marți, 29 octombrie 2019

Bătălia pentru Pământ și Omenire NU s-a încheiat Bătălia pentru Pământ nu s-a încheiat și nici nu se va încheia până când mai există și un singur om în care energia luptei mai există, chiar dacă aceasta este doar cât un bob de mazăre. Nimeni nu ne poate elibera de noi înșine. Nimeni nu poate decide în locul nostru că bătălia pentru Omenire s-a încheiat, iar atâta timp cât în Omenire mai există energia luptei, ea va exista și pe și în Pământ.
M-am întrebat de multe ori, pentru că astfel de bătălii se duc tot timpul într-un plan sau altul, de ce ele nu sunt dezvăluite omenirii la nivel de masă. În primul rând să nu creeze panică în rândul maselor care nu știu care este adevărata situație a Pământului și să-i lase omenirii spațiul necesar să se dezvolte, să crească și să înțeleagă care este rolul ei de fapt, în acest Univers al Creatorului.
Apoi, pentru că acest lucru i-ar ”fura” omenirii dreptul de a-și asuma răspunderea pentru ea însăși, de a crește și de a se dezvolta în direcția în care ea alege să meargă. Motive mai sunt multe, dar, după părerea mea, cel mai important este faptul că omenirea s-ar pune pe tânjală pentru că, după cum bine se vede, oamenii sunt foarte comozi, se complac în situații care deși nu-i avantajează și nu le sunt benefice, continuă să rămână în ele.

Ceea ce oamenii nu înțeleg este că NIMENI nu-i va salva de ei înșiși/ele însele, că această muncă de ”salvare” trebuie să o facă fiecare singur pentru sine. Credințele nu ți le poate schimba nimeni în afară de tine, obiceiurile nu pot fi dezvățate decât atunci când ești obligat să o faci, altfel recreezi aceleași condiții în care credințele și obiceiurile tale să se poată manifesta și de (prea) multe ori ele sunt asimilate cu ceea ce numim identitate națională. Uitați-vă la chinezii care au migrat în diferite părți ale lumii, cei de credință mahomedană și alții și alții, au renunțat cumva la obiceiurile și la credințele lor sau le-au luat cu ei pe acolo pe unde s-au dus și le-au mai și impus să fie acceptate? Nu este o dovadă destul de clară că, indiferent de loc, omul îl sfințește sau îl spurcă?

Putem, noi ca oameni, să salvăm un alt om de el însuși/ea însăși? Ne putem salva pe noi înșine de noi înșine? Și da și nu! Uitați-vă câți oameni mor de boli care ar putea să și le vindece singuri DACĂ ar schimba ceva în gândirea, în credințele, în comportamentul, în alimentația lor și totuși refuză să o facă? Aleargă la medici care să le dea pastile să se vindece și apoi să-și reia același mod de existență ca înainte. Până când Omenirea nu se schimbă ea însăși suficient de mult ca să fie posibil saltul într-o conștiință mai înalt vibrațională, vom rămâne cu toții în același iaz tulbure și nu vom găsi calea către lacul, marea, oceanul care ne sunt disponibile, dar care se află pe un nivel mai înalt vibrațional care ne este degeaba disponibil dacă nu-l putem atinge.    

Nu, nu ne va salva niciodată nimeni de noi înșine. Asta este treaba noastră și numai a noastră, a nimănui altcuiva. Pământul în schimb, a învățat cum să se ”salveze” singur și încearcă să ne învețe și pe noi acest lucru, dar noi nu ascultăm de nimeni și de nimic pentru că noi suntem buricul Universului. Când Mama Pământ va decide că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-și învăța copiii ce să facă, dar aceștia nu vor să asculte sau să învețe, se va scutura din nou și omenirea va deveni istorie sau nici măcar atât pentru că nu va avea cine să o mai scrie.
Nici o energie ”negativă” nu va părăsi acest plan al Pământului atâta timp cât este hrănită și alimentată de oameni și nici o energie ”pozitivă” nu va intra pentru că nimeni nu-i nebun să se întoarcă de unde a plecat cândva și să rămână din nou prins acolo. Voi v-ați întoarce la epoca de piatră? Dacă sunteți tentați să spuneți da, mai informați-vă de unde ar trebui să începeți.

Da, mi-aș dori și eu să vină un val care să spele ”cele rele”, dar ăsta cred că este deocamdată doar un vis care se destramă când ies pe stradă, merg la cumpărături, citesc articole și comentariile la ele pe rețele de socializare sau diferite bloguri, când aud ce promovează diferite televiziuni și ce se prezintă marilor mase de oameni, dar mai ales care sunt reacțiile lor. Este destul de greu pentru omul obișnuit și prins în ele să se distanțeze și să admită și alte puncte de vedere.
Da, se fac și pași înspre schimbare, dar în ritmul ăsta vor mai trece câteva mii de ani până când oamenii să-și dea seama că problema este în ei înșiși, nu în afara lor. Cu condiția, desigur, ca Mama Pământ să nu decidă că această civilizație a avut suficient de multe șanse să se auto-corecteze, dar le-a irosit pe toate.

Am scris acest articol ca o atenționare și o reamintire că, indiferent de ajutorul pe care l-am putea primi și îl primim, noi, omenirea, suntem cei care dăm tonul, facem muzica, o cântăm și o trăim/dansăm, nimeni altcineva. Și că această muzică trebuie să fie în armonie cu muzica Pământului și a Universului Creatorului. Sau, ”a fost odată ca niciodată o civilizație ....”

O zi minunată și plină de conștientizări vă doresc tuturor,


10 comentarii:

 1. Ce sa zic Mariuse... Atâta timp cât ei își permit să filmeze filme de acțiune în care își expun modul cum a spala creierul, și sunt filmate la CIA etc, dau apa la moara după ce ei au permis publicarea unor documente MK ultra...
  Normal că bătălia nu s.a terminat
  Îl lăudai pe Ceaușescu aici pe blog...dar el a băgat la închisoare sfinți și Putin e lăudat...și el a dat lovitura de stat în Ukraina cu mercenari din Moldova și din alte zone.
  Ce am văzut e că și profesorul de yoga Gregorian Bivolaru m.ai publica articole de la Benjamin bulfoard...dar mie îmi pare greu de crezut că congresmeni vor fi arestați, citeam zilele trecute că 80 de senatori au semnat pentru legalizarea marijuanei, dacă va fi legalizata intr.un fel că fi bine ...partea nasoala e că marijuana pe piata e modificată genetic iar ce de a 2 parte proasta ie că tineri sunt creduli și vor abuza de ea

  Numai bine...comentariu scris și de el și de echipa Treadstone!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 😂😂 Marius incearca sa faca slalom printre adevaruri. Cati oameni sunt, atatea adevaruri.
   Sunt multi ce suspina dupa comunism...Cei ce erau foarte saraci inainte de comunisti si copiii lor au reusit sa invețe carte. Altii sunt inspaimantati de amploarea dezastrului de dupa revolutie si ar vrea inapoi in siguranta coliviei.
   Oameni si oamenii...Fiecare suspina dupa ce-si imaginează el ca ar insemna fericirea.
   Iar fericirea pe pamant este trecatoare. Traim intr-un sistem imperfect unde am venit ca sa invatam. Daca am fi ramas in Paradis nu am fi învățat niciodata. Ar fi fost ca si cum puilor iesiti in incubator li s-ar pune filme si jocuri video despre realitatea din afara incubatorului.

   Ștergere
 2. "Ceea ce oamenii nu înțeleg este că NIMENI nu-i va salva de ei înșiși/ele însele, că această muncă de ”salvare” trebuie să o facă fiecare singur pentru sine". Text fundamental, pentru care citatul de mai sus este semnificativ. Să îl (re)citim de mai multe ori, sa ne intre bine printre sinapse!!!! Care salvator de sus, care Mesia, care extratereștri benefici, care câmpuri cosmice în care cică pământul a intrat și se va mântui lumea, care Apocalipsă? Da, ele se vor petrece NUMAI pentru cei care se salvează singuri, PUNCT! A, că pot exista clauze pentru unii și alții, care pot fi ajutați în ultimul moment, dacă și numai dacă o merită, asta e altceva. Dar NU există iluminare la grămadă, nu există democrație în trezire, milă sau iertare, așa că e cineva ”om fain” și să i se dea o șansă. Șanse am primit și mai primim cu toții, dar în niciun caz pe măsură umană ci pe cea divină...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ai priceput? Nu dupa iluminare trebuie sa alergi. Ci dupa Mântuire. Asta trebuie cerut. Iesirea din karma.
   Si vei avea marea surpriza sa vezi o țărancă analfabetă scapand pentru ca a crezut in modul cel mai simplu si sa pice oameni ajunsi sus in cunoastere. Dar care si-au facut idoli din dorinta de a se ilumina, sau de a dobandi multe cunostinte. Orice pui intre tine si Dumnezeu te impiedica de a ajunge " in Dumnezeu". Nu o sa spun " la Dumnezeu" pentru ca ar fi ca si cum L-as transforma imaginar pe Dumnezeu intr-un punct sau in orice forma limiata. Si nu este limitat. Doar mintea omeneasca este limitată. Țăranca simplă a invatat sa se supuna in toate situatiile. Nu cracneste cand statul sau chiar biserica o fura. Ea va merge Sus, pentru ca a crezut copilareste, cei ce au furat-o in numele Lui Dumnezeu vor cădea.

   Ștergere
 3. Salut dragilor. Vreau să vă spun că Eu trăiesc în momentul asta efectul Mandela în legatura cu artistul Mihai Constantinescu.... eu știu că a murit acum 3 luni și citesc astăzi in presă și aflu că de fapt azi a murit. Ați pațit și voi la fel???

  PS: Dumnezeu să-l odihnească în pace.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mariuse trăiască specia anunaki
  https://divxfilmeonline.org/treadstone-sezonul-1-episodul-3/

  RăspundețiȘtergere
 5. Valdemare,dar tu nu ai înțeles UNITATEA !...


  "ACOLO UNDE SUNT DOI ÎN NUMELE MEU,ACOLO SUNT ŞI EU! " Iisus Hristos.
  Iisus a venit cu o navă spațială ( deci : EXTRATERESTRU), a fost întrupat în pântece şi cu ajutorul tenologiei de pe navă a vindecat(făcută MINUNI). Uneori,când la ciungi le reconstruia de la 0 piciorul( vezi tehnologia dosită PAT DE VINDECARE),îl refăcea cu tot cu sanda,sau la jucăriile copiilor materializa roțile sau alte părți componente lipsă.

  Aşa că este valabil SĂ SALVĂM PE CINEVA DE LA MOARTE,dar si ca NOI SĂ FIM SALVAȚI DE CEVA SAU CINEVA.Este normal ca în pericol dac-am fi în imensitatea spațiului şi am striga :AJUTOR!!!,şi un extraterestru benefic ne-ar auzi de la capătul Cosmosului şi ar decide să ne salveze de bună seamă că ar apărea dintr-o GAURĂ DE VIERME într'u salvarea noastră,şi pentru că experimentăm DUALITATEA,este valabil că GRADUL NOSTRU DE MERITOŞENIE NE SALVEAZĂ.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu are cine sa te audă, doar cu sataniștii se poate lucra în macrocosmosul asta...asta că să.i facem în ciuda lui Marius și alți oameni.

   Ștergere
 6. Acest articol este primul citit cu o notă generală pesimistă şi consider că am studiat 50% cel puțin dintre articolele BUREBISTA 2012 şi NOUL UNIVERS CHRISTALIN insemnând subiecte ca : exratereştri,situația reală cu Pămîntul dincolo de MINCIUNA MEDIATICĂ,astrologie şi astronomie la zi,învățături spirituale ,dezvăluiri,acesta făcând o notă clar discordantă.

  RăspundețiȘtergere
 7. https://realitateposibila.blogspot.com/2019/10/pk-manipularea-et-inaltarii-umane.html?m=1

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.