luni, 7 octombrie 2019

Bătălia pentru planeta Pământ


       Sursa: Zlota Swiadomosc, Wojna Bogov, 30.08.2019

  În data de 29 August 2019 a avut loc o mare bătălie dusă între forțele extraterestre întunecate și forțele luminii. Bătălia a fost dusă în mod direct pentru Pământ. Bătălia, în care au luptat 100.000 de oameni și 250 de milioane de forțe de lumină pozitive a fost dusă împotriva a 1,5 miliarde de reprezentanți ai extratereștrilor negativi, a durat 4 ore. Acești extratereștri negativi provin din trei civilizații: Anunnaki, Vampirii de rang înalt și Phenoloizii (?). 
Forțele luminii au triumfat, chiar dacă numeric au fost depășite! În timpul bătăliei, mai multe grupuri de extratereștri au fost scoase din ascunzătorile lor. Mai multe portaluri au fost distruse, iar altele au fost curățate. Unul dintre portalurile care au fost distruse a fost cel situat între Gaura Neagră situată în centrul galaxiei noastre și Pământ. Era pe Sirius B, în apropiere de Vega. La marginea galaxiei a fost descoperită o planetă care servea extratereștrilor negativi drept stație. Cu ajutorul unui portal, care servea ca un câmp energetic de ecranare, aceasta ne-a fost ascunsă. De-acolo cele trei civilizații negative atacau Pământul. În plus, au mai fost implicate și alte câteva civilizații mai mici. Dar, mai presus de toate, era o facțiune care era foarte negativă. Pe planetă, care seamănă mai mult cu o stație spațială, erau paraziți și multe ființe negative care nouă ne sunt complet necunoscute. 
Această planetă a fost cucerită de forțele pozitive și câmpul de ecranare a fost dezactivat astfel încât planeta, care este de 30 de ori mai mare decât Pământul, a devenit vizibilă. Locuitorii săi sunt acum în detenție acolo, pe mai multe dimensiuni. Alte două sisteme din galaxia noastră au fost și ele curățate și eliberate de forțele întunecate. Și la nivelele mai înalte a existat o masivă dezarmare și curățare a cosmosului și spațiului intergalactic din apropiere, afectând 403 galaxii.

A avut loc în 29 August pentru că Pământul urma să treacă 2 zile mai târziu printr-un portal care urma să curețe Pământul și să-l aducă într-un nou câmp de energie care ar fi ridicat vibrația Pământului și a omenirii. Evident, forțele întunecate au vrut să împiedice acest lucru.

A fost o bătălie foarte dificilă. A fost, probabil, cea mai mare bătălie dusă vreodată pentru Pământ. Dar nu toate forțele negative au ieșit din ascunzișul lor. Au fost foarte mult reduse, dar încă nu au dispărut complet. Ar mai putea dura o vreme până când să dispară complet, spune sursa acestei informații explozive. Bătălia se încheie doar atunci când au dispărut complet de pe Pământ. Cele trei civilizații asistate de acele civilizații mai mici au pus în trecut în jurul Pământului o matrice care a avut un efect emoțional negativ asupra noastră și ne-a blocat libertatea. Aceasta a fost conectată cu o conștiința parazitară a celui care controla Pământul (Marduk) și care este acum panicat pentru că trebuie să părăsească Pământul. Această conștiință parazitară ne-a afectat și pe noi, oamenii (ceea ce, desigur,  explică foarte multe). 

Vechea matrice a fost neutralizată și demontată, ceea ce reprezintă o eliberare pentru noi, oamenii. Forțele pozitive încep să creeze acum pentru Pământ o matrice cinci dimensională în locul celei trei dimensionale care ajunge până în dimensiunea a opta. Întreaga infrastructură a extratereștrilor negativi din galaxia noastră a fost distrusă. Acest lucru a fost mult întârziat pentru că acum un ciclu de 50 de miliarde de cicluri terestre se apropie de sfârșit. Pământul este foarte important pentru că de aici va apărea o nouă civilizație cosmică care urmează să funcționeze ca tampon către civilizațiile negative. Din această cauză Pământul trebuie să fie independent și oamenii liberi.

Nota traducătoarei: Ca de obicei, luați doar ceea ce simțiți că rezonează cu voi. Dacă nu simțiți că rezonează cu voi, nu este pentru voi în acest moment și doar treceți mai departe. Mulțumesc.

      Traducere: Monica Poka

Articol preluat de pe site-ul:
https://www.thegroundcrew.com/ prin https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com

12 comentarii:

 1. Problemul cu astfel de ştiri este că nu sînt confirmate de alte surse, ceea ce face să-ţi aminteşti o celebră profeţie : la Vremea de Apoi mulţi profeţi mincinoşi vor fi !...Dincolo de asta sau dincoace de de scepticisme, poate că ceva-ceva o fi fiind adevărat !...Marius îţi mulţumesc şi ţine-ne la curent cu cele mai importante ştiri pe mai departe !

  RăspundețiȘtergere
 2. Slava Domnului! Sper efectul sa ajunga si in Romania, si la cotroceni!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Numele blogului de pe care ai preluat articolul se numeste " Dincolo de mine sunt eu". Nu chiar asa...Sunt eu indumnezeit. Depinde ce intelegem fiecare prin dincolo. Daca e vb doar despre mintea mea, dincolo de ea este tot minte. Mintea colectiva a grupului sau religiei, sistemului caruia ii apartin. Abia dupa ce iesi si din labirintul acela poti spune ca te regasesti pe tine. Vei constata ca esti de fapt tu, copilul.
  Despre vampiri...I-am studiat din toate unghiurile in grupurile de pe net. Sunt cei ce pretind ca sunt generosi dar sunt generosi doar cu vorba. Foarte multi...Deci, batalia mai dureaza, pentru ca proiectiile vampirilor de rang inalt pe pamant, printre noi, sunt foarte multe! Este si motivul pentru care multi dintre noi, cei ce am ales sa iesim din calatoria interioara in exterior, ajutand entitatile aflate in dificultate sa se vindece sufleteste, ne simtim adeseori secatuiti de energie cand alegem sa ajutam si pe internet. Internetul este plin de măști. Cand iti confectionezi o masca de altruist sau filantrop doar pentru ca doresti sa epatezi sau sa atragi spre tine naivi la cursuri, tot vampir esti. Pentru ca iti vei umple buzunarele cu bani castigati prin spalarea de creiere si vei primi si enegie de la cei atrasi in panza de păianjen.
  Disperati dupa lumina si energie, vampirii carora le spunem pedofili si pradatori sexuali devin si mai virulenti. De fapt, numarul vampirilor este urias pentru ca oamenii au fost reprogramati mental de diverși lideri spirituali, dar si de sistemul comercial ce ne vrea sclavii sistemului format din consumatori. De teama ca planeta devine nelocuibila din cauza poluarii si taierii padurilor, inclusiv lideri intunecati au inceput sa devina ecologisti. Numai ca...vor in continuare labele jegoase pe copii si pe femei determinate sa faca prostitutie.
  Asa ca...sa ne gandim bine fiecare pe care tabla de sah jucam vietile copiilor, femeilor si ale tuturor celor oprimati prin lumea aceasta. Multi dintre pradatorii sexuali poarta masti de ecologisti sau filantropi. Iar oamenii ii privesc ca pe Mesia, cand de fapt sunt pericol pentru copii!
  Păi...daca batalia Sus e castigata de cei ai Luminii, înseamnă ca vom vedea din ce in ce mai multe masti căzand. Si adormitii invatati sa gandeasca pozitiv si atat, vor trai o adevarata spaima vazand ce se ascundea in spatele Nirvanei construite prin vizualizari.
  Sunt nerabdatoare sa cada zidurile labirintului construit de cativa abili vampiri😁. Si aparentele luminoase.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mersi de articol,. Mi-ar place sa vad filmul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Există un film dde acest gen, tot despre o bătălie cu reptilienii, făcut de cei de la Galactis, este în blog, caută-l...

   Ștergere
 5. As vrea sa stiu pererea d-lui Marius, daca se poate .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...despre stirile din acest aricol, bineinteles, adevarul cuprins, comentarii proprii .

   Ștergere
  2. Eu cred că este adevărul, ținând cont de dezvăluirile din ultimul timp privind Programele Spațiale Secrete, informațiile lui D. Wilcock, Cobra și mulți alții, există mai multe alianțe ale civilizațiilor pozitive care ne ajută în prezent. Sunt milioane de nave camuflate în Sistemul nostru Solar și fiecare dintre aceste alianțe au planul lor, fără ei nu am fi avut nicio șansă...
   Dar trebuie specificat ceva important, ei nu au venit aici decât atunci când noi omenirea, conștiința ridicată vibrațional a omenirii a cerut ajutorul, iar implicarea noastră este mai mult decât necesară, ei nu o să intervină în forță ptr. a ne scăpa pe noi de rasele negative, decât dacă situația scapă de sub control și aceste rase negative încearcă să extermine omenirea sau planeta.
   Oricum eu cred că am trecut de punctul critic și totul este spre deznodământul final fericit pentru omenire, care va fi încununat cu Marea Dezvăluire și eliberarea tuturor tehnologiilor ascunse de noi până acum.
   De acolo prin eforturile si deschiderea noastră compasivă față de toate ființele de pe planetă vom reconstrui civilizația umană pe noi valori, vom renaște din cenușa întunericului ca un diamant.
   Așa să fie !

   Ștergere
 6. Nimic nou. Se bat de milioane si milioane de ani pentru putere si influenta in galaxie. Se creaza aliante se desfac, iar se creaza, exact cum este si pe pamint. Din cauza asta eu nu mai am incredere in nimeni din exterior, asa cum nu mai am incredere in politicienii de pe pamint.

  RăspundețiȘtergere
 7. Fii mai pe PĂMîNT cu picioarele,aici este vorba de DEZROBIRE,ce contează amănuntele(ALIANȚELE).DEZROBIREA este un efort cocertat cu o ȚINTĂ de atins.EXISTĂ UN PLAN DE LUPTĂ,DAR ŞI UN PLAN B,C,D....Este vorba de TINE,dar şi de NOI(TOȚI).GÂNDEŞTE POZITIV ! (Sursa:Puterea gândului -Swami Shivananda).

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.