joi, 10 octombrie 2019

Actualizare Ben Fulford (08 Oct. 2019) – Militarii împotriva Cabalei


  De vreo 2-3 săptămâni nu am mai publicat actualizările lui Ben, pe care poate știți, le face săptămânal, am lăsat cu bună știință ca evenimentele să se adune, pentru a avea o imagine a ceea ce se întâmplă în lume, dar mai ales în SUA.


Statele Unite se îndreaptă către un război civil sau o revoluție totală, întrucât armata americană a mobilizat acum trupele și unitățile de rezervă „pentru a doborî Statul Profund”, spun sursele Pentagonului.

Cu 125.000 de rechizitorii, multe deschise, ceea ce ar constitui o revoluție sângeroasă de octombrie sau o surpriză de octombrie înainte de vacanța satanică de Halloween.”
Ei notează că „Melania Trump a purtat roșu la 1 octombrie pentru a semnifica Octombrie Roșu pentru un nou an fiscal (la 30 sept. s-a încheiat anul fiscal american, data la care trebuia achitată datoria, ceea ce nu s-a întâmplat, n.b.) în timp ce militarii mobilizează trupele pentru apărarea lui Trump”.


Ordinul autorizează pușcașii marini și alte unități militare americane să ia măsuri în interiorul SUA dacă „un guvernator solicită asistență federală pentru a răspunde la un dezastru sau urgență majoră” sau „atunci când este dirijat de președinte” sau în urma „unei solicitări de forțe (RFF) din partea Comandantului Combatant responsabil. " Ordinul mai stipulează: „Marinarii din rezervă sub comandă vor executa ordine ... pentru a răspunde amenințărilor din Patrie”.

Surse multiple, inclusiv dr. Steve Pieczenik (care a servit ca adjunct secretar de stat sub Henry Kissinger, Cyrus Vance și James Baker) confirmă faptul că mobilizarea este ca răspuns la o tentativă de lovitură de stat a CIA condusă de directorul CIA Gina Haspel împotriva președintelui american Donald Trump. Dr. Pieczenik este fiul supraviețuitorilor Holocaustului și a asigurat vina pe evreii nazisti ca fiind implicați în uciderea în masă a propriilor lor oameni : https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=132599

Gina Haspel
Surse CIA confirmă faptul că Haspel este „o rudă de sânge a clanului Rockefeller (Clinton, Zuckerberg etc.).” Mai mult, sursele afirmă că Haspel „a fost responsabilă deCat’s Eye”, primul loc secret pentru interogarea presupusilor teroriști, creat în Thailanda. De asemenea, a condus un loc secret la închisoarea din Golful Guantanamo după 11 septembrie, la solicitarea lui GW Bush / Dick Cheney. (Acesta a fost complet în afara cărților). A călătorit între Thailanda și Cuba. După misiunea din Thailanda, a fost numită șef de stație al biroului CIA London. Ea supraveghează complotul pentru a-l înlătura pe Trump, dar acționează la ordinul dealerilor săi. Gina Haspel nu este numele ei adevărat.
Haspel a intrat în acțiune și a declanșat situația de urgență după ce Trump l-a demis pe președintele Consiliului de Securitate Națională, John Bolton și i-a demontat pe cei cinci editorialiști. Celălalt declanșator principal al situației de urgență este acela că „Wall Street este atacat”, au spus surse din Pentagon. În special, acesta afirmă: „JP Morgan este urmărită în justiție ca organizație criminală în cadrul RICO pentru trafic de droguri, fraudă, finanțare a terorismului, încălcări de sancțiuni și alte acuzații.” Un atac asupra lui JP Morgan este desigur un atac asupra clanului Bush nazist. Goldman Sachs, „care este un vampir al Rockefellerilor care sug sânge”, este de asemenea eliminat pentru implicarea sa în scandalul 1MDB din Malaezia, au spus sursele. Desigur, acest scandal îi leagă de incidentul cu uciderea în masă al zborului aerian malaezian 370/17.

Multe alte mega-bănci sunt, de asemenea, cercetate ca organizații criminale din Europa și SUA. Cea mai importantă dintre aceste investigații a implicat raiduri ale poliției Vaticanului pentru a obține „documente și dispozitive electronice de la anumite departamente ale Diviziei I a Secretariatului de Stat și Autorității de Informații Financiare de Stat”, referindu-se la reclamații cu privire la „Institutul de lucrări religioase [ Banca Vaticanului] și biroul auditorului în legătură cu tranzacțiile financiare de-a lungul timpului ”, se arată într-un comunicat de presă de la Vatican : http://press.vatican.va/content/salastampa/en/bollettino/pubblico/2019/10/01/191001c.html

Acest lucru este uriaș, deoarece Banca Vaticanului este locul în care se țin conturile din corupție a sute de așa-numiți lideri mondiali. Atacurile au fost parțial în legătură cu solicitările lui Trump pentru a afla cine a finanțat felurita „vânătoare de vrăjitoare” împotriva sa. Cu toate acestea, sursele francmasonice ale Lojei P2 de la Vatican spun că ,,se opun „religiei lui Trump” și vor lupta împotriva „grupului Kushner [ginerele lui Trump - Jared] și a scopurilor lor asupra puterii mondiale”. P2 spun că vor „o lume federată , nu o lume a fundamentalismului religios la putere. ”
În strânsă legătură cu aceste raiduri este o luptă care se desfășoară în Elveția pentru controlul rezervelor de aur din lume și prin urmare, controlul asupra noului sistem financiar susținut de aur, astfel realizându-se controlul asupra lumii. Multe despre acest război sunt dezvăluite în acest nou „videoclip Neil Keenan” realizat de oamenii care l-au ucis pe adevăratul Keenan : https://www.youtube.com/watch?v=y8_uQqq_IoM

Surse CIA din Asia de Sud-Est au furnizat următoarea analiză:

Videoclipul a fost realizat acum o lună în timpul cursei de Formula 1 de la Singapore, în perioada 19-22 septembrie. Urmărește videoclipul cu atenție și vei vedea că are o tumoră mare sau? pe brațul drept pe care îl acoperă pentru o porțiune din prezentare și dinții lui sunt diferiți de originalul Neil Keenan. Legătura sa în Indonezia este Sri Mulyani Indrawati, ministrul Finanțelor din Indonezia. Are un trecut foarte interesant. Ea a trebuit să părăsească Indonezia din cauza scandalului de la Century Bank, în 2008. Au lipsit 1 miliard USD și se presupune că a intrat în campania de realegere a președintelui Susilo Bambang Yudhoyono. A devenit unul dintre cei trei directori generali ai Băncii Mondiale, în mai 2010, timp de 6 ani, primind instruire specială de către cabala sionistă, apoi a fost trimisă înapoi în Indonezia pentru a conduce finanțele țării pentru administratorii ei, în calitate de ministru al Finanțelor. Ea a fost numită de președintele Joko Widodo (Jokowi) în 2016. Iată câteva dintre mișcările sale evidente în beneficiul cabalei sioniste în funcția de ministru al Finanțelor.” https://www.thejakartapost.com/news/2019/03/18/indonesians-who-hide-assets-abroad-face-punishment.html ;

,, Sri Mulyani Indrawati se află în mod regulat în știrile din Indonezia, despre tot binele pe care se presupune că îl face pentru țară. Este 100% agent al cabalei. Misiunea ei principală este acum să ajute UBS și cabala sionistă, care controlează banca, în achiziționarea aurului stocat în buncărele din diverse locații din Indonezia. Cel mai mare buncăr este situat în Jakarta. Aceasta este o ultimă tentativă de a obține aurul de care au nevoie pentru a-și menține sistemul bancar petrodolar de la prăbușire. Neil Keenan menționează banca UBS din Elveția. După cum știți, aceștia au încheiat acordul inițial cu președintele „Bung” Soekarno în Acordul Green Hilton semnat la Geneva în 1963. O parte din aur a fost mutat fizic în Elveția, în timp ce cea mai mare parte a rămas în Indonezia păstrată în buncăre.”

„Știu, de fapt, că atunci când Megawati Sukarnoputri a fost președinte al Indoneziei din 2001-2004, ea a mers personal la UBS Bank din Zurich cu gărzile sale de corp și documentele corespunzătoare care arătau deținătorul său succesoral de zeci de mii de tone de Aur. Echipa specială de securitate / juridică a băncii i-a spus că nu va primi nimic de la UBS și dacă va încerca să obțină Aurul pe cale legală prin intermediul instanței internaționale de la Haga, va fi eliminată. Aceasta arată puterea UBS și a celor care se află cu adevărat în spatele băncii - cabala sionistă. Conexiunea Sri Mulyani Indrawati ne arată pentru cine lucrează Neil Keenan. ”

Pentru a înțelege mai multe despre acest subiect, citiți articolele de la categoria ,,Neil Keenan” din blog.

Pe baza acestei informații și a altor informații, dacă armata americană dorește să câștige războiul civil, trebuie să-l vizeze pe șeful caracatiței, care este în Elveția. Amenințând nuclear Basel, Zurich și Zug, Elveția, cu excepția cazului în care returnează aurul proprietarilor săi de drept, atunci victoria va fi a ta.
Un alt lucru de care trebuie să fie conștienți militarii americani este cât de mult clanul Rockefeller și colegii lor khazari au supt China. Surse ale societății secrete chineze spun că li s-a promis un „Statele Unite ale Chinei” care ar include Japonia și Asia de Sud-Est dacă „Hillary Rockefeller” ar fi aleasă. Acesta este motivul real pentru care, după cum a replicat Trump recent, Joe Biden „somnoros” a obținut 1,5 miliarde de dolari din China, în ciuda lipsei de experiență și fără un motiv aparent. Nu există NICIUN MOD ca acestea să poată fi tranzacții legitime.

Surse ale societății secrete asiatice au explicat, de asemenea, că înmânarea bruscă a 100 de miliarde de dolari către fiul lui Masayoshi de la Softbank a fost, de asemenea, o mișcare a oamenilor petrodolarilor pentru a suge China. Așadar, surse de miliarde de petrodolari pentru el a fost o modalitate bună de a favoriza asiaticii, spun sursele. Punerea lui în funcție la Musashi Engineering are scopul de a fura alegerile japoneze care a fost o altă mișcare inteligentă a lui Rockefeller la coarda din China, spun surse de informații militare japoneze. Armata americană ar putea considera o alianță de conveniență cu francezii Rothschild împotriva dușmanului lor comun, Rockefellerii, potrivit surselor asiatice. Ei spun că CEO-ul Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat pentru acuzații de deturnare, ordonate de Rockefelleri și că, în răzbunare, Rothschildzii l-au ucis recent pe Jay Rockefeller. Cu toate acestea, nu am putut confirma acest lucru și nu a fost făcut niciun anunț public despre moartea lui Jay Rockefeller. Oricum, în timp ce Fiul este unul dintre cei mai inteligenți oameni pe care i-am cunoscut vreodată, nici măcar nu este în stare să spele eficient acei petrodolari într-o activitate economică reală, așa cum arată evenimentele recente.

Între timp, în Arabia Saudită, coloana vertebrală a petrodolarului, surse din Pentagon notează că: „Cu rezerve epuizate în provincia estică Shia și fără apărare împotriva rachetelor și dronelor, evaluarea Aramco saudită nu poate fi mai mica de aproape 1 trilion de dolari.” Mai mult, spun ei, Viitorul „Davos în deșert poate fi boicotat din nou, deoarece [conducătorul marionetă] Mohammed bin Salman nu poate garanta securitatea participanților.”
Traducere: „Încetează să mai sprijini petrodolarul cabalei și controlorii săi fanatici, mesianici sau te vom bombarda și te vom aduce înapoi în epoca pietrei.

De asemenea, Israelul începe să se trezească la faptul că au fost înșelați de fanatici. Săptămâna trecută, fostul șef al armatei israeliene, Yair Golan, s-a alăturat rândurilor evreilor care se trezesc la fanaticii periculoși care se ascund în mijlocul lor, avertizând că „Trebuie să fim atenți, foarte atenți, pentru că printre noi există radicali cu o perspectivă mesianică care vor folosi democrația israeliană.” El a avertizat că Israelul ar putea înfrunta aceeași soartă ca Germania nazistă : https://www.alaraby.co.uk/english/news/2019/10/3/former-israeli-general-compares-israel-to-nazi-germany

Poporul francez se trezește și el. Chiar dacă presa ignoră revoluția care se desfășoară acolo, ignorarea realității nu o face să dispară. Săptămâna trecută, poliția franceză a organizat o manifestație masivă spunând că este neplătită, suprasolicitată și că pierd capacitatea de a opri mișcarea vestelor galbene de 48 de săptămâni : https://www.zerohedge.com/political/french-police-stage-massive-anger-march-over-working-conditions-low-morale-and-suicide

Ca o notă finală, auzim de la MI6 că regina este sub presiune extraordinară de către cabală pentru a opri Brexitul. Cu toate acestea, Majestatea Sa știe că oamenii au votat pentru Brexit și la sfârșitul zilei, este slujitorul poporului ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.