vineri, 4 octombrie 2019

Scurtă istorie a ceea ce sunt Familia Dragon și legătura cu Programele Spațiale Secrete          de David Wilcock

 Un insider de top, care se numește Woody, a lucrat cu Familia Dragon (adevărata putere secretă din Asia; vechiul sistem bancar). El ne dezvăluie cine sunt aceștia, de unde vin și legăturile cu Programele Spațiale Secrete.  
Avem de-a face cu o cultură asiatică care a ajuns în zona din jurul Laosului, Cambodgiei și Vietnamului, în nave spațiale cu mult timp în urmă. În cele din urmă au găsit o venă gigantică de aur pe Pământ; vena se află în Laos, Cambodgia și Vietnam și se află și prin Australia. S-a păstrat foarte, foarte secret, deoarece ar invalida valoarea aurului ca marfă prețioasă, dacă am ști cât aur există. Acești oameni luau atâta aur din pământ încât construiau statui gigantice ale lui Buddha din aur solid. Capetele statuilor conțineau în interior diamante și bijuterii. Toată această comoară a fost ținută în depozite, în cea mai mare parte de familii private, dar cabala a avut un truc în mânecă. Cabala s-a infiltrat în Japonia. De aceea, atunci când te duci la vechiul templu sfânt shintoist japonez, vezi Steaua lui David.
 Am avut în Japonia Shogunatul (împărați militari care conduceau guvernul). De aici provin toate lucrurile Samurailor. Această artă marțială a fost armata vremii sale. Oamenii au fost educați în mânuirea cu măiestrie a acelor arme din acel timp. Odată cu apariția tehnologiei moderne, întregul mod de viață a fost invalidat. Samuraiul a devenit învechit. Aceasta a început odată cu sosirea armelor din Occident, care au apărut pe malul Japoniei și au început să tragă cu tunurile în clădiri, creând distrugeri masive. Japonezii s-au predat în esență la fața locului. De aici a luat naștere termenul de „diplomație cu arma pe barcă”. Bărcile cu arme au devenit legea. Japonezii au devenit occidentalizați; au trecut literalmente dintr-o societate feudală în care kimono-urile, pantofii de lemn, Samuraii, ceremoniile ceaiului și codul războinicului au fost norma, la una occidentală, în ceea ce se numește Restaurația Meiji.

Restaurația Meiji a fost, probabil, o revoluție condusă de studenți, dar ceea ce știm de fapt acum este că Rothschildzii, acești Illuminati, foloseau studenții ca pioni. Ei au spus: „Nu vă faceți griji, aveți armele în spatele vostru” și, într-o singură generație, toate Samuraii, toate artele marțiale, toate lucrurile cu adevărat japoneze (unde nu apărau doar libertatea, ci calitatea „dansului” a mișcărilor de arte marțiale; toate acele lucruri s-au pierdut în favoarea armelor și a multor violențe). Ceea ce nu înțelegem de obicei este că japonezii au înarmat apoi oamenii pentru a distruge în mod esențial averea Familiei Dragon și au încercat să profite cât mai mult posibil. Deci, avem cantități enorme de insurgență japoneză începând din anii 1920. 
După ce, în primul război mondial, au devenit atât de repede o putere industrială. Scopul lor a fost să construiască o „Sferă de prosperitate mai mare în Asia de Est”; acea terminologie semantică însemna de fapt că voiau să domine întreaga planetă.
În anii '20, soldații japonezi au invadat Coreea, au invadat China, au invadat toate aceste alte țări mici, precum Laos și Cambodgia. Au torturat oamenii până la moarte; au folosit trucurile Illuminati pe care au fost învățați să le facă. Aurul a fost furat și predat și au obținut o cantitate masivă de aur, care a devenit parte a Conturilor de Garanții Globale. În cel de-al doilea război mondial, naziștii și americanii lucrau împreună cu normă întreagă. În 1933, au făcut că este ilegal să dețină aur. Au scos aurul din seifurile dvs. de siguranță (aceasta era în mijlocul Marii Depresiuni). Au înlocuit acest aur în cutiile de depozit cu bani de hârtie fără valoare. Nu numai că au confiscat aurul tuturor în America, dar au trecut prin Asia făcând același lucru. În cel de-al doilea război mondial, primul lucru pe care americanii l-au făcut după ce au ajuns într-o nouă țară a fost să prăduie banca centrală, explodând ușile blindate cu dinamită; vor încărca aurul și vor pleca. Acesta este istoricul secret al celui de-al doilea război mondial.

Ce faci cu toți acești bani? Construiești un Program Spațial Secret! Conturile de Garanții Globale au creat în secret toți acești bani care erau ascunși și nu erau închiși. Ideea era că țărilor implicate li s-a spus: „Dacă ne lăsați să facem asta, atunci, deși pare să fie bani imprimați din aer, sunt de fapt susținuți de ceva real.”
Asiaticilor li s-a oferit lăzi enorme umplute cu certificate (bond-uri), în schimbul aurului lor. Obligațiunile ar trebui să aibă o valoare nominală de un miliard de dolari. Deci, Familia Dragon este sursa rădăcină a tuturor acestor bogății și, de fapt, ei sunt ființe extraterestre care au aterizat de pe altă planetă. Acești oameni trăiesc 200-300 de ani și folosesc ierburi interesante pentru a-și prelungi viața. Ei au încă navele lor aici. Ei sunt foarte implicați central în Programul Spațial Secret. Au construit nave aici pe Pământ. Au o instalație majoră în Nevada.
 Woody, pe care urma să-l întâlnim, a fost principala persoană care a semnat pentru Occident pe noul sistem financiar. Acum, ce înseamnă asta? Este foarte important să înțelegem că Familia Dragon nu este guvernul chinez. Familia Dragon pare să aibă interesele noastre cele mai bune în minte, iar prin această înțelegere vine eliberarea dezvăluirii pe care o dorim. Familia Dragon este o parte din asta. Au folosit deja această tehnologie. Ce înseamnă când obținem acest nou sistem financiar? În primul rând, nu mai există război! Războiul devine învechit. Războiul nu trebuie să se întâmple niciodată. Am văzut toate aceste exemple de eșecuri diplomatice care duc la război.


Unul dintre marii denunțători din epoca Bush a fost o femeie pe nume Karen Hughes (există un interviu video cu ea în blog, n.b.). Ea a fost repartizată în Irak pentru a-și da seama cum i-am putea face să respecte sancțiunile americane și acestea erau în totalitate conforme. Karen Hughes era acolo, încercând să aducă această schimbare. Trebuia să facă inspecțiile privind armele ONU; ele erau conforme, dar apoi ordinele au coborât pentru a sabota întregul lucru. Irakienii nu au vrut să aibă război, nu au vrut să fie invadați, nu au vrut să aibă „șoc și groază”, nu au vrut să aibă arme psiho-acustice ciudate folosite împotriva lor. Vă amintiți cum s-au predat toți? Este din cauza armelor psiho-acustice; vei face absolut orice în lume pentru a opri ca sunetul să nu vină în urechile și corpul tău. Așadar, rețineți că o parte din acest nou sistem financiar, așa ni se spune, este o lume cu adevărat pașnică. Nu trebuie să avem război; acesta este un eșec diplomatic care nu trebuie să ajungă niciodată la acest punct. De ce ajunge la acel punct? Pentru că este profitabil.

Iată o idee minunată; avem acest uimitor complex militar-industrial; nu vrem să-și piardă banii, deoarece mulți oameni ar rămâne fără muncă. Am construit această mașinărie minunată; despre asta este vorba, despre Forța Spațială. Să luăm această inițiativă a complexului militar-industrial (nu îi urâm pe ei sau spunem că sunt răi; există o mulțime de oameni buni ai Alianței acolo). Să devenim societatea Star Trek; hai să ieșim și să facem explorare spațială pașnică. Este deja aici; s-a întâmplat deja. Problemele din lume nu sunt de nerezolvat. Iluzia iadului este că iadul este etern. Realitatea este că implică doar câteva modificări care pot fi făcute. Extratereștrilor nu le-a plăcut să vorbească cu personalul militar adult, deoarece mințile cu care majoritatea dintre noi lucrează sunt susținute ca o fosă septică, cu „se elimină gazul”.


Deci, au vrut să lucreze cu copiii, pentru că, copiii sunt fericiți, nevinovați, nu vor să rănească pe nimeni, sunt gata să se distreze, sunt gata să cunoască oameni noi. Pleacă și călătoresc pe navă și învață cum să o facă (asta s-a întâmplat cu Pete Peterson) și îi învață pe adulți. Deci, după cum s-a dovedit, Pete nu a fost doar instruit în zona 51, el a fost instruit în toate aceste locații diferite de pe planetă. Unul dintre lucrurile pe care mi le-a spus a fost că în termen de șase luni, atâta timp cât Alianța va menține suficientă putere, acestea ar putea funcționa prin actuala administrație prezidențială. Toată lumea este atât de supărată pe Trump pentru că a făcut câteva comentarii ciudate și a luat unele decizii foarte nepopulare. Este ca în filmul „Godzilla” în care un monstru se luptă cu celălalt. Dacă unul dintre acești monștri este foarte slăbit, este un mod cu totul nou pentru noi. Priviți ce se întâmplă cu Qanon și, bunătatea mea! Acesta este pe cale să devină curent. Faptul că, pe 19 septembrie, aceștia au spus de fapt: „Programele există în afara domeniului public”, adică acesta a fost răspunsul la întrebarea „Există programe spațiale secrete?Pete Peterson a fost implicat în acest program, și mai departe de cealaltă parte, îl avem pe Woody, care se înscrie pe noul sistem financiar.

Aceasta este o afacere foarte mare, deoarece Familia Dragon intenționează să facă Dezvăluirea Completă/Totală. Când acest nou sistem financiar vine online, avem un joc cu totul nou; totul se schimbă aproape peste noapte. Ai trăi într-o societate în care poți călători pe Venus, ai putea călători pe Marte, ai putea călători pe Pluto, într-o singură zi, poate aproape instantaneu, în funcție de cât de repede pot declasifica aceste lucruri. Există deja tehnologie de teleportare instantanee. Pete Peterson, aproape de sfârșitul vieții, îmi spunea (David) că ei (agențiile de informații) au găsit o tehnologie nouă și mult, mult mai bună, care, în mod ironic, este cea mai veche tehnologie „prăbușită și îngropată” pe care au găsit-o vreodată. Această tehnologie, dintr-un motiv ciudat, funcționează pe un principiu unic de fizică unde trebuie să ai exact 27 de membri ai echipajului. Aceasta este informație nouă. Are ceva de-a face cu proprietățile numerice ale numărului 27 și proprietățile holografice ale acestui număr.

Cu acest tip de navă, puteți călători practic instantaneu oriunde în galaxie. Nu aveți nevoie de o rețea mare de portal (care durează cât timp trebuie să mergeți de la stație la stație și este nevoie de o serie de „salturi”; o anumită durată reală este implicată în călătoriile către unele dintre aceste avanposturi) . Pete Peterson ne-a mai spus că există americani care s-au născut în America, și sunt acum în toată galaxia! Fără acea (nouă) tehnologie, mai durează ceva timp, dar lucrurile noi, cele mai noi lucruri, se perfecționează (lucrează la ea chiar acum). Au găsit aceste lucruri vechi și sunt doar la un pas să o pună la punct, iar înainte de a muri, Pete Peterson fusese însărcinat (aceasta este una dintre informațiile pe care i le-a oferit lui David) cu proiectarea unui sistem de comunicații radio pentru aceasta, folosind, dacă doriți, frecvențele sub-spațiale. Sunt instantanee și nu necesită propagare electromagnetică cu viteza rapidă a luminii. Ele lucrează pe unde gravitaționale care sunt de fapt instantanee.
Aceasta înseamnă că, pe măsură ce obținem dezvăluirea completă, pe măsură ce obținem civilizația pe care vrem să o avem, obținem un salt cuantic în tehnologia pe care au folosit-o, chiar și cea mai înaltă tehnologie secretă cu cel mai bine păstrat secret, care înseamnă de asemenea, să avem un salt cuantic masiv în ceea ce privește calitatea și eficiența sa și vom obține acest lucru care vine la nivelul solului! Este atât de interesant!

Dar, pentru a moșteni acest lucru, eu (David) cred că trebuie să trecem printr-o maturizare profundă. Nu putem rămâne atât de ignoranți. Dacă chiar nu putem rezolva rasismul pe Pământ, ce vom face când avem de-a face cu umanoizi acvatici!
Cum vom merge în acea societate nouă? Suntem în pragul acestei lumi noi. Suntem în pragul acestei schimbări și, odată ce acest nou sistem financiar este implementat, întreaga planetă poate fi păstrată în pace, iar aceasta este o cerință absolută; că vom realiza o pace mondială susținută, înainte de a fi primiți în familia galactică. Am urmărit de la cunoștința mea fundamentul acestui nou sistem financiar și este foarte, foarte important să știm că până când noul sistem financiar a lucrat răsuciturile și Orientul și Vestul au ratificat un tratat și am ajuns la o înțelegere reciprocă , eram blocați. Printr-o cantitate incredibilă de muncă asiduă și o cantitate incredibilă de diplomație, acel tratat a fost semnat. De fapt s-a întâmplat!

Woody, insiderul nostru, care a semnat acest tratat, semnând practic mandatul de moarte al Cabalei; zdrobind Cabala, a murit o zi și jumătate după ce a semnat pe acel lucru. L-au găsit cu fața în jos în apartamentul său. Se semnase deja. Acordul fusese deja făcut. Aceștia sunt oameni răniți; oricum au făcut asta, deși era prea târziu; a fost ca un atac de răzbunare. În aceeași zi, Pete Peterson a murit în mod misterios. Acum este o coincidență? Deloc, pentru că acum știm că moartea sa a fost dintr-un fel de injecție „accidentală”. Da, este nebunie! Nu știm dacă a fost o bulă de aer sau i-au dat medicamente greșite…

Deci dragilor lucrurile se întâmplă….și nimic nu mai poate opri ca acestea să se întâmple, iar lumea în care trăim să se schimbe radical. Așadar, scepticii de serviciu revizuiți-vă comportamentul și modul de gândire căci veți în curând dezamăgiți…. Lucrurile bune se vor întâmpla...

     Drum drept spre Lumină!


14 comentarii:

 1. ”...cu Qanon și, bunătatea mea!”, ce traducere execrabilă a lui ”my goodness”! Valabil și pentru alte pasaje, atât din textul acesta cât și din multe altele. Oameni buni, transmiteți mesaje esențiale iar fluxul subtil de comunicare (care însoțește ”în nevăzut” aceste texte scrise) este rupt din cauza traducerii proaste, totul rămâne la nivel superficial, emoțional -intelectiv iar subconștientul recepționează doar secvențe de informație... Chiar nu realizați aspectele astea? Sau pentru voi sunt prostii, la ”nivelul” la care ați ajuns...
  De pildă, acel ”my goodness” reprezintă un concentrat de biți, echivalent cu câteva pagini de text scris și care nu poate fi dezarhivat în subconștient dacă traducerea e aiurea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da-mi și mie link-ul cu textul original amice. Merita sa întelegi mai mult. Marius, mulțumesc mult pentru osteneala.

   Ștergere
 2. Cititi cartea "Misterele ascensiunii" de David Wilcok. De fapt toate cele trei carti pe care le-a scris sint tari. Investigatii revelatoare asupra cimpului constiintei" si "Cheia sincronicitatii"

  RăspundețiȘtergere
 3. Te asigur ca nu voi fi dezamagita, daca printre sceptici ma enumeri si pe mine. Dar imi iau masuri de precautie si...lucrez. Am trecut de la destructurarea sistemelor labirintice construite pe net de catre cei ale caror suflete fusesera luate in posesie de intunecati ( gen Pop Adrian din forumurile Calea lui Zamolxis si Sfatul batranilor)pentru ca sunt lacomii, pervertiti moral si foarte periculosi pentru ca stapanesc tehnici de control al timpului individual, la destructurarea sistemelor de tip panza de paianjen construite pe net de posedati new age ai ocultei. Multi nu mai au acces in astral si plang ca tiranienii le opresc accesul in 4D. Nu! Ghizii din astralul superior le-au inchis portalurile. Pentru ca faceau prapad in astral.
  Citesc hartile astrale ale falsilor spirituali si inteleg modul in care manipuleaza naivii. Pentru asta am fost pregătită, asta fac! Degeaba au incercat unii si altii sa ma oprească. Timpul acordat romanilor a expirat. Asa cum am mai spus, a fost o perioada de gratie in care timpul s-a comprimat, ca sa putem lucra eficient si sa facem schimb de informatii. Am incercat sa repar distorsiunile grave produse in matricea energetica a Romaniei de catre cei ce folosesc orgonii si capacitatile paranormale ca sa le fie lor bine. Nu stiu in ce masura am reusit... Stricatorii vor trebui sa-si repare greselile si sa-si invete lectiile. Mi-am incheiat munca pe hartile astrale ale celor ce lucreaza de zor pe net, spetindu-se cu munca de informare. De atata informare, romanii sforaie si s-au mutat o parte la Maria Ghiorghiu care le promite cand ca vine Iisus, cand ca Dumnezeu da cutremure si catastrofe😂😂. Altii s-au repozitionat, plecand dezamagiti de la guru Uhuhescu spre pagina lui Ion Coja, Justitiarul sau Lupul dacic. Crezand ca se vor Mantui prin lideri. Nicidecum.
  Duduie Romania de actiune si munca😂😂. Si lupta romanii...si dă-i, si luptă pe net, de ma mir ca inca mai avem tara ocupata.
  Viitorul e in coada de peste...Pentru unii in Lumina. Pentru altii tot in intuneric pana cand repara ce-au gresit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dvd sunteți tare ciudata, cu astralul cu numai știu ce , sunteți la fel de ciudata că Oreste in pamfletul asta https://youtu.be/UInzXOP14Fk

   Ștergere
 4. Videoclip muzical despre conspirația anunaki https://youtu.be/Js-Cnshlobc

  RăspundețiȘtergere
 5. Dragoni draconieni reptilieni sirusieni orionieni, draci laci. Toti sint pentru propriile lor interese. Ei nu sint in stare sa-l dea jos pe Adam Kadmon sau PO cum ii zice Corrado Malanga pentru ca sint creatia lui. Inclusiv asa zisii cei buni ai galaxiei cum ar fi arcturienii care si-au trimis reprezentantul lor pe Yeshua ben Joseph alias Iisus (prin tehnica genetica avansata). Nu sint in stare si spera ca noi oamenii s-o facem. Pentru ca ei nu au ce avem noi, minte suflet spirit. Ei nu au aceasta gama emotionala de la cea mai joasa frecventa la cea mai inalta. Ei nu au gene de la 23 de rase ET fizice si inca vreo 20 de la rasele fara corp. Sint multe de spus aici mi-ar trebui ore sa explic.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cand cineva vine si ma ameteste cu promisiuni de abundenta, fara a ma pune sa fac nimic in planul fizic in care ma manifest ca spirit, imi vine in minte filmul " Insula".
  Bine...depinde de cine ma pune sa fac ceva. Toate sistemele actuale sunt virusate, acaparate de reptile. Masoneria se foloseste de zilieri ca sa poata exista ca sistem in continuare. Fara Lumina niciun sistem nu poate exista, iar intunecatii nu au lumina. Au degenerat si singura lor sansa de a pacali oamenii este fațada onorabila formata din artisti si multi oameni inteligenti atrasi in masonerie...nu stiu cum si nu stiu de ce. Este ca si cum ai avea tot ce-ti trebuie in casa ta, dar te muti in casa conceputa de altcineva. Nu poti manipula oamenii la infinit! Pentru ca toti avem in ADN informatia necesara eliberarii din captivitate. Codurile informationale ce vin din Univers au rolul de a activa ADN-ul nostru si de a ne aminti cine suntem. Cineva, folosindu-se de apetenta oamenilor pentru mesaje venite prin channeling de la rasele ET si de goana dupa minuni, a conceput un sistem de tip panza de paianjen. Chiar pe internet. Astfel incat, blocati in paienjenisul informational, oamenii sa nu mai aiba acces la codurile venite de foarte departe si sa ramana captivi in grupurile de pe net. Asta a fost primul pas. Al doilea pas al ocultei: modificarea ADN-ului individual prin inoculare de informatii false. Mantuirea este individuală. Daca dau bani pe niste cursuri sau ca sa se construiasca o catedrala nu inseamna ca sunt liber. Alimentez doar inca un sistem ce ma tine in captivitate. O religie sau o secta.Intelegi asta doar dupa ce iesi din orice egregor de grup, o protectie vremelnica si căldicică, ce-ti da sentimentul ca participi la ceva măreț. Nu participi la nimic daca nu te eliberezi si nu iesi din matrix. Ai doar iluzia...

  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Insula_(film)
  Aveti grija pentru cine va puneti pielea la bataie...E prea multa vorba si atat de putine fapte, inca este inflatie spirituala. Unii, cand vor sa prabuseasca economia unei tari, tiparesc bani fara acoperire valorica si-i arunca pe piata. Altii, illuminati cunoscatori ai naturii umane si ai religiilor, stimuleaza grupurile ce vorbesc si nu aplica. Sa insire vorbe. Chiar daca intr-o etapa intermediara suferim toti, si cei inimosi si implicati, va veni un moment in care ne vom separa. Dincolo de moarte nu luam cu noi decat lumina faptelor noastre. Sau intunericul faptelor. Depinde. Invierea in timpul vietii din religia crestina nu este posibila daca te inchini la bani, biserici, dogme. A te inchina la idoli este ce au facut evreii cu vitelul de aur. Orice idol te separa de sinele tau divin. Nu ca Dumnezeu ar fi unul gelos, asa cum cred unii...Nu e nicio gelozie prin planurile superioare, iar informatia venea odinioara in functie de nivelul de intelegere al oamenilor. Ca sa nu mai vorbim despre traducerile ad literam, reinterpretari, inoculari de falsuri ca sa tii oamenii in frica...etc
  E o varianta pe care o propun spre gandire. Va dati seama ca nu ma cred detinatoarea adevarului absolut. Sunt doar un bun observator. Si vad ca in planul fizic zburda pedofilii si copiii sunt rapiti ziua in amiaza mare. Ceea ce inseamna ca nu lucrăm cum trebuie. Vorbele nu ne schimba realitatea. Nu am vazut niciodata un om care isi construieste o casă strigand o rugaciune sau o mantra. Cu rugaciunile doar iti usurezi munca. Când vom redeveni cocreatori...poate vom lucra si cu alte forme de energie. Deocamdata, planul fizic nu arata prea bine. Prea multa suferinta inclusiv in regnurile vegetal si animal. Prea mult haos!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Simbolul crestinatatii este un om care este rastignit pe cruce. Deci lumea se inchina la totura, suferinta moarte. Te inchini la asa ceva de asa ceva ai parte. Nu trebuie sa te inchini la nimeni pentru ca nimeni nu-ti este superior sau inferior. Nu esti robul unui asa zis dumnezeu. Daca te crezi pacatos neputincios inferior rob, atunci asta vei fi. Trebuie sa te rupi de toate astea si sa constientizezi ca esti aspectul unui spirit divin care a venit aici in acest plan sa experimenteze sa traiasca propria creatie. Sa faca cunoscut necunoscutul. Un maestru inaltat spunea; V-au fost trimisi de-a lungul istoriei din dimensiunile superioare multi ca sa va invete, dar voi in loc sa-i ascultati si sa actionati, i-ati divinizat pe ei, in loc sa te divinizezi pe tine insuti (increderea si iubirea de sine) påentru ca de fapt voi cu totii sinteti dumnezeu. Un mare invatator (nu singurul fiu al lui dumnezeu cum spune religia) Yeshua ben Josef alias Iisus arcturianul cind era acolo pe munte si tinea predici in fatza unei multimi de oameni a spus aratind spre el si spre multime; "Iata-l pe dumnezeu." Cu asta a spus totul. Gindeste, intentioneaza, actioneaza. Iesi din dogme si din limitare.

   Ștergere
  2. Exact, noi suntem tot ceea ce suntem, noi suntem nelimitati, suntem dumnezeu. Suntem ființe multidimensionale ce am ales sa avem o forma umana pentru a o asista pe Gaia in procesul de ascensiune planetara.

   Ștergere
  3. De.Emil,cu toată stima dar și sinceritatea va spun că îmi este cu neputința să-mi imaginez că Dumnezeu este Kim Jong Îl sau Hitler sau Pol Pot sau alti multi,foarte multi mari criminali ai acestei lumi!Sau poate că Dvs.va referiți la Dumnezeul jidanilor,sau al iudeo-masonilor,khazarilor sau iezuiților...

   Ștergere
  4. Trebuie să intri în profunzimile spiritualității ca să înțelegi, dar da Dumnezeu există și în Kim, Hitler, Stalin...,etc. Dacă Dumnezeu este în toate, cum n-ar putea fi în acele ființe? Doar că sufletul lor încarnat au ales să joace rolul de dictator, asasin în masă, etc.
   Esența divină din noi, Sinele Suprem este esență din Dumnezeu și este imuabil, și indestructibil.
   Toată Creatia este un joc divin pe care toate ființele îl joacă în diferite roluri. Iar moartea nu există.
   Numai bine

   Ștergere
  5. Da. Ai trait mii de vieti in acest plan, depinde cit de batrin iti este sufletul. Ai fost de toate. Bogat, sarac, agresor, victima, soldat comandant etc.etc. Ai fost barbat ai fost femeie si ai trait cam prin toate colturile pamintului. Eu ii spun Creatorul-Suprem ca sa nu se comfunde cu acel dumnezeu biblic care este altceva. Spiritul tau este un aspect al Creatorului-Suprem iar sufletul tau este un aspect al spiritului tau. Motivele pentru care esti aici este sa faci cunoscut necunoscutul ca prin tine sa-l cunoasca Creatorul-Suprem pentru ca totul este legat. Prin liberul arbitru care ti s-a dat esti liber sa experimentezi absolut totul.Creatorul-Suprem nu este o entitate separata (nu avem alt cuvint) si nu-l putem defini pentru ca daca-l definim il limitam.

   Ștergere
  6. Este foarte corect dpdv spiritual tot ceea ce ai scris mai sus, așa este, mai trebuie să înțeleagă și alții și să pătrundă esența fiecărui articol, nu de unde e, cine l-a scris,...etc.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.