vineri, 8 noiembrie 2019

Drona Klaus Iohannis – garant al aneantizării RomânieiCe-ți mai rămâne de făcut în puținele momente de conștientizare a iminenței dezastrului? Să devii bigot ori ateu, să amuțești ori să urli, să te resemnezi ori să sfidezi fatalitatea?
Cum să accepți ca român instruit (așa se recomandă fanaticii lui susținători), ca român patriot (atribut despre care dânșii nu scot o vorbă), ca român cu respect pentru identitatea națională (concept revolut, tataie, mai emancipează-te oleacă!)  să acorzi încă un mandat de președinte unei drone ruginite, blocată în rânjet, cu softurile virusate și termenul de folosință expirat, precum Klaus Iohannis?
Și totuși accepți! Unii acceptă! De ce? Pentru că au fost luați în posesie! Pentru că, fără să-și dea seama, au ajuns prinși, fără scăpare, în capcană. Sub un control total și nemilos. De ani buni se experimentează pe popoare mici un soi de hipnoză în masă. Nu prin forța ochilor ci prin magnetismul ecranului. Al computerului, al telefonului mobil. Internetul a preluat rolul mediumului care-ți pătrunde nestingherit în creier prin intermediul acestor interfețe, amăgindu-te că te lasă să alegi, când, de fapt, îți dictează implacabil.
Prin tehnici de comunicare specializate în propagandă și manipulare te dirijează cum vrea el, te duce cu precizie matematică exact unde își propune, fără să ai măcar habar de felul în care ți-a fost subtilizat discernământul. Te-a făcut dependent de el ca de cel mai puternic halucinogen.
Ce se întâmplă acum în România este unul dintre cele mai nerușinate și grave atentate la fibra națională, la ceea ce, de la începuturile noastre etnice, ne-a particularizat și ne ține împreună. Disoluție, aneantizare, asta ni se pregătește. Și nu doar nouă ci tuturor țărișoarelor pigmee, cu pretenții de suveranitate, de care se împiedică goliații momentului. Toți cei vizați de planul de pulverizare a micilor patrii clasice conștientizează pericolul; însă doar unii, foarte puțini și considerați cam dilii și antieuropeni, au curajul de a demasca în gura mare tentativa de siluire la care sunt supuși sistematic și au patriotismul de a încerca să i se opună.
Să nu invocăm Turcia, pentru că ea are tradiție de imperiu! Dar Ungaria, dar Polonia? Nu învățăm nimic de la ele? Că se poate spune NU unor tentative cinice de încălecare, că se pot negocia ferm, demn și profitabil pentru țară parteneriate, tratate, înstrăinări de resurse, politici de găzduire a imigranților, participări în teatre de război? Rămâi mut în fața tupeului și ticăloșiei unor activiști politici ca Ludovic Orban sau Rareș Bogdan care, în ciuda abuzurilor antinaționale și gafelor de analfabetism politic ale președintelui Iohannis, îl preaslăvesc neîncetat pe acesta și îi dăruiesc discursurile de tinichea. România nu are președinte. Are un administrator comod, infatuat și cu un evident retard de reacție la orice ar cere mobilizare intelectuală, inițiativă creatoare, liber arbitru, devotament patriotic.
Discursul lui Klaus Iohannis, mai ales acum când este amplificat și de meschine interese de campanie electorală, rănește, otrăvește și dezbină. Practic, a devenit de neascultat. Omul nu a fost în stare în cinci ani, în ciuda criticilor și ironiilor venite de peste tot, nici măcar să se dezbare de rostirea psalmodiată și neromânească (mă refer la cadență, accente, intonație), de imobilismul de ventriloc al feței, de rânjetul gol de afect propriu manualelor stomatologice. Să mi se dea un exemplu, doar unul, de proiect cu impact major pentru România în care președintele Iohannis s-a implicat plenar, s-a bătut, a negociat la sânge, a opus rezistență hegemoniei sfidătoare a partenerilor noștri strategici. L-a văzut cineva suflecându-și mânecile pentru a pune umărul la ridicarea MCV-ului abuziv, ori la intrarea României în Schengen, ori la eliminarea vizelor pentru SUA? A mișcat măcar un deget pentru negocierea în favoarea României a primirii de refugiați, pentru a se opune planului germano – francez a unei Uniuni Europene cu două viteze ș.a.m.d.?
Nu-l interesează! Nu-i pasă! Nu știe, nu poate, nu vrea! Este inexistent, în conștiința liderilor marilor puteri, ca factor de luat în considerare. Este, practic, o dronă! De aceea îl și susțin. La el funcționează perfect telecomanda. Nu are sentimente de niciun fel (cu atât mai puțin patriotice), nu invocă principii cardinale de guvernare, nu creează probleme. Omul ascultă, execută, linge mâinile care îi intind oscioare și se bucură să fie lăsat în leneveala lui funciară. Un astfel de personaj, teleghidat din afara hotarelor, ne-a fost menit pentru următorii 5 ani. Cu el la cârmă, România va fi aproape sigur aneantizată. Dar nu-i nimic, yesmenii lui jubilează. Lor le va fi bine, chiar dacă, la sfârșit, nu vor mai avea, propriu – zis, o țară. Ce contează? Și fragmentele de țară sunt acceptabile dacă se contabilizează unde trebuie.
Restaurația statului paralel, revenirea oculților deghizați în civili justițiariști au înflorit deja. În curând vor da și roade. Secția Specială va fi desființată, Laura Kovesi va conduce Parchetul European și ne vom bucura din nou, din plin, de binefacerile republicii procurorilor. Așteptăm noi poziții influente pentru Monica Macovei și pentru Cristi Dănileț și, în guvernul ce îl va avea ca premier pe Ludovic Orban, nu ne îndoim că va străluci din nou, la justiție, Raluca Prună. Acesta nu este un mesaj defetist. Este strigătul dinaintea inevitabilului dezastru. După care  va urma trezirea la realitate, ruperea hipnozei, purgatoriul și, poate, dacă vom mai avea cu ce, regăsirea identității naționale.

        Sursa: Contele de Saint Germain
  Notă blogger : În momentul în care public acest articol șleahta hămesită în frunte cu Ludovic Orban, pui de securist torționar a preluat puterea guvernamentală.
  ,,Tatăl lui Orban a fost securist în perioada cea mai neagră şi mai plină de blestemăţii a Securităţii. Bătrânii membri ai AFDPR care mai sunt în viaţă şi-l amintesc încă pe măcelarul din Braşov, sceleratul căpitan Orban, renumit pentru sadism şi maniac al bătăilor crunte. A fost dat afară în perioada anilor ’60 când aparatul încerca să îşi schimbe faţa. Ulterior a lucrat la Abator, unde, ca fost securist, şi-a făcut de cap. A fost arestat pentru furt, fiind în lot cu fostul director al ONT, Şerbanică, un caz cunoscut la vremea aceea. A făcut puşcărie la Penitenciarul Codlea ceea ce nu l-a oprit pe fiul său, Ludovic să-şi dorească să servească Partidul, astfel că, după absolvirea facultăţii de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini din Braşov, în 1988, şi-a propus să intre la Ştefan Gheorghiu. Imediat după absolvire, la un an, a devenit, ajutat de „structuri”, învăţăcel în ale activismului PCR la Ştefan Gheorghiu.” – sursa: https://www.9am.ro/
Păi ce-am mai făcut Revoluție în 1989 dragilor, dacă după 30 de ani ne conduc fiii foștilor torționari..??!! Acum îmbrăcați în haine democratice… Vicepreședinta PNL, Raluca Turcan și-a făcut studiile la Moscova, jumate din miniștrii numiți au studiat la Academia Națională de Informații și Colegiul de Apărare…, adică toți sunt securiști sau dacă nu, primesc ordine de la profesorii și șefii lor cu grade. Păi suntem mai rău ca în socialismul lui Ceaușescu, atunci comanda partidul printr-un singur om, acum suntem un stat sucuristoid condus de găștile celor cu grade funcție de interese, adică fiii celor dinainte (eșalonul 3). Și dacă asta s-ar face în interesul României și al românilor, nu m-ar deranja prea mult, dar totul se face în interesul străinilor, cu care aceste găști de vipere colaborează pentru distrugerea României și a poporului român.

 Barna sau Bârnă, adevăratul său nume pe care nu-l spune de rușine, cu partidul lui de muște infatuate și tupeiste este creația gen. de Securitate Coldea cu finanțare sorosistă. Acest partid împreună cu cel al lui Cioloș sunt rețele organizate de înghițire a banilor europeni. PDL – ul informatorului Bă-secu hiene securiste, Ponta cu rătăciții lui, o altă viperă perversă și oportunistă, și așa mai departe. Asta-i democrație ??!! Doar un idiot spălat pe creier mai poate crede asta….

 Dacă nazistul prostalău, infatuat și puturos va fi din nou votat și pus de servicii, va fi o dictatură de nedescris și cred că încă 4 milioane de români vor pleca din țară. Corporațiile străine vor fur ace mai este de furat din țara asta, neplătind taxe la buget și o altă șleahtă de hămesiți se vor îmbogăți, în timp ce poporul va suporta noi scumpiri, mai multe taxe și impozite, etc. Sper să nu fie acesta adevărul pe care-l simt…..

     Drum drept spre Lumină!

8 comentarii:

 1. Exact așa se va întâmpla,exact cum ai spus!Aceasta țară este supra-populata, plina de prosti și cu "ajutorul"discret dar eficient al STS-ului și SRI-ului "Von Snitzel-7 case" va câștiga din nou,la fel ca în urma cu 5 ani,"alegerile"!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Salutatre tuturor.

  Draga Marius ai intrebat daca asta e democratie. Cine a hotarat ca democratia este un lucru bun? Dupa cate stiu eu in democratie este impusa vointa celor 50%+1 adica a majoritatii asupra lor insisi si asupra restului lumii adica asupra minoritatii. Cine este majoritatea in Romania? Nu stiu cum sa o spun frumos dar chiar nu poti s-o spui altfel; oameni putin educati, putin cititi si care se bucura cand primesc in dar o galeata goala cu insemnele unui partid. Nu vad cum ar putea sa mearga ceva bine, si nu inteleg de ce ne lamentam cand de buna voie lasam lucrurile sa decurga in felul acesta. Ori de cate ori votam practic legitimam sistemul democratic care te pune sa alegi intre doua sau mai multe rele. Principiul si sistemul meritocrtaic este total ignorat si chiar respins de catre traitorii de pe meleagurile romanesti. Cei care sunt multi numeric dar putini la minte nu ar trebui sa se impuna in nici un fel si nicaieri. Acestia trebuiesc ajutati sa isi ridice nivelul si nicidecum sa isi delege puterea prin sistemul numit democratie. Are rost sa dau exemple? Poate nici meritocratia nu este cel mai bun lucru pentru ca adeptii acestui sistem nu pomenesc nimic despre constiinta si discernamant ci doar despre abilitatile si cunoasterea pe care trebuiesc sa le aibe cei care guverneaza. Cata vreme democratia va fi cea care va stabili cui ii revine rolul de a conduce si de a administra,nu vad cum se va schimba ceva in bine. In ceea ce ma priveste prefer sa fiu ultimul dintre destepti decat sa fiu in fruntea cohortelor de prosti. Numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 3. Unica solutie ?
  O adevarata revolutie !

  RăspundețiȘtergere
 4. Planeta Maimuțelor.REVOLUȚIE

  Avem nevoie de un conducător adevărat!

  https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fcdn.onebauer.media%2Fone%2Fempire-images%2Ffeatures%2F56be20a3c3ff05393de1e7b1%2Fmichael-giacchino-dawn-of-the-planet-of-the-apes.jpg%3Fquality%3D50%26width%3D1000%26ratio%3D1-1%26resizeStyle%3Daspectfit%26format%3Djpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.empireonline.com%2Fmovies%2Ffeatures%2Fbest-netflix-movies-uk%2F&docid=beIfRi3alXnLBM&tbnid=Kp8Fqz-ACR4YqM%3A&vet=1&w=1000&h=645&source=sh%2Fx%2Fim
  Fiți uniți şi înțelepți ! ! !

  RăspundețiȘtergere
 5. Marius, sunt tare curios ce articol "spiritual" o sa postezi Duminica seara cand Klaus o sa deschisa sampania.....

  RăspundețiȘtergere
 6. Cautati info despre statul Singapore.
  Aia e soluția care poate schimba ceva cu adevarat.
  Nu suna bine dar functioneaza: dictatura militara pt. început!

  RăspundețiȘtergere
 7. Marius ! ce ai simtit sa adeverit !-

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.