marți, 12 noiembrie 2019

Dimensiunile Dezvăluirii 2019 – ,,Zona Iluminată” cu Ben și Rob în ,,Edge of Wonder”


   Este dificil să urmărești adevărul și comunitatea dezvăluirii fără să întâlnești materialul acestei tinere echipe de jurnaliști. Timp de câteva luni, acest duo de investigatori profesioniști în mass-media a adus un nou nivel de energie, distracție și revelație perspicace comunității adevărului într-un mod unic și revigorant. Aceștia doi au lucrat în media corporativă, de care la un moment dat s-au desprins și au pornit pe calea adevărului și dezvăluirilor prin propriile producții pe You Tube. După propriile experiențe supranaturale sau metafizice, și-au creat propriul portal: http://edgeofwonder.tv/ și au început seria dezvăluirilor făcându-și un mare număr de fani din audiență.

  Din ultima conferință a lor, voi desprinde ideile de bază pe scurt.


 Ei au creat o diagramă care arată cum funcționează cu adevărat lumea. Deși cei mai mulți dintre noi ar putea crede că aceste subiecte sunt separate, se pare că politica, extratereștrii și ocultismul de fapt se intersectează. Cabala / Statul Adânc s-a infiltrat aproape în toate aspectele societății. Discuția se deschide mai departe către liniile de sânge ale Cabalei / Statului Adânc. De ce sunt importante?Aceste familii se autonumesc „Olimpienii”. Rob și Ben nu au vrut să dea recunoștință acestor cabaliști, așa că i-au numit „Falșii olimpieni”. Este posibil ca aceste familii să fie direct legate de liniile de sânge elitiste, care sunt încă în prezent. De exemplu, Vandunnii pot fi în strânsă legătură cu Vanderbilts. Această cercetare provine din activitatea lui Fritz Springmeier. Aceste familii genealogice au un defect genetic. Acest lucru a dus la împletirea acestor linii de sânge într-o linie generală. Aceste familii se împletesc între ele, dar uneori se comportă ca și propriile lor entități. Acestea au fost în spatele multor scheme ale Cabalei din trecut. Au manipulat societatea mondială prin finanțe și prin metode oculte. Uneori, aceste scheme erau prezentate în aer liber, iar alteori, erau executate în secret. În general, a fost întotdeauna aceeași schemă cu aceeași intenție de ansamblu - menținerea puterii asupra publicului larg.
Această infografie arată cum a evoluat istoria grație acestei manipulări ale Cabalei:Civilizația avansată a Atlantidei a fost culmea societății umane. De aici se crede că istoria liniilor sangvine și-a avut originea. Aceste linii sangvine cred că sunt hibrizi ai zeilor Anunnaki și ai oamenilor timpurii. Ei cred că sunt elita, deoarece au ADN-ul amestecat cu cel al ET avansați (cei pe care îi consideră zei). Civilizația din Babilon a fost și o etapă cheie pentru aceste linii sangvine. Tehnologia Atlanteană a fost transmisă de la o generație la alta. S-a făcut un efort progresiv din partea liniilor sangvine de a prelua întreaga lume, dar când Iisus a apărut, prezența sa a intervenit în planurile Cabalei, iar această ingerință a durat o întreagă generație.

Piramidele egiptene au venit din epoca Atlanteană și sunt mult mai vechi decât cred istoricii moderni. Este probabil că egiptenii nici măcar nu au știut ce sunt aceste piramide. Acesta ar fi putut fi motivul pentru care au stocat corpuri în ele și le-au folosit pentru conservare. Babilonul a fost menționat în Biblie de multe ori, dar orașul era extrem de corupt. Locuitorii săi practicau sacrificiul uman. Grecii de asemenea. Babilonul a fost distrus pentru că erau văzuți ca răi. Liniile sangvine consideră că înălțimea culturii egiptene este a lor și culmea propriei linii sangvine. Orașul Saturnia era de fapt Roma. Romanii au schimbat pur și simplu numele. În Roma încă puteți găsi monede antice pe care scrie Saturnia. Și, desigur, Saturn a fost venerat acolo. Timp de 1500 de ani, Statul Adânc nu a putut progresa din cauza a ceea ce făceau Isus și religia creștină. În timp ce credința creștină se răspândea, cei care practicau Luciferianismul s-au ascuns în Orientul Mijlociu.

Când cruciații au intrat în Orientul Mijlociu, au ales această doctrină Luciferiană. Luciferienii s-au ascuns în timp ce Isus era pe Pământ. După cruciade, aceste religii satanice au revenit la un statut mai popular. Cavalerii Templieri au mers mai întâi în cruciade crezând în creștinism, dar când s-au întors, au adoptat credințele Luciferiene. Despre Sinagoga Satanei se face referire în cartea Apocalipsa.

Comunismul a venit din revoluția franceză. Ideologia comunismului a fost cu mult mai lungă decât structura guvernamentală. Cei care au început să o împingă în față, au dorit ca oamenii să creadă că este doar o formă de structură guvernamentală, dar în realitate, implica un sistem de credințe foarte distructiv și insidios. Cruciații au decis să își exerseze Satanismul în subteran. Aici au apărut trei societăți secrete diferite când majoritatea Luciferienilor se ascundeau. Aceste secte de cult Luciferian credeau că poveștile Bibliei erau mult diferite decât cele consemnate în text. Ei credeau că Lucifer dă omenirii adevărata cunoaștere. Au început să învețe femeile cum să facă avorturi. Regele Filip al Franței a ordonat executarea Templierilor după ce a aflat că sunt Luciferieni. Templierii care au scăpat de această execuție au fugit din țara natală și s-au alăturat masonilor liberi francezi. Jacques de Molay a fost una dintre cele mai importante figuri masonice. Când a apărut Renașterea, picturile și bibliotecile au fost finanțate și sponsorizate de către acești membri ai societăților secrete.

Acest lucru s-a întâmplat atunci când Rothschildzii și dominanța lor financiară a avut loc. Este posibil ca Rothschildzii să-și aibă originea în familia Bower. Se spune despre Rothschild că înseamnă un ,,scutul roșu”, dar ar putea însemna și ,,copilul lui Ra”. În cele din urmă, cetatea financiară evreiască a fost construită în Frankfurt, Germania. În acea perioadă, evreii nu au fost admiși în societățile secrete. Dar când s-a schimbat această regulă, atunci s-a schimbat puterea financiară. Adam Weishaupt ura evreii și a făcut cărțile pentru Noua Ordine Mondială a Illuminati și revoluția mondială. Acest lucru a dus în cele din urmă la ascensiunea Rothschildzilor.

Brahmanismul avea de fapt propriile sale practici sângeroase și de sacrificiu uman. Umanitatea trebuia să continue, dar dacă acești sataniști și-ar fi continuat calea, lumea ar fi fost deja distrusă. Isus și Buddha au existat în perioade adiacente (Buddha aprox. 623-543 î.Hr.). Apariția lui Buddha a oprit Luciferianismul să depășească Asia de Sud. Jertfa de sânge a fost calea lucrurilor și fără budism și creștinism, aceste practici sacrificiale ar fi dominat complet. Există o oarecare confuzie între faptul că atât Buddha cât și Hristos au spus că sunt singura cale. Cu toate acestea, această aparentă contradicție ar fi fost permisă pentru a păstra atât culturi cât și baze de cunoștințe.

Napoleon Bonaparte nu a fost atât de rău cum susține istoria. Adam Weishaupt a continuat să aibă influența sa, iar acest lucru a ajutat la nașterea Comunismului. Karl Marx a terminat opera lui Weishaupt prin răspândirea ateismului, dar Marx nu era cu adevărat un ateu. Marx era de fapt un satanist. Biserica Satanei a făcut parte din Comunism până când Marx a decis că nu va fi inclusă. Tot comunismul a făcut transformarea feudalismului într-o nouă formă. De fapt, a transferat toată puterea dintr-o monarhie în mâinile alteia (în funcție de alegerea elitei), păstrând în continuare o structură feudală. Vesel Antoinette a vorbit activ împotriva Iluminatilor. Bătălia de la Waterloo a fost orchestrată de Rothschildzi. L-au înscenat pe Napoleon și i-au folosit eforturile pentru propria lor agendă. Aceste familii sangvine au început să se numească „evrei”, dar nu erau deloc evrei. Religia evreiască nici măcar nu este aproape de ceea ce sunt acești oameni.

Mulți dintre oameni au fost prinși în capcana de a crede că problemele lumii erau cauzate de evrei. Aceste cifre păreau să aibă o perspectivă asupra manipulării societății, dar au ratat pur și simplu amprenta când a fost vorba despre adevărata identitate a făptuitorilor. Oamenii, în general știu că se întâmplă ceva, dar nu întotdeauna fac cele mai precise afirmații cu privire la problemele adevărate. Nesta Webster a avut observații surprinzător de inteligente despre societățile secrete, dar a fost recunoscută ca o antievreică de notorietate, și așa au cenzurat-o. Ea a venit înainte de vremea când Hitler era o persoană publică și când Hitler a început să vorbească împotriva evreilor, Webster a făcut greșeala de a fi de acord cu el fără să cunoască adevăratele motive. De aici și-a dat numele de antievreică.

Liniile sangvine Illuminati sunt Sinagoga lui Satana, dar se numeau evrei pentru a folosi religia / identitatea evreiască ca scut. Prea mulți oameni cad în capcana de a crede că Cabala este condusă de „evrei”. Și această confuzie a fost intenționată. Acești oameni au pretins a fi evrei, astfel încât oricine care i-ar critica pe acești sataniști să poată fi catalogat drept rasiști și antisemiți (cum se întâmplă și în prezent, n.b.). Marry Antoinette a avut cele mai bune practici de cercetare și a găsit cele mai interesante revelații în problemele adevărate ale liniilor sangvine. Ea a căzut în capcana unde a început să-I numească pe sataniști evrei așa că, atunci când Hitler a început să vorbească despre evrei, ea a crezut că el se referă la același grup pe care îl cercetase.

Există o agendă gay în curs de activitate în industria hip hop. Seria de pe această agendă va veni în curând. A existat un băiat al cărui videoclip a fost difuzat pe Twitter. Președintele Trump chiar a postat acest videoclip. Videoclipul arată un băiat care a vorbit despre cum a trebuit să ucidă un alt copil și cum industria alimentară servește carne umană (este cazul Mc”Donalds despre care am publicat, n.b.). Suntem făcuți să ne mâncăm singuri. Aceste revelații pot părea extrem de ridicole, dar în profunzime știm că aceste lucruri se întâmplă. Nu putem vorbi despre aceste subiecte în mass-media, deoarece toată lumea care vorbește despre subiecte alternative și care nu se încadrează în normele sociale (adică oaie proastă, n.b.) este numită rasistă sau nazistă. Chiar și în continuare, trebuie să găsim modalități de a vorbi despre aceste probleme.
Filmul Lista lui Schindler a fost creat pentru a îndepărta narațiunea Holocaustului de subiectul liniilor sangvine care se aflau în spatele Holocaustului (văzând că sataniștii se prefac că sunt evrei). Sunt folosite anumite filme pentru a distrage publicul de Agenda Luciferienilor. Această clădire se află în Vatican (mai jos). Ce trebuie să fie asta? Pare a fi Hell Mouth (Gura Iadului) și / sau Leviathan. Statuia din interior este dezgustătoare.


Acest lucru arată ca Lucifer se ridică din cenușa Pământului (mai jos). Aceasta este sculptura din interiorul acestei biserici în clădirea în formă de cap de șarpe.În altă ordine de idei este posibil să fi auzit despre calculatoarele cuantice. Aceste computere funcționează prin evaluarea tuturor combinațiilor de posibilități în același timp pentru a veni cu un răspuns instant la o problemă. Aceste computere fac acest lucru atingând mai multe dimensiuni alternative.De asemenea, unul dintre proiectanții tehnologiei cuantice de calcul a adus de fapt subiectul „Old Ones” în comentariul său (o referire la H.P. Lovecraft). Acești oameni par intenționați să deschidă o ușă spre dimensiuni alternative pentru a ne readuce în vechime. Acest lucru înseamnă că multe dintre elementele de complot din seria Netflix, Stranger Things, pot fi de fapt reale. Statul Adânc încearcă să jertfească publicul larg, deoarece li s-a promis că vor fi salvați de la blițul solar (adică Evenimentul, n.b.) dacă îi atârnă pe ceilalți să se usuce. Am putea privi tehnologia noastră ca pe o binecuvântare, dar vine și cu un blestem. Aceasta este tehnologie ET și este proiectată pentru a ne supraveghea și monitoriza. Tot ceea ce ai făcut vreodată a fost înregistrat, stocat și poate fi folosit de fapt pentru a crea o clonă din tine. Această clonă nu are suflet, dar ar fi asemănătoare cu tine în toate felurile (atenție cei obsedați să-și posteze viața pe rețele sociale, n.b.).

 Acesta este adevăratul plan al Statului Adânc. În acest moment, Rob subliniază faptul că există un aspect profund pozitiv al acestei situații. Avem în noi mult mai multă tehnologie naturală pe care o putem folosi pentru a rezista și a învinge planul Statului Adânc. Indiferent de religia în care credem, consensul este că suntem cu toții creați după chipul Divinului. Motivul pentru care atât de mulți ET ne manipulează este din cauza abilităților noastre neexplorate și neexploatate. Ce s-ar putea întâmpla dacă am folosi 100% din creierul nostru? De ce suntem capabili cu adevărat? În cele din urmă, am putea învăța să folosim ceea ce manipulează toate aceste rase ET.
Într-adevăr, trebuie să ne oprim să ne temem de ET negativi și de Statul Adânc și să „lovim în cabală”.


 De asemenea, este important să aflăm adevărul despre istoria noastră. Când în istorie dictatorii au dat prizonierilor lor o prezentare exactă a evenimentelor istorice? Trebuie să ne luăm puterea înapoi și să punem la îndoială istoria care ni s-a spus, iar puterea noastră să nu o mai dăm conștient politicienilor care cică ne reprezintă, prin actuala falsă organizare socială numită ,,democrație”.

     Drum drept spre Lumină!


2 comentarii:

 1. Adevăruri punctuale bine amestecate cu multe minciuni și în plus din greu "condimentate"cu manipulări sfruntate care nu mă pot convinge că nu jidanii,iudeo-masonii,khazarii și iezuiții sunt cauza absolut tuturor nenorocirilor din aceasta lume,și asta de mii și mii de ani!!!Un singur argument va dau,pe care-l puteți verifica oricare dintre voi,oriunde pe aceasta planetă:cine sunt adevărații proprietari și unici beneficiari ai tuturor marilor trusturi financiare,uriașelor multinaționale stăpâne astăzi peste absolut toate bogatiile naturale ale planetei,marilor trusturi de presa,televiziuni și agențiilor de știri și mass-media,a Hollywoodului,Las Vegas ului și a tot ceea ce este semnificativ și important pe aceasta planeta? JIDANII,IUDEO-MASONII,KHAZARII și IEZUITII...

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce nu pareti a observa niciunii este ca Atlantida se repetă chiar acum. Din cauza dezastrului provocat in matricea energetica prin folosirea puterii mintii si a diferitelor forme de energie in mod distructiv( orgonii, cristalele...etc pot fi benefice, dar in mainile inconstientilor devin arme). Omenirea a cazut atunci in haos si nebunie.

  Marius, in urma cu cativa ani am scris in joaca o poveste impreuna cu Dan Ioanitescu, autorul mai multor bloguri, printre care si Rodul pamantului.
  I-am zis ca e complicat sa scriem impreuna. El are multa forță telurica, eu nu am prea multa. El a scris partea SF, unde barbatul este ispitit sa bea o " poțiune magica". Eu am scris restul.
  Nu mica mi-a fost mirarea sa observ ca povestea se intampla chiar asa!
  Am incercat sa recreez impreuna cu romanii ce au ales calea inimii matricea energetica. Cei ce doar iau sunt vampiri energetici. Evident, atrasi de lumina altruistilor, in sistemul nostru construit pe fb au inceput sa patrunda vampirii energetici. S-a prabusit sistemul iar noi am renuntat sa mai aducem acest popor intr-o stare de plutire. Va fi ce va fi...
  Oricum, cand citesc comentariile despre mantre si sfarcuri si alte bazaconii sofisticate, imi vine in minte un singur gand: sa fug!😂 Cat mai sus! Sa nu ma prinda nebunia!

  Iata povestea. Cam asa imi suna mie romaneasca unora din grupurile de fițe si snob.

  https://mariadakhel.blogspot.com/2013/07/jocul-de-sah.html?m=1

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.