sâmbătă, 19 octombrie 2019

Inteligența Artificială (AI) ne va ucide dacă îi vom permite (video)
10 comentarii:

 1. Mariuse,ai vazut cat de atacata si denigrata e Tulsi in campanie,la fel si Alex Culpanasu la noi ia dat deep state interzis la televiziuni pe fata!timpul trece si nu obtinem schimbare tot cu tutele politice actuale Ori NOI ori ei(hiene hamesite)!
  Apropo ,slobozici horban,prim ministrul ciumecului de la cotroceni,cand a fost ministru acum cativa ani a lovit o fata de 16ani cu masina si a fugit de la locul accidentului!asta sa ne conduca guvernul,am innebunit natie romana?
  ORI NOI ori ei(scarbele politice actuale).
  Aloha!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da....poate dacă Radu Moraru poate rasturna situația, prin Avocatul poporului, să declare alegerile nelegitime și să se reia tot procesul, sau după alegerea președintelui să nu fie avizate de CCR și să se reia din nou pentru a fi introdus si Radu Moraru de la Nasul TV.
   Altfel poate Ioana Ramona să fie soluția (care este clar cu americanii).

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 2. Măi oameni buni!
  Decând este creatia mai mare decât creatorul? Gânditi-vă puțin!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Omul traieste doar partial in creatia originala. Mama natura a mai ramas din ce a fost initial. Omul a căzut si nu mai stie sa se intoarca pe nivelurile inalte de conștiință, in Lumina. Bajbaie prin intunericul labirintic al egregorului minte colectiva. Sistemul in care traim este capodopera omului. Nu a lui Dumnezeu. Intre noi si Dumnezeu sunt asezate stratificat toate ideile si conceptele umane despre Dumnezeu. Falsuri peste falsuri. Cum sa patrunda Lumina prin atatea straturi de gunoaie?
   Din cand in cand, pe pamant se nasc Profeti si Invatatori. Care ne învață sa daruim, sa fim altruisti. Ca singura modalitate de a urca. Oamenii uita repede si incep iar sa brodeze idei despre Dumnezeu. Si tot ei se mira ca nu vine nimeni sa le curete astralul si planul fizic. In astralul nostru au fost " parașutate" dupa revolutie atat de multe falsuri spirituale, incat, in loc sa ascensionam, batem pasul pe loc sufocati sub toate aceste falsuri. Internetul a fost oportunitate extraordinara pentru multi papagali ce-si spun guru. Au castigat multi bani si si-au intarit puterea in Romania prin atragerea de " ucenici". Ca orice secta, grupul spiritual este puternic in functie de numarul de adepți.
   Am studiat pe net mai multe asemenea constructii stratificate de egregori. Care in loc sa te protejeze de atacurile malefice, te sufoca. Stagnezi si nu stii de ce. Ultima " găselniță" a Romanilor in materie de clarviziune este Maria Ghiorghiu. E fabricata de catre posturile TV care isi cresc ratingul vanzand senzational.I-am studiat egregorul. Un amestec de citate din Biblie si cuvantari ale unor preoti cu propriile ei viziuni alambicate despre Dumnezeu, Duhul Sfant...etc Ghiorghiu si adeptii ei au construit un fel de Turn Babel😂. Curata nebunie!
   Alt bine cotat un timp in Romania " dacilor" a fost Remer ra. El a cazut deja foarte jos. Constructiile lui mentale si asa zisele mesaje primite prin channeling s-au prabusit peste ei. Tristar a " croșetat" multa informatie. Inutila, in conditiile in care Romania Vie moare otrăvită. E captiva in propriul sistem. Gaucan este un abil păianjen. Stie sa intoarca lucrurile, amagindu-si ucenicii. Am citit pana acum de nnn ori la el si la alti new agisti despre simptomele ascensiunii. Hai, ma lasati?! Care ascensiune cand suntem mereu acoperiti de gunoaie informationale?! Sunt simptome de otravire, nu de ascensiune. In ascensiune te simti bine, esti vesel, pentru ca sufletul tau zboara Acasa, in Lumina.
   Prea multe minciuni pentru o tara atat de mica! Presiunea e uriasa! Si prea multi copii bolnavi intr-o tara cu atatia vraci, tamaduitori, guru si alte specii si rase cu ADN spiritual deformat

   Ștergere
 3. Despre BOGDAN STANOEVICI ce părere aveți ? CANDIDAT PREZIDENȚIAL şi ce interesant procedează ei,exclud pe cei "mici" de la orice subiect.Cum poate PRIMUL TĂIETOR DE COPACI şi PRIMUL PRO MIGRANȚIE,să iasă tot el în cărți?Aceste CALIFICATIVE MORTALE nu sunt decât ale unui NAZIST.

  RăspundețiȘtergere
 4. TULSI le-a castigat inima americanilor si nu numai,desconspira toata cabala si complexul militar industrial,e pe val sper ca si Romania prin AC sa scape de colonisti si mafia politica interlopa miorlitica.
  Votez AC,sustin TULSI 2020!
  ALOHA.

  RăspundețiȘtergere
 5. ALOHA!
  Cu toate ca i sa dat interzis la televiziunile publice din tara, A C este singurul independent care isi face partid politic si lupta cu actuala mafie din stat,are sange in instalatie si e vanat nu gluma
  Forta Romania! A C!
  Namaste.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Independent mai este și Radu Moraru, care este interzis la toate televiziunile. Se va tine de capul lor până se vor considera alegerile prezidentiale ilegale.

   Ștergere
 6. https://youtu.be/rTg1XQ0Vl1M


  FIȚI ÎNCREZĂTORI !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.