joi, 12 septembrie 2019

Operațiunea ,,Libertate Pământului”. Noul Sistem Financiar Quantic (QFS)&Resetarea Monetară Globală (GCR), GESARA și Epoca de Aur a planetei Sistemul Financiar Quantic (QFS) este mai avansat decât oricare altul și fără echivalent, politicienii și bancherii au fost prinși cu mâna în sac, arestați și trimiși la Gitmo în Cuba pentru a-și ispăși crimele în timp real, astfel încât Statul Profund dispare și GESARA este aproape . Fiecare țară trebuie să respecte GESARA pentru a participa la QFS (cine nu cunoaște termenul să caute în blog articole despre NESARA/GESARA la categoria ,,Economico-Financiare”, n.b.). QFS pune capăt băncilor central, corupte ale Cabalei. Sistemul QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul în aur sau banii susținuți de active, inițiată de Rusia și China pentru a înlocui sistemul Swift (actual) controlat central de SUA.
Acest nou QFS rulează pe un computer cuantic, cu baza pe un satelit de pe orbita planetei și este protejat de Programele Spațiale Secrete pentru a se asigura că nu poate fi piratat. Tehnologia cuantică a fost furnizată de către ET Galactici benevolenți. Scopul noului sistem financiar este de a pune capăt corupției, cămătăriei și manipulării Cabalei din lumea bancară. Cheia este de a implementa limitări care să împiedice bancherii corupți să obțină profituri semnificative. QFS este complet independent de sistemul centralizat existent, făcând toate celelalte sisteme de transfer anterioare ca de ex. blockchain, inutil. Cel puțin nu este nevoie de tehnologia blockchain, deoarece aceasta a fost înlocuită din cauza neajunsurilor sale de cel puțin alte două rețele de transfer, punând nevoia de cripto-monede sub mare îndoială. În plus, după Reevaluare (RV), toate monedele suverane vor fi acoperite în aur sau garantate de active, asigurând o valoare durabilă, ceea ce face ca nevoia de cripto-monede neîncetate să fie depășită, deoarece acestea sunt pur și simplu cifre în băncile de memorie ale computerului.

Mai mult decât atât, publicitatea deșănțată din jurul cripto-monedelor este un exemplu modern al mentalității de oaie. Se pare că există o lipsă de gândire logică. Atunci când cumpărați ceva de valoare, este rațional să îl schimbați cu ceva de valoare egală, reprezentat de suma banilor schimbați. Întrucât criptos nu au nicio valoare intrinsecă, nu poate exista niciodată o tranzacție echilibrată. Și în raport cu valoarea sa nominal, nu va exista niciodată stabilitate între cumpărători și vânzători de criptos, cum este cazul tuturor celorlalte mărfuri. A da o analogie; este foarte puțin probabil ca o monedă aruncată să cadă pe marginea sa, la fel cum este foarte probabil să existe întotdeauna o majoritate care dorește să cumpere, sau să existe o majoritate care dorește să vândă cripto-monedele.

Odată cu activarea QFS, Alianța Galactică a Pământului va distruge complet sistemul bancar central, care a fost conceput pentru a distruge economia mondială și a pune populația mondială într-o sclavie perpetuă a datoriei. Adevărul puțin cunoscut este faptul că QFS funcționează în paralel cu sistemul bancar central de mai multe luni, dacă nu chiar mai mult de un an, și a combătut multe încercări de hacking și de a fura fonduri de către Cabală. Rezultatul este că mulți bancheri au fost prinși cu mâna-n sac, cu transferuri ilegale de bani și prin urmare, au fost arestați. Se știe prea puțin, că acest nou sistem a fost inventat în pregătirea preluării Sistemului de Creanțe al Băncii Centrale pentru a pune capăt sclaviei financiare și controlului asupra populației. Alianța Pământului a dat preș. Trump bagheta magică de a prelua vechiul sistem bancar fără a-l schimba.

QFS nu se compară cu nimic și nu are pereche; nu are echivalent în tehnologia avansată a niciunui alt sistem dinainte. Este total nou. Acesta este suprem în tehnologia pe care o aplică, pentru a realiza securitatea și transparența financiară sută la sută pe care o au toți deținătorii de conturi valutare. Cu ajutorul QFS, sistemul monetar al lumii poate fi ușor accesat pentru a cuprinde monede susținute de aur, care elimină complet necesitatea de transfer a vechiului sistem bancar central al Cabalei. Din păcate, pentru a înțelege pe deplin structura avansată a QFS, nu există o tehnologie echivalentă care să servească ca exemplu. Nimeni nu a bănuit vreodată că acest sistem informatic cuantic puternic ar putea atribui un număr digital fiecărui dolar fiat / euro / Yen, etc. care stă în fiecare cont bancar din întreaga lume și îl poate monitoriza în timp real; știind exact unde a mers, când a fost transferat, cine i-a trimis prin informațiile de autentificare și ce cont i-a primit. Imaginați-vă frustrarea unui bancher care tocmai a furat ceva bani și a transferat ilegal acest lucru într-un alt cont, pentru a fi arestat ulterior în timp real pentru furt.

Crede cineva că acest lucru se va întâmpla fără ca bancherii aflați în controlul Statului Profund, să împiedice pentru ca totul să se întâmple? Ei vor aplica fiecare truc penal, fiecare steag fals dezgustător, orice și oriunde pentru a opri acest lucru să se întâmple. Desigur, au încercat și încă încearcă să-l prevină până în zilele noastre. Au explorat fiecare cale pentru a pirata și distruge acest sistem, dar în niciun caz nu s-a întâmplat! Și asta îi frustrează maxim…Cabala își respiră ultima respirație, și fiți siguri că sunt scoși din joc definitiv. Bătălia lor este pierdută și victoria GESARA este aproape.
   P.S. – Vă dați seama că s-a terminat și cu corupția de orice fel care ne trimitea la bani. Nu vor mai exista bani negri, deci vor lua sfărșit de la sine traficul de droguri, de ființe umane, de animale, bani din prostituție, conturi în paradisuri ficale, etc… Totul se va termina definitive și pentru totdeauna !

   Noul QFS-5D stopează toată corupția 3D a Statului Profund

 Alianța Pământului a trebuit să intervină cu tehnologii din dimensiuni superioare pentru a oferi pământului acest sistem monetar super avansat din punct de vedere tehnologic. Este înrădăcinată în inteligența computerului cuantic, care vine fără nicio creație 3D. Nicio creație 3D nu vine cu un „sistem de recunoaștere” care să imite crearea unei entități vii. Este pur și simplu Inteligența Artificială (AI), care vine cu ceva care este capabil să înlocuiască ființele umane conștiente (este vorba de cea benefică, pozitivă și nu cea de sine creatoare, malefică ce dorește controlul asupra Sistemului nostrum Solar, despre care ne-a povestit Corey Goode în dezvăluirile sale, n.b.). 
Planeta noastră Pământ este o Entitate vie cu forța vitală în Simbioză. QFS este considerat a fi viu cu o informație benevolentă cuantică care interacționează cu fiecare tranzacție financiară oriunde în lumea finanțelor, pentru a se asigura că este legală, destinată proprietarului și transparentă. Dacă se înțelege fizica cuantică, atunci se poate înțelege ce efect are această inteligență cuantică cu fiecare tranzacție financiară care trece prin Sistemul Financiar Cuantic. Nu poate fi compromisă.
Chiar și așa, politicienii care au folosit Swift Transfer System (STS) pentru a transfera banii ilegali obținuți prin corupție în întreaga lume, nu știau că QFS funcționa deja în paralel și simultan în patrulare cu STS. Politicienii nu s-au îngrijorat să fie prinși, întrucât bancherii erau de partea lor, întrucât au preluat tranzacțiile.

    Monede susținute în Aur

Prin QFS pot fi transferate numai valute susținute cu aur sau cu active care au un certificat digital în aur sau active. Certificatul va face referire la un număr de serie pe o bucată de aur sau un activ deținut în rezervă pentru a înapoia moneda. Tehnologiile prin satelit sunt utilizate pentru carantinarea aurului și/sau activelor utilizate pentru înapoierea monedelor. Nu poate fi furat sau scos din seifurile în care este depozitat. Acesta este motivul pentru care este numită monedă garantată în aur, ea trebuie să facă referire la bucata de aur sau activul care o susține. Referirile la „monedele cu suport în active” reprezintă procesul de stabilire a unei monede pe baza activelor din țara de origine. Activele sunt justificarea pentru a stabili suma de valută disponibilă într-o țară, dar toate denominările de valută trebuie să fie acceptate în cadrul QFS și să li se ofere un certificat în aur / active pentru a fi activ în cadrul QFS.

Dacă activele sunt din minerit sau extrase din pământ, acestea vor fi vândute pe piață ca orice altă marfă. Acest proces este complicat și nu este o sarcină simplă de îndeplinit. Dar este un proces care este necesar pentru a asigura valoare monedelor la nivel mondial utilizate în QFS. Sunt descalificate orice monede fiat care nu pot fi desemnate ca fiind curate, clare, non-teroriste sau care nu provin în mod clar din activități legale, care sunt cele mai multe, dacă nu toate monedele fiat din hârtie. În consecință, monedele Fiat nu pot deveni legale în QFS.

Monedele Fiat aflate deja în posesie la momentul implementării pe scară largă a QFS, primite în timp ce desfășurau activități legale, vor fi schimbate pentru monedele garantate în aur la bancă. Procedura de aici se numește „ reconciliere”, care califică transferul de bani drept legal sau ilegal și va fi efectuată de o entitate benefică 5D conștientă. Confirmarea și revelația acestei componente binevoitoare a QFS, vor fi asigurarea și dovada unui sistem de transfer neutru securizat 100% benign. Fără posibilitatea de a reconcilia banii din vechiul sistem în noul QFS, toate activitățile Băncii Centrale nu vor mai avea nicio relevanță în cadrul acestui nou sistem financiar. Orice țară care nu respectă GESARA va fi lăsată în afara QFS și în cele din urmă va fi lăsată în afara comerțului internațional. Dacă este cazul, țările neconforme vor fi lăsate la schimburi barter (adică marfă contra marfă, n.b.) sau vor realiza un schimb de credit cu alte țări, un sistem care nu este în prezent creat pentru a face afaceri la niciun nivel de relevanță.

    Resetarea Monetară Globală (GCR)

Fiecare țară trebuie să respecte GESARA pentru a participa la QFS. Alianța va folosi o formulă cantitativă specifică pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă, „într-o țară”, care urmează să fie susținută de aur în QFS. Rezultatele formulei vor stabili o valoare justă a activelor fiecărei țări în comparație cu alta. Există mult mai mult aur decât este necesar pentru a realiza suportul de aur al tuturor monedelor mondiale. Odată stabilit prin GCR, prețul aurului va deveni irelevant.

Dacă prețul aurului va crește, valoarea tuturor monedelor va crește și ea, ceea ce nu duce la nicio modificare netă a valorii nominale a tuturor monedelor. Formula include, în activele solului, economia țării, populația sa - care este unul dintre activele țării și o serie de alți parametri pentru a determina valoarea monedei țării respective. Această formulă trebuie aplicată fiecărei țări, astfel încât toate monedele să fie la valoare nominală cu toate celelalte țări. Aplicarea formulei și valoarea comună a întregului aur înseamnă că moneda unei țări trebuie să aibă aceeași valoare ca moneda altei țări. Aceasta se numește Resetare Monetară Globală (GCR) - Resetarea tuturor monedelor la egalitate cu toate celelalte monede și fiecare are un certificat în aur pentru validarea autenticității. Este cerința fiecărei țări să utilizeze formula de resetare și să aplice standardele mondiale, astfel încât QFS să poată funcționa conform planificării. De aceea, o țară trebuie să respecte GESARA pentru a participa la QFS.

     Încrederea în PLAN

Alianța Pământului a confirmat că obiectivul lor de a învinge Statul Profund a fost mult mai complex, consumator de timp și dificil, decât a fost prevăzut și planificat. Este din ce în ce mai evident că informațiile care se schimbă în lume sunt pe cale să fie eliminate, probabil mai devreme decât se așteaptă. Acest lucru va fi probabil însoțit de mult așteptatele arestări în masă. Există literalmente peste șaptezeci de mii de acuzații penale sigilate gata de a fi executate. Odată ce această secvență de evenimente va avea loc, cititorii treziți îi vor ajuta pe toți să înțeleagă ce se întâmplă, explicând natura pozitivă a schimbărilor care se produc și a celor în curs.

Nu uita niciodata; devalorizarea deliberată a monedei fiat de către bancherii centrali este furt și este echivalentă cu falsificarea. Părinții fondatori ai Statelor Unite ale Americii au văzut falsificarea ca o infracțiune gravă, care merită pedeapsa cu moartea. Statul Profund este într-o panică profundă, deoarece oamenii se trezesc și își dau seama că nu pot fi opriți. Ei încearcă continuu să prevină această schimbare sau să o suprime, dar adevărul iese la iveală.

Acum, este timpul ca oamenii învețe să gândească pentru ei înșiși, detașându-se de publicitatea deșănțată, în care, de exemplu, mulțimi de oameni, datorită unui tip de gândire în grup, ajung la concluzia că ceva este valoros, în timp ce, dacă ar trebui să gândești logic, ei ar ajunge la concluzia că nu este cazul. Foarte mult au fost interpretate în mod intenționat și prezentate greșit de către mass-media. Există o mare lipsă de oameni independenți, cu gândire critică. Această lipsă poate fi ridicată cu ușurință citind, experimentând și înțelegând în mod conștient evoluțiile viitoare. Fiți cu mintea și inima deschise !

   Drum drept spre Lumină!


20 de comentarii:

 1. Într-adevăr,daca li se ia jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor și iezuiților controlul absolut pe care-l au asupra Sistemului Financiar-Bancar Mondial și care este principala sursă a puterii lor dar și cea mai importanta pârghie pentru menținerea "goyimilor" in sclavie,atunci cu siguranță că omenirea se va elibera în sfârșit!Așa sa ne-ajute Dumnezeu!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trebuie să îți mărturisesc ceva fiule...pe site îl 666.bucurialuisatan.com vei găsi informațiile necesare pentru următorul articol. Drum drept spre cazanul cu zmoala

   Ștergere
 2. N-am inteles bine daca reconcilierea sau schimbul de moneda Fiat cu moneda acoperita de aur sau active se face pe baza unei rate de interschimb nominale, adică fixata și neschimbata de la un deținător la altul, ceea ce mi se pare etic și în spiritul 5D, sau daca, asa cum am citit intr-un articol anterior referitor la același subiect, se face o negociere secreta cu banca, negociere în care te obligi sa nu dezvălui rata de schimb dintre cele 2 monede pe care ai convenit. Ceea ce mi se pare abuziv si incorect.
  A înțeles cineva cum e cun reconcilierea asta ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu cred că totul va fi cât se poate de transparent, ne-am săturat de negocieri secrete. Schimbul cred că se va face după niste norme bine stabilite, functie de Reevaluarea monedei țării respective, care va avea la bază aur sau active.
   Ori o singură bancă va face toate astea HCBC, ea a fost desemnată, iar băncile centrale vor dispărea.
   Oricum mai este de văzut si discutat, probabil vom avea informații detaliate după implementarea noului sistem si declararea legii GESARA...
   Numai bine !

   Ștergere
 3. Iti multumesc Marius pentru postarea acestui articol. Daca-mi permiti as dori sa pun o intrebare dar pt asta trebuie sa fac o mica introducere. Este bine stiut ca sistemul financiar actual e o mizerie si ca trebuie schimbat, fie si cu alt sistem controlat de acel computer cuantic. Trebuie spus ca practic fiecare bancnota va putea sa fie monitorizata, asta inseamna ca fiecare plata a unui om o sa fie cunoscuta. Deci cu ajutorul acestui computer cuantic putem cunoaste miscarile de fonduri, platile pe care le face un om, cand le face, ce produse cumpara, de unde cumpara si multe altele care ajuta AI (calculatorul cuantic) sa creioneze f usor un profil psihologic si al nevoilor respectivului om/individ. Asta inseamna ca poti avea usor un control total, discret si indirect al unei societati. Acum intrebarea...
  Ce ne garanteaza ca acest calculator cuantic este pe "maini curate" si ca info nu vor fi folosite in mod subtil ca sa fim iar niste sclavi, adica daramam cabala si sistemul ei financiar si-l inlocuim cu un sistem al carui inima e un PC cuantic controlat de.......cine oare? Cum ramane cu liberul arbitru al pamantenilor daca ET controleaza acest PC cuantic?
  Noi neavand aceasta tehnologie a PC-ului cuantic pe pamant devenim dependenti total de ei (ET) care ne-o ofera.....adica mentenanta, baze de date, etc.......absolut la tot vor avea acces, se va cunoaste prin acest sistem financiar ce face fiecare individ.......
  Inchei cu speranta ca nu vom trece dintr-o stapanire in alta......care poate ca e mai "elevata"
  Zeii biblici cand au venit pe aici au impresionat prin puterea lor tehnologica si au creat religii, secte, etc......acum cunoastem "pacaleala"......sper sa nu o mai repetam...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din punctul nostru de vedere nu ne poate nimeni garanta, dar am încredere în civilizațiile benefice, care sub nicio formă nu încalcă legile divine si liberul arbitru al oamenilor. Deci...vom vedea, oricum sistemul se apropie de colaps, cel târziu la anul. Și atunci omenirea va fi aruncată în haos si foamete. Trebuie schimbat cât mai rapid cu putință ptr. a nu exista consecințe dramatice la nivel de masă.
   Cabalistii asta și doresc. Decât să piardă controlul mai bine bagă omenirea-n haos și moarte, dar nu vor fi lăsați de frații noștri galactici și...de noi, cei treziți. Trebuie să explicăm celor mulți cum stă treaba pentru a nu intra în panică.
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Rasele ET benefice. OK. sa zicem ca exista si din astia. Se pare ca au organizat o blocada in jurul pamintului si al sistemului nostru solar impotriva reptilienilor si a altora de genul lor. Dar eu am o intrebare; De ce nu au facut-o atunci cind anunnaki au venit pe pamint? ca doar ii cunoasteau bine de mililoane de ani si stiau cine sint si ce vor. De ce acum si nu atunci? Concluzia mea dupa ce am citit multe carti articole, etc. Toti, nu conteaza cine sint, toti isi urmaresc propriile lor interese. Credeti ca ii intereseaza de noi oamenii? Inca o concluzie; Universul asta este plin de parsivi, aici la noi pe pamint este mizilic fatza de ce se intimpla acolo. Se razboiesc de milioane de ani, au distrus planete au pradat si au jefuit, asa cum s-a intimplat pe pamint. ce este sus asa este si jos si viceversa. Din cauza asta eu nu mai am incredere in nimeni din exterior, doar in mine insumi, adevaratul eu spiritul meu divin. Cel care ma iubeste, nu ma judeca si nu ma pedepseste, nu m-a tradat si nu m-a parasit niciodata, care este deasupra matrixului lui Adam Kadmon. P.S. toate sistemele trebuiesc schimbate nu numai cel financiar. Invatamint, medical, politic (politica trebuie desfiintata) religia eradicata, plus altele. Poti sa schimbi mentalitatea oamenilor in citiva ani? Nu poti, trebuie sa treaca multe generatii pentru asta. Toate sistemele in care traim mai ales religia pleaca de la anunnaki. "Urmasii" lor sint la conducere pe pamint. Cabala, Illuminati, ordinele secrete masonii plus altii.

   Ștergere
  3. Asa este. Cu alte cuvinte scapam de dracu si dam peste tac-su. Le este frica de noi la toti, pentru ca atunci cind omenirea se va trezi cu adevarat il vor calca in picioare pe Adam Kadmon seful matrixului, seful lor. Sintem rasa cu cea mai mare putere emotionala, pe care ei nu o au. Pamintul este numit planeta emotionala. ce inseamna asta? Emotiile sint puterea creativa. Din cauza asta s-au tot infiltrat in vietile noastre si am fost impiedicati sa evoluam. Din cauza asta eu nu mai cred in nici o entitate exterioara nu conteaza cine se dau. Sint multe de spus aici mi-ar lua ore intregi sa explic in detalii. Crede doar in tine insuti si puterea ta de dumnezeu creator. Atit si nimic mai mult.

   Ștergere
  4. Întrebarea este inteligenta. Dar hai sa ne uitam la ce opțiuni avem. Cabala este un rău clar și cunoscut. Nu o poți alege ca și soluție. AI controlata de o ființă din 5D, nimeni nu știe dacă e bun sau rău. Mai vede cineva vreo alta opțiune? Ca cea cu umanitatea libera și de capul ei, nu tine. Vom fi "abordați și exploatati"" tot timpul de alte civilizatii cu dezvoltare superioara, daca nu vom fi intr-un fel sau altul protejati. Si iata ca e nevoie de autoritate. De politie. Nu exista siguranță fără politie și nu exista libertățile sub politie. Deci, prietene, asta e universul în care ne-am născut.
   Treaba e ca, cum cabala poate fi înlăturată de civilizație superioara și, atenție, nu de către noi poporul care eram în mana lor ca sclavi, și acest AI poate fi înlăturat de o civilizație superioara. Noi suntem ca animalele din ferma. Ce știm noi de cine vinde ferma și cine o cumpăra. Dacă civilizațiile superioare sunt benefice sau nu, tine efectiv de structura creației, care în principiu ar trebui sa se apropie de sursa ca și caracter. Dacă sursa e buna, atunci cu cat o civilizație e mai dezvoltata, e mai aproape de sursa și ar trebui sa fie benevolente. Dacă nu, atunci la dracul cu toate.
   Te poți p... pe el de univers și pe tot filmul.
   Totusi eu as mai da o șansă laturii pozitive a sursei. O ultima șansă. Ultima.

   Ștergere
  5. Nu functioneaza asta cu protectia entitatilor din sferele inalte! Ce sa protejeze? Maleficul este in mare masura omul. Am incercat eu varianta asta. Pe fb. Ideea era sa cream o protectie puternică pentru Romania care sa ne fereasca de multiplele atacuri pana cand Romania isi mai creste putin vibratia. Imaginati-va totul la scara mica: o familie are un anumit numar de membrii, printre care si copii. Cand adultii isi ridica vibratia prin ganduri si fapte frumoase, evident si vorbe, familia are un egregor de protectie puternic si maleficul patrunde foarte greu spre centru, unde se presupune ca sunt copiii, cei mai vulnerabili la energiile malefice.
   Nu am reusit. Cum sa aperi un popor de ce este in exterior, cand poporul isi distruge protectia din interior? Evident, dupa ce am observat ca liderii reiki si toate tipurile de spirituali, inclusiv preotii si masonii sunt concentrati pe castigurile materiale, nicidecum pe protectia copiilor, am renuntat. Cu parere de rau, pentru ca nu am fi avut doar protectie, ne-am fi crescut si vibratia ca tara. Nimic nu ridica mai mult vibratia unui om, a unei familii, a unui popor decat faptele bune. Egregorul de protectie al crestinilor a fost ciuruit atunci cand omul a inceput sa alerge mai mult dupa " a lua" decat dupa " a da". Balanta dintre bine si rau s-a dezechilibrat si vedeti bine cum copiii nu sunt in siguranta nicaieri in lume. Sub greutatea informationala a cuvintelor inutile înșirate pe fb ca pe tot internetul, romanii au prabusit sistemul meu de protectie din interior. Nu-mi pare rau ca am incercat...Imi pare rau ca romanii au pierdut din nou un tren...

   Ștergere
  6. Ba funcționează. Protecția este o chestiune de politica. Nu se face asa, ca ai tu inima bună. De pilda Rusia o protejează pe Siria și pe Venezuela. Dar atenție, nu din altruism, ci din interes. La fel e și cu protecția ce vine de la civilizații superioare. Din interes. Ca își cresc ei vibrația sau ca trec în dimensiuni mai înalte, nu știu. Dar au ceva de castigat. Când galacticii, ca sa le zic asa ca sa nu-mi bat capul, ii alunga pe reptilieni de pe pământ, e ceva de castigat. Poate doar respect de sine, sau poate ceva mai concret. Nu știu. Noi, oricum n-avem nici un cuvânt de spus. Exact ca animalele dintr-o ferma care își schimba proprietarul. Eu personal sunt scârbit de galactici, care au stat cu mana-n san atâta timp și n-au intervenit pe baza de principii. Ei vor sa intervină Acum, pe baza de moment. Deci au o strategie. Deci totul vine din cap, din calcule. Nu din inima, nu din sentimente. Asta nu e o salvare. Este o anexarea de teritorii. Adica un rahat. Care e ambalat în poleiala marii familii galactice și cu va iubim, și cu fratii nostri, tralala. Ce putem spune despre ei ?
   Ca sunt niste falși, niște ipocriți. Desigur ca ne vor exploata și ei, cam cum o face UE-ul după ce ne-a smuls de la rusi.

   O vorba zice, pestele de la cap se-mpute. Eu suspectez chiar sursa de dualitate. Adica nu e deloc vorba de iubire. E doar un joc intre 2 adversari, un experiment egotic, o fantezie macabra. Sursei nu ii pasa, nu iubește, sursa doar se distrează.

   Ștergere
  7. Salut Constantin Nescu! Cu permisiunea lui Marius o sa-ti spun varianta mea. Pana acum planeta asta a fost poligon de incercari unde aproape toti ET erau lasati sa experimenteze. Asta-i motivul pt care exista atatea rase umane, animale, plante, etc....De foarte curand "cineva", probabil unul dintre Creatori, a decis..."stop joc", gata cu experimentele pt ca au evoluat si trebuie sa-i ridicam integram asa cum sunt in comunitatile galactice. Au fost ET care au inteles dar si ET care nu s-au supus, asa ca s-au luat masuri. E oarecum simplist si simplificat ce am spus dar cam asa este.
   Acum fiecare grup ET incearca sa aiba cat mai multi "prieteni" pe pamant si se fac cat mai utili deoarece in viitor cand o sa fim independenti si galactici sa aiba o influenta cat mai mare, pt beneficiul lor.
   Multa lumina va doresc!

   Ștergere
  8. acest nou sistem este doar de tranziție către o societate galactică, în care existența banilor este inutilă

   Ștergere
 4. SE PARE CA ACESTE CIVILZATII SE UITA LA NOI CA LA UN FILM DE EPOCA,SI PTR.CA NOI DORMIM INCA CF.LIBERULUI ARBITRU EI NU VOR INTERVENI,DE CEL PUTIN 20 ANI CITESC ACESTE POVESTI FANTASTICE GU GESARA CARE E IN FUNDUL OGRAZI CA MOS CRACIUN IN COPILARIE ,DEPINDE CAT DE LUNGA E OGRADA PAMANTENILOR ,O GALAXIE 2,3 SAU UN UNIVERS....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aceste civilizatii se uita la voi cu compasiune. Pentru ca nu pot intra pe teritoriul reptilelor decat intrupati in oameni ce se nasc ca voi, traiesc chiar mai modest decat voi, sufera cu mult mai mult decat voi, pentru ca au vibratia ridicata si vibratia de iad in care se complac oamenii ii imbolnaveste. Incearca sa va scoata la lumina, dar turmele aleg mereu prost si cad tot in ghearele reptilelor. De cele mai multe ori, profetii, invatatorii lumii au fost atacati de reptile chiar prin intermediul oamenilor. Ca in cazul alegerilor. Oamenii voteaza in duminica orbului mereu si se miră ca nu se schimba nimic.

   Ștergere
 5. O DA NEGOCIEREA CU CAMATARI LA SCHIMB,CARE SCHIMB?CATA NAIVITATE SI IN RANDUL NOSTRU.

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca stai sa te gindesti bine traim intr-o lume virtuala creata tot de noi spiritele. Un fel de joc pe calculator unde am intrat sa experimentam sa vedem cum este. Asa ca nu trebuie sa te agiti prea mult. Sa traiesti viata asta din aceasta lume virtuala pina cind decizi ca nu mai ai motive sa vi in aceste planuri, ci sa ramii acolo in lumea reala alaturi de spiritul tau divin. Este doar o joaca pe calculator.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi se pare cel mai pertinent comentariu al tău. Așa este, asta este esența, MATRIX ceea ce trăim zi de zi, este o creație artificială, și ne extorchează zilnic de energie.
   Dacă cititorii blogului ar citi articolele de la categoria MATRIX, ar fi cu desăvârșire dumiriți asupra subiectului...
   TREZIREA SPIRITUALĂ !
   Trăim într-o iluzie desemnată de controlori ca și realitate, și cine nu se conformază TURMEI, sunt pericol public, inadaptați social, ciudați, extremiști, sau chiar teroriști. Până când masa critică de TREZIȚI spiritual nu se creează, omenirea nu va face pasul către Noua Eră.
   Eliberarea de EGO este cel mai important pas, până nu vom conștientiza faptul că cel de lângă noi este un alt EU nu vom trece...
   Îmi pare rău dar,... și alte civilizații au aceeași părere...cu cât vom deveni mai buni, mai iubitori, mai compasivi ne vom apropia de acest deziderat. EGO-ul ne-a fost de folos pentru supraviețuire în 3D, de-acum saltul se va face spre 5D doar cu ființe pe deplin conștiente, total iubitoare și compasive și implicate în procesul evoluției fără interese proprii.
   În sferele înalte nu există interese de grup, sau de civilizație (doar cele în serviciu pentru sine). Scopul este atingerea desăvârșirii spirituale, conexiunea cu DUMNEZEU TATĂL, CREATORUL a tot ce există.

   Ștergere
  2. Deci totul depinde de noi si nu de entitatile extratereste asa de mult adulate. De noi depinde si pina nu constientizezi faptul ca eu, tu si noi toti sintem puterea si nu depindem de nimeni din exterior atunci vom ramine in ignoranta si nu vom realiza nimic. Eu am simtit puterea cind am provocat-o pe Kundalini si m-am vindecat de cancer netratabil cind medicina a dat chix. In trei zile toate tumorile din plamini ficat si pancreas au disparut "ca prin minune". Atunci cind doctorii au ramas inmarmuriti si nu le venea sa le creada ochilor. Iar analizele mi-au iesit ca si cum as fi avut 18 ani nu 48 cit aveam atunci. Au trecut 10 ani de atunci si sint mai sanatos mai puternic ca niciodata. Cum am reusit asta? Nu am crezut niciodata ca am sa mor, imi imaginam cum ma bat cu moartea intr-un ring de box si am trintit-o la pamint (imaginatia si emotiile sint puterea creatoare a noastra) zicindu-i; Piei din fatza mea jigodie, eu mor atunci cind vreau eu sa mor nu cind vrei tu. Ascultam muzica hardrock (muzica ma ridica in vibratie) am ridicat pumnul in sus si am urlat; Eu sint puterea! Si atunci am simtit sarpele cum mi s-a incolacit in jurul coloanei cum m-au trecut toti curentii si am fost proiectat in tavan si ma vedeam de sus. cam 30 de secunde a durat totul. Am simtit puterea cu adevarat. Sint multe de spus aici mi-ar lua ore intregi sa explic. ce esti tu? un pacatos neputincios care depinzi de asa zisi dumnezei zei sfinti Iisusi si altii de genul asta? Sau tu esti aspectul Creatorului-Suprem prin spiritul tau divin incarnat pe pamint? Lumea vrea sa evolueze sa treaca in dimensiuni mai inalte dar nimeni nu vrea sa se schimbe cu adevarat. Ori de frica ori din comoditate.

   Ștergere
 7. Daca imi este permis am sa pun aici un paragraf ,si un link catre o pagina ,in care se vorbeste despre intentia acestor entitati binevoitoare ,deoarece multi dintre cei care au pus un comentariu aici sunt foarte aproape de ceeea ce se spune despre ei.(chiar adevarul,asa se cheama si articolul-Marele Adevar.)
  "Ești plin de superstiție și importanță de sine și de aceea nu îți dai seama de adevăratul sens al unei prezențe străine în lumea ta. Credeți că este aici pentru a vă satisface, pentru a vă salva sau pentru a vă recunoaște și nu reușiți să vedeți că reprezintă doar concurența, care în sine este o realitate a naturii, a realității fizice."
  https://www.newmessage.org/the-message/volume-1/journey-new-life/great-truth-god
  PS Pagina poate fi tradusa usor cu clik dreapta pe text.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.