vineri, 18 octombrie 2019

România – poligon de testare pentru armamentul geoclimatic Ploile torențiale care au declanșat inundații dezastruoase au și altă explicație decât dezechilibrele provocate de mâna omului sau încălzirea globală, solstiţiul de vară sau luna roşie. Pe deasupra capetelor noastre se poartă un adevărat război, remarca, prin 2017, generalul Emil Străinu, referindu-se la fenomenele meteo total nespecifice țării noastre, cum ar fi tornadele:
Ţara noastră se confruntă, în anii aceștia, cu fenomene meteo extreme: caniculă în sud şi sud-est, instabilitate accentuată în alte zone şi ploi torenţiale care au dus la inundaţii. Toate aceste fenomene pot fi controlate de om. Este o tehnologie veche, din anii ’50-’60, iar marile puteri dispun la ora asta de ea. Prin intermediul ei, îşi plătesc reciproc poliţe, fără să mai folosească tancuri şi rachete, războiul economic şi alte mijloace. Războiul economic îl fac distrugându-ţi recoltele, câmpurile de legume şi de fructe, pomii fructiferi, viile. Este un război între Est şi Vest. Primele cinci mari puteri ale lumii sunt deţinătoare a ceea ce se numeşte arma meteorologică şi desfăşoară războiul meteorologic. E foarte simplu. România, de peste 35-40 de ani, este un poligon de încercare a armelor geoclimatice”.
Întrebat care este cauza sau al cui e interesul ca asemenea experimente să aibă loc pe teritoriul României, generalul Emil Străinu n-a dat un răspuns direct, dar a dat de înțeles: „Cine are interese reglează cumva aceste lucruri, pentru ca interesele proprii să fie cele care să primeze. A nominaliza pe cineva ar fi o greşeală. Sunt astfel de forţe şi ei le folosesc. În 2005, când pe piaţa românească şi-au făcut intrarea marii furnizori de legume şi fructe din centrul Europei şi din Asia, s-au produs fenomene asemănătoare. S-a dorit distrugerea agriculturii şi a pomiculturii româneşti. E clară treaba…” – a spus generalul, care a adăugat că deocamdată nu există soluţii pentru rezolvarea acestei situaţii.
„Nu avem ce să facem, pentru că la nivel decizional nu avem oameni care să înţeleagă acest lucru. Dosarul care s-a făcut în 2005, la marile inundaţii de atunci, este secretizat şi acum, este secret de stat la parlament”.
În privința tornadelor, care își făcuseră și ele apariția prin România, Emil Străinu a dat următoarele detalii: „Când a fost prima tornadă, de la Făcăieni, eu am explicat că este tornadă. La vremea respectivă eram cadru activ şi era să fiu trecut în rezervă, fiind acuzat că vorbesc prostii. Abia după câţiva ani s-a recunoscut faptul acesta, iar astăzi toată lumea vorbeşte de tornade. La vremea aceea, eu eram cel asincron”…
Concluzia care rezultă din aceste declarații este aceea că României îi este aproape imposibil să devină competitivă pe piața produselor agro-alimentare, din simplul motiv că, fără o protecție meteorologică strategică din partea statului român, orice recoltă poate fi distrusă la comandă.
„Vinovată” de existența acestei distrugătoare arme meteorologice este, paradoxal, o româncă: savanta Ștefania Mărăcineanu, unul dintre marii fizicieni ai României, care a creat primul laborator de radioactivitate din ţară și a descoperit procedeul de declanşare artificială a ploii, cu ajutorul unor săruri radioactive. În 1931 ea a provocat prima ploaie artificială din lume în Bărăgan, continuând cercetările în Algeria, cu sprijinul guvernului francez.

        Sursa: http://www.cunoastelumea.ro 

4 comentarii:

 1. Un rău nu poate fi reparat decat cu un bine. In loc sa reparam, stam si ne uitam cum sunt rase padurile. Oricum, mai sunt si oameni care gandesc cu capul. Am citit ca APIA da fonduri pentru crearea de perdele de protectie.
  Traiesc de un timp la tara si mi-am propus sa nu folosesc niciun pesticid. Am invatat de pe net metode bio de protejare a plantelor de daunatori. Dar...ca si in cazul bolilor la om, din cauza folosirii in exces a medicamentelor, dozele trebuie crescute mereu, la plante daunatorii si bolile au devenit foarte puternici. Dupa o nebunie " știintifica" a omului ce a crezut ca poate stapani natura fara a i se intoarce bumerangul inapoi, nu este usor sa mai repari.
  Cred ca nu trebuie sa va repet iar si iar, ca new age si restul falsurilor spirituale din Romania au actionat asupra sufletului colectiv romanesc ca o armata de omizi. Ce au fost invatate sa devoreze, sa ia cat mai mult, nepunand nimic inapoi. Decat vorbe. Multe vorbe frumoase despre iubire, pace, armonie..Vorba fara fapta este liosita de consistenta. Dureaza foarte putin efectul.
  Efectele se vad clar la nivel de popor: romanii sunt apatici, depresivi, pesimisti si incep sa se urasca intre ei.
  Maracinii Stefaniei Maracineanu ii culegem noi. Ciulinii si maracinii implantati spiritual in Romania ii culegem noi si urmasii nostri. La nivel de suflet colectiv. Pentru ca nu pot lua o bucățică de Romania si sa o salvez urcand-o pe un nivel de constiinta superior. Romania este un TOT si degeaba unii dintre noi reparam, daca un numar urias distruge in continuare. Sau nu face nimic. Doar se lamenteaza.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Referitor la cresterea plantelor și legumelor fără pesticide, informează-te despre Permacultura lui Sepp Holzer. Eu am publicat câteva articole și am publicat pe contul Youtube filmulețe cu austriacul care la 1800 de metri altitudine creste grâu, struguri, cirese si tot soiul de legume, dar mi-a fost cenzurat. Printre plante legume și fructe de tot felul trebuie cultivate plante aromatice (mentă, busuioc, lavandă, etc.) astfel că dăunătorii nu se apropie de culturile respective. Trebuiesc intercalategen: cartofi, dovleci roșii, castraveți, mentă, busuioc, etc.
   Numai bine.

   Ștergere
  2. Maria Aurelia, doamnă dragă, eu nu cred că practicile spirituale și new-age-ul ar putea să fie responsabil pentru tăierea pădurilor , asemenea credință ar putea-o avea cineva care este simpatizant psd.

   Ștergere
  3. În ceea ce privește așa numitul război geo-climatic , nu știu dacă e o consolare faptul că acesta dacă există cu adevărat, el nu vizează România cu precădere. Putem vorbi despre întregi zone și nu trebuie văzut ca " personal românia" căci așa ne-ar putea fi dăunător mai degrabă! Acest fapt totuși ne-ar putea motiva să ne mobilizăm mai mult pentru a găsi soluțiile cele mai convenabile. La noi politicienii de după '89 au demonstrat cât sunt corupți și neinteresați de a crea pârghiile unei economii sănătoase.
   Caricuratura ce ne este prezentată astăzi în campania electorală are puse bazele imediat după decembrie '89! Inutil vorbim, inutil le dăm energia noastră, nu o folosesc decât a-și " îmbunătăți" imaginea, dealtfel șifonată iremediabil! Nu există viziune pentru o mai bună organizare, adaptată timpurilor pe care le trăim!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.