marți, 22 octombrie 2019

Programul Spațial Secret (PSS) al US Air Force: Schimbarea alianțelor extraterestre (ET)&Forța Spațială US Air Force Secret Space Program: Shifting Extraterrestrial Alliances & Space Force este una dintre cărțile lui Michael Salla, din seria Programelor Spațiale Secrete.

     Eisenhower și Nordicii  

 Eisenhower a fost împotriva armelor nucleare, în special a celor termo-nucleare. Cu trei zile înainte ca Eisenhower să devină președinte, președintele Truman a aprobat tehnologia armelor nucleare (el a fost omul Cabalei care a aprobat atacul nuclear asupra Japoniei, când aceasta era deja îngenunchiată, la sfârșitul celui de-al II-lea R.M., n.b.). Președintele Eisenhower a aprobat inițiativa „Atomi pentru pace”, care a fost impulsionată de ruși. În cele din urmă, președintele Eisenhower nu a avut altă opțiune decât să meargă împreună cu USAF, Rand Corporation și Statul Profund și să continue să dezvolte bomba cu hidrogen.
Președintele Eisenhower a fost informat despre prezența continuă a ființelor extraterestre în SUA. Informarea a indicat că nu trebuie să aibă motive de îngrijorare; ET nu aveau nicio intenție de a provoca perturbări atunci sau în viitor. Președintele Eisenhower a avut apoi o întâlnire față în față cu extratereștrii Nordici din Federația Galactică. La 20 februarie 1954, într-o după-amiază târzie, se spune că a fost dus la baza Forței Aeriene Edwards (http://humansarefree.com/2016/04/president-eisenhower-signed-treaty-with.html).

Scuza lui pentru călătorie a fost că trebuia să urmeze un tratament stomatologic de urgență. Aceasta urma să fie povestea lui când a fost întrebat a doua zi cu privire la locul unde fusese. Mai întâi a zburat la baza Forțelor Aeriene Norton, apoi s-a urcat într-un avion C-45 și a continuat până la Baza Forțelor Aeriene Edwards. Baza a fost închisă timp de 3 zile. Charles L Suggs Senior, fost comandant al Marinei SUA, a participat la întâlnirea cu președintele Eisenhower. S-au întâlnit și au vorbit cu Nordicii care aveau părul alb, ochii albastru pal și buzele incolore. Au spus că provin dintr-un alt sistem solar.

Un fost pilot de testare al Forțelor Aeriene ale SUA și colonel a confirmat că cinci ambarcațiuni extraterestre au aterizat în bază, 2 ambarcațiuni în formă de trabuc și 3 ambarcațiuni în formă de farfurie. ET au vorbit în engleză și au dorit să înființeze un program de educație pentru oamenii de pe Pământ. O altă versiune a acestei întâlniri de William Cooper spune că obiectele mari se deplasau spre pământ, la început se credea că sunt asteroizi, dar obiectele au început să survoleze ecuatorul, despre acestea se spune că ar fi un grup diferit de extratereștri care doreau să stabilească colonii pe pământ. Între timp, Nordicii au contactat guvernul american avertizându-i despre extratereștrii care înconjoară ecuatorul. Au vrut să ne ajute pe o cale spirituală.
Condiția era să demonteze armele nucleare și au refuzat să împărtășească tehnologie care ar putea fi folosită pentru distrugerea altora. Au spus că suntem pe calea autodistrugerii. Trebuie să încetăm să poluăm pământul și să trăim în armonie între noi. 
Președintele Eisenhower era gata să dezvăluie adevărul despre extratereștrii în acest moment și preocupările sale personale cu privire la armele nucleare; acest lucru a provocat o scindare în administrația Eisenhower. Eisenhower a fost oprit de USAF, National Security Establishment a Statului Profund. SUA nu au vrut să scape de armele nucleare, așa cum credeau că activitatea extraterestră ce se desfășura în jurul planetei, aveau nevoie de ele pentru apărarea Pământului.

Nordicii au înțeles acest lucru, dar nu doreau ca Pământul să facă aceleași greșeli care au avut loc anterior în sistemul nostru solar. Planeta care ocupase cândva centura de asteroizi (Maldek / Lucifer / Tiamat) fusese distrusă, iar distrugerea acestei planete a cauzat și anihilarea civilizațiilor care trăiau pe Marte. În sfârșit, a fost încheiat un acord cu alianța germano / draconiană care nu cerea președintelui Eisenhower să renunțe la armele termonucleare. De asemenea, au fost de acord să împărtășească tehnologia cu SUA.

   Poarta Stelară SG1

Stargate SG1 a primit sprijin din partea Forțelor Aeriene ale SUA pe tot parcursul celor 10 ani de rulare la TV. Creditele au recunoscut cooperarea cu Forța Aeriană și Comandamentul Spațial al SUA și cu Departamentul Apărării. SG1 a avut acces și la instalația subterană din Complexul Cheyenne Mountain. În serial au apărut doi șefi de serviciu ai Forțelor Aeriene, generalul Michael E Ryan și generalul John P Jumper. Producătorul serialului Richard Dean Anderson a primit o recunoaștere specială pentru reprezentarea pozitivă a Forței Aeriene și a asociaților Forțelor Aeriene.
Dezvăluitorii au afirmat că SG1 a făcut parte din dezvăluirea soft a unui sistem de portal galactic mai larg. Corey Goode explică faptul că există sisteme de portaluri naturale și sisteme de portaluri actuale, plus sisteme de portaluri vechi, construite pe pământ și lăsate în urmă de civilizațiile antice. În emisiunea TV se joacă un scenariu similar, deoarece echipajul SG1 călătorește prin portaluri cunoscute sub numele de Stargate construite de o rasă antică de ființe cu mii de ani în urmă. Portalurile sunt similare cu portalurile prezentate în spectacol. Corey Goode a mai declarat că portalurile au adrese numerice precum cele din emisiunea TV. Pământul se termină în 606 și Marte se termină în 605. La baza Universului stau formule matematice exacte.

Corey Goode afirmă că Soarele este un portal natural și navele spațiale îl folosesc pentru a intra și ieși din sistemul nostru solar. Soarele nostru natural are un filament magnetic legat de fiecare planetă din sistemul nostru solar. Galaxia este un câmp de torsiune / toroidal uriaș. El explică că, inițial, sistemul de găuri de vierme a fost dezvoltat de germanii din Antarctica, cu asistență din partea extratereștrilor Reptilieni, aceste două grupuri au construit bazele pe Lună și Marte. Emery Smith a spus că există câteva zeci de găuri de vierme traversabile. Portalurile naturale și artificiale există și arată ca trei părți ale unui cadru vertical al ușilor. Se spune că Irakul are tehnologii portal și capsule cilindrice care explică modul de utilizare a tehnologiei portalului.
Henry Deacon (alias Arthur Neumann) a pretins că au fost descoperite portaluri în Irak. Invazia Irakului a fost de a găsi tehnologii portal din antichitate; nu avea nicio legătură cu armele de distrugere în masă sau cu orice alt motiv fabricat.

     Forța Spațială

Forța Spațială deschide ușa pentru președintele Trump să deschidă o nouă filială a armatei americane. Inițial, USAF se va alătura Comandamentului Spațial și, eventual, Marinei SUA. Marina SUA a lucrat îndeaproape cu extratereștrii Nordici, iar USAF a lucrat cu nemții din Antarctica și cu Reptilienii, au lucrat și cu Griii, Înalții Albi și cu alți extraterestri. USAF credeau că sunt vârful de lance, credeau că sunt cel mai avansat grup al armatei. USAF a aflat că au fost înșelați de germanii din Antarctica și de Reptilieni și că nu li s-a oferit decât o tehnologie redundantă. Între timp, Marina SUA și-a avansat semnificativ programele și patrulează întregul sistem solar; fuseseră ajutați de Nordici cu programul lor spațial mai avansat.
Odată ce USAF a aflat acest lucru, au ales să lucreze cu extratereștri umanoizi, care erau dispuși să ajute la dezvoltarea lor cu tehnologia spațială. Nordicii au intensificat ajutorul lor în trecut pentru a ajuta lumile să se elibereze de influențele corupte, precum Reptilienii și Draconienii germani din Antarctica. USAF lucrează acum strâns cu președintele Trump pentru a elimina Statul Profund prin crearea Forței Spațiale.


    Amenințarea cu rachete balistice din Hawaii

13 ianuarie 2018, la ora 8.07, o „amenințare cu rachete balistice” a fost anunțată ca fiind iminentă asupra Hawaii. Mesajul a fost trimis populației și i-a sfătuit să caute adăpost imediat, pentru că acesta nu este un exercițiu. Oamenii au fugit să-și salveze viața; 38 de minute mai târziu li s-a spus că este o alarmă falsă. Aparent cineva apăsase butonul greșit.
Agenția de gestionare a situațiilor de urgență din Hawaii a declarat că un exercițiu a fost programat pentru a doua zi și că cineva a confundat antrenamentul cu o urgență reală. Deși în realitate o rachetă a fost lansată de fapt împotriva Hawaii și a fost detectată în Oceanul Pacific în largul coastei Hawaii. Racheta a fost interceptată și distrusă de un submarin nuclear. Cine a făcut-o și cine ar fi putut trage racheta? Programul Spațial Secret condus de Forțele Aeriene ale SUA a fost capabil să utilizeze sateliți maser și tehnologie cu microunde folosind o armă cu energie direcționată de pe o platformă bazată în spațiu? Site-ul de supraveghere spațială Maui ar fi putut urmări și ajuta la distrugerea rachetelor balistice.

Forțele Aeriene americane ar fi putut avea, de asemenea, ajutor din partea noilor aliați, Nordicii. OZN-urile au fost văzute și fotografiate în timp ce a avut loc incidentul. Marina SUA nu a avut capacitatea de a doborî racheta, deoarece în testele recente au eșuat într-un scenariu similar.
Președintele Trump a cerut documentația care să elibereze America de strânsoarea de fier a Statului Profund, această documentație era ținută în Hawaii. Statul Profund nu vrea să predea aceste informații președintelui Trump. Se știa că în timpul unei situații de urgență va exista un transfer de date în mare parte la Pentagon. A fost acesta un atac de tip steag-fals pentru a transfera informațiile solicitate către Alianța Pălăriilor Albe? Fișierele au incriminat Statul Profund și CIA. Sau a fost o încercare a Statului Profund de a distruge informațiile? Acesta ar fi putut fi, de asemenea, un pretext al Statului Profund pentru a provoca un al treilea război mondial, învinovățind Coreea de Nord, Iranul sau Rusia pentru incident.

Această carte este o lectură excelentă și fascinantă și are multe dezvăluiri noi care nu sunt menționate în acest articol, incluzând noi informații cu privire la Extratereștrii, Războiul Climatic, Project Rand, NASA, Q, Roswell și alte recuperări de accidente extraterestre. Multor întrebări răspunde această carte, pentru oricine dorește mai multe informații cu privire la OZN-uri și istoricul programelor spațiale secrete.

    Sursa: http://humansarefree.com

9 comentarii:

 1. sapoi , CUM se poate Asta ?

  . . . daca-i full Secret (SSP) ,, omuleti ca acest Michael Salla ai de de stire intregii Lumi* ceea ce Armata si Ofiterii ascund si neaga cu Desavarsire !! ? ?

  sao o fi doar o 'alta POveste' gen Radu Cinnamar ! ? . . .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar matale pe ce lume trăiești..? Crezi că ești singură în Univers..? Tehnologia fibrei de sticlă a cablului TV, telefonia mobilă, calculatorul pe care-l folosești în prezent, de unde crezi că sunt..? Sunt invențiile umane? Este schimbul de tehnologie contra experimente genetice pe umani, ăsta a fost prețul celor care ne-au vândut și care ne vând în continuare diverselor rase ET.
   Există cel puțin 22 de programe de experimente genetice ale diverselor rase ET pe această planetă în prezent și asta cu acordul autorităților, iar noi mergem la vot ptr. că este democrație....
   ALO...!!! treziți-vă, cred că trăiți o lume iluzorie, oare când veți deveni ființe depline, responsabile și asumate?? Sunteți perfecți, nu vă mai trebuie nimic, aveți tot ce vă trebuie, DOAR TREZEȚI-VĂ !
   AMIN

   Ștergere
  2. Gionorella, daca iti folosesti mintea, vei gasi in cartile lui Cinamar multe lucruri interesante. "Viitor cu cap de mort descrie tocmai aceste timpuri". Romanii nu au facut nimic sa-si schimbe viitorul. Doar au stat la taclale pe net imbatati de profetiile potrivit carora romanii sunt alesi. Cand Binele nu este crescut in niciun fel, au grija " ceilalti" sa creasca Răul. Cred ca suntem foarte multi care am citit despre organizatia Craniu si oase. Priviti ce se intampla in Romania: fete rapite fara teama ca autoritatile statului vor face ceva. Exact ca pirații de odinioară.Nu are cine sa ne apere...Tot sistemul ce ar fi trebuit sa ne apere a fost contaminat cu tradatori si corupti. Cei care au mai ramas cinstiti nu-si pun pielea in băț pentru un popor de oi care dorm pe ele rumegand psalmi sau mesaje primite prin channeling. Sau care se educa cu telenovele.
   Poate ati vazut cazurile de padurari ucisi de cei din mafia lemnului...Credeti ca vor mai avea curaj multi sa apere padurea de toparele cozilor de topor?
   Cinamar vorbeste si despre experimentele facute pe copiii cu capacitati paranormale. In anii comunismului. As fi curioasa ce s-a ales de acei copii...Ei sunt oarecum din generatia mea. Din fericire, eu nu capacitati paranormale am cautat in viata. Am cautat modalitatea de a iesi din Matrix. Din Matrix nu se iese cu minciuni. Numai cu Adevar.
   O mare ticalosie sa folosesti copiii ca sa culeaga informatie din astral sau ca sa spioneze. Le strambi caracterul.
   Si am mai aflat ceva interesant din cartile lui: modul in care se construiesc egregorii de grup spiritual care tin oamenii in magie, vrajă, somn indus. Am observat si eu asta...Era sa adorm in grupurile new age. Unii nu s-au trezit nici acum si vizualizeaza cai verzi pe pereti. Nicidecum realitatea.
   Cei mai dusi cu pluta mi s-au parut cei mintiti ca tot ce se intampla este joc divin! Cum sa crezi ca Dumnezeu ar permite sa fie abuzati sexual copiii? Care Dumnezeu?! Iahve?

   Ștergere
 2. Viitor cu cap de mort este NON-FICȚIUNE,poveşti sunt la TIPU"DE LA CABLU,dacă erau poveşti noi mai butonam
  pe-aici?!!!  https://youtu.be/4kQ6K0-yTV8

  Heeeeeelowwwwww !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Evident ca nu este fictiune. Am o nelamurire. Am vazut la emisiune Voi cu Voicu, una din emisiunile ce scoate la lumina si molii nu doar adevaruri, un domn. Vasile Păun. Avea pe cap o cușmă dacica si parea foarte vesel si plin de energie. Cred ca se vand bine cursurile lui de tip NLP. Stiti cum e...Cand ai buzunarele pline uiti ca nu toata Romania zburda de fericire si ca exista taietori de paduri si mafie, ucigasi si violatori.Dacii zburda prin munti si se incarca energetic. Veseli ca niste caprițe de munte, par a fi uitat ca in Romania nu este bine deloc! Ca tara aproape nu ne mai apartine si copiii mor fara sanse de a fi vindecati intr-un sistem necruțător.
   Ma tem ca dacii au călcat pe vreo buruiana halucinogenă.
   Noi nu mai avem o singura Romanie. Avem fragmente de Romanie. Fiecare fragment cu limba sa.
   Turn Babel! Ne-au dezbinat ca sa ne stăpânească. Exact ca in celebrul experiment Lucifer, unii au fost mintiti ca sunt alesi si au devenit temnicierii nostri. Ne pazesc ca sa nu ne trezim si cand ne trezim ne dau iar somnifere dacice, crestine, new age, reiki...etc
   Eu nu mai inghit somnifere. Orice denumire spirituala ar avea!

   Ștergere
 3. Într-o lume


  Într-o lume care plînge
  Mult, puţin sau totdeauna,
  Noi sorbim pînă la sînge
  Otrăvirea şi minciuna !

  Într-o viaţă-n care lumea
  E plină de egoişti,
  Noi dormim cumva anumea
  Şi-i votăm pe satanişti !

  Într-o lume de sicrie,
  Mai mult moartă decît vie,
  Robotim pe datorie
  Într-o veşnică sclavie !

  Într-o lume de lichele,
  Plină de surzi şi de orbi,
  Noi murim pe bucăţele,
  Devoraţi de viermi şi corbi !

  Într-o lume care înjură
  Dar nu ştie să se roage,
  Ne sluţim de-atîta ură
  Şi ne „mîngîiem” cu ghioage !

  În această lume spartă,
  Bunul simţ este defect,
  Poezia este moartă,
  Adevărul e suspect !  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 😁 Chiar asa..
   M-am mai invartit putin si prin alte grupuri. La dl Coja sunt discutii istorice interminabile. Semn ca sunt captivi in istoria repetabila. Toate acele certuri pe teme de istorie mi-au amintit de fragmentul din Morometii " In poiana lui Iocan". Si timpul trece...trece...istoria se repeta pentru ca repetam greseala de a crede ca sistemele in care ne nastem sunt drepte si ne vor binele.
   Pe pagina Mihaelei Tristar a aparut spaima. Un portal negru s-a deschis spre lumile inferioare. Este deschis chiar de ei. Pentru ca au luat din Romania cu mult mai mult decat au dat.Le-a venit ideea sa se roage la sfanta treime. Adica, tot metoda oilor ce behaie rugaciuni. Nu am inteles niciodata de ce simt unii nevoia sa faca trei din Unu.Dumnezeu e Unu si in Unu e TOT. Este ca si cum, in loc sa ramai OM, cu un singur cap, vrei trei capete. Ca balaurii din povesti.
   Maria Ghiorghiu vrea ET verzi. Au rapit-o odata pe o nava si i-au implantat nu stiu ce gogosi in creier. Si ea ii crede salvatori...Se spune ca rapirile nici nu sunt reale. Se folosesc pe noi arme PSI care ne pot induce halucinatii. Unii spun ca armele ar fi fabricate in laboratoarele secrete din America. Altii din grupul Mariei Ghiorghiu ii privesc pe chinezi ca pe niste eliberatori. Chinezii i-au trimis in exil pe tibetani, iar noi vrem sa-i primim cu flori, paine si sare si chiar sa le dam organele noastre. Probabil ati citit toti despre detinutii din inchisorile chinezesti carora li se iau organele. Inutilii, asa cum sunt considerați detinutii, sunt ucisi spre binele " utililor"!
   Si nu se stie niciodata de ce a fost inchis un om in China. Poate s-a uitat urat la conducatorul suprem...Sau poate a ras de sistem...
   E un asa somn indus in Romania...

   Ștergere
  2. https://mariadakhel.blogspot.com/2014/12/dansau-fulgii.html?m=1

   😁😁😁

   Ștergere
 4. Ba băieți fiți cuminți
  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.filmeserialeonline.org/episodul/the-kwon-conspiracy/&ved=2ahUKEwj_vuW2-rLlAhWt-yoKHfQ_DicQFjASegQIBRAB&usg=AOvVaw1neLY7gpHFMF72LyeGUHgm

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.