marți, 8 octombrie 2019

Cancerul a fost răspândit prin milioane de vaccinuri antipolio depistate cu virusul cancerului - nimeni nu a fost niciodată răspunzător


   ,,Cauza creșterii monstruoase a cancerului a fost vaccinarea” – afirmă Dr. Robert Bell, în VP International Society for Cancer Research de la British Cancer Hospital. Publicul a fost păstrat în întuneric timp de zeci de ani, aproximativ zeci de milioane de vaccinuri anti-poliomielită, cu SV40 și implicațiile sale sunt pentru epidemia răspândită de cancer.

Faptele relevante au fost cunoscute de comunitatea științifică în 1960, dar abia în procesele și rapoartele de anchetă din anii 1990 și într-o audiere a Congresului din 2003, publicul a fost informat despre amploarea contaminării și despre posibilele sale legături cu multe dintre formele mortale de cancer răspândite astăzi. Cu toate acestea, nu s-a recunoscut foarte mult în discuțiile publice din acel moment.
În urma acestor admiteri și anchete, CDC a lansat o pagină informativă pe site-ul său web, care abordează legăturile dintre „Cancer, Virusul Simian 40 (SV40) și vaccinul anti-polio”, care a notat descoperirea SV40, prezența sa în aproximativ 10 -30 de milioane de doze de vaccin anti-polio și afirmațiile științifice contestate cu privire la prezența sa în tumorile canceroase și rolul posibil în cauzalitate. Mai rău, oamenii de știință de la sfârșitul anilor 1990 au dezvăluit o formă secundară de SV40, care a fost prezentă în versiunile post-1963 ale vaccinurilor anti-polio - după înlocuirea formulei cu SV40 - care nu au fost detectabile în metodele de testare utilizate până la acel moment - ceea ce înseamnă că impactul acestui virus asupra publicului ar putea fi și mai răspândit, dar în mare măsură necunoscut.


Dar, din iunie 2013, pagina CDC a fost aparent spălată și nu mai este disponibilă, decât printr-o versiune în cache prezentată în această poză :    Se așteaptă ca publicul să uite?

Oricum, nu s-a făcut nimic pentru a-i face pe vreunul dintre giganții farmaceutici responsabili de această monstruozitate pentru acțiunile lor, iar companiile continuă să producă vaccinuri administrate americanilor și peste tot în lume, în fiecare zi. Oricare ar fi agenda aici, este uimitor că publicul american și global continuă să aibă încredere în produsele lor, în aceeași ,,știință” care „accidental” a contaminat zeci de milioane de oameni vaccinați pentru poliomielită cu un virus de maimuță, găsit din nou în tumorile canceroase.

Prezența SV40 - despre care a glumit omul de știință în vaccinuri al companiei Merck, Maurice Hilleman, în videoclipul de mai jos a cauzat tumori - nu a fost recunoscută oficial de guvern ca fiind cauza tuturor acestor tipuri de cancer (din nou, CDC a continuat să afirme că „sunt necesare cercetări suplimentare”). Deoarece această tulpină de virus din maimuță a fost găsită în mod constant prezentă în multe tipuri de celule canceroase la oameni din întreaga lume în acest moment, semnificația unei astfel de corelații nu poate fi refuzată.

De ce au această industrie a vaccinurilor și jucători guvernamentali care continuă să joace atât pe Dumnezeu cât și pe medicul copiilor tăi? Pe familia ta, vecinii și celelalte ființe umane? De ce nimeni nu a fost tras la răspundere pentru aceste infracțiuni din neglijență, sau mai rău, cu bună intenție…? Când apar astfel de informații, foarte rar în mass-media oficială, dau vina pe ,,teoria conspirației”, dar dacă acesta este adevărul, atunci nu putem crede decât că totul este realizat după o agenda ascunsă, iar autoritățile nemernice care ar trebui să protejeze populația de astfel de acțiuni, sunt mituite cu bani mulți, și sunt cei care, culmea ascund astfel de lucruri și protejează acținunile genocidale ale corporațiilor farmaceutice. Unde este Big Pharma este și o groaznic de mare corupție. Bani au pentru că aceste corporații au depășit de mult profiturile celor ce se ocupă cu vânzarea de armament, care cu un deceniu în urmă erau pe primul loc în lume.

Urmăriți video de mai jos ca să vedeți nivelul de minciună și corupție la care s-a ajuns în SUA:


19 comentarii:

 1. www.bucurialuisatan.com m.am lepădat de Dumnezeu și înger pentru că ei nu vorbesc cu mine. Studiez satanismul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti pe o cale destructivă și-ți vei da mai târziu seama, nu primesti nimic gratis, vei plăti pentru orice. Ridică-ți nivelul de vibrație prin iubire și compasiune față de semenii tăi și-ți va vorbi Dumnezeu. Ia vezi ce zice Donald Walsh...

   Ștergere
  2. Sunt 4 epoci spirituale: satya yuga când Dumnezeu e pe pământ, Kali yuga epoca decăderii spirituale și încă 2 epoci spirituale. Explicați.mi și mie de ce a ingaduit dz epoca decăderii spirituale?

   Ștergere
  3. Împărțirea epocilor precum ai spus este specifică spiritualității orientale, în hinduism, budism, etc. Dacă știi denumirea lor ar fi fost ideal să fii atât de curios și să cauți în cărtile înțelepciunii răspunsul la întrebarea ta...
   Dar așa pe scurt, totul în Univers este ciclic, precum sunt cele două energii fundamentale și complementare Yin și Yang, Minus si Plus. Închipuieți o sinusoidă pe o axă, ca la matematică, dar care este în mișcare, odată este + maxim și - minim, apoi sunt amândouă 0, ptr. ca apoi să se inverseze. Asa este si cu miscarea planetelor, galaxiilor , etc. Evolutia urmează aceleasi reguli simple: este o perioadă de înflorire spirituală, după care urmează decadența, asta a fost profetit de mii de ani, ptr. ca apoi ființele să conștientizeze si să experimenteze Răul (care de fapt este Lipsa Binelui) și să se ridice vibrational si spiritual, dar cu experiență îmbogățită. Așa vom evolua din stadiul actual la ființe 5D,6D,7D și tot mai sus.
   Ori noi fiind înzestrați de însuși Creatorul Suprem cu Liber Arbitru, alegerile sunt ale noastre, indiferent dacă sunt conștiente sau nu. Poți alege să fii satanist, no problem, dar acțiunile tale vor avea repercusiuni asupra ta direct, iar dacă le faci conștient, vor veni cu si mai mare forță și tu le vei suporta, va fi experiența ta din viața asta.
   Deci Multiversul functionează după legi clare si precise, la fel ca un calculator, doar în anumite cazuri excepționale Dumnezeu va interveni pentru a se face ordine. Aici este si cazul nostru, al omenirii și al coltului ăsta de Univers.
   În rest caută studiază și Luminează-te....
   Mult succes!

   Ștergere
  4. Ehe mariuse treabă ie împuțită rău asta are implantat un dispozitiv prin care noi îi controlam creierul și sufletul, putem sa facem și exemplificări după melodii cu starea cu sau fara acordul lui . L.am trimis acum 6luni la sediul sriului din orăsului lui și le.am spus că "sunt posedat tehnologic și că cineva cu abilități de telepprtare mi.a înlocuit buletinul , diferă seria de buletin". Nici nu l.au primit înăuntru, agentul a luat un ciot de hârtie pe care a scris numele și adresa și telefonul și i.a m.ai spus că vă vom contacta noi acasă, fara număr de înregistrare totul a durat 2 min. Nici până în ziua de azi nu l.au.contactat. halal autorități aveti. A citit cărțile lui Radu cinamar și nu intelege cum de există un departament de spiritualitate in Sri și guvernanți lași.
   Nu.l ajuta nici extratereștri benefici, in 2014 era dependent de droguri și vezi tu mariuse era pe YouTube și vorbea tolec, s.a rugat la toți extratereștri benefici să.l ajute sa scape de dependenta și a scăpat de dependenta instantaneu și s.a apucat de yoga imediat, dar acum e la cheremul anunaki. Nici noi nu știm ce plănuim sa facem cu el, ciao

   Ștergere
 2. Ma mir cum de nu a fost mazilit acest cercetator pina acum. Ca doar stim bine cum se procedeaza in cazuri de genul asta.

  RăspundețiȘtergere
 3. 😂 Domnule " bucuria lui Satan", sau doamna, pasămite Dumnezeu nu are alta treaba decat sa stea cu o portavoce la " gura"( noi am fost creati energetic dupa chipul si asemanarea Sa, asta neinsemnand ca Dumnezeu e ca noi) spunandu-le surzilor ce sa faca. Poate ca ar fi necesar...Dumneata probabil ca esti crestin si ti s-a nazarit intr-o " viziune", ca tot sunt la moda viziunile, ca trebuie sa stai cu burta la soare si sa razi de altii. Ca atat de mult te iubeste Dumnezeu, incat isi va trimite din nou fiul ca sa-ti apere tara, sa-ti apere copiii de agresiunile inclusiv sexuale. Nu domnule...Dumnezeu nu este un tata crud si care cantareste cu doua cantare! Nu-i iubeste pe crestini doar pentru ca-si spun crestini si se cred mantuiti fara sa faca nimic. Doar prin botez. Presupun ca si Dincă, si toti tradatorii si violatorii, pedofilii din tara asta, in numar urias, au fost botezati. Ei, si?! Apa de la botez nu poate spala retroactiv, toate magariile pe care le facem noi intr-o viata. Ar fi atat de simplu...Popii fac ce stiu ei mai bine: vand indulgente.
  Ma gandeam cu tristete la mamicile moarte in accidentul de microbuz. Va dati seama ca faceau zilnic patru ore pe drum ca sa castige bani, in tara hoților ce ne distrug tot sistemul economic?! Indiferent de culoarea politica! Baroni sunt in toate partidele. Am auzit ca, filantrop, statul le-a dat un ajutor de inmormantare. La inmormantare au participat 50 de preoti!!!! De parca era nunta si motiv de bucurie. Nu stiu cati dintre voi stiti ce lacomi sunt preotii ortodocși. Cumplit! Tot ritualul ala...Si firmele de pompe funebre, multe dintre ele apartinand chiar unor preoti afaceristi...
  Si cand te gandesti ca Iisus a fost invelit intr-un simplu giulgiu. Pana la Dumnezeu te infulecă preotii si falsii lideri spirituali. Nu mai insir iar nume de falsi lideri spirituali romani, ca mi-e lehamite.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Despre preoți n-avem voie să spunem nimic rău.Toți suntem ispitiți, dar preoții şi mai tare.Pentru că celui rau îi este friică, că salvează suflete pentru Dumnezeu.Mai bine să ne rugam.Trăim in ultimele vremuri.

   Ștergere
 4. Marius, cancerul, ca toate bolile, are cauze multiple. Poate fi si " inoculat", dar citeste si despre cauzele spirituale ale bolilor. Bolile ar trebui sa fie bariera care sa impiedice trecerea la urmasi a problemelor sufletesti. Cu cat descoperim mai multe metode de tratament, cu atat mai rapid urmasii degenereaza. Lipsa dorintei de a trai a copiilor este semn ca degenereaza. Sunt slabi. Se sinucid, drogheaza, sunt depresivi.
  Daca nu ne mai vaccinam copiii, problemele nu se vor rezolva. Le rezolvam poate fizic, dar spiritual sunt tot asa.
  Stiu un caz foarte interesant...O doamna s-a imbolnavit de cancer. A mers la unul dintre terapeutii din Romania. Nu mai dau nume. Impreuna cu ceilalti bolnavi, au reusit sa creeze o forma gand puternica. Doamna s-a vindecat de cancer, dar bariera a fost sparta. Si multe prostii a facut prin Romania. Prostii distructive la nivel energetic. Daca murea atunci, mizeria karmica rămânea in matricea ei personala. Si ea se purifica prin suferinta. Suferinta innobileaza, ne apropie de Dumnezeu. Ne indeparteaza de teluric. S-ar fi ridicat ca suflet in planul Luminii.
  Traind, a raspandit-o in toata matricea noastra energetica. Asa au facut si cei din Atlantida.
  Drumul spre iad este presarat cu bune intentii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Desigur, ai dreptate, cancerul are cauze multiple, mai ales karmice. Cât despre cauzele spirituale ale bolilor, am publicat în blog acum vreo 2-3 ani un articol exact cu titlul ăsta, la categoria ,,Spiritualitate”. Acolo sunt enumerate succint cauzele spirituale ale unor principale boli.

   Ștergere
  2. Karma este doar o nascocire popeasca. La intrebarea pusa de hipnotizatoare catre sinele meu atunci cind am facut sesiunea de hipnoza regresiva; Care au fost cauzele pentru care s-a imbolnavit Emil de cancer si felul in care s-a vindecat ? A preluat energiile negative ale aspectelor mele (sintem 12 cu totii) constient fiind ca se va vindeca prin credinta in puterile mele adica de fapt ale lui ca ce sint eu este si el. A fost un gest de onoare si de curaj din partea lui Emil care este esenta de lumina. A fost si un test al lui ca sa-si comfirme puterile lui de vindecator si sa-si dea seama cine este el de fapt. Asta a raspuns sinele meu.

   Ștergere
  3. OK nu te poate contrazice nimeni, dar karma există, totul se explică prin legile creatiei care sunt foarte bine explicate în spiritualitatea orientală. Karma este de fapt Legea Cauzalității, sau a Acțiunii și Reacțiunii din fizică, totul în Univers se supune și acestei legi fundamentale.
   Spor la informare,.....

   Ștergere
  4. Asa cum am mai zis, karma este nascocire popeasca. Sa-ti spun si cum. Sti ca sint entitati parazite marea majoritate fara corp, care traiesc din energia de joasa frecventa a oamenilor. Aproximativ 90% din omenire este interferata de aceste entitati, mai mult sau mai putin. Atunci cind vrei sa te reincarnezi treci printr-un fel de consiliu al Matrixului in care ti se spune; Sti ca ai de platit pentru ce ai facut in vietile precedente si ca trebuie sa te duci iar pe pamint si sa suferi comform legii karmei. Iar tu incuvintezi, eventual scri si un contract. Si uite asa vi pe pamint si suferi. te crezi inferior, pacatos neputincios. Esti pe vibratie joasa, nimic nu-ti merge. Dar daca le spui la aia din consiliul ala; Nu tebuie sa platesc nimic la nimeni, nu scriu nici un contract cu nimeni si nu ma duc pe pamint ca sa sufar, atunci ei nu au ce face pentru ca nu pot trece peste liberul tau arbitru. Asta este manipularea celor din matrix si asa au trait si traiesc ei pe energia oamenilor ca insectele parazite de pe pamint. Spiritualitatea orientala, este si ea plina de minciuni si manipulari, ca si cea occidentala. Mai informeaza-te.

   Ștergere
  5. Eeeeee...este cel mai usor să blamezi totul si să vezi totul în negru. După tine văd că nu mai există maestrii ascensionați, nici maestrii eliberați care au atins desăvârsirea spirituală aici, pe Pământ. Cred că ai o varză în cap...scuze de varză căci este o legumă benefică și gustoasă. Karma există ceea ce spui tu acolo este procesul de deturnare al reâncarnării, care este altceva. Eu mă informaz tot timpul de 30 de ani, si încă câțiva înainte de 1990 și culmea....am mai și practicat o cale spirituală 5 ani.
   Să fii iubit !

   Ștergere
 5. Bună ziua.Karma există și încă cum. Karma sunt păcatele noastre directe sau indirecte ale neamului tau adunate in cel puțin 7 ani. Miercurea este ziua cand se ține post numai cu apă pt diminuirea karmei.

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesant!Despre influenta REM asupra generarii si accelerarii cancerului unde pot sa ma documentez? Fii amabil si da-mi "un capat de ata" de la care sa pornesc. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt multe articole exact la categoria ,,Despre cancer” din blog cu foarte multe informații, inclusiv cu vindecarea cancerului prin metode naturale și ieftine.

   Ștergere
 7. URMĂRIŢI SITE-UL http://antimatrix.org/Convert/Books/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview.html#we_control_the_court_systemhttp://antimatrix.org/Convert/Books/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview.html#we_control_the_court_system CA SĂ VĂ DAŢI SEAMA CĂ AMERICA ŞI RUSIA SUNT COLONII ALE ISRAELULUI: "Lor (goimii) le-ar fi mai bine să nu se uite la noi insistent și să ne acuze, pentru că asta înseamnă antisemitism și noi controlăm sistemul judiciar
  Răspuns: Lor le-ar fi mai bine să nu se uite la noi insistent și să ne acuze, pentru că asta înseamnă antisemitism, şi dacă voi, noi o să vă prindem pe antisemitism, noi controlăm cărţile pe capul vostru. Amintiți-vă, că noi controlăm sistemul judiciar, toți judecătorii- evrei, avocaţi evrei, procurorii evrei, și noi am scris cea mai mare parte a legilor. Nu ne neaparat noi singuri, dar plătim pe goyi în Washington, DC., democraților și republicanilor.
  Ei stau în jur și noi îi obligăm să scrie legile. Noi le spunem ce sa facă, iar ei exprimă asta pe hârtie. Noi de fapt nu facem munca în sine.
  Întrebare: De fapt, două persoane care provin din două părți opuse ale planetei noastre, voi, Rabbi Finkelstein, și a voastră slugă supusă James Wickstrom. Voi ştiţi, noi ne aflăm pe două laturi total opuse ale acestei planete, și la noi amândoi sunt două două dorințe total diferite și nevoi și dorințe unui altuia, și cu atât mai puin, iată noi, stând aici în seara asta live pe rețeaua radio Turner, discutăm despre oameni, dezbatem despre aceea că, fiind cinstit și sincer, spunem adevărul pentru mase.
  Dar voi știţi, maselor le este greu să creadă orice ar fi.
  http://antimatrix.org/Convert/Books/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview.html#we_control_the_court_system

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.