vineri, 11 octombrie 2019

Hienele hămesite se pregătesc să preia puterea și să mai vândă ce a mai rămas din România  Nefiind PSD-ist, cum îi place marelui tăpălăgos nazist să se exprime către susținătorii PSD care a împărțit poporul în PSD-iști și ,,oamenii lui” și neavând nici o culoare politică, eu țin cu țara mea și românii. Primul gând care mă inundă este că țara este condusă din umbră, de un grup de trădători alogeni (majoritatea din serviciile secrete plătiți cu bani grei din munca acestui popor), care nu au niciun sentiment față de țară și acest popor. Aceștia prin marionetele puse la conducere, președinte, prim ministru, etc. toți corupți sau șantajabili prin corupție, au vândut și vând resursele acestui pământ pe nimic, ei umflându-și conturile prin off-shoruri, în timp ce populației i se strigă că nu sunt bani de pensii, autostrăzi, școli, spitale…etc.

În acest context o să vedeți ce cacialma o să iasă și cu alegerile prezidențiale de luna viitoare, pentru că toți canditații sunt penali. Cel mai important este faptul că din cele minim 200.000 de semnături, multe sunt false, iar ei au semnat la BEC, că-și asumă răspunderea că sunt autentice. Cine poate verifica 200.000 de semnături la 14 candidați..?? Iar ei pot fi anchetați și judecați pentru fals și uz de fals. Apoi încalcă Legea administrării datelor personale ale celor care au semnat listele…și multe altele. Poate o să dezvolt un articol cu această temă. Oricum Radu Moraru a dezvoltat-o și se ține de gâtul lor, pentru că culmea lui i-a fost refuzat illegal dreptul de a candida la președinție! 
Acum să enumăr pe scurt ceea ce orice român cu bun simț și cu clase minime știe asta (tot ceea ce voi scrie mai jos este cenzurat pe Facebook) :

 Legea gazelor din Marea Neagră a fost condamnarea lui Liviu Dragnea la pușcărie! El, împreună cu Darius Vâlcov, au decis ca România să primească minim 24 de miliarde de euro redevență, plus 50% din producție să fie vândută în România!
USR, PNL si PMP au votat contra, iar johaniSS a trimis-o spre reanalizare.
Acum, se pare, gazele au fost date pe o șapcă și o promisiune de realegere ca președinte!
Interzicerea intrării pe teritoriul Statelor Unite a familiei Dragnea este un avertisment public pentru oricine ar îndrăzni să ridice capul și să se opună rămânerii României în sclavie! Și pe lângă toate astea, tot Dragnea mult hulit, inițiase un Proiect de Lege cu privire la INTERZICEREA exportului de lemn brut (bușteni și cherestea), adică, ca pe vremea lui Ceaușescu. Bineînțeles că nu se mai știe nimic despre acest Proiect de lege care urma să fie introdus în Parlament pentru vot în regim de urgență. Iată unde ar fi fost banii de pensii și multe altele . Oare și aici este ,,teoria conspirației..??”…
   Iată o listă de fapte penale despre care DNA-ul, DIICOT-ul, SRI-ul și Instituțiile Statului se fac că NU EXISTĂ sau le-au MUȘAMALIZAT
În timp ce DNA-ul nu se ocupă DELOC de toate aceste dosare, același DNA investighează Gala Bute ca mare act de corupție, doar pentru că cei din gașca Băsescu  s-au certat între ei. Și acesta e doar un  mic exemplu cu ce mizilicuri se ocupă DNA-ul. O fi vreo hoție și la Gala Bute, nu spunem nu, dar e un mizilic pe lângă zecile de miliarde de euro jefuite,pe care le prezentam în lista de mai jos. Apoi, în loc să-l prindă pe Ponta cu KazMunaiGaz și cu iertarea de datorii de 600 de milioane dată de Ponta din Banii Statului, sau cu faptul că Ponta n-a mărit redevențele -în avantajul OMV și în detrimentul statului român, DNA-ul îl investighează pe Ponta pentru 7 facturi,presupus false,prin care firma lui Șova l-a plătit pentru consultanță, fictivă sau nu, adică pentru mai nimic. Mai nou, îl investighează pe Ponta și că l-a plătit pe Tony Blair printr-o firmă a lui Ghiță,să țină un speech în România. Asta e “marea  corupție”!!!
0.     PETROLUL. Unde ne e Petrolul? Pe hârtie e al nostru, dacă nu știați.
 Doar că a fost concesionat HOȚEȘTE PE NIMIC (pe doar 3,5% din 100%). O Comisie Parlamentară a arătat  că Privatizarea PETROM către OMV a fost o Hoție Majoră, prețul fiind subevaluat DE MAI MULTE ORI. Îl putem numi FURTUL SECOLULUI XX- DIN ROMÂNIA. Unde e Dosarul Privatizării Petrom? Ce face DNA-ul? NIMIC. Dar DIICOT-ul? NIMIC. dar Procuratura? NIMIC. Unde e Dosarul concesionării resurselor naturale pe nimic (resurse concesionate pe doar 3,5% din 100%) al Petrolului Românesc și a 50% din gaze? TOT NIMIC. Întrebați la DNA – cel pe care soroșiștii îl adulează în piețe. Dosarul N-A existat niciodată sau a fost mușamalizat demult…
    1. EADS. Unde e Dosarul EADS? Zace la Codruța în Sertar? L-a mușamalizat demult…. Vă amintiți cum se lăuda cu Dosarul EADS? Că acuși, acuși începe. Asta era acum 2 ani.
    2. Apa Nova. Au mituit toți consilierii capitalei ca să mărească abuziv prețul la apă (cf. DNA); unde e Dosarul francezilor de la Apa Nova? Apa e mai scumpă decât în Arabia Saudită,unde este deșert. Prețul ei pentru populație a crescut de peste 10 ori din anii 2000 încoace, de când a fost concesionată pe nimic.
    3. Enel. Enel a furat direct pe factură 1,2 milioane de români. Au pus certificatele verzi etc…de 2 ori pe factură. Unde e Dosarul italienilor de la ENEL? Al firmei Enel, că banii furați au intrat direct în conturile firmei Enel.
    4. Microsoft. Unde e Dosarul cu inculparea Firmei Microsoft? Există un Dosar “Microsoft” în care s-a dat mită 400 de milioane de euro și totuși în dosar nu apare firma americană “Microsoft” ? Vă dați seama ce mizerie și ce mușamalizare?
    5. Volkswagen. Cei de la firma Volkswagen au escrocat oamenii si statul cu softul ce raporta emisiile false. Unde e Dosarul împotriva Volkswagen? În SUA, FBI-ul le-a arestat directorii și justiția i-a pus să plătească MILIARDE DE DOLARI. Unde e Dosarul germanilor de la Volkswagen?
    6. Gold Corporation. Unde e dosarul licențelor date pe nimic pentru aur,chiar înainte să fie vândute către Gold Corporation. Unde e Dosarul canadienilor de la Gold Corporation și a celor dinaintea lor,care au obținut REDEVENȚE MINUSCULE și licențe pe NIMIC?   Mai vreți?
    7. Mechel și privatizarea întregii siderurgii pe NIMIC. Unde e Dosarul rușilor de la Mechel și al firmelor lor din Elveția?
    8. Bechtel. Autostrada nu există, miliardele s-au plătit. Cică nu se găsește nici măcar contractul. Ați mai auzit așa minciună? Unde e Dosarul americanilor de la Bechtel și al complicilor lor din guvernele României?
    9. Privatizarea PE NIMIC a petrolului către OMV și a 50% din Gaze; unde e Dosarul? Unde e Dosarul privatizării frauduloase a PETROM către austriecii de la OMV?
    10. Resursele Platformei Continentale,date pe Nimic către Exxon, Gazprom, OMV, unde e Dosarul? Nici până azi nu se știe public care e valoarea redevențelor. Beneficiari pe Nedrept- Rușii de la Gazprom, Americanii de la Exxon și aceeași austrieci de la OMV. Păgubași? Cetățenii României.
   11. Nemărirea redevențelor de 12 ani. Ca țară, primim pe Resursele Noastre Naturale, un Bacșiș de doar 3,5% pe Resursele Noastre Naturale care ne aparțin 100%. Unde e Dosarul Redevențelor? DNA-ul, căruia îi cântați azi Ode De Laudă la proteste, se face că nu-i vede pe cei care din 2014 încoace erau obligați fie să ia înapoi la stat Petrolul nostru concesionat pe nimic (concesionat pe doar 3,5% din 100% care e al nostru), fie cel puțin să crească redevențele -ca în Marea Britanie (unde taxarea totală e de 62% pentru exploatările dificile și 81% pentru exploatările facile: Wikipedia: “This means that the marginal tax rate on PRT paying fields is now 81% (fields not paying PRT pay a rate of 62%”) ). Mai exact DNA, se face că nu-i vede, nu numai pentru un Abuz în Serviciu ce a produs anual pagube de miliarde de euro țării, dar se face că nu-i vede nici pentru subminarea economiei naționale, căci petrolul nostru și industria lui e un bun național în valoare de miliarde de euro anual. Chestia asta se numește tot abuz în serviciu și complicitate la infracțiunile de mai sus.
 De ce n-a băgat DNA-ul pe nimeni la zdup din Guvernele Ponta și Cioloș pentru că n-a mărit redevențele și de ce nu l-au anchetat pe Iohannis pentru complicitate, pentru că nu a spus nimic despre asta,deși s-a întâlnit în mod repetat cu șefii OMV, astea ar fi întrebările pe care ar trebui să vi le puneți. Dacă cumva Iohannis, care s-a întâlnit de mai mult ori cu șeful OMV la Cotroceni, au discutat împreună să nu se mărească redevențele și impozitarea totală să nu fie ca-n Marea Britanie? În dezavantajul poporului român și în avantajul de miliarde de euro al OMV-ului -bineînțeles. Că doar vedem că redevențele au rămas neschimbate la un bacșiș de 3,5%, pe toată perioada de guvernare a Guvernului său, Cioloș.
 DNA este părtaș la acest JAF NAȚIONAL de miliarde,JAF NAȚIONAL numit nivelul mizerabil al redevențelor țării și la faptul că un contract de concesiune ODIOS, care a EXPIRAT în 2014 (după 10 ani), nu a fost renegociat de nimeni ,ci a fost reînnoit an de an tacit, cu pierderi de miliarde pentru statul și pentru poporul român.
 Cât despre liderii și o mare parte din membrii partidelor politice, sunt vânduți străinilor: USR lui George Soros, PLUS francezilor prin puiul de securist Cioloș, nazistul germanilor și austriecilor, PDL americanilor, PNL americanilor și europenilor, PSD evreilor și așa mai departe…. Prin aceste cozi de topor România se vinde bucată cu bucată (deja peste 40% din cel mai bun pământ arabil din Europa a fost vândut străinilor), resursele naturale (cele mai bogate din Europa) se dau pe mai nimic, după cum ați putut citi mai sus. Pe lângă toate astea mai primim și migranți musulmani, migranți care în Germania, Franța, Italia, Suedia, Spania, etc. au făcut și fac dezastru. Fură, violează, agresează cetățenii țării respective pe stradă, dau foc la mașini, sparg magazine, iar poliția nu le face nimic. În acest ritm și cu asemenea politicieni, riscăm ca în 20 de ani, poporul roman să fie istorie, iar România doar cu numele sau poate chiar va fi împărțită de cei din jur.
Îmi pare rău că am această viziune dar cum sunt românii acum de manipulați, dezbinați, ignoranți și egoiști, nu văd altceva. Poate ne vom trezi în ceasul al 12-lea…

19 comentarii:

 1. La cât de avari,dezbinați,egoiști,ignoranți și manipulați sunt românîi de astăzinternet, evident că nu ne putem aștepta la altceva,decât la dispariția României,așa Cum o cunoaștem noi în prezent...E adevărat că nimic nu rămâne lafel odată cu trecerea timpului,dar totuși putem să ne punem întrebarea:De ce nu sunt românii de astăzi capabili să se ridice cel puțin la standardele de demnitate,pe care o aveau odinioară străbunii lor,geto-dacii???Oare să fi decăzut românii de astăzi,așa de mult încât să merite un astfel de viitor tragic???Răspunsul nu este deloc greu de aflat,pentru cei cu sufletul treaz și mintea curată...Probabil că este prea târziu deja,să ne mai gândim la o posibilă trezire a românilor de astăzi,având în vedere cât de mult si-au pierdut ei din tradiții și din rădăcinile lor sacre...S-a dorit acest destin tragic pentru acest popor,care în urmă cu mii de ani,era cel mai demn și cel mai puternic,dintre neamurile și popoarele Europei...Din păcate,suntem deja o nație de sclavi,ce se cred foarte liberi și o nație care totodată,se stinge ușor şi sigur,sub asaltul nemilos și parșiv al intereselor străine...Dumnezeu să te binecuvânteze România,atât cât mai ai de trăit...Namaste

  RăspundețiȘtergere
 2. Treziti suntem cativa. Dar vad ca nimeni nu se ofera sa fie lider. Cap. Căpetenie.
  Iar la alegeri nicio sansa. Numaratoarea voturilor o fac hoții.
  Asa ca ma duc la culcare. Sunt treaza de prea mult timp asteptand explozia mămaligii. Si cred ca turma inchinatoare la idoli nu merita sacrificii si eroi. Iar se vor crede oile alese si vor umbla cu nasul pe sus printre noi dandu-ne lectii de crestinism sau new age. Sa stea turma si sa-si ofere mieii ca sacrificiu pentru retele de prostititie. Sau pentru noi razboaie. Sa ceara turma cercei in urechi de la cei ce stiu sa minta frumos. Si sa promita gogoși.
  Ma gandesc la Elisabeta Rizea...Cat a putut femeia aceea sa indure...Si pentru ce? Si pentru cine?
  Vorba unui prieten: "sunt timpurile lupilor singuratici". Prea multi tradatori, prea multe lichele, prea multi vanzatori de indulgente si potiuni magice de iluminare! Prea mult somn, prea multa indiferenta, prea mare amnezia romanilor cand vine vorba de trecut si istorie repetabila.
  De va merita poporul roman un lider OM, acesta o sa apara.

  RăspundețiȘtergere
 3. D-NA GEORGETA FLOREA SPUNE CA S-A NASCUT IN ANUL 2000 SI CEI CARE AU ASISTAT LA NASTEREA LUI AU SPUS :BINE AI VENIT MARIA TA ,EU CRED IN VENIREA LUI,PREGATI-TI-VA SA-L SUSTINETI

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut Marius! Iti pot intelege simpatiile politice, nu doresc sa le comentez, doresc doar sa pun un link care spune cate ceva despre Primo Laurentiu si "gasca sa" care se intituleaza " MERITOCRATIA".
  Eu zic sa lasam cititorii tai sa decida, eu zic doar atat sunt si siteuri rom care scriu precum sputnik...

  http://politicscam.ro/cum-demascat-o-gasca-de-postaci-meritocratia-lui-primo-laurentiu/

  Va doresc DISCERNAMANT!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și dacă dintre postacii plătiți face parte chiar omul cu site-ul la care trimiti? Văd că se leagă de persoana lui, MISA este o sectă.., etc. De unde știe, a fost el acolo, a practicat cu ei yoga? Acest epitet este de pe vremea dinozaurului corupt Năstase care este francmason.
   Iar vis-a-vis de textul postării, eu nu am simpatii politice antipatii DA, față de toți politicienii actuali. Iar ce se descrie în text dovedeste că nu este adevărat...
   Majoritatea văd că vă legati de persoane si foarte rar la textul ce-l public, voi nu vedeți pădurea din cauza copacilor....văd că nu m-am înșelat referitor la românii mei....o foarte mare parte au ceața pe creier..

   Ștergere
  2. Domnule Marius,eu deja sunt ferm convins că românii sunt irecuperabili ca și nație...Ce speranțe și ce asteptări să mai avem de la un popor care numai are rădăcini???E o pierdere de timp grozavă,să mai avem vreo speranță că situația se va îmbunătăți vreodată la modul real şi cred că ar fi de 1.000 de ori mai util să ne împăcăm cu ideea că pur și simplu suntem cea mai detestabilă nație care a existat vreodată și care va exista vreodată,de când există acest Univers și din toate ciclurile cosmice de creație...Nu se mai poate face absolut,dar absolut nimic în privința noastră...

   Ștergere
  3. Eu nu sunt chiar așa nihilist... Întotdeauna există o salvare, există o soluție, aducând în imaginea publică tot răul care există în societatea românească și cea mondială, scopul meu ezoteric nu este altul decât revelarea adevărului în care trăim, adevărata realitate, conștientizarea ei, pentru ca apoi ființele conștiente din această țară, care își pot asuma prezentul ca realitate să poată acționa pentru schimbarea actualei paradigme.
   Nici un sistem politic din actuala paradigmă nu poate face dreptate socială. Trebuie să facem saltul la nivel de conștiință, fiecare dintre noi, pentru ca societate umană să avanseze spiritual. Totul este legat.
   Un mare înțelept al orientului spunea cândva: Rupeți un fir de iarbă și se va cutremura Universul...
   Toate acțiunile nostre , în plan fizic, mental au repercusiuni. Legea karmei acționează obiectiv în Creație și este justă. Toate acțiunile, gândurile care le manifești vor avea o contraacțiune care va veni asupra ta. Și este just! Pentru tot ceea ce întreprinzi vei avea răspunsul din partea Universului. Ești o ființă egoistă, dorești putere asupra altor semeni...OK Ți se permite asta datorită liberului arbitru care ne-a fost dat de Creatorul Suprem inițial. Dar, vei suporta consecințele, mai devreme sau mai târziu indubitabil.
   Dau un exemplu din antichitate: ai fost stăpân de sclavi, i-ai supus la muncă , dar într-o viață ulterioară te-ai născut sclav, pentru a trăi sentimentele și emoțiile unui sclav. Totul se compensează în Univers, nimic nu rămâne ,,neplătit”.
   Un suflet pentru a evolua trebuie să treacă prin toate stadiile de decadență și înflorire spirituală pentru a se maturaiza spiritual. EGO-ul și materialismul nu-și are loc aici...
   Vă recomand marii maeștrii spirituali ai omenirii, inclusiv cei din prezent și nu vi-i numesc pentru a nu fi catalogat ca propagator ala numor linii spirituale.
   Sunteți ființe multidimensionale, trebuie doar să vă aduceți aminte cine sunteți și să vă activeți adevăratele capacități spiorituale.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  4. Am glumit domnule Marius...Am exagerat puțin pentru ca cititorii să își dea seama ce popor minunat suntem și ce viitor măreț avem...

   Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 5. VAI ,VAI,VAI CAT DE MULT NE IUBIM PE NOI SI ACEASTA MINUNATA TARA,DECAT SA ARUNCATI CU CUVINTE URATE PRECUM BOLOVANI MAI BINE A-TI CUGETA PUTIN ,AU FOST AICI ,TURCII,RUSI,POLONEZI,FANARIOTI,AUSTROUNGURI SI CINE MAI STIE CATI NAVALITORI SI-AU PIERDUT OASELE PRIN CARPATII NOASTRI IAR NOI ,NOOOI ROMANI SAU DACII SAU CUM DORITI DOMNIILE VOASTRE INCA SUNTEM AICI.DOAMNE DA-LE PUTERE ,RABDARE SI INTELEPCIUNE ACSTUI BRAV POPOR SA-SI DUCA CRUCEA PANA LA CAPAT.AMIN.

  RăspundețiȘtergere
 6. Atata,Lumina de n-o mai putem duce....Va fi,dar cine stie noi de cate ori vom fi murit fizic,pana atunci...

  RăspundețiȘtergere
 7. Fabulă
  A-nceput de ieri să cadă
  Cîte-un scop, acum s-a dat,
  Liber ţării la furat
  Pentru hoarda retrogradă...
  Grija iar s-a măritat
  Cu un stres din lumea fadă
  Ce-l simţim neinvitat
  Într-o lacrimă grămadă !
  Norii s-au mai deşertat
  Peste turma de ovine
  Care doarme nu prea bine
  Învelită cu suspine
  Pe terenul invadat
  De bovine !

  RăspundețiȘtergere
 8. IMAGINE DRAGONS -THUNDER sau INVAZIA REPTILIENOR PE PLANETA OILOR.În final, pentru cine consruim autostrăzi?!...https://youtu.be/fKopy74weus

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. https://youtu.be/Js-Cnshlobc
   Ehe mariuse ai viața grea cu noi pe planeta asta albastra numită și planeta iubirii.

   Ștergere
 9. Nu mai sunt opțiuni. Gata. S-a terminat.

  RăspundețiȘtergere
 10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 11. Articol cu multe date și informații inadecvate ori incorecte! Să recunoaștem că cei care s-au cam perindat pe la putere și mă refer aici nu neapărat la președinți cât la toți ceilalți care au ținut pârghiile puterii și administrației în mâini și de regulă au cam fost pesediștii. Și au fost încă de la început! Că nu-i primesc pe un Dragnea sau familia în America, știu America de ce.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.