duminică, 22 septembrie 2019

Universul este conectat - Nassim Haramein (video)


 De mult nu am mai publicat un material despre Nassim Haramein sau ,,Noul Einstein” cum este supranumit, care printr-un limbaj comun, ne face să înțelegem cum a fost creat Universul, conexiunile și legile infailibile care stau la baza lui și a vieții în general. Fizician de excepție, lucrând cu o matematiciană de geniu, a reușit să transpună în formule matematice toată această teorie a sa, cu care desigur, fizicienii de top nu prea sunt de acord. Dar toate ideile pe care le prezintă sunt cât se poate de logice și clare...
Pentru a urmări și celelalte conferințe, interviuri video, etc. cu Nassim Haramein intrați la categoria ,,Nassim Haramein” din blog.
      

4 comentarii:

 1. Da. Il stiu am vazut filme pe youtube cu el. Greg Bradden, Bruce Lipton, John Hagelin, Joe Spinoza, plus altii. Totul este conectat. Pentru ca totul porneste din energia de la punctul zero, sau energia intunecata, energia infinita, free-energy. Deci noi (spiritele noastre care au fost create inaintea materiei)de fapt provenim din intuneric.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba îți dau Nr meu de telefon sa facem rahatul praf 0769666007. Mahacutrul

   Ștergere
 2. Da...ceea ce inseamna ca suntem interconectati si cu padurea, si cu apele, si cu animalele, si cu ceilalti oameni. Adica, ajungem la aceeasi concluzie pe care o tot repet de amar de ani de cand vb cu surzii: daca omul nu trece la treaba ca sa repare dezastrul pe care nici padurea si nici animalele nu l-au facut, va fi respins din TOT ca un virus periculos. Ca un vampir energetic.
  Iar repararea nu se face prin meditatii in grup. Si nici prin vizualizari. Stiu ca unora le place sa creada ca lucrurile se realizeaza prin hocus pocus, dar nu e asa...E o poveste vanduta bine un timp. Unii au dat bani multi pe la cursuri😁
  Nu-mi vine sa cred ca politicienii nostri au luat-o de la cap cu afisele electorale pe toate gardurile! Ca sunt taiate padurile pentru asa ceva...Ca si numarul urias de foi din facturile supradimensionate ce ne vin in cutia poștală! Nu-mi vine sa cred ca nu s-au prins ca efectul chipurilor lor ranjitoare din afise are un efect invers: de suprasaturare! Ne intra in ganduri, in vise si intimitate. Prin TV si pe toate caile. Nu stiu ce simtiti voi, dar la mine nu merg manipularile. Imi vine doar sa vomit si sa fug de pe pamant. In alt univers unde minciuna nu are acces.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu îți înțeleg nemulțumirile din această lume, din comentariile de ceva vreme...dar totuși înceracă să comentezi la subiectul articolului. Înțeleg că ai nemulțumiri și frustrări din tot felul de cursuri ce le-ai urmat, poate de-asta și le ai. Poate n-ai avut o bază spirituală și tot ce ți s-a predat a fost la foc automat.
   Ce blamezi tu că Reiki, Yoga și multe altele sunt spălare pe creier este fals. Astea sunt științe spirituale care și-au demonstrat eficiența de mii de ani. Meditația în masă făcută la unison chiar are efect, demonstrat științific.
   Ceea ce susții vis-a-vis de pădure, animale, ecologie, etc. cred că toții suntem de acord cu protejarea, dar de aici până la orice comentariu să vb. despre asta este deja prea mult. Ca și cum ai arunca cu pietre în alții cu ură și ei nici nu știu de ce.
   În Univers există echilibru în toate și apropo...totul ne este dat pentru evoluție. Planeta orice am face noi, se reechilibrează, la nivel macrouniversal este autoreglare, ce contează este într-adevăr atitudinea noastră ca ființe conștiente și contează în plan individual. Și contează foarte mult ființa umană și relațiile între noi. Ar trebui să fie iubire, ori unde este iubire ta față de semeni, indiferent de nivelul fiecăruia de evoluție?
   Dacă nu-ți convine aici, acum, pleacă....cine te reține..??!!
   Pace ție !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.