării” și „să oblige” pacienții (și părinții) să accepte vaccinurile - chiar dacă înțelegerile lor sunt valabile.

 Ea este alarmată de efortul coordonat al acestor grupuri - și ar trebui să fiți și voi!

Lista efectelor secundare ale vaccinurilor este lungă și bine documentată. Acestea includ autism, probleme cognitive, imunitate compromisă, dureri de cap cronice, precum și multe alte probleme. Adjuvanții vaccinurilor, cum ar fi aluminiul, cromul și mercurul, sunt cunoscute ca neurotoxine care afectează creierul - în special la copiii mici și în curs de dezvoltare.

De asemenea, în ciuda utilizării pe scară largă a vaccinurilor, incidentele multor boli sunt de fapt mai mari. Ratele de cancer și boli infecțioase sunt încă o majoră îngrijorare - în ciuda utilizării pe scară largă a vaccinurilor. Cu atât de multe pericole pentru vaccinuri, este dincolo de alarmant faptul că există o rețea foarte organizată în vigoare, cu agenda de impingere a vaccinurilor - fără testare sau date de siguranță adecvate.
Bernadette Pajer ar trebui să fie aplaudată pentru că a vorbit deschis autorităților în mod public și sper că exemplul ei îi va inspira pe mulți alții să facă același lucru.

  Sursa:  NaturalHealth365.com

Mai jos vă redau un arhicunoscut actor, Robert De Niro, care având un copil bolnav de autism din cauza vaccinării, este o voce publică ce pledează împotriva vaccinării. El a participat la producția filmului documentar Vaxxed, care a fost mai târziu interzis :2 comentarii:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.