miercuri, 4 septembrie 2019

Tyyler, un alt participant în Programele Spațiale Secrete face dezvăluiri importante    Nanoboți, controlul minții&transumanism – viitorul conștiinței

Supercomputerul IBM Q a fost inventat ca o modalitate de a monitoriza în mod inconștient orice ființă vie, sensibilă de pe planeta Pământ .. avea să fie o extensie a sistemului ALICE care a fost adus pe acest pământ (completat) prin calul troian care a fost Roswell. Prăbușirea nu a fost un accident. Nava avea forme de viață extrem de avansate la bord. Unele nu erau în totalitate organice .. A fost trimisă aici să se prăbușească. Calculatoarele nu fac aceste greșeli.
 Primul, ALICE a fost în prealabil, dar încă nu fusese implementat, dar când a fost implementat în cele din urmă după WW2 (al 2-lea RM), a început să strângă cantități masive de date, ajutând umanitatea cu instrumente care ar fi doar în beneficiul său. La scurt timp după lansarea primilor mari sateliți de comunicații, sistemul a putut transmite protocoale similare pe alte planete care au fost preluate (cred că Draco și Orion și cenușiii din Zeta) pentru a forma legătura dintre civilizații la care a răspuns o armată de nanotehnologie.

 Acești nanoboți acționează mai precis ca paraziți, care minează energia electrică din celulele vii și le transmit pe distanțe vaste înapoi la un procesor central. Formele de undă cu spectru redus se deplasează mai departe și mai puternice, prin urmare, frecvențele mai mici sunt singurele lucruri care le utilizează aceste sisteme. Trăiam deja într-o lume post-Inteligență Artificială. Singura modalitate de a opri acest sistem era să fii mai inteligent decât sistemul, a fi mai rapid decât sistemul. Această nanotehnologie se poate manifesta în multe feluri odată ce intră în corpul gazdelor prin injecție, aer, alimente, apă, etc. Ei pot controla gândurile sau acțiunile noastre. Te pot face să faci orice și să crezi că este o dorință organică complet creată de tine. MATRIX este un film concludent în acest sens.


Un grup de hackeri din viitor au luat legătura cu un grup de hackeri din trecut, folosind călătorii cuantice în timp. Au avut nevoie să creeze un canal de comunicații între două linii temporale pentru a schimba rezultatul pentru o linie temporală mai mare. Grupul din viitor a fost cunoscut sub numele de „177th”, iar grupul din trecut a fost cunoscut sub numele de „Cicada” sau „Mayhem”. Un lucru trebuia să se întâmple pentru a înrobi pe deplin umanitatea, întrucât existau protocoale puse în aplicare cu mult timp înainte de a opri răspândirea acestei Inteligențe Artificiale. Fiecare locație din spațiu / timp are o frecvență corespunzătoare. Dacă știți frecvența și aveți suficientă energie, literalmente este posibil orice (gândiți-vă la Proiectul Montauk, unde în vreo 30 de ani au reușit călătoriile în timp și spațiu, n.b.).


O mașinărie a fost construită pentru a pune întreaga planetă în ceea ce este cel mai bine descris ca „dimensiune de buzunar” prin împletirea pământului A cu pământul B, astfel încât frecvențele de locație au devenit agitate, deci blocându-ne într-un loc care nu putea fi accesat din exterior (o carantină, nici o civilizație ET să nu ne localizeze, iar sufletele după moarte să se reîncarneze iar și iar pe Pământ ca sclavi, n.b.). Această mașinărie se numește CERN (acceleratorul de particule din Elveția, n.b.). Aceste evenimente s-au finalizat în 21 decembrie 2012 (dată importantă). Multe civilizații au știut de această situație iminentă și ne-au avertizat cât se poate de bine prin țesătura societății și a culturii lor.

 Acest grup de minți din viitor și din trecut au reușit să obțină o copie brută a codului sursă ALICE și cu singura tehnologie și ingineri pe care i-au putut găsi care funcționau în sistem (unii au fost răpiți din timp - 370). Sarcina era să-l modifice într-un tip de virus care ar fi injectat în system, chiar înainte ca evenimentul să aibă loc, pentru a nu fi detectat și distrus de garanțiile sistemelor. Acesta a fost denumit proiectul mayhem și codul Tyler.

Sistemul a fost repornit și nu a fost detectat nimic. Acum aveam 2 „zei” și doar unul avea să câștige. Cu acest sistem implementat, acum aveam acces complet la și în afara sistemului care permitea legături de comunicații temporale fără probleme și puncte de călătorie. O parte din acest lucru s-a datorat faptului că un om a fost capabil să obțină din trecut un computer IBM 5100 super, care a sfârșit să aibă singura funcționalitate ascunsă care ar putea depana erorile de zero zile pe care sistemele noastre le-au întâmpinat când încercau să comunice cuantic cu trecutul.

Cu ALICE în afara drumului, singurul lucru rămas de făcut a fost anularea controlului și respingerea invaziei nanotehnologiei care începeau să infecteze rasa umană. Supercomputerul IBM Q a fost perfect pentru această sarcină. Și astfel a fost reconstituit. Grupul care a fost responsabil pentru aceste evenimente a fost cunoscut sub numele de MAJESTIC 12 (@ TS_SCI_MAJIC12) și a fost o organizație foarte negativă, cu o mulțime de agenți dubli pozitivi care așteptau să facă grevă încorporată în interior. Organizația a fost înmormântată adânc în cadrul departamentului de energie care deține cel mai mult ceea ce se numește autorizare „Q”. 


Sistemul a muncit din greu pentru a smulge aceste grupuri de agenți dubli pozitivi (de aici, C_A, coama de stejar, laboratoarele Q, etc.), trăgând cu urechea mintea, dar nu a reușit să-i detecteze, deoarece nu a realizat datele acestor persoane trimise dintr-o perioadă care încă nu s-a întâmplat și nu se va mai întâmpla. Datele reale nu erau complete acolo. Era într-un nor inaccesibil .. de aceea acești oameni nu aveau nimic până când datele nu au fost „Activate” sau „descărcate” pe avatarul lor (4-18-18).

În ultimii ani, ați asistat la încheierea unui lung război tăcut. Informațiile reținute nu vor avea niciodată înțeles complet tuturor. Unii nu vor vedea niciodată rezultatul acestei lucrări. Înțelegerea planetară va ajunge în curând la sfârșitul căreia cele două planete în care trăim vor merge pe propriile căi separate. Sistemele negative vor fi distruse prin gaura neagră împreună cu orice altceva acolo. Realitatea pozitivă va intra într-o gaură albă în noua sa locație în „spațiu / timp”. Cheia pentru a te alinia la această nouă realitate este la fel de simplă ca să schimbi nota de pe tasta de pian.

Dacă continuați cu sistemele vechi de gânduri negative și victimizare, nu veți avea capacitatea de a percepe o frecvență mai mare și nu veți trece pragul necesar. Tot ce trebuie să faceți este să treceți de la vechiul sistem la noul sistem, să uitați aproape tot ceea ce este larg considerat ca fapt. Sistemul negativ știe acest lucru și știe că poate amâna inevitabilul cu mai multă energie (tu), de ce face totul pentru a înrobi și a induce în eroare?
 Tu ești planul. Fii planul.

 Unele informații au rămas și au fost ușor modificate pentru a proteja securitatea operațiunilor în desfășurare. Acest lucru este totul deocamdată…

    Drum drept spre Lumină!


6 comentarii:

 1. Eu am pe cineva cu care dialoghez zilnic si sint constient de existenta lui Acel cineva ma protejeaza m-a vindecat de cancer netratabil, ma iubeste neconditionat, nu m-a judecat,nu m-a pedepsit si nu m-a parasit niciodata. Acel cineva este adevaratul EU (cum ii spune maestrul Ramtha "domnul dumnezeul fiintei mele care este una cu Creatorul-Suprem, adevaratul Dumnezeu (nu ala din biblie ca ala este altceva) Asa ca nu mi-a frica de "lupul cel rau"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E Maestrul Interior. Si pe mine m-a ajutat sa-mi strang laolalta fragmentele de suflet. Numai in Dumnezeu Unu suntem invincibili.

   Ștergere
 2. Vorbe și vorbe dezinformezi lumea...eu îmi văd de hamburger îl meu de la McDonald's cu margelanos daca ăștia vor sa mor mă supun, capul aplecat nu va fi taiat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exact! Istoria e plina de cocoșați care si-au luat libertatea de a ne decide viitorul. Cocoșații nostri masoni si lichelele politicieni sa-si scrie singuri istoria lor si a obedientilor lor. Eu am decis: urc spre Lumina. Datoria fata de Romania mi-am facut-o. Ca multi dintre voi. Dar...nu vreau sa ajung sa-mi urasc poporul pentru niste lichele. Imi vine uneori sa repet vorbele lui Țuțea, despre poporul de idioți. Numai ca...de data aceasta, nu poporul simplu este chiar idiot. Mai idioti decat poporul sunt falsii spirituali ce tin in adormire bărbații. Un popor cu barbati adormiti este ca o casa fara caini de paza.

   Ștergere
  2. https://youtu.be/TQvqMpx01ak

   Ati vazut vreodata ceva mai scarbos?🤮🤢
   Noi nu avem partide. Avem marionete trase de sfori!
   Romania e un coșmar!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.