joi, 7 noiembrie 2019

Distrugerea controlată prin haos a României. Cine e de vină?


  România pare a fi în pragul dispariţiei ca stat, atât prin faptul că este o colonie de clasă inferioară condusă, prin interpușii locali, din afară, cât și al dezmembrării ei. Românii, de-abia reuniţi cu 100 de ani în urmă într-un acelaşi stat, par a-şi fi uitat mileniile în care şi-au păstrat identitatea gata să devină orice, oriunde, numai să mănânce mai bine, să se îmbrace mai bine, să aibă case mai mari, maşini mai multe, locuinţe şi buzunare burduşite cu electronice şi electrocasnice şi să beneficieze de „nobleţea” pe care ţi-o dau cele de mai sus şi, mai ales, aşezarea într-o ţară mai bogată din care, chiar dacă mort de foame, te uiţi de sus la prăpădiţii, leşinaţii şi proştii de acasă.

De 30 de ani, de când ne tot transformăm din ceva rău în ceva cel puţin la fel de rău, căutăm şi vinovaţii. Pe unii i-am găsit, în mod corect, în trecutul comunist. Dar, cum acei ani îi uităm repede, şi viaţa ne provoacă zi de zi, căutarea s-a îndreptat, în mod firesc, în jurul nostru, în afara noastră. Orice român, de la cel mai cinstit, la cel mai hoţ, are vinovaţii săi. Totdeauna în afara lui, mai niciodată înăuntrul lui. O sumară, sintetică listă şi reală listă a acestora ar începe cu
    MAFIA FINANCIAR-BANCARĂ GLOBALISTĂ, cea care, în trecut, a construit în lume şi ne-a adus şi nouă comunismul, iar acum foloseşte cu mult spor şi ne-a adus şi nouă marxismul cultural, arma principală pentru distrugerea identităţilor, popoarelor, statelor în vederea construirii unui imperiu global al capitalului; cu toate guvernele ei la vedere sau/şi ascunse/paralele, cu media, cu armatele ei de funcţionari, de militari, de activişti din aşa-zisele ong-uri, cu intelectualii progresişti, cu spălaţii pe creier, victime ale ingineriei sociale, cu dependenţii de plăceri distructive pentru fiinţa umană şi societatea umană şi aşa mai departe.
 E devărat, România nu a fost nicicând un ţinut pustiu, iar cei din afară au acţionat prin intermediul celor de aici. Aşa au făcut şi bolşevicii în 1944, la fel „democraţii” începând din 1990. Ar trebui deci să-i mai amintim şi pe:

    Preşedinţii ţării, prim-miniştrii, miniştrii, secretarii de stat, senatorii, deputaţii care au ratat ocazia extraordinară de a face ceva pentru ţara lor, adică pentru semenii lor, de a face binele, de a ajuta oamenii, de a întări, de a dezvolta armonios şi de a aşeza România în lume cu demnitate şi ca exportator de bine; care au preferat să tâlhărească, să escrocheze, să şmecherească, să mintă, să se vândă, să trădeze, să vândă România bucăţică cu bucăţică şi en-gros.

    Şefii şi lucrătorii din serviciile de informaţii, care sunt membri ai sistemului mafiot, care parazitează şi distrug România în sensul celor de mai sus şi în loc să apere ţara, au participat la distrugerea ei.

    Judecătorii, procurorii, notarii care sunt membri ai sistemului mafiot, care parazitează şi distrug România în sensul celor de mai sus;

    Poliţiştii, care sunt membri ai sistemului mafiot, care parazitează şi distrug România în sensul celor de mai sus.

    Preşedinţii, vicepreşedinţii, secretarii generali, secretarii, membrii organismelor de conducere centrale şi locale ale partidelor pentru cele de mai sus şi pentru multe dintre cele de mai jos.

    Preşedinţii şi vice-preşedinţii de agenţii, de companii sau societăţi naţionale (câte mai avem, dacă mai avem), de consilii de administraţie ale firmelor cu capital de stat, directorii generali, directorii simpli, directorii adjuncţi, şefii de birouri care nu-şi fac treaba, care fură, care îşi pun salarii „nesimţite”, care îşi angajează rudele, prietenii şi colegii de partid, care iau mită, care forţează mita, care direcţionează banii către anume firme umplându-şi adesea buzunarele pe mai multe căi.

    Preşedinţii, vice-preşedinţii, consilierii, directorii etc. consiliilor judeţene, primarii, vice-primarii, consilierii, directorii etc. primăriilor pentru aceleaşi motive.

    Funcţionarii din ministere, administraţii locale, agenţii etc., care sunt leneşi, aroganţi, lacomi, dispreţuitori, incompetenţi, brutali, iau mită, cer mită, ne fură timpul, ne distrug nervii.

    Specialiştii şi meseriaşii care nu-şi mai fac meseria, pentru că nu-şi ştiu meseria, pentru că sunt lacomi, pentru că le lipseşte respectul faţă de munca lor, deci faţă de ei înşişi.

    Firmele particulare şi oamenii lor care iau pieile de pe clienţii lor; care parazitează sectorul de stat; care trăiesc din corupţia folosirii fondurilor bugetare contra unor comisioane uriaşe şi cu lucrări de o calitate execrabilă.

    Pe cei din transnaţionalele care exploatează fără scrupule Romînia şi se implică în deciziile politice direct sau prin intermediul statelor în care îşi au sediul principal.

    Membrii partidelor asemănători şefilor lor pentru toate cele de mai sus.

    Similarii lor din sindicate pentru toate cele de mai sus;

    ONG-urile născute pentru a drena fonduri, pentru a susţine iniţiative potrivnice moralei, identităţii persoanei şi identităţii naţionale, care acţionează , în slujba unor interese şi puteri străine, împotriva României; care susţin toate cele de mai sus;

    Profesorii care nu educă.
    Medicii care nu vindecă.

    Ceferiştii, ratbiştii, metroriştii, constructorii, fermierii, vânzătorii, asistenţii medicali … pentru motive similare.

    Părinţii (bunicii) care nu ştiu să-şi crească copiii, îi deformează, îi traumatizează prin (prea mult) rău sau prin (prea mult) bine, le oferă un exemplu negativ, îi îndrumă în mod voit să devină asemeni celor de mai sus, să existe doar pentru ei, pentru bani, pentru putere.

    Toţi cei care, prea ocupaţi cu propria persoană, prea leneşi, prea neglijenţi, prea elitişti, prea sclavi ai media, prea delăsători, prea slabi, chiar dacă nu au fost actori activi în niciuna dintre cele de mai sus, au trecut cu vederea, au fost beneficiari indirecţi, au fost complici pasivi, au închis ochii, au tăcut, au acceptat, au girat, au asistat, au fost indiferenţi faţă de tâlhăriile, abuzurile, crimele şefilor, superiorilor, patronilor lor; care s-au lăsat asupriţi de funcţionarii corupţi pe care nu i-au demascat; s-au lăsat vrăjiţi de oferta tehnologică ce a părut a le umple golul existenţei; s-au lăsat în voia micilor şi mai marilor plăceri şi patimi, care s-au încrezut în ceea ce este lumesc şi au uitat de ceea ce este etern.
Evident, fiecare aruncă vina pe toţi ceilalţi, sau măcar pe cei cu care intră în coliziune, cu cei din cealaltă tabără profesională, politică, de interese, plăceri, pasiuni.
Avem nevoie de o mare curăţenie? Dar de unde să înceapă? Şi cine să o facă? Situaţia pare disperată, fără ieşire.
O soluţie, singura soluţie, ar putea fi cei care au puterea, curajul, buna îndreptare să pornească curăţarea cu ei înşişi, cei care păşesc pe calea transformării personale. Cei care renunţă la ei pentru ceilalţi, cei care ştiu şi cred. Din păcate sunt puţini, prea puţini, iar fiara cu care au a se înfrunta e mult, mult prea mare. Dar ceea ce nu este posibil omului, e posibil Domnului. Să ne rugăm deci, să avem răbdare, să ne schimbăm noi înşine şi să sperăm.
                  Paul GHIŢIU / http://www.justitiarul.ro/

11 comentarii:

 1. F.frumos,f.sincer.SITUAȚIA CLARĂ !

  RăspundețiȘtergere
 2. Planul privind distrugerea completa a Romaniei,jefuirea tuturor resurselor naturale și asasinarea poporului Român a fost pus la punct,in cele mai mici detalii cu mult,mult înainte de anul 1989!!!Nu va mai agitați,nu se mai poate face absolut nimic,sa asteptam liniștiți,in meditatie,dezmembrarea țării și lichidarea in tacere a poporului Român!!!La fel se va întâmpla cu țara așa cum se întâmplă si cu pădurile ei!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. "România pare a fi în pragul dispariției ca stat, atât prin faptul că este o colonie de clasă inferioară condusă, prin interpușii locali, din afară, cât și al dezmembrării ei." Asta e o frază dictată exact de cei care vor distrugerea țării, nu de cei care sunt alături de ea și-i vor binele!!! Cine afirmă (și chiar crede!) că suntem o colonie de clasă inferioară, ori e vândut, ori e drogat ori cu adevărat habar nu are pe ce lume trăiește. Toate argumentele de mai sus sunt circumstanțiale, fizice, aparțin planului fizic, efectului și nu cauzalului. Da, APARENT e așa cum sunt descrise lucrurile, însă numai aparent. În Înalt, altfel stau lucrurile...

  RăspundețiȘtergere
 4. P.S. L-ați omis din desen pe Constantinescu. El oare n-a contribuit la acest proces de distrugere exterioară a țării, are cumva pile la antiromânii care scriu cu obidă, respectiv ”oculta revoltaților”?

  RăspundețiȘtergere
 5. Deci învinovatim tot poporul român ? Cu toții suntem vinovați ? Atunci ne merităm soarta ca națiune ! Pe alocuri articolul devine hilar: ...toți cei...”care s-au lăsat asupriţi de funcţionarii corupţi pe care nu i-au demascat” cui sa-i demaști ? cine te bagă în seamă ?
  Acest popor care este găsit vinovat de ceea ce se întâmplă in țara lui a fost mințit și manipulat sistematic după un plan bine pus la punct și cu ajutorul unor tehnici și tehnologii avansate...de trezit, s-au trezit destul de putini (cred)...deci, am gasit vinovații, ce facem în continuare ?

  RăspundețiȘtergere
 6. Bai Nemernicilor,nici un popor nu preda armele,daca erau si stramosii nostri ca voi unde ajungeam,ei si-au dat Viata pentru ca Noi sa ce?sa fim sclavii Sistemului?Bai Puterea e la Noi si fara razboi,putem sa mazilim Sistemul corupt,pe Vadim lau omorat,pe Dragnea lau bagat la puscarie,pe Plesoianu lau speriat si amenintat sa se retraga,a mai ramas Cumpanasu care se ia cu ei de gat,votatil masiv si scapam de asupritori,nu atunci sa nu va mire cand vaface stramosii un cadou mai mare ca cel din 77.Ori Noi Ori ei! Alegerea e la voi!degeaba veti regreta dupa aleger.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Care popor?Poate ai vrut sa spui populație,pentru că atât a mai rămas și se va alege praful și de ea(de populație!),cat de curand...La fel cum s-a ales și de toate bogatiile naturale,pădurile,combinatele,fabricile și uzinele acestei amarate tari...

   Ștergere
 7. Pai mai rămâne sa vina la putere un "Nebun " (un alt pion )Deci, ne rămâne ,doar cu puterea minții sa ne eliberam de prostie .Mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare curajos esti !! Dar curajos rau. Esti atat de curajos ca nici numele real nu ti-l afisezi. Mare om !! Iar cand l-ai amintit pe Cumpanasu inainte de alegeri, umflandu-l stupid la rang de mare roman, am inteles potlogaria comntariului tau. Jalnic !

   Ștergere
 8. Sa fiu sincer nu mai am chref de comentarii simtinduma marginaliat de varsta inaintata.Un singur lucru dureros ma apasa pana la moarte si acela este ,lipsa de patriotism,cultura si istorie a tineretului nostru,si nu departe de mine.In schimb observ cum cel mai veritabil dusman al nostru,trecut,prezent si viitor merg din victorie in victorie cu mult succes si reusite.Romania ravasita de straini cu mana tinerilor nostrii si chear copii nostrii,intre ei se afla si dusmanul,din rau sa faca mai rau.treziti-va copii mei al vostru e viitorul,pana nu e prea tarziu.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.