luni, 23 septembrie 2019

LIBERTATEA este o ILUZIE! Cele trei lanțuri ale sclaviei moderne sau ”NOUL stil de viaţă de orăşean”  Orice fiinţă vie de pe această planetă are de la naştere toate aptitudinile şi mijloacele pentru a supravieţui şi a duce o viaţă normală. Orice pasăre îşi poate construi cuibul fără să aibă nevoie de bani de la bancă sau din altă parte. Orice animal îşi poate procura hrana şi apa fără să plătească cuiva pentru asta, poate să îşi găsească o pereche cu care să aibă urmaşi, fără ca pentru acest lucru să trebuiască să presteze zilnic un anumit serviciu faţă de un alt animal.
                                         
Acest lucru a fost valabil şi pentru om până la apariţia civilizaţiei. Fiecare individ care poseda o bucată de pământ putea, prin propria muncă, să îşi producă şi să-şi procure cele necesare traiului şi putea în acelaşi timp să-şi susţină şi familia. Prin apariţia civilzaţiei, care a dus la crearea unor structuri şi sisteme artificiale, precum oraşele, fabricile, statul şi băncile, omul a fost desprins brutal din mediul său natural şi rupt de mijloacele proprii de asigurare a existenţei. Omul a fost dezrădăcinat şi obligat să muncească pentru alţii pentru a supravieţui. Aşa a început exploatarea omului de către om.
Mulţi ar putea crede că acesta a fost un proces natural şi o evoluţie firească a umanităţii, dar nu este aşa. Ruperea omului natural de mediul său a fost făcută cu bună ştiinţă de acei care conduc astăzi lumea, dintr-o lăcomie nemăsurată şi o dorinţă bolnavă de putere şi de dominaţie asupra semenilor. Este mai degrabă un fenomen de parazitare a unui număr foarte mare de oameni de către un grup mult mai restrâns, dar mult mai abil în arta manipulării. Este dominaţia celui viclean şi lacom asupra celui cinstit şi naiv. Acest lucru a fost observat în cazul statelor europene dezvoltate din secolele trecute care au avut colonii pe diferite continente ale lumii. La început băştinaşii trăiau liniştiţi şi îndestulaţi până la venirea cotropitorilor. Organizaţi în comunităţi naturale, adică triburi şi sate, ei se bucurau de roadele pământului şi erau oameni liberi.
Primul lucru pe care l-au făcut invadatorii a fost să cumpere pământurile băştinaşilor pe nimic, profitând de naivitatea lor, iar aceştia din urmă, rămânând fără mijloace de trai, au fost obligaţi, mai apoi, să devină sclavi şi să lucreze pământurile, care în trecut le aparţineau. În lumea occidentală sclavia modernă pe care o trăim azi cu toţii a apărut odată cu “Revoluţia Industrială”, care a propulsat burghezia ca clasă socială dominantă. Negustorii şi industriaşii au transformat vechile târguri în oraşe şi au determinat tot mai mulţi fermieri să îşi abandoneze pământurile şi să se stabilească în oraşe, atraşi de mirajul unei vieţi mai uşoare.
Astfel, fiind rupţi de pământ şi de mijloacele naturale de asigurare a existenţei, oamenii liberi au devenit sclavi ai muncii salariate, vânzându-şi timpul şi energia în schimbul unui salariu, de multe ori insuficient. Noul stil de viaţă de orăşean a dat astfel naştere la trei forme de sclavie, care leagă individul de civilizaţie ca nişte lanţuri invizibile:
   1. Sclavia muncii salariate. Singura modalitate de supravieţuire pentru omul modern, dacă nu este un infractor, un afacerist bogat, sau nu face parte dintr-o familie bogată, este să muncească pentru altcineva, ca salariat. Numai că, datorită avansurilor tehnologice, azi este din ce în ce mai puţin nevoie de personal uman pentru a efectua diferite munci şi astfel forţa de muncă a devenit o marfă excedentară, deci foarte ieftină. Prin urmare, găsirea unui loc de muncă este un lucru tot mai dificil, care se face pe baza unei competiţii acerbe între indivizi. De pe urma acestei situaţii profită doar proprietarii de companii şi bancherii, care sunt, de fapt, proprietari moderni de sclavi, ce se supun de bunăvoie.
   2. Sclavia confortului. Viaţa în mediul urban ne-a învăţat cu o serie de necesităţi pe care omul din vechime nu le avea: căldura centralizată, curentul electric, gazele, aerul condiţionat, telefonul, televiziunea, Internetul, aparatele electrocasnice, automobilul etc. Am devenit dependenţi de toate aceste nevoi, în mare parte artificiale, care de multe ori ne izolează faţă de semeni şi ne fac mai egoişti. În acelaşi timp nu ne putem asigura şi procura aceste lucruri singuri şi de aceea suntem la cheremul companiilor care produc şi distribuie aceste servicii şi bunuri, care deţin monopulul lor şi controlează astfel şi preţul pe care îl plătim pentru confortul nostru.

   3. Sclavia creditelor. Poate cea mai perfidă şi cea mai împovărătoare sclavie este cea faţă de cămătarii deghizaţi în oameni de afaceri cu costum şi cravată, care se numesc bancheri. Prin complicitatea cu mass-media şi publicitatea, aceştia ne fac să ne dorim multe lucruri inutile, mult mai multe decât ne putem permite şi ne induc percepţia că aceste lucruri sunt extrem de valoroase şi necesare. Astfel cădem în capcana împrumuturilor la bănci, care ne transformă, pe lângă sclavi faţă de patron şi stat, în sclavi ai cămătarilor cu gulere albe. Individul intrat în hora împrumuturilor, trebuie să muncească din ce în ce mai mult, pe tot parcursul vieţii pentru a plăti, iar când ajunge la limita capacităţii de a returna banii plus dobânda, clachează şi este deposedat de bunuri sau ajunge la sinucidere.
Aceste forme de sclavie sunt trăite azi din plin de mulţi dintre românii care s-au lovit, mai mult sau mai puţin dur, de realităţile sistemului. Dar dacă ești o ființă conștientă, care își cunoaște nevoile și limitele atunci faci alegerile cele mai bune pentru a nu ajunge sclav al sistemului.
Autor: Dan Tănăsescu ; Sursa: gandeste.org

16 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Există articole cu acest subiect în blog la categoria ,,Energie liberă” și ,,Fundația Keshe”
   Dacă te-ai fi iutat mai bineeeeee.........

   Ștergere
  2. Multumesc , m-am uitat. Nu ma refer aici , pe acest blog sau alte bloguri unde subiectul are rubrica lui in fiecare , scuze daca n-am stiut sa ma fac inteles . Vroiam doar sa spun ca pare cel mult , unora , o idee buna dar atat de nerealizat incat in conjunctura actuala nu merita mai mult decat o mentionare-n treacat . Eram mult mai fericit daca asistam la dezbateri intrei cei cu care interactionez pe tema asta . Va rog sa ma credeti ca deschizand subiectul , mai mult decat un ''mda , asa e'' mai mult din complezenta decat din interes , n-am obtinut , semn ca-n constiinta colectiva subiectul nu are ecou. Deocamdata , sper eu...

   Ștergere
  3. Nu te mai obosi inutil,Romania e distrusa complet,ea de fapt nu mai există că țara decât cu numele iar acum se desfășoară intens Programul de asasinarea poporului Român!In cel mult 10-20 de ani nu va mai exista nici poporul Român,vor rămâne numai sclavii din străinătate și iobagia- lăcașul ai aultinationalelor in asa-numita țară...Cat despre Tulsi despre care cineva de pe acest blog a făcut cu-adevarat o obsesie bolnava revin și vă spun încă o dată,poate că veți înțelege că absolut TOTI președinții Americii sunt "numiți" de jidani,iudeo-masoni,khazari și iezuiți care conduc aceasta lume și sunt "marionetele" lor!!!

   Ștergere
  4. Dovada ca deja se creeaza acea constiinta pe cere ti-o doresti si pe care si eu mi-o doresc este faptul ca ne intalnim pe net. In planul fizic este dificil, pentru ca acele insule de paradis despre care a scris ceva si Marius sunt minuscule. Cei mai multi oameni izmene isi doresc😂😂. Crede-ma, am cazut in multe capcane new age pe net, pana cand mi-am dat seama ca si ei tot izmene vor. Altfel cum iti explici faptul ca isi castiga banii propovaduind iubirea, mila, compasiunea, dar nu dau nimic inapoi din banii aceia? Si cand spun a da inapoi ceva din ce castiga, nu ma refer la banii pe care oricum sistemul ti-i fura. Nici la bani dati pt biserici si catedrale, bani ce se duc pe apa sambetei...Ma refer la banii pe care ii dai direct, atunci cand ajuti un copil, adopti un animal, plantezi un copac. Am plantat o multime de copaci in ultimul an, fara sa dau niciun ban. Lucrurile mari se fac in joaca si cu bani putini. Raul spiritual facut de grupurile new age ne-a afectat cam pe toti. Repararea a ceea ce au facut ei nu ma priveste...I-am avertizat ca fac rau matricei energetice a Romaniei.
   Eu nu ma simt singura, pentru ca in familia mea toti suntem intre spirit si materie. Mai cumparam si izmene, ca doar nu o sa murim de frig prin lumea celor ce mimeaza iubirea, dar daca sapi putin dai peste țurțuri de gheață...brrrr! Dar suntem deschisi la inimi. Ajutam, muncim si pamantul, la tara, nu cu foarte mult spor, pentru ca timpurile sunt ciudate. Dar nu stam sa proiectam cai verzi pe pereti. Facem ceva bun in jurul nostru. Unii fac si mai mult. Nu-i prea gasesti pe internet. Aceste insule vor creste si se vor uni. Impostorii, cei ce doar mimeaza iubirea, vor cadea pe niveluri joase de constiinta. Ca omizile ce au devorat o padure, dar nu se pot transforma. Raman tot omizi si cad de grase ce sunt pe pamant. Visul sufletelor noastre este zborul...metamorfoza. Nu poti urca pe niveluri superioare de constiinta fara sa-ti modelezi sufletul si fara sa iesi din Ego. Sunt timpuri ciudate: Oamenii Vii, autentici, impostori grămadă. Măștile incep sa cada...

   Ștergere
  5. Se pune atit pret pe acest nationalism populist, uite cine sintem noi, sintem mai tari decit x si y. ca de la noi a plecat civilizatia limba si ca sintem buricul pamintului ca religia adevarata este a noastra cea ortodoxa, bla, bla. In 5D acestea nu vor mai exista. va fi doar o omenire si noul pamint care se va numi Aria. Nu vor mai exista natiuni, tari, nu va mai exista limba vorbita (se va reactiva telepatia asa ca la rasele ET avansate) plus multe altele. Asa zise puteri paranormale care le-am avut active in ciclul unu, doi si trei al omenirii inaintea venirii anunnakilor. Omenirea este de aprox. 10,5 milioane de ani pe acest pamint. Am avut 12 spirale ADN active odata acum avem doar doua. Restul sint inactive pentru ca o mare parte a informatiei din ADN a fost blocata de anunnaki. Mentalitatea de sclavi de la ei ni se trage. Pentru ca ei ne-au vrut asa, ca sa lucreze in minele lor de aur si asa am ramas. Toate astea se vor schimba. Cit timp va dura totul depinde de noi.

   Ștergere
 2. Este intr-adevar minunat sa traiesti la tara!

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Am fost mişcat de claritatea gândirii acestui om-Dan Tănăsescu,care va să zică de aia,mergi cu trenul şi ce să vezi frate :lipsesc copacii,adicătălea pasărea măiastră nu mai are un' să poposescă! Nu e o întâmplare,este un implant al SCLAVIEI! PĂDUREA înseamnă RESURSĂ BIOLOGICĂ îseamnă SPIRITE ALE NATURII! Dacă ea ar fi oamenii ar avea HRANĂ NATURALĂ,ADĂPOST,RECREIERE!SUPRMARKETUL AR FALIMENTA !În oraş sunt DECOR,şi parcurile,am văzut deja implementează 5G!Dar la fel de mişcat am fost de PRIMUL COMENTATOR! Exact,ai vrut să spui că putem deveni proprii noştri constructori de dispozitive FREE ENERGY? Şi de ce este dificil să ne întâlnim 3D,are REZISTENȚA alt plan sau e musai să devenim membri ai Frăției Trandafirului? Cred că dacă s-ar desfăşura o conferință 3D,atmosfera ar fi însuflețită!Marius,cred că e momentul să aduci mai multă lumină,pentru că simt că îmi scapă ceva! Dar CE?...Este asta o EXPRESIE a faptului că se trece de la 3D,acum la 4D şi în curând la 5D? Luminează-ne!

   Ștergere
 4. Unknown...ar fi bine sa ai un cont sa poti fi contactat. In casa am un prototip de masina (jucarie) care merge cu apa, propulsata electric, am pe calculator un fisier pentru constructia unui generator de HHO real cu producere mare de gaz...constructie de la A la Z.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da corect, eu de 3 ani afișez pe blogul meu QEG, un dispozitiv al lui Nikola Tesla ce produce 15 Kw din eter. Detalii constructive de 250 de pagini cu poze, etc. dar România nu figurează între țările care au creat acest dispozitiv.
   Cu tot potențialul nostru, totuși nu cred...când unele dintre cele mai mari descoperiri ale secolului trecut , în toate domeniile au fost realizate de către români. Și mai cred încă...cu toți trădătorii de neam care au avut puterea după 1990 că acest popor se va ridica din propria cenușă ca ,,Pasărea Phoenix”.
   Am curajul să mai CRED...!!!

   Ștergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce lucrare miraculoasă a Domnului Zakuza. Am citit un articol despre munca sa și a fost atât de uimitor pentru lucrurile pe care le face este minunat și excelent. Aveam nevoie de ajutor pentru a-mi reveni fosta soție și am văzut recenzii minunate despre Lord Zakuza și am luat legătura cu el, indiferent de faptul că nu am vrut să spun că am crezut în el și mi-a spus că ajutarea oamenilor îl face fericit. Îți vine să crezi? Am fost atât de scutit de trauma mea emoțională după ce am vorbit cu el și mi-a spus că va pregăti o vraja de dragoste pentru mine, care o va readuce pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu am putut înțelege cum o face, dar m-a asigurat că fosta mea soție va reveni la mine și despre care, după ce i-a urmat instrucțiunile, el a pregătit vraja de dragoste și fosta mea soție a revenit la mine în 24 de ore. Am fost atât de fericită și astăzi, fosta mea soție și cu mine avem parte de cel mai bun moment. Nu știu prin ce treci azi, dar te pot asigura și că Lord Zakuza te poate ajuta. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-i trimită un mesaj pe linia sa WhatsApp prin +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail prin: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.