sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Curtea Constituțională este obligată să amâne sau să invalideze alegerile prezidențiale! Iată de ce! Augustin Zegrean, fostul Presedinte al CCR, este primul oficial greu care confirmă că alegerile prezidențiale au debutat cu imense fraude și că niciun judecător, dintre cei 9 ai Curții Constituționale, nu va putea valida rezultatul alegerilor prezidențiale !
Constituția României permite amânarea alegerilor prezidențiale în caz de război sau catastrofă, prin prelungirea mandatului lui Klaus Iohannis (art.83, alin.3)

   De ce avem o CATASTROFĂ ?!
·         Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) nu a informat candidații că este obligatoriu să respecte Legea datelor personale la strângerea celor 200.000 de semnături ;
·         Toți cei 14 candidați admiși de BEC (Biroul Electoral Central) și CCR au încălcat Legea datelor personale ;
·         Toți cei 14 candidați admiși de BEC și CCR sunt penali, potrivit BEC, fiindcă și-au asumat răspunderea pe noul Cod Penal, că toate datele și semnăturile corespund realității (BEC a descoperit mii de semnături false la toți cei 14 candidați admiși !)
·         Așadar, Românilor li se încalcă dreptul Constituțional de a alege liber ! Li se impune Românilor să aleagă între cei 14 penali, penalul cel mai mic !!! Sau să stea acasă dacă nu le convin penalii ! Așadar, milioane de Români sunt obstrucționați la VOT !
CCR este singura Instituție care poate amâna alegerile prezidențiale prin prelungirea mandatului lui Iohannis !
·         CCR validează alegerile prezidențiale (art.82, alin.1), CCR veghează la respectarea procedurii legale pentru alegerea Președintelui (art.146, lit.f), CCR este garantul supremației Constituției (art.142, alin.1)
·         Respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor, este obligatorie (art.1, alin.5)
În atenția celor 9 Judecători CCR :
·         Cei 14 candidati pe care i-ați admis, au trișat, încălcând Legea datelor personale și noul Cod Penal
·         CCR a recunoscut oficial, prin Comunicatul de Presă din 2 octombrie 2019, neconstituționalitatea Legii pentru alegerea Președintelui României și imposibilitatea CCR de a respecta Constituția României (art.146 lit.f, art.142 alin.1, art.1 alin.5 )
    CONCLUZIE pentru CCR :
Având în vedere cele de mai sus, așa cum a declarat și Augustin Zegrean, fost Președinte al CCR, Curtea Constituțională nu va putea valida rezultatul alegerilor Prezidențiale conform Constituției, art.82 alin.1 !!!
CCR nu are cum să valideze o fraudă electorală și nu poate încălca atâtea articole Constituționale !!!
CCR va încerca să spună că nu poate prelungi mandatul lui Iohannis, deci nu poate amâna alegerile Prezidențiale ! O să las CCR să se mai umple de ridicol și mizerie electorală și apoi le dau și soluția !
Avem fraudă electorală masivă, pentru cea mai puternică funcție în Stat, nu avem guvern, avem o opoziție care se milogește la niște penali ca să facă un nou guvern (penalii Ponta, Tariceanu, Barna, etc) și avem un Președinte turist.

    CE CATASTROFĂ MAI MARE DECÂT ATÂT ?!

CCR, e timpul să respectați Constituția ! Altfel, sunteți mai jos decât toți penalii enumerați mai sus ! Culmea ! Am ajuns să ne rugăm de CCR să respecte Constituția !
     Radu Moraru – Candidat respins abuziv la Președinția României – singurul candidat legal !
          București, 21 Oct 2019 /
https://www.nasul.tv/  

11 comentarii:

 1. Radu Moraru chiar daca e ok ca si om, din pacate nu are un spate un mecanism de partid care sa-l sprijine......deci......eu cred ca o sa ia mai putin decat candidatul UDMR...

  Alegerile sunt procedeul prin care oamenii liberi isi aleg stapanii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum e ok Radu Moraru?!
   Dupa ce ne-a amețit ani in sir cu marele patriot Basescu, hoțul de flotă, ne-a bagat pe gat alt mare hoț, Iohannis, facandu-i o campanie deșănțată?
   Nu va candida niciodata. Stie ca ar trebui sa repare, ca presedinte, dezastrul facut de cei doi tradatori sustinuti de el. Orucum va trebui sa repare. Destinul nu este bland. In viata asta sau in urmatoarea va trebui sa inlocuiasca cu ceva gaura in buget facuta de protejatii lui, Basescu si Iohannis.
   Stiti cum se petrec lucrurile?
   Poti fi tu sfantul Ambrozie. Daca inchizi ochii la hoții, este ca si cum ai fi complice.
   Iliescu nu a furat cu mainile lui. Dar a permis hotilor din partidul lui sa zburde liber prin stupul cu miere.
   Poporul ăsta este cred blestemat sa aiba in fruntea tarii numai banditi si cozi de topor.
   S-a oferit Mircea Diaconu sa candideze. Speriat de dezastrul din padurile romanesti. L-am votat pentru ca il doare Romania. Si pentru ca are suflet. Oamenii cu suflet se vad dupa cum vorbesc. Politicienii de tip robot, activistii ce învață discursuri politice, au limbaj de lemn.
   Normal ca nu era sa-l voteze romanii pe modestul Diaconu...
   Romanii sunt destepti!
   Mai ales ca un alt destept din echipa Nasu,Laurentiu Primo, a spus despre Diaconu ca e prost!
   Poporul asta nu e intreg la minte! Cu ce cantar a cantarit Primo prostia lui Diaconu? Cu masura propriei minti?! Oamenii cu inteligenta emotionala gasesc cel mai repede solutiile problemelor. Nu stau sa vorbeasca mult ca Primo.
   Tara e pe duca, iar desteptii le pun piedici oamenilor ce vor sa se implice. Ce noroc pe noi! Cand nu vin peste noi rusii sau turcii, ne sfartecam intre noi.
   De ce nu candidează Primo? Sa-l vedem atunci ce poate. Sa dai lecții prin filmulete in youtube este simplu! Oricum nu l-as vota! Trufia mintii ce se crede atoatestiutoare ii trage in jos pe posesorii de minte.

   https://www.romaniatv.net/mobi/cartianu-turcescu-si-moraru-oda-in-germana-pentru-klaus-iohannis-video_185278.html

   Căscați ochii! Nu tot ce croncăne e muzicant! Nu tot ce stie a vorbi bine e patriot.
   Cădeți din greseala in greseala. Pentru ca nu va documentati, nu sunteti atenti, sunteti rupti de realitatea crunta din Romania!
   Cozi de topor si tradatori!


   Ștergere
 2. Marius asta de ce nu se difuzează la TV? Ești dubios

  RăspundețiȘtergere
 3. Cine are interesul sa se demaste in fata populatiei ce este manipulata prin intermediul mediei atat de bine, Marius?

  RăspundețiȘtergere
 4. Centrul subtil de forță guru chakra se afla situat in centrul shahasrarei, poți să îți imaginezi ghidul spiritual cum sta în acest centru și îți vei arde karma foarte repede. Dinamizat acest centru poți crea câmpuri subtile de forță ca Bivolaru, poți să îți imaginezi pe guru tau facand asane in acest centru,poți pune yantre sau mantre in acest centru. mantra centrului subtil de forță guru chakra este AIUM. Eu a făcut odată meditația de ziua lui grig cu tema ce voi fi eu peste 7777 ani ,nu aveam inițierea în guru chakra, dar în timpul meditației mi.a plesnit capul exact in mijlocul shahasrarei și am auzit cuvântul AIM. Publici comentariul asta?
  Programatorii Mesia ...asta că să putem lupta de la egal la egal.
  Ciao

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vezi că Gregorian Bivolaru susține meditații cu guru chakra in fiecare zi la orele 10-10.30 și 22.00-22.30. mult succes insprancentat

   Ștergere
 5. Centrul subtil de forță guru chakra are 10 petale, fiecare petala dinamizată trezește o super putere

  Iar khrisha 2 grig a zis că mantra e HUIAU, a zis că în zonă sfârcurilor se afla cate o chakra, fiecare sfârc are o chakra și că ar fi secrete

  Iar la fiecare tâmplă se afla un bindus, activati bindusi intri in transa

  Programatori Mesia

  RăspundețiȘtergere
 6. A aproba ( mima că totul e bine) FURĂCIUNEA ( votul) înseamnă să te înhăitezi cu ei şi să devii complice.De ce să respecți regulile criminale?Scoate căpăstru sclavule !

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce legatura are guru chakra, Bivolaru, chakra din sfarcuri cu subiectul articolului ???
  Si cu cine vor sa se lupte "Programatorii Mesia" de la egal la egal ?
  uneori te distrezi destul de bine citind comentariile ....!!!

  RăspundețiȘtergere

 8. ...........MERCUR RETROGRAD
  Aveți dreptate(şi mie,îmi plac atât de
  mult că le citesc pe toate,poți desluşi caracterul "scriitorului"...nu?!)...,iată un exemplu că lipsa
  cenzurii,până la Marius( ca să nu dăm vina pe el...),poate dăuna (perturba), sau un exemplu clar de...


  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.