joi, 21 noiembrie 2019

KLAUS-WERNER IOHANNIS va avea rolul lui HILLARY CLINTON în România. Detalii despre SATANISMUL Partidulului Democrat în SUA


  Cei cu putina cultura politica vor striga, dupa citirea titlului de mai sus, ceva de genul: “Vai, nu se poate, deoarece Klaus Iohannis este de dreapta!”. Eu insa le spun: “E pe dracu’!”. El, cu PNL, cu USR, cu ONG-urile lui George Soros si cu #rezist din piata sunt componente ale unei aliante fundamental anticrestine si antinationale, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc.
In preambul, sa vedem ce inseamna Partidul Democrat in SUA, conform articolului din NATURAL NEWS Making the case that many Democrats are no longer human, but rather biological vessels of “Demonic Obsession”:
Gândindu-ne la ipoteza că mulți democrați nu mai sunt oameni, ci mai degrabă recipiente biologice ale ’’Posedării diabolice„
În ciuda ipotezei aparent șocante prezentată în titlul acestui articol, ideea că unele persoane nu mai sunt „persoane” este o idee promovată de către înșiși democrații.
Întreaga eră a sclaviei din America a fost, desigur, condusă de democrați, care au cerut „dreptul de proprietate” asupra sclavilor ca o formă de depersonalizare. Democrații au fost cei care au condus grupul KKK, au înaintat legea controlului armelor pentru a ține negrii dezarmați, au cerut segregarea în școlii și în 1964 s-au opus legii drepturilor civile. Abraham Lincoln, un republican, este cel care a eliberat sclavii și a pus capăt depersonalizării pe care democrații au insistat să o impună, ca parte a dorinței lor bolnave de a exploata ființe umane pentru propria lor sete de putere și profit.
Chiar și astăzi, democrații sunt singurii care au celebrat legile noi, care legalizează uciderea copiilor după ce s-au născut, pretinzând că nu sunt persoane. Aceste noi legi au fost aprobate în New York și în alte părți – legalizând infanticidul pretinzând că nou născuții nu sunt umani deloc. Ce transformă un copil într-o ființă umană? Potrivit democraților, bebelușii nu sunt oameni reali până când mama decide că vrea să păstreze copilul.
Cu alte cuvinte, potrivit democraților proeminenți, fiinta umană poate fi depersonalizată, mutilată în timp ce este în viață, și ucisă de profesioniști din domeniul medical licențiat… și nu este nici măcar un singur democrat proeminent care se opune acestei practici.
Nici unul.
Parte din a fi o ființă umană este recunoașterea umanității în alții
Ce ne face a fi oameni?
Una dintre premisele de a fi considerat o ființă umană este, desigur, capacitatea de a recunoaște umanitatea altora. Democrații nu reușesc să treacă acest test atunci când se uită la o ființă, un copil care respira, și declară că este în regulă de a ucide acel copil. După cum s-a menționat mai sus, această părere este îmbrățișată, aproape fără excepție, de aproape fiecare democrat din America de azi.
Criminalii în masă sunt adesea numiți „inumani” când ororile crimelor lor sunt în sfârșit dezvăluite. Ce fel de om ar ucide oameni nevinovați sau ar face asemenea crime la o scală atât de mare?
Democrații, desigur. Așa sunt ei. Aceasta este ceea ce ei nu doar tolerează, dar chiar celebrează.
A scuza uciderea în masă a ființelor umane nevinovate te descalifică de la a fi considerat „uman”
Încălcarea sistematică a umanității de bază a altor ființe umane-indiferent de vârsta lor-vă descalifică de la a fi o ființă umană. Dacă credeți că este dreptul dumneavoastră să revocați selectiv recunoașterea umanității în alții și să efectuați acte de violență împotriva lor pentru a vă face viața mai confortabilă, nu sunteți o ființă umană.
Ești un sociopat inuman.
Și asta este exact ceea ce este aproape fiecare democrat din America astăzi: sociopați care susțin crima în masă, cenzura extremă, violența împotriva adversarilor lor politici și genocidul efectuat în fabricile de Planificare Parentală din America.
Dar uciderea copiilor nu este suficienta pentru a sătura dorinta pentru răul pur și suferința umană, care acum infesteaza inimile întunecate și mințile diabolice ale democraților: ei, de asemenea, se specializează și în abuzarea sexuală a copiilor.
De aceea un pedofil și un infractor sexual condamnat, a fost ales ca membru în partidul democrat în Virginia. Numele lui este Joe Morrissey, și se pare că el are votul majorității populației din acest stat, un stat al cărui guvernator (Northam) a fost nu numai prins că poartă Blackface (este o formă de machiaj teatral folosit în principal de interpreții non-negri pentru a reprezenta o caricatură a unei persoane negre), dar care admite deschis  susținerea practicii de ucidere a copiilor în viață.
Ideea de a fi conduși de un individ care susține uciderea copiilor nu îi deranjează nici un moment pe democrați. Ei chiar susțin practica.
De fapt, îi definește. De aceea, Jeffrey Epstein a fost atât de popular printre democrații ca Bill Clinton: pentru că el a furnizat copii minori pentru așa numitele „întâlniri de viol” ale democraților, care sunt atât de populare printre elite. Recent, un donator democrat de top numit Ed Buck a fost în cele din urmă arestat după ce trei escorte negre au fost găsite moarte în casa lui. (le-ar fi spânzurat,  drogat, violat și le-ar fi lăsat să moară. El a fost un donator de top la campania Hillary Clinton.)
Da, democrații nu numai că ucid copiii aparent pentru amuzament, ei celebrează, de asemenea, perversiunile sexuale, traficul de copii (de aici și sprijinul lor pentru deschiderea frontierelor), organizează violuri de copii și chiar ritualuri satanice care rezultă în copii sacrificați, uciși și ‘‘dispăruți„
460 000 de copii dispar anual în USA… asta în timp ce întreaga mass media de stânga protejează pedofilii
Ai idee câți copii dispar în Statele Unite în fiecare an? Potrivit GlobalMissingKids.org, 460 000 de copii sunt raportați ca dispăruți în fiecare an, numai în Statele Unite. Numărul este absolut incredibil. Desigur, un procent din acei copii sunt în cele din urmă găsiți bine și în viață, dar nu există nici o îndoială că o parte semnificativă din cei 460 000 de copii ajung în Temnițele de sex ale democraților pentru a fi exploatati și violati în mod repetat de către democrați și donatorii lor.

Conform The Sun de exemplu, doar Jeffrey Epstein – care are legături strânse cu familia Clinton dar și cu alți democrați puternici, cerea „trei orgasme pe zi” de la sclavi sexuali copii, care îi erau furnizați de către elita globală, aproape toți democrați. La un moment dat, Epstein a primit 3 fete franțuzoaice de 12 de ani, cadou de ziua lui. Fetele, raportează NY post, au fost răpite și transportate cu avionul din Franța, pentru a potoli acest puternic-influent pedofil democrat.
Ce fel de persoană urăște umanitatea atât de mult încât ar viola mai multe fete tinere (sau băieți) în fiecare zi, an după an, în timp ce furniza acești copii  persoanelor cele mai puternice și bogate din lume, ca de exemplu Bill Clinton?
Doar cineva care urăște cu adevărat umanitatea, cel mai probabil pentru că ei înșiși nu sunt oameni.

Pedofilia ajunge acum chiar și în mass-media de masă, atât CBS News și ABC News apără în mod activ un pedofil,  prin concedierea unui angajat care a încercat să expună o încercare de mușamalizareZero Hedge raportează: „CBS a concediat o angajată despre care se crede că a avut acces la o înregistrare audio cu realizatoarea ABC, Amy Robach reclamând că în 2016, rețeaua a retras de la difuzare un material despre crimele sexuale ale lui Jeffrey Epstein…”

 Notă blogger : de 30 de ani românii au ales numai greșit președinții, cred că suferim de Sindromul Stockholm, ne plac corupții, perverșii, imoralii (șmecherii) și nulitățile dpdv istoric, cultural, patriotic, etc. Acum suntem în aceeași situație, oare cât mai puteți îndura asta..??!! 
 Suntem în devenire un popor de perverși moral care cred că normalitatea înseamnă defapt ne-normalitate... 
 Nu vreau să mai abordez acest subiect, Mircea Eliade spunea că fiecare popor își are conducătorii pe care-i merită...
  Asta e... ne direcționăm pe spitualitate, cu marea masă n-ai cum să rezonezi...


11 comentarii:

 1. Pai, după legile nescrise ale dedesubturilor asa zisei democrații, stim ca oamenii politici nu sunt decât niște marionete ale guvernului din umbra și rolul lor nu este altul decât acela de a pune în fapt agenda acestuia. Deci nu contează cine câștiga alegerile, caci oricine le câștiga, face același lucru. Prin șantaj, prin corupere, este forțat sa facă ce i se spune de sus. Deci, nu ca îl apar pe Iohanis, dar sa fim consecvenți în gândire. El nu face ce vrea el, asa cum nu poate face nici un om politic. Ce atata patima patriotica ? E ca si cum te-ai supara pe electricianul care te debranseaza de la curent pentru neplata. Pai, asa are el sarcina de servici. Aia de sus i-au dat ordin. Daca nu se executa, il da afara si il angajeaza pe altul care face. Simplu, nu? Iar ați pus botul la vraja cu democrația, mai fraților treziți?

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa inteleg ca republicanii sunt curati?insusi trump a fostbpreten la catarama cu epstein,cauta articole si veigasii,melania ia fost darta de epstein,daia la omorat sa nu ciripeasca,sa se afle cine e tropeta,toti politicienii sunt corupti,uiteca exista o democrata revolutionara si pacifista Tulsi!

  RăspundețiȘtergere
 3. Legat de optiunile de vot la alegerile prezidentiale ale romanilor, va relatez experienta proprie. Incep cu alegerile din 2004. De ce? Din anul 2000 am urmat cursurile de yoga organizate de catre MISA. Am invatat multe lucruri deosebit de utile petru viata de zi cu zi si, mai ales modalitati de evolutie spirituala. Am invatat arta bincuvantarii si am inceput sa o includ in viata de zi cu zi. Multe surprize placute.
  In 2004 am binecuvantat pe cei doi finalisti, cu toate ca nu agreeam pe nici unul din ei. Surpriza enorma a fost cand l-am binecuvantat pe Adrian Nastase, iar prin mine s-a revarsat gratia suprema divina. Mai ales ca stiti ce represiune violenta s-a declansat la adresa yoginilor din MISA in perioada cat el era prim-ministru. La Basescu NU am primit nici un raspuns. Evolutiile ulterioare au limpezit lucrurile.
  In 2009, la Basescu a fost ca in 2004, iar la Geoana recunosc ca nu imi aduc aminte. Oricum, acolo a fost foarte clar ca s-au numarat voturile cum trebuie de catre generalii din servicii.
  In 2014 am binecuvantat pe cei doi finalisti, cu toate ca nu agreeam pe nici unul din ei. Cand l-am binecuvantat pe Victor Ponta, prin mine s-a revarsat gratia suprema divina. Mirare, dar nu eu sunt cel care sa fie judecator. Dupa cum stiti, formula finala a binecuvantarii este ”Faca-se voia Ta, Doamne , nu a mea”.Mai ales ca stiti ce compromisuri ce eu personal le consider rusinoase a facut Victor Ponta cu sistemul in perioada cat a fost prim-ministru. La Johannis NU am primit nici un raspuns. Din perspectiva mea era previzibil, cu toate indemnurile prietenilor mei sa ma duc sa il votez ca pe unicul salvator al romanilor. Oricum, nu m-am dus. Am avut alte probleme ce le consideram mai importante. Oricum, generalii au rezolvat treaba dupa cum au primit ordinele...
  Sa trecem la zilele noastre. Inainte de primul tur, am binecuvantat pe cei candidau. Pot spune doar ca erau printre acestia doi ce au primit binecuvantarea. Prefer sa nu detaliez. Mai ales ca unul care il consideram OK si intentionam sa il votez, nu a primit binecuvantarea. Asa ca m-am abtinut, mai ales ca cei ce au primit binecuvantarea au avut scoruri previzibil de mici dupa cum am intuit.
  Cum era previzibil, finalistii sunt Klaus Werner Johannis si Viorica Dancila. I-am binecuvantat, dar pentru nici unul din acestia nu am primit vreun raspuns, prin mine NU s-a revarsat gratia suprema divina.
  Nu va recomand sa mergeti/sa nu mergeti la vot si in cazul in care mergeti pe cine sa votati. Este optiunea fiecaruia din voi. Eu NU mai duc sa votez si sper ca intelegeti si de ce. Sper ca Marius sa publice acest comentariu, ca in ultima vreme m-a ”ignorat”. Blogul sau, optiunea sa. Sa ne astepam la surprize placute, ca se tot agita blogurile cu resetarea financiara si Evenimentul ce se vor declansa cat de curand. Om trai si om vedea, pentru ca in opinia mea nu suntem pregatiti pentru asa ceva la nivel de populatie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rezonez cu ceea ce ai expus aici. Acum trebuie să expun un adevăr, acela care mi-a reformat mintea, sufletul și viața de la acel moment. În 1990 am fost primii cursanți MISA de după Revoluție. Noi am fost prime generatie care a avut acces la informații spirituale, ezoterice, după o perioadă de socialism materialist-dialectic, în care Dumnezeu sau Supremul Absolut nu-și avea locul. Nu o să dau nume de instructori, pentru care am și acum o mare considerație și care prin caracterul, disciplina și dragostea lor am putut evolua, pe o cale proprie de la un moment dat și iată că din 2013 am inițiat acest blog, care ar putea fi un ,,flame” de Trezire pentru confrații noștri planetari și accederea pe spirala evolutiei spirituale.
   Numai bine și DRUM DREPT SPRE LUMINĂ !

   Ștergere
  2. Măi, măi, cata binecuvantare si grație! Dumnezeu nu este nivelul maxim pe care ai ajuns tu ca spirit. Maximul tau este poate minimul unui spirit cu adevarat evoluat. Este ca si cum Dumnezeu ar fi la etajul 10, tu ai ajuns ca spirit la etajul 4 si crezi ca locuitorii de deasupra ta sunt Dumnezeu. Ii auzi vorbind si crezi ca ecoul vorbelor lor sunt voce divina. Voi experimentati diverse, si nu e rau. Dar de ce nu v-ati gandit sa va revarsati binecuvantarile si pe copiii abuzati, rapiti? Si pe padurile rase, animalele chinuite la zoo sau pe strazi?
   Va risipiti energia pe cei din rasa draco. Demonii nu se sfințesc😂. Demonii sunt demoni. Au rolul lor. Sa schingiuiasca. Din iad se iese cu fapte bune. Nu cu binecuvantari aiurite. De parca ati avea voi o banca a binecuvantarilor! Sunteti bancheri, ce sa spun...
   Mult fariseism prin tara asta! Si multi falsi iluminati!

   Ștergere
  3. Doamna Maria Aurelia,dar dumneavoastra va considerati iluminata cumva,si nu stim noi???Fiecare are dreptul sa isi expuna parerea doamna Aurelia si nu cred ca gresesc deloc...

   Ștergere
  4. Doamnă Maria Aurelia
   Ați pus punctul pe "i"....rezonez cu dvd
   Sănătate tuturor

   Ștergere
 4. Se cunoaște inca din primavara de către cei bine informați precum și de către cei "destupați"la minte că "hotul de case" și traficantul de copii "Von Snitzel-7 case" va fi pus din nou președinte.Cu "ajutorul"discret dar substanțial și eficient - la fel ca-n 2009 și 2014 - de către STS și SRI...Prostalaii însă se duc sa voteze,ha,ha,ha...

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt doar conspirații mai mult sau mai puțin tainice. Căci și moșii de prin teleormanu' lui Livache făceau aceleași comentarii "apocaliptice", evident " instruiți" sub egida psd. Nu cred o iotă din toate astea, dar mă bucur că uite cum se risipesc ca potârnichile ăști pesediști! Mi s-a acrit de mitocaniile lor!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce să spun, da' oameni serioși sunteți să spuneți că Iohannis a separat poporul? Dar psd-ul ce a făcut? Cu Iohannis, oamenii s-au adunat, s-au cunoscut, au înfiripat prietenii, nu s-au separat decât că s-au retras unii deși ar cam da buzna să le revină un loc de lins ciolanu' !
  Acu' ați văzut că numai prostii au făcut, iar ce iese din gura lor de ciudă și ocară că sunt pe tușă, e cam ca la ușa cortului!
  Măi dar vă cred cu mai mult bun gust decât bădălăii pesediști ..jenant!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.