marți, 10 septembrie 2019

NASA : „Schimbările climatice” sunt cauzate de modificările orbitei solare a Pământului și înclinării axiale (nu sunt cauzate de om) De mai bine de 60 de ani, Administrația Națională Aeronautică și Spațială (NASA) știe că modificările care apar la modelele meteorologice planetare sunt complet naturale și normale. Dar agenția spațială, indiferent de motiv, a ales să lase farsa încălzirii globale creată de om să persiste și să se răspândească, în detrimentul libertății umane. Pentru a fi exact, anul 1958, când NASA a observat pentru prima dată că schimbările pe orbita solară a pământului, împreună cu modificările înclinării axiale a pământului, sunt atât responsabile de ceea ce oamenii de știință climatică au numit astăzi drept „încălzire” (sau „ răcire ”, în funcție de agenda lor). În anul 2000, NASA a publicat pe site-ul său Observatorul Pământului informații despre Teoria Climei Milankovitch, dezvăluind că planeta se schimbă, de fapt, din cauza unor factori străini care nu au absolut nicio legătură cu activitatea umană.
Aceste informații încă nu au trecut în mass-media, de aproximativ 19 ani, motiv pentru care [persoanele cu agende ascunse] au început acum să pretindă că mai avem doar 18 luni, înainte ca planeta să moară din cauza unui exces de dioxid de carbon (CO2). Adevărul este, însă, mai mult pe linia a ceea ce astrofizicianul sârb Milutin Milankovitch, după care este numită Teoria Climei Milankovitch, a propus modul în care variațiile sezoniere și latitudinale ale radiațiilor solare care lovesc pământul în moduri diferite și în diferite momente , au cel mai mare impact asupra schimbărilor climatice.
Cele două imagini de mai jos (de Robert Simmon, NASA GSFC) ajută la ilustrarea acestui lucru, cu prima înfățișare a pământului pe o orbită aproape zero, iar cea de-a doua cu pământul pe o orbită de 0,07. Această schimbare orbitală este reprezentată de forma excentrică, ovală, din a doua imagine, care a fost exagerată intenționat în scopul de a arăta schimbarea masivă de distanță care se produce între pământ și soare, în funcție de, dacă este la perigeu sau apogeu.


Excentricitatea orbitei Pământului se schimbă lent în timp, de la aproape zero la 0,07. Pe măsură ce orbita devine mai excentrică (ovală), diferența dintre distanța de la Soare la Pământ la perigeu (cea mai apropiată de soare) și apogeu (cea mai îndepărtată) devine din ce în ce mai mare. Rețineți că Soarele nu este în centrul elipsei orbitale a Pământului, ci este unul dintre punctele focale.

 Notă: Excentricitatea orbitei prezentată în imaginea inferioară este de 0,5 extrem de exagerată. Chiar și excentricitatea maximă a orbitei Pământului - 0,07 - ar fi imposibil de arătat la rezoluția unei pagini web. Chiar și așa, la excentricitatea actuală, Pământul este cu 5 milioane de kilometri mai aproape de Soare la perigeu decât la apogeu. (Imagini de Robert Simmon, NASFC GSFC)

    Cel mai important factor care afectează clima Pământului este Soarele

În ceea ce privește oblicitatea pământului sau modificarea înclinării axiale, cele două imagini de mai jos (Robert Simmon, NASA GSFC) arată gradul în care pământul se poate deplasa atât pe axa sa, cât și pe orientarea sa de rotație. La înclinări mai mari, anotimpurile pământului devin mult mai extreme, în timp ce la înclinările inferioare devin mult mai blânde. O situație similară există pentru axa de rotație a Pământului, care în funcție de care emisferă este îndreptată spre Soare în timpul perigeului, poate afecta foarte mult extremele sezoniere dintre cele două emisfere. 


   Stânga: Schimbarea înclinării axei Pământului (oblicitate) influențează amploarea schimbărilor sezoniere. La înclinările mai mari anotimpurile sunt mai extreme, iar la cele mai joase sunt mai blânde. Înclinarea axială curentă este de 23,5 °.

   Dreapta: Precesiunea - modificarea orientării axei de rotație a Pământului [aceasta poate fi văzută mai clar într-o animație (mică (290 kB QuickTime) sau mare (1.2 MB QuickTime))] - modifică orientarea Pământului în raport cu perigeul și apogeul . Dacă o emisferă este îndreptată spre soare la perigeu, acea emisferă va fi îndepărtată spre apogeu, iar diferența de anotimpuri va fi mai extremă. Acest efect sezonier este inversat pentru emisfera opusă. În prezent, vara nordică are loc aproape de apogeu.

Pe baza acestor variabile diferite, Milankovitch a reușit să vină cu un model matematic cuprinzător, capabil să calculeze temperaturile de suprafață pe pământ care se întorc în timp, iar concluzia este simplă: clima Pământului a fost mereu în schimbare și este într-o constantă stare de flux și nu datorită vinei noastre ca ființe umane. Când Milankovitch și-a prezentat prima oară modelul, acesta a fost ignorat aproape jumătate de secol. Apoi, în 1976, un studiu publicat în revista Science a confirmat că teoria lui Milankovitch este, de fapt, exactă și că ea corespunde diferitelor perioade de schimbări climatice care au avut loc de-a lungul istoriei.

În 1982, la șase ani de la publicarea acestui studiu, Consiliul Național de Cercetări al Academiei Naționale de Științe a Statelor Unite a adoptat teoria lui Milankovitch drept adevăr, declarând că: „… variațiile orbitale rămân cel mai bine examinat mecanism de schimbare climatică pe scări de timp de zeci de mii de ani și sunt de departe cel mai clar caz al unui efect direct al schimbării expunerii solare asupra atmosferei inferioare a Pământului.”

Dacă ar trebui să rezumăm totul într-o singură frază, ar fi aceasta: cel mai mare factor care influențează modelele de vreme și climatice de pe pământ este soarele, periodic. În funcție de poziția pământului față de soare la un moment dat, condițiile climatice vor varia dramatic, ba chiar vor crea anomalii drastice care sfidează tot ceea ce oamenii au crezut că știu despre modul în care a funcționat pământul.

  Notă blogger : Așa cum am mai publicat în articole din această categorie, adică faptul că propaganda ,,încălzirii globale” ne disperă zilnic la TV că suntem în pericol de extincție este un mare fals, pentru a avea motivație ca din nou o elită să-și umple buzunarele cu anumite taxe pe carbon, etc. Mai mult decât atât, fostul candidat la prezidențiale, Al Gore a creat o adevărată teorie a încălzirii globale, cu conferințe și expuneri de câteva ore, public. Psihopatul de Bill Gates a ajuns să abereze că oamenii sunt un pericol major la existența planetei, datorită faptului că respirăm și eliminăm în atmosferă dioxid de carbon și de aici necesitatea reducerii numărului populației globale prin vaccinări, infertilizări, mai nou prin introducerea unui MicroCIP pentru infertilitate..??!! 
Pentru ei și familiile lor le-ar fi necesari doar cca. 500.000 de sclavi care să-i servească, restul ar trebui uciși… Nu mai mult decât Brzinzki, fostul ideolog al cabalei și mentorul manualelor de luptă ale armatei americane, pe care l-a luat aghiuță acum vreo 3-4 ani, spunea că ,,…este mai ușor și profitabil să ucizi un million de oameni decât să te apuci să-i convingi..” 
Deci dragilor nu mai credeți în aceste aberații. Ori dacă mai punem la socoteală și faptul că Soarele și-a accelerat activitatea și datorită impulsurilor de Lumină Divină din centrul galactic, atunci avem imaginea de ansamblu a ceea ce înseamnă această ,,încălzire globală”….

     Drum drept spre Lumină!

     Sursa: https://www.naturalnews.com

11 comentarii:

 1. Brzezinsky a murit pe 26 mai 2017 in Virginia-SUA la vârsta de 89 de ani,împliniți.A fost considerat,alaturi de Samuel Huntington și Henry Kissinger,in calitate de Consilier National de Securitate al Președintelui JIMMY CARTER o autoritate a strategilor globali americani.De fapt,a fost unul dintre marii criminali ai omenirii...

  RăspundețiȘtergere
 2. E si motivul pentru care se incearca o selectie a noastra. Se bate monedă pe geniali si negeniali. Sunt de acord cu teoria dlui Florin Colceag potrivit careia genialii nostri ar trebui introdusi in " sistem", fiind singurii capabili a construi un sistem economic functional. Dar...dl Colceag apartine Clubului de la Roma si am observat cateva tendinte "exclusiviste". Fiecare om are locul sau pe pamant si " proștii" nu sunt vinovati ca sistemul de invatamant romanesc a fost distrus sistematic. A mai scos din gura si porumbelul cu vina exclusiv a femeilor pentru ca nu se mai nasc geniali. In ADN-ul copiilor isi pun caracterele ambele linii. Maternul si paternul vin fiecare cu o zestre genetica. Nu doar femeile repeta aceleasi tipare vechi, din Epoca de piatră. Si barbatii fac asta. Din tipare se iese constient si numai daca doresti.
  Masonii au toate parghiile in maini. Nu putem noi, anonimii, sa facem o schimbare profunda. Ca sa nu mai vb si despre teoria potrivit careia vor fi numai 144.000 de alesi. A facut multe valuri aceasta teorie pe net in anii trecuti. Tot exclusivista si generatoare de invidie si competitie. Pe nivelurile superioare de constiinta nu e competitie. Doar colaborare.
  Marius, ma crezi sau nu, nu-mi pasa. Va veni si momentul in care veti pricepe ca modul dezastruos in care s-a lucrat in grupurile spirituale din Romania a afectat grav matricea energetica a Romaniei. Nu iti este permis sa iesi in astral cu toporul. Si stiti bine ca sunt multi care fac asta. Asa ca...e si mana omului in toata nebunia asta. Pe doua planuri: taierile de paduri si otravirea pamantului in planul fizic, modificarile matricei energetice in astral. Evident, Universul are metodele sale de redresare. Pentru unii nu vor fi prea placute...

  https://beta.dela0.ro/matematicianul-florian-colceag-pot-demonstra-ca-dumnezeu-exista-si-actioneaza/

  Nu stiu de ce simt unii nevoia sa demonstreze matematic ca Dumnezeu exista, dar incep sa nu ma mai mir de nimic.
  Trufia mintii este opusul smereniei sufletului care intelege ca este doar o picatura intr-un ocean informational. Trufia e diavolism si se plateste karmic cu degenerarea. De aceea sunt atat de multi nebuni in conducerea lumii. Nu poti provoca suferinte oamenilor fara sa platesti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. S-au facut mii de biserici in Romania. Lumea se tiraste pina acolo, am vazut filme pe youtube.Ingenuncheaza se smeresc pupa oase se apleaca de spate. Asta trimiti de asta ai parte. In loc sa aibe atitudine de invingator, o au pe aia de sclav, scalvul anunnakilor al bisericilor lor. In tarile unde bisericile stau goale si lumea nu mai crede o iota in acesta manipulare, lumea o duce bine mersi si sint multumiti de ei insusi. Au o mentalitate de invingatori de oameni puternici. Uita-te la Rusia, Romania. Grecia, tarile balcanice. vai steaua lor cu religia lor cu tot. Sint pacaliti si manipulati la maxim.

   Ștergere
 3. Clima care este acum in Grecia sau Italia peste citiva ani va fi aici la mine in Suedia. Super. Ultimele doua veri au fost foarte calduroase, suedezii au stat acasa (Suedia este minunat de frumoasa vara) nu s-au mai dus in tari straine in concediu. Nici nu vreau sa stiu ce clima va fi in Grecia Romania si tarile situate mai la sudul Europei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Emil ești Bivolaru trădat și acuzat că nu ai nicio vina că te hrănești mereu cu lumina?

   Ștergere
  2. Clima că clima,suedezilor,dar sa vezi peste câțiva ani ce-o să pătiți din cauza arabilor și a negrilor care v-au invadat! Vai de capul vostru ce va asteapta...

   Ștergere
 4. Eu m-aş concentra pe jumătatea plină a paharului...

  RăspundețiȘtergere
 5. Comedie! Caută să ne țină cu gândul că o să: Mai degrabă Pământul e plat decât gogomăniile lor .

  RăspundețiȘtergere
 6. De fapt este vorba de geoengenieering si HAARP ( vezi filmul geostorm)
  Este de ajuns sa privesti cerul plin de chemtrails sa intelegi ca de fapt asta se intampla.

  https://youtu.be/sRNUx7ulKCg
  https://youtu.be/U-5VnMIiKPY

  RăspundețiȘtergere
 7. Atingeți lung un decupaj pentru a-l fixa. Decupajele a căror fixare a fost anulată vor fi șterse după o oră.Folosiți pictograma de editare pentru a fixa, a adăuga sau a șterge decupaje.Atingeți un decupaj pentru a-l insera în caseta text.Bun venit la clipboardul Gboard. Orice text pe care îl copiați va fi salvat aici. specii tsti

  RăspundețiȘtergere
 8. https://connect1inlieu.blogspot.com/2019/09/the-nevic-grid-installation.html

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.