sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Dezvăluirea PSS cu Jason Rice - Manipularea Extraterestră a Înălțării umane

2 comentarii:

 1. 😂 imi vin in minte doua cazuri: un grup de copii tinuti intr-o camera sterilă unde sunt pusi sa vada filme spirituale si sa facă meditatii pentru ca " in afară " sa fie pace, liniste si abundența. Al doilea grup, copiii sunt lasati sa zburde liber in natura, sa-si faca prieteni printre animale, sa invete empatia adoptand mici pui orfani, invatand astfel si asumarea responsabilitatii fata de necuvantatoare. Acestia vad ca "in afara" unde ei locuiesc nu este nici pace, nici liniste si nici abundenta. Decat pentru abilii manipulatori ai energiei banului. Copiii din al doilea grup se imprietenesc, se joaca si chiar se cearta cu ceilalti copii, apartinand unor familii cu credinte diferite. Se ranesc, se murdăresc, invata rapid care sunt pericolele din jurul lor, experimentand. Învață ca planeta mama are o voce. Ca ne spune povesti prin tot ce se intampla in jurul nostru.
  Cred ca diferenta dintre copiii din camera sterila si cei din afara este ca diferenta dintre Nirvana si Paradis. Din Nirvana te intorci pe pamant, pentru ca nu ti-ai invatat lectiile, doar ai simulat. Ai mimat iubirea.
  Paradisul? Ce e Paradisul? Nu stiu ce e. Probabil este punctul in care odata ce ai ajuns nu vrei sa te mai intorci pe pamant. Dar o faci din empatie. Pentru ca vezi cum copiii din camera sterila sunt tinuti inchisi. De catre părinți fricosi si limitați.
  Dupa cum bine vedeti, Romania se inarmeaza de zor. Multe zone de pe pamant clocotesc de furia razboaielor de eliberare, razboaie religioase, razboaie planificate de catre dementi ce fabrica arme si le experimenteaza pe noi. Ca atare, cu riscul de a-i deranja iar pe unii lideri de grupuri spirituale, imi fac datoria si nu tac. Si mă mir iar, mirătoare: carei rase ET i-au folosit metodele spirituale ce nu duc nicăieri? Cui i-au folosit meditatiile pentru pace care nu au efect?! Eu zic ca rasei draco. Daca am ascensiona toti ar ramane ei fara sclavi.
  Eu nu critic si nu vad doar lucrurile urate din jurul meu, asa cum cu multa superioritate fals spirituala am fost acuzata adeseori. Lumea este atat de frumoasa...Vad frumosul din Creatie. Creez contraste, asa incat voi sa stiti ce aveti de facut mai departe. Vreti sa cadeti din capcana unui guru fals iluminat, in capcana altui guru simailluminat? Stati in camera sterila. Vreti realitatea Lui Dumnezeu? Iesiti afara,la Sfantul Soare😂

  RăspundețiȘtergere
 2. Jason Rice are câteva piese de puzzle care ne ajută, dar nu am înțeles acea ”nedumerire” a sa privind ajutorul bineviotor al unor ființe pentru ascensionarea noastră. Părerea lui este că noi, (umanii) aici pe Pământ suntem rezultatul unui experiment al altor ființe mai avansate (am înțeles bine ?). În cazul ăsta, cred că nu a înțeles că noi nu suntem corpuri cu suflet, ci suflete care experimentează in corpuri umane. Fiindcă, da, corpurile umane sunt rezultatul unui experiment genetic avansat, pentru ca noi să ne încarnăm în ele și să experimentăm viața pe Pământ, dar în același timp să putem menține conexiunea cu Dumnezeu, Creatorul sau Sursa și cu alte fiinte inălțate. Scopul final al experiențelor în corp (pe Pamânt) este de a ascensiona ascensiona odată cu planeta.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.