sâmbătă, 7 septembrie 2019

Tulsi Gabbard candidează la președinția SUA – Statul Profund ar trebui să fie îngrijorat Tulsi Gabbard, congresmenă și veterană de război din Irak, care de-a lungul anilor a dat atacuri de cord neoconilor și mașinii de război, candidează pentru președinte în 2020. Evident, aceasta nu este o poziție confortabilă pentru Statul Profund și neoconi, oamenii care au cheltuit trilioane și trilioane de dolari din taxe în Orientul Mijlociu distrugând vieți și mijloace de trai. De ce? 
Gabbard ne spune exact: „Există o mulțime de motive pentru care am luat această decizie. Sunt foarte multe provocări cu care se confruntă poporul american care mă preocupă și pe care vreau să ajut să fie rezolvate. Există o problemă principală care este esențială pentru restul și aceasta este problema războiului și a păcii. Aștept cu nerăbdare să pot intra în acest lucru și să vorbesc despre asta în profunzime atunci când facem anunțul nostru. ”

Recordul lui Gabbard indică însă că nu cumpără narațiunea israeliană. A stat cu Assad (de vorbă) când era incorect din punct de vedere politic. Ea a declarat lui Trump cu claritate că trebuie să înceteze să fie „curva Arabiei Saudite”. Se poate susține cu ușurință că Gabbard luptă pentru americanii decenți de mulți ani. Gabbard a văzut evident efectele dezastruoase ale războiului din Irak, care a produs sodomie la Abu Ghraib
Ea a susținut că, rezistând „războaielor de intervenție ale SUA”, ea și alți reprezentanți „dau voce milioanelor de americani ... inclusiv colegilor mei veterani, care doresc cu disperare să pună capăt războiului ilegal, contraproductiv al țării noastre ...Gabbard a declarat din nou: ,,De prea multe ori am găsit, de-a lungul istoriei țării noastre, că avem oameni în poziții de putere care fac comentarii ofensate despre trimiterea a câteva mii de trupe aici, cincizeci de mii acolo, o sută de mii acolo, intervenind militar aici sau începerea unui război acolo - fără să înțeleagă sau să aprecieze costul războiului. Dacă trupele noastre sunt trimise să lupte pentru un război, aceasta trebuie să fie ultima opțiune. Nu prima…

Tulsi Gabbard congresman
Gabbard i-a spus odată șefului Donald Trump, să ignore în mod special „ritmurile de război pe care le-au creat neoconii”. Apelând în mod specific Neoconii, Gabbard a atacat inexorabil Mafia Khazară, care este în esență o mișcare ideologică. Gabbard a atacat, de asemenea, indirect regimul israelian, care, probabil, folosește Pentagonul ca un fel de sediu militar. Nu este de mirare că Neoconii înșiși au conspirat împotriva lui Gabbard. Neoconul înflăcărat, Bill Kristol a răspuns poziției anti-război a lui Gabbard, spunând că oamenii ca ea „fac un pustiu și îi spun pace”. Gabbard prinde neoconii și curățătorii etnici din Orientul Mijlociu de bile de ani buni. 

I-a tăiat în bucăți spunând:
De zeci de ani, Congresul și-a cedat responsabilitatea constituțională de a decide dacă va declara sau nu război, președintelui. Drept urmare, ne-am aflat într-o stare de război perpetuu, fără o declarație de război de către Congres și fără contribuții din partea poporului American”.
Încă din 11 septembrie, țara noastră a cheltuit trilioane de dolari pentru războaiele de schimbare a regimului intervenționist, costând viața multor americani, afectând veteranii noștri și provocând oamenii din comunitățile noastre să lupte și să sufere din cauza lipsei de resurse… Rezoluția noastră bipartidă își propune să pună capăt războaielor prezidențiale și să răspundă Congresului, astfel încât își face treaba în luarea deciziei serioase și costisitoare cu privire la trimiterea sau nu a fiilor și fiicelor nației noastre la război ...”

Când Trump, regimul israelian, mașina de război și Statul Profund strigau în unanimitate pentru o invazie a Siriei, Gabbard era în prima linie împărțindu-i pe acești oameni. 
Ea a spus atunci: „Cine ar suferi cel mai mult? Poporul sirian, care se roagă să fie lăsat singur, pentru a putea încerca să-și reconstruiască țara. Când am vizitat Siria, oamenii mi-au împărtășit disperarea lor, cerându-mi să le transmit mesajul lor poporului american: „Nu cerșim pentru banii voștri sau pentru ajutorul vostru. Pur și simplu vă rugăm să încetați să sprijiniți teroriștii care ne distrug țara. Vă rugăm să ne lăsați să trăim în pace! "Un atac al SUA va crește probabilitatea de a suferi mai multe victime, vătămări și suferințe ale trupelor americane și va irosi miliarde de dolari mai mulți bani ai contribuabililor, care ar putea fi folosiți în schimb pentru a îmbunătăți viața poporului american."

Curajoasă femeie ! Oare în România se găsește un bărbat (nu o femeie) care ar fi măcar 1/3 din ce este această femeie??... Dar cum am intrat în Era Zeiței, mă gândesc că tot femeile vor salva România (nu mă refer în niciun caz la Veorica).

Tulsi Gabbard a lansat recent un nou atac asupra agenților Noii Ordini Mondiale și a curățătorilor etnici din Orientul Mijlociu și se poate vedea de ce sunt supărați pe ea. 
Ea a spus: „Trebuie să ne ridicăm împotriva politicienilor puternici din ambele partide care stau în turnurile lor de fildeș, gândindu-se la noi războaie pe salariu, locuri noi pentru a muri oamenii, risipind trilioane de dolari ai contribuabililor și sute de mii de vieți și subminând economia noastră, securitatea noastră și distrugerea clasei noastre de mijloc. ”

Gabbard este suficient de inteligentă pentru a realiza că calea Neoconilor duce la moarte, haos și distrugere. Știe că practic nimic bun nu a ieșit din narațiunea israeliană din Orientul Mijlociu - o narațiune care a adus America în pragul prăbușirii în Orientul Mijlociu. Prin urmare, ea solicită o întoarcere în U. Ea spune că primul pas pentru schimbare este „…să se ridice în fața politicienilor puternici din ambele părț care își iau ordinele de la Neoconi și mașina de război. Acestor oameni nu le pasă de tine, de mine, de americanii obișnuiți, de oamenii din Orientul Mijlociu sau de economia americană. Nu le pasă decât să îndeplinească o ideologie diabolică în Orientul Mijlociu și în marea parte a lumii. Acești oameni ar trebui să se oprească o dată pentru totdeauna.”

Dacă Tulsi va câștiga alegerile la anul, putem spera într-o lume a păcii mondiale. Să nu uităm că am intrat în Era Zeiței, energia divină feminină se va manifesta tot mai mult pe planetă...


20 de comentarii:

 1. Multumesc inca o data ,fratili meu de Lumina.Ar trebuii ca palariile albe din pentagon si serviciile secrete americane sa o sustina Neconditionat si sa o Protejeze vigilent,daca chiar doresc Pacea Mondiala.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Depinde cine o sustine in astral. Fara sustinere din astral nu rezolvi nimic. Batalia acolo se da. ce se intimpla acolo se intimpla pe pamint. Vorba aia; ce este sus asa este jos.

   Ștergere
  2. Dle."Necunoscut",trecând peste faptul că aveți o obsesie de-a dreptul bolnava pentru aceasta femeie,Tulsi,se vede că încă n-ați priceput realitatea evidenta,de sute de ani,anume că TOTI președinții americani sunt " numiți" de către " Oculta" mondială...Mai studiați va rog și încetați să mai spuneți prostii!!!

   Ștergere
  3. Ai o imagine nihilistă asupra lumii, ceea ce aduce energie fortelor malefice. Nimic nu poate fi peste DUMNEZEU. Deci, orice vor încerca forțele întunecate pentru putere și autoritate va fi anihilat. În Legea Divină nu există decât armonie, echilibru, sinergie între Yin și Yang. Totul este pentru conștientizare și reechilibrare. Dacă n-ar exista răul nu am conștientiza binele.
   Un rocker havy-metal zice că în RAI este prea multă multă liniște și armonie, ceea ce este enervant și plictisitor... Fiecare pe nivelul lui de evoluție, nu trebuie să criticăm... dar de aici, la a da indicații către ,,Oculta Mondială” .....evidența ne afirmă că Puterea aparentă este atotcuprinzătoare, dar forța supremă din Multivers este IUBIREA și ea va prevala. Totul este un joc divin, pentru trezirea divinității din NOI.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  4. Nu am susținut niciodată că ar exista cineva sau ceva peste Dumnezeu!Este însă evident că,de mii și mii de ani și până astăzi,dar mai ales astăzi,aceasta lume(umanitate)este condusă de 'Ocults'.Daca se va schimba ceva voi fi prima care sa se bucure nespus,însă cu părere de râu Dle.Sumedrea trebuie sa recunoașteți că jidanii,khazarii,iezuiții s iudeo-masonilor conduc lumea!Pentru cat timp de-acum încolo,vom vedea,sau poate că nu vom mai apuca...

   Ștergere
 2. Misto. Citind acest articol m-a dus intr-o vibratie mai inalta. Nu multe articole de genul asta pot sa faca asta. "Anul zeitei" m-a dus la zeita Hathor reprezentanta rasei hathorilor (sint din alt univers) care sint extrem de pasnici, sint singurii care nu au arme pe navele lor. Cind sint atacati prefera sa dispara in alte dimensiuni decit sa se infrunte. Zeita Hathor a fost cea mai iubita si venerata zeita din Egiptul antic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine poate ști exact cum stau lucrurile cu Hathorii, dacă asculți sesiunile de hipnoză îți va trece și de ăștia!

   Ștergere
 3. Indiferent ce vor face americanii,ca sunt totusi un subiect prea adanc discutabil/abordabil,cu toata masinaria de razboi/Cabala/etc.,etc.,etc.,si cu ce presedinti masculini/feminini,ar avea candva,rahatul/mizeria in care supravietuim ,aici,pe un teritoriu aproape blestemat,este subiectul principal de studiu,pentru indepartarea/arestari in masa de s-ar putea,aici ,nu la yankei,sa plateasca cu zilele,etc.,toti intunecatii care ne-au adus dincolo de disperare. Trebuie imboldul,trebuie descoperita persoana,altcineva fara legatura faptica cu toata distrugerea/maleficul celor 30 de ani,si coagulat/adunat cumva un grup in jurul lui(poate,ei,de ce nu ?)si patrunderea/spre cai esentiale de transfer deplin de putere,si initiere de masuri de reconstructie/cooperare cu Fortele de Lumina ,prezente aici,etc.,pentru derulare a procesului in sine. Delirul/betia cu ce bine le este/le va fi la americani si noua,cica succesiv cu derularile de la ei,nu ne pot tine acum de nimic...

  RăspundețiȘtergere
 4. V-as sugera un alt model.Unul care sa-i ajute pe barbati sa mearga in pozitie verticala, cu fruntea sus, fara a sta in mod rusinos pitulati pe sub fuste de femei, zeițe sau nu😂😂: Acțiune! Genul Gandhi. Daca nu, macar actiune ca Lucratori ai Luminii. Stiti voi...empatie, daruire..etc
  Sunteti baieti mari, sper. Nicidecum bebe dependenti de mamicile zeițe.
  Actionand, va reconstruiti Corpul Haric si va reconectati la nivelurile inalte de constiinta. O sa aveti sincronicitati si initieri. Nu o sa mai alergati dupa intermediari carora li se spune maestri, in matricea lunara. Matricea oilor este amagitoare, iluzorie...Ca si cum am trai in stadiu vegetal.
  Zeitele va vor fi recunoscatoare daca treceti la treaba. Nu de alta, dar nu le place sa traga melci dupa ele si s-ar putea sa taie niste legaturi cu cei ce refuza sa munceasca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gandhi a fost exemplul ,,actiune prin nonactiune” adică propagarea la nivel de mase de nesupunere la sistem, și a avut succes datorită poporului indian, care nu este crestin și culmea nici omogen. În India există cel putin 40 de culte religioase și vreo 180 de dialecte de limbă... Iar prin această nesupunere în masă a avut succes, să dărâme un imperiu și India și-a căștigat independența față de o asuprire de 600 de ani de către Imperiul Britanic.
   Ori la noi....toți sunt dezbinați, orgolioși, care mai de care mai deștepți, mai bogați, mai coruăți, cu cine să faci Revolutia Tăcută?
   Cât am fost de optimist, toți anii ăștia, decând am pornit blogul, am impresia că în țara asta nu mai sunt bărbați, doar homo (vezi USR și alte formatiuni Sorosiste), corupti, șantajați politic sau juridic, sau sluga banilor, care nu-și văd decât interesele financiare.
   O femeie, care a dat naștere unei ființe umane este foarte greu șantajabilă și are în plus intuiția pe care se bazează si niciodată nu dă greș. Prin ea se manifestă din plin Dumnezeu.
   Eu la o astfel de femeie mă refer, care nu are nevoie de maestrii, știe de ce a venit aici si știe ce are de făcut, iar dacă apare contrapartea masculină (ceea ce sunt sigur), el, cu forța Divinului masculin va implementa, se va implica și va distruge tot ce-i va sta în cale pentru instaurarea Adevărului Divin...
   În rest totul este apă de ploaie......
   Planul Divin se va instaura oricum. Eu vă aduc subiecte din care să trageti învățăminte, să conștientizați, să vă transformați pozitiv și să ajutați prin gândire, atitudine, concepții, la transformarea acestei lumi într-o lume cu adevărat BENEFICĂ pentru orice vietate de pe această planetă.
   Asa să fie !

   Ștergere
  2. Iti Multumesc pt raspuns Marius. Da,asa este, estul se pare ca o sa dicteze mersul lumii, totusi deocamdata e inca un fel de "fabrica ieftina" pt vest..
   Si eu imi doresc relatii cu Rusia si alte tari din est care lipsec cu desavarsire acum, nici mie nu-mi plac conducatorii nostri de acum care practic n-au coloana vertebrala si ne cam fac de rusine.
   Asa este, propaganda vine din ambele directii, atat din est cat si din vest.
   Sunt de acord cu tot raspunsul tau, cu exceptia VT, care chiar este ce ti-am spus, adica o "trompeta" ruseasca. Nu vreau sa te fac sa crezi sau nu acest lucru cu orice pret, dar totusi tu Marius ai devenit un fel de formator de opinie si eu cred ca trebuie avuta mare grija la info venita dintr-o parte sau alta a propagandei...
   Uite eu o sa pun 2 linkuri unde se spune clar ce este VT

   https://www.thedailybeast.com/study-russian-propaganda-targeted-engaged-us-vets-active-duty-troops-on-social-media

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Veterans_Today

   O zi buna!

   Ștergere
 5. Draga Marius urmaresc acest blog de o perioada lunga de timp. Am observat ca dupa alegerile pt parlamentul european care au fost acum cateva luni, probabil din cauza scorului electoral obtinut de favoritii tai, ai inceput sa publici unele articole "fantastice" de pe niste siteuri care sunt pro-Kremlin si finantate de Moscova, binecunoscutele.....veteranstoday....sputnik si altele....
  Nu sunt un pro-America cu orice pret dar nici nu pot accepta propaganda rusa sa-mi invadeze mintea. Nu cred ca trebuie sa uitam "bocancul sovietic" si nu cred ca ar trebui sa-i "ridicam statuie" regimului lui Putin.
  Toate acele articole au ca si ideie principala faptul ca europenismul si americanismul sunt niste himere si ca noi nu suntem capabili sa ne guvernam singuri, avem niste lideri prosti si de asta tara merge prost.........apoi concluzia este sa privim spre est ce regim fantastic e in Rusia si ce a pus tara pe picioare Putin.....
  Iti spun un singur lucru, Rusia nu are decat 2 tevi, una de gaze si una de petrol si cu armata isi apara aceste interese, adica face tot posibilul ca nimeni sa nu-i tulbure exporturile prin cele 2 tevi......
  De ce crezi ca nu scoatem inca petrol si gaze din Marea Neagra la potentialul pe care-l avem?.....Cine se opune?.....
  Inchei aici Marius si sper din toata inima sa nu vad si la tine pe pagina, la loc de cinste articole zilnice din veteranstoday si sputnik ca la "prietenul" MarYan ........
  O zi cu multa intelepciune iti doresc...!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În primul rând nu sunt de partea nimănui, ci doar a României si a românilor. Apoi Veteranstoday este un site al veteranilor din războaiele americanilor și nu are cum să fie al Moscovei. Apoi că dau exemplul Rusiei, il dau ptr. că Rusia de azi nu este fosta URSS, iar sentimentele față de istorie trebuiesc constientizate si vindecate. Nu trebuie să iubim rusii, dar ce ne-ar strica să avem relații bune economice, politice, sociale? Doar înveninarea relațiilor sub oblăduirea propagandei occidentale nu ne aduce niciun beneficiu, ba dimpotrivă. Între țări nu există prietenii ci doar interese, ori actuala clasă politică este o cârpă de șters pe jos a SUA și a Europei, niște trădători care nu face cinste înaintașilor care au murit pentru această țară.
   Îi detest..!!
   În altă ordine de idei, dacă ai fi urmărit articolele mai vechi, mersul lumii îl orientează de acum încolo Estul. SUA și Europa sunt într-o criză profundă și trăiesc într-o falsă prosperitate, lucrurile se vor schimba curând și iar vom fi de partea celor care pierd.
   Șănătate și numai bine !

   Ștergere
  2. Dl. Marius are,ca de obicei,dreptate!Dle.Sticri,va rog sa sa recunoast faptul ca,după ce-am fost " sub talpa" rușilor vreme de vreo 40 de ani ajunsesem,chiar în condițiile în care 25 de ani ne-au condus 2 analfabeți,sa avem de toate si sa fie singura tara din lume fara datorii la jidani! Astăzi,după doar 30 de ani sub "talpa" americanilor avem peste 100 de miliarde de Euro. datorie externă și,cel mai grav,ne-au distrus din temelii sau jefuit absolut tot:industrii,agricultura,comerț,învățământ,sănătate,armata,paduri,resurse naturale,populatie,etc.Sa vedem daca va mai rămâne ceva-ceva bun la plecarea lor...Eu una nu cred...

   Ștergere
  3. Ai perfecta dreptate Marius!!!
   Subscriu!

   Ștergere
  4. Aducindu-i pe rusi in prima linie ii aduci pe o parte a rasei annunaki. Aducind pe amerloci in prima linie ii aduci pe cealalta parte a annunaki. Doar stim bine ca s-au razboit intre ei pentru putere si influenta asupra omenirii si a pamintului. Enili, Enki, Marduk asa zisul Ra, zeul soarelui Enkime alias Enoh, Ningiszidda numit Tehuti alias Toth. Si mai sint si altii ca Yeshua ben Josef alias Iisus arcturianul din ordinul Kumara, Krishna liranul plus multi altii.Asa ca oricum ai da-o tot nasol este. Eu sint doar observatorul, observ si traiesc. Sper ca lumea sa se trezeasca in sfirsit si sa termine cu ei. In primul rind sa renunte la religie si sa-si trezeasca puterea interioara, care este deasupra acestui matrix. Va dura mult stiu, intr-o sesiune de hipnoza regresiva pe care am facut-o sinele meu mi-a spus. va dura intre 3-4000 de ani cind oamenii vor reveni la cele 12 spirale ADN originare, atunci vor fi iar dumnezei creatori cum au fost inainte de venirea annunakilor. Asa ca mai este mult pina departe. Eu nu tin cu nimeni, doar cu mine insumi. Nu pot sa zic ca tin neaparat cu Romania pentru ca am trait doar citeva vieti in acea tara si stiu ca sint foarte puternic sub influenta annunakilor. restul le-am trait prin diferite colturi ale pamintului si am experimentat multe. Eu tin doar cu omul.

   Ștergere
  5. Bine iai ziso ,nu te obosi sunt doar trepadusii curvelor si pedofililor vestici,sunt setati contra rusilor au alergii nevindecabile,neiertatori,in bot hastagi rezisti,sunt alergici la rusi si chinezi,fac cancer daca vad un rus...nu trebuie sai faca cineva igiena si lui trompa si macrou,sunt setati!

   Ștergere
  6. Toți, fără excepție, suntem ființe multidimensionale, dar încă nu conștientizăm asta, plutind și experimentând în dualitate...Dar totuși...nu va dura 3-4000 de ani pentru a ne autodesăvârși adevărata ființă. Eu crec că maxim 10 ani. Evoluțiile în Multivers își urmează cursul divin..., nimic nu-l poate opri dar depinde de fiecare ființă CONȘTIENTĂ. Restul depinde de alegerea sufletului fiecăruia, la nivel de suflet există libertate nelimitată și necondiționată, conform legilor divine. Alegi să fi un cerșetor, sau un criminal, ok. Dar îți atragi legile divine ale karmei și vei plăti. Nimic nu te va scuti, de-asta vedeți atâta ,,haos” în societatea de azi. Tot răul trebuie să iasă la suprafață, conștientizat, transcens, asumat și sublimat. Cine nu conștientizează prezentul este supus karmei, și...probabil nu știe de ce...
   Cocoașa karmei vine din trecut...și foarte puțini și-o pot conștientiza, ori în aceste vremuri de profunde transformări, de la nivel ADN ale ființei umane, până la nivel macro galactic, totul se transformă. Vom deveni o altă ființă, cu sau fără voia noastră. Depinde de voința și implicarea fiecăruia...
   Nimic nu este greșit, calea fiecăruie spre trezirea spirtuală și dezvoltare ulterioară este subiectivă și negreșită, este condusă de SINE.
   AMIN !

   Ștergere
 6. Emil, ajută-mă te rog să înțeleg cum ai ajuns să fii încrezător în sesiunea de hipnoză regresivă. Și eu personal am început să am încredere doar în mine însumi. Urmăresc cu multă plăcere toate mesajele și comentariile celor care doresc să împărtășească cu noi experiența și ceea ce gândesc în momentul în care decid să publice aici. Am simțit "curajul exprimării" în toate comentariile semnate sau anonime pe acest blog. Vă îmbrățișez cu mult drag. 😀

  RăspundețiȘtergere
 7. Si mie mi se pare ca lucrurile stau cam asa cum le prezinti, Marius! Oricum blogul tau ofera o versiune destul de echilibrata a realitatii. Nu mi se pare deloc ca ai fi partinitor, avand in vedere ca vii cu argumente care mi se par mai mult decat rezonabile.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.